Helló!
Gyorsan átolvastam pár hozzászólásnyit:) Sajna addig van időm a mig alszanak, mert utána csak részletekben tudok ideülni, akkor is van valaki az ölemben, úgy meg eléggé gázos.
Szerintem senkinek sem rossz a tartása
Komolyan is gondolom. Senki nem ülhet úgy, mintha karót nyelt volna, ezt kitől hallottátok, hogy úgy kell? Főleg a földön a pokrócokon... a lényeg, hogyha álltok, akkor jó a tartásotok... a régi festményeken, pl a Május 1. ott is ülnek ugye a fűben a kisasszonykák, napernyővel, meg hatalmas kosaras, habos ruhában, de valószinű őket a fűző nem engedte kényelmesen ülni
Vagy csak én akarom azt hinni, hogy lehet kényelmesen is ülni? Vagy csak beképzelt vagyok, mert szerintem nekem jó a tartásom, csak néha pihenek közben
Gondolom ti is így vagytok ezzel
Dia!
Még mielőtt elfelejtem, de ne kezdjél el pirulgatni, tényleg nagyon csinos vagy! Plusz még az ami sugárzik belőled, még így a képeken is átjön, nem tudnám megmondani mi az, de valami nagyon pozitív. Jó rád nézni.
Gabus Drága!
Ezennel lemondok a felajánlott kengururól. Annyira bevált a kendő amit kaptunk, hogy ihaj! Azt se tudom hogy voltam el nélküle! Tegnap miközben annyi dolgom lett volna és még a Danci után is rohanni kellett, fogtam a kendőt és felkötöttem vele a hátamra.
Iszonyúan jól érezte magát benne és mivel olyan széles pántot tudok neki csinálni amilyet csak akarok így nem vágott sehol és nagyon jó szorosan tartotta, és ott dumált a hátamon a törpe. Én meg mosogattam közben, elkezdtem főzni, néha megnéztük, hogy hogyan keverik a betont, hogy flexelnek, meg mit csinálnak a hapsik... Aztán váltás volt. Gerit szopi után sehogy se bírtam elaltatni, csak sírt, keservesen és tekergett a cicin, kb 2 ms-ként köpte ki és mint a motolla, kereste újra, rázta a fejét rendesen. Ezt kb 10 perc alatt meguntam, bedugtam a kendőbe, csak előlre. Azonnal kuss lett, rohanhattam újra a Dani után
Állatkert!
Felhívom azok figyelmét, akik délutáni látogatást terveznek az állatkertben, hogy eme intézmény csak 17:00-ig lesz látogatható, úgyhogy mi inkább délelőtt indulunk neki, max a babakocsiban alvás lesz, de nagyon könnyen el lehet lófráli 2-3 órát úgy, hogy még a fele izgis állatot se jártuk körbe. Mi pl tavaly lemaradtunk a nagyvadakról, mert a másik oldalon kezdtünk és a puputevére, elefántra nem maradt időnk, és a középen elhelyezkedő marha mókás fókákat se láttuk. Pedig az nagyon tetszett a Gabinak.
Na megyek is mert lassan indulunk, csak előbb még lelket kéne verni a gyerekekbe, ők ugyanis még húzzák a lóbőrt.
pucca