Sziasztok
Már jó rég jártam erre. Illetve nem is, mert olvasni azért mindig próbálom a hsz-okat, de hogy írjak is... az már nem mindig jön össze.
Jó sokat vagyunk kinn a kertben a lánykával, meg mire összegyűjtöm a gondolataimat, már este lesz, nekem meg csak négyig van netem.
No, nem magyarázkodok itt tovább
Fantikbaba
Aranyos vagy, hogy hiányoltál!
Minden okés velünk.
Eszti hihetetlen iramban fejlődik, a napokban kezdett el igazán dumálni (nem csak egyszótagokban), mindent megért, mindent el tud mondani nekünk.
Most levágattuk a haját, pedig már igazán hosszú volt, de ebben a melegben mindig tiszta tocsak volt az izzadságtól. Hát, mit mondjak, rövid hajjal is gyönyörűűű!
És van már fülbevalója is.
Ketteskével is minden rendben.
Eddig a cukrom sem ment fel, úgyhogy még nem kell diétáznom. Meglátjuk meddig marad így.
Pénteken azt is megtudtuk, hogy ÖCSKÖS fog érkezni hozzánk!!!
Láttam, hogy a hiszti volt a téma. Szerencsére nálunk csak alapszinten van, nem vészes. Teljesen rá szoktuk hagyni. Annyira jó kislány egyébként, hogy tuti, hogy néha kell egy kis tombolás neki is, mert különben 5 éves korára felrobbanna.
Eszti is Skorpió, meg a férjem is. Ha minden igaz öcsike Mérleg lesz.
Viola
Örülök, hogy Rólatok is olvashattam, ráadásul, hogy jó híreket.
Akkor csak jól drukkoltam!
Áron-Andi
Klassz, hogy ki tudtál kapcsolódni még tesóka érkezése előtt egy kicsit.
Meg jó, hogy bejelentkeztél, mert Te sem jársz erre sokat mostanában...
Vera
Hajrá tesóprojekt!
Nikk
Húú, rossz volt olvasni az első mondataidat! Ne ijesztgess, tényleg szólj, ha valami baj van!
Ja, még elfelejtettem írni, hogy Eszti megkapta a nagyágyát.
Szuper és ami a lényeg, hogy ő is imádja.
Kicsit féltem a dologtól, de már első éjszaka hatalmasat durmolt benne. És azóta is végig alszik minden éjjel. Egyáltalán nem érdekli, hogy nem a régi ágyában szundikál. Sőt! Akárki jön hozzánk, viszi a szobájába, hogy tudjon dicsekedni az ágyikójával.
Mondjuk második éjjel sikerült neki lehuppania a földre. Nem tudom, hogy csinálta. Egyből visított. Mivel én pont nem aludtam, fél másodperc alatt a szobájában voltam, de már békésen aludt a szőnyegen tovább.
Felnyaláboltam, visszatettem a helyére és reggelig aludt.
Az meg valami isteni, ahogy reggel megjelenik nálunk a babájával...
Úgyhogy azt hiszem, pont jókor váltottunk.
Bocsi, akinek nem írtam. Lurkók gyönyörűek, bár nem sok fotó van fenn mostanság.
Sajna én sem tudok feltenni, mert gépem még mindig nincs
Puszi mindenkinek!
Anita