Új privát üzeneted érkezett!

Bea, én itt vagyok! Csak ne győztem visszaolvasni, meg visszaképnézegetni....

Jó reggelt, visszaértem az épülésből.

Nagyon klassz volt, vicces puszta-olimpiával egybekötve, aztán vacsi, és alaposan befújkáltam magamat autannal, így megúsztam a szúnyogokat.
Bocs, hogy megint reklámozok (a derelye után), de mindenkinek csak ajánlani tudom a helyszínt, nagyon helyes a kúria, iszonyú finoman főznek, és nagyon kedves a személyzet.
Róla van szó: http://www.gerebi.hu/hu/
Mi a tornácos szobákban voltunk elhelyezve, kicsit aprók, de hangulatosak és tiszták.
Vannak lovak, és Juca csacsi, lehet rajtuk lovagolni, vagy csak ismerkedni velük, fogatok, amiken körbenézhettek a környéken, hatalmas park kóborláshoz, medence, jacuzzi, szauna, játszótér, szóval tényleg klassz hely!

Olyan jól éreztem magamat, hogy csak éjfél előtt vettem észre, hogy ideje hazaindulnom... De pikkpakk otthon voltam, 40 percnyire van Budapesttől.

Szóval én bár nem élek FULL harmóniában az alkalmazotti státuszban dolgozó 39 éves férjemmel, de ez tényleg olyan hely, amit szívből ajánlok nektek :D

Málna, nagyon csini a házatok!
Máté hogy van ma délelőtt?
Nem lehet, hogy csak az autózást miatt talizott a kisrókával? Hogy még érzékeny volt a gyomra a tegnapelőttiek miatt, és nehezebben bírta?

Kata, nem semmi a sztori... Nem vagy te egy kicsit paranoiás? :D

Gabi, Icus ebédjéhez képest a te menüd már börtönkoszt... :D
Jó pihenést a hétvégére

Meliiii, van már híred? Annyira drukkolok!!!! Illetve +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Musz

KépKép
muszkuru

Na sziasztok,ma igazi rohanós a napon,úgyhogy csak benézek!!!!Málna kérlek írd át a táblát:uccsó mensi:júli 07!!!!Köszi!!!Sajna ez van,de már túlléptem rajta!!!Most ebben a hónapban élvezem ki azokat a dolgokat,amiket terhesen nem csinálhatnék!!!Szaunázok,motorozok!!!!Festek!!!!

Mennem kell,reggel anyumat vittem kórházba végbéltükrözésre,mennem kell érte vissza!!!Ebben a melegben,mensizve!!!!Na megyek vissza Jászberénybe!!Mindenkinek szebb napot,mint az enyém!!!!Candikém,itt vagy már?????Bea,puszi és persze mindenkinek!!!

Kép Kép
meli1118

Sziasztok

Sikeresen beertem ma a munkahelyemre, nem allt meg a metro ket alagut kozott es meg tuzriado sem volt pedig dugig voltak a kocsit.....es csak a masodik metrora fertem fel.
Egy kicsit meg a para a tv-ben a terrortamadas miatt, de probaljak nem riogatni az embereket :roll:

Nagyon beidult megint a topik :)

Malna,
Jot mosolyogtam magamban mikor irtad hogy a Mate az ut szelen egy szal pelusba rokazott es kozben az szaguldo autokhoz kiabalt. Jo hogy nem viseli meg a dolog es nincs letorve!
Azert remelem mar sokkal jobban van.
El tudom kepzelni milyen kis csintalan amikor nincs semmi baja es ez igy is van rendjen :wink:

Kis-pluto,
Jo pakolaszast (habar mar biztosan befejezted) es jo hetveget!
No munka.......csak pihenes :D
Krisztian biztos annyira szereti Adrikat hogy nem akar masik tesot, de ez majd biztos valtozni fog....

Hoppa,
Akkor marad Mallorca? vagy meg folyamatosan valtozik a boseg zavaraban?

Mi meg nem tudjuk hogy hova megyunk nyaralni.
Barataink Horvatorszagba mennek es hivtak hogy menjunk veluk.....de most nem tudunk, ok meg csak nyaron tudnak menni.

Normal munkahely mellett, szobakiadassal is foglalkozunk es a segitonk (az Ocsem) hazament 2 honapra es ha O nincs, akkor nekunk muszaly itt lenni :(
Ugyhogy talan madj Szeptember-Oktoberben elmegyunk valahova........addig lesz idom korulnezni es begyujteni az arajanlatokat.

Kép
icus

Kép
Megjöttem! Aranyosak vagytok, hogy gondoltatok rám!
Legelőször is hatalmas GRATULÁCIÓ Gabi a kis Bütyökhöz, mostmár Te leszel a mi Topikanyukánk Kép
Meli: mára mondtad a tesztet, ugye? Gyere az erdménnyel! :!:
Muszkuru: jók ezek a kis hétköznapi minibulik, kicsit kikapcsolhatsz a mókuskerékből! Már nincs egy hónap sem a nyaralásig és végre sikerült lefoglalni a szállásunkat is, hurrá!
Bea: itt vagyok, de tényleg sokat kellett olvasgatni, na nem a tegnapi termést! :shock:
Málna: Máténak millió gyógypuszit küldök! Nagyon szépek a virágaid / én zergevirágként ismerem ezt a pici rózsaszínű virágot/ és látom az árvácskák is bírják még a meleget! Anyukád hogy van?
És benzines, örülős, nyírós volt már?
Mamen: 36,8 is teljesen jó hő, ha akár egy két tized fokkal is feljebb ment az azt megelőzőkhöz képest!
Mókuskának is sok puszit küldünk és gondolunk rá így az ínséges időkben4
Icus: teszt lesz? Azt írja a vonalzó, hogy csinálni KELL!
Vikike, Nika, Dóri, Bea.....és majd Gabip hiányoznak a képek , nincs miről álmodozni, pocakokat és pocaklakókat nem akartok mutogatni?
Sziszi: a hormonokat rendben találta a dokid? Ha igen és volt péd / márpedig volt /, akkor csak egy kis türelem kell és pihenés és itt lesz a tesó!
Na most zavarodtam bele, hogy kinek nem írtam, bocsánat érte...be kell hoznom magamat!
Visszatérek! :P

Andi
candi

Malna,
Nagyon szep a muskatli........de a hazatok meg szebb :P

Majd ha mi is elkezduk az epitkezest, akkor ugye leszel a tanacsadom?

Mennem kell.......meetingre :evil:

Kép
icus

Welcome Candi
:lol:

Muszkuru,
nagyon szep helynek tunik ahogy leirtad....meg is nezem majd a honlapot

Kép
icus

Meli: :( , engem is letört egy kicsit a piri, de jól elterelte a figyelmemet a Kiscsajszi! Anyukáddal remélem minden rendben lesz!
Icus: én még megvárom a válaszod4 :roll: Jó mítingelést! :?

Andi
candi

Szija Andiii! Welcome back!
Hol foglaltátok le a szállást? Milyen távolságra leszünk egymástól?

icus, jó és eredményes mííítinget :D

Musz

KépKép
muszkuru

Na!!Mi történt??Mindjárt mennem kell,Ti meg megszálltátok a topikot??Lassan a Dóri is megérkezik!! :lol:

Kép
bea27

Sajna UH képet nemtudok küldeni,mert csak 24.-én megyek UH-ra!!De talán a többiek!Ez olyan szemétség,hogy csak olyan sokára fogom látni a babát!!! :cry: A 13.héten láttam utoljára,és legközelebb a 19.en fogom CSAK!!!Remélem minden rendben van vele!!Ma reggel amikor felkeltem megmértem a pocimat,mindenféle evés-ivás előtt,és mostmár minden héten fogom mérni,és:85cm köldöktől-köldökig!!Egy hét múlva kiváncsi vagyok,hogy mennyit mérek!! :shock:

Kép
bea27

Eszembe jutott,ha kislányom lesz, ez lesz a neve:Bódis nemtudom miBonita!!Na milyen??De úgyis fiú lesz,és igy ÁDÁM!!

Kép
bea27

Bea: mi az, hogy nem tudom mi? :wink:
Ági: jót kérdeztél, szerintem olyan 20-30km távolságból próbálok majd integetni. Jönnek a szüleim is meg eg ismerős pár 2 gyerekkel, aztán még lehet, hogy más is csatlakozik, úgyhogy szerintem megyünk kirándulni Nesebárba, ti arra felé lesztek, ha jól tudom, ugyi? 8)
Aztán kinnt megfogadva Bea tanácsát ki sem kászálódunk a vízből!

Andi
candi

Andi, 20-30 km az nem is távolság! Majd viszek látcsövet :D

Bea, a nemtudommi szép név, csak egy kicsit hosszú :wink:
Melyik utónévkönyvben találtad? :twisted:

Musz

KépKép
muszkuru

Hallottam az egyik Shakira számban az előbb!!De lehetne ILMA is!!k ezt ÁLMÁna mondják!!Hülyébb már én sem leszek !! :oops: Lehet,hogy a Bonitátitthon nem is engedélyezik?? :oops:

Kép
bea27

Bea

Miből gondolod,hogy kerüllek?!Most,hogy Máté itthon van nem ülhetek itt a gép elött.Az előbb éppen indiánosdit játszottunk :wink: Én voltam a seriff és lenyilaztak az indiánok :lol:

Candi
Szia!!
Jobban van de még mindig szúrja magát.Nehezen bírja ezt a meleget.De jó hír,hogy csontritkulása nincs!

Muszkuru

Jó kis helyen voltatok.Megnéztem, de aképeket nem lehet rendesen.Ha a tornácos szobát ha megnyitom ,akkor látom milyen szép falikar van a falon...nem kicsinyíti le a képet :?

Meli :cry: :cry: :cry:

Icus

Nagy divat lett ez a meeting...
Amíg dolgoztam ,úgy utáltam...Néha már a meetinget is meg meetingeltük...Néha olyan felesleges...szerintem

málna2162

Bocsika!!Nemtudtam,hogy a Máté már otthon van!!Illetve,hogy már nincs ovi!!Hajrá indiánok!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
bea27

Lehet,hogy a népszerűségi indexem a béka segge alá kerül egy másodperc alatt, (vállalom)de mi a bajod a szép magyar keresztnevekkel?!
A nevet nem magunknak hanem a gyereknek választjuk...

Bocsi

málna2162

Bea szívem

Máté bölcsis... :wink: És tegnap hányos fosós programunk volt...
Pusssssznacs!!!

málna2162

Szia sheriff, uff..... Tegnap megkérdezte az unokahugom, hogy ha lesz egy kislányom nem hívhatják e Málnának? Mit szólsz::?
Muszkuru: mi vasárnap már meg is vettük a távcsövet, igazi messzelátó..... Apa azt mondta, hogy az úton azzal kell lesnem a rendőröket, nehogy lefotózzanak! El lehet képzelni....
Bea: Bonita helyett Bonifác, ha fiú lesz? Na mit szólsz?

Andi
candi

Nincs semmi gondom a magyar nevekkel,de ERZSI TUTI nem lesz!!Ádám az tuti marad!!Bocsi az ovit!!Tudtam ám!! :oops: :oops: :oops:

Kép
bea27

Az ILMÁVAL meg csak viccőltem!! :P
De a Bonita tetszik!!Hanna tetszik,Maja tetszik,más most hirtelen nem jut eszembe!Málna!!Hogy tetszik ez?Barátosném!!!!!!!!!!!!! :D

Kép
bea27

Miért..... Bözsike? :wink:

Andi
candi

Ennek a Michelle Wildnak nem az a lánya nev,hogy málna??Vagy alma??

Kép
bea27

Nem is azt mondtam,hogy Erzsi,meg Teréz legyen...
Én nagyon szerettem volna pl.:Boglárkát...Csak a vezetéknév és az utónév összecsengése nem szerencsés...CsonKA BoglárKA

málna2162

Nekem ez annyira nem jön be!!Nálam az is baj,hogy túlságosan is személyhez kötöm a neveket!És volt is egy Bogi,idióta csaj ismerősöm!!Na mindegy!!Hagyjuk a neveket!!Ej ráérünk arra még!!! :lol: :lol:

Kép
bea27

Még van 165 napom!! :lol: :lol: Remélem anyut beengedik velem a szülőszobára!! :roll:

Kép
bea27

Rátok van bízva!!Tetszik,nem arról van szó.Én nem adnám a gyerekemnek,de ez az én véleményem.
Nálunk ami most szóba jött:
Eszter
Lili
Még gondolkodom máson is, de egyenlőre ez a nyerő...Főleg ha fiú lesz :roll:

málna2162

Nekem IS tetszik az ESZTER!!!!

Kép
bea27

Szisztok,még itt vagyok,10 perc múlva kell mennem anyuért a kórházba....a vastagbelén és a vékonybelén is fekély van...egyenlőre csak ennyit tudok,majd a doki bővebben előadja....kicsit izgulok...remélem nem komoly :?

Kép Kép
meli1118

Meli!!Nyugi!!Gondolhatod,hogy én mit éreztem amikor anyunak a tüdőszűrős levelét én vettem át!!!Benne volt,hogy anyu daganats!!!ÚÚÚgy sirtam!Pedig ég akkor nem is láttam,csak ÉREZTEM!!Kitartás!! :)

Kép
bea27

Köszi!!Biztos nem lesz gond,mert azt mondták,ha súlyos,akkor haza sem engedik!!!!De most megyek érte!!!!De azért rossz kicsit...na indulok!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Málna!KINGA??Megy a Bódishoz???

Kép
bea27

Meli

Nyugi!Biztos rendben lesz minden.Melyik kórházban van?HA kell orvosi segítség szólj!!Tudod írtam,hogy az egészségügyben dolgozunk,van ismeretség ezen a vonalon is!!

málna2162

Az már jó!
Nem is mondtad,hogy anyukádnak ilyen problémái voltak...De azóta minden rendben?!

málna2162

Már túl van rajta!!(KOPP-KOPP!)elmúlt az öt év!!Vagy 4??Csináltak egy PET cT-ét,és mindent rendben találtak!!TÚLÉLŐ!!Óriási akarata van!!IMÁDOM!!!!

Kép
bea27

Miért van,hogy a vonalzó szerint Én dec.19.-én szülök??Annyira jött ki a 165 nap! :shock:

Kép
bea27

Sziasztok!

Meli:( sajnálom, és abszolút átérzem, velem is így volt, nem jött meg hét napig, éreztem, hogy hányingerem van stb. Hát ez van, ilyenek vagyunk mi,ha valamait nagyon szeretnénk. Majd összejön, mindenkinek:) Én nem félek:)

Jövök én, csak sok a munka, és valaki mindig itt áll mellettem, otthonról meg kicsit káoszos, éppen riasztót szerelnek nálunk, meg redőnyt, úgyhogy van felfordulás.

Az Eszter szép név:)
Nekem nagyon tetszik a Kitti, Maja, Laura, Mira, Lejla, Lina:)
Merthogy lány szeretnék:)
Bár az mindegy, de azért mégis:)
Próbálok jönni, de azért olvaslak Titeket!

Kép
Kép
nektarin

Meli: ,próbálj kicsit nyugodtabb lenni ha tényleg annyira nagy lenne a gond biztosan nem engednék ilyen könnyen haza az Anyukádat.
Anyunál mikor találtak valamit / 4 éve / , nem is engedték el, tovább vizsgálták és 2 nap múlva műtötték.
Eszti: sajnálom, hogy nem tudsz gyakrabban jönni, zavard el a kukkolókat.
Aptya benézett hozzám, hogy van e ebéd és mivel nin csen / csak otthon /, itt is hagyott! :evil: Na majd este megbosszulom :!:
Ebéd meg volt már nektek?
Málna: Máténak jól viselkedik már a pocija?

Andi
candi

Lányok!!Lépek!!Mindjárt itthon lesz Apa,addig gyorsan felmosok!!Aztán megyünk vásárolni!!Végülis lehet,hogy kimegyünk a Cora-ba is!!Majd meglátjuk!!Bár én nemszeretem,mert szerintem az élelmiszerek drágák!! :shock:
Majd jelentkezem,ha megjöttünk!! :wink:
Bea 16+4

Kép
bea27

Sziasztok!

Bea!
Bocsi,de csak egy gyors bekukkra van időm,mert megyünk Borgátára egy barátunkhoz.
Holnap meg esküvőre megyünk.de vasárnap remélhetőleg leszek.
Azért látom közbe akadt társaságod.

Tegnap voltam dokinál.Minden oké,az UH-s méretek alapján 15+5naposak vagyunk.Szóval szépen növöget.
A többit majd vasárnap.
Puszi,és jó hétvégét mindnkinek :D

KépKép
takido

Sziasztok,

látom, van forgalom rendesen !!!

Candi, végre megint itthon vagy ! :lol: :lol:

Mi is mentünk volna Bulgáriába, de anyukám kitalálta, hogy nincs kedve repülni, úgyhogy marad a Balaton ! Az is tök jó ! Csak már ott lennénk....

Kisplutó, te olyan aranyos és figyelmes vagy, köszi hogy hiányolsz.... :lol: :lol: Szoktalak titeket olvasgatni, de párhuzamosan a PCO-s topicot is, és ez tulajdonképpen elveszi a munkaidőm 60 %-át.... kicsit ciki, de alig dolgozom újabban.

Dolgozós lányok, ti hogyan tudjátok megoldani, hogy dolgoztok is, és leveleztek is ?? Nekem egy csomó időm elmegy csak az olvasással.... :shock: :?

Meli, nagyon sajnálom anyukádat, jobbulást kivánok neki !

Icus és Meli, várjuk a teszt eredményt !!!

Voltam tegnap PCO-s doki bácsinál, és tényleg PCO-m van..... :cry: :cry: csak sajnos az új gyógyszer felírási nehézségek miatt most még egyéb kivizsgálások kellenek, hogy megkaphassam a megfelelő gyógyszert. Addig is bromokriptint kell szedjek, mert magas a prolactin szintem is. Velem ennyi kb.
Eszterkém már várja az ovi végét, még 5 nap, aztán szabadság !!
Eszter csoportja sajnos nem volt a legjobb, ezért ő most kifejezetten jól érzi magát az összevont csoportban.

Ugye milyen szép név az Eszter ??? Laci szokott Csillagocskának hívni, de még a kapcsolatunk legelejétől. Mikor megtudtuk, hogy lányunk lesz, nézegettem az utónév könyvet, és megláttam, hogy az Eszter néve jelentése: Csillag. Innentől nem volt kérdés, hogyan hivják majd a lányunkat.... A másik neve Diána. Az a vadászat miatt van....
zsizsik

Dóri: ennyi esküvő egy nyárra? Jó szórakozást nektek és szép időt! 8)
Bea: neked meg jó bevásárlást, akartam válaszolni a privire, de nem ad írós ablakot :(
Zsizsik: nem jó, hogy beigazolódott a PCO, de azért mégis pozitív dolog, hogy tudod mi áll a dolgok hátterében. Milyen további vizsgálatok lesznek még? Szimpatikus volt az orvos?
Mikor mentek a Balcsira?

Andi
candi

Lányok!

Hogy kell ezt a vonalzt beilleszteni? Hát én olyan béna vagyok!

Köszike
nektarin

Na kipróbálom:)

Kép
Kép
nektarin

Zsizsik, én is néha elszégyellem magamat, hogy mennyit lógok a neten... Így nyáron egy kicsit csendesebb az iroda, talán megúszom 8)
A PCO-t sajnálom, de legalább tudják, hol keressék a hibát a készülékedben. Az enyém még feketedobozként funcionál...

Bea, jó shoppingolást!

Dóri, jó mulatást az esküvőn!

Andi, nem hallottad öreganyáink tanácsát, hogy a pasikat a hasukon keresztül kell megfogni? :D
Azért szaladt el, mert nem volt mivel megfognod :wink:

Eszti, ügyes vagy!
Ha már a neveknél tartunk, az öcsém, ha nem az öcsém, hanem a húgom lett volna, az Eszer nevet kapja (így András lett)

Musz

KépKép
muszkuru

Muszkuru

Hasukon keresztül is lehet...Én máshol szoktam megfogni,akkor tuti nem szalad... :wink: :oops:

málna2162

Málna: megelőzted a gondolataimat! Én is ott fogom, de it a boltbn mégsem lehetett, egyébként is most egy kicsit sérült a drága!
Szép a vonalzód nektarin :wink:
Én ha fiúnak sikerültem volna, ahogy azt az én Édesapám megmondta, Gábor lettem volna! Volt nagy elkeseredés mikor meglátott a Papa, első szava: de nagy orra van, tiszta uborka. Azóta is így becéz :roll:

Andi
candi

Meli
:?: :!: :?: :!: :?: :!:

málna2162

Én elköszönök mára, mindenkinek szép és tartalmas hétvégét kívánok! Kép

Andi
candi

En mar barnazgatok :cry:

Meli,
Anyukadnak mielobbi gyogyulast

Zsizsik,