Na szia Mindenki!
Végre Marci elaludt, én meg megettem a reggelim, az utolsó falatokat most rágcsálom...
Múlt péntek óta felújítják az alattunk lévő lakást, és egyszerűen nem lehet megmaradni a lakásban. Katasztrófa, olyan mintha a Hilti a szomszéd szobában működne. Iszonyú. Persze szopizni se meg aludni meg pláne nem tudunk olyankor. De azért hála az égnek nem egész álló nap csinálják, hanem napi kb 4-5 órát, azt is délelőtt, de van, hogy délután is sajnos 6h - 7h-ig. (reggel 8h-tól!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!)
Na, most jól kipanaszkodtam magam....
Nem baj du megyünk le pancsizni a kertbe! Ott nincs ekkora zaj mint a lakásban!
Képzeljétek, jön a 2. fogunk is, és Marci 3 napja átalussza az éjszakákat. (KOPP-KOPP-KOPP)
Na a talihoz akartam még írni:
Ilba, nem gondoltam én semmi rosszara sem, sőt köszi hogy elküldöd! Meg is látogatunk ám majd benneteket ám!!! Sőt, el is hozhatlak benneteket hozzánk, úgy mit Tücsökmamiékat, és itt a kertben is akár talizhatunk! És aki még jönne, hát nosza! Szívesen látok a kertünkben bárkit. (Mindenkiért sajnos nem tudok elmenni....
) (Azért a kerben, mert ott jobban elférünk mint a lakásban!) Mostmár szerintem a hétvégén lesznek székek is, meg asztal, meg napernyő, szóval Havaii lesz a javából!
Tücsökmamival tegnap beszéltem, jól vannak, Görgő is már kúszik, meg térdel, és imádja a nagyiját (tudjátok, aki Néo-ban él, csak most itthon van), és az volt az első kérdése, hogy mikor lesz a következő tali. Szerintem csináljunk egyet jövő héten is akkor most az Orcy kertben. Na Ilba? Megszervezed?
Na megyek egy kis lakásrendberakásra, met 2 hete nem volt feltakarítva és már mindenféle lepedőket terítek le, ahol MArci mászik, met gurulnak a porcicák....(ugye nem leszek ettől gondatan anyuka...
)
Ja a képeket szerintem valamelyik este a szokásos módomn majd küldöm.
Gabi, Ilba, nektek köszi a képeket! Nagyon jók!
Mancsbá, lécci te is azokat amiket csináltál MArciról küldd már el az
orbanponthajnalka@iqjb.hu-ra. NAgyon köszönnöm! (szenzációs képek azok is!!!!)
Pussz!