Új privát üzeneted érkezett!

Takido

Köszönöm :wink:
Az órád azóta sem lett meg?

málna2162

Arabella azóta sem jött???Mi volt ez a nagy csatlakozás??!! :wink: :wink:

Kép Kép
meli1118

Meli, remélem nem bántottalak meg, mindent azért írtam le, hogy lásd, te nagyon is elfogadható időben vagy. Tehát magyarul nincs miért aggódnod! Pár hónap nem a világ! Elképzelheted, amikor elkezdtem szedni a Bromocriptint (magas prolaktinszint miatt), azt mondták ez leviszi ezt a szintet, és hipp-hopp jön a baba. Minden egyes hónapban erre vártam.... Azóta is... De most már nincs bennem görcs, ez van, ezt kell szeretni. Ne félj, én is mindenhol csak terhes nőket látok... Az összes ismerősöm most babázik, vagy pocaklakója van. A kolléganőmnek, akinek meséltem pár hónapja, hogy szeretnénk babát, már 4 hónapos terhes.... Nagyon örülök neki, de eddig ott volt bennem: és nekem miért nem??????? Mi a baj? Kivizsgáltak mindkettőnket (hormonvizsg is volt) elvileg minden oké. Ismét csak azt tudom mondani: NO GÖRCS, NO STRESSZ, NO MINDEN GONDOLAT EKÖRÜL!!!! Tudom könnyű ezt mondani, mert az ember vagy akar gyereket, vagy nem. De én -hál istennek- mostanra eljutottam addig, hogy belesz.rok. Lesz, ahogy lesz.

Bocs, ha hosszú voltam,

pusszancs mindenkinek.

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Meli

Júli 18.-án van a köv termékeny napod

Szóval te rajzolod?! :?

málna2162

Sziszi, apa elvileg bármikor mehet urológiára! :shock:
Nekem azt mondta a doki, hogy akár egyszerre is lehet az én hormonvizsgálatommal, de mivel az enyém hosszadalmasabb, abban maradtunk, hogy először én. A kiskatonavizsgálat eredménye 4 nap alatt megvan, ha úgy érzitek, nem szeretnétek még 2 hónapot várni, én hétfőn megyek a dokimhoz, nála is rendel urológus, szerzek elérhetőséget, és be tudtok jelentkezni akár hozzá is.
DE :!: én nem hiszem, hogy apával gond lenne, erre élő példa a kis titkos szerelmem, és az, hogy decemberben is valaki be akart költözni hozzátok, csak meggondolta magát :roll:

Meli, én is így voltam májusban, álmosság, állandó éhség-kívánósság, apró émelygés.
Először azt hittem, bebeszélem magamnak – amit te is mondasz, de piri látogatása előtti napon produkáltam egy pozitív terhességi tesztet! Aztán piri benézett, de volt ott valaki!
A doki mondta, hogy ez egy csomószor előfordul, csak mivel általában a nők nincsenek ennyire kihegyezve erre, nem csinálnak éjjel nappal terhességi teszteket, ezért nem szereznek róla tudomást. Kivéve ugye minket… :wink:
Én azzal vígasztalom magamat, hogy nem lehet nagy baj, ha idáig eljutottam, hogy összeraktuk a babót…
És mi is a 6 hónapja próbálkozók táborát gyarapítjuk, hozzáértők ez még egy abszolút elfogadott időhatár :?

Málna, ez a szekrényke nagyon helyesre sikerült! :D Én is próbálkoztam párszor, de azt hiszem kézügyességet nem osztottak nekem, mert mindig valami förmedvény jött ki, és cseppet sem hasonlított a képen látható mintákra… 8)
Szóval minden elismerésem!
Máténak jobbulást kívánok! :(

Gabi, köszönöm a táblákat, megcsináltam. Nekem is mensi idejét jelöli, piri tervezett látogatásának második napját. Bár jónás is mindig a „nehéz napokat” javasolta…
:shock: De ez meg még mindig nem fér a fejembe, hogy akkor hogyan tudnék teherbe esni. A tüszőmnek akkor még se híre, se hamva (illetve hamva az pont van…)

Dóri, a szuperderelye a Békéscsabai Hűtőipari Rt. remeke – hű ez de reklámszagú… 8) íme ő az:
Kép

Musz

KépKép
muszkuru

Málna!
Óra sajna azóta se került elő :cry:

Muszkuru!
Köszönöm a derelye reklámot.Így már meg fogom ismerni :D

KépKép
takido

Muszkuru

Köszi :)
De érdekes ám,mert rajzolni meg egyáltalán nem tudok :? Vonalzó mellett sem megy mindig ... :?

Máté is csak a Csabai termékeket eszi meg.Rögtön eltolja atányért ha nem abból adom neki. :shock: Ez a helyzet a virslivel is,csak a Pápait eszi meg a többire rá sem néz.

Szegénykém úgy alszik mint a tej.Fekszünk a hálószobában a nagyágyban és nem csinálunk semmit.J(ó is ez a wierless...)Vagyis ő alszik én meg írok.Ha ezt apa látná...
8 órára ment Kecskemétre tárgyalni.Jó fejek az emberek,egy Kecskeméti könnyen mondja,hogy gyere 8-ra...Ez akkor "buli" amikor mondjuk Nyíregyházára vagy Sátoraljaújhelyre kell mennie 8-ra :twisted:

málna2162

Málna!
Irigykedem.Laptopról írsz?
Máté izlését egyébként teljesen megértem.nekünk is a pápai virsli a kedvencünk. :D

Volt,van még valakinek napokon át tartó fejfájása terhesség alatt?
Szinte nincs olyan napom,hogy ne fájna. :cry:
Gondoltam már arra,hogy alacsony a vérnyomásom,vagy talán a vérszegénység az oka..?

KépKép
takido

Köszi lányok a bíztatást, mindet elkövetünk, ami tőlünk telik. :oops:

Tegnap is hazaértünk a dokitól, aztán jól összebújtunk apával nagy bánatunkban :P

Most furcsát fogok írni, de nem járul hozzá ez a babanet is ahhoz, hogy állandóan ezzel foglalkozzunk? Én néha bizonytalan vagyok ezügyben. Hiszen van aki terhes lett már közülünk, de mégis talán fokozhatja a görcsölést. Vagy nem?
A párom szerint ez nem tesz jót, hőmérőzésért is morog tegnap óta... Szerinte minden hókusz-pókuszt abba kellene hagynom.

Málna
jobbulást a kisfiadnak.

Hoppá
Nem is tudtam, hogy ti ilyen régen próbálkoztok.
Sajnálom, de jó a hozzáállásod.
Mindannyiunknak lesz.rom tablettét kellene szedni :lol:
Vendég

Anyusziszi

Lehet,hogy igazad.De minek rágódja megamban ha itt megbeszéljük egymással,és próbálunk segíteni egymásnak.Ha nem itt ,egymás között tennénk ezt egy idő után szerintem Apáink idegeire mennénk...De ugye nem ezt akarja :wink:
Biztos vannak olyan dolgok amiket Ő is csak pasikkal beszél meg.

Takido

Igen

málna2162

Hát Málna,
én a családom idegeire kezdtem menni 1-2 hónap után.
Mióta levelezek veletek, nem nyaggatom anyut, tesóm, párom...
Akkor jó ez nekünk :!: :lol:

Már most kezdjük a 7. hónapot.
Vendég

Sziszi, 2004. október óta nem védekezünk, de igazán nem lehet azt mondani, hogy azóta minden hónapban tettünk arról, hogy legyen baba. Kb. 7-8 komoly hónapunk lehet, amikor tényleg figyeltünk rá, hogy akkor jó, de ugyebár nem mindig van kedve épp akkor az embernek, ha hulla fáradt. Márpedig a férjem hajnalban tud dolgozni (számítógépen), így 3-4-5 körül kel. Így este 8-9 körül már simán leragadnak a szemei... Én meg inkább aludnék 8-ig, és este 11 körül kerülök ágyba. Így nehéz összeegyeztetni a megfelelő időpontokat. Ja, napközben meg másik városban van, úgyhogy még haza sem tud ugrani egy kis entyem-pentyemre (hú de érdekes ez így leírva).

Különben így a legjobb összebújni. :wink: Ha valami nem jó történt, azért, meg persze fordítva is.

Málna, jobbulást prüntyőkédnek.

Lányok! Nyaralás??? Ki hová tervezi? Volt szó Bulgáriáról, még ki hová megy?

Képzeljétek el a férjem cégénél volt egy "verseny", különböző szempontok alapján ki lett a leghatékonyabb, stb. És ezt "megnyerte" a férjem, amiért kapott egy "bármely európai városba szóló, 5 éjszaka, repcsivel, 3* szálloda reggelivel" utat. És most szeretnénk elmenni júli végén. Pirike tuti nem lesz, pont azért az időpont :)

Kép

Kép

hoppá

Hoppá!
Hát ez szupi,gratulálok :D És eldöntöttétek,hogy hova mentek?
Mi is tervezzük a nyaralást,ezen stresszelem már magam egy ideje.de ha minden igaz olaszországba megyünk.

Anyusziszi!
Én is azt mondom,hogy jó,ha meg tudjuk beszélni olyanokkal a problémáinkat,akik hasonló cipőben járnak.És itt nem csak gyerektémáról van szó :D

KépKép
takido

Hoppá

Látod,látod itt a ragyogó alkalom.(Tök vicces itt röhögök mint egy fakutya,az alkalom helyett azt írtam,hogy alakom :oops: :roll: :oops: )
Szóval ez sem véletlen...Adott a lehetőség,az ideális körülmény úgyhogy hajrá!!!

málna2162

Igen, itt a ragyagó alakom- illetve alkalom. Nagy valószínűséggel Mallorcára megyünk. De még várjuk az ajánlatokat az utazási irodáktól.

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok

En meg azt hittem hogy csak en parazok ennyire az ido telese miatt....... :?
Mi aktivan mar 10 honapja probalkozunk es meg mindig semmi :cry: de talan hatha most nem jonn meg!!!!! Barcsak ne jonne meg!!!!!!!!

Szoval fel a fejjel mindenkinek!

Kepzeljetek, holnap lesz 1 eve a londoni terrortamadas!
Azt hiszen nagyon koran bejovok hogy elkeruljem a metroba a csucsforgalmat :wink:

Kép
icus

Hoppa,
Nagyon ugyi ferjecsked van!

Valasszatok olyan helyet ahova amugy nem tudnatok elmenni........kar hogy le van szukitve Europara :?
Milyen telhetetlen vagyok.... :o

Kép
icus

Szia Icus, szerintem mindannyian ugyanabban a cipőben járunk-tisztelet a kivételnek-, hogy minden hónap úgy telik el, hogy: "Na??? Talán most??? ÁÁÁÁ, neeem :cry: ".

De egyszer úgyis összejön mindannyiunknak, és akkor azon fogunk röhögni: nézd, milyen hülye voltam itt... így paráztam, pedig mennyivel nyugodtabb életem volt, amíg nem volt gyeeerööök. Na jó, csak vicceltem, nehogy komolyan vegyétek.

Icus, mindenképp olyan helyre mennénk, ahová könnyen nem jutunk el, de állítólag "behúzták a gyeplőt", 1000 euróból kell kijönnünk. Így Lisszabon kilőve, mert baromi drága. Pedig oda biztos nem jutunk el magunktól.
Báááár, ha belegondolok, hogy 31 éves, vállalkozó férjemmel élek hatalmas boldogságban ......:lol: :lol: :lol: :lol:

Ismerős a szitu, lányok??? Úgyhogy lehet, hogy vissza is utasítjuk ezt a pitiáner ajánlatot, és elrepülünk a "Szesell" szigetekre, "ól inkluzív" nyaralásra :wink:

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!!!Kata,ez nagyon jó!!!!Mi is mennénk,de csak max 4 napra tudunk!!!Tavaly voltunk nászúton 9 napig,aztán decemberben voltunk Prágában 4 napot....idén ez sajna nem jön össze!!

Sziszi,én most ezen a héten tuti bezanzásodtam volna NÉLKÜLETEK!!!!Ennyi mindent,ami a fejemben kavarog nem mondhattam volna el apának sem :roll:

puszi

Kép Kép
meli1118

Kata,nagyon cool a dumád 8) 8) 8) azt hiszem mi is kicsapunk a hámból 8) legyen kövér az a liba!

Kép Kép
meli1118

Dóri, gondolom Málna laptopról ír… Kicsit macerás lenne a monitort, az egeret, a gépet meg a billentyűzetet behurcolni az ágyba
Máté már el sem férne :roll:

Sziszi, ez a bizonyos tabletta nekem is jól jönne néha… Hol írják fel? Vagy recept nélkül is kapható?
(Bár apa szerint néha én már túl sokat vetem be belőle, ld. apa: húú, milyen nagy kosz van már a lakásban – ááá, nem is…) 8)

Kata, pont ezt akartam írni én is, élvezzük amíg lehet, hogy csak mi ketten vagyunk apával, mert legközelebb ezt majd kb 18-20 év múlva tudjuk megtenni, amikor már a hamut is mamunak mondjuk… :D

Musz

KépKép
muszkuru

Én lassan lépek, először ebédelni, utána vidékre a kollégák után csapatépülni :D
Remélem megúszom a szúnyogokat - azt hiszem az ízeltlábúak táborából csak a katicákat szeretem :shock:

További szép napot és jó dumcsizást! :D

Puszi

Musz

KépKép
muszkuru

Úgy látom senkinek nem fáj-t a feje terhesen.

Icus!
akkor gondolom nem valami jó most ott a hangulat.

Muszkuru!
Jó csapatépítést :D

Meli!
És ti hogy csaptok ki a hámból? :D

KépKép
takido

Hű,Dóri,ha én azt elmesélném....tátva maradna a szátok :lol: '0 perc van hátra a munkaidőmből....ha otthon lesz időm du,majd jövök!!!!Puszi!!!

Ági,jó csapatépítést!!!
Puszi többieknek is!!!

Kép Kép
meli1118

Helló!!Megjöttünk!!Gyorsan megyek ebédelni!!!Kaptam egy ÚJABB kismama könyvet!!! :lol:

Kép
bea27

Bea,
Majd meselj nekunk sok okossagokat a konybol, nem akarunk lemaradni semmirol :)
Jo kajalast!

Nallunk csirkecomb volt rizzsel + parolt zoldseg + salata level + eper fagyi + mandarin!

Kép
icus

Dóri!!Megnyugtatlak,nekem is fájt a fejem tegnap,meg kicsit ma!!!!Valaki segitsen!!!Hol tudok informáldni arról,hogy milyen a terhesség alatti fog iny gyulladás??Mert néha szokott az inyem fájni!!Aztán öblögetem a Corsodyl-al,és Hála a Jó Istennek elmúlik!!
S.O.S!!

Kép
bea27

Bea,a fogdokid nem tudna ellátni tanácsokkal??A Corsodyl szerintem jó,azt terhesen is lehet használni,úgy tudom....
Én sajna nem tudok jobb tanácsot adni!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Aranyos vagy,hogy segitettél!!!! :wink:
Mostanában nemnagyon pörög ez a Topic!!Mi van ,lányok???

Kép
bea27

Hello, mi most jöttünk haza az Auchanból. Bevásároltunk, de rengetegen voltak. A férjem úúútál is hó elején menni, mert mindenki ekkor költi a pénzét.

Tényleg nem sokan vagyunk. Mindenki szeretgeti apáját? Ha igen,az megbocsájtható :lol:

Kép

Kép

hoppá

Ja!!Mi épp holnapra beszéltük meg Apával,hogy kimenjünk az Auchan-ba!Sokkal jobb,mint az a csövi TESCO!!! :(

Kép
bea27

Mára lépek!!Holnap jövök!! :lol:
Jó éjt mindenkinek!! :)

Kép
bea27

Jó éjt, én is lépek.

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!
Gabi köszi, hogy hiányoltál, nyaralni voltam azért nem jelentkeztem.Próbáltam visszaolvasni, de képtelenség csak gördítettem.

Hoppá! Mallorca gyönyörű, nagyon ajánlom! Ügyes férjed van!

Anyusziszi! Az én férjem is morgott először, hogy írogatok, most már megkérdezi, hogy miről leveleztünk.

Málna! Betegek vagytok? Ha igen jobbulást, bocs még nem vagyok képpben.

Hőmérőszakértők!A hőmérsékletem 36,8 fölé nem ment az utolsó menzesz óta, ma kellene megjönnie.Ha " peteérés 37C fölött van", akkor nekem most nem volt?
Üdv. Mamen
mamen

Mamen! Hol voltatok nyaralni? És Mallorcán hol voltál? Mi a Hotel Ipanema-ba megyünk, ha minden igaz, de még nem 100%.
Hadd meséljem el, hogyan mondta el a férjem, hogy ő nyert....
( Még annyit, hogy ő azt hitte, az egyik kollégája fogja ezt az utat megkapni! Szóval minden nap legalább 4-5 alkalommal felhív. Aznap meetingeltek, és csak egyszer hívott. Én (mivel mindig bennem van a kisördög) mondtam a kolléganőmnek: öregem, lehet, hogy nő van a dologban :twisted: :twisted: ?? Ma csak egyszer hívott... Aztán délután jött vele haza egy kollégája, felvett itthon engem, aztán elvittük valahová a srácot. Kitettük, aztán kb. 200 méterrel arrébb megfogta a kezem, és azt mondta: el kell neked mondanom valamit.... Na, több sem kellett, mondtam magamban: a rohadt életbe, bejött a megérzésem, tényleg nő van a dologban :cry: , vége a házasságunknak... erre ő: el kell velem jönnd repülővel bármely európai fővárosba 5 éjszakára reggelivel. Háááát, azt sem tudtam, mit mondjak. Nagyon örültem neki. Aztán elmeséltem neki, hogy én meg mire gondoltam, persze kiröhögött. Nme is tudom, miért gondolok ilyenre, mert imádjuk egymást, minden oké. Szóval ennyi a "rövid" történet. De azért tanulságos.

Kép

Kép

hoppá

Ja, a hőmérőzéshez: attól lehet peteérésed, ha nem ment 36.8 fölé. Állítólag akkor van pé., ha hirtelen leesik a hőd (pár tizeddel, pl. 36.7-ről 36.3-ra)

Kép

Kép

hoppá

Szia Kata!
Visszajöttem és elkezdtem álmodozni.Olyan jó volt Mallorcán, hogy bármikor visszamennék.Mi El Arenalba voltunk a Hotel Sagaban.Elég türhető volt, de én jobban szeretem az apartmanokat, ott a magam ura vagyok, nem kell rohanni, hogy visszérj a vacsorára.Ha érdekel egy csomó helyet tudok ajánlani csak nem akarom a többieket untatni. Most Horvátországban voltun, az is tuti jó volt.
A férjed gondolom jól meglepődött az elképzeléseden, hogy nő van a dologban, de a lényeg, hogy minden oké.
A hőmről csak annyit, hogy tényleg lement, de utána nem ment elég magasra.Végül is tök mindegy még ugysem próbálkozhatunk.
Na megyek aludni, üdv Mamen
mamen

Neked is jó éjt, mostmár tényleg megyek. Csak addig, amíg itt ülök a gép előtt mindig nyitvahagyon a babanetet, hátha valaki, mégis jön :wink:

Kép

Kép

hoppá

Jó reggelt!
Gyorsan beköszönök, azután megyek pakolni a cuccokat. Megyünk már délelőtt le anyuékhoz, és vasárnap vagyok ujra :)

Mamen,
örülök, hogy jól érezteétek magatokat. A következő ciklus már próbálkozós lesz?

Málna
Máté jobban van már? Ezt a vírusos nyavaját közösségben olyan könnyen összeszedik :(

Hoppá
gratulálok az utazáshoz :wink: Addig már hármasban is utazhattok, nem?

Meli
mi ujság Veled?

Bea
amiket a korongról leírtál vizsgálatokat, csak elméletben igaz. Orvostól és kórháztól függ minden. Látom Pesten genetikai uh. az gyakori. Itt nagyon még hüvelyit sem csinálnak :( tudtom szerint. Azért csütörtökön rákérdezek. Szívhangot félidő után a védőnő is fog hallgatni :wink: mindíg.

Sziszi
akkor fejben nyugodjatok meg kicsit. Hidd el úgy sikerülni fog :wink: Tomi mondja amúgy, hogy kistesót szeretne?

Nekem Krisztiánnak nem kell tesó. :cry: Még akkor sem, ha kisfiú lesz és lehet vele autózni :cry: Azért remélem addig meggondolja. :cry:

Icu
a katicáid alapján Te is lehets6z a párom :wink:

Muszkuru
kellett harcot vívnod a szúnyogokkal? Vagy hozzám küldted az összeset :roll: :?: mert mi délután voltunk a dédinél, apa kaszált, rajtam meg csemegéztek a szúnyogok. :cry:

Dóri
a tesómnak is és a barátnőmnek is fájt a feje terhesen, kisidősen. Ti mindent meg tudtok enni? Én pl. gyümölcsöt egyáltalán. Már egy párszor kisérleteztem málnával, de úgy bántja a gyomromat :cry: a sav miatt.Ugyhogy legközelebb ha gyógyszertár közelében leszek, veszek terhességi vitamint.

Candi
hiányzol ám nekünk :wink: Remélem sikerült kipihenni magadat, nem csak dolgoztál egész héten.

Zsizsik
pirikén kívül mi ujság? Olyan keveset írsz mostanában. Jól vagytok? Esztert hordod még az oviba? Nekem Adri az összetett csoportokat már nem szerette. :(

Nika, Vikike
nektek most lesz, volt aktuális a 12. heti uh. Minden oké? Méretek?
Már én is várom azt az időszakot, addigra megszokja a szervezetem a változásokat, és remélhetőleg elmúlnak az émelygések :(

Remélem a gyors :lol: beköszönésemben nem hagytam ki senkit.

Puszi mindenkinek, és jó hétvégét:Gabi, és Bütyike 5+4

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Nektarin
Te kimaradtál :cry: bocsika :oops: Hogy telnek az első hetek?Ilyenkor nehéz visszarázódni a hétköznapokba :wink:

Na, most már tényleg lépek, Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

na, mi ez a szótlanság?
Vagy menjek már én is pakolni?
Most épp csupasz pirítóst eszek vízzel :roll: mintha nem lenne itthon komolyabb kaja :lol: Viszont ez most ugy veszem észre tetszik a gyomromnak :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Jó reggelt!

Köszönöm mindenkinek a jobbulásokat.
Tegnapelött megadta magát a fűnyíró.Elektronyos gépállat... :lol:
De legalább rábírtam venni Apát,hogy vegyünk egy benzinest.Állandóan 200m vezetékkel kellett küzdeni és nem volt valami hiperszuper.Szóval tegnap elmentünk az Auchanba és vettünk egy akciós benzines.Még nekem is lesz kedvem nyírni :)
Máténak egész nap nem volt szinte semmi baja,(leszámítva reggeli rókát) már kezdtem örülni erre,hazafelé akkorát hányt szegénykém a kocsiba :? ,hogy félre kellett állnunk, és egyszál pelenkára lekellett vetkőztetnem.Nem nagyon viselte meg a dolog mert közben az elszáguldó autóknak kiabált :D
Este még volt egy hasmenéses pelus,de aztán semmi.Sőt az éjszakát is végig aludta.Elképzelhető,hogy nem a tápszeres kakaótól volt neki,hanem átszáguldott rajta valamilyen rövid vírus.
Még alszik a kis manó.

Tegnap délután Apa időben ért haza,és összebújva aludtak fél 5-ig...Este csak 11 óra után tudtam ágyba dugni,de nem nagyon kellett meggyőzni,hogy aludjon. :wink:

Takido

Igen az az a dal.A doktorbácsinál mindig felviszi a hangját,szinte sóvárogva énekel :lol:
Én elég érzékeny vagyok a frontokra ,de le kopp-kopp a terheség alat szerintem nem is fájt a fejem.Pedig ha egyszer fáj arra emlékszem.A szemem kiakar esni,és általában rosszul is vagyok.Azt hiszem szerencsém volt.
Mikor mentek nyaralni?

Bea

A barátnőd is kisbabát vár?
Melyik Auchanba mentek?
A fogíny gyulladásra nekem a MERIDOL fogrém és MERIDOL szájvíz vált be.Most,hogy elkezdtem járni a fogorvoshoz ott ajánlották,mert elég gyakran vérzett az ínyem.Kb 3napos használat után már egyáltalán nem.Nagyon jó.Múlthét pénteken kellett kihúzni két okos fogamat.A szájvízzel öblögettem és anélkül begyógyult,hogy egy pillanatra is fájt volna,vagy vérzett volna.

http://www.fogvedoklub.hu/index1.html

Meli

Mizujs veled?!Görbe?!
Nem a lúd az ami kövér?!Azért az engem is érdekel,hogy hogy csaptatok ki a hámból... :wink:

Hoppá

Én(és persze Máté) a 39 éves manager, nem férjemmel megyek 2 hétre augusztus elején a Tiszához,all inclusive ellátásban(anya főz),az ablakunk természetesen a szomszéd coddálatosz baromfiudvarára néz,minden évben :lol: :lol:
Szeptemberben meg 1 hét Hvar.Búvárkodás,de nagyon remélem,hogy én már csak snorizni fogok :wink: .Pedig imádok merülni.
Anyumék áprilisban voltak Mallorcán.Béreltek kocsit és úgy kirándultak.
Nagyon megéri.Nagyon olcsó volt.És ráadásul úgy működik a dolog,hogy elvitték tele tankkal, és nem kellett teletankolniuk amkor visszavitték.Lerakták a repülőtéren leadták a kulcsot és hazajöttek.Eddig nem kaptak számlát :lol:

Egyébként igazad van,sokkal nyugodtam életünk volt Máté elött.De nem cserélnék vissza :!: :!: :wink: Mindig mondja Apa is,hogy egyszerűen el sem tudná már képzelni az életet nélküle

Mamen

Üdv itthon.Anyumék áprilisban voltak és Ők is nagyon dicsérték.
Nem csináltál hőgörbét?

Kis_plutó

A málnán kívül más sem megy?!Igyál akkor 100% gyümilevet.Muszály a vitamin?!
Krisztián mire megszületik a kistesó már nagyobb lesz,biztos megfog változni a vélemyénye.Bár gondolom a féltékenység nála nagyobb lesz mint Adrinál.De jó,mert Ő megmár nagylány,tud majd neked segíteni!
Jó pihenést a hétvégére.és pihenjél!!

Icus

Jöhetnél kicsit gyakrabban is.És kérünk tájékoztatást a katicák eredményéről! :wink:

Muszkuru

Szúnyogvacsora voltál?Hogy sikerült a csapatépítő buli?

Anyusziszi

Apa megbékélt?Szent a béka?(brekk)

Vikike,Nika
:!: :?:

Nektarin

Nagyon hanyagolsz minket... :cry:

Zsizsik

Apa irodában lesz ma, és akkor megkérdezi a vizsgálatot!!

Candi

Ma már vagy?!
Rakok képet a Habrantuszról,tudod amit a múltkor kérdeztem és muskátlikról.Tényleg nem kellett több 6 tőnél a ládákba, és nézd milyen szép lett:

Habrantusz:
Kép

Kép

Kép

málna2162

Málna
nagyon szépek a virágaid :wink:
nekem a kardvirágaim kezdtek most el nyílni, de elég sovány nekik a föld ahol vannak. Tavasszal műtrágyával ültetem őket.
Hát nem nagyon kívánok semmilyen gyümölcsöt. tegnap ananászt ettem egy kicsit, de fájt is tőle a gyomrom, pedig rögtön vacsoráztam utána, és volt ami "felszívja" a savat. :cry:

Na, felébredt a kisfőnök is :wink: és a pirítós is elfogyott, ugyhogy megyek pakolni.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Málna!!És azt a Meridolt bárhol lehet venni??A budakalászi Auchan-ba megyünk!!Bár a barátnőm atmondta,hogy nézzünk be a Corába,mert szotak nagyon jó leértékelések lenni!Ő is nagyon jó áron vett magának kismama pizsit!Akinél tegnap voltam barátnőmnél az nem terhes!Neki már van egy 14 éves fia!!Olyan jó volt nála lenni!!Csak úgy lógattuk a teraszán a lábunkat,járt a levegő,meleg sem volt annyira (mert árnyékban ültünk)!!Jól éreztem magam!! :) Nagyon szép a házatok,Málna! :wink:

Kép
bea27

És a virágok is szépek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
bea27

Ittvagyok,csak irtam egy e-mailt a PÓT anyósomnak amerikába!! :)