Dido!
Hát mit mondjak, még két ilyen hír, és fel kell majd mosni.
Biztos okés ez a clostis dolog, már régen eszed, és mintha nem arra az útra vezetne, hanem mellékvágányra. Nem akarok okoskodni, de én már az elején is bizalmatlan voltam...
Lányok!
Mondtam, hogy megírom mi volt a gyerekbőrgyógyinál. Nagyon kedves kb. 60 éves (sokat tapasztalt) néni. Teljesen pucira kellett vetkőztetni, megnézte a feje búbjától a talpáig, és sajnos bejött a tippünk Anikóval ekcéma. Ezzel meg kell tanulni együtt élni, hajlama is van, télen nekem is előjön, Kofa anyjának napallergia, családban számlálatlanul szénanátha, anyám most már az epertől is tüsszög
Kaptunk kencét, én ott majdnem elájultam, mire néni "megnyugtatott", hogy az ő unokája is ekcémás, és őt is ezzel kezeli.
Életmód: most olyan mosógépet veszünk, amin van kifejezetten allergiásoknak való program (még jó, hogy most kell megvenni, és, hogy most jött elő Kingán az allergia). Kajával azt mondta, hogy úgy vigyázzak, hogy aztán nehogy az legyen a baj, hogy nem kap meg mindent a szervezete, szóval egyek mindent, és áll. a nagyobb gyerekeknél szokták kutatni, hogy mire érzékenyek, és a legtöbb esetnél nincs meg a tettes, vagy túl sokat találnak
Szmogot nem tudjuk elkerülni, majd Dunakeszin, és sajnos egyre több az ekcémás baba.
Írt valami keverős testáplót is, azzal kell akkor is mindig kenegetnem, mikor tünetmentes. Melegre, betegségre, hidegre, csak úgy, bármikor előjöhet
Hát ez van. Még jó, hogy a védőnő valami szárító lemosót akart íratni a gyerekorvossal, amikor ez krónikus bőrszárazság, mára egyébként már hámlik is nagy foltokban
Na nem baj, délutánra készen lesznek a kenceficék, remélem rendbehozzák a bőrét, bár a doktornéni azt mondta, hogy ne számítsak gyors javulásra, és ilyen idő még késlelteti azt a lassút is. És drukkolhatok, hogy nője ki nagykorára.
Na nem negatívkodok itt, van elég rosszabb hír is.
Heni!
Üdv itt! Kívánom, hogy mielőbb megvígasztaljon egy egészséges gyermek a pocakodban!