Sziasztok!
Nem tudtam írni tegnap, mert jobb dolgom volt!!!
Na jó nincs jobb nálatok
, de képzeljétek a melóhelyen pont tegnap búcsúztattak, ebédidőben.
Reggel kaptam egy e-mailt, hogy a kistárgyalóban „míting” lesz
. Mondhatom nagyon örültem neki, még kérdeztem is a többiektől hogy minek kellek én oda hisz alig vagyok már
. De mondta az egyik kolleganő, hogy azért mégiscsak lehetnek ötleteim… Jó mondom, végül is kibírom.
Eljött a fél 12 látom kiürül az iroda, még az sincs bent akinek semmi köze a mítinghez
. Nézek furcsán, az egyik lány eljön velem a mosdóba, aztán mondja, hogy ő megy a mítingre csak sietnie kell, mert még nincs kész a tárgyaló. Végül utoljára megyek én is, nyitom az ajtót és ott áll az összes kollega, asztalon sütik, ropik, rágcsák. Lufik, szíves meg babafejes. És a terem szélén ott egy babakocsi meg egy hordozó+autósülés egyben.
Gondolhatjátok, majdnem elbőgtem magam
, de azért vissza tudtam fogni
. Nagyon meglepődtem, mert nem is számítottam rá, hisz csak a jövő héten megyek végleg. Csak így jött össze, mert már ma is és jövő héten is sokan szabin vannak-lesznek, így tudták összehozni. De nagyon rendesek voltak.
Mellékelek is képet a babakocsiról. Tudták hogy ilyen kell, mert férjecskémmel egy helyen dolgozunk így azért volt kapocs, így tényleg olyat kaptam amilyet akartam.
Még mondtam is a páromnak a héten, hogy vegyük már meg a kocsit, mert ez tetszik nem akarok tovább nézelődni, és most akciós. Erre hümmögött, ilyeneket mondott, nem olyan jó az, nézelődjünk még stb. Most már értem miért volt ilyen negatív, de megérte. Még jó hogy nem pörögtem be, aztán megvettem volna, és 2 kocsink lenne…
Na bocsi hogy ennyit regélek, de annyira rendik voltak, ilyenkor azért visszaszívok minden rosszat amit róluk mondtam.
Sz_Kata
Dokim a Várnai doki. Akinek eddig mondtam mind csak nézett, de azért ő is ott dolozik ám, és jó fej.
16-a, az valóban közel van, de akkor még „csak” 38 hetes leszek Úgyhogy ha valóban 40 hét egy terhesség akkor szerintem, jogosabb az aug. 28- aug vége. Aztán lehet hogy előbb jön a porotyom?!
Bali_78
Lehet hogy azért, az én babám sem balerina lesz az bizti. Főleg ha tőlem örökli a csini kis „nőies” (trampli) alakját. Az apja meg alig fér be az ajtón. Ezután kíváncsi vagyok milyen kiscsajunk lesz?!
Mamy, Tina73, Dorka, Buja / Név
Semmi különös, még mindig a Kitti a nyerő.
Habár még a „Cserry” néven gondolkodtam, de azért az nem komoly. De olyan kis édes, cseryke.
Szóval csak azt szeretném tőlük megkérdezni, hogy lehet-e a Kitty-t y-al írni. Mert én már láttam Tv-ben, újságban, itt-ott y-al. Hogy ez most csak művésznév, vagy van már ilyenre lehetőség, csak még nem adtak ki újabb kiadást, mint amit Mammy is mondott, hogy van már Gesztenye név, csak nincs benne a régi utónévkönyvbe
. Ezt nem kéne minden évben kiadniuk, vagy frissíteni valami honlapon?
??? Szóval csak ezért kérdeztem, és köszike az elérhetőségüket.
Várandós csomi
Én is ki akartam váltani, de a Photo Hall mindig bezár 18:00 így lecsúszok róla.
Nem is értem mi köze van a várandós csomaghoz a Photo hall-nak
Azt hiszem ott lehet egy csomó helyen átvenni.
Rugik
Mamy, hát nekem nincs ilyen rendes lányom. Az összes éjszakát, és az összes meccset is lejátszotta a hasamban. 1* majdnem a fotelba wc-tem. (Bocsi)
Nem tudom mi lesz ebből a kiscsajból, ha már most ilyen éjszakai életet él?
Szia Gesztenye
Jobbulást kívánok szegénykém!!! Sajna nem tudok semmi tanácsot, nekem múltkor meg székrekedésem volt, azt hittem megszülök. Hú az is elég borzacskó.
Rolex
Nekem az egyik kórházba kiváltatták a cukros port, aztán mikor az Istvánba mentem, nézett nagyot a doki hogy minek ez meg ne igyam
. Aztán a kukába landolt a drága (15Ft-os) port.
Sajnáltam is nagyon…
Amúgy szerintem kórházfüggő a dolog.
Na ennyit így röviden, bocsi hogy ennyit regéltem.
Ja és szépek a feltett képek.
Sziasztok:Bettus
kocsi