Helló
Nekem négy azaz négy darab babakocsim van plusz egy hordozó
Mentségemre legyen mondva, hogy összesen nem került 30.000 Ft-ba, és kertesházunk van, ahol elférnek.
1. Hordozó. Használt. Kölcsönbe kaptuk. 1-től 8 hónapos koráig autózott benne, nagyon szerette, aztán kinőtte. Aludni abban sohase aludt (csak ha autóban volt). Ja, most jut eszembe, két hordozónk volt
Egy Chicco meg egy Meggy. Már mindkettőt visszaadtuk a gazdájának.
2. Chicco hagyományos nem összecsukható, viszont álomrugozású mózeses babakocsi. Használt. 10.000 Ft volt, de ajándékba kaptuk. Fél éves koráig ebben vittem sétálni, a lakásban is ebben volt, nagyon szeretett benne aludni, jól lehetett ringatni, de aztán kinőttük.
3. Pierre Cardin. 7.000 Ft Babaszobán vettem használtan. Összecsukható a cipelés-tárolás miatt, de elég nehéz, ezért autóval nem tudjuk hordani, nagy kerekű vidéki földutakra, ülni jó, feküdni nem, nem télre és nem kicsi babának való. Még használjuk.
4. Valami lengyel sportkocsi. 13.000 Ft volt újonnan a Soroksári úton. Összecsukható, könnyű, autóban is elfér, feküdni ebben se tudna (nem is akar). 8-12 hónapos kora között volt jó, azóta inkább az esernyőkocsit használjuk.
5. Esernyőkocsi. 6900 Ft, újonnan, Kikában. Tök egyszerű, ülni, autóval hordani könnyű, két deka az egész.
Sokat segítettem, gondolom
Zsófi! Meclaren van egy barátnőmnek, szuper. Télre én sem ajánlanám, de jövő tavasztól már ki tudjátok használni. Kábé az én 3-4-5-ösömnek felel meg, és még jól is néz ki
A hordozóban, ha jól be tudod bugyolálni, akkor nincs gond, de én részemről egy szavazat a mózesnek
El tudod adni később, a Babaszobán, vagy ismerősöknek, szerintem.
Magnézium: én hektikusan, de szedtem. Nagyon görcsölt a vádlim, a szülés közben is, amikor a babát már a hasamra tették, akkor jól begörcsölt a vádlim, hát jobban fájt, mint addig
A doki feszítgette a lábamat, míg a férjem fotózott
Vera: Örülök, hogy jobban vagy! Megnézem az nlc-s irományokat!
Logi! Lehet, hogy mi is megyünk a Liberonapra! Ja,
Judy, majd később nektek is fognak küldeni mindenfélét, ha aláírtad a kórházban a papírt a csomag átvételekor. A Libero biztos szétküldött vagy 20.000 meghívót. Nem vagyok nagy híve ezeknek a marketing adatvadászatoknak, de a születés óta nagyon sok mindent küldött sok cég, többségének használt is lehet venni. A Libero-játékokat különösen szereti a fiam. Most egyébként asszem Pampers vonalkódgyűjtés indul a 2005. okt. utáni babáknak, azt érdemes gyűjteni, mert tök drága FischerPrice játékokat adtak múltkor. A Libero játékok Lamaze márkájúak, az is nagyon cool.
M.