Új privát üzeneted érkezett!

Nem bírok aludni........ :cry: :cry: :cry: :cry:
Brill!
Nagyon köszönöm az együttérzést! Nem tdom megfogalmazni,h. mit érzek, csak azt,h ettől rosszabb nem jöhet. Annyira de annyira vágytam erre a babára, és nem értem miért.
Nem valószínű,h megindul,hisz elvileg a méretei alapján 9 hetes, tehát ki tudja mióta van bennem... az az igazság,h. a UH-s doki elmondta,h. mi fog történni, de semmit nem hallottam meg belőle. Valami zselés dolgot magyarázott, ami folyadékra tágul. De nem emlékszem....
párom nővére mondta,h. ez egy rövid kis műtét, és elvileg haza is engednek 4 órával a műtét után. Én annyira emlékszem,h. másfél éve mikor feküdtem a cisztámmal, behoztak mellém egy lányt, aki terhességmegszakításra jött. Behozták délelőtt, olvasott, telefonált, sétált, majd adtak neki nyugtatót, elaludt, utánna elvitték 20 perc múlva visszahozták, aludt még vagy 2-3 órát, majd felkelt és hazament.
Ez viszont amit te írtál ezekről a tágító rudacskákról, szörnyen hangzik. Neked is ez volt? (Ne haragudj,h megkérdezem)

Megpróbálok visszabújni az ágyba, bár kétlem,h el tudnék aludni.
Köszönöm,h. vagytok!
Nem bírom eviselni!!!!!! :cry: :cry: :cry:
Vendég

Drága Pupy,
rengeteget gondoltam/gondolok Rátok!!! És továbbra is imádkozom Értetek!!!!

R.
rolly

Drága Lányok!

Úgy döntöttem 3 óra alvás és egy átsírt éjszaka után,h. nem bírnám ki hétfőig. Ezért most lezuhanyzok, hajatmosok, és elmegyek egy barátnőmhöz. Nem bírnék itthon lenni egyedül. :cry:
És bemegyünk a klinikára, beszélek ezzel az UH-s nővel,h. holnap csináljuk meg a beavatkozást. :cry:
Ráadásul eszembe jutott az is,h. nekünk hétfőn jegyesoktatásra kell mennünk, és ezt nem lehet kihagyni, hisz így is olyan nehezen tudtuk elintézni.
Szóval most megyek, de jövök még ma, és köszönöm mindenki imáját.
Egyszerűen nem is tudom se leírni, se megfogalmazni mit érzek....
Vendég

Pupy

A műtétről: ha zselével csinálják, azt én is láttam már (nem nekem volt, mert nekem sok vérzéssel megindult és még mielőtt beértem a kórházba, elveszítettem a babát). Ott viszont volt egy lány, akinek szintén meghalt a babája: előző este feltették a zselét, ez éjszaka tágította, aztán másnap volt a műtét, utána viszont haza is mehetett ő pár óra múlva.
Olyan szörnyű ezeket leírni!
Drága Pupy, úgy szeretnélek megölelni!! :cry: :cry: :cry:

Rolly
rolly

Drága Rolly!

Érzem így is,hogy lelkileg megölelsz.
Igen, ha jól emlékszem valami zselés dolgot magyaráztak, de azért akarok bemenni,h. megkérdezzem, mert nem is emlékszem mit mondott.
Félek a műtéttől is. Milyen érzés ez a tágítás? Mint a menstruációs görcs??
Vendég

Pupy!
Engem is ilyen zselés rúddal tágítottak, azért is írtam, hogy hétfőn ha visszajön a dokid csak az előkészületeket csinálnák még csak meg, és másnap a műtétet. Ez apránként tágít és arra szolgál, hogy ne egyszerre erőszakosan tágítsanak ki, mert az kárt is okozhat.
Nagyon sajnálom ami történt, tavaly ugyanez történt velem is a 12. heti uh-on. Szerintem jól döntöttél, hogy ma befekszel. Lélekben Veled vagyunk. És a jövőhéten ha lesz kedved szívesen találkoznék én is Veled.

Panka!
Neked viszont gratulálok :D ! és nagyon boldog és problémamentes pocakosodást kívánok :D :!:

Ma megcsináltam azt a tesztet is amit Évától kaptam, de az teljesen negatív.

dido
dido

Pupy!

Ne félj a tágítástól, nekem egyáltalán nem fájt. Az egy pillanatra kellemetlen érzés ahogy felrakják, egy picit véreztem utána, de az csak egy másodperc. Maga a tágítás egyáltalán nem fáj, és ahogy írtam az előbb is ez lassan tágít, mint a szülésnél tágul az ember, csak természetesen nem olyan mértékig, nekem ehhez hasonlította a dokim ezt a tágítást.
Másnap a műtétre egyáltalán nem emlékszem, csak a nyugtató szurira amit a vállamba kaptam, majd a műtőben, ahogy bekötik a karomba az altatót. Utána a következő kép már a kórteremben van, hogy ott ült mellettem a Férjem. Pár órával később, ahogy csillapodik a vérzés már haza is mehettek.
Fogsz kapni antibiotikumot és gombaölőt, amit kell szedned egy hétig, hogy ne kaphass semmilyen fertőzést.
Jobb, hogy most elengeded, könnyebben tudod majd lezárni, persze azért majd idő kell hozzá.
Ha tudnék segíteni...bár tudom, hogy ilyenkor nem lehet.

dido
dido

Mátra!

Légyszi írd át a cn-t 5.-re. Köszi.

dido
dido

Köszönöm Aniko! :)

Brill!

Ez nagyszerü! Akkor lehet, hogy mar nalunk is van javulas csak meg nem tudjuk :)
Nekünk azt mondta a doki, hogy harom honapot kell varni a ket vizsgalat között.
A ferjem is szedi az E vitamint, + egy komplex vitamint amiben van cink is. Maca-t es C vitamint nem. Remelem igy is mükszik :D

Judit
jucmuc

Dido!
Nagyon köszönöm amiket leírtál, nekem már ez is nagy segítség. Remélem,h belemennek a holnapi műtétbe. Biztos életem egyik legnehezebb éjszakája lesz, hisz most is csak addig tudtam aludni pár órát, amíg a párom átölelt. :cry:
Kicsit megnyugtattál bár igazából én magam is tudom,h a lelki fájdalmam milliószor nagyobb,mint amit a testemben átélhetek.

Köszönöm még1x!
Vendég

Unique!
Más fórumokon is az avent-es mellszívót dícsérik. Hajrá a kistesóért :) Na jó nem idegellek még én is ezzel. De amúgy Laura olyan édes, hogy nem csodállom, hogy sokan megcsodállják.

Juca!
Én is eltettem a tesztet :) Beleragasztottam a Pocakosnaplómba.

Duddu!
Jó ízlésük van a „csajoknak”! Hát Sting az Sting.
Amúgy meg azt ne felejtsd el, hogy nálad ketten osztoznak azon a helyen ahol nekem Buborék egyedül bír ilyen tornamutatványokat bemutatni, nem tudom mit szólna az egyik, ha a másik ráfeküdve kinyomná magát anya hasán :)

Kacsa!
Meggyes pite JÖHET!!! Imádom, én csak a meggymagozásig jutottam, ment a fagyasztóba.

Timika!
Vigyázz magatokra! Puszi

Pupy!
Te jó ég! Nagyon sajnálom, gyere és önts ki nekünk a kis lelked, nem lehet könnyű, de add ki magadból.
Kép
Megsimiztem Buborékot ahogy kérted, olyan drága vagy, most épp a könnyeimmel küszködök.

Mátra!
Minden tiszteletem a tied!

Évi!
Ez a Dóri szívdöglesztő!

Pankaa!
Gratulálok, sok egészséget és boldog pocakosodást kívánok! És tényleg ne szégyeld magad, neked most az a dolgod, hogy boldog és kiegyensúlyozott legyél és ÖRÜLJ!

Lányok!
Ezt megosztom veletek, Norwell remélem nem baj, de olyan kis édes!
Kende baba kórházi képe:
Kép

Üdv
kancellar

Jo reggelt lányok! Kép

Szinte nem aludtam semmit az éjjel! :(
Ugy kavarogtak a gondolataim,hogy elmondani nem tudom nektek! :cry:

Pupy!
Én szeretném felajánlani neked ha falakba ütköznél a Sotén,hogy az én nőgyogyászom nagyon flexibilis és szivesen felhivom neked mert azonnal fogadna!Ő a Shöpf Méreibe van! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Először is engedjétek meg, hogy csatlakozzam hozzátok! Az én történtem tavaly kezdődött, pontosan 2005.szeptember 30-án volt az utolsó menstruációm! Amikor nem jött meg a következő, másnap teszteltem egyet és rögtön két gyönyörű vonal jelent meg. Rettentően boldogok voltunk a férjemmel:)))) A terhességem első három hónapja nem volt a legkellemesebb, mert sokat hánytam, de utána szerencsére minden lenyugodott és a világ legboldogabb kismamájának éreztem magamat. Terhességem 21. hetében kiderült, hogy kislányom szívecskéje betegen fejlődött és meg kellett őt szülnöm február 24-én (ráadásul pont apukám névnapján) Az elmúlt időszakom nagyon-nagyon kemény volt, a fájdalmat nem lehet elmondani. Az első babánkat elvesztettük. Egyébként holnapra voltam kiírva. Viszont több mint 4 hónap telt már el, és a lelkem könnyebb lett. A kislánykát soha nem fogjuk elfelejteni, de próbálunk előre nézni és lassan tervezzük a babát. Nagyon sok fórumon láttam, hogy mindenki rendületlenül számítja az ovulácis időpontját és görcsösen ragaszkodik a "megadott irányelvekhez". Valószínűleg én is ilyen vagyok, mert annak ellenére, hogy nem léptünk még a tettek mezejére férjemmel, rengeteg könyvet és cikket olvastam az ovulációról. Találtam egy rettentő érdekeset, ami szerintem nektek is fog tetszeni és könnyebben tudunk közösen készülni a babákra:))

Szerintem feltétlenül olvassátok el:

http://www.lam.hu/folyoiratok/bmj/0103/8.htm

Mindenkinek sok sikert:

Heni

Heni

Kép
Kép
csheni26

Sziasztok!
Most nem nagyon tudok senkinek sem írni.
Pupy!
Mi van veled? Jaj, nem is tudom, hogy mit kíánjak.
Sokat bezsélgettünk rólad a párommal éjszaka, és nem is nagyon aludtam. :cry:
Hú a lányok nagyon aranyosak. Én nem tudok neked így segíteni, mert még én sem tudom a helyemet.
Sook erőt kívánok!.....

Panka!
Nektek gratulálok, és sok boldogságot kívánok!!

Kép

Kép
narco

Heni!
Szia, Údv köztöttünk!
Akkor sajna neked is szomorú történeted van! Nagyon sajnálom.
Azért továbbra sok boldogságot kívánok majd egy új pocaklakóval.
És:
Kép

Kép
narco

Jó reggelt!
Vinnem kell a nagymamámat kórházba, ha visszajöttem valamikor, akkor lesz tábla is.
Lemondtam a mai pesti orvost, Juca, Zsúka ne számítsatok rám.
A párom(:)) ki lesz akadva.
mátra

Drága Pupy!
Csak ülök itt a gép előtt már több mint fél órája, és nem találok szavakat. A szívemben hatalmas űr, és értetlenül nézek ki a fejemből.
Én annyira de annyira sajnálom, és ezt egy hatalmas nagy öleléssel tudnám igazán kifejezni. De ugyanakkor biztos vagyok benne, hogy Isten tudja a legjobban, és jobb rá bízni. Heni példája is azt mutatja, hogy a baba lehet beteg, és jobb korábban búcsúzni tőle, mert akkor még nem alakul olyan mértékű kötődés, mint aztán később, amikor már a nemét is tudod, és már mocorog is. Tudom (vagy legalábbis átérzem), hogy most nagyon-nagyon nehéz neked, de minden seb begyógyúl előbb utóbb. Azt kívánom Neked, hogy ez az előbb-utóbb minél hamarabb legyen, és hogy egy újabb kisbabával vígasztalódj. Hamar teherbe estél, tehát lehet, hogy az esküvő után hamar jön majd a baba.
Isten áldjon, drága Pupy!!! Én is imádkozom érted!!!

Pankaa!
Régen jelentkeztél, és a napokban említette valaki a neved, talán Brill.
Örülök a jó híreknek, és:
Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Ma iszonyatosan érzékeny napom van, minden bőgök.
Arra ébredtem, hogy sírok... és nem tudom miért. Azóta meg szinte egyfolytában pityergek valamin.

Pupy
Iszonyatosan sajnálom... :(
Nagyon szomorú vagyok amiatt ami történt.
Nem is tudom mit írhatnék...DE veled vagyok lélekben!

Panka
Szívből gratulálok a picúrhoz!!!
Sok boldogságot és problémamentes pocakosodást kívánok!!

Mátra
Olyan szépet írtál!
Annyira, de annyira aranyos vagy!

Dido
Sajnálom :(

Niki
Köszi, hogy megosztottad velünk ezt a képet Kende
babáról! Nagyon édes!

Heni
Üdv köztünk!
Nagyon sajnálom ami veletek történt! :(
Remélem mielőbb boldog édesanya leszel!

Évi
Dóricica annyira, de annyira édi abban a kendőben meg
a kantáros farmerben! Tüneményes!!!

Timika
Sajnálom, hogy itt hagysz minket, de meg is értem!
Figyelemmel kísérlek titeket a másik topicban! :)

Szisz
szisszka

Pupy!
Remélem, ezt még elolvasod:
A hideg futkosott a hátamon, mikor olvastam. Hirtelen azt sem tudtam, akarom-e továbbolvasni a hozzászólásokat. :( :(
De jól tettem, mert megláttam, hogy milyen csupa szív csajszi vagy.
Nem baj, ha nem tudod leírni a gondolataidat és ne legyen lelkifurdalásod semmi miatt!!! Ez nagyon fontos!!!! Engedd, hogy elérjenek az érzelmek, mert akkor ki is bújnak és elmúlnak.
Remélem, sikerül megoldani a műtétet minél előbb!!!
Küldök neked sok virtuális buksimit és a Csajok is idebentről!!!

Dido!
Ez nem ér, nem ezt vártam. :( :(
Sajnálom, nagyon-nagyon!!

Panka!
Gratulálok Neked! Mutasson példát a Te kis stöpszlid, hogy hogy is kell megkapaszkodni nagyon erősen! :)

Niki!
Igen, én is azt gondoltam, hogy ezért light-osabb nálunk a mozgás. De ugye ki tudja? Én is csak a magamét érzem, így nehéz az összehasonlítás. A lényeg, hogy van mozgás.

Szia Heni!
Üdv. a Csipetcsapatban!
Nagyon nehéz lehetett ilyen későn elveszíteni egy kislányt. Szörnyű belegondolnom, hogy mi is nemrég voltunk 21 hetesek.
Tisztelem az erődet és hogy segítő szándékkal jöttél rögtön közénk.
Kívánom, hogy a kistestvérke mielőbb beköltözzön a pocakodba!

réka
Vendég

Dido!
Igen, még neked szerettem volna írni a tegnapi miatt. nagyon sajnálom. Akkor végülis nagyon megjött gondolom :(

Kép
narco

Heni!

Kép
Vendég

Sziszka, Dudu, Nárcisz!
Köszönöm, de szerintem a tegnapi teszt rossz lehetett.

Nárcisz!
Nem jött meg rendesen, azért is csináltam tesztet, na meg azért is mert amióta szedem a clostilt, biztos akarok lenni minden hónap végén abban, hogy bevehetem a köv. adagot, de ez most nem jött össze. Vasárnap du kezdtem barnázni, akkor semmi vér, hétfőn volt egy kis vér is, de még a betétem sem lett olyan, csak a wc papír. Azóta semmi. Én nem tudom, hogy mitől van ez. Azt már elfogadtam, hogy a mensim lecsökkent 3 napra, egy nap vérzés és után kettő kifutás barnázással, de ez már nagyon túlzás. A doki nézte a méhnyálkahártyát a ciklus közepén és a mensi után is, de rendesen megvastagszik és utána le is válik rendesen, úgyhogy azt mondta nem kell vele csinálni semmit.
Csak ez mostani még ezekhez képest is nagyon kevés volt, azért reménykedtem egy kicsit, de ha végig gondolom, a hányingeren kívül nincs semmi más tünet sem, azt hiszem már észre venném magamon ha terhes lennék.

Heni!
Üdv. közöttünk :!:
Sajnálom amin át kellett menned, de kívánom, hogy mihamarabb beköltözzön a pocidba az újabb kis lakó!

dido
dido

Dido!
Nekem is ez volt a terhesség megszakadása uán december, január, február. Kicsit kevéssé jó méhnyálkahártyát mértek, de mondjuk a 17-19. napon volt pé. Plusz nekem is 3 napos mensijeim voltak. Ugyanígy, mint neked. 1 nap erős, aztán 2 nap barnázás. Én mondtam a dokinak, hogy ez így nem jó,de mivel nem találtak semmit, így nem is csináltak semmit. Végül is a kivárás nálam segített, de gondolom ez nálad már tárgytalan.
Tudtam, hogy mi volt veled, csak kicsit meg vagyok zakkanva.

Mert :
Csajok!
Felvettem a kesztyűt. Háborút indítottam, és csatázok nagyon.Írtam az összes fellelhető profnak az interneten a görénységük miatt. Na!!!!

Kép
narco

Heni!
Én is üdvözöllek a mi kis csapatunkba! Kép Borzaszto ami veled történt!És kivánom hogy kárpotoljon benneteket az élet minél hamarabb egy másik kisbabával!Örülök,hogy mostantol közénk tartozol!

Dido!
Sajnálom! :( De nem értem!Ha jo vastag a nyálkahártya akkor ha az leválik akkor ömlenie kellene!Mert nekem a vékonnyal egy nap ömlés(már bocsánat)És utána három nap lightos!Itt valami megint nem stimmel! :shock:

Réka!
Jobban vagy?

KépKépKépKép
aniko24

Anikó!

A doki azt mondta, hogy minden szervezet más, van akinek bő vérrel ürül ki, van akinek kevéssel. Engem inkább az zavar, hogy annak idején, még a múlt században, amikor eleinte megjött, ahogy Juca írná lánykoromban volt hogy 6-7 napig is tartott a mensim. Ez folyamatosan lecsökkent és beállt olyan 4-5 napra. Ebből 2 nap erős 3 barna. És most ez is lecsökkent. A doki erre azt mondta, hogy a clostil zavarhat be, de mivel a mnyh "jól" működik, így nincs mit tenni vele.

dido
dido

sziasztok.

Pupy.Nagyon nagyon sajnalom.Csak azert jottem hogy tudd en is imatkozom erted.Kuldok neked virtualis olelest.Veled vagyok mint itt minanyian.Sok erot es kitartast.

Panka.tiszta szivbol gratulalok.

Kép
monyoka

Dido Drága!
Értelek, mindent értek. Akkor most kb. itt tartunk: :? :?
Azért légy óvatos és meglátjuk! :)

Anikó!
Köszönöm kérdésed, jól vagyunk: vérzésnek már nyoma sincs.
Nagyon jó kislány voltam, 2-3 napot pihentem.

Most viszont mennem kell, mert du. jönnek apósomék és muffin-t sütök. Ennyire mertem vállalkozni, mert én még ezt is el tudom szúrni... :lol: :lol:

Puszi mindenkinek:
réka
Vendég

Dido!
Akkor én már végképp nem értek semmit!
Nekem is jol felkavarta a closty a ciklusomat is a menzit is és mindent!Az a lényeg hogy minden rendben legyen nálad akár hogy is történik ez a fránya vérzés!

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Pupy!
Nagyon lesújtott a hír, minden együttérzésem a tiéd! :cry:
Most nyugodtam sírd ki magad!Lélekben veled vagyunk!

Narco, Angie, Anikó!
Köszi az infókat!

Duddu!
Én még "csak" 6 kg-t híztam, de eleve 64-ről kezdtem!

Panka!
Neked szívből gratulálok! :lol:

Heni!
Üdv közöttünk!
Mielőbbi babásodást kívánok nektek!

Unique!
"Találkoztál" Cora katalógussal?Megnézted a mellszívót?

Dido!
Én azért nagyon szurkolok nektek!

Brill!
Hogy vagy kedves?

Mátra!
Nagyon szépeket tudsz írni!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Dido!

Hát mit mondjak, még két ilyen hír, és fel kell majd mosni.
Biztos okés ez a clostis dolog, már régen eszed, és mintha nem arra az útra vezetne, hanem mellékvágányra. Nem akarok okoskodni, de én már az elején is bizalmatlan voltam...

Lányok!

Mondtam, hogy megírom mi volt a gyerekbőrgyógyinál. Nagyon kedves kb. 60 éves (sokat tapasztalt) néni. Teljesen pucira kellett vetkőztetni, megnézte a feje búbjától a talpáig, és sajnos bejött a tippünk Anikóval ekcéma. Ezzel meg kell tanulni együtt élni, hajlama is van, télen nekem is előjön, Kofa anyjának napallergia, családban számlálatlanul szénanátha, anyám most már az epertől is tüsszög :-( Kaptunk kencét, én ott majdnem elájultam, mire néni "megnyugtatott", hogy az ő unokája is ekcémás, és őt is ezzel kezeli.
Életmód: most olyan mosógépet veszünk, amin van kifejezetten allergiásoknak való program (még jó, hogy most kell megvenni, és, hogy most jött elő Kingán az allergia). Kajával azt mondta, hogy úgy vigyázzak, hogy aztán nehogy az legyen a baj, hogy nem kap meg mindent a szervezete, szóval egyek mindent, és áll. a nagyobb gyerekeknél szokták kutatni, hogy mire érzékenyek, és a legtöbb esetnél nincs meg a tettes, vagy túl sokat találnak :-( Szmogot nem tudjuk elkerülni, majd Dunakeszin, és sajnos egyre több az ekcémás baba.
Írt valami keverős testáplót is, azzal kell akkor is mindig kenegetnem, mikor tünetmentes. Melegre, betegségre, hidegre, csak úgy, bármikor előjöhet :-( Hát ez van. Még jó, hogy a védőnő valami szárító lemosót akart íratni a gyerekorvossal, amikor ez krónikus bőrszárazság, mára egyébként már hámlik is nagy foltokban :-( Na nem baj, délutánra készen lesznek a kenceficék, remélem rendbehozzák a bőrét, bár a doktornéni azt mondta, hogy ne számítsak gyors javulásra, és ilyen idő még késlelteti azt a lassút is. És drukkolhatok, hogy nője ki nagykorára.
Na nem negatívkodok itt, van elég rosszabb hír is.

Heni!

Üdv itt! Kívánom, hogy mielőbb megvígasztaljon egy egészséges gyermek a pocakodban!

tjuca

Pupy!:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Drága, engem teljesen letaglózott a hír, bár még tegnap este olvastam, de egyszerűen nem térek magamhoz a döbbenettől... Nem találok szavakat, a "sajnálom" itt nem elég, de többet, szebbet én se tudok mondani... Csak szeretném ha éreznéd, hogy veled vagyok...

Heni!:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Üdv a csapatban! A Ti történetetek is borzasztó... Hihetetlen, hogy mik megtörténnek babákkal...

Ne haragudjatok, de ennyi szörnyűség után én most nem írnék másnak... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Juca!
Nagyon sajnálom,hogy "bejött" amit sejtettünk!
Én azt gondolom,hogy a babáknak az immunrendszerük három honapos korra éri el azt a szintet hogy elkezd dolgozni szépen!És megvédi őket minden bajtol!(Ezt csak halkan jegyzem meg:-hogy azok az anyukák akik nem akarnak szoptatni javasolják nekik hogy legalább három honapos korukig tegyék mert az anyatejtől csak jobb és jobb lesz az immunrendszer és addigra már kialakul szépen!)Szoval szerintem nagyon nagy a valoszinűsége hogy ezt kinövi!Amin szerintem érdemes változtatni:Van allergiásoknak mososzer és öblitő is arra áttérni.Külön mosni a ruhácskáit és mindig vasalt kifertőtlenitett pelus kell a feje alá bármibe is teszed,kiságy,hordozo,babakocsi!És a ruháit is nagyon gondosan kiforditva vasalni!Nagyon sok babánál van ekcéma egy-két honap és nyoma sem lesz!Nem szeretnék semmi esetre sem okoskodni és ha igy csinálod akkor elnézést az oktato programért!

KépKépKépKép
aniko24

Anikó!

Ma is tanultam valamit tőled. Eszembe se jutott volna, hogy kifordítva kellene vasalni a gyerekholmit, pedig logikus. Ezentúl így csinálom, mégha nincs is baj Dóri bőrével! Vagy már felesleges óvatosság lenne?

Norwell!

Írtam neked privit.

Juca!

Sajnálom a nagylányt az ekcéma miatt... De jó, hogy tünetmentessé tehető!

Dido!

Én annyit gondolkodtam már ezen a Closti-témán... Ha a progi miatt kapod, mert hát más baj nincs, akkor nem lehetne inkább valami más helyette? Mert ez tényleg nem nagyon vezet semmire... Sajnos... Bár én nem vagyok orvos :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok Lányok!
Annyira aranyosak vagytok, és érzem mindenki virtuális ölelését is.
Most végeztem a dokinál,eljött velem egy barátnőm. Kb. fél órákat rohangáltam a leleteim miatt,minden orvosnak csak sírva tudtam elmondani ami történt. Bent volt a dokim is, tehát nem tudom a szonográfus mit kérdezett,mert hétfőtől megy szabira. A lényeg a lényeg,h. megvizsgált egy idősebb docensdoki, először nagyon nem volt szimpi, aztán ájöttem,htök jó fej. Azt mondta,h. nem a cicám az oka, mert ugyan a toxoplazmózis okozhat fejlődési rendellenességet, de nem elhalást, és,h. nehogy bántsam a cicámat.
Holnapra kaptam időpontot, reggel fél 8-ra kell bemennem. Újabb UH és utánna befektetnek, kapok tágtó pálcikákat, és kb. 3-4 óra múlva ill. ahogy tágulok attól függően, altatásban megcsinálják a mütétet.És délután már haza is mehetek. Ennek viszont nagyon örülök,h. egyrész holnapra már van időpont, tehát hamar túl leszek rajta, mert nem brnám tovább elviselni, és annak meg mégjobban,hogy nem kell befeküdnöm egyetlen éjszakára sem. És gy végig ott lehet velem a párom.

Nagyon köszönöm asok együttérző sort, most kicsit megnyugodtam,h holnap vége lesz, és remélem ettől könnyebb lesz feldolgozni lelkileg....
Azt mondta az orvos,h. eznem a mi hibánk, valószínü a beágyazódás körül lehetett vmi gond, és,h.a természet ilyen.A szövettanból majd kiderül.Ha valami nem tökéletesen fejlődik a első 3 hónapban akkor azt nem engedi tovább. És azt is mondta,h. tudja,h tele vagyok fájdalommal, de próbáljak megnyugodni, pár hónap szünet és utánna bátran lehet próbálkozni.

Most kivisz a barátnőm a Margitszigetre sétálni egy kicsit... még jövök drágák...
Vendég

Pupy!
Szerencse akkor hogy kezedbe vetted a dolgokat és ha lehet igy fogalmazni ilyenkor még jol is alakult hogy az orvosod tud megműteni! :cry: :cry: :cry:
Egész délelött szorongattam a telefonom nehogy ne halljam ha hivsz!

Évi!
Szerintem Dorinál már nem kell annyira vigyázzni!Igazábol én ebben az oktatásban akkor részesültem amikor a kisfiam injekcioja amit a korházban kapott a kis vállába nem fakadt ki és a doktornéni minden jo tanáccsal ellátott!Mert ha az elfertőződik akkor nagy a baj!És mivel fél éves volt mire kifakadt igy már rutinszerűvé vált az állando sterilizálás fertőtlenités!

KépKépKépKép
aniko24

Anikó!

Köszi a tanácsokat, én is ebben reménykedek. Mindig kifordítva vasalok, a mosási szokásainkat pedig megváltoztattuk. Már csak a speckó mosószert kell beszerezni, öblítő már van. Kajákkal továbbra is vigyázni fogok. Ja és mivel a lepedőjét naponta legalább kétszer cserlem, mindig teszek alá pelust, hátha csak azt kell kirántanom. Szegénynek most nagyon ijesztő a bőre, remélem én is, hogy szépen rendbe fog jönni. A lábán is van egy foltos terülte. Tegnap leszólított egy hajléktalan, hogy mi az a gyerek lábán. Azt hitte, hogy verem :-(
Na meg egy hülye kérdés tegnap: Nyugati aluljáró, kérdező kb. 20 éves fiú. Ez igazi? Én erre :shock: Mire ő: csak mert nagyon kicsi. Mire én :shock: Akkor nem kellene itt lennem ilyen hordozóval (kenguru) mire én: eddig is a hasamon hordtam, csak be volt csomagolva.
Tényleg olyan bárgyú emberek vannak.

tjuca

Juca!

Bírom az ilyet, még gyereket se látott közelről, de lehet, hogy még képen se, de k*rva okos tud lenni...

Anikó!

A kórházi oltás még nekünk meg se eredt, és a gyerekorvosunk azzal nyugtatott, hogy fél éves koráig van esély rá, hogy megered. Eddig nem nagyon hittem benne, de mivel nektek is félévesen jött el az ideje, most reménykedek!!!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Pupy Drága!
Csupa jó emberekkel vagy körülvéve! Milyen kedves a barátnőd, hogy így odateszi magát a bajban. Ilyenkor még jobban megbizonyosodik az ember arról, hogy mennyire öszinte barátai vannak.
Jó hallani, hogy már sokkal jobban vagy. Ahogy Duddu is írja, te egy csupa szív lány vagy, árad belőled a szeretet és te is szeretetre méltó vagy. Isten szeret Téged, és ne hibáztasd Őt, mert látod, milyen jó embereket helyezett melléd. De magadat sem, meg a cicát sem. Itt senki nem hibás, hanem csak a természet teszi a dolgát. És ez így jó.
Szeretünk Téged, és Veled vagyunk a szívünkben ott mélyen-mélyen :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Juca!
Nagyon sajnálom Kingácskát, de bízom benne, hogy Anikó nagyon jól látja a dolgokat, és Kingus kinövi ezt a betegséget. Én nagyon drukkolok neki :o :o :o

Anikó!
Te nagyon okos és informált vagy! Honnan tudsz ennyi mindent? Biztos azért van ez, mert nem viszi el a napi 9-10 órai munka az energiád (ezzel csak magamat próbálom vigasztalni, mert nekem nem terjed ki ennyi mindenre a figyelmem; nincs rá energiám, és hely az agyamban :) ). Ez a vasalásos dolog nagyon tetszik. Valahol már én is hallottam, hogy a vasalás azért is jó, mert fertőtlenít, de valahogy akkor még nem volt aktuális, és csak passzívan került be az tudatomba. Te most előhoztad :)
Vendég

Sziasztok! :D

Most jöttem a dokitól, 3600g körül van a lánykám!

Hétfőn reggel be kell feküdnöm a klórházba, kedd reggel születünk!!! :P

Azóta fel-alá rohangálok, azon kattog az agyam, hogy mit kéne még addig elintéznem. :lol:

Úgyhogy elég izgi a dolog. :lol:
Vendég

Pupy
holnap nagyon-nagyon szorítok Érted, és én is megnyugodtam, hogy nem kell megvárnod a jövő hetet a műtéttel.
És továbbra is mennek az ölelések, és vigasztaló buksisimik. Kép

Dido
Annyira sajnálom, hogy csak a mensi szórakozik Veled!! :( Már úgy reménykedtem a tegnapi írásod után!!
Akkor már ez az 5. cn biztos :?: :?:

Juca
Sajnálom a kicsi lánykádat! De ha Anikónak igaza van, akkor kinövi ezt. És újra gyönyörű lesz a bőre. (A kisfiamnak az arcán volt gyerekkori ekcéma, 1 éves korára nőtte ki.) Egyébként én is nagyon igyekeztem sterilen csinálni mindent, mivel a bőrgyógyász mondta, hogy nagyon érzékeny fehér bőrű a kisfiam. Én sokáig csak a gyógyszertári fürdetővel mostam, attól nem is lett soha baja. Nemrég kapta meg az első tusfürdőjét.
Nem semmi, hogy micsoda alakokkal találkozol!! :evil:

Évi 77
Még tegnap akartam írni, hogy Dóribaba annnnnyira imádnivaló csajszi azon a képen!!! :P

Heni
Kép

Szörnyű, ami Veled történt! :( Teljes szívemből kívánom, hogy minél előbb baba költözzön a pocakodba és hónapok múlva boldogan ölelhesd magadhoz az újszülött, egészséges gyermekedet!!!

Mátra
Sajnálom, hogy ma nem tudsz elmenni a dokidhoz. Mi történt a nagymamáddal :?:

Sok puszit küldök Mindenkinek:
Kép Kép Kép Kép Kép
rolly

Juca!
Eszméletlen milyen bunko tapintatlan emberek vannak!Még egy gyenge probálkozást teszek :oops: arra hogy nem probálod ki egy pici részen a lábikojánál a neogranormont?Nekem az mindenre bevállt nagyon!De nyugodtan tegyél helyre ha már eleged van belőlem! :wink:

Angie!
Köszönöm ari vagy!De semmivel sem tudok többet mint bárki más csak amikor kisbabád lesz semmi más nem fontos csak az ami vele és körülötte van!És ami a legjobb neki azt maximálisan megprobálod elsajátitani!Igazábol én sok mindent már meg is tapasztaltam mivel nekem már nagy a kisfiam és sok hibát elkövettem amire késöbb jöttem rá hogy nem ugy kellett volna csinálni!De ezt hamarosan veled is irogatni fogom! :wink:
Mert neked is ezek lesznek a központi témáid! :wink:

KépKépKépKép
aniko24

Heni!
Kép

Juca!
Szegény Kinga pici bőre!!!
Picinek én is ekcémás voltam, de kinőttem. Úgyhogy bízzunk benne, hogy Kinga is idővel túljut ezen a fránya betegségen!

Fél 6-ra megyek uh-ra. Kíváncsi vagyok nagyon, hogy mit fogunk látni!
Mondtam Apának, hogy elsétálhatna velem, legalább meglenne a kis esti sétánk is. A doki meg biztos nézne, hogy milyen rendes Apuka, nem csak a magzatot megy uh-n nézni, hanem már a peteérés kukkolásból is kiveszi a részét! :)

kacsa14

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a kedves fogadtatást mindenkinek!!!!!::::))

Annyi mindent szerettem volna írni, de vissza olvasgattam és így ismeretlenül is minden erőm Pupy-nak a következő időszakhoz. A fájdalma teljesen átjár engemet is, hiszen még csak 4! hónapja vesztettem el 25 cm-es babámat.

Drága Pupy!
Felfoghatatlan, megérthetetlen és mindenkit gyűlöl a helyzet ebben a szituációban. Sajnos nagyon kemény emlék amint az uh- fölött (miközben a legbüszkébb kismama voltam és csodáltam a bébit) mondja a doktornő: nincs más választásom, meg kell szülnöm. Azt hittem belehalok és a sírógörcs végigkísért mindenhol. A Sote 1 -es Nőin voltam, Dr Pap Csaba docensnél. Ő fantasztikus ember. Le a kalappal előtte...

Hazajöttem és nem találtam a helyemet! Nem tudja más elképzelni, hogy ez milyen érzés, csak aki már átment rajta. Számoltam a perceket, hogy mikor telik el a kötelező 3 hónap várakozás és megegyeztünk a férjemmel, hogy rögtön próbálkozni fogunk! Viszont egyet ne felejts el: a műtét után az idő neked fog dolgozni! Kell, hogy regenerálódjon a szervezeted és kell, hogy lelked visszanyerje a hitet! Ezt most még tudom, hogy nem lehet elfogadni, én is így voltam vele. De azt 100%-osan mondhatom, hogy könnyebb lesz....Ha elfogadsz esetleg egy tanácsot tőlem: próbálj arra gondolni, hogy ezt a három hónapot neked azzal kell töltened, hogy a következő babád számára felkészítsd a szervezetedet. Pótold a vitaminokat, tornázz, csinálj jó dolgokat: maszíroztasss, csak ne ülj otthon gondolkozni, mert a bánat felemészt. Ha fáj a lelked, akkor írd ki magadból a bánatodat, hidd el megkönnyebbülsz!

Ha bármiben tudok segíteni, írj!

Lányok!

Ne haragudjatok, per pillanat áramszünet lett az agyamban...

Puszi mindenkinek!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Kép
Kép
Kép
mátra

Pupy!

Sajnálom, de jobb lesz így, hody sikerült megoldani a holnapi műtétet. Ügyes vagy.

Juca! :(
Sajnálom Kingát. Ez a sok bunkó pedig elmehetne... Nem tudom m iért kell mindenkinek mindenbe belebeszélnie. Hihetetlen. Azt nem gondoltam, hogy ilyen rémségekre is fel kell készülni...

Anikó!
Nekem a Dédikén tanította, hogy minden a fordítottjáról kell vasalni. Olyan jó volt olvasni, ahogy írtad. :)

Heni!
Kép
Nagyon szomorú a történeted. Sajnálom. Bízzunk a jobb-ban.

Rolly!
Nem fogalamztam pontosan. El tudtam volna menni, de nem akartam. Féltem szembesülni néhány dologgal.
A nagymamának már rég óta fáj a lába és most derült ki, hogy már rég lehetett volna segíteni rajta, csak nem adták neki azt a gyógyszert, amit kellett volna. Már 70 éves és minek... Most jó kezekbe került, remélem.

Zsúka?

Bocsánat, ha valaki kimaradt...
mátra

Eszem annyi van, mint egy marék lepkének. Kép

DINA HÍRADÓ

Ma végre benn voltam nála és jól van. A doki megdícsérte, nem nyílt tovább. HOLNAP HAZA MEHET és otthon is PIHENNI FOG és csak az ágyból dirigálja a párját a felújítás közben.

Éva!
Megy privi, szólj, ha elolvastad, mert néha olyan bizonytalan.

Anikó!
Amire kértél megtettem.
mátra

Csibe :)
Nem láttam, miért??? :)

Heni :)
Üdva csapatban!

Pankaa :)
Hatalmas gratula!!! Nagyob vigyázz magatokra!

Juca :)
Ha babamosószert veszel (corában is van, 800 pénz, neve: Bébé, nagyon jó, utána nem kell öblítúőszer! Elég folyó vízben elöblögetni.
Én mindig ids kézzel mostam Laura ruháit (kímélem őket), és a babamosószer után csak meleg csapvízzel jó alaposan kiöblítem.
Hátha beválik Nálatok... Csak egy tipp..

Puszi

KépKép
unique

Kanci :)
Köszönöm, aranyos vagy! :)

KépKép
unique

Sziasztok!

1 db pici tüszőt sikerült érlelnem, 4 szem Closty után, a 7. cn-en. Kedden még megnézzük, hátha megnő, de már nem bízom benne.

Picit most én is meggyászolom az első (valószínűleg) halott Closty-s hónapot, aztán szerintem az esetleges következő sikertelenséget már könnyebben veszem. Csak az a rossz, hogy így a 7. cn-en már az egész hónapot eltemethetem, mert így még az esélye sincs meg annak, hogy esetleg ebben a ciklusban baba legyen.

Pá-pá szülinapi baba! (ápr.6. lett volna a szülés, ha most fogan, én meg 14-i vagyok)

Pedig úgy reméltem, hogy a 2 hónapos házassági évfordulónkra tudok legalább egy szép nagy petét produkálni!

Na, majd legközelebb!!!

Szép estét Nektek, mi megyünk vacsizni!

kacsa14

Sziasztok! Már 1 órája olvasgatok mindenfélét itt a topikban, ide-oda kalandozom, de nem tudok írni. Most kicsit összekapom magam, nem akarom úgy kikapcsolni a gépet, hogy ne írjak pár sort.

Kacsa
Mi volt az UH-on? Párod bemehetett?

Kancellárka
Elolvastam a beszámolódat, meg a hosszú üzidet is.
Én is nagyon szeretem Egert, és úgy örülök, hogy Buborék is élvezte a nyaralást!!

Anikó
Előre is köszönöm a segítséget! Biztosan igénybe fogom venni. Kisfiadnak nyári szünet van? Mit csinál egész nap?
Olyan jó olvasni a babatanácsaidat!

Monyóka
Írj nekünk pár sort magadról! Jó? Vagy most minden annyira nem oké, hogy nem akarod szavakba önteni???

Mátra
Örülök, hogy Dina hazamehet! De nagyon fontos, hogy továbbra is szigorúan feküdjön. Ne csak üldögélve pihenjen, és ha tudja, próbálja felpolcolni a lábát.
Mikor mész dokihoz??? Féltelek. Ne nagyon húzd, tudod, nem ez a megoldás.
Örülök, hogy a nagymamád lábára találtak gyógyszert. Az én nagymamámnak is sokat fáj a lába (ő 80 éves). Gyűlölöm azt, amikor némely orvos úgy néz egy-egy idősebb betegre, hogy neki már minek a gyógyszer? És sajnos van ilyen.

Heni
Érthető, hogy így felkavart Téged is, ami Pupyval történt, és előjött újra a Te fájdalmad is. Igen, együtt talán kicsit könnyebb, de mindenkinek magának kell megküzdenie az idővel...

Pupy
Egész nap eszemben vagy!!! Szegénykém!!

Lányok, megyek.
Nekem dél óta fájdogal a hasam, időnként beleszúr, aztán abbahagyja. Próbálok nem nagy jelentőséget tulajdonítani neki, de azért idegesít.

Sok puszi:Kép Kép Kép Kép Kép
rolly

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?