Sziasztok!
Hú, most nagyon sokat írtatok tegnap du. óta!
Melinda!
Örülök, hogy jelentkeztél!!! Elhiszem, hogy energiád véges, hisz ez a meleg iszonyatosan lefárasztja még a nem pocakos embereket is. A lényeg, hogy minden rendben
Ha teheted, gyere gyakrabban!
Mik nem járnak a fejedben?! Marci allergiavizsgálatára is így emlékszel
Aranyos Tőled! Az igazság, hogy nem akartam offolni, de akkor most leírom mégis. Már múlt héten meg lett az eredmény: elsősorban a tojásfehérjére és a kutyaszőrre allergiás, emellett kisebb mértékben a tehéntejre (de ennek ellenére a tejen kívül kaphat tejterméket
), háziporra, lisztre. A tojásfehérje is igencsak fejtörést okoz nekem, mert az is nagyon sok mindenben megtalálható, de még mindig jobb, mintha az összes tejterméket kellene kiiktatnom az étkezéséből.
Hettie!
Félliterben kell meginnod? Nekem csak 2 deci volt... Már késő, de citromlevet remélem vittél.
Babóka!
Ne kérj elnézést, ha rögtön valamire nem reagálsz!!! Nem lehet állandóan a gép előtt ülni, pláne két gyerkőc mellett és pocakkal
Próbálok nem aggódni nemevés ügyben, de néha (sőt most már elég gyakran) szörnyen kiakadok: sírok
De ma végre megette a főztömet, ha nem is túl sokat!!!
MSE!
Gratu a méretes Andrishoz!
Videófelvétel
A kép viszont nagyon jól sikerült!!!
Jó Balcsizást!!!
Gesztenye!
Őszintén sajnálom, hogy ennyire gyenge, levert vagy. Hasmenés
Sajna nagy tanácsaim nincsenek ilyen esetre, mert még nem estem át hasonló víruson, de általában a diétás kaják között szokták emlegetni a főtt krumplit. És ilyenkor ajánlatos elkerülni a tejtermékeket, sőt a tünetek elmúlása után is talán 1 hétig mellőzni érdemes őket. Természetesen a hasmenés, esetleg hányás miatti nagy folyadékvesztés miatt sok-sok folyadék!!! Szerintem ajánlatos ilyenkor frissen facsart gyümölcs-, zöldséglevet inni a bennük levő vitamin, ásványi anyagok miatt.
Mielőbbi javulást és gyors gyógyulást Neked!!!
A kézi mellszívó szó-mi szó tényleg megerőlteti a kezet, nekem az elején jól bedurrant a jobb kezem, de aztán hozzáedződtem. Lehet, hogy a Te kezednek nem tenne jót...
Mamy!
Szerintem teljesen jól tudod a terheléses cukrot, bár mint látjuk ahány ház, annyi szokás. Nekem is éhgyomorra kellett mennem, ott éhgyomri cukrot csekkoltak, majd ha jó lett, akkor ihattam a 75 grammos cukros lötyit. Nekem a változás a Tiédhez képest, hogy csak 2 órával az ivás utána szúrtak egyszer. De egyébként nem tűnik rossznak (már nema kismama szempontjából), hogy nézik, hogyan dolgozik a szervezeted. Bár én ezt az eljárást inkább csak a terhességi cukorra hajlamos kismamáknál, vagy már eleve cukros kismamáknál használnám. De ez az én szerény véleményem
Én Marci ruháinál a mai napig nem használok öblítőt, simán folyékony Ariellel mosok és nem öblítek sima vízzel többször, mint rendesen. Érzékeny bőrű a mai napig Marci (ezt már tutira örökölte tőlem), de semmi baja nem volt a bőrének a ruháktól.
Anna!
Az igazat megvallva, én az olaszoknak szurkoltam, de a végén én is megsajnáltam a németeket, ahogy sírtak összeborulva. És ugye, hogy saját hazájukban nem jutottak a döntőbe... Elhiszem, hogy az egész ország "gyászol".
Marci nálunk 5 hónapos koráig volt velünk egy szobában, de szigorúan külön ágyban és akkor gondoltunk egyet és átvittük a saját szobájába. Nagyon jól vette az akadályokat, persze későbbiekben voltak kisebb elalvási, alvási problémák, de mára minden nagyon szépen rendeződött. Mondjuk ahány baba, annyi probléma...
Mellszívó kölcsönzésről itthon még nem hallottam, de lehet, hogy ez csak az én hiányosságom. De szerintem (saját tapasztalat) kézi szívó is lehet jó és hatékony (nekem Avent Isisem van), nekem bejött
Én literszámra fejtem és fagyasztottam a tejcsit a kézi szívómmal
Nálunk is füllesztő meleg van!
Sz_Kata!
Vízhólyag
Nagyon ügyes vagy, hogy ebben a melegben ilyen klasszul bírtad az idegenvezetést!
Testmozgásnak is kitűnő!
Jadey!
Csudaszép Bence!!! Nagyon klasszul sikerültek a képek! Gratulálok!!!
Ügyik vagytok, hogy sikerült felrakni
Barbi!
Hát, ha Te vonakodsz a Balcsis túrától, akkor hagyjátok ki. Mégiscsak Te vagy ebben a döntő érv, szerintem. Pláne, ha egy kisebb autókázás is kikészít
Ide azzal a vacak esős idővel! Nálunk meg kell dögleni a fülledt melegtől!
Cseréljünk, jó?!
Bettus!
Ez tényleg nagyon szép gesztus és ajándék volt a kollegáidtól! Én még egy lufis, pogis partitól is oda lettem volna (gondolom, Te is), pláne ilyen szép ajándékkal megspékelve! Ügyi volt a Párod, hogy titkolózott
Szerintem a mózeskosár felesleges, legalábbis nekünk nem volt (a fekvős babakocsink nem ez a kivehető mózeskosaras fajtájú volt) és nem is hiányzott. Mi a kórházból is már az autósülében vittük haza Marcit, mert az a szabályos a baba autóban való utaztatásához. Mózeskosár nem védi úgy a babát, sőt nem is szabályos...
Dorka!
Az tény, hogy babavárás alatt özönlik az emberek felől a szeretet, a támogatás. Pl. nekem a heti bevásárlások során a Cora-ban a pénztáros nőcikkel mindig van témám
pocakosság, hogy bírom ebben a melegben, mennyi idő van még hátra. Igaz, hogy nagy pocak nélkül is beszélgettünk, akkor éppen a mindenlében Marci volt a téma
Úgyhogy szülés után is áramlik felénk a szeretet, a csodaszép babák látványa miatt
Krisszi!
Szívem mélyén bíztam benne, hogy "csak" a vizsgák tesznek be Nálad, de most fellélegeztem, hogy semm komoly és már vége is! GRATULÁLOK!!! PIHENJ EZERREL, KAPCSOLÓDJ KI, MEGÉRDEMLED!!!
Macifülkének küldök sms-t, hogy hogy vannak és izgulunk érte. Majd informállak Benneteket, hogy mi a helyzet Velük.
Csajok!
Képzeljétek el, én már 2 hete tejszagot árasztok. Először nem tudtam elképzelni mi ez az édeskés, ismerős szag, aztán a múlt héten bevillant: TEJ! Elég furcsa, Marcinál ilyen nem volt, csak a szopis időszak elején (bár én akkor sem éreztem ilyen intenzíven).
Pusz: Melinda (34+0)