Új privát üzeneted érkezett!

Ilba, köszönjük. Paradicsomos krumpli? Hogyhogy rázkódott Beni? Mármint amolyan "brrrr" tipusút?

Mamac, nekünk esernyőre csukható van, pierre cardin, nekem teljesen megfelel, 1x használtan vettem a www.teszvesz.hu-n 15000ért tavasszal.

Mancs, köszi a fotókat. Ezért most azt is hajlandó vagyok megbocsátani, hogy nem napoztattad a közös plédünket....

Ma gyümölcsöket tettem el télire Noéminek. Ilyen még sose volt. Mármint hogy a konyhát az evésen kívül másra is használjam. Sárgabarackot és meggyet magoztam & fagyasztottam le, valahol olvastam, hogy úgy célszerű a zacskózás előtt, hogy berakod egy nylonra a mélyhűtőbe szemenként, hogy ne faggyon össze, így könnyebben kezelhető, mert kalapács nélkül is ki lehet belőle venni 1-2 szemet...persze ez nektek biztos evidens volt, engem viszont felvillanyozott, hogy micsoda konyhai fortélyokat alkalmaztam...

Kép Kép
coolasa

ennyire azért nem volt fontos a mondandóm..

Kép Kép
coolasa

Coolasa,
nagyon ügyi vagy, látod én nem voltam résen tavaly nyáron, így semmmmmmmmmmmmmmmmit nem tettem el. A meggyből könnyen lehet törni, még ha össze is vannak fagyva a szemek. :wink: És ez igaz minden kis szemű gyümire, zöldségre is. A spenótnál szoktam én is alkalmazni a kalapácsot vagy a húskloffolót, ugye az egy nagy massssssza, nemigen lehet törni. Teszek alá egy vastagabb törölközőt, így sokkal kisebb a hanghatás okozta pánik esélye a családtagok körében.
Az esernyőkocsit használod most is, vagy csak előrelátó voltál (abban is :wink: ) és megvetted korábban?

Dia,
hát igen, nem bátorság kellett, hogy fotók nélkül idemerészkedj! :twisted: Hogy éreztétek magatokat?
Csütörtök Orczy-kert!

Jaj, lányok, ugye a vasárnapi álltkerti meghívós dolog nem azt jelenti, hogy meghívó nélkül nem is lehet bemenni?! Mert mi csak úgy privátban mennénk, aztán nehogy potyára beutazzuk Budapestet.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Dia,
akarom mondani: nagy bátorság kellett... :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ilba,
neked rossz a tartásod?!
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Na helló!

Dentinox ide vagy oda most éjjel csak 1kor, 4kor és 6kor keltünk. Hurrá!
Most még alszik, én mindjárt előrelátó Anyukává csapok át és célba veszem a biopiacot, elrakok egy pár dolgot.
(Nem, nem vagyok majom, már tervbe volt véve :D )

Tali: ha mán én mondom meg a frankót :lol: , akkor mégse csütörtök, mert tanácsadásra kell mennünk.
Szerda?

Kép
Kép
Kép
ilba

Gabi,
:?: :?: :?:
Nézd meg ahol Livit tartom. De fel ne tedd még1x :!: :!: :!:

Kép
Kép
Kép
ilba

Kép

most én vagyok hülye vagy ez a babanet ismétli a hsz-eket????
namind1

tegnap Zsófi belázasodott. Semmi más baja nincs csak bágyadt.
Voltunk a doki néninél, de semmit nem lát.

Ha nem lesz beteg akkor a szerda nekünk jó.
Ki megy a nagy talira?
Állatkertben hánykor találkoztok?

Mamacka,
én nagyon megvagyok elégedve az esernyő babakocsinkkal.
Én olyan szempontokat választottam, hogy dönthető legyen a háttámla, legyen napellenzője és egy kis kosár alul.
Ja meg könnyűűűűűű legyen.
Vannak nagyon gagyik, vigyázz velük.

Gabuska, Ilba
ha Ti a rossz tartásról beszéltek én már megsem szólalok :lol:

Na megpróbálom küldeni a képeket

Kép

Kép
sajtine

KÖSZÖNÖM SZÉPEN A LIBERÓS ÁLLATKERTI MEGHÍVÓT MEGKAPTAM!!!!!

mennem is kell, jött apósom, meg apám betonozni. A teraszhoz most készül a lépcső két oldalon, meg lehet végre korlátot is kapunk hozzá... sok dolgom lesz, ebédet kell főzni, lassan szoptatni kell és már jelezték, hogy Danizzak, mert ott tornyosul közöttük, ja és a konyha szalad, tehát még előkészülni se tudok az ebédfőzéshez és fingom sincs mit csináljak, hogy apám és apósom kedvére is tegyek kaja ügyben. A tésztafélék alapból kilőve, a tejszínes dolgok is... hmmm megvan, rakottkrumpli, azt már most fel is rakom főni hihi

Kép
sasha

Sajtine,
köszi a képeket!
Jobbulást Zsófinak!
Nagy talira mi megyünk!
Állatkert: mi ebéd után megyünk.

Sasha,
jó munkát nektek!

Vettem krumpleszt, meggyet és Holle kajákat, pasztinákot. Kivi leszek a fogadtatásukra. :roll:

Kép
Kép
Kép
ilba

Gabus, a kocsi vásárlásnál az úgy volt, hogy eleve a neten kezdtem el kocsikat nézni, mert...... fogalmam sem volt, hogy vannak kifejezetten bababoltok is. Ehe. Nem csoda, Noémi előtt kiskorú személyt gyakorlatilag csak dokumentumfilmekben láttam. Namármost, igazából sejtelmem sincs, mi az az esernyőrecsukható, és mire is jó tkp, de nekünk biztos olyan van, mert a tezsveszen az eladó csajszi ezt fontoskodó arccal direkt megemlítette, én meg bennfentes arccal bólogattam, hogy nekem mondja? Hisz egy leendő anya áll előtte!
Hát, így történt. Asszem szerencsésebb lett volna, ha meghagylak téged abban az illúziódban, hogy előrelátó voltam. A kocsit eddig amúgy nem igen használtam, talán 4-5x, amíg felhasználóbarát Noémi súlya, addig kengurúval közlekedünk.
Értem, szóval a meggy törhető lett volnna tömbben is. Akkor csak türelmem teszteléseként raktam belőle ki puzzlet a fagyasztónkban..

Ilba, valld be nyugodtan, hogy miattam raksz el te is gyümölcsöt, mivel én úgyis az anyák példaképe vagyok. Nyugi, nem fog senki elítélni, csak mert egy hozzám hasonlós hatalmas szaktekintélyt követsz..

Lányok, miközben azon versenyeztetek, kinek rosszabb a tartása, én ezt a beszélgetést olyan mértékben görbe háttal ülve figyeltem, mintha én volnék a hiányzó lánczem az akármyilyenpitekusz és az ember közt...

Kép Kép
coolasa

Tegnap este elkezdtem küldözgetni a fotókat (előző talisakat is) remélem, megkapjátok! Aki még nem kapta meg az se aggódjon, dolgozom az ügyön :D

Coolasa,
mit keresel még itt? :lol: Nem a friss hegyi levegőt kéne már magatokba szívni?

Ilba,
mi az a pasztinák? :roll:

Nemsokára etetés, aztán megyek az Europarkba, talizom a barátnőmmel (Ilbáék szomszédjával :lol: ) Csajos délután lesz :lol: Mancsbá pedig elmegy Petikével bevásárolni addig :lol: :lol: :lol: Az Europarkban van pelenkázóhelyiség, remélem szopira is van lehetőség, hogy nem kelljen azért hazajönni, vagy a parkolóházban szoptatni...

Mi nem megyünk a nagy babanetes talira, mert k... messze lesz :shock: :lol:

Kép
mancs

Natasa,
ürítgesd szorgosan a postafiókod, mert visszajött az üzi, hogy megteltél :lol: Hány levél ment át?

Kép
mancs

Mancs: hegyilevegő szigorúan holnaptól, ma még itthonmaradtam egy esti osztálytalálkozóra...meg persze azért, hogy kifigyeljem, mikről szövetkeztek a hátam mögött. Natessék...itt is van, pasztinák. Ez nyilván valami titkos jelszó. (Vagy a paszternák nevű ehető növény becézett formája).
Nekem átjöttek a fotók, így újfent szembesülhettem esztétikus oldalszalonnáimmal. Köszönöm Mancs, hálás vagyok, igazán... tudom, te csak hozott anyagból dolgozhatsz, de legközelebb kozmetikázhatnád kissé fotosoppal.

Nnna, akkor nézzük, mi kerül a bőröndbe: 21 pár különféle méretű zokni....

Kép Kép
coolasa

Sziasztok!
Mancsusz, köszi a fotókat! 3 levél jött át!
Sztem is a paszternák = pasztinák. Karógyökér mint a fehérrépa. Sztem az íze is hasonló, anyukám húslevesbe szokott tenni. Én nem használom, mert az Interspárban nincs :oops:

Csajok, le kell hogy lombozzalak benneteket! Én nyerem a "Kinek a legrosszabb a testtartása" nevű versenyt. Sajnos :cry:

Ma kicsit lelkiismeret furim van. Az az nincs, de mégis. Szóval, mivel apa látta, hogy adtam barackor Szonjának ő is akart neki adni kaját. És szopit nem tud. Szóval, vettünk almát. És Szonja szopi után úgy ette, hogy nem csukta be a száját még jött a köv. kanál. A kezével meg csápolt közben :) Nagyon édes volt és nagyon ízlett neki, de.... Azt nem mondom, hogy ettől baja lesz csak az elveim. No, persze nem ez lenne az első amit feladok :?

Ja, mi VÉGRE megyünk haza az én szüleimhez csütörtökön, így részünkről nem lesz tali, de minden talizónak szép időt és kellemes talizást kívánok!

N

Kép Kép
natasa1975

Natasa! hűűűűűűűűű, vicces látvány lehetett az almáért csápoló Szonjababa. De mért van ettől lelkiismeretfurdalásod? Azazhogy nincs, de mégis. Nem váltottad föl vele az eddigi táplálkozást, csak kisérleteztél, szerintem ez oké..

Kép Kép
coolasa

coolasa

nekem is pc babakocsim is van, esernyőre csukhatós, kupolatetős, meg ilyenek, de mi újonan vettük 16 ezerért...

mamac
nekem nagyon bevált mint esernyőkocsi a fent említett fajta. Ja és legalább 10 cm hosszbb mint a többi bármilyen babakocsi, így sokáig tud benne kényelmesen aludni

ezt még reggel írtam az előző üzim után, de most sikerült ismét ideülni, persze, mert szopizunk, de akkor a többi szopi hogy is volt?

Kép
sasha

Sasha, akkor ugyanolyan reális áron vettük mindketten. Mert mint írtam mi 1x használtan jutottunk hozzá, az konkrétan azt jelentette, hogy hazavitte a tulaj, majd rájött, hogy nem fogja használni és licitre bocsátotta.

Kép Kép
coolasa

Kép
Szánombánom de képek nem készültek,mivel itthonfelejtettem a gépet. :oops: Persze ha nem így lett volna már rég elárasztottalak volna Titeket képekkel. :lol: :lol:
Ok (szerda????)Orczy kert.Becsszó!!!! :wink:
Mi holnap 10-fél11 felé megyünk az Állatkerbe 2 barátnőmmel plusz a hapsik.Ha valaki felismer kérem sikítson rám! :lol:
Teszek fel egy képet karcsú termetemről :oops: ami ma készült suliba indulás előtt.
Ilba!
Itt a címem: ldicsi@freemail.hu
Mindenkinek sok puszi.További jó hétvégét!Dia
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Mancsussssssz,
én is köszi a fotókat, megjött mind a 30! :shock:
Küldöm én is!

Coolasa,
nekem akkor is Te vagy a példaképem! :wink:

Dia,
nagyon csinos vagy!

Natasa,
az elvek feladásában úgysem tudsz überelni! :oops: Kérdezd meg Szonját, dobjak-e neki ablakpostán almát, Apósom kertjéből kaptunk egy zsákkal. :lol: Pici zöldalmák, mézédesek.

Timi,
itthon vagytok már? Milyen volt? Csokibarnák lettetek?

Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Látom, zajlik a kinek rosszabb a testtartása verseny. Erre én is benevezhetek, nekem már elég komoly hátfájásos problémáim is vannak belőle. Azért van egy rondasági verseny, amit tuti én nyerek: fogkuszaság. Ha néha megfelejtkezem róla, s készül rólam valami nevetős kép, totál elborzadok. De az ellenkezője se jó, az esküvőnkön észben tartottam, hogy nem szabad a fogaimat mutogatni, így majdnem az összes beállított képem borzalmas, mert látszik, hogy erővel szorítom össze a szájam :( Egyvalami vigasztal: a közel vizszintes felső fogaimat nem örökölhetik a fiaim, mivel azok valószínűleg egy baleset eredményei. Le is írom tanulságként. Kb másfél éves voltam, amikor anyámék hazajöttek a kórházból az öcsémmel. Állítólag totál meg volt mindenki kergülve, nekem rohangálás közben sikerült úgy pofára esnem a fürdőszobában, hogy kifordult a teljes felső fogsorom. Anyám visszanyomta a helyére, sejtésem szerint nem tökéletesen rögzült. Később egy fogorvos is azt mondta, hogy ezt kell tenni. Mondjuk azért némi genetika is lehet a dologban, a nővérem végül úgy hozatta rendbe a saját, kevésbé drasztikus fogsorát, hogy kb 30 évesen nemes egyszerűséggel kicseréltette.

Dia,
Gabuska már megelőzött, én is pont azt akartam mondani, hogy nagyon csinos vagy!

Mancs,
én is kaptam képeket, köszönöm!

Fagyasztás: nekünk anyósom fagyaszt le, gyárt szörpöt, lekvárt, befőttet mindenféle gyümölcsből, nagyon kényelmes helyzetben vagyok. Viszont azt tapasztaltam, hogy sárgabarackot nemigen érdemes lefagyasztani, mert kiengedve szörnyű erjedt íze lesz. Meggy, málna, szeder, őszibarack nagyon jól bírja, cseresznye süteeményhez, főzelékhez jó kiengedve. Valamit biztos kihagytam.

Tali:
Orczy-kertet ki nem hagynám, jövő hétre csak hétfőre van programom némi bartellüzlet képében (babafürdetőket cserélek babaruhára), no meg az ehavi turizás. A nagytalira viszont nem megyünk, akkor valószínűleg már Szigligeten leszünk. Szokta más is úgy időzíteni a nyaralását, hogy elmehessen a Művészetek völgyébe, Kapolcsra? Most kb 2 évet kihagytunk, de nagyon szeretjük.

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

helloka,

Mancs köszi a képeket!

Majd küldöm a többieknek is a fotókat csak kéne néhény perc.....

Zsófi megint lázas úgyhogy az állatkertbe nem megyünk az tuti.
Odaadom szivesen az ingyen belépőnket csak el kell jönni érte hozzánk :lol:
Ha kell valakinek sikítson!!!!!

Dia,
nagyon csinos vagy :D

Natasa,
ahogy Szoni ette a barit olyan édes volt :D

na megyek elaltatom a kis krampuszt
milyen optimista vagyok :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
sajtine

Csak gyorsan, félidő van...

Natasa,
hányas számú levelek mentek át? 4 levelet küldtem. A bari miatt van lelkiismeretfurdalásod? Annyira aranyos volt Szonja, ahogy szopogatta! Azok a kedvenc képeim :)

Gabus,
nagyon ügyi a lépcsőző Livicsek! Várom a képeket!

Tök jól lehült a levegő, lóg az eső lába, lehetne rendesen szellőztetni, erre pontban 9-kor a szomszédban elkezdték bömböltetni a zenét. Guns n' Rosest. Nem ezzel van a baj, mert imádom, hanem azzal, hogy este 9 van, alszik a gyerek, és nem tudom kinyitni az ablakot, mert felébredne rá. Hogy a ragya verje ki őket egytől egyig!!! :evil: :evil: :evil:

Ma barátnőztem, aztán csatlakozott hozzánk Mbá és Petike is. Már nincs hátra csak kevesebb mint 1 óra, és a törpicsek negyedéves lesz :lol:

Írjátok már meg légyszi, hogy ki hány levelet kapott, és milyen számozással, hátha nem ment át mind. Bár csak Natasától jött vissza a megtelt postafiókos üzi.

Hajrá Portugália!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
mancs

Dia,
akartam mondani... Nagyon csini vagy ám!!!!

Kép
mancs

Ha a pasztinák=fehérrépa (a karógyökér elnevezész most hallottam először) akkor nem csodálom, hogy Benit kirázza tőle a hideg. Azt én se eszem meg. Mindig félrerakom a levesemben, ha esetleg beletéved a tányéromba. Brrrrr! :x

Kép
mancs

elnevezész=elnevezést :lol:
kicsit szelypítek :lol: :lol: :lol:

Kép
mancs

Gabuska
És a tietek milyen és miért azt választottátok?
Az az igazság,hogy ha minden jól megy szeptember tájékán költözünk egy háromemeletes liftes házba és jó lenne valami könnyű szerkezet...

Mancs
Köszi kuponjaim nekem is vannak tudod mint illusztrátor! :) :D :lol:
Azt néztem de nagyon vacaknak tűnt! :( annál stabilabbra gondoltam... jó lenne nem potyára kidobni egy csomó pénzt.

Coolasa
Én is használtra gondoltam csak elöbb közvélemény kutatok, hogy melyiket érdemes...
Jóformán nekünk minden használt... engem nem zavar...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Jó estét mindenkinek!

IGEEEEEEEEEEEEN!!!!!! :D :D :D

Tali: szerda 12:00 Orczy kert.

Állatkert: ki, mikor megy? Mi 2 körül.

Mancs,
Köszi a képeket, 6 e-mail jött.
Barinőd rám sikíthat, ha lát, tudod, piros 3 kerekű, benne Benedek. :D
Petike! Boldog 3 hónapos szülinapot!
Pasztinák tényleg olyan, mint a fehérrépa, de ízre olyan, mint a sárgarépa és ezt még elég jól ette. Holnap kap, majd beszámolok.

Coolasa,
Jó utat! Jó pihit!

Natasa,
Tali szerdán van. Na?
Következő gyereknél én tuti előbb kezdeném az új ízek KÓSTOLTATÁSÁT! Szóval no para, ettől még Szonja anyatejes bébi marad.

Dia,
Utólagos engedelmeddel megadtam a címedet egy Bnetes ismerősömnek, fog Neked írni.
Csinibini vagy a képen. :wink:

Kormi,
Jesszus, ez a baleset! Jó nagy lélekjelenete lehetett Anyukádnak.
Hogy bírod Benedek nélkül ennyi ideig?

Sajtine,
Zsófinak gyógypuszik!!!

Kép
Kép
Kép
ilba

Halihó Mindenkinek!

Kivételesen itthon vagyunk szombat este, nem alszunk a szüleimnél a holnapi állatkertes buli miatt.

Mancs köszi szépen a képeket, 4 levelet kaptam.

Dia jól nézel ki :!: :!: :!: :!: :!:

Ilba elküldtem a mobilszámom.

Sajtine merre laktok (belépő miatt)?

Natasa én is ma adtam fel az elveimet. Vettünk barackot és látva Szonja kedvét, Petránál is kipróbáltam. Egész jól belejött a nyalakodásba, úgyhogy leturmixoltam, hogy jobban tudja enni. Először nem ment annyira, de egész jól belejött. Aztán öntöttem hozzá egy kis felolvasztott anyatejet, na akkor aztán már nagyon csúszott. Annyira édes volt, amikor anyukám beszélt (nem figyelt) és Petra szája előtt tartotta hosszasan a kanalat, a kisasszony próbálta elérni a kanalat, tátotta a száját, én meg jót röhögtem. Nem gondoltam, hogy ennyire kívánja.
Ma azt is kipróbáltam, hogy milyen a mellemnek, ha kihagyok egy etetést. A szüleimnél hagytuk Petrát, míg mi elmentünk a havi nagy bevásárlásra és ez pont kajaidőben volt, úgyhogy elővettünk fagyasztott tejecskét. (a baracknak nagyobb sikere volt, mint a tejnek, mert csak 80 ml-t evett) Szóval semmi gond nem volt, nem is feszültek a melleim, ugyanis elfelejtettem a mellszívót vinni, de nem is volt rá szükség.

Na most már megyek, mert hulla vagyok és holnap is megterhelő, sok programos nap lesz.

Jó éjt!

Ui.: Zsófinak sok-sok gyógypuszi!!!!!!!!

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Mancs,
1-10-ig jöttek mailek.
Megboldogult skype-os koromban én is kérdeztem Ilbát, mi az a pasztinák, ha jól emlékszem valami krumplihoz hasonló, de lehet hogy nem. Vagy lehet, hogy mégis pumpa? :wink:

Mamacka,
a Baby Outletben vettük a Soroksári úton tavasszal. Láttam a neten a honlapjukon 15 ezerért hirdették. Novumék és mi is épp le akartuk cserélni a tankunkat :lol: egy kisebbre, gondoltuk elmegyünk megnézzük. Semmi különösebb elképzelésünk nem volt, hogy milyen legyen, hanem megnéztük élőben, Szilvikén le is teszteltük és megvettük. Annyi volt csak a feltétel, hogy lehessen dönteni a háttámláját, legyen kosara és lehetőleg ne 10 kiló legyen, mint a régi. 6 kiló nettóban, gyerekkel, bevásárlás után kábé 18. :roll:

Na elmegyek alunnnnnnnni, pusssssz mindenkinek!
Remélem, az állatkertben találkozunk sokan! Mi ebéd után megyünk, 2-3 körül.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ilba háromszoros IIIIIIIIGGGGGGGGGGGGGEEEEEEEEEENNNNNNNNN !!!!!

Mi is ebéd után megyünk, de Petra alvásától teszem függővé, de kb 2 körül.

Gabuska szerintem tuti beengednek belépő nélkül, hiszen mi is veszünk majd, mert csak 1 felnőttnek ingyenes. Szóval Titeket is várunk szeretettel!!!!!!!!!!!!!!444

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Upppppppppsz, közben megjött a helyes válasz is, ezek szerint mégsem pumpa. :oops:

Zsófinak mi is gyógyulást kívánunk!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi,
és mikor teszitek vissza a szkájpot?

Kép
Kép
Kép
ilba

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
mikor Zolinak mondom, mindig aszongya, hogy ja, persze, aztán jól el is felejti... :evil:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Mancsi,
üríííííccccsééééé postaládát! Köszke! :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Halihóka! Üdvözlet Mindenkinek!

Mi is itt vagyunk ám. Három hetet a mamánál Kisújszálláson üdültünk. Itt vészeltük át a kánikulát. Most Baján vagyunk halászlé banzájon, holnap vissza Pestre.
Sajna nem jutottam net közelbe így nem tudtam nyomon követni a fejleményeket. De ennyi idő távlatában nem is próbálkozom meg vele.
Ádi már profi módon forog minen irányban. Így elmúltak a zavartalan éjszakák. Ezerrel nyomja az üveges főzelékeket és a gyümit, jó kis sonkát rakott a déli egy üveges főzitől. Elkaptunk valami gyomor nyavaját volt láz és hasmenés. (megvolt az első betegség)
Látom volt találkozó a képeket átfutottam, nagyon édesek a babók.
Gabuska, hogy áll a lakás felújítás?

Jó éjt!

Kép
vanília

Vuka,

XV. ker. Közel az állatkerthez :lol: :lol: :lol: :lol:
persze kocsival :lol:
azzal jöttök?

köszönjük a gyógypuszikat, szükség is van rá

Kép

Kép
sajtine

Ja, Mamacka, ABC Design márkájú a babakocsi, ehun e:
Kép

Ha nem teljesen ülőre van állítva és hátra van hajtva a tető, akkor nem néz ki ilyen bénán! :lol:

Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Vanília,
rötyi, fürdő kész, előszoba, konyha 3 hét múlva, szobák jövőre.

Mostmáraztán tényleg össze kéne futnunk valamikor! Szerdán lesz tali az Orczy-kertben. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Aranyosak vagytok,köszönöm. :oops: :wink: Cupppppppp!

Kép
Kép
lldicsi

Ilba,
pont ma mondtam anyámnak, hogy kezdjük Benedeket hiányolni, főleg a párom... Anyám meg felháborodott, hogy egy hónapról volt szó, és még min. 2 hétig ő nem hajlandó visszaadni Benedeket. Minden nap beszélünk, nagyon jól elvan otthon, csak a kajával vannak gondok. Igazából Leventével való kapcsolatomnak jót tesz, hogy most csak ketten vagyunk, látványosan fejlődik, hogy csak vele foglalkozom. Persze azért nagyon hiányzik....

Tudok még mesélni elrettentő dolgokat... pl amikor öcsém még csak mászott, s a parfis nyelével a tűzhelyről magára rántotta a forrásban levő paradicsomos káposztát... de később se leányálom a gyereknevelés, szintén öcsém csinálta, kb 12 évesen, hogy favágás közben egy felette levő ágon megpattant a fejsze, s hátulról belevágta a fejébe. S nem is akarta elárulni a szüleinknek, de muszáj volt, mert dölt belőle a vér....

Vuka,
Mi is tanultunk ám Szonjától! Annyira aranyos volt, ahogy ott leskelődött a babakocsiból, hogy én is felnyitottam a babakocsi kupoláját nyáriasra, s Leventét hasratettem, hadd leskelődjön. Neki is nagyon tetszett, meg nagy sikerünk is volt az utcán. 8)
Egyébként már Levente is kinézi a kaját a szánkból, de én egyelőre tartom magam, Benedek miatt már tudom, hogy addig jó nekem, amíg csak szopi van...

Megjött a gyümölcsszállítmány, így míg olvastam a bnetet, betegre ettem magam saját termésű málnával meg pár szem szeder is volt már, meg pár szem eper még, de hozott a párom nektarint és őszibarackot is. S ezeknek valahogy sokkal igazibb íze van, mint amit itt a városban lehet kapni.

Jó mulatást az állatkertezőknek, remélhetőleg nektek nincs tömegiszonyotok.

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Mancs! ...és még mindig itt vagyok! (most jöttem haza osztálytalálkozóról, és bekapcsolt pc várt, úgyhogy muszáj volt leülnöm megpihenni a babanet előtt..)

Kép Kép
coolasa

Sajtine megírod a mobilszámod és a pontos címet nekem priviben? (fnevuka kukac freemail pont hu) Még nem szóltam a barátnőmnek, de lehet, hogy kell neki, majd meglátjuk apa mit mond a kitérőre (kocsival megyünk). :?

É&P&G
Kép
Kép
vuka

jó reggelt,

Vuka,
küldtem a számom

Kép

Kép
sajtine

Gabuska,

milyen csinos fiatalembert adtak a babakocsihoz :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
sajtine

Helló!

Gyorsan átolvastam pár hozzászólásnyit:) Sajna addig van időm a mig alszanak, mert utána csak részletekben tudok ideülni, akkor is van valaki az ölemben, úgy meg eléggé gázos.

Szerintem senkinek sem rossz a tartása :!: Komolyan is gondolom. Senki nem ülhet úgy, mintha karót nyelt volna, ezt kitől hallottátok, hogy úgy kell? Főleg a földön a pokrócokon... a lényeg, hogyha álltok, akkor jó a tartásotok... a régi festményeken, pl a Május 1. ott is ülnek ugye a fűben a kisasszonykák, napernyővel, meg hatalmas kosaras, habos ruhában, de valószinű őket a fűző nem engedte kényelmesen ülni :wink: Vagy csak én akarom azt hinni, hogy lehet kényelmesen is ülni? Vagy csak beképzelt vagyok, mert szerintem nekem jó a tartásom, csak néha pihenek közben :lol: Gondolom ti is így vagytok ezzel 8)

Dia!
Még mielőtt elfelejtem, de ne kezdjél el pirulgatni, tényleg nagyon csinos vagy! Plusz még az ami sugárzik belőled, még így a képeken is átjön, nem tudnám megmondani mi az, de valami nagyon pozitív. Jó rád nézni.

Gabus Drága!
Ezennel lemondok a felajánlott kengururól. Annyira bevált a kendő amit kaptunk, hogy ihaj! Azt se tudom hogy voltam el nélküle! Tegnap miközben annyi dolgom lett volna és még a Danci után is rohanni kellett, fogtam a kendőt és felkötöttem vele a hátamra. :lol: Iszonyúan jól érezte magát benne és mivel olyan széles pántot tudok neki csinálni amilyet csak akarok így nem vágott sehol és nagyon jó szorosan tartotta, és ott dumált a hátamon a törpe. Én meg mosogattam közben, elkezdtem főzni, néha megnéztük, hogy hogyan keverik a betont, hogy flexelnek, meg mit csinálnak a hapsik... Aztán váltás volt. Gerit szopi után sehogy se bírtam elaltatni, csak sírt, keservesen és tekergett a cicin, kb 2 ms-ként köpte ki és mint a motolla, kereste újra, rázta a fejét rendesen. Ezt kb 10 perc alatt meguntam, bedugtam a kendőbe, csak előlre. Azonnal kuss lett, rohanhattam újra a Dani után :lol:

Állatkert!

Felhívom azok figyelmét, akik délutáni látogatást terveznek az állatkertben, hogy eme intézmény csak 17:00-ig lesz látogatható, úgyhogy mi inkább délelőtt indulunk neki, max a babakocsiban alvás lesz, de nagyon könnyen el lehet lófráli 2-3 órát úgy, hogy még a fele izgis állatot se jártuk körbe. Mi pl tavaly lemaradtunk a nagyvadakról, mert a másik oldalon kezdtünk és a puputevére, elefántra nem maradt időnk, és a középen elhelyezkedő marha mókás fókákat se láttuk. Pedig az nagyon tetszett a Gabinak.

Na megyek is mert lassan indulunk, csak előbb még lelket kéne verni a gyerekekbe, ők ugyanis még húzzák a lóbőrt.

pucca

Kép
sasha

Sasha,
okés, örülök, hogy megoldódott a probléma és bevált a kendő! :lol: Teszel fel majd róla képet? Természetesen Geristől.

Kormi,
hogy sikerült Levinek a Benedek szobájában alvás múltkor?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Halihó!

Gabuska! Kérek pontos információt a talival kapcsolatban.

Pusz

Kép
vanília

Halihó!

Mi ma kihagyjuk az Állatkertet, de tervbe van véve később... Remélem, nem lesz rátok nagy tömeg!

Gabi,
köszi a képeket! Ja, Mancsbá üzeni: ezért van 2 db vonalzója, hogy az egyik legalább működik :twisted:

Szerdai tali részemről okés, bár kedden védőnőzünk és asszem oltás is lesz. Ha nem lesz gond, megyünk msánap a talira.
Olyan kedvet kaptam én is a gyümietetéshez, de tartom magam az elveimhez. Meg nem is merem még adni neki...
Nemsokára megyünk a reptérre, Mbának ki kell ugarnia, aztán dédiékhez is megyünk.
Ma vagyunk 1 éves házasok :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
mancs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?