Új privát üzeneted érkezett!

Helló lányok!
Most nem olvsok vissza,mert nagyon fári vagyok. Tegnap du. jöttem haza táborozásból és már hétfőn megyek is.
Mátra!
Légyszi javíts ki 3 napra,mert sajna megjött
puszi
ebba

Sziasztok!

Most, hogy végre beájult a fiatalúr (remélem, jó időre… :D) egy kicsit végre foglalkozhatok Veletek is.

Pupy drága!!!
Nagyon-nagyon szorosan ölellek és lélekben Veled vagyok!!!

Juca!
Sajnálom Kingácska ekcémáját. :( Jó hír, hogy a gyerekek nagy része elnövi, meg az, hogy megfelelő kencézéssel tényleg karbantartható (ezt onnan tudom, hogy én is ekcémás vagyok, sajna nálam nem múlt el, de ez valszeg köszönhető annak, hogy anno minket még tápiztak – ezért tömöm a gyereket anyatejjel, ha kell, ha nem… :D).

Mátra!
Dokiügy… hmmmmmm.. :) Most szigorú leszek, mint egy igazi anyuka: TESSÉK ELMENNI!!!!

Heni!
Nagyon szomorú, ami Veletek történt. :( Remélem, minél előbb vigasztalódhatsz egy másik kis babával! Üdv a csapatban!

Évi77! :)
Köszönöm a privit, és meg is próbálkoztam vele. Háááát, meglássuk…. Az a gond, hogy Kende általában bealszik a szopi végére, és ha felemelem büfizni, felébred, és visít, hogy nincs a szájában a cicim… Tuti, hogy a kórházi tartózkodás miatt volt, amíg a sárgaság ellen szolizott és infúziózták, két nap és két éjjel nem volt mellettem, csak kimentem szopiztatni, és vissza kellett rakni a fény alá. Na most ennek az lett az eredménye, hogy nagyon hamar rájött, hogy csak sírnia kell, és akkor én jövök, és szopizunk… Csak hát egész nap nem lóghat rajtam… Majd talán kialakulunk…

Dido!
A dokid nem akar gyereket szülni, azért nincs fogalma sem, hogy mennyire tudja az embert bántani a sikertelenség. Ne add fel!!!

Angie!
Nem vagy szörnyű. Szerintem teljesen normális dolog, hogy a ciklus második felében az ember hajtaná az időt.

Panka!
Nagyon gratulálok Neked a csöppséghez, és boldog, problémamentes 8 hónapot kívánok!!!

Kanci! :)
Nagyon csini kismami vagy!!! Szép szobája van Buboréknak!!! :D

Rólunk egy kicsi: éjszaka egész jó fiú Kende baba, most is csak kétszer ébredt. A délelőtt nagyjából eltelik, van, hogy óránként kér cicit, aztán fél órát alszik, és újra. Most éppen alszik, kíváncsi leszek, meddig bírja… :D A pelusozást és a fürdést egyelőre utálja, csak anya cicijét szereti, de majd belejövünk, tegnap este a fürdésnél visítás után már egy kicsit nézegetett is. Lassan azért alakulunk, mint púpos gyerek a prés alatt…
Pusszantás mindenkinek, jók legyetek, igyekszem jönni, ahogy tudok!

Sziasztok!

Kép
Kép
norwell

Csibe :)
Köszi! Persze, hogy nem olvastam el, mert olyan zizi vagyok :evil: Ne haragudj, agyamra ment a meleg! :evil: Köszi! Megnézem!
Puszi!

Juca :)
Avent elektromos = ugyanaz, mint a kézi (nekem kézim van egyébként, Avent), csak megnyomsz egy gombot rajta, én magától pumpálja tovább pont olyan ütemben, amilyet beállítasz neki (pumpálod, majd ahogy megnyomod a gombot rajta, folytatja. Ha gyorsan pumpálsz akkor gyorsan folytatja, ha lassan, akkor lassan).
Én sem gondolkodtam volna rajta, de jónak tűnik... És én kb, 1/2 órát fejek minden este. Pedig nyomom rendesen... Sok a tejci... :) Ez legyen a legnagyobb baj! :oops:
Bébé Persavon megnéztem a cimkét. Nagyon kellemes illata van, kevés kell mert nagyon habzik!!! Francia gyártmány... :) Tudnak ők valamit... :)
Mosógépbe is ezt teszem a pelusokhoz :) No öblítőszer! :!:

Puszi

KépKép
unique

Angie!
Az iwiwen láthattad férjem képét de akkor csaloka a kép mert 183cm magas és alig 70 kilo! :D
Ő olyan inas inkább!Nekem sem ez a tipus volt a férfi ideálom de őt szeretem szőröstül-bőröstül ugy ahogy van!Nekem most ő a legszebb! :D

Dido!
Annyira nagyon sajnálom,hogy kiborult nálad a bili! :( De én is a 9-ik Clostys honap után döntöttem ugy hogy akkor most már ebből elég!Szerintem másik orvost kellene keresned mert a Sotén ez a protokoll és nem csinálnak semmit csak „orrvérzésig”szedetik a Clostylt!Igy a mostani orvosod semmi mást nem fog javasolni!Nekem is az orvosom aki szintén a Sotén volt az egy évet mondott és ha addig nem történik semmi akkor esetleg!Hát köszönöm szépen! :x

Kanci!
Hu ez már gyönyörű pocak! :D
Nagyon helyes vagy az egész alakos képen!

Ebba!
Sajnálom nagyon! :cry:

Zsuka!
Szegénykém!Olyan sok rossz történik veled mostanság!Küldök egy nagy ölelést!

Norwell!
Olyan jo olvasni rolatok,hogy hogy csiszolodtok egymáshoz!!!!

Unique!
Sokkal könnyebb lesz az elektromos mellszivoval hamar kiszivja a tejcit!A kézzel fejés és a kézi mellszivo használatátol bedurran a kezed! :wink:

Juca!
Irtam neked sms-t csak elfelejtettem a nevem odabiggyeszteni! :oops:

KépKépKépKép
aniko24

Lányok!

Drága Pupy irt nekem üzenetet.Azt irja egy másfél orája tolták ki a műtőből és a párja mondta hogy kb 20 percet volt bent!A tágitás nem annyira fájt neki de most a pocija fájdogál!Irtam neki hogy itt mindenki nagyon nagyon szorit neki és izgulunk érte,vele vagyunk lélekben!

KépKépKépKép
aniko24

Lányok!
Én elbúcsúzom a hétvégére. Mindenkinek nagyon szép hétvégét és jó pihenést kívánok. Vigyázzatok nagyon magatokra és a kicsinyeitekre.

Anikó!
Köszönjük szépen az infot Pupyról. De jó, hogy ilyen gyorsan túl van a beavatkozáson.

Pupy!
Gyógyulást a lelkednek és testednek egyaránt. Nagyon sokat gondolok Rád!

Puszi!
Vendég

Brill!
Ezt neked küldöm!Igaz bescennelni nem tudtam de megprobáltam másképp! Kép Kép Kép

KépKépKépKép
aniko24

Anikó!
Köszi a híradózást Pupyról.
Lehet lemaradtam, de ez nmilyen kutya?
mátra

Mátra!
Drága,Brillel beszéltük hogy kinek melyik kutyafajta szive csücske és én mondtam hogy nekem volt egy ilyen kis gyönyörűségem és ha egyszer lesz rá megint lehetőségem akkor megint veszek egy ilyen bullt magamnak mert imádom ezt a fajtát!És megigértem neki még a topik talin hogy rakok fel a kiskutyámrol képet mert ő rola már csak képem van sajnos :( !

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok Drágáim!

Hiányoztatok :cry:
Elvagyok veszve, nincs időm a gép előtt ülni.
Reggel időben kelek, azután jövök-megyek, és este van.
Mostanába hulla fáradt vagyok valamitől, csak még nem
jöttem rá, hogy mitől.

Kedves Pupy!
Testednek lelkednek jobbulást kívánok!

Niki!
Buboréknak szép kuckója van!

Anikó!
Látod! Írtam :lol:

Bocsi Lányok, de levagyok maradva :?
Többre nem telik, de próbálok....

Mindenkit Puszilok Kép

Kép
Kép
Ági279

Anikó!
Értem. Érdekes kutyus.

Ági!
Remélem attól, amit a 14-i teszt mutatni fog. :wink:
Csak úgy, minden eshetőségre számítva, nem kímélnéd egy kicsit magad??????

Dido!
Köszönöm. És lehet élek is vele, hogy elkísérsz. Beszervezünk még néhányunkat és lesz minitali míg én frászt kapok odabenn... 8) :lol:

Zsuka!
Remélem kipihened magad és minden rendben lesz!

Niki!
Nagyon szép a "babaszoba" és jó, hogy tettél fejes képet is :lol:

Kendemami!
Értettem anyuka :oops: Igazad van.

Jó éjt mindenkinet, szép álmokat. Próbálok még hajnalban jönni táblával. Aztán eltűnök, mint Mary Poppins... :lol: :lol: :lol:
Kép
mátra

Kép Kép
Kép
mátra

Lányok!
Mindenkinek szép hétvégét.

Nagyon fogtok hiányozni. szorítsatok, hogy minden rendben menjen a táborban, ez most kicsit más lesz, mint általában egy tábor.

Leghamarabb kedden este jövök.

Millió puszi mindenkinek.

Kép
mátra

sziasztok.

csak ket napot tudtam visszaolvasni.

Dido.latom kicsit kiakadtal.En is ebben a cipoben jarok.ugy erzem muszaly lazitanom.Bar nekem kicsit jobb a helyzetem mert nem mentem keresztul amin te.

juca.nagyon sajnalom hogy Kingababa ekcemas:(az viszket?remeljuk hogy kinovi.

kacsa.Kuldok neked petenovesztot+++++++++meg fog az a mikropete noni ne agodj,es semikepp ne add fel ezt a ciklust.

aniko.milyen sok hasznos tanacsod van,hihetetlen.Remelem majd egyszer nekem is "oszthatod az eszt":)

kati,cukrasztarsam.nagyon szoritok erted.Juj de jo kedden mar kezedben lesz a kicsid,ha tudnad most menyire lennek a helyedben..... :D

matra.Vegre elmesz dokihoz,tudod hogy aggodunk erted:)

pupy.sokat gondolok rad.Mielobbi felepulest kivanok.

agi.remeljuk hogy a faradsagod oka az amire mindanyian vagyunk:)drukolok a 14-i teszthez:)

roli.Jo pihenest:)

heni.Udv nalunk.Sajnalom ami veled tortent.

rolam:a dragam itthon volt szabin egy hetig.nagyon sokat dolgoztunk.ma bement dolizni igy picit raerek.lelkileg egy fokkal jobban vagyok,legalabb van anyi penzuk hogy kajalni tudjunk.
Epitkezest mar ket honapja lealitottuk mert elfogyott a zse.a parom ket honapja nem kapott fizut.legszivesebben kikaparnam a szemet.na de volt mar ennel rosszabb is es azt is tul eltuk:)
szepen szeretgetjuk egymast,jol megvagyunk.
doki ugyben semmi.anyuval korbetelefonaltuk majd az osszes nogyogyit de senki nem akar elvalalni.pedig nem is vagyok lepras:)
altalaban a valasz:sajnalom de ilyesmivel nem foglalakozunk.na de sebaj,majd lesz valahogy.
paromnak szeptemberben lejar a hataridelye(eddig adtam neki idot hogy megemessze a spermavizsgalatot)fel ev szerintem eleg hogy eldontse hogy hajlando e erre.akkor eloszedem ujra a temat,addig hallgatok.ez a megalapodas.na befogom mert nem fogtok tobbet hianyolni ha enyit dumalok.:)

Kép
monyoka

Sziasztok, egy gyors bekukk!

Gondoljatok rám nagyon (KÉRLEK), hogy minden rendben legyen a táborban!! Kicsit (nagyon) izgulok!!

És küldök Nektek egy képet, különösen azoknak, akik most el vannak keseredve: Kép
Azt kívánom Nektek, hogy ahogyan a napfény besüt a fák közé, úgy térjen vissza a Ti szívetekbe is a remény és a bizakodás.
Sok puszi: Kép Kép Kép Kép Kép
rolly

Sziasztok!

Pupy!
Remélem már jól vagy a műtétet illetően, kívánom, hogy mielőbb felépülj testileg-lelkileg egyaránt!Pihenj sokat, és rendezd a lelkedben a dolgokat, amihez sok erőt és kitartást kívánok!

Norwell!
Kende nagyon édi-bébi!Még egyszer gratulálok!És Jó egészséget kívánok mindkettőtöknek.

Anikó!
egyébként úgy látom te tudsz vmi boszorkánymesterséget, mert a múltkor írtad, mikor Syry kismami lett, hogy egy páran követni fogják
:wink:
Jó lesz vigyázni veled :wink:

Mátra!
A doki szerint is stimmel a 3 hét, de olyan dokinál még nem jártam, akinél majd szülni fogok, a szabi után keresek vkit.

Brill!
Nagyon tetszik a pingvines kép, amit Mátrának küldtél :lol:

Angie!
A te pocakosképed is nagyon tetszik!Úgy legyen!Én már mindenkinek küldtem egy-egy zebrát(remélem elég lesz :wink: ) gondolatban, úgyhogy már mindenki meg is kapta!!
Ugye lányok?

Kacsa!
Jópofa a versikéd, én is szoktam néha költögetni.
Milyen volt a hárpiánál?
Szerintem is a szuggerálás egy jó módszer, az is segíteni fog, hiszen mint tudjuk minden az agyban dől el.

Juca!
Én a Lencsér mellett voltam asszisztensnő 5 évig!!!!Nagyon aranyos, de ha ajánlhatok neked vkit az a Cserveny Mária , őt szerettem a legjobban!Annyira éreztem, hogy a Madarászban voltatok, a drnéni leírásából, és azt is tudtam, hogy őnála, mert ha a harmadiknál lettél volna a Vecseinél akkor róla nem ezt írtad volna.Szakmailag mind a három jó, de a Cserveny a legaranyosabb, a Lencsér már egy kicsit öreg, és fásult.Persze nem lebeszélni akarlak róla, de ha kérdezted volna, akkor a Cservenyt ajánlottam volna!
Nahát milyen furcsa, ha még Pesten laknánk, akkor találkoztunk volna!A munkatársnőm volt az asszisztens?Középmagas, barnaszemű, rövid lilás-szőkés hajú, rekedtes hangú, néha undok? :wink:
A hidrofiles fürdető az nagyon jó, a férjem is azzal mossa az arcát, és én is azzal fogom fürdetni a babámat.Mondta, hogy kell elkészíteni?Föl kell oldani egy tubusnyit(100grammot) egy folyékonyszappanos flakonban olyan forró vízzel, mint amilyen kijön a csapból(első gyerekes apukák mikróban olvasztják :D ), és jól összerázni, ha kihült lehet utánna használin, nem kell hűtőben tárolni, nem romlik el.
A nap jó rá, dehát ő még picike hozzá, a napi séta elég a napfényből, esetleg ha fa alatt árnyékba viszed, de babanaptejjel érdemes akkor is bekenni, mert láttunk már árnyékban hólyagosra égett babát. :(
Ha átmentek a Cservenyhez, mond meg neki, hogy Andika Tündérke üdvözli! :D De a lencsérnek is megmondhatod, hogy puszilom, meg a Marcsinak is(asszisztens), ha kérdezik honnan ismersz, csak annyit mondj, hogy a neten levelezünk egymással.
Szóval nem akarok beleszólni, tégy belátásod szerint.Csak úgy megörültem, hogy ott jártatok, szerettem ott dolgozni.
A mostani dokinőm egy hárpia hozzájuk képest :(
Ja, és mielőbbi jobbulást!Ki fogja nőni, meglásd.Ennél nagyobb baja ne legyen, bár tudom most ez annyira nem vígasztal, csak tudod annyi szörnyű betegség van, ha választani kell akkor inkább ezt.
Na nem okoskodom tovább.

Niki!
Nagyon ari a pocid, már én is alig várom, hogy nőjön :wink:

Monyóka!
Nyugodtam beszéld ki magad, mi azért vagyunk, hogy meghallgassunk!Bizosan lemaradtam, nem is akarom a témát feszegetni, csak nem értem miért nem akarja a párod a vizsgálatot:szégyenkezik a vizsgálat kivitelezése miatt, vagy úgy gondolja, hogy nála nem lehet probléma?

Rólunk.
Voltam pénteken dokinál, annál akinél én is születtem :wink:
Megnézett UH-val, és mondta, hogy igen tuti a dolog, ott a baba!Sajna képet nem tudott nyomtatni, mert elromlott a nyomtatója :(
De majd úgyis megyek még dokihoz Debrecenben, biztos ő is fog csinálni egyet.Még nem tudom kihez fogok menni, de egy nevet már ajánlottak.
Furcsa, hogy a szaglása úgy kifinomodik az embernek ilyenkor, mint egy vizslának :wink:
Szerencsére a hasfájások már múlnak, ma már alig volt, egyébként pihenésre szűnik, de nem vészes, a doki azt mondta, hogy ez normális.Most már kezdem egyre jobban fölfogni, hogy mi újság van velem, pedig már annyira vártam a babát, mégis olyan hihetetlen.De lehet azért van, mert túl pesszimistán álltam a dologhoz, amit egyébként nem szoktam,mivel az ismerőseim körében min. egy fél év alatt jött össze a baba, nekünk meg ennél hamarabb.Sajnos egy kicsit azért aggódom, hogy tényleg minden rendben legyen, tudom, hogy ez ilyenkor szokásos aggodalom, de nehéz dolog, mikor az agya mást mond az embernek mint a lelke, mely szerint nem lesz semmi baj.

Van közetetek jogász, vagy olyan aki tudja a munkaügyi dolgokat?
Az a probléma, hogy a mostani munkahelyemen egy csajszi helyére vagyok fölvéve, aki most gyesen van :D Nekem szeptember 30-ig van a szerződésem.Utánna kirúgnak?Mert hát gondolom nem vesznek fel egy 3. embert.De ha elmennék előtte táppénzre, akkor nem küldhetnek el.Legalábbis így tudom.Nem tudom hogy kéne csinálni, mert ugye a pénz szempontjából nem mindegy, hogy mi után kapom a segélyeket a szülés után.
Egyébként még nem tudják, majd 2 hét múlva a szabi után megmondom nekik.
Bocsi, hogy egy kicsit hosszúra sikerültem, de csak most volt időm visszaolvasni, és írogatni.
Jó 7végét nektek!
És szép álmokat aki még most is itt van.
Üdv:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Sziasztok Lányok!
Ilyen csöndet még nem tapasztaltam! Kép Miota itt vagyok!

Rolly!
Jo táborozást!Várunk vissza! Kép

Panka!
Remélem hogy egy boszorkány veszett el bennem! :wink: Kép

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Sohol-Senki???
Mátra elment táborozni, és megállt itt az élet!

Anikó!
Én is itt vagyok.
Többször benéztem ma, de senkit sem találtam.

Kép
Kép
Ági279

sziasztok, Lanyok!
Hat amikor en itt vagyok, akkor nincs senki, es igencsak megcsappant a "termeles " a napokban.

Mi van a mi draga Pupynkkal? Ugye minden rendben. Gogyulj lelekben es testben is, gondolj arra, hogy hamarosan kimondjatok paroddal a boldogito igent. Sokat gondolok rad, Pupy, irj, amint idod es lelked engedi!

Aniko! A "vasalo-orru" kutyuri nekem is nagyon szimpatikus! Sokan azt hiresztelik rola, hogy verengzo fenevad, de en tudom, hogy ez csak neveles kerdese...az en pulim szerintebb harciasabb neha:) Nagyon edi, sajnalom, hogy mar nem simizheted meg.

Pankaa: nem emleksem, hogy gratulaltam-e mar, hat megteszem meg egyszer: sok boldogsagot a babahoz, es remelem megtorik mar ez a csend, ami a zebrasodast illeti! es orvendek, hogy az uh-n is minden ok, felre kell most tenni az aggodalmakat (konnyen beszelek en..) es gondolj csak a szep dolgokra!

Niki: gyonyoru kismama vagy, Buborek buszke lehet az edesanyjara! Sok egeszseget nektek!

Angie! Nagyon szoritok neked, latom kozeledsza c. vege fele...hatha-hatha! kell egy par Pankanak:)

DRAGA LANYOK! Egy szep hetet mindnyajatoknak, igyekszem hamarosan meg bekukkantani. Sokat gondolok Ratok! Sziasztok!

Nomibogar
Kép
nomibogar

Sziasztok Lányok!

Egyenlőr még nagyon nehéz így a neveket történeteket összeraknom, állandóan vissza olvasok, hogy menjen. Kérlek ne haragudjatok, hogy egyenlőre még így "sziasztok lányok"-oztam!:)

Most valami nagyon pozitívat kellene írno, mert tényleg sok rosszat olvastam, de az az igazság, hogy eléggé el vagyok kenődve. Egyrészt azért, mert péntek lett volna a mi nagy napunk, akkor született volna meg a kislányunk. Másrészt azért, mert most már mi is elkezdünk próbálkozni férjemmel és az egész előző hónapomat azzal töltöttem, hogy a PG 53-as ovulációs tesztet csinálgattam. Nekem konkrétan semmit nem mutatott soha. Pontosabban buborékokat állandóan, nem pálmalevelet:(( Szerintetek létezik, hogy nincs peteérésem?! Mindig pontosan 27 napra jött meg, most még ez sem stimmelt, mert 25-re..Most beírtam az ovulációs kalkulátorba, hátha okosabb leszek. Remélem sikerrel fogunk járni ebben a hónapban, kérlek szorítsatok nekünk! Valahogy teljesen felerősödtek bennem az anyai érzések és nagyon akarok babát. Februártól folyamatosan azon voltam, hogy ezt mind visszaszorítsam magamba és várjak türelemmel. Az agyamba betápláltam, hogy 5 hónapot vagyok hajlandó várni és utána próbálkozni kezdgünk. Ez most telt le és teljesen meghibbantam. Félek, nehogy elkezdjek görcsölni. Tavaly, amikor teherbe estem, akkor nem terveztük a babát. Remélem most hamar összejön:)

Képzeljétek, az meg a másik, hogy az unokanővéremnek fájt a gyomra, elment dokihoz és kiderült 5 hónapos terhes. Azért durva, mert semmi jele nem volt, sőt állandóan megvolt neki. A rossz csak az, hogy kiderült toxoplazmózisos és most nem tudja mi lesz. Egyenlőre azt próbálják kideríteni, hogy mikor kapta el. Még ezen is elkezdtem idegeskedni, mert előző terhességemnél kiderült, hogy én még nem estem át rajta és fogékony vagyok rá. Szerintetek minden oké lesz majd? Nagyon félek is a terhességtől, mert ha mégegyszer betegen fejlődne a babám, biztosan belehalnék.

Ne haragudjatok a sok negatívumért, de most ezek a gondolatok járnak a fejembe! Pedig nagyon pozitív emberke vagyok alapjáratok! Majd megmutatom azt az oldalamat is.
Puzsi nektek

Heni

Kép
Kép
csheni26

Jo reggelt lányok! Kép

Heni!
Ez tényleg döbbenet,hogy nem vette észre hogy terhes! :shock:
A toxoplazmára adnak egy "R" betűs(a neve nem jut eszembe)gyogyszert és azt a terhesség végéig kell szedni és nem lesz baja a babának.Csak kérdés az hogy mikor kapta el és okozott e már valami károsodást!De ha az elején nem ment el a baba akkor azt mostanság szedhette össze ami jo eséllyel gyogyithato!Az oviban az egyik anyukának volt és őt követtem lépésről lépésre!És a végén kétszer kellett vinnie a babát szemvizsgálatra és teljesen egészséges!Ráadásul neki a harmadik gyerek volt amelyiknél elkapta!De ha gondolod kérdezősködöm tőle pontosabb infokat!
Az hogy benned ilyen érzések kavarognak teljesen normális!Ezeket a dolgokat nem csak megélni nehéz de feldolgozni is!Nem ismétlődhet meg mégegyszer és "kárpotolni" fog az élet még két-három gyönyörű egészséges babával!

Megyek szivattyuzni :x mert csőtörés van nálunk!
Szép napot mindenkinek! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok Lanyok!

Mindenkinek nagyon szep hetet kivanok!

Aniko!

Kepzeld jelentkeztek a munkahelyemröl, juli vegen, augusztus elejen kezdek :D Ja, es vegre odaadtak a fizumat is. 77 oram volt es 500 eurot adtak! Annyira örültem!

Csütörtökön megyek vervetelre. Kicsit most aggodom mert mar a 17. cn es meg mindig nincs peteeres. Szerinted lehetseges, hogy ket pete közül egy sem erik meg? Nagyon remelem holnapra törtenik valami :(

Ti nemsokara indultok nyaralni :D

Puszi mindenkinek :D

Judit
jucmuc

Hello Mindenkinek!

Hát igen, elég nagy volt itt a csend tegnap.

Nomibogár!
Köszönöm a gratulációt, mostanra már nyugodtabb vagyok, kezdem tényleg felfogni, hogy mi újság van velem, és most már boldogság önt el, nem az aggodalom.Talán egy időre elmúlt az aggódás, ami szerintem így az elején normális.

Heni!
A PG 53 nekem bejött elsőre :wink:
De én csak lámpafénynél láttam benne vmit, az ablak felé fordítva szinte semmit.Próbáltad már lámpa elé tartva is nézni?
Egyébbként sajnos lehet olyan, hogy egyik hónapban nincs peteérésed, én is hőmérőztem magam, és volt olyan hónap, amikor a hőgörbe szerint nem volt peteérés, vagy a második fázis nem volt jó, de látod ez nem jelent semmit, mert így is összejött.
De ha egy kis pozitívumra vágysz:
A keresztanyámnak kb. 2 hónapja volt egy erős vérzése, küretet csináltak, szövettant, és megállapították, hogy tehes volt, 52 évesen, 1 petefészekkel ,átjárhatatlan petevezetékkel, a férjének pár darab csenevész spermájával! :roll:
Úgyhogy szerintem ezek után bárkinek van esélye bármire!
Persze tudom, hogy ez nem vígasztal, hiszen mindenkinek a saját problémája a legnagyobb, és legfontosabb, de szedd össze magad, mert fő a pozitív gondolkodás!
A toxoplasmát pedig egy vérvételből meg tudják bármikor állapítani.Gondolom most amúgy sem kismacskázol, nem takarítasz homokot.De ha mégis kell, próbáld meg kesztyűben, ha tartasz tőle.
Nekem anyukám mindig azt mondja, hogy felesleges a fertőzésektől félni, mert vmit úgysem lehet kivédeni akárhogy is próbálja az embert, másrészt pedig ha nagyon félünk vmitől, akkor azt szinte mágnesként vonzza az ember, sajna már én is tapasztaltam.Ezért is állítottam át az agyamat a pozitív gondolatokra.(Remélem sikerült :) )

Anikó!
Sajna a csőtörés miatt, hol van?Legalább a konyhában? Remélem nem kell szétverni a házat miatta!!!
Anyósoméknál minden karácsonykor csőtörés van a konyhában már évek óta :evil: Már rendesen belekalkulálják a karácsonyi költségvetésbe.

Jucmuc!
Ne aggódj, peteérés nem csak a ciklus közepén lehet, + - pár nap simán belefér, történetesen nekem most a 11. napon volt, és 28 naposak általában a ciklusaim.Nekem azt mondta a doki, hogy a várható peteérés előtt 8 nappal kell lehetőség szerint 2 naponta eggyütt lenni, hogy mindig legyen "vki " készenlétben, ha jön a kis pete :wink:
Szerintem még van remény!

Most megyek lekvárt kavargatni.

Szép napot Nektek!

Kép
pankaa

Hello Mindenkinek!

Hát igen, elég nagy volt itt a csend tegnap.

Nomibogár!
Köszönöm a gratulációt, mostanra már nyugodtabb vagyok, kezdem tényleg felfogni, hogy mi újság van velem, és most már boldogság önt el, nem az aggodalom.Talán egy időre elmúlt az aggódás, ami szerintem így az elején normális.

Heni!
A PG 53 nekem bejött elsőre :wink:
De én csak lámpafénynél láttam benne vmit, az ablak felé fordítva szinte semmit.Próbáltad már lámpa elé tartva is nézni?
Egyébbként sajnos lehet olyan, hogy egyik hónapban nincs peteérésed, én is hőmérőztem magam, és volt olyan hónap, amikor a hőgörbe szerint nem volt peteérés, vagy a második fázis nem volt jó, de látod ez nem jelent semmit, mert így is összejött.
De ha egy kis pozitívumra vágysz:
A keresztanyámnak kb. 2 hónapja volt egy erős vérzése, küretet csináltak, szövettant, és megállapították, hogy tehes volt, 52 évesen, 1 petefészekkel ,átjárhatatlan petevezetékkel, a férjének pár darab csenevész spermájával! :roll:
Úgyhogy szerintem ezek után bárkinek van esélye bármire!
Persze tudom, hogy ez nem vígasztal, hiszen mindenkinek a saját problémája a legnagyobb, és legfontosabb, de szedd össze magad, mert fő a pozitív gondolkodás!
A toxoplasmát pedig egy vérvételből meg tudják bármikor állapítani.Gondolom most amúgy sem kismacskázol, nem takarítasz homokot.De ha mégis kell, próbáld meg kesztyűben, ha tartasz tőle.
Nekem anyukám mindig azt mondja, hogy felesleges a fertőzésektől félni, mert vmit úgysem lehet kivédeni akárhogy is próbálja az embert, másrészt pedig ha nagyon félünk vmitől, akkor azt szinte mágnesként vonzza az ember, sajna már én is tapasztaltam.Ezért is állítottam át az agyamat a pozitív gondolatokra.(Remélem sikerült :) )

Anikó!
Sajna a csőtörés miatt, hol van?Legalább a konyhában? Remélem nem kell szétverni a házat miatta!!!
Anyósoméknál minden karácsonykor csőtörés van a konyhában már évek óta :evil: Már rendesen belekalkulálják a karácsonyi költségvetésbe.

Jucmuc!
Ne aggódj, peteérés nem csak a ciklus közepén lehet, + - pár nap simán belefér, történetesen nekem most a 11. napon volt, és 28 naposak általában a ciklusaim.Nekem azt mondta a doki, hogy a várható peteérés előtt 8 nappal kell lehetőség szerint 2 naponta eggyütt lenni, hogy mindig legyen "vki " készenlétben, ha jön a kis pete :wink:
Szerintem még van remény!

Most megyek lekvárt kavargatni.

Szép napot Nektek!

Kép
pankaa

Bocsi!
Hülye ez a net, kilépetett, én meg azt hittem nem ment el az üzenetem, mert nem jelent meg közben az oldalon, annak ellenére, hogy kiírta, sikeres volt a köldés.Ezért küldtem 2x.

Sorry!

Kép
pankaa

Hello Lányok!

Előszőr a babanetes korszakomban nem megerőltető a visszaolvasás. Hol volt mindenki egész hétvégén? Csaknem kimenekültetek ebben a hőségben valamelyik víz közelébe? Mátra nélkül megállt az élet?

Látod Mátra! Ennyit számít nekünk a te jelenléted!!!

Mi az anyósoméknál töltöttük a hétvégét. Igazán semmitevéssel telt el. Főzicskéztünk, beszélgettünk, aztán VB-t néztünk.

Jucmuc!
Gondolom te az olaszoknak drukkoltál. Nagyon ügyik voltak!!
Nekem is volt már olyan, hogy a 18. napon volt peteérésem. Ne aggódj, ez semmit nem jelent. A kis péznek pedig örülök!

Anikó!
A csőtörést nagyon sajnálom. Már én is éltem át hasonlót, tudom milyen. Nagyon nagy kárt okozott?

Pupy!
Hogy vagy kedves? Egész hétvégén te jártál az eszemben. Puszi és továbbra is gondolok Rád nagyon sokat!

Lányok!
Bízom benne, hogy ma feléled a topik. Addig is sok puszi MINDENKINEK. Küldök egy kis frissitő záport, de csak nagyon rövidet:

Kép
Vendég

Heni!
Sajnálom, hogy ilyen szomorú vagy. Én azért bízom benne, hogy mielőbb újból lebabásodsz, és két rossz nem szokott egymás után jönni. A második babóka már tökéletes lesz. Te már teherbe estél, tehát azzal nincs gond. Itt mi sokan azzal küzdünk, hogy teherbe essünk, de nem megy. Hidd el, jók a kilátásaid.

Dido!
Te jobban vagy már egy picit? Hétvégén merre jártatok?

Bogárka!
Köszönöm a drukkokat. Igen, már nem sok van hátra, hogy kiderüljön vagy beboruljon. Az a furcsa, hogy ebben a hónapban semmim nem fáj. Még a melleim sem, pedig hát azok szoktak, bár változó a fájdalom erőssége. Az utóbbi időben alig fájt, aztán most egyáltalán nem fáj. A hasamat sem érzem, pedig mostanában már 4 nappal előtte érzek mensis görcsöket. Addig, amíg nem figyeltem magam, nem is tudtam, hogy minden menzeszem ennyire különbözik. Elég türelmetlen vagyon ebben a hónapban. Nem tudom, meddig fogom bírni tesztelés nélkül. Jó lenne legalább péntekig kibírni. Engem nem szokott olyan nagyon megviselni a negatív teszt.
Neked mikor kezdődnek a vizsgálatok?

Évi!
Gyönyörű a kis Virág. Nemsokára kibújik, és megmutatja magát nekünk színesben is.

Pankaa!
Én szívesen bevállalnám, hogy követlek a táblában, és leszek a zebrás párod. Magányosan úgysem szép az élet. Na, elfogadsz társnak?
Vendég

Én vagyok!
De nincs akinek írni :(
Vendég

Évi!
Nem vagyok babonás, olyan szinten nem, hogy nem is ismerek babonákat. Totál hidegen hagy.
Nem igazán éreztem eddig semmit. A melleim minden hónapban szoktak fájni, ha kell már a menzeszem lejárta után rögtön el kezd fájni. De van, hogy csak később. Az viszont nagyon ritka, hogy egyáltalán nem. Most például a melleim sem fájnak. A hasamban kezdtem érezni valami fájdalmat kb egy órája. Akár menzeszes fájdalom is lehet. Én már annyi mindent éreztem, amióta próbálkozunk a babával, és figyelem magamat, hogy semmit nem veszek komolyan. Ha fáj, akkor inkább a menzeszre fogom, mert eddig ha fájt, meg is jött. Tehát szerintem most is meg fog jönni, de ne legyen igazam :)
Vendég

Próféta szóljon belőled!!!
Vendég

Te most otthon vagy?
Nekem egyébként lenne egy nagy feladatom, de mivel utálom, minden mást csinálnék szívesebben. Van néhány dolog a munkámban, amit az utolsó helyre helyeznék a preferáltsági listán. Na hát ez a legvégén áll....
Fuuujjjjjjjjj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Hát akkor tudod, hogy miről beszélek.

Elég jó sokáig dolgoztál. Így is tervezted, vagy csak mert ilyen jól bírod, maradtál tovább. Azért ha jól számolom, kevesebb mint két hónapod van hátra. Növöget a pocid?
Vendég

Úgy látszik, hogy ma mindenkinek más dolga akadt!
Vagy ennyire sokkolt mindenkit a VB eredmény :lol: :lol: :lol:

Itt mi kettesben jól elcseverészünk :)
Ügyi vagy, hogy ilyen sokáig bírtad. A meleg engem is megvisel baba nélkül is. Gondolom, irodai munkát végzel. Sokszor már a sok ülés is tud fájni. A deréknak nem nagyon tesz jót. Neked fáj a derekad?
Vendég

Sziasztok még nem voltam társalkodó de most ugy érzem véleményt szeretnék kérni. Inszeminációról van akinek sikerült? és mikorra?? én kettőn túl vagyok és hát nem kell írnom gondolom hogy mennyire megvisel ez az egész.Ha valakinek van jó ötlete és segítségemre lenne kérem írjon
bellanitta

Én is franciákkal indítottam, bár én megértettem Zidane reakcióját, annak ellenére, hogy nem tartottam helyesnek, és egy picit csalódtam benne. Szegény már nem bírta a feszültséget, és állítólag nem is az edzőjüknek, hanem neki és Henry-nek köszönheti a csapat a sikerességét, mert a végén már teljesen ők irányították a csapatot. Túl nagy lelki teher nehezedett rá, amit nem tudott kezelni a végén. Pedig olyan szépen búcsúzhatott volna a pályafutásától. Én ettől függetlenül bírom a fickót.

Végül teljesen mindegy volt, hogy ki lesz a győztes. Én alapjában véve Brazil drukker vagyok. Kiskorom óta, hiszen az unokatesom, akiknél laktam 4 évig, focista volt, és a szobáját totál beterítették a brazil plakátok. Zöld/sárgában láttuk a világot. Idén viszon rosszak voltak. De lesz ez még jobb is. Majd 4 év múlva Dél-Afrikában. Na az az ő évük lesz.

A barátnőm jövő hétre van kiírva, és szegény már nagyon szenved. Sehogy sem jó. Ő világéletében háton aludt, és így nagy pocakkal nem tud, de nem is javasolják. Ő fél óránként kel fe, és pisi utána fotelben üldögél, amig annyira el nem fárad, hogy ismét le tudjon feküdni. Azért nem lehet ez egy kellemes dolog. Vágyok rá már nagyon, és vállalnék minden kellemetlenséget, de tudom, hogy amikor már ott a baba a pocakban, akkor bizony elfelejti az ember, hogy mire vágyott, amikor még nem volt baba, és igencsak lehet szenvedni. Kitartást Évi! Előbb-utóbb vége lesz, és akkor majd jöhet a sírás-rívás elviselése :) Hát nem egyszerű az élet, na!
Vendég

Szia Anita!
Üdvözöllek a topikban.
Igen, vannak itt a topikban többen is akiknek sikerült az inszemináció. Én még nem éltem ezzel a dologgal (lehet, hogy előbb utóbb szükségem lesz rá), de biztos, hogy fogsz segítőkész válaszokat kapni a lányoktól.
Kicsit mesélj magadról. Mióta próbálkoztok? Mi a gond, amiért inszeminációt javasoltak nektek? Minket itt minden és mindenki érdekel.
Puszi,
Vendég

Egyedül maradtam
Kép
Vendég

Angie!
Ne sírj, itt vagyok!
Nem akarlak fölöslegesen beparáztatni, de pontosan így voltam én is még a múlt héten, mint te:nem fájt semmi, se barnázás-ez volt a legfurcsább-,se cicifájdalom(azóta le akar szakadni, pedig csak akkora mint egy pattanás :D )
Aztán a múlt héten, mikor már 5 napot késett kezdett fájni a hasam, mintha meg akarna jönni.Lelombozódtam, mondtam is a páromnak, hogy most sincs baba.Dehát itt tanultam a topkiban, hogy addig nem szabad feladni, míg meg nem jön ténylegesen.
Szóval most itt ülünk ketten :D
Én sem bírtam sokáig várni a teszttel, úgy volt, hogy csak akkro csinálom meg, ha már 7 napot késik, mivel előző hónapban is úgy megtréfált, hogy 4 napot késett, amit azelőtt nem tett.Még jó, hogy szerd du. teszteltem, mert 1 millió lett rögtön a pulzusom, annyira gyorsan vettem a levegőt, hogy már bizsergett a szám is. mikor két csík lett.Péntek reggel képtelen lettem volna ilyen lelki állapotban munkába menni.Ha nem nagyon visel meg a negatív teszt, próbálkozhatsz vele, legalább tudod hányadán álssz, és ha lemegy a stressz, és mégsincs bab, legalább megjön, és utánna lehet megint próbálkozni, bár te nagyon gyanús vagy ám nekem!!!

És igen! Gyere, legyél a zebratársam!Legalább együtt születnének a babáink. :wink:
Most egy kicsit lepihenek, nagyon bekajáltam, de még megnézem 3-ig, hogy mi újság itt, mert utánna elutazom a férjemékhez, mert most 2 hét szabin vagyunk.
Szorítok a tezsthez, ha mégis megcsinálod!
Ja, még annyit, hogy már terhes voltam mikor elmentem dokihoz, hogy adjon vmi peteérést serkentő homeobogyót, és meg is vettem amiket mondott(kb. 6000 ft.), de már akkor is volt egy hátsó gondolatom, hogy hátha csak az ördögnek tartozom ilyen sok pénzzel :twisted:
És a teszthez a vizeletet kaviáros üvegbe fogtam föl, ha már a babonáknál tartunk, amikben én sem hiszek konkrétan, de ilyenkor utólag elgondolkozok a dolgokon.
Na nem fecsegek tovább, mert betelik az oldal.
Puszi.

Éva!
Neked is köszönöm a gratulációt, nagyon édi a babád! :D

Anita!
Én is üdvözöllek, és jöhetsz te is zebratársnak 8)

Kép
pankaa

Pankaa!
Édes vagy! Én nem vagyok ennyire pozitív abban, hogy ebben a hónapban sikerült. Egyébként a hasam el kezdett fájni délelőtt, és azóta is fájdogál. Ebből menzesz lesz! Ismerme már az érzést. De sebaj, van még pár hónap, amit magunknak adtunk az orvosi bevetésig. Októberben megyünk, ha addig semmi.
Neked jó pihenést a szabadságod idejére. A munkaügyi dolgokat jó alaposan érdeklődd meg, nehogy állás nélkül maradj, és ne kapj GYED-et. A határozott idejű szerződések lejárnak, és nem köteles meghosszabbítania a cégnek. Addig el kellene menni betegállományba.
Vendég

Tényleg! Hol van mindenki?!?
Ne csináljátok ezt Lányok! Én még ilyet nem tapasztaltam amióta babanetezek. Lehet, hogy azért, mert ez az első babanetes nyaram, és erre lehet számítani nyáron?
Vendég

Angie!

Én nagyon szorítok neked Kép

Kép
Kép
Ági279

Na végre!

Ági!
Ugy-e nem kell mondanom, hogy én is nagyon-nagyon szorítok Neked. Holnap tesztelsz? Annyira izgulok, mintha a magamét csinálnám.
Nagyon várlak!
Vendég

Angie!
Segits nekem!Hogy kell pirosan irni??????
Holnap szül a Kati és nem tudok hiradozni!!!Mert nem tudok pirosan irni!! :cry: :cry: :cry:

KépKépKépKép
aniko24

Proba

KépKépKépKép
aniko24

Angie!
Majd csak pénteken csinálok tesztet,
ma még korai lenne.

Anikó!
Végeztél? Remélem,hogy nem lett nagy károtok!?

Kép
Kép
Ági279

Megőrülök!
Nem megy!!!!

KépKépKépKép
aniko24

Megpróbálom én is

Kép
Kép
Ági279

Lassan feléled a topik. Ma csak én fostam itt a szót!

Szia Anikó!
Beírod a szöveget, és amit szeretnél, hogy piros legyen, kijelölöd az egér bal gombját lenyomva, és utána a szövegablak felett "Betűszín"-nél kiválasztod a kis nyíl alatt színt. Beír minden féle kódokat, de ha elküldöd, akkor piros lesz. Én előbb meg szoktam nézni előnézetben, nehogy hülyeséget küldjek el.
Katiért nagyon izgulunk, és drukkolunk, hogy minden a legnagyobb rendben menjen.
Vendég

Nem vagy egyedül!!!

Kép
Kép
Ági279

Angie!
Én is kipróbálom

Kép
Kép
Ági279

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: