Új privát üzeneted érkezett!

Omo,
küljél légyszi e-mail címet, mert még a múltkori talin csináltam Rólatok is képet, átküldeném rendes méretben :)

Kép
mancs

Sziasztok!
Nagyon örülök, hogy bevált a kendő! Annak is, hogy Petra is kedvvel eszik/kóstolgat. És annak is, hogy a kocsiban való hasonfekvés tetszik Levinek. Ha már Szonja nem viszonozta olyan lelkesen a közeledését így legalább hozzájárult a jókedvéhez :wink:

Ma nem mentünk az állatkertbe :( Most csak azt bánom, hogy nem adtam oda senkinek a belépőt. Történt ugyanis, hogy tegnap du szóltak, hogy ma mehetünk háznézőbe. Így hát állatkert helyett ott voltunk. És mivel ez elég fárasztó volt Szonjának a du kocsikázást kihagytuk. Majd legközelebb.

Ilba, a szerdai tali jónak hangzik, bár én már most szólok,...ha megyünk akkor később érünk oda, mert Szonja olyankor még alszik. Az autót meg előző nap megpróbálom vmi hűvös helyre rejteni, mert kinn áll az utcán.

A párom annyira belelkesült, hogy ma is nagy örömmel kanalazta Szonjába az almapürét. Tegnap 2 kanállal evett. Ma néggyel majd elég volt neki. Utána persze követelte a szopit mielőtt elaludt volna :lol:

Remélem az állatkertezők jól érzik magukat.
Én pokolian szenvedek ebben a kánikulában :cry:

N.

Kép Kép
natasa1975

Na hopp, nem is tudtam, hogy a pasztinák íze inkább a répához áll közel :roll:
Mancs, nem figyeltél rendesen bioszórákon. Ejnye-bejnye. Karógyökere van a répának, fehérrépának, pasztináknak, cukorrépának stb. Mert van az a nagy bumszli amit megeszünk és abból ágazik el sok-sok vékony gyökérke amit nem eszünk meg :) No, ezt jól elmagyaráztam

:shock:

Kép Kép
natasa1975

Helló!

Megjöttünk!
Nagyon-nagyon elfáradtunk, de nagyon jó nap van a hátunk mögött, vagyis mégcsak a fele. A gyerekek mind kidőltek már hazafelé a kocsiban. A Danci már akkor elájult, mikor még ki sem értünk a Margit szigetről... Ja, igen. Nem voltunk állatkertben:(

A belépőt kár volt elkérnem, de isten a tanúm állatkertbe készültünk. (fáradtságomat bizonyítja, hogy most mikor hazajöttünk felraktam egy fazék burgonyát főni, csak épp rossz tűzhelyet gyújtottam be és egy üvegtető áldozatul esett, már olvadt a műanyag fogantyúja...)
Szóval, odaértünk az állatkerthez és megláttuk a sorokat a jegypénztárakhoz... Az állatkert végéig ért a sor!!! És minden pénztárnál ugyanez volt a helyzet. Párom az úgy hajtott tovább, ellentmondást nem tűrve, hogy meg se tudtunk nyikkani. De nem vádolhatom semmivel, mert nagyon rosszúl tűri a tömeget, szerintem jobban is jártunk mindannyian, hogy nem mentünk be. Csak azt sajnálom, hogy a belépőt Kormi elküldte postán potyára:(
Szóval a Margitsziget nagyon szép volt és a gyerekek nagyon jól érezték magukat és a Gabi megelégedett az ott található picike vadasparkkal. Ment egy kört a pónilovon, ő is és a Dani is. Nagyon tetszett nekik. A Gabi meg mint egy kisördög. Többször elszaladt tőlünk (ahogy a talin is tette 1x, de csak azért nem tudta többször, mert apja elvitte), úgyhogy azt se tudtam hol van, és a víz levert.
Az M-állatkertnél ettünk fagyit és amig fagyiztunk nézegettük a nagyon barátságos vadkacsákat, voltak gólyák, meg pávák, meg nagyon szép teknősök. Aztán körbejártuk kívülről is és láttunk meseszép őzeket. Kicsiket, nagyokat, közepeseket, hófehéret!!! és egyet aminek nagyon szép agancsa volt. Itt említeném meg, hogy minden állatot kb 20 percig bámultak a gyerekek és csak 5 féle volt és nagyon sokáig voltunk ott. Mi lett volna az állatkertben, főleg ekkora tömegnyomorban??? Úgyhogy az kimaradt sajnos, de megbeszéltük a párommal, hogy valamelyik hétköznap ellátogatunk oda, igaz, hogy teljes árat kell fizetni, de a Gabcsikám csak így nyugodott meg.
Aztán láttuk még hajókat, meg szép parkokat, óriás fákat, meg volt ott egy matuzsálem is. Majd rakok fel képeket. meg a Tegnapról is amikor felváltva kötöztem magamra a két kisebb gyereket.
Voltunk a M-i hatalmas játszótéren is, csak a közeledő eső elkergetett minket. Feszálltunk a buszra, hogy ne kelljen visszafelé is gyalogolni. Az autóba szállás előtt még elmentünk fagyizni egyet a kis tavacska mellé, ahol a vízesés van. Ott a Gabi 2x esett el a fagyijával! Először 1 gombóca bánta, de pótoltuk, másodjára komolyabb károk nélkül meguszta a fagyi is (merthogy a gabinak baja nem lett), kicsit volt koszos, de úgy gondolom hogy itthon több koszt eszik:) Ja és mikor a fagyisnál voltunk, épp telefonált a fagyizós csajszi férje, hogy nála esik-e az eső, mert ott náluk (a sziget másik felén, ahonnan eljöttünk) akkora jégeső volt, hogy ihaj. Szóval még a bőrig ázást is megúsztuk :lol:
Tökéletes kirándulás volt tömegnyomor nélkül, úgyhogy teljesen kárpótolva éreztük magunkat a végére, de az állatkertezés nincs elfelejtve 8)

na olvasok még kicsit

puszika

Kép
sasha

Gabus, persze, azokból már kicsinyítette,m csak felrakni nem volt időm, erőm.

Íme:

Danci, hozzámbújt a kendőben, nagyon édes, mindig örömmel szalad, ha hívom, hogy üljön bele és kiszállni se akar, ha szerinte nem töltött elég időt benne
Kép

Gerivel szemben, a kendőt még a buksijára lehet húzni, hogy megtartsa, csak akkor nem látszik belőle semmi:)
Kép

Geri előről, csakhát ezt a pózt még nem lehet használni sokáig, csak mutiba raktam be, meg csinálni kell madj valamit az oldalt kitülemkedő tejcsárdámmal :x
Kép

Danci az alábbi 2 kép miatt is került a kendőbe:
Kép
Kép

Jött-ment mint a motor, itt épp a földkupac tetején a földet kotorja
Kép

Anya! Szétesett! Csináld meg!!!
Kép

Ez már a kendőzés után volt, ő is kaptt betonkeverőt
Kép

Kép
sasha

Sziasztok!

Gyorsan irok egy pár sort!

Ma értünk haza!Nagyon szuper volt minden,az időre sem panaszkodom! :!:

A képek is jönnek nem sokára.

Olvastam,hogy lesz tali,mi is mennénk,és lehet,hogy Tibi iRemélem nem baj :lol:

Most ennyi!

Kép

Kép
novum

Szia Timi!

Örülök, hogy megjöttetek, annak pedig méginkább hogy jó időtök volt, és talán szerdán tudunk találkozni! :lol:

Sasha,
nagyon jók a fotók... A maszatos Dani nagyon jófej! :lol:

Mi a reptéren vagyunk, mindjárt indulunk a dédiékhez.

Kép
mancs

Helló!

Most csak a képek, később jövök élménybeszámolóval. 8)

Szia Beni!
Kép

Livi! De szép vagy!
Kép

Őőőőőőő ... madár :D
Kép

De jó az állatkertben!
Kép

Nem férek el!
Kép

Láma
Kép

Na, ez jó móka volt!
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Mi voltunk az állatkertben, Ilbáékkal találkoztunk is bent. Persze nem véletlenül. :lol: Sajnálom, hogy mással nem sikerült. Nagyon jó volt, és az a rengeteg kisgyerek!!!

Timi,
szerdán mehetek veletek? Fanni nem jön? Kíváncsi vagyok, mit mesélsz! :wink:

Most csak ennyi, a vébédőntőig még sok dolgunk van. :lol:

Ja, Sasha, nagyon tuti ez a kendő!!!!!!!!!

Kép

Kép

Ilba,
elfelejtettem mondani, hogy a gélből borsószemnyit kell bedörzsölni!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Nahát! Ti is itt vagytok?!
Kép

Szia Beniiiiii!
Kép

A büszke Apukák
Kép

Tás
Kép

Mekk Elek
Kép

Néger Mekk Elek :lol:
Kép

Láma
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi,
illetve Zoli, tényleg a ti egybabakocsibanülünk képetek milyen tutkó lett. :lol:
Köszi a gélt.
Beni beájult negyed7 kor.
Ha majd úgy alakul kérem szépen a képeket!
Na, eszem tovább a pizzám! :wink:

Hajrá Franciaország!

Kép
Kép
Kép
ilba

Mi holnap pizzázunk!

Lett még egy pár "haggggyámábékén" hangulatú babakocsis kép is, de én inkább egy olyat akartam feltenni, amin úgy látszik, mintha jól éreznék magukat a kölkök, erre Te feltettél egy hagggyámábékén-t! :twisted: :twisted: :twisted: Szóval nem sikerült félrevezetnem a többieket, hogy milyen jó is volt nekik egy babakocsiban! :evil:

Sztem majd csak holnap küldöm át a képeket.

Vuka, Ti voltatok?

Szóval, a valóság:
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Azé bírták egymást a kölkök, csak pici fiamnak nagy a popója, így már Livicsek nem igazán fért oda.

Ja, és többiek! Tudjátok minek volt a legnagyobb sikere????
Na????????
A galamboknak. :D

Beninek a legjobban az elefánt, zebra, kicsivalami (aminek a feje olyan volt mint a nyuszinak), birka, kecske, madarak tetszett a legjobban.

Mikor megérkeztünk, leszakadt az ég, de kb. 10 perc volt csak. Én nagyon jól éreztem magam, sokan voltak, de simán oda lehetett férni mindenhová. Nekem annyi csalódás volt, hogy nagyon kevés állat volt, sok minden le volt zárva, sok mindent átépítenek.
Jól elfáradtunk, főleg, hogy végig majdnem kézben volt.

Kép
Kép
Kép
ilba

Na mégegyszer sziasztok!

A nyaralás nagyon jól sikerült!Minden baleset és sérülés nélkül megúsztuk szerencsére!

A vonattal utazás egy rémálom volt,annyian voltak,hogy ülőhelyünk se volt,se odafelé,se vissza.Odafelé még a kalauz megengedte,hogy leüljünk az elsőosztályon,de visszafelé még az is tömött volt!

Az első napon Szilvi egésznap semmit nem aludt,szivta magába az új látnivalókat,de estére teljesen kidőlt.
Nagyon szép volt a szállásunk,minden tiszta új volt benne,babaágy bekészitve.Az étteremben etetőszék is volt,persze Szilvi nem igazán szeretett benne.

A vizet nagyon megszerette,vettünk úszógumit neki!A lányok és Tibi pedig csúszdáztak ezerrel.

Képek:
Ez volt a szálláshelyünk
Kép
A strandon Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
novum

Folytatás:

Csendespihenő a fák alatt: Kép

És a szobában:
Kép

Vattacukor: Kép

Este is fürödni kell: Kép

Anyával: Kép

Kép

Kép
novum

Timi,
hát igen, mi is mindíg megszívtuk, mikor a Kökiről mentünk vonattal. Csak nem akartalak elrémíteni, mert úgy voltam vele, hogy pár év alatt lehet, hogy változtak a dolgok, minek idegesítselek. :(
Szilvi aludt az ágyikóban? Nagylányok csináltak külön programot esténként maguknak?
A szállásotok nagyon szép! Na meg Szilvi a vagány úszógumijában!
Iríííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííígy!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Na még mindig én vagyok!

Amig ti meccset néztek én pótólom a nem irást :lol:

Mancs:

Én is szeretnék már találkozni veletek és Petikét egy kicsit közelebbről i is szemügyre venni :lol:

Gabi:

Persze,hogy jöhetsz velünk!Még nem tudom ki jön velem,vagy Tibi vagy Fanni,de cipekedni segitünk!

Megnéztem a képeket!A tali jól sikerülhetett,szinte két fát is elfoglaltatok :lol:

Ilba,Gabi:

Jók az állatkertes képek!Úgy látom,hogy a gyerkőcök minden állatot érdeklődve néztek!

Dia:

Csini vagy a képen szerintem is!Remélem jössz a talira!

A nyaralóknak jó nyaralást,a többiekkel meg találkozom remélem!

Most már eldugulok! :lol:

Kép

Kép
novum

Gabuska voltunk állatkertben bő 5 órát!!!!!!!!!!!!
Most hulla vagyok, egyébként már írtam üzit, de elszállt, másikra nincs erőm, majd holnap.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sziasztok!
Mi is voltunk az állatkertben de senki nem sikított ránk(ebből a topikból). :roll:
Mi 10 felé mentünk tömeg volt,majdnem 1 órát álltunk a pénztárnál.Vettünk pelust(tök jó volt mert 900ft-tal volt olcsóbb mint a boltban).Annyira lassan haladtunk a tömeg és a skacok miatt,hogy a fele látnivalót nem láttuk mert mint Ilba is írta leszakadt az ég.Bőrig áztunk,de ebben a melegben nem vettük zokon. :lol:
Dominak legjobban a fókák tetszettek,ahogy úszkáltak a vízalatt és időnként (váratlanul)kibújtak a vízből.Nagyokat sikongatott rajta. :lol:
Teszek fel pár képet. :wink:
Kép Kép
Kép [img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1152475343.84.jpg[/img
] Kép
Ilba!
Írtam privi üzit.....Megtárgyaltam Nikivel a dolgokat. :wink:
Ui:Bocsi,hogy akadékoskodok de a szerdai tali időpont csak délben jó?????Mert hát Domi akkor aludna és akkor van a legnagyobb meleg is. :roll: Persze ha a többségnek ez az időpont jó akkor alkalmaszkodunk. :wink:

Timi!
Képeket,beszámolót kérek!Puszi :wink:

Mindenkinek szép estét!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia,
hová írtál?

Kép
Kép
Kép
ilba

Timi!
Bocsi,most látom,hogy már írtál.
Nagyon szupi helyen voltatok(hol is??)a képek is szupik. :wink:
Már én is várom a nyaralásunkat.Én is vettem Dominak bébiúszógumit.Autó,kormánya is van és még dudál is. :wink: :lol:
Remélem tetszik majd Neki.Igen,készülünk a talira.Esetleg megyünk együtt? :wink: Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Ilba!
Beni szalagod alatt van olyan pici ikon,hogy pü(ez privát üzit jelent :lol: )oda írtam pár napja.Puszi

Kép
Kép
lldicsi

Vuka, Dia,
sajnálom, hogy nem találkoztunk! :cry: De majd szerdán! 8)

Dia,
ebben a hőségben szerintem tökmindegy, hogy hány óra van. Legalábbis magamon úgy vettem észre, hogy csak kora reggel és este érzékelem, hogy picit enyhébb az idő, délután 4-kor ugyanolyan melegem van, mint délben. Bár én szeretem a meleget, sétálni is általában 11 körül szoktunk (ennek mondjuk semmi köze a meleghez, így jön ki).
Megyek, megnézem a 11-eseket!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Dia,
nem kaptam privit. :(

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
én viszont megkaptam a fotókat, köszi!!!!

Beni nagyon bejön az Apósának is! :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi,
András közölte, hogy legközelebb már kamerát viszünk Livihez ... :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba

:oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Jaj, Vanília, bocsánat, most látom, mivel kezdődik ez az oldal! Szóval Szerdán 12-kor Orczy-kert. A Nagyvárad térnél van, a Sote-val szemben. A 24-es vili megállója mögött. Jöttök? Az jóóóóó! 8)

Kép

Kép
gabuska
Budapest

IIIIIIIIIIIIIGEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNN :!: :!: :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
mancs

Ilba!
Pedig küldtem. :roll: :cry:

Kép
Kép
lldicsi

Ilba,
kicsivalamit :lol: :lol: lefényképezhetted volna, hogy mi is az avlójában... :lol: :lol: :lol: Nem egy nyúl volt az álcázva? :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
mancs

Dia,
kitörölted az elküldettekből? Ha nem, küldd újra légyszi! :wink:

Mancs,
András emlékezett: óriás mara volt. :shock: :D

Kép
Kép
Kép
ilba

Mancs,
Gabi utolsónak felrakott képén látszanak, azok a pici valamik. :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Túl vagyunk a reggeli szopin, degeszre ette magát a kiskölök. Aztán szokás szerint visszaadta a felét. Tudjátok, hogy sasháéknál hogy megy a büfi? A Gerit hasra fordítom és eltartom magamtól a padló irányába. Eddig ez a büfitartás még sose volt haszontalan... Annyit ad vissza, hogy simán a fél oldalam beteríti, pedig nem vagyok valami kistermetű. khm. Hihetetlen.

Gabuska! Ilba!
Nagyon szuperek a képek az állatkertről. Azért nagyon sajnálom, hogy nem mentünk, de vannak dolgok amikről az emberek lemaradnak, ha akarjá, ha nem. Voltunk már 2x Liberó napon és a párom mindkétszer sikítófrászt kapott a tömegtől. Nem bírja. Ha megyünk vásárolni és tömeg van ott is kiakad. Csak akkor azt nem értem, hogy hogy bírta a koncerteket régen, vagy az régen volt és azóta megváltozott valami, vagy az másfajta tömeg...? Na mindegy.

Timi!
Nagyon jó lehetett a nyaralás, szuperek a képek és tényleg nagyon szép és igényes volt a szálló a képek alapján. Én nem vagyok irígy, azt hiszem mindenkinek kijárna ilyen szép nyaralás legalább egyszer egy évben és nektek sikerült. Nekünk nem fog, bár a párom néha gondol egyet és szervez valamit, kis biznisz által, de idén nem is biztos, hogy bánnám, ha maradnánk a fenekünkön... 3 pici azért 3 pici.

puszika mindenkinek, majd még próbálok jönni ám, és ez nem fenyegetés...

Kép
sasha

Sasha,
ez ismerős... Zoli is mindig ott tombolt a tömegben a koncerteken, taposták egymást mint ááááááááááállat, most meg... Ő is azzal próbálkozott tegnap, hogy biztosan sokan lesznek, de nem hagytam magam!!! :twisted: Végül jól érezte magát, mindenhol jó neki, ahol Livi ott van. :wink: Én meg kimondottan élveztem, hogy lépni sem lehet a babakocsiktól. :lol: Láttunk hármas ikreket is, ha jól vettem ki, mind3 fiú volt, olyan 3-4 hónapos körüliek.

Az irígyet én sem úgy értettem ám, de igencsak csorgott a nyálam a képek láttán! :roll:

Ilba,
már ne is haragudj, de az én általam felrakott utolsó képen azok a "kicsi valamik"Beni és Livi! :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

És ahogy Ilba írta, a legnagyobb ováció a galambok láttán tört ki...
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska!

Tudom ám, hogy nem úgy vagy irigy, csak irgyi-irigy :twisted:
Egyébként galambok a M. szigeten is voltak :wink:
Nekünk mint említettem már 2x volt alkalmunk a Liberós állatkertes tömeghez szerencsénk, így Csabi adott egy jó kövér gázfröccsöt az autónak és azzal a lendülettel hangzavar tört ki az autóban. A Gabikám elkezdett vinnyogni, hogy állatkert, én értetlenkedtem, a párom meg érvelt és mire észhez tértünk már a szigeten találtuk magunkat. Hát így történt, ő ült a volán mögött, mit volt mit tenni :shock: De be kell valljam, hogy voltunk egyszer gyerkőccel októberben is állatkertben!!! A 2. szülinapján okt 9-én. Meg kell mondjam, nagyon jó volt. Szóval, az, hogy lehet haladni egy tempóban, a kíván helyhez, hogy meg lehetett nézni úgy az állatokat, hogy láttunk is belőlük valamit, hogy olyan helyre is bejutottunk ahová ilyen tömegben nem lehet, az nagyon jó volt. Ez 2004-ben történt, felrakok pár képet jó?

Kép

felébredtek, folyt köv

Kép
sasha

Sziasztok,

újra itthon! :)
Először is, Ilba, szerda IIIGGGEEENNN! :)

Noshát csudajó egyhetet voltunk Balcsin, először anyukámékkal (amíg Petim szakmai tanulmányúton volt a sulival), aztán pedig hármasban. Mindettőnek megvolt a maga előnye. Amíg anyuékkal voltunk, addig nagyon kényelmes volt, mert szinte egész nap ők abajgatták, én pedig lazáztam egy kicsit, napoztam, usziztam, bicikliztem, szóval azért egy kicsit én is pihentem.
Hármasban pedig nem magyarázom, hogy miért volt nagggyyyon jó. :)
A Balcsi isteni, Benyó lábát is belelógattuk, élvezte nagyon, rugdosta a vizet. És uaúgy., ahogy Gabiéknál, itt is egy hét alatt a sok természetben való lét megtette a hatást, Bence rengeteget fejlődött, főképp fejben, annyira kinyílt az értelme, hogy csak na. Már nem csak egy pici nyöszörgő baba, akit ha leteszek, ott is marad, többnyire csendben.
Leteszem, azonnal megfordul, kúszik, tekereg, nyomkodja a szájába a játékokat, ráfekszik, akkor nyomja, ordítás, megfordul, úgy sem jó, aztán röhög hangosan........szóval viszonylag színes lett a repertoár. :D

Éjszaka sokszor kel, mert annyira elmászik az ágyban, illetve megfordul a hasára, hogy aztán ez felébreszti..... :shock: Nincs valami megoldás erre???? Ma is hajnalban a sarokban találtam rá, amint felébredt, mert már a feje tök a sarokba volt bepréselődve... :roll:

Visszaolvastam, de csak pár oldalt.

A képeket megcsodáltam, szuper jók.

Mancs, köszi a képeket, megkaptam!

Most mennem kell, rahedli mosatlanom van, meg pakolnivaló, brrrrrrrrrrrrrrr....
Vendég

Sziasztok!
Novum, szupik a képek meg a hely is ahol voltatok! Szép színük van a nagylányoknak! Kedvencem a "kilógok a székből" kép :)

Ildicsi, hallkan súgom, hogy én is csak a talik alkalmával merészkedem ki 4-5 óra előtt. Az tény hogy meleg van, de a nap nem tűz akkor már olyan veszettül. Viszont, eddig még mindig jó árnyékos helyen voltunk. Így csak az akadályozhat ha a csajszi durmol induláskor.

Sasha, azt kell mondanom, hogy én kezetfoghatok a férjeddel! Ahogy elolvastam a tömegről szóló beszámolókat (annak elenére, hogy mindneki élvezte a ZOO-t),....Már annyira nem bánom, hogy nem mentünk. Nekem mind1, hogy felnőtt vagy gyerek,...egyszerűen rosszul vagyok a tömegben :shock: Egyszóval utálom :evil:

IGEEEEEEN! :lol: Először nyertek azok akiknek a meccs alatt szurkoltam 8)

N

Kép Kép
natasa1975

Szijjjasztok!

Megjöttem. Két órán keresztül tartott, mire visszaolvastam. Ugye nem baj, ha nem reagálok?

Talira nagyon irigy vagyok, szuper volt, az láccik a képekből. Na én ugyan rá nem tudom venni a párom, hogy ott legyen, pedig már pedzegettem, hogy mindenkié ott lesz meg stb. de nem nagyon hatotta meg. :?

Szentesen szuper volt, a gyereket imádták, ő is jól elvolt. Megvan a földigörgő féle kúszási módszerünk, egy béka és egy csótány mozgása keresztezve :D asszem benyújtom a szabadalmaztatását. ja és már félig felül. persze azóta visszajött a bukási időszak, amióta ennyit mozog.

+ van még egy fogunk is ám :D :D

Ja képzeljétek, találkoztam régi-régi ismerősökkel, akikkel általánosba jártam, tök jó volt, mindenkinek mostanság születik babája.

Szombaton meg Ajkán voltunk esküvőn. Na az már kevésbé volt jó, mármint a gyereknek, nem való az még neki. Meg én is utáltam, hogy mindenki az én kölköm cinceli.

Vasárnap meg meglátogattuk anyósomék balatoni viskóját, meg egy kicsit fürcsiztünk, bár az idő nagy része azzal ment el, hogy nekem kellett fürdőruhát venni, mert otthon hagytam. egyrészesből még a Balaton partján sincs túl nagy választék :evil:

A tali ha lesz megyünk, ha visz Bubek akkor vele, ha nem akkor kenguruzunk.

Majd jövök fotókkal is később.

már úgy hiányoztatok, hogy csak na :)

pusza.
Vendég

Tücsimami, Eszti, látom kiugró fejlődést mutatnak a gyerkőcök "idegen" környezetben. Elküldöm Szonját világkörüli útra :D

Takarítanom kellene. Vuka, te ebben profizni szoktál! Adj tanácsot plíz!

N

Kép Kép
natasa1975

Natasa kedv kell hozzá és semmi más. Ja meg vendégek, mert az nagyon megteszi a hatását, hozzánk sok vendég / barát jön, ezért takarítok olyan gyakran. :lol:
Egyébként most nálam is romokban a lakás, de nagyon nincs hozzá kedvem és azt hiszem most végképp elrontottam, mert leültem netezni. :?

Szóval a tegnapi nap nekünk nagyon jó volt, szerintem nem is volt tömeg az állatkertben. Mi fél 2-kor mentünk oda, a pénztárnál 1 ember volt előttem. Minden állathoz odafértünk, kivéve az elefántot, mert azt éppen etették. Bocsi Ilba és Gabuska, hogy nem hívtalak Titeket, pedig én úgy szerettem volna találkozni Veletek. Még az elején összefutottunk ismerősökkel, akikkel már rég találkozni akartunk. De ez itt most nem volt jó alkalom, mert apa úgy viselkedett, mint egy gyerek: ezt nézzük meg, most ide menjünk, azt még nem is láttuk, szóval nem tudtam beszélgetni. Na ezek után már nem hívtalak fel Titeket. :twisted:
A baj csak az volt, hogy kicsit későn mentünk a Liberos stand felé, ingyen sapi már nem volt, elkérték a címet és a bónt, állítólag majd postán küldik. Pellusból is elfogyott a Maxi, pedig az a köv. méret akartam belőle többet is venni, de így egy csomag Midi-vel kellett beérnem. Még vettem 2 Humana vizet is, jó lesz utazós napokra.
Olyan dög nehéz lett a babakocsi, alig tudtuk ketten cipelni, mert azért van egy pár lépcső az állatkertben is.
Minket is jól el kapott a zuhé, de szerencsére erre jól felkészültem, viszont ezután megfogyatkozott a látogatók száma. Petrát szinte semmi nem érdekelte, kivéve a belépő papírok, néha kicsit nyűgös volt, akkor kivettük. Szóval végig jártuk az egész állatkertet, estére leszakadt a lábam, fél 7-kor már azért siettünk haza, mert etetés lett volna. Akkor fedeztük fel, hogy van Libero pelenkázó sátor, ahol ingyen adják a pellust, ott még kértünk egyet-kettőt.
Ja a Humana kóstolós stand is jó volt, Petrának feltöltötték a cumis üvegét. Azt gondoltam nem fogja meginni, mert amit eddig adtam víz és tea, undorral utasította el. Na ez a gyümilé most nagyon bevált nála, itta ezerrel, nem győztem csodálkozni. Olyan aranyos volt, amikor kivettem a szájából visszahúzta a kezem, hogy Ő még kér. (persze azért nem adtam sokat neki) Itthonra is maradt egy kicsi, este kipróbáltam az Aventes csőrös poharat, hát ami ízlik neki azt hajlandó szívni. Szóval nekünk nincs szükségünk olyan lyukra, mint amit Bubek gyártott, Petra szív ezerrel. :lol:
Na most megyek, mert unatkozik, adok neki játékokat.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Kép Kép

Kép Kép

Kép Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Na mit szóltok a tegnapi meccshez? Én az olaszoknak drukkoltam, de úgy voltam vele, hogy ha a franciák győznek az se baj, mert Zidane megérdemel egy ilyen búcsút... Aztán amikor elkövette azt a marhaságot, akkor azt mondtam, hogy mostmár tényleg remélem, hogy az olaszok győznek! Nagyon jó meccs volt!!!

Eszti,
jó hogy megjöttetek! Ágyban elforgás: nekünk Petike ezt már a legelejétől csinálja. Nagyon szar, mert sose lehet tudni, milyen pózban köt ki 3 perc múlva. Keresztbefordul, felkúszik a sarokba és menne tovább de már nyomja a fejét a fejvédő, átfordul az ágy másik végébe... Megoldás nálunk sincs: gyorsan lefotózom :) és visszateszem eredeti állapotába :)

Sasha,
mi 2 évvel ezelőtt januárban voltunk az állatkertben és nagyon jó volt!!! Mindent ugyanúgy meg lehetett nézni, sőt nekem még jobban is tetszett, mert sokkal közelebb voltak az állatok. A vízilovat meg is lehetett volna simogatni (az oldalát) de én nem tettem inkább, mert akkor mászott ki a szaros vízből :)

Benikém,
boldog hófordulót kívánok Neked!!!! :)

Ilba,
akartam én is mondani, Gabi képén a kicsivalamik azok Beni és Livi :) De már megvan, így tudom mik azok. De akármi is a nevük, nekem már kicsivalamik maradnak :)

Szombaton bablevest ettem. Nem raktam tele babbal, de azért volt benne rendesen. Petikének semmi baja nem volt tőle!!! Tegnap ezen fellelkesülve ettem párolt lilakáposztát és hagymás krumplit (kacsasült volt). Eddig semmi baj nincs :):):)

Kép
mancs

Ja estére olyan fáradt volta, hogy nem bírtam állni és így fürdettem Petrát:
Kép Kép

Most sajnáltam igazán, hogy nincs olyan ültető macink a kádba. :(

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vuka, vendégek lesznek, kedv az nincs :( Mármint a takarításhoz. Édesek vagytok lenn a földön fürcsi közben. Ezek szerint Petra nem rugdalja ki a vizet?! Vagy egyben megvan a felmosás is?!

Eszti, nálunk is van ágybanjárás. De egy idő múlva majd megtanulják, hogy hogyan kell kimászni a szorult helyzetből (pl sarok) addig marad az anyuci meg apuci :D Nálunk Szonjának mániája, hogy keresztbefordul és kidugja a lábát. Mostanában este is így alszik, de nem zavarja :roll:

Mancs, látod stramm gyerek ez a Petike! Neked sincs babos utóhatás vagy csak Petit figyelted? :D

N

Kép Kép
natasa1975

Natasa több a víz a padlón, mint a kádban a fürdés végén, ezért nem pancsizunk soha a szobában. :lol:
Az ágyban forgás nálunk is dettó!

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vuka,
sztem sem volt gáz a tömeg, max. 1 percet kellett várni időnként, hogy odaférjünk valahova. Képzeld, mi eredetileg belépővel mentünk volna, de a sorban (előttünk is 2-3 ember volt csak, 2 óra körül) odajött egy fiatal férfi és adott egy ingyen belépőt, mert neki 2 volt, de csak egyedül ment be. Így lett Livicseknek Libero sapija. 8)

Tücsimami,
jó hogy itt vagytok megint!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Na helló!

Tali: akkor tehát szerda 12:00 (majd árnyékban leszünk, mint mindig)
:?: Aki már volt ott, WC van????
És ha kocsival megyek, akkor pontosan hol kell megállni és bemenni?

Állatkert: mi fél3 körül értünk ki, aminek egyedüli hátránya az volt, hogy pelus már nem nagyon volt, de kendőt még kaptunk. A bejáratnál 2 ember állt előttünk. Ha lesz jövőre, akkor is így mennénk, és 5kor nem zárt még be egyébként. Szerintem nyáron tuti legalább 7ig nyitva van.

Vanília,
Halászlé banzáj jó volt? Mi már tök rég le akarunk menni, csak soha nem jön össze.
Képeid nincsenek?

Mancs,
Boldog házassági évfordulót!
Hogyan ünnepeltetek? :wink:
Köszi a köszöntést!

Timi,
Jó, hogy újra itthon vagytok!
Köszi a beszámolót és a képeket, nagyon jók!
Akár e-mailen is, elküldenéd a szálloda nevét és, hogy mennyibe került? Köszi!
Szilvike tud valami újdonságot?
Jöjjön Tibi is és Fanni is! Mindkettőjüket meg szeretnénk ismerni!
Állatkertet élvezték a gyerekek (és a felnőtt gyerekek is :D ), de azért szerintem jövőre sokkal érdekesebb lesz. Szerintem legközelebb mi tavasszal látogatunk ki, a másfél éves Benedekkel.

Dia,
Gyertek így is a talira légyszi! Most már én is szeretnék egy Domipuszit!!! :oops:

Eszti,
Nektek is üdv. újra itthon! Képek????

Tücsimami,
Már hiányoztatok ám! Várjuk a képeket!

Vuka,
Akkor egy időben voltunk ám kint tegnap. Jók a képek nagyon!

Kép
Kép
Kép
ilba

Vuka, tudom már ezerszer írtad, de légyszi még 1x. Szóval mikor és hol van torna az Istvánban? Csak azért, mert esetleg legközelebb belerondítok a fene jó dolgodba. Nehogy már csak veled foglalkozzon a csaj a tornán :lol:
Ja, a babakocsit le lehet valahol parkolni a környéken?

N

Kép Kép
natasa1975

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?