Sziasztok Lányok!
Jó, tényleg nem akartam kiszállni, csak tegnapra. Nem szabadultok meg tőlem
Anikó, milyen vidám kis arca van a gyerkőcödnek!
Andi!
Olyan jó olvasni, amit irsz a babavárásodról! Nincsenek extra hányingereid? Azt mondta 1 barátnőm, aki szintén ikres, hogy iszonyat beteg volt 4 hónapig, még kórházba is került mert nem evett semmit.
Kedves Kizsó!
Köszi hogy velünk érzel! Csak ugy olvasgatsz minket a sógornőd okán? Látom 2 kislányod van, sok örömöt kivánok Bennük, és jó egészséget a családodnak!
Bzsuska kedves!
Én itt lemaradtam valamiről? A könyvet olvastam, de hogy jön a képbe Orsi?
Lois!
Remélem inkább növelik tovább, bár nem ugy áll az állambácsi helyzete, mi meg szivhatunk jót!
Ma azon gondolkoztam, lassan időpontot kéne kérnem Krizsához, augusztusban vár. Viszont a lombikot szivem szerint februárban csinálnám, lévén hogy Bébi is akkor fogant, az nekem biztos szerencsét hozna. Gondoltam, kérek időpontot, de megmondom Krizsának, hogyha a korom miatt még nem sürgős, várjunk inkább addig. Félek is az őszi lombiktól, mert abból ment el a baba. Nem vagyok babonás, csak vannak nagyon rossz és nagyon jó emlékeim. De ha azt mondja, sietni kéne, akkor a férjem biztos mondani fogja, hogy csináljuk. Ő nagyon-nagyon akarja, talán még jobban, mint én. Megigértem Neki, hogy addig megyek, mig nem lesz Bébinek kistesója, semmiképp nem akarjuk egyedül felnevelni. Már egyet felneveltünk (szinte), és látnom kellett, hogy hiányzott Neki 1 bizalmas, korabeli ember, a testvér, akivel a sötétben megbeszélhették volna a kis ügyleteiket. És ezt már sosem tudom pótolni Máté életéből
Szóval Lányok, akinek már van 1 gyereke, ne álljon le, mert rossz annak a gyerkőcnek mindig a felnőtteket hallgatni!