Új privát üzeneted érkezett!

Unique!

Köszi, Dunakeszihez közel van a Cora beszerezzük!

Lányok!

Örülök Dinának, végre valami jó hír, meg a Pankáé, hátha hátha...

Tegnap nem húztam fel magam annyira ezeken. Tényleg bárgyúnak gondolom őket, hogy lehet olyat kérdezni, hogy a gyerek eredeti-e? Ezen még röhögtem is magamban.

Kiváltottam a kencéket, mostanra kavarták össze. A Neogranormon ott vacog a hűtőben, ha ezek nem használnak, akkor jöhet az. Kolléganőm babája is ekcémás, ő ajánlotta a dokinénit. Bálint arca szépen rendbejött, remélem a Kingáé is szép lesz.

tjuca

Juca!

Biztos szépen meggyógyul Kinga.
Lehet, hogy hülyeséget írok, de mi lenne, ha megpróbálnád anyatejjel bekenni a kicsit? Legalább egy kis helyen... Azt mondják az öregek, hogy mindenre jó.
mátra

Lányok!

Azt szeretném megkérdezni még,h. tudtok-e valamit a myomákról?? Nárcisz?? Mert talált valamit a vizsgálatkor a doki, valami diónyi dolgot, azt mondta,h. elképzelhető,h. myoma. Ez okozhatta a baba halálát? Mert elvileg kifelé nő.
Félek a holnaptól!
Vendég

Mátra!
Nagyon örülök Dinának!Sokat pihenjen!
Irtam neked: Kép
És az orvoshoz most már tessék elmenni!

Rolly!
Nagyon szeretek segiteni másoknak mert én annyit de annyit bénáztam(szegény kicsikém)hogy azt elmondani nem tudom!
Amikor én szültem akkor senki nem volt aki segithetett volna nekem mert még a társaságban senkinek nem volt babája!És igy egyedül kellett megbirkoznom a feladatokkal!Én még volt hogy éjjel is hivtam a doktornénit ha valamit nem tudtam!(hogy örülhetett szegény :oops: )De ha majd megint lesz picibabám én is sokat fogok kérdezgetni tőletek mert nincs két egyforma gyerek.

KépKépKépKép
aniko24

Pupy
Én beütöttem a google keresőbe a myoma szót és rengeteg minden megjelent, több babanetes oldal is, összefüggésbe hozva a terhességgel is. Ha gondolod nézegesd addig is, amíg valaki válaszolni tud neked.

Nagyon gondolunk Rád!
Kép Kép Kép Kép Kép
rolly

sziasztok, Dragak!
Hihetetlen, de ugy nez ki, hogy beenged a Babanet!

Draga Pupy! Imadkozom erted holnapra, ne felj, biztosan jo kezekben leszel. Ebben a szomoru helyzetben ez a legjobb, minel hamarabb tullenni rajta., aztan keresni a gyogyulast. Orvendek, hogy olyan gyorsan valaszoltal a privire, meg a reggel bekukkantottam, es lattam, hogy irtal. Szeretunk nagyon, fogjuk a kezed!

Heni: Udvozollek en is a "csapatban". Szomoru olvasni a torteneted, a legjobb balzsam fajdalmadra egy kisbaba lesz:) remelem hamarosan.
Nem akarom tovabb fokozni ezt a sok szomoru hirt, az egyik kolleganom meselte hasonloan tragikus tortenetet: harmas ikrei lettek volna(!), aztan az egyik baba felszivodott, a masik kettot megszulte a 25 het korul, a kislany halva szultett, a kisfiu meg elt par percet...tragedia.:(:(:( Ne haragudjatok, hogy ezt leirtam, most inkabb valami vidamat kellett volna irnm, de meg mindig 'nyomas alatt" vagyok:(

De azert a jo hirnek nagyon orvendek: Panka, gratulalok, problemamentes, boldog terhesseget neked! Es mostantol kezdve ez legyen ragalyos itt koreinkben, eleg volt a szomoru hirekbol!!!

Ma esti idombol csak ennyire futja. Ne haragudjatok, hogy nem irok mindenkinek (pedig jo lenne mindenkinek szolni egy par szot), de amennyire futja, tartom a fonalat a tortenesekkel, lelekben mindig itt vagyok veletek! Nagy oleles es puszi mindenkinek!
Es szep almokat!

Nomibogar
Kép
nomibogar

Es itt az ervenyes vonalzo is: uj kezdet, uj remenyek...

Nomibogar
Kép
nomibogar

Pupy!

Hülyeséget nem akarok írni, de úgy tudom a legtöbb esetben a myoma jóindulatú, és a terhességnél, ha van, nem szokták egymást bántani. Holnap az orvos biztosan elmondja neked. Ott leszünk veled, ne félj!

Mátra!

Már próbáltam, minden este volt tejkozmetika, de erre nem jó :-( A karmolásokra igen. Egyébként tényleg igaz, hogy a tej mindenre jó!

Anikó!

Én a minták miatt kezdtem mindent kifordítva vasalni!!! :-) Akkor most már tudom, hogy miért is kell kifordítani a cuccokat. :lol:

tjuca

Vajon nálam miért nem látszik Nomi vonalzója?????? A többieké igen.
mátra

Most már látszik.

Juca!
A kivételek erősítik a szabályt. Csak kár, hogy pont ez a kivétel. De majd a gyógykencék meg oldják a kisasszony gondjait.
Egyébként ez nem fáj neki?
mátra

Jó éjt mindenkinek.
mátra

Sziasztok!
Pupy!Hogy vagy?Én sem aludtam éjjel, annyi minden kavrgott bennem.Sokszor eszembe jutottál ma is.Ölellek.

Heni!
Én is üdvözöllek!Neked is kívánom, hogy mielőbb kisbabád legyen!

Juca!
Hol voltatok és kinél bőrgyógyászaton?Én 5 évig dolgoztam gyerekbőrön, de sajnos az ekcéma olyan, hogy jön-megy, előre jelzi a bőr romlása a betegségeket(megfázás, fogzás, stb.)
A vasalás jó dolog, mert puhítja az anyagot, és fertőtleníti.Ajánlott a szenzitív mosópor, és ne használj öblítőt, esetleg egy kis ecetet, de ha idegenkedsz tőle, akkor megteszi a 4-5 szöri öblítés is.

Sajnos most sem tudok visszaolvasni, nem rég értünk haza, és reggel 6-kor kelek, 2 hétig szabin leszünk.Talán megyünk Görögországab, de még nem biztos.
Bocsi, hogy nem tudok mindenkinek írni akinek szeretnék, de nagyon álmos vagyok.Voltam ma egyébként dokinál, de nem csinált Uh-t, azt mondta majd 2 hét múlva.De nem őhozzá fogok járni, nem annyira szimpi.Majd keresek vkit.

A 7végén talán még tudok jönni.

Addig is minden jót Mindenkinek!
Szép álmokat! :D

Puszi

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Sziasztok!

Pupy!
Holnap lélekben Veled vagyok!!!
Tágítórudacska tényleg nem fájdalmas, én kaptam utána egy "tömítő" gézcsomót is... Aztán délelött 11-kor műtét... 15-kor hazaengedtek. Vérezni is alig véreztem... Ahogy Dido is írta, antibiotikum + méhösszehúzó cseppek...
Myoma? A jóindulatúságán kívül én mást nem tudok róla... :oops:

Dido!
Nagyon sajnálom! :cry:

Heni!
Kép
Üdv közöttünk!
Olvasni is rettenetes volt, amit leírtál... Nagyon együttérzek!
Tiszta szívből kívánom, hogy minél elöbb kárpótoljon az Élet és életerős babátok születhessen!

Mátra!
Miért kummantjuk az orvost??? Te is tudod, ez nem játék... Nem ismerek Rád? Tessék új időpontot kérni és elmenni! Kérlek...
Nem megsértődni, de ha ez kell : Kép (A csapatszellem nevében)

Kacsa!
Hány mm-es az az 1? Még nőlni is fog! Sőt, tovább megyek, egy tüszőből is sikerülhet a baba! Ne add fel rögtön a kezdeteknél!

Juca!
Remélem Kinga tényleg kinövi az ekcémát! Szegénykém...

Rövidke írásért bocsi... :oops: (ma Apáé a gép :wink: ...)
Puszó Mindenkinek!
Brill Kép
brill

Kedves Lányok!
Én most 1 hétre elköszönök Tőletek, mert bár csak vasárnap reggel indulok a táborba, de nam valószínű, hogy ma és holnap tudok jönni. (Bekukkantok biztosan, hogy megtudjam, mi van Pupyval, de írni max. 1-2 mondatot fogok tudni.)
VIGYÁZZATOK MAGATOKRA, és bízom benne, mire visszajövök (július 15-én este), lesz új zebrásunk!!
Kép
Sok-sok puszit küldök Mindenkinek:

Kép Kép Kép Kép Kép
rolly

Sziasztok!

Pupy!
Lélekben Veled vagyunk...

Dina!
De jó, hogy rendeződik Nálatok a helyzet, és a kis legény még meggondolta magát. Drukkolok, hogy kibírjon még egy pár hetet anyapocijában!!!

Juca!
Úgy sajnálom Kingát :( , remélem gyorsan kinövi. Ugyan nem értek hozzá, de ha majd nem lesz ilyen izzadós pokol, akkor biztos megnyugszik a bőre is.

Dudu!
Teljesen lemaradtam, hogy egy pár napot nem voltam, és csak most átom..., örülök, hogy már túl vagytok rajta, és nincs semmi baj. Csak semmi megerőltetés, nem ám íjesztgetni minket :D

Rolly!
Jobbat nem igazán tudok tenni, csak azt, hogy úgy számolom, hogy vasárnap megjött :? Jövő hét pénteken megyek a dokihoz, akkor leszek ez alapján a 13. napon, majd kiderül, hogy mi újság odabenn.

Kacsa!
Én nem tudom, hogy a 7. napon miért nézték a tüsződet?!?!? Azt a 12. nap körül szokták nézni, mert akkora szokott már kifejlődni, sőt ha a ciklusosd hosszabb, akkor még később érik meg. A 7. napon még nem is kell nagynak lennie, úgyhogy szerintem nem kell ezt a hónapot még egyáltalán leírni.

Mátra!
Mondom én, hogy lemaradtam egy-két dologról. Miért nem mész dokihoz?

Anikó!
Mikor mentek nyaralni? De jó lesz Neketek 8)

Lányok!
Köszönöm. Igen én is nagyon gondolkodom ezen a clostilon. Ebben a hónapban nem vettem be, majd meglátjuk, hogy így is rendesen működök-e.
Egyébként nem tudja valaki, hogy meddig lehet ezt "büntetelenül" szedni? Én 6 vagy 7 dobozzal szedtem be november óta. Nem kell ebben szünetet tartani?

Bocsánat, hogy mostanában nem írok Mindenkinek, de olvasni is csak felületesen tudok, és azt is csak így reggel, mert most szerencsére megint van munkám, és szeretném letudni a jövőhét végéig, mert utána megyünk Hajdúszoboszlóra 8) :D .

dido
dido

Rolly!

Bár tudom, hogy ez Neked munka is egyúttal, de azért még ha pihenni nem is fogsz tudni, érezd nagyon jól Magad és legyen nagyon szép időtök :D :!:

dido
dido

Heni!
Üdv itt és remélem az élet hamar kárpótol majd titeket, de le a kalappal előtted.

Mátra!
Köszi Dina híradót, üdvözletem küldöm neki és azt hogy hazsnálja ki, hogy így dirigálhat a párjának :)
Te meg sipirc dokihoz! Amúgy meg pusszantás neked.

Kacsa!
Szerintem ne így fogd fel ezt a hónapot, hanem úgy hogy ha már így alakult legalább görcsölésmentesen és számolgatás nélkül élvezhetitek egymást a pároddal.

Rolly!
Ha azt mind elolvastad akkor azért tartott egy óráig :) Jó táborozást.

Juca!
Kinga így is úgy is SZÉP! És nyugi hamar kinövi majd én tudom.

Pupy!
Nem tudok sokmindent a myomáról, de hallottam már két esetet is mikor myoma mellett kifejlődött a baba, de azt hiszem ott sem mindegy milyen az a myoma. A kolléganő akinek a helyére kerültem két kifele növő myomával szülte meg a harmadik gyerekét.
Ma nagyon sokat gondolok rád!

Dido!
Ha mész dokihoz kérdezz rá mindenképpen erre a Clostis dologra.

Üdv mindenkinek!

Niki és Zalán
Kép
A világ anya szemével
kancellar

Dido!

A családtervezős Bolgárkerék utcai idióta doki mindig mást mondott nekem a Clostiról. Egyszer azt, hogy három hónapig szedhető, egyszer meg azt, hogy legfeljebb 6 hónapig szünet nélkül, de tovább nem.
Tényleg más megoldás kellene, és-ezt csak halkan mondom-:esetleg másik doki...? Véletlenül tudok egy hiperszupit... Ugye Duddumami? :wink:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Kép
Kép
Kép
mátra

Sziasztok!

Azért kenődtem el ennyire, mert UH előtt még a doki is úgy beszélt, hogy van pé. és akkor 5. nap múlva bele kell húzni, utána a 21. napon kontroll progi szint. Aztán az UH közben már láttam a fején, hogy nem sok jól lát. Az az 1 db mikropete 5-6 mm, a jobb oldalon, a bal oldalon semmi. És UH után mondta, hogy még kedden megnézzük hátha ... De már azzal folytatta, hogy akkor a köv. hónapban dózist emelünk duplára, utána triplára és ha az sem elég, a drasztikus injekció kúra előtt Apát is megnézzük, mert ha ott is baj lenne, feleslegesen ne csak engem gyógyszerezzőnk.

Szóval ezért gondoltam, hogy ha már a doki is feladja, akkor nekem sincs értelme reménykednem ...

Utána néztem egy kicsit, 20-22 mm az érett pete, hát ez attól még nagyon messze van ...

Most még haragszom egy picit a mikropetémre, hogy nem volt képes nagyobbra nőni, de megpróbálom átszugerálni az agyam, hogy ne adj még fel a reményt!

kacsa14

Kép

Brill!
Aranyos, igazad van, köszönöm. Van új időpont 21-re :oops:

Dido!
Mert a bátorságom az inamba szállott alá... Egyszerűen csak ezért nem mentem el.

Kendemami!
Minden rendben?

Pupykám, veled vagyunk....

Anyukák!
Ezt nektek találtam: Kép

Elrohanok vásárolni, mert holnap nekem is kezdőpdik a tábor, de még délelőtt tanítok, semmi nincs összerakva, előkészítve. Ilyenkor úgy haragszom magamra...

Kép
mátra

Kacsa!

Legjobb tudomásom szerint egy tüsző 1,5-2 mm-t nő naponta.
Még bőven megnőhet ám!!! És ne haragudj rá, hiszen belőle lesz majd a gyönyörű kislányod/kisfiad! Inkább gondolj csupa szépre és jóra, szuggeráld, hogy nőjön, növekedjen, repedjen meg. Ha megrepedt, akkor pedig időlegesen tegye félre úrilányi neveltetését, és ha kiskatonákat lát közeledni, hát hagyja magát elcsábítani... :oops:
És tessék hinni benne, mert hit nélkül kutyagumit se ér az egész!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Drága Unique!
Akkor nem olvastad el, amit neked írtam:
mától akciós a Corában az Avent márkájú elektromos mellszívó.És azt is írtam, hogy gondolom ez országosan is érvényes!

Pusza :lol:

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok Lányok!

Pupy!
Ma nagyon sokat fogok Rád gondolni. Sajnos, csak hétfőn tudok legközelebb jönni, mert anyósomékhoz utazunk, de lélekben végig veled leszek.

Heni!
Nagyon sajnálom, ami veled történt. Tudom milyen, mert a legjobb barátnőm 8 hónaposan szűlte meg a halott kisbabáját. Túltette magát rajta, és azóta már két gyereke született. Ez nálad sem lesz másként :!: :!:

Dido!
Bár én nem vagyok ebben szakértő, de én is azt hallottam , hogy felügyelet mellett lehet 3 hónapig szedni. Az orvosok sajnos nem veszik komolyan, ami a tájékoztatóba le van írva. Én szünetet tartanék, ha már 6 hónapja szedet. Jól tetted, hogy ebben a hónapban nem szedted. Néha nem árt a doki csere !!

Rolly Kedves! :arrow: :arrow: :arrow:
Nem tudom, a gyerekek mellett mennyire lehet pihenni, de azt kívánom neked, hogy ha fizikálisan nem is de lelkileg és szellemilet tudj feltőltődni. Várom, hogy jelentkezz, és kívánom, hogy mire visszajössz, legyen új zebrás legalább kettő-három :D

Anikó!
Úgy látom, hogy zavarba hozlak a sok dícsérettel, pedig igen-igen, te nagyon is ügyes vagy. De biztos igazad van abban, hogy ha az embernek gyereke van, minden akörül forog. Szeretném mielőbb megtapasztalni, és ilyen dolgokról cseverészni veled minél hamarabb :) :) :)

Kacsa!
Én a helyedben nem írnám le a hónapot. A gyógyszert nem szedő nőknek is havonta 1 petéjük érik meg. Ha az a tüsző kinövi magát legalább 18-20 mm-re még a hátralévő néhány nap alatt, és miért ne tenné :?: , akkor simán lehet abból még baba. Tehát tesség csak Kép és akár Kép is lehetsz :!: :!: :!:

Ma még benézek, most sajnos dolgoznom kell. Bocsi aki kimaradt. Annak külön küldök sok puszit!

Lányok! Én ezt kívánom mindannyiunknak:
Kép
Vendég

Jo reggelt Lányok! Kép

Pupy!
Drága,veled vagyunk szivünkel lelkünkel! Kép

Kacsa!
Csatlakoznék Didohoz,miért is a 7-ik napon nézték?Ha stimulácio van ami gyorsabban és több tüszőt termel akkor is a 10-ik napnál hamarabb rád sem néznek!Az a tüsző még lehet akkora mint egy ház!És egyenlőre megelégszünk egy gyerekkel! :wink: Tessék azt szépen növeszgetni és ovulácio környékén meg rádolgozni!!!!!Nekem a 20-ik ciklusnapon mértek 38mm-es tüszőt,kébzeld mekkora lehetett szegény a hetedik napon! :? Talán akkor még ott sem volt! :shock: Kell még visszamenned ultrahangra?

Mátra!
Drága,köszönjük a táblát! Kép

Rolly!
Akkor mi pont elkerüljük egymást mert mi meg 15-én indulunk nyaralni!Érezd jol ,agad a körülményekhez képest!Vigyázz magadra nagyon!

KépKépKépKép
aniko24

Angie!

Ez nagyon jóóóóóóóóóóóóó!
mátra

Mátra!
Köszönöm! Nekem is nagyon tetszett. Úgy szeretném ha mind átélnénk élőben is, nem csak virtuálisan!!!!!!
Vendég

Mátra!

Köszi a virágot! Te olyan jólelkű és figyelmes vagy, hogy én mindig elcsodálkozom, hogy ilyen emberek még vannak... De komolyan...

Angie!

Tényleg nagyon jó!!! Ilyet mindenkinek! (na jó, nekem legközelebb csak jövő nyáron)

Rolly!

Jó nyaralást, érezd jól magad!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!

Köszi! Én is ezzel győzködöm magam, hogy még nőhet, csak doki bácsi annyira elvette a kedvem ...

A hitemet még keresem, de szerintem pár nap és visszatalál hozzám!!!

A hétvége nagy vízválasztó lesz, mert egy babás családdal leszünk együtt (fél éves pici fiú) és Anyuka eléggé leprásnak tekint mindenkit, aki nem ő + a családja. Most viszont együtt töltünk majd egy éjszakát egy apartmanban, mert az Apáink versenyeznek és mi leszünk a kísérő személyzet. Anyuka egyébként atomra tudott már terhesen is panaszkodni, hogy milyen nehéz a terhesség, stb. (pedig semmi baja nem volt, anyagi gonjuk nincs, egy percet sem dolgozott terhesen, a popóját is fényesre nyalták), aztán mióta a baba megvan azóta is csak a jaj-jaj jön tőle. Úgyhogyha folytatja ezt a jajgatást, lehet mesélek már neki pár történetet innen a fórumról, hogy egy kicsit megtanulja értékelni azt amije van!!! De remélem, azért erre nem lesz szükség, hanem félretéve minden paranoiáját megengedi nekem, hogy egy picit babázzam!

Na megyek, mert az utazás miatt van egy csomó dolgom: rendrakás, mosás, vasalás, vásárlás, főzés, PETE SZUGERÁLÁS!!!

Most költöttem, majd ezt énekelgetem tevés-vevés közben:
Mikro pete nőj nagyra,
vár a házad odabe,
kapsz katonát jó erőst,
lesz belőled szép baba!

kacsa14

Nem tudom, hogy miért a 7. napon kellett mennem, ezt csak dr. bácsi tudja, hogy miért akkorra hívott.

Kedd este megyek még uh-ra!

Kezd visszatérni a reményem (3 különböző topic áldásos munkájának köszönhetően), úgyhogy akkor szugerálok tovább ezerrel!!!

Hajrá pete! Hajrá pete! Hajrá pete!

kacsa14

Anikó!
Még azt akartam, hogy akkor biztos nálatok is van nagy meccs nézés. Láttam egy képet valahol a férjedről (szerintem iwiw). Jó megtermett ember. Én el sem tudtam volna képzelni az életem egy kisnövésű (és kopasz) férfi mellett. Na hát nem az lett a férjem! Velem egy magas és kopasz.
Vendég

Látjátok a vonalzóm???

Na, pozitív vagyok vagy pozitív vagyok???

Na húztam tényleg, majd pihiként néha bekukkantok!

kacsa14

Évi, Angie!
Köszsönöm az infót. Utána számoltam és a múlt hónap volt a 6. hónap. Az április és a május kimaradt... tudjátok, hogy miért :cry: .
Remélem azért még nem szúrtam el a szervezetemet.

Már azon gondolkodom, hogy most még elmegyek tüszőnézőbe, meg meg szeretném tudni azt is, hogy miért esett 3 nap alatt a felére a progim, és a rákszűrés eredményemre is kíváncsi vagyok, utána szünet. Mármint szünet a gyogyiban, szünet a "programozottságban", mert már egyre kevésbé bírom. Így 1,5 év és 2 vetélés után már elfogyott az erőm.
És különben is tavaly amikor januárban nekikeztünk én nem mentem előtte dokihoz, eszembe se jutott, mert, hogy ez a természet rendje, és annak is kellene lennie, hát akkor miért nem az?!?! Azóta a történtek, és a történtek következményei miatt pedig teljesen kicsavartam a szervezetemet. Hormont szedek, pedig előtte még fogamzásgátlót sem voltam hajlandó bevenni, mert, hogy nem bolygatom a szervezetem egyensúlyát. De ezekszerint nem is lett volna mit bolygatni.
El kellene tudnom szakadni ettől egy kicsit, mással kéne foglalkoznom. A dokim is mindig mondja, hogy úgy látja, hogy túl görcsösen akarom, és ez is gátolhatja a sikert. Csak hát könnyebb ezt mondani, mint megcsinálni.
Mindig eszembe van Évi amit szoktál mondani, hogy Te nem is hiszed, hogy az együttléttől teherbe lehet esni, én meg már abban kezdek kételkedni, hogy ki lehet hordani.

Na befejezetem, nem terhellek Benneteket tovább a rossz gondolataimmal, hiszen itt Mindenkinek meg van a saját baja sajnos.

Mátra!
Teljesen megértem, hogy megfutamodttál, de tudom, hogy Te is tudod, hogy ez csak ideiglenes megoldás és strucc politika. Ha gondolod én szívesen elkísérlek a dokidhoz itt Pesten, hogy ne menjél egyedül, ha a Párod nem ér rá akkor, amikor menned kéne.

Nárcisz!
Írtam Neked privit, de nem biztos, hogy elment, mert a kimenőkbe nem került be. Olyan béna vagyok ehhez.

dido
dido

Lányok!

Talán egy kis segítség a privi üzenetekhez: Én azt vettem észre, hogy az elküldöttek mappába csak akkor kerül be az üzenet, ha már a címzett elolvasta. Van mellette egy másik mappa, azt hiszem kimenő, és abba teszi be, és ott van addig, amíg a címzett el nem olvassa. Ezért van az, hogy elküldjük, és nem látjuk a kimenők között.
Vendég

Nárcisz!

Mégis elment, mert mostanra már bekerült az elküldöttek közé.

dido
dido

Sziasztok!

Annyira letaglózott ez a sok rossz hír ami az utóbbi időben történt itt, és az életemben, hogy kezdem elveszteni a hitem és a reményem. Bevallom, hogy igazából nem is tudok mit írni, fáj a szívem, lelkem.
Kérlek ne haragudjatok rám, de lehet, hogy mostantól ritkábban jövök és próbálok kikapcsolni! Jövő héten lesz a párom katonavizsgálata én másnap megyek UH-ra meg egy coragon szúrira és megrendeltem két fajta akoe verás nyavaját, hátha nekem is használ. 2 hét múlva ha minden jól megy 4 hét szabin leszek és próbálok csak a férjecskémre koncentrálni és nem a leendő babára.
Milliónyi puszi Mindenkinek.

Zsúka
zsúka

Dido!
Szegénykém! Most nagyon leeresztettél. Néha elfáradunk, és olyankor fel kell sóhajtanunk, hogy kijőjjön a felgyült "gőz". Most te is ezt teszed, és jól teszed. Muszály lazítani, mert egyre jobban én is arra jövök rá, hogy a görcsöléssel nagyon sokat ártunk magunknak. Ne de itt a nagy kérdés: hogy lehet egy gyerekre ilyen nagyon vágyó nőnek nem foglalkozni azzal, hogy gyereket akar?? Hát sehogy!!

Lányok!
Ebben a hónapban én nagyon türelmetlen vagyok így a második félidőben. Azt érzem, hogy olomlábakon jár az idő. Már most képes lennék tesztelni, pedig ez rám annyira nem jellemző még ilyenkor. Megőrülök minden egyes naptól. Még szerencse, hogy hétvége jön, és elutazunk. Le tudom kötni magam.
Lehet, hogy ostorral a katicáim mögé fiogok állni, és úgy hajtom őket :lol:
Vendég

Zsúka!
Nagyon vigyázz magadra, és kérlek, ne csüggedj most el. A sok rossz hír és dolog után már csak jók jöhetnek. De persze, te érzed, hogy mire van most szükséged. Én is éreztem már ilyet, hogy pihennem kell. A telefonszámodat nem küldenéd el nekem priviben?
Az eredményeket azért ugy-e megosztod velünk. Gondolok majd rátok!
Puszi,
Vendég

Dido!

Senkit nem terhelsz a gondjaiddal, akinek ez teher, az nem ír erre a fórumra! Hát ezé' vagyunk itt egymásnak, nem?! Naugyehogyugye :wink:
Olyat nem lehet csinálni (nem okoskodásképpen, de talán egy próbát megér), hogy most egy-két hónapot úgy tölteni, hogy nincs doki, csak otthoni huncutkodás, és amikor összejön a baba, akkor gyors orvoslátogatás és progipótlás? Vagy ez nagyon meredeken hangzik? Most úgy csinálok, mintha ez az én ötletem lenne, biztos javasolta már más is, meg a Te fejedben is biztos megfordult már, de hátha bejön...

Zsúka!

Megértelek... Összejött most nektek... Egy kis pihi jót fog tenni! De azért gyere!

Angie!

Kis türelmetlen :) Jó kikapcsolódást hétvégére, és a teszttel tényleg várj még egy kicsit! Most még semmit se mutatna, csak elkeserednél feleslegesen. Drukkkkkkkkkkkkk!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Angie!
Egy kicsit most tényleg leeresztettem. Mert nem tudom, hogy milyen hosszú tud lenni egy lejtő, és várom az emelkedőt.
Nagyon drukkolok Neked :D :!: :!: :!:

Évi!
De én is erre gondoltam, hogy a köv. hónaptól ezeket felfüggesztem, és megpróbáljuk megint a maga természetes útján.

dido
dido

Évi!
Persze, nem fogok tesztelni, hiszen tudom, hogy ilyenkor semmit sem mutat ki. Csupán a türelmetlenségem mértékét próbáltam ezzel kifejezni. Szörnyű vagyok. Már alig várom jövő hét közepét. Nem is tudom, miért reménykedek, hiszen elég betegesre sikerült ez a hónap. Még gyógyszert is szedtem, sőt, még mindig szedem a köptetőt, mert még köhögök, és nem akar felszakadozni.
Azért köszi a drukkokat.

Valahogy ma nagyon nem megy a munka.....
Vendég

Lányok!
Junkóéknál most készül a baba :D :D :D :D
Drukk neki :!: :wink: :!: :wink: :!:
Vendég

Sziasztok!

Bízom é is, hogy Kinga arca rendbejön.

Mátra!

Valószínűleg viszket neki, mostanában extranyűg, mi meg kivagyunk nyiffanva.

Kacsa!

Dr. Lencsér Katalin. Kence után brutális volt az arca, de reggelre javult. Mondjuk ez az én kezemen is így szokott működni.

Dido!

Évivel értek egyet, de ezt már tudod. Úgy tudom, hogy a clostyl vékonyítja a méhnyálkahártyát, szóval én nem értem, hogy neked ezt miért nyomják.
A két vetélés arra utal, hogy van peteérésed, csak a megtapadással van gond. Kívánom, hogy gyorsan kitisztuljon a gyógyszer a szervezetedből. Ha utána jön a baba, akkor + progi. Nekem volt egy ideig, hogy utrót kellett szednem a ciklus második felében. Ez a tuti, bár Kinga akkor jött, mikor elhajítottam az utrót, majd kétségbeesve rohantam az orvoshoz, hogy utrót ide de gyorsan :wink:
Tudom könnyű mondani, de ne csüggedj, válts orvost! Ott az Éviéké, már bizonyított, mint az Old Spice :twisted: Élvezd a nyarat, aztán ősszel már zebrát keresek neked!

Unique!

Írni akartam, hogy nekem Avent Isis kézi mellszívóm van, bár én nagyon ellustázom a fejést :-( Szóval nem tudom, hogy van-e kézi kütyüd, vagy kézzel fejsz. Ha van, akkor tárgytalan, ha nincs, akkor én nem az elektromost ajánlanám. Szerintem ez a kézi gyors, egyszerű, és ugyanúgy ki tudod fejni a tejcit. Mondjuk mi egycicizünk, és éjszaka nem fejek, de szopi után kb 5 perc és kész. Ja és itt te szabályozod a sebességet, erősséget... Persze kérdezz meg másokat is, hogy mit ajánlanak, nekem ez nagyon jó, és én a kezdetekkor a kórházban érdeklődtem, és ott is ezt ajánlották többen. Nekem azt mondták többen, hogy elektromos, csak annak kell, akinek irgalmatlanul sok teje van, és burow nélkül nem tud létezni, mert annyira bedurrannak a mellei. Persze megoszlanak a vélemények, én csak kézikütyüt próbáltam, nékem tetszik.

Mátra!

Bocsi, hogy felkértelek keringőre, majd otthagytalak a parketten, de Kinga mostanában nem a szalonképes formáját hozza. Csak akkor tudok vele boldogulni, ha megyek vele valahova, és ez nagyon fárasztó. Ma függönyt fogok a kisasszonynak nézni, de mivel a bömbölésbe szerncsésen beájult, tolom a dolgot, akkor megyek, mikor nyügi, mert ez az egyetlen módja, hogy kiüsse magát.

Kati!

Ez nagyon izgalmas, hogy kedden már babázhatsz :-) Tudom, tudom, de nem várhatott volna csütörtökig, az már csak két nap! Bár nekem a 11 a szerencseszámom, de az évfordulótok csak 13-án van!

Na megyek vasalok.

tjuca

Juca! Eztet most nem érteni, amit a nevem után írtál ... Kép

kacsa14

Zsú!

Ez a hullámvölgy, nyaralás jön, élvezzétek. Aztán várlak vissza, tudod balkonláda szaktanácsadást csak tőled!!! Szeresd a párod, és engedd, hogy ő is szeressen, a gyümölcs meg majd érik meglátod! Aztán azon kapod magad, hogy remeg a lábad a csíkoktól, majd találgatsz, hogy vajon gyümi kukacos-e. :wink:

tjuca

Kacsa!

Bocsi! Pankának ment, csak fejből nyomtam a választ, mivel mindig azt hiszem, hogy nekem így is megy, na de nem :evil:
Te csak szuggerálj, tudod a meccs nincs elfutva. Egy hónap nem hónap. Jó huncutkodást!

Brill!

Elakadtam, hogy nálatok akkor most mikor is lesz lombik. Ott tartok, hogy örültünk pirinek, de mikor is kezdődik a konkrét projekt??? Örülök, hogy a PCO-t is elkezdték komolyan kezelni. Már kezdekizgulni, Ági, Anikó és temiattad is! Elkelne már jó sok szuper hír is.

tjuca

Én a 11-nek is örülök, mert az én nagymamám 11-én lesz 84-éves. Tehát az ő szülinapján érkezik a dédunoka...

Szerintem ennél szebb ajándékot ő sem kaphatna!!! :lol:
Vendég

Kati!

Nagyon szép ajándék lesz a dédinek! Nálunk apu szülinapján született a Dóri, nagy élmény volt neki, hogy unokát kapott a szülinapjára. Jövőre meg országos bulit csapunk, mert apu kerek 70 éves lesz, a Dóri emeg 1 :lol:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Szét olvadtam, a légkondit még mindig nem tisztították ki, úgyhogy hétfőre szabit vettem ki.

Hoztam pár képet Buborék "szobájáról" 23 hetes:

Kép Kép
És nehogy szó érje a ház elejét, egy fejes kép :) :
Kép

Niki és Zalán
Kép
A világ anya szemével
kancellar

Juca!
Köszi, ezt a hónapot még végigcsinálom így, utána vissza a természetes módszerekhez.

Niki!
Nagyon szép kismami vagy, olyan helyes kis pocakod van. Nagyon vékony vagy tényleg, csak a pocid növöget.

dido
dido

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?