Új privát üzeneted érkezett!

Jó éjt Livike, Gabuska ...
Mi megyünk most még szopikázni, aztán alszunk

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Jó éjt!

Ma van Levente nagy éjszakája, most alszik először Benedek szobájában. Én meg majd a nappaliban örködöm, hogy mi a helyzet.

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Kormi,
drukkolunk!

Vuka,
nektek meg jó szopikát!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Mancs, köszönöm a köszöntést, és egyben szégyelld is magad (ezt a bélbolyhaim üzenik)

Kép Kép
coolasa

Sziasztok!

Végre tudok hírt adni magunkról!
Annyira sajnálom, hogy megint lecsúsztunk a taliról, de nagyon jók lettek a képek, igazán kigyönyörködtem magam! És milyen nagyok már a gyerkőcök!

Sajna ránk jár a rúd mostanság. Andris újra beteg lett, valami fránya vírus, s aztán erre rá még kötőhártya gyuladása is lett. Ráadásnak én is göthös lettem, így kész vagyunk teljesen. :(

Most megint Bicskén, mert jön a meleg, s mi nem bírjuk a pesti fortyogást.

Sajna mostanság csak felületesen tudok olvasgatni, írni nem nagyon van időm. Így senkihez sem tudok reagálni. :(

Szép hétvégét! Mi valami pihentető helyre készülünk, remélem, összejön.

Kép Kép
Kép
vvolga

Coolasa,
szívesen! Üdv a bolyhoknak :twisted:

Vvolga,
de jó, hogy tudtál írni egy kicsit! Jobbulást Nektek! :D

Mamacka,
:oops: sajna a kiállításra már nem jutottunk el :oops: Így is olyan nyűgi volt Petike mire hazaértünk. De mindenképp bepótoljuk!

Jucussal vajon mi lehet?

Mi ma is az udvaron töltjük a nap nagy részét, úgyhogy nélkülöznötök kell társaságomat. Ilyenkor lenne jó egy laptop, így a hintaágyról is tudnék netezni :D

Csákány! :lol: :lol: :lol:

Kép
mancs

Nem tudom, holnap lesz-e még alkalmam elköszönni, tudjátok, az osztrák kirándulás, ott viszont biztos nem fogok netezni, így legközelebb 1 hét múlva találkozunk. Addig is egy kis emlékeztető tegnap estéről.

Kép

Kép Kép
coolasa

Coolasa,
jó pihenést Nektek!!!! Szíjjátok magatokba a friss hegyi levegőt :lol: Aztán nem csodálkozni, hogy az alpesi tájon nem is lilák a tehenek! :lol: :lol: :lol:

Kép
mancs

Na szia Mindenki!

Végre Marci elaludt, én meg megettem a reggelim, az utolsó falatokat most rágcsálom... :)

Múlt péntek óta felújítják az alattunk lévő lakást, és egyszerűen nem lehet megmaradni a lakásban. Katasztrófa, olyan mintha a Hilti a szomszéd szobában működne. Iszonyú. Persze szopizni se meg aludni meg pláne nem tudunk olyankor. De azért hála az égnek nem egész álló nap csinálják, hanem napi kb 4-5 órát, azt is délelőtt, de van, hogy délután is sajnos 6h - 7h-ig. (reggel 8h-tól!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!)
Na, most jól kipanaszkodtam magam....

Nem baj du megyünk le pancsizni a kertbe! Ott nincs ekkora zaj mint a lakásban!

Képzeljétek, jön a 2. fogunk is, és Marci 3 napja átalussza az éjszakákat. (KOPP-KOPP-KOPP)

Na a talihoz akartam még írni:
Ilba, nem gondoltam én semmi rosszara sem, sőt köszi hogy elküldöd! Meg is látogatunk ám majd benneteket ám!!! Sőt, el is hozhatlak benneteket hozzánk, úgy mit Tücsökmamiékat, és itt a kertben is akár talizhatunk! És aki még jönne, hát nosza! Szívesen látok a kertünkben bárkit. (Mindenkiért sajnos nem tudok elmenni.... :( :( :( ) (Azért a kerben, mert ott jobban elférünk mint a lakásban!) Mostmár szerintem a hétvégén lesznek székek is, meg asztal, meg napernyő, szóval Havaii lesz a javából!

Tücsökmamival tegnap beszéltem, jól vannak, Görgő is már kúszik, meg térdel, és imádja a nagyiját (tudjátok, aki Néo-ban él, csak most itthon van), és az volt az első kérdése, hogy mikor lesz a következő tali. Szerintem csináljunk egyet jövő héten is akkor most az Orcy kertben. Na Ilba? Megszervezed? :wink:

Na megyek egy kis lakásrendberakásra, met 2 hete nem volt feltakarítva és már mindenféle lepedőket terítek le, ahol MArci mászik, met gurulnak a porcicák....(ugye nem leszek ettől gondatan anyuka... :roll: :oops: )

Ja a képeket szerintem valamelyik este a szokásos módomn majd küldöm.

Gabi, Ilba, nektek köszi a képeket! Nagyon jók!
Mancsbá, lécci te is azokat amiket csináltál MArciról küldd már el az orbanponthajnalka@iqjb.hu-ra. NAgyon köszönnöm! (szenzációs képek azok is!!!!)

Pussz!

Kép
----------------
B&M
bubek

Halihó Mindenkinek!

Már kezdtem azt hinni, hogy ma is mindenki Babanet mentes napot tart. Bár ahogy most elnézem elég sokakat mellőznünk kell (Coolasa, Mancs, Vvolga), tényleg Esztipeszti is nagyon eltűnt. :(

Coolasa jó pihenést kívánunk, aztán kérjük az élménybeszámolót. Ja a Noémiről felrakott kép fantasztikus!!!

Vvolga drukkolunk, hogy ez a negatív hullám nálatok megszünjön, már igazán rátokfég minden jó! ++++++++++++++++++

Na megyek rendbe rakom a konyhát, mert este apa főzött és most minden romokban, mintha bombát robbantottak volna, ezért tényleg kár volt tegnap annyit takarítanom.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Halihó!

A képekből ítélve nagyon klassz lehetett a tali! Kicsit irigy!
A gyerkőcök imádnivalóak. Nem akarom egyenként felsorolni, mert minden gyerkőc nagyon édes és nagyon jól érezhette magát.

Mi is legfőképpen a kertben voltunk/vagyunk, na meg mára bevásárlás, torna, barátnőzés is tervezve van. Ha minden igaz vasárnap megyünk babaúszásra, úgyhogy még pelust is be kell szereznem.
Vuka, mi is a tuti párosítás? Eldobható +mosható pelus együtt? vagy hogy is?

Coolasa,
nektek jó pihizést, nyaralást, hegymászást :?: kirándulást! És utólag Noéminak boldog hófordulót!

Szép napot mindenkinek!

KépKép
kolmol

Kolmol DM-es eldobható úszópellust tudom nagyon ajánlani, ha lehet azt vegyél. A babaúszáson meg lehet, hogy kérnek még egy réteget, ott szoktak árulni moshatót, az tulajdonképpen nem is pelenka (biciklis nadrág) és ez a pelenkára húzva a tuti védelem.
Nekünk sajnos megint nem lesz babaúszás (2 hét szünet), jövő héttől indul újra.
Ja egy jó tanács az úszópellushoz, kicsit nehéz felhúzni, ha felemeled a gyereket akkor könyebb és a pellusnak nincs eleje vagy hátulja (a végén csak le kell tépni a gyerekről - a két oldalánál szakad).
Jó úszást, irigyellek Titeket. Most nézem csak, mennyi idős Bálint, jó korán elkezditek! Az idő előrehaladtával egyre jobban fogja élvezni, de fontos a rendszeresség.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sziasztok,

tegnap pörgős napunk volt (mint mindig :lol: )

reggel elmentünk az ortopédiára, mert beutaltak.
Zsófinak a bal lábfeje kicsit befelé áll.
Kapott egy speciális cipőt, amit alváskor kell ráadni.
Az ortopéd doki néni egyből kérdezte: hol jártunk csípőszűrésen?
Mondom sehol, mert a gyerek orvos azt mondta nem kell.
Csak pillogott.
Kérdezi: Zsófi miket csinál már?
Én: ül , feláll, mászik, forog stb.
Ő: hát ez a baj. Jobb lett volna ha nem áll még.

Mondta, nem kell megilyedni majd szépen rendbe jön. 2 hónap múlva kontrollra kellmenni.

Aztán újpestről gyalog jöttünk haza, mert elaludt a babakocsiban.
Nekem egy nagy vízhólyag lett a lábamon.

Aztán délután voltunk vásárolni.
Este még főztem is.

Ma reggel felébredt 1/2 7-kor apukája tisztába tette, megetette és 10-ig aludtunk :lol:

Vuka,
Te mindig annyit dolgozol én már abban elfáradok ahogy olvasom :lol:

Coolasa,
jó nyaralást!

vVolga,
jobbulást mindkettőtöknek!

Mancs,
tegnap nem tévéztem, mutatták a Palik gyerkőcöt?
Hát igen mindig van az a pénz.....

Mancsbá,
a férjem mondta, hogy a Tóth Feri a wizz air-nél pilóta.
Elvileg ismerned kell.

Ilba,
köszi a képeket.

Majd én is küldöm.
Mikor lesz következő talicska?
Csak, hogy nehogy lemaradjunk :lol:

Kép

Kép
sajtine

Sziasztok!

Muffin recept:
20 dkg liszt
1 csomag sütőpor
10 dkg cukor (vagy 5 dkg olvasztott méz)
2 tojás
12.5 dkg margarin
ezek alkotják az alapot, ebbe jöhet szinte bármi, ami egy kisérletező embernek eszébe jut pl.
2 evőkanál kakaó (akkor lesz barna)
5 dkg nem túl apróra tördelt csoki (ha csokidarabosat akar az ember, én a következőbe egy tábla 70 százalékos étcsoki felét fogom tenni)
ha nem kakaós az alap, akkor én mindig rakok bele egy citrom reszelt héját.
durvára tört dió, mandula
finom, ha a közepébe lekvárt rakunk, én mostanában házi őszibaracklekvárt raktam
friss vagy kompót gyümölcsök lecsöpögtetve, a talin cseresznye volt benne
aszalt gyümölcs, mazsola, sajnos most épp elfogyott, de sokszor raktam bele kandírozott citrom és narancshéjat is.

Az elkészítés a lehető legegyszerűbb:
a margarint felolvasztom, az összes hozzávalóval (kivéve gyümölcsök) összekutyulom. Kanalazható (valamivel sűrűbb, mint a palacsintatészta) masszát kell kapni, ha nem stimmel, egy kis liszttel sűríthetjük vagy egy kis tejjel (nekem ált elég sok tej kell), vagy gyümölcslével hígíthatjuk. Kivajazott muffinsütőbe kanalazzuk (kb feléig, kétharmadáig legyen minden lyukacska), ha gyömölccsel csinálom, akkor azt közben belenyomkodom a formákba,közepes fokozaton 20-25 perc alatt megsül. (Nekem kb 180 fokon alsó-felső sütés légkeveréssel 20 perc)

Tovább tart leírni, mint megcsinálni. Párom rendelése a következőre: legyen benne csoki, meg cseresznye, meg mazsola...

Kormi

Kormi

kormi

Kolmol,
Kecskeméten hol van babaúszás?

Vuka,
most gyűjteném az okokat, miért is nem megyek én ma tornázni. Csak sajnos nem akarnak gyűlni, ellenben már olvad a mikróban valami, amiről nem tudtam eldönteni, hogy pacal- vagy marhapörkölt-e, de inkább az utóbbira tippelek (csak a fittség kedvéért).
De lehet, hogy délután inkább kisétálunk a Lurdyba, nézelődni az outletben.
Láttad, hogy megnyílt a Ferenc téren a park? Mit szólsz a két ingyenstrandként funkcionáló szökőkúthoz? Fogalmam sincs, hogy tartom tőle majd távol Benedeket. A többieknek, hogy el tudják képzelni: van két felfordított hajóra emlékeztető, egyenként tán 10 méteres, jókora dombocska, tetején kis medencével, ezen csorog le a víz. A szélén műanyag rácsozat, tényleg, mint egy strandon. A párom szerint valóban fürdőzésre (is) tervezték. Egész jó a levegő arra itt a hőségben.

Kormi

Kormi

kormi

Sziasztok!

Coolasa,
jó pihit nektek, Noémi már milyen nagy lány! Tök ari!!!!!!

Bubek,
alattunk is újítanak, most is kopácsolnak, de mi nem szólhatunk egy szót sem, nálunk is nemrég volt. 3 hét múlva meg folytatjuk a konyhával. :oops: Ilyen a lakótelep,valaki mindig csinálja a felfordulást. :roll:
Orczy kert jó ötlet, megyünk!

Mancs,
ma nem reggeliztetek? Voltam a Kaiser's-ben 11 körül és sehol senki! :twisted:

Vvolga,
jobbulást nektek, a bicskei levegő biztosan meggyógyít mind2töket! :wink:

Na megyek, játszok Livivel, mert nem alszik a kopácsolás miatt.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Szasztok

Gabuska
már hoooogyne lett volna reggeli, sajtos baguette császáréktól, de ma mutter volt a dealer, és 9 körül történt az eset. :twisted:
Kakaóscsiga nem voooolt, mert dedóóóóós ugye? helyette kapott rétest!

Sajtinéni
én nem a Wizznél vagyok, mások pilótáit nem nagyon ismerem, csak a sajátjainkat :shock:

Kép
Kép
mancsbá

Kormi jegyzem én ám ezeket a lazsálásokat, mindig cserben hagysz ezzel a tornával. :evil:
Láttam a teret, de ha nem sétáltunk volna arra, akkor tegnap a hiradóból is lehetett erről értesülni. Egyébként nagyon tetszik a tér, van benne sok fa (Lenhossék parkba egy se, így oda a nap miatt nem járunk), viszont azon kiakadtam, hogy miért nem kerítik körbe?!

Már megint csorog a nyál a számban, ha a sok finom császári péksütire gondolok, annyira hiányzik! Ezt a témát be kellene tiltani! :wink:

Gabuska én most próbálom anyai szigorral altatni Petrát, de lehet, hogy inkább játszani kellene, mert nem hajlandó aludni, pedig én tudom, hogy álmos. Megmondtam neki, ha alszik, utána megyünk tornázni és akkor megint játszhat a gyerekekkel (azt nagyon szereti, ha van körülötte nyüzsi).

Ilba véletlenül nem kérdezted meg a barátnődet a Gajdos tarifáiról, változtak-e.?

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Kiolvadt, jelentem, egyik tippem se talált, körömpörkölt a fittnesz ebéd.

Vuka,
a tornával az is baj, hogy Levente pont akkor alszik délután (egy indok már van). A kerítés hiányán én is kiakadtam, főleg, hogy a sarkára rakták a játszós részt...

Kormi

Kormi

kormi

Helló!

Totál kivagyok. :(
Fogzunk.
Lehet, hogy én, mert Beninek semmi nem látszik még.
De iszonyú.
Éjjel keltünk fél12, 1, 2, fél3, 4, fél7 és 9kor keltünk.

Most végre elaludt kint, de szemben 2 lakást is újítanak ...

Kormi,
köszi megjött tegnap.

Bubek,
feladtam tegnap 3(!) VONALKÓDOT! :)

Gabi,
Ma 1, tegnap 3 mail jött. Megint töröltem, ha lenne még ... :)

Vuka,
idézem:
"Már kétszer voltunk az új rendelőben, ami a 2 Mamut között van, abban az irodaházban, aminek a kapujában a CIB Bank van. (II. emeleten van) Ha már nincs porta, akkor kaputelefonnal lehet bejutni az épületbe. Az alap terhesgondozás 5.000 Ft, ha ultrahangot is készít, akkor 7.000 Ft, nem változtak az árak, legalábbis mi eddig mindig ennyit fizettünk. 2 asszisztense van, a régi fiatal és van egy idősebb hölgy is."

Bocsi, most ennyire tellette tőlem, tali ok, este ledarálom, ok?

Kép
Kép
Kép
ilba

Ja!
Kérek szépen mindenkit, ha ideje engedi, küldje át azokat a talis képeket, amin kis családom rajta van.
Köszi szépen!

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
az neked nem jó, ha letöltöd innen?
http://kep.tar.hu/bbabak/50318846
Fogzáshoz kitartást, örülök, hogy megjött a belépő, jó mulatást hozzá!

Kormi

kormi

tudom mami, ivás után mindig fogat kell mosni :lol:

Kép

Kép

Kép
sajtine

Ilba köszi az infót!

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vuka,
köszi a választ, már meg is vettem a dm-es pelust. Már alig várom a vasárnapot. Bálint akkor lesz pontosan 3 hónapos, úgyhogy nem is kezdjük olyan korán. Ti is így kezdtétek, nem?

Kormi,
köszi a muffin receptet, asszem holnap csinálok is valami gyümiset. Én csak sima mandulásat szoktam, de szeretem mert gyorsan kész.
babaúszás van az SZTK alagsoában a Metamorf stúdióban és Ballószögben az Aranykorban. Mi ez utóbbiba megyünk először, itt melegebb a víz és "családi pancsolásra" is alkalmas. 1500 ft-os belépővel/felnőtt 3 órát lehetsz a strandon6uszodában és külön a bébiúszásért így nem kell fizetned.
A Metamorfban szintén 1500Ft/alkalom, de ide szigorúan anyuka mehet csak.

Ilba,
kitartás, hátha gyorsan túllesztek rajta. Az a kence nem segít? Dentinox, vagy mi a neve?

Sajtine,
kis iszákos lányod van és mindig belealszik, de jó hogy hat rá a nevelés. :P

KépKép
kolmol

Ezt a babaszobán olvastam most:

Gyerekdalok felnőttül
1)
Figyelem! Sürgősen megkérünk minden házzal rendelkező puhatestűt, hogy
ingatlanát záros határidőn belül hagyja el az annak külső felszínén
keletkezett, és azóta is folyamatban lévő tűzeset miatt. A károsultakat
folyékony és félig megszilárdult tejipai termékekkel kártalanítjuk, amelyek
együttes mennyisége egyelőre két napi fejadagot tesz ki.

2)
Sürgős figyelmeztetés minden kiskorú Katalin nevű lakosunk részére!
Tudomásunkra jutott, hogy hazánkba betört oszmán csapatok Önöket
célpontjuknak tekinthetik. Áldozataikat először mély nátrium-kloridos
forrásban szeretnék megmeríteni, majd pedig abroncsok alsó tesztelésére
használják fel. Tájékoztatjuk Önöket továbbá, hogy a nagy sebességel
közeledő oszmán csapatok megérkezésük után fejlövéssel történő kivégzést
foganatosítanak.

3)
Megkérünk mindenkit, aki lépéseit nem tudja az általunk megadott ritmushoz
koordinálni, ne álljon sorba este az üzemi konyhán, mivel számukra rétest
biztosítani nem áll módunkban.
Emellett felhívnánk viszont a figyelmet az említett táplálék pozitív
tulajdonságaira, valamint arra, hogy Honvédségünk számára kifejezetten ezt
az ételtípust írják elő a hivatalos szervek.

4)
Mivel a körzetünkben észlelhető csókák csípése madárinfluenzával
fenyegethet, valamint látásában korlátozott kis korú varjak jelenléte is
aggodalomra adhat okoz, gyermekünk keresztanyja kétlóerős járművéért
küldetett.
Meg kell azonban tagadnom ezt a kérését, mivel e közlekedési eszközt
szintén potenciális veszélyforrások, pontosabban tollas baromfi(a)k foglalták
el.

5)
Teljesen felújított, eredeti meghajtással rendelkező nosztalgiavonat indul a
második vágányról Kanizsa állomásra.
Megerősítjuk, hogy a vonat a kanizsai pályaudvarra megy. A szerelvény
elején az irányítási funkciókért a gépész-menedzser felel, ő az, aki a
szerelvényt hajtó mozdony irányvektorát és sebességét meghatározza. Más
források szerint vonatkísérőként az utolsó kocsiban tartózkodik az a töltött
tésztaféleség, amelynek feje táplálkozásunk egyik legfontosabb gumós
gyökérnövényévé alakult.

Kormi

kormi

Ilba,
akkor küldök megint!
Benimanónak jobbulást! Neked meg türelmet, kitartást!

Sikerült lent aludnia Livinek, igaz én már nagyon szenvedtem, unalmas órákig egyedül sétálni. A végén be is mentem az optikába, ahol a szemüvegemet csinlátattam, 6. hónapban van a lány, jót dumáltunk. Első babát várja, jól meg is abajgatta Livicseket, mikor felébredt.

Beájult Zsófi nagyon ari!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Kormi,
ez áááááááááááááááááálllllllllllllllllllllllllllat!

Mancsbá,
nektek már egy vonalzó nem is elég? :twisted:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska

NEEEM!!!! Mert a mancsos ugyebár védjegyes, de a másik napra számóóóóól. na ezé :twisted: :idea:

Kép
Kép
mancsbá

Kép

Kép
Kép
mancsbá

Mancsbá, ez a cumizó ikon most olyan, mit Bud Spencer csecsemőnek öltözve a megint dübejövünkben...

Kép Kép
coolasa

Kéne javasolni a szerinek, hogy legyen még soksok emotikon!
itt nagyon jókat találtam: http://pet.site.hu/smilies_list.php Kép

most csak úgy lehet hasnyálni, ha letőtöd, aztán képként fel, szal bonyi

Kép
Kép
mancsbá

Ez is a babaszobán kering, bár az itt fellelhető babák még nem művelnek ilyet, de ami késik, nem múlik:
Kép

Kormi

kormi

Kormi erre a képre mondta a barátnőm kislánya a következőt:
Ő sohasem csinálna ilyet, mivel nincs festéke :lol:

Ma du. egyedül voltam tornán, nem értem miért nem jöttek többen ebben a melegben :?: Tök jó volt, mert így velem foglalkozott a néni és kaptam pusz feladatokat, labdával is tornázhattam.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Végül torna nélkül is borult a napirendünk, egy órája aludt el nagy nehezen Levente, most is alszik,így nem tudok elmenni a Lurdy házba, pedig most nagyon kellett volna mennünk reklamálni, kikapcsolták a mobilunkat. :twisted:
Ennyi erővel tornázni is mehettünk volna...

Kormi

Kormi

kormi

húúúúú, de kemény ez a kép :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sose tartsak festéket otthon :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
sajtine

Mamik
Milyen könnyű, esernyőre csukható babakocsit tudnátok ajánlani?
Gabuska ti nemrég vettetek nem? Vagy az másmilyen volt?

előre is köszi

Kép
Kép
Kép
mamacka

Helló!

Zsófi és Bogi! Boldog 9 hónapos szülinapot!

Noémi! Boldog 4 hónapos szülinapot!

Sajtine, Bubek, Mancsbá,
Légyszi akkor ha van időtök küldjétek át a képeket!
Lányok! Mennyire szar a tartásom! :shock: Kriminális!

Mancsbá,
Anyósék Veletek mennek! :wink:

Mancs,
Te kaptál már e havi újságokat? :?:

Livicsek,
Jól áll a body! :lol:

Gabi,
Jól látom, hogy Livi hasonlít Anyukádra? :roll:
Mikor volt Livin ez a sárga kendő? Totál kimaradtam belőle.
Köszi, jönnek a képek! :D

Vvolga,
Jobbulást Nektek!
Amúgy hogy van Andris? Miket csinál? Képecskék???

Sajtine,
Akkor lehet, hogy örülnöm kéne, hogy Beni még semmit nem csinál??? :shock:
Jó a kép! :D
Zsófi kap teát? Milyet? Tegnap néztem a teákat, de cukrosak.

Kolmol,
Dentinoxot próbálgatom, de eddig nem vettem észre, hogy használna. :roll:

Kép
Kép
Kép
ilba

Ja!
És a paradicsomos krumplesztól csak rázkódik és nem öklendezik! :D
Tegnap is és ma is 60g lecsusszant! :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
van más is, aki szerint hasonlít rá, sztem inkább Zoli Apjára.
A kendőt akkor tettem a fejére, mikor kiment a napra mászni, de kábé 2 percet volt rajta, mert visszajött a fa alá a pokrócra.

Dentinox :cry:
Nekünk bevált és eddig mindenkinek, aki használta a környezetünkben. Mennyit kensz fel?
Panadol baby szirupot is megpróbálhatod.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi,
az arcformája hasonló.
Dentinox: 2-3 csepp a tenyerembe és oda mártogatom az ujjam és dörzsölöm az ínyébe. Mondjuk eddig 3x csináltam. :roll:

Tali:
csütörtök Orczy kert?

És 29-én nagy Babatali. Ti is kaptatok e-mailt, nem?
Mi megyünk. :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba

babakocsi???? :roll:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamac,
nekem nincsen ilyen, nem tudok ajánlani.

Kép
Kép
Kép
ilba

Mamacka,
a miénk nem esernyőkocsi, hanem lapra csukható, 6 kiló. Nem akartam esernyőkocsit, mert sztem gyenge.
De ha jól emlékszem, Sajtinénak olyan van, hátha rámcáfol! :wink:

Ilba,
mi a gélt használjuk. Nemtom van-e különbség. Mármint a hatásában.
Nagy babatalira szeretnénk menni, csak messze van és kábé akkor csinálják a konyhánkat. Majd meglátjuk. De az Orczy az oké!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Egész nap lent voltunk az udvaron, olyan jó volt!!! Petike megint nagyokat szunyált, én olvasgattam és végre van vmi színem is :lol:

Mindjárt állok neki szétválogatni a képeket, aztán mindenkinek átküldöm, amin ők vannak. Tutira nem fogom ma befejezni, de a 7végén ígérem megcsinálom!

A csütörtöki Orczy nekünk is oké! Bár szombaton nagy babalátogatás lesz, jön 4 rokon, készülődés, takarítás, sütés-főzés... :shock: Na majd meglátjuk hogy alakul. De mindenképp szerenék menni!

Mamac,
babakocsiügyben nem tudok segíteni, nekünk még nincs ilyen, később viszont szeretnénk. Ha kell, elküldöm neked az e havi Brendon kupont, abban egy Graco Mosaic Plus (vagy mi a neve) van akciósan. Esernyőre csukható és állítólag hiperkönnyű. Bár Neked mint bennfentesnek bizti megvan az újság :lol:

Sajtiné,
nem láttam a Fókuszt, de állítólag voltak benne. A mai Blikkben nyilatkozik a Marsi A., hogy a szülés nem egy leányálom és egyetlen kismamát se akar elriasztani, de... :roll: Ő legalább bevállalja, hogy megkínlódott :)

Ilba,
megjöttek az újsik még a múlt héten.

Kép
mancs

Kormi,
hogy sikerült Levinek az éjszaka?

Mancs,
én csak azt nem értem, hogy a szerdai újságok úgy jelentek meg, hogy mára várják Marsiék a gyereket. És véletlenül(?) meg is született szerda délután. Aszittem, hogy megcsászároztatta magát ő is. Ezek szerint fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj, de rosszhiszemű vagyok! Az ő kisfiuk is olyan mint Petike és szépen kibújt az előírt napon. :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!
Megjöttünk mi is a nagymamitól.Szomorúan látom,hogy már megint lemaradtunk a taliról. :cry:
De NAGYON jók a képek,gyönyörűek a skacok. :wink:
Már meg se merem kérdezni mikor lesz a következő és hol. :oops: Ha lesz valaki előtte való nap légyszi dobjon egy sms-t,bár igyekszek jönni a géphez.
Esetleg ha rajtam kívül :P még más is kapott vasárnapra Liberos meghívót és él is vele, akkor találkozhat karcsú termetemmel és a sztár gyerekemmel az Állatkertben. :lol: :wink:
Mindenkinek jó éjt!Cupp!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia!

Üdv. itthon.
Röviden:
Tali: jövő hét, szervezés alatt
Állatkert: többen megyünk
Fényképek?
Kérem szépen az e-mail címed.

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba, köszönjük. Paradicsomos krumpli? Hogyhogy rázkódott Beni? Mármint amolyan "brrrr" tipusút?

Mamac, nekünk esernyőre csukható van, pierre cardin, nekem teljesen megfelel, 1x használtan vettem a www.teszvesz.hu-n 15000ért tavasszal.

Mancs, köszi a fotókat. Ezért most azt is hajlandó vagyok megbocsátani, hogy nem napoztattad a közös plédünket....

Ma gyümölcsöket tettem el télire Noéminek. Ilyen még sose volt. Mármint hogy a konyhát az evésen kívül másra is használjam. Sárgabarackot és meggyet magoztam & fagyasztottam le, valahol olvastam, hogy úgy célszerű a zacskózás előtt, hogy berakod egy nylonra a mélyhűtőbe szemenként, hogy ne faggyon össze, így könnyebben kezelhető, mert kalapács nélkül is ki lehet belőle venni 1-2 szemet...persze ez nektek biztos evidens volt, engem viszont felvillanyozott, hogy micsoda konyhai fortélyokat alkalmaztam...

Kép Kép
coolasa

Ilba, köszönjük. Paradicsomos krumpli? Hogyhogy rázkódott Beni? Mármint amolyan "brrrr" tipusút?

Mamac, nekünk esernyőre csukható van, pierre cardin, nekem teljesen megfelel, 1x használtan vettem a www.teszvesz.hu-n 15000ért tavasszal.

Mancs, köszi a fotókat. Ezért most azt is hajlandó vagyok megbocsátani, hogy nem napoztattad a közös plédünket....

Ma gyümölcsöket tettem el télire Noéminek. Ilyen még sose volt. Mármint hogy a konyhát az evésen kívül másra is használjam. Sárgabarackot és meggyet magoztam & fagyasztottam le, valahol olvastam, hogy úgy célszerű a zacskózás előtt, hogy berakod egy nylonra a mélyhűtőbe szemenként, hogy ne faggyon össze, így könnyebben kezelhető, mert kalapács nélkül is ki lehet belőle venni 1-2 szemet...persze ez nektek biztos evidens volt, engem viszont felvillanyozott, hogy micsoda konyhai fortélyokat alkalmaztam...

Kép Kép
coolasa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?