Sziasztok!
Bízom é is, hogy Kinga arca rendbejön.
Mátra!
Valószínűleg viszket neki, mostanában extranyűg, mi meg kivagyunk nyiffanva.
Kacsa!
Dr. Lencsér Katalin. Kence után brutális volt az arca, de reggelre javult. Mondjuk ez az én kezemen is így szokott működni.
Dido!
Évivel értek egyet, de ezt már tudod. Úgy tudom, hogy a clostyl vékonyítja a méhnyálkahártyát, szóval én nem értem, hogy neked ezt miért nyomják.
A két vetélés arra utal, hogy van peteérésed, csak a megtapadással van gond. Kívánom, hogy gyorsan kitisztuljon a gyógyszer a szervezetedből. Ha utána jön a baba, akkor + progi. Nekem volt egy ideig, hogy utrót kellett szednem a ciklus második felében. Ez a tuti, bár Kinga akkor jött, mikor elhajítottam az utrót, majd kétségbeesve rohantam az orvoshoz, hogy utrót ide de gyorsan
Tudom könnyű mondani, de ne csüggedj, válts orvost! Ott az Éviéké, már bizonyított, mint az Old Spice
Élvezd a nyarat, aztán ősszel már zebrát keresek neked!
Unique!
Írni akartam, hogy nekem Avent Isis kézi mellszívóm van, bár én nagyon ellustázom a fejést
Szóval nem tudom, hogy van-e kézi kütyüd, vagy kézzel fejsz. Ha van, akkor tárgytalan, ha nincs, akkor én nem az elektromost ajánlanám. Szerintem ez a kézi gyors, egyszerű, és ugyanúgy ki tudod fejni a tejcit. Mondjuk mi egycicizünk, és éjszaka nem fejek, de szopi után kb 5 perc és kész. Ja és itt te szabályozod a sebességet, erősséget... Persze kérdezz meg másokat is, hogy mit ajánlanak, nekem ez nagyon jó, és én a kezdetekkor a kórházban érdeklődtem, és ott is ezt ajánlották többen. Nekem azt mondták többen, hogy elektromos, csak annak kell, akinek irgalmatlanul sok teje van, és burow nélkül nem tud létezni, mert annyira bedurrannak a mellei. Persze megoszlanak a vélemények, én csak kézikütyüt próbáltam, nékem tetszik.
Mátra!
Bocsi, hogy felkértelek keringőre, majd otthagytalak a parketten, de Kinga mostanában nem a szalonképes formáját hozza. Csak akkor tudok vele boldogulni, ha megyek vele valahova, és ez nagyon fárasztó. Ma függönyt fogok a kisasszonynak nézni, de mivel a bömbölésbe szerncsésen beájult, tolom a dolgot, akkor megyek, mikor nyügi, mert ez az egyetlen módja, hogy kiüsse magát.
Kati!
Ez nagyon izgalmas, hogy kedden már babázhatsz
Tudom, tudom, de nem várhatott volna csütörtökig, az már csak két nap! Bár nekem a 11 a szerencseszámom, de az évfordulótok csak 13-án van!
Na megyek vasalok.