Sziszi, apa elvileg bármikor mehet urológiára!
Nekem azt mondta a doki, hogy akár egyszerre is lehet az én hormonvizsgálatommal, de mivel az enyém hosszadalmasabb, abban maradtunk, hogy először én. A kiskatonavizsgálat eredménye 4 nap alatt megvan, ha úgy érzitek, nem szeretnétek még 2 hónapot várni, én hétfőn megyek a dokimhoz, nála is rendel urológus, szerzek elérhetőséget, és be tudtok jelentkezni akár hozzá is.
DE
én nem hiszem, hogy apával gond lenne, erre élő példa a kis titkos szerelmem, és az, hogy decemberben is valaki be akart költözni hozzátok, csak meggondolta magát
Meli, én is így voltam májusban, álmosság, állandó éhség-kívánósság, apró émelygés.
Először azt hittem, bebeszélem magamnak – amit te is mondasz, de piri látogatása előtti napon produkáltam egy pozitív terhességi tesztet! Aztán piri benézett, de volt ott valaki!
A doki mondta, hogy ez egy csomószor előfordul, csak mivel általában a nők nincsenek ennyire kihegyezve erre, nem csinálnak éjjel nappal terhességi teszteket, ezért nem szereznek róla tudomást. Kivéve ugye minket…
Én azzal vígasztalom magamat, hogy nem lehet nagy baj, ha idáig eljutottam, hogy összeraktuk a babót…
És mi is a 6 hónapja próbálkozók táborát gyarapítjuk, hozzáértők ez még egy abszolút elfogadott időhatár
Málna, ez a szekrényke nagyon helyesre sikerült!
Én is próbálkoztam párszor, de azt hiszem kézügyességet nem osztottak nekem, mert mindig valami förmedvény jött ki, és cseppet sem hasonlított a képen látható mintákra…
Szóval minden elismerésem!
Máténak jobbulást kívánok!
Gabi, köszönöm a táblákat, megcsináltam. Nekem is mensi idejét jelöli, piri tervezett látogatásának második napját. Bár jónás is mindig a „nehéz napokat” javasolta…
De ez meg még mindig nem fér a fejembe, hogy akkor hogyan tudnék teherbe esni. A tüszőmnek akkor még se híre, se hamva (illetve hamva az pont van…)
Dóri, a szuperderelye a Békéscsabai Hűtőipari Rt. remeke – hű ez de reklámszagú…
íme ő az: