Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Lehetetlen ezt a termést visszaolvasni!!!!

Nagy-nagy GRATULA a új babákhoz!!!!!

Sűrű hetünk volt nagyon! Hétfőn egy új kozmetikai kezelés bemutatóján voltunk, kedden lerohantunk Révfülöpre takarítani, mert szerdán vendég jött a nyaralóba. Ezután péntekig az anyumnál maradtam az ikrekkel, de este ott hagytam őket, mert a barátnőm lánybúcsújába muszály volt elmennem:) A buli szuper jól sikerült! Szombat reggel kissé kialvatlanul megint Révfülöpre autóztam, vittem a bicajosok után a kaját: a párom és 2 barátja tekertek itthonról. Ott aztán megint takarítás és ágyneműhúzás következett az új vendégeknek.

A gyerekekkel persze most nyüglődünk, mert nagyon megszokták, hogy a mamánál mindig volt valaki aki csak velük foglalkozott. Hol a keresztanyu vagy keresztapu vitte őket sétálni, vagy a nővérem gyerekei játszottak velük, a mamáról és a papáról nem is beszélve! Ezek után itthon is azt akarják, hogy mindíg csak velük foglalkozzak, még szerencse, hogy hoztam anyutól tegnap annyi kaját, hogy ma még nem kellett főznöm.

Tényleg jó lenne egy talit összehozni (amire végre mi is elmehetnénk)!!!

Ébredés van, mennem kell!

Üdv: Márti

Márti
Kép
hideyoshi

Taliban mi is benne vagyunk!
Legyen minél hamarabb!
Vendég

Szia Mindenkinek!

Tali minket is érdekelne,csak 9-16-ig Balcsin leszünk.Ez a végleges dátum.Utána bármikor,bár nem szükséges hozzánk igazítani,hiszen olyan jó fotók készülnek mindig,hogy azokat nézegetve egészen úgy érzem,mi is ott voltunk.:)

Szia Márti!De rég hallottunk Rólatok...Képzeld,egész közel nyaralunk Révfülöphöz:Pálkövén.
Szuper aranyos az új fotó az életkor szalag előtt.

Tünde!Köszi az animációs honlap címét.Próbálkozom,próbálkozom...

Zsu!Kérlek,írd le az első találkozásunkkor Nicsiékhez vendégségbe hozott répatorta receptjét.Szeretnék sütni Marcimnak az első szülinapjára.Előre is köszönöm! :)

Bea!Szuperek a fotók.:)

Most már biztos,hogy Marcinál visszaállt a rend.Tegnap este sem volt semmi gond az altatáskor.

Képzeljétek,a hugikáim Erdélyben vannak,Szovátán.Egy gyermekotthonba mentek táboroztatni.Viszonylag jók a körülmények,de egy cseppet se bánják a plussz csomagot,ami tele volt élelmiszerrel.Már meg is úsztak egy hasmenést.
A gyerekek hányattatott sorsúak:sok borzalmat éltek már meg.Hálával fogadnak minden figyelmet,és minden apróságot.Valószínüleg vissza fognak térni még közéjük a főiskolai évek alatt.
Az otthon mesebeli környezetben van,a hegyekben.Az épület közelében található egy annyira sós tó,hogy nem lehet elmerülni benne.Lubickoltak már a gyerekekkel.Megfigyelték,hogy ha nem zuhanyoznak le csobbanás után,a sókérget nagy darabokban tudják magukról lepergetni.
Egyszer én is elmennék oda.Akár a gyerekekhez is...

Puszilunk Benneteket!

KépKép
KépKép
babinti

Jaj,elfelejtettem:
Bogi!Boldog szülinapot Csöppödnek!Majdnem együtt ünnepelünk.:)

KépKép
KépKép
babinti

Krisszi !

Holnap reggel első dolgom lesz leírni a receptet, de most lusta vagyok. nem baj?

Lányok, mi lenne ha a találka még 9.-e előtt lenne? Nekünk mindegy hova megyünk, akár itt is szívesen látunk mindenkit,de jó Boginál is!

Eszti!
Láttalak ám téged Annával tegnap a DM-ben. Amikor ti már fizettetek,én akkor mentem be. Nem mentem oda, hátha nem ismersz meg...

Megyek meccset nézni,vacsizni, jó éjt mindenkinek
!

Kép
Kép
deaknezsu

Sziasztok!
Újra itt. A nyaralás jó volt, szép volt, rövid volt :)
Buborék már láthatóan növekszik és érezhetően erősödik, csak bírja a hasfalam :)
Mindenkinek üdv, bocsi de nem bírok visszaolvasni.

Viszont Erzsinek és Norwellnek és a lurkóknak gratulálok!

Üdv

kancellárka

Hahó!

TALI!!!!

Akkor megint elkezdem én konkretizálni a dolgokat. Szóval mi lenne, ha holnap lenne a tali, vagy holnapután? Akkor BabintiMamintiék is el tudnak jönni.
A kérdés csak az, hogy hol és mikor. Nálunk sajnos nem férünk el, a Dunaparton meg gondolom sokan strandolnak, bár ez engem nem zavar.
Nekünk mindegy, melyik nap, csak ma döntsük el, és ha szabadtéri part menti parti lesz, akkor ha lehet, hagyjuk ki a déli órákat.

Kép
Vendég

Bogi!

Boldog szülinapot kívánok pici lányodnak!!

Krisszi!

Íme a répatorta recept:

Hozzávalók:
4 tojás, 4 sárgarépa, 35 dkg cukor, 30 dkg liszt, 2 kávéskanál szódabikarbóna, 2 kávéskanál fahéj, 1/2 kávéskanál só, 1/2 csomag vaníliáscukor, 1,5 dl olaj.

Keverrd ki a tojásokat a cukorral habosra. Add hozzá a szódabikarbónával elkevert lisztet, sót, vaníliás cukrot,fahéjat, olajat, végül a reszelt sárgarépát. Kb 24 cm-es kerek tortaformában sütjük, 190 fokon,kb 1 órát.

Maminti, én néha fahéj helyett egy kis mézeskalács fűszerkeveréket rakok bele, és amit kóstoltál, abban volt még dió és aszalt sárgabarack is! Jó sütést neked!

Puszi

Kép
Kép
deaknezsu

További konkrét dolgok!

Csatlakoznék felettem szóló SÜRGŐS TÜNDÉHEZ, legyen még a héten, és lehetőleg délutáni alvás után! Ahol utoljára voltunk, az is jó hely!

Kép
Kép
deaknezsu

Bogi!

Katicának boldog szülinapot kívánunk!
Kép
Vendég

Sziasztok!

Nekünk sajnos Katica bulija miatt nem jó a hét.

Holnap Móvárra megyünk, pénteken fodrászkodni megyek.
Nekünk a 16-a után jó lett volna, de legfeljebb akkoris lesz egy nálunk.

Puszi, és köszi a jókívánságokat.
2 naposan
Kép

1 évesen
Kép
farkasbogi

Kép

Itt jobban látszik az arca
farkasbogi

Sziasztok!

Boldog szülinapot Katicának!!!

Élünk még. Csak vendégeink voltak. Tök jó volt.

Találka! Hozzánk jöhettek. A héten szombat estig ráérünk. Medencét izzitok a lurkóknak, nekünk csak árnyék marad. :)
Lehet ribizlit és meggyet enni.

Most gyorsan ennyit. Gyermek alszik, én is ledőlök.

Csók: Orsi

Kép
sorsoly

Sziasztok!!!!

Taliban mi is benne vagyunk! :D

Nagyon jók a fotók!!!

Zsu, nyugodtan odajöhettél volna, megismertelek volna! :D A DM-ben már tökre kivoltam, mert Anna sírt, és kézbe kellett vennem. Egyébként is külön kellett tolni a babakocsi mellett a bevásárlókocsit, úgyhogy ezután már csak bonyolódott a helyzet... :lol: Aztán alig fért be a babakocsiba a sok ucc amit vettünk, és a városban is kézben kellett vinnem a csajszit mert különben üvöltött. Azt hittem már sosem érünk haza... :roll:

Ma voltunk gyerekorvosnál, Kannus már 5420 g, 8 nap alatt 360 g-ot hízott. A pocakja még mindig nagyon fáj, ráadásul mostanában 2 óránként kell etetni, és a ráetetés miatt is rosszabb. Megpróbálom kihúzni 3 órára, teát is adok már neki, mert alig lehet bírni vele. A 3 hónapos korig már csak 17 nap van hátra, visszaszámolunk :lol: :roll: :shock:

Puszi!!!!

Kép
Kép
esther1000

Lányok, Orsihoz ki tud jönni mindenki Szentivánra?
Hozzánk vki befér gyerekkel együtt.
Legyen péntek, és akkor talán mindenki olvassa addig a topikot, jó lesz?
És délelőtt vagy délután? Én a délelőttre szavazok, de végülis mindegy.
Vendég

Hello!

Mi ma elutazunk, de holnap este már itthon is leszünk.
Péntek délután lenne jó nekünk, mindegy hol. Hozzánk két fő elfér még az autóban.

Bogi!
Katicának boldog szülinapot, akartam neki valami édes képet küldeni, de már rohannom kell. Puszi neki!!!!!

Bea
beátab

Jaj, a lényeget elfelejtettem: ma felállt Zita!
Kép
Vendég

Sziasztok!

Tündi

Gratulálok Zitának.

A talira én is délutáni időpontot javasolnék, az árnyék miatt.

Ma Zselyke is olyat tett, amit még nem. Lepakolta a könyvespolc felét. Most ott ül a közepén és nézegeti a könyveket.

Az agyamra megy a gép. 5-ször indítottam újra, hogy tudjak normálisan gépelni. :evil:

Kép
sorsoly

Szia Mindenkinek!

Nagyon sajnáljuk Lányok,de pénteken dédilátogatóba megyünk Marcit ünnepeltetni.Ez már rég meg van beszélve.Összeszorul a szívem amiért most sem tudunk csatlakozni a babatalihoz... :(
Amúgy e héten csak olyan helyre tudnánk-ha nem lenne sűrű a programunk- elmenni,ami bringával is megközelíthető.Mostanában majd mindent biriglivel közelítünk meg.
Szombaton pedig anyukámmal szülinapozunk.Végül is 8-a lesz.Marci 1 éves!!!Te,jó ég!!!Eltelt egy év,pedig a szülészeten töltött két hét minden napja úgy él emlékezetemben,mintha tegnap ért volna véget.:)Marci rengeteget nőtt....
Bogi!Ötletes,hogy Katica két napos és mostani fotóját egymás mellé tetted.Ellopizom az ötletet,nem baj?
Kép Marci két naposan
Kép Marcim csaknem egy évesen
Kép Apa,ellenkezésem ellenére megínálta fagyival csöppöt,aki nagy gonddal ízlelgette a hideg csemegét

Zsu!Köszönöm a receptet.Biztos fincsire sikerül majd...:) diót dejóval ki lehet váltani?

Eszti!Gratula kannus méreteihez,gyarapodásához.Szépen fejlődik.Biztos gyönyörű.
Nekünk is gond volt néha,hogy bevásárlás közben elsírta magát.Ahogy Ti,toltuk a babkocsit,a bevásárlókocsit,miközben a karjaimba tartva próbáltam lecsitítani nyugtalan pöttyöm.Ennek is vége lett néhány hónapos korában.Képzeletben mi is visszaszámolunk veletek... :D

Orsi!Ha nem tartod tolakodásnak,megkérdezhetem,milyen vendégség volt nálatok?Mesélnél róla?

Puszilunk Benneteket!

KépKép
KépKép
babinti

Sziasztok!

Eszti!

Láttam hogy ölben van Anna, azt hittem csak a pénztárnál vetted fel. :( Hülye megoldás néhány helyen, hogy nincs hagyományos kézi kosár!

Tünde!
Gratulálok nektek! Hogy és hol történt a dolog? Krisz még a térdelésnél tart, én meg mindig aggódok mikor próbálkoziuk, hogy mire fog ráesni!

Találka: nekünk is a péntek du. lenne jó.

Orsi! Akkor nem bánod, ha nálad van a banzáj?

Én is fel tudok ám venni valakit babástól!
Csók:

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1152107789.84.jpg[/img] [/img]

Kép
Kép
deaknezsu

Sziasztok!

Csajok, ha Orsinál lenne a tali az jó lenne, mert szentivánra megyek fodrászhoz fél 6-ra.
Olyan fél 5-re ki tudnék érni, vagy talán kicsit előbb, és akkor ott is lennénk, meg a fodrászhoz is eljutnék.

Tünde!
Gratula Zitának!

Kriszti!
Hát ez nagyon cuki összeállítás lett.
A fagyis kép majdnem olyan, mint nálunk a nutellás.
Ja, mert Katica szája nutellás, ugyanis Lili etette.
Íme:
Kép

Puszi
farkasbogi

Bogi, Katica gyönyörű! Olyan szemei vannak, mintha a vesémbe látna.
Kihez jársz fodrászhoz? Én is ott voltam 2 hete.

BabintiMaminti, miért voltatok 2 hétig kórházban?

Zsu, sztem nem kell aggódnod, hogy Krisz még nem állt fel. Neki nagyobb súlyt kell megmozgatnia.
De hogy a kérdésedre válaszoljak, Zita itt, a nappaliban állt fel, a számítógép előtti székbe kapaszkodva. :wink:
Vendég

Tündi!
Zita kezd nagylány lenni :) Gratula neki, asszem nemsokára lehet utánafutkosni :)

Eszti!
Bár annyira még nem értek hozzá, de Kannus gyarapszik rendesen és ez a lényeg.

Orsi!
Zselyke biztos művelődni akart :)

Tali!
Ha péntek délután, akkor arra talán még én is el bírnék menni, de nem ígérek semmit.

Ezek a gyerkőcök imádni valóak!
Pusszantás:
kancellar

Szia Mindenkinek!
Csak egy pillanatra tudok ideugrani...

Tünde!Azért voltunk kórházban két hétig,mert Marci nem akart előbújni időre,és a terhességem végére magas lett a vérnyomásom,és ingadozott a vércukorszintem.Még "egyben" voltunk amikor be kellett feküdnöm a szülészetre.Az 1-es szobába.Jó társaság gyűlt össze:sokat nevettünk.De a légkör nem hatotta meg pindúrkámat,nem akart kibújni...:)Nagyjából egy hétig méhszájérlelést kaptam (Zselét,ballont) és fájáserősítő infúziót.Nem vált be,nem fájt...Ezért lett végül császár,bár a burok spontán megrepedt.Igaz,ezt én nem vettem észre.A nyákdugó is távozott,ezt sem vettem észre.Velem minden olyan apránként történt... :lol: kivétel a műtét.AAz kb fél órát tartott...

Áhhhh!Fodrász...De szívesen elmennék én is...Utoljára az esküvőm napján fodrászoltak meg.Márciusban volt egy éve...:)

Puszilunk benneteket!

KépKép
KépKép
babinti

Hahó!

És íme, a produkció, reggeli előtt és után ( a fehér bodyt apa adta rá kifordítva :lol: ):

Kép Kép

Maminti, azt hittem, szülés után voltatok 2 hétig bent.

Orsi, mit vigyünk? És mettől meddig lesz a buli?
Vendég

Sziasztok!

Fodrász:
Ati nővérének a lánya, Judit a fodrászom. Ő mesterfodrász, és nagyon jó, és árban is nagyon jó.

A Páskom utcában van az üzlete.

Most nyitnak egy baromfi húsüzletet is ott a háznál. Saját tenyésztésű baromfi lesz, zárt tartásúak.

Pipitér lesz a neve :-)

Na a találka akkor mikor lészen?

B.
farkasbogi

Sziasztok!

Fodrász:
Ati nővérének a lánya, Judit a fodrászom. Ő mesterfodrász, és nagyon jó, és árban is nagyon jó.

A Páskom utcában van az üzlete.

Most nyitnak egy baromfi húsüzletet is ott a háznál. Saját tenyésztésű baromfi lesz, zárt tartásúak.

Pipitér lesz a neve :-)

Na a találka akkor mikor lészen?

B.
farkasbogi

Sziasztok!

Akkor holnap délután tali nálunk. Én fél 1-kor etetem Zselykét. Utánna jöhettek. Este 8-kor van fürdetés, igy akár addig is lehet maradni. :D

Hozni azt hoztok, amit akartok. Főzök kávét, ücsi lesz.

A cím: Győrszentiván Aranyos utca 16. Ha Győrből a hűtőház felől jöttök, akkor csak egyenesen be a faluba, a sárga templom előtt balra, majd egyenesen, lesz egy körforgalom abból is egyenesen kell kijönni, rá a Sugár útra, azon kell jönni végig, egészen addig, amig balra lesz egy utca Pengős, arra rá, azon egyenesen, ki a végére ott csak jobbra lehet jönni az Aranyos utcába, és jobbra a 3. ház a mienk.

Maminti

Biciglivel is ki lehet jönni hozzánk. Van végig bicigli út, és állitólag 20 perc a belváros.
A vendégeink nagyon kedves otthoni (tiszaújvárosi) barátaink voltak. Ettünk ittunk, beszélgettünk. Zselyke is teljesen be volt zsongva. Este el aludt fél 9-kor, de 10 perc múlva ismét felkellt és nem volt hajlandó visszaaludni, igy kivittem a napaliba. Olyan boldog volt, azt se tudta kihez mászon, kire mosolyogjon, fél 11-ig pörgött, majd két mozdulat között elaludt. :D

Niki

Zselyke nagy könyvrajongó, szeret lapozni, tök mindegy, hogy vannak-e képek benne. Pénteken téged is várunk.

Tündi

Zselykének a kiságya az egyetlen hely, ahol nem szokott felállni. :)

Kép
sorsoly

Orsi!
Nem messze építkezünk :)
Csináltam térképes segédletet (mintha nagyon ráérnék).
Kép

Niki és Zalán
Kép
A világ anya szemével
kancellar

Sziasztok lányok!
Rég írtam nektek, tegnap kicsit visszaolvastalak titeket, de teljesen nem vagyok képben. Ha lehet mi is csatlakoznánk hozzátok a holnapi talira Annával. Ott majd tudunk egy kicsit személyesen is beszélgetni. Addig is szép napot mindenkinek.
Ági
nicsi1

Sziasztok!

Ági

Várunk benneteket is. :D

Ki mikor fog érkezni?

Jó éjt!

Kép
sorsoly

Sziasztok!

Mi is szeretnénk menni a talira, csak sajnos a Tomi nem tud elvinni minket. Ha valakihez esetleg beférnénk akkor azt nagyon megköszönnénk. Lehet hogy már későn szólok, de ma derült ki hogy Kaposvárra kell mennie délután munkaügyben :(

Puszka!

Kép
Kép
esther1000

Orsi!

Krisz is valamikor 1 környékén ebédel, utána indulunk hozzátok.

Eszti!

Én révfalun át közlekedek, ha gondolod szívesen felveszlek.

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
deaknezsu

Sziasztok!

Lesz még valaki Orsinál délután 4 körül?
Mi csak akkor tudunk menni.

Puszi
farkasbogi

Azt akartam kérdezni, ha kell valakinek pelenka vagy body szóljon, mert akkor viszek magammal.

Puszi
farkasbogi

Sziasztok!

Mi nem megyünk. Apa elvitte a kocsimat, csak kora délután kapom vissza, de akkor meg el kell mennem elintézni a bevásárlást, Zitástól, nagy öröm lesz. :cry:
Meg amúgy is tök szar kedvem van, nem akarom elrontani a Tiéteket is.

Jó talizást, és csináljatok sok képet!
Vendég

Sziasztok!

Zsu, nagyon jó lenne ha feltudnál venni. A címünk: Dózsa rkp. 133. a Duna mellett vagyunk, az Irinyi u. van mellettünk. Ha megadod a számod, akkor felhívnálak. Át tudod küldeni a privimre? pindur.pandur@citromail.hu

Köszi!!!

Kép
Kép
esther1000

Sziasztok!

Tünde!

Mi fáj? Gyere mesélj!
Mi a baj?
Vagy csak a terhesség hatása a hangulatingadozás?

Puszi
farkasbogi

Sziasztok!

Orsi!
Megyünk mi is, de nem túl korán, 3 körül.

Tünde!
Sajnálom, hogy nem tudtok jönni. :(
Remélem nincs komoly baj.

Márti!
Örülök, hogy jelentkeztél, és tudunk újra találkozni.

Kriszi!
Hát már sohse jön össze, hogy megismerkedjünk?! :(

Csajok, akkor délután találkozunk.

Puszi Mindenkinek!
Bea
beátab

Sziasztok!

Tündi

Sajnálom, hogy nem tudsz jönni. Lehet, hogy felvidítanánk! De ha gondolod, akkor Zitát lepaszolhatod délután. Leszünk itt elegen, hogy elszórakoztassuk. :D

Mindenki akkor jön amikor tud, mi itthon vagyunk.

Kép
sorsoly

Megint én. A profilomba beírtam a telefonszámom, ha valaki eltévedne. :)

Kép
sorsoly

Tünde!

Nem gondolod meg magad? Nekem is borzalmas kedvem van, már ketten lennénk...

Kép
Kép
deaknezsu

Sziasztok!
Rég írtam, mert lekötöttek 'bokros teendőim': készülök az anyaszerepre!! :) elolvasok mindent ami a kezembe kerül a témával kapcsolatban, elkezdtem vásárolgatni stb.
Persze itt is követtem az eseményeket! Erzsiéknek már gratuláltam, gyönyörű a kis Barni!! :) Norwell nektek is gratula! :) Alig várom, h én is tehessek fel képet Milánról!! :)
TALI!! < term. megyek, ha megengeditek. Élő beszéd jobban megy, mint az írás :) Na de most rohanok a vedőnőhöz!
Pussz! Juci és

Kép
juciferr

Sziasztok!!!!

Köszönöm mindenkinek a gratulációkat Kende nevében is!!! :D
Most épp horpaszt a drágám, a délelőttöket általában átkínlódjuk, "fél óra szopi-egy óra nyugi" címszó alatt, de tegnap délután is jó három órát aludt egyhuzamban, most kb. egy órája alszik. Kíváncsi leszek, meddig... :D

Juci!
Hamar elmegy az idő, élvezd ki a várandósságot! :)

Maminti!
Ezzel az együttalvás-dologgal küszködök most én is... :( Sajnos hosszabbra nyúlt a kórházi tartózkodás, ahogy eredetileg terveztük. 25-én, vasárnap született, és csütörtökön jöhettünk volna haza, de szerdán besárgult és infúziót meg kékfényt kapott. Emiatt két napot és két éjjelt töltött kinn úgy, hogy szerdáig velem volt (ott aludt a nagy ágyban velem), és csütörtökön meg már az újszülött-osztályon (végül 4-én, kedden jöhettünk haza). Szerencsére mindig szóltak, ha szopizni akart, de emiatt nagyon hamar megtanulta, hogy csak sírnia kell, és anya jön a cicivel. Volt olyan éjjel, amikor másfél órát ültem az osztályon és szoptattam, mert amikor már úgy láttam, hogy elaludt, és kivettem a szájából a cicit, akkor üvöltött és kereste a mellemet. Na, most ebből az lett, hogy itthon is hasonlóképp csinálja: jó sokáig szopizik, és vagy bealszik, vagy nem... A második éjjel már odaraktam magam mellé, mert elaludtam szopiztatás közben a fáradtságtól... :(
Persze közben tudom, hogy jó lenne, ha a kiságyában aludna, meg anyósom is rágja a fülemet :roll: , hogy ez így nem lesz ám jó, meg hogy majd milyen nehéz lesz átszoktatni, de könyörgöm, épphogy hazajöttünk, szegényemnek elég volt a rengeteg megpróbáltatás a kórházban (szurik és minden csúnyaság), nincs szívem hallgatni, ahogy bömböl. Ha mellettem van, akkor szopi, bealszik rajta, és kétszer ébred éjjel. Ha megpróbálom áttenni a kiságyba, felébred, és újra szopit kér (a kis ravasz... :wink: )

Teszek néhány képet, szerintetek lehet rá haragudni??? :)

Anya mellett:
Kép

Apa és fia első találkozása: Kép

52 cm baba: :D
Kép

Nemsokára "megszülöm" :D a szüléssztorit is, már alakul, és akkor hozom Nektek is! Jó talit Nektek!

Sziasztok!

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Remélem mindenki jól érzi magát a talin!!!
Mi is szerettünk volna elmenni, tegnap meg is beszéltem apával, hogy elviszem a kocsit:) Aztán este rádöbben tem, hogy nem tudunk, mert nálunk is éppen vendégek lesznek.
Anyósom vendégei, de közösen grillezünk a kertben és a Mama dicsekedni akar az unokáival, így nem lenne szép ha elvinném őket!

A következő talit összehozhatnánk hozzánk is és akkor lehet, hogy mi is itt lennénk :lol: !

Tegyetek majd fel képeket!

Bea,
ma nem velem beszéltél MSN-en hanem a párocskámmal. Elnézést ha egy kicsit kurtán-furcsán viselkedett, de közben dolgozott.

ÜDV: Márti

Márti
Kép
hideyoshi

Szia Mindenkinek!

Mindjárt negyed négy.Már biztos javában beszélgettek,játszotok a talin.De szívesen ott lennénk mi is!!!Már nem indulunk el.Így is fárasztó volt a mai nap. :wink:
Marci nemrég ébredt fel.Túl vagyunk a dédilátogatáson.Remek volt.Marcimnak nagyon jó napja van.Két karjával ölelt meg mindenkit,és osztotta a nevetős puszikat.:)
Nem tudom mi lehet már megint a levegőben.Két nap óta olyan furán érzem magam.Minden kiesik a kezemből,a teendőimnek kétszer állok neki,mert félúton kimegy a fejemből mit is akartam,és még a pelenkát is rosszul adtam rá babintimre (kifolyt a kaki-ma már kétszer fürödtünk... :lol: ).Mindenkinek,aki hasonló fura állapotban van,esetleg rosszkedvű,fel a fejjel!
Tehát már csak ezért sem mernék nekivágni az útnak,pláne biciklivel... :roll:
Babintim most játszik,ezért írhatok bővebben. :P

Bea!Én is nagyon sajnálom,hogy most sem beszélgethetünk élőben.A többiekkel is szívesen megismerkednék.Zsu!És Kriszt is már nagyon megmorzsolgatnám... :D

Márti!Üdvözlöm a taliismétlő ötleted!Jó volna,ha nálatok lenne,miután mindenki hazaért a nyaralásból.

Norwell!Kende gyönyörű!Szép,nagy baba.Igazi bucibaba...(Emlékszel?Amikor gyerekek voltunk,akkor lehetett kapni egy bucibaba elnevezésű játékbabát.A francia káposztafej baba magyar megfelelője.Nagyon imádtam.A hugaimnak is volt.Nekik is az volt a kedvencük. :D )Sajnálom,hogy besárgult picúrkád,de tudod szopiztatni,és ez a lényeg.Most már nincs semmi baj.Ááá,azzal pedig ne törődj,hogy vele alszol.Már belátom,hogy úgy jobb.És le fog tudni róla szokni.Időben,csak ki kell várni.Marci attól az egy,engem totál kiborító esettől eltekintve,nem bolondozott lefekvéskor.Cicin alszik el,de át tudom vinni a kiságyába.És már csak egyszer ébred fel éjjel,mert szomjas (bár amikor a szomjúságtól felébred,láthatóan fél a sötéttől,az egyedülléttől,ezért akkortól együtt alszunk tovább,párom nagy örömére :)).Anyósod segít neked az első időkben,azért duruzsol a füledbe?Jól kijöttök egymással?Jó volna már hallani egy szívderítő anyós-storyt,hisz' mi is anyósok leszünk egyszer,ha minden jól megy,és beleborzongok,ha arra gondolok,hogy utálni fog a menyem,mert az anyós szerep ezzel jár... :D

Képzeljétek!Ma megkapta Marci az első kiscipőjét.Félig szandál,félig cipő.Anyukám lepte meg vele.Tüneményes a lábán,de még furcsállja.Aprókat sikongat,amikor ráadom,pedig napok kérdése és futni fog.Nagyon magabiztosan totyog néhányat,úgy,hogy már nem szorít semmit az ökleiben,de amikor rájön,hogy mit csinál,megszeppen és lecsücsül.Nagyokat kacag közben... :lol: Anyósomtól is kapott ét kiscipőt,egész helyeseket,de nem ment rá a husi lábára.Magas a rüsztje,mint nekem.Vissza kellett vinni a cipőket.Van ám sértődés miatta...

S míg el nem felejtem :lol: :gratulálok az ügyesedő,mérföldkövet elhagyó babuknak!Bocsi,amiért korábban nem gratuláltam.Tyúkeszem van,na! :oops: :wink: :lol:

Puszilunk benneteket!

Kép Picúrkám anyukámmal.
Kép Kisegér,kisegér...
Kép Zenész "lesz belőle,akárki meglássa"...

KépKép
KépKép
babinti

Szia mindenki!

A meg nem jelenteknek néhány fotó:

Krisz és Zselyke labdázik:
Kép

Eszti és Anna
Kép

Bea, Marcell,Zsezse, Juci
Kép

Krisz, Marcell,Kyra, Juci (aki Erika)

Kép Kép
Végül Anna

Kép
Kép
deaknezsu

és ami lemaradt:
Tünde: itt biztos megjött volna a jókedved! Nagyon jó volt a hangulat, Orsinak köszi mégegyszer a kedves vendéglátást!

Bogi!

Hát sosem ismerkedünk meg?

Márti,Kriszi!

Jó lett volna újra találkozni veletek!!

NORWELL !

Emlegettünk téged, és íme! Jó, hogy végre hírt adtál magadról, nagyon vártuk ám! Gyönyörű a pici fiad!!

Most eldugulok, írjatok valamit ti is!

Kép
Kép
deaknezsu

Sziasztok!

Nagyon jó volt a tali,sajnálhatja aki kimaradt belőle.

Norwell!
Gratulálok gyönyörű kisfiadhoz. Ne aggódj az együttalvás miatt. Mi hónapokig együtt aludtunk,pedig itt volt az ágyunk mellett Marcell bölcsője. De ha sírdogált és nem tudott visszaaludni,átraktam magunk közé,és azonnal elaludt. És már hónapok óta a saját ágyában alszik a gyerekszobában. Te is biztos át tudod majd szoktatni,ha már nagyobb lesz.

Márti!
A férjed válaszolt a kérdésemre, nem volt semmi gond. Egyébként gyakran látom, hogy fent vagy az Msn-en, gyanítottam nem mindig Te vagy. Na meg gondolom azért ha Te lennél néha néha írnál.

Tünde!
Remélem elszállt a rosszkedv!!
Zita nagyon ügyesen áll már. Gratulálok új tudományához. Hamarosan szaladhatsz utána. :)

Niki!
Végül miért ne jöttél? Azt írtad jössz. Vártunk.

Bogirékra is csak vártunk, vártunk, de nem jöttek :( .
Milyen lett a hajad?

Bea
beátab

Sziasztok!
Igen, nagyon kellemes délután volt, mindenféle szempontból! Felnőttek közvetlenek, kedvesek, lazák és a babák! Na ez igazi meglepi volt, mert az eddigi baráti/családi összejöveteleken mindig volt legalább egy gyerek, aki balhézott és közös erőkkel sem bírtunk vele, pedig ennyi apróság nem is gyűlt össze soha egyszerre. No de ezek a kicsik tegnap du. Orsi kertjében! egytől-egyig annyira jó gyerekek voltak (még a kis Kannus is!!), h én teljesen megnyugodtam! Ha az én pöttyöm is ilyen nyugodt, édes, boldog csöppség lesz (és miért ne lenne az), akkor lazíthatok, no para! Szal nagyon jó volt abban a nyugis kertben, a diófa alatt üldögélni és beszélgetni a játszadozó angyali babák között :) Köszönöm Orsiéknak a vendéglátást és Bea külön köszi, h szóltál!
Puszi! Juci és

Kép
juciferr

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?