Bea, én itt vagyok! Csak ne győztem visszaolvasni, meg visszaképnézegetni....
Jó reggelt, visszaértem az épülésből.
Nagyon klassz volt, vicces puszta-olimpiával egybekötve, aztán vacsi, és alaposan befújkáltam magamat autannal, így megúsztam a szúnyogokat.
Bocs, hogy megint reklámozok (a derelye után), de mindenkinek csak ajánlani tudom a helyszínt, nagyon helyes a kúria, iszonyú finoman főznek, és nagyon kedves a személyzet.
Róla van szó:
http://www.gerebi.hu/hu/
Mi a tornácos szobákban voltunk elhelyezve, kicsit aprók, de hangulatosak és tiszták.
Vannak lovak, és Juca csacsi, lehet rajtuk lovagolni, vagy csak ismerkedni velük, fogatok, amiken körbenézhettek a környéken, hatalmas park kóborláshoz, medence, jacuzzi, szauna, játszótér, szóval tényleg klassz hely!
Olyan jól éreztem magamat, hogy csak éjfél előtt vettem észre, hogy ideje hazaindulnom... De pikkpakk otthon voltam, 40 percnyire van Budapesttől.
Szóval én bár nem élek FULL harmóniában az alkalmazotti státuszban dolgozó 39 éves férjemmel, de ez tényleg olyan hely, amit szívből ajánlok nektek
Málna, nagyon csini a házatok!
Máté hogy van ma délelőtt?
Nem lehet, hogy csak az autózást miatt talizott a kisrókával? Hogy még érzékeny volt a gyomra a tegnapelőttiek miatt, és nehezebben bírta?
Kata, nem semmi a sztori... Nem vagy te egy kicsit paranoiás?
Gabi, Icus ebédjéhez képest a te menüd már börtönkoszt...
Jó pihenést a hétvégére
Meliiii, van már híred? Annyira drukkolok!!!! Illetve +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++