Szia Mindenkinek!
Mindjárt negyed négy.Már biztos javában beszélgettek,játszotok a talin.De szívesen ott lennénk mi is!!!Már nem indulunk el.Így is fárasztó volt a mai nap.
Marci nemrég ébredt fel.Túl vagyunk a dédilátogatáson.Remek volt.Marcimnak nagyon jó napja van.Két karjával ölelt meg mindenkit,és osztotta a nevetős puszikat.
Nem tudom mi lehet már megint a levegőben.Két nap óta olyan furán érzem magam.Minden kiesik a kezemből,a teendőimnek kétszer állok neki,mert félúton kimegy a fejemből mit is akartam,és még a pelenkát is rosszul adtam rá babintimre (kifolyt a kaki-ma már kétszer fürödtünk...
).Mindenkinek,aki hasonló fura állapotban van,esetleg rosszkedvű,fel a fejjel!
Tehát már csak ezért sem mernék nekivágni az útnak,pláne biciklivel...
Babintim most játszik,ezért írhatok bővebben.
Bea!Én is nagyon sajnálom,hogy most sem beszélgethetünk élőben.A többiekkel is szívesen megismerkednék.
Zsu!És Kriszt is már nagyon megmorzsolgatnám...
Márti!Üdvözlöm a taliismétlő ötleted!Jó volna,ha nálatok lenne,miután mindenki hazaért a nyaralásból.
Norwell!Kende gyönyörű!Szép,nagy baba.Igazi bucibaba...(Emlékszel?Amikor gyerekek voltunk,akkor lehetett kapni egy bucibaba elnevezésű játékbabát.A francia káposztafej baba magyar megfelelője.Nagyon imádtam.A hugaimnak is volt.Nekik is az volt a kedvencük.
)Sajnálom,hogy besárgult picúrkád,de tudod szopiztatni,és ez a lényeg.Most már nincs semmi baj.Ááá,azzal pedig ne törődj,hogy vele alszol.Már belátom,hogy úgy jobb.És le fog tudni róla szokni.Időben,csak ki kell várni.Marci attól az egy,engem totál kiborító esettől eltekintve,nem bolondozott lefekvéskor.Cicin alszik el,de át tudom vinni a kiságyába.És már csak egyszer ébred fel éjjel,mert szomjas (bár amikor a szomjúságtól felébred,láthatóan fél a sötéttől,az egyedülléttől,ezért akkortól együtt alszunk tovább,párom nagy örömére
).Anyósod segít neked az első időkben,azért duruzsol a füledbe?Jól kijöttök egymással?Jó volna már hallani egy szívderítő anyós-storyt,hisz' mi is anyósok leszünk egyszer,ha minden jól megy,és beleborzongok,ha arra gondolok,hogy utálni fog a menyem,mert az anyós szerep ezzel jár...
Képzeljétek!Ma megkapta Marci az első kiscipőjét.Félig szandál,félig cipő.Anyukám lepte meg vele.Tüneményes a lábán,de még furcsállja.Aprókat sikongat,amikor ráadom,pedig napok kérdése és futni fog.Nagyon magabiztosan totyog néhányat,úgy,hogy már nem szorít semmit az ökleiben,de amikor rájön,hogy mit csinál,megszeppen és lecsücsül.Nagyokat kacag közben...
Anyósomtól is kapott ét kiscipőt,egész helyeseket,de nem ment rá a husi lábára.Magas a rüsztje,mint nekem.Vissza kellett vinni a cipőket.Van ám sértődés miatta...
S míg el nem felejtem
:gratulálok az ügyesedő,mérföldkövet elhagyó babuknak!Bocsi,amiért korábban nem gratuláltam.Tyúkeszem van,na!
Puszilunk benneteket!
Picúrkám anyukámmal.
Kisegér,kisegér...
Zenész "lesz belőle,akárki meglássa"...