Új privát üzeneted érkezett!

Zsebeském,
Úgy látszik a sors keze tényleg rejtélyes. Kérlek ne aggódj, tudod, hogy megérzik. Szeresd mindhármat amíg lehet, a természet megoldja majd, jövőhéten sokkal többet tudsz majd és akkor talán majd lehet agyalni. Én egy hármas terhességet nem mernék bevállalni, mert képtelenség végigcsinálni - számomra -. Kérlek majd akkor mérlegelj csak ha majd kell, látod, hogy Aanda- bocs ha nem így írja- sorsát is megoldotta a természet, hidd el nem lesz semmi gond. Őrülten szorítok Nektek, sokat jártok a fejemben, ügyesen csinálod majd, szerintem egy kicsit vonulj vissza, csak hogy megkíméld magad mindenféle külső behatásoktól, és nem lesz semmi gond. Ami a munkát illeti én is úgy volt am, hogy az UH-át követő héten már nem megyek dolgozni, de hát sajna nem úgy alakult. Tessék végre egy picit örülni a sikernek, csak magadra koncentrálj légy végre önző, meg fogják érteni.

Puszilunk Farkasok
farkasok

Elköszönök megyek aludni holnap teszek fel új táblát. :)

Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebikém!
Örömmel olvasom, hogy sikerült a 4. lombikod... hát ez szuper!!!
Gratulálok!!!! :lol:
Látod, megérte, hogy pihentél és vártál rá. Ne haragudj, de a szám is tátva maradt, hogy három picike is lapul a pocakodban... :wink:
Most aztán tényleg ikres anyuka leszel. :wink:
Sajnos én sem tudnám, hogy mit tennék a helyedben :oops:
De ha a nagy "könyvben" az van megírva, hogy 3 ikreid legyenek, akkor a sorsodat nem tudod elkerülni. Mint ahogyan már írták is neked várd meg, hogy a természet eldöntse, hogy hány babóca is maradjon meg. Szerintem 3 baba is fejlődhet széppen, és egészséges is lehet. Igaz, mint ahogyan az Orsi is írta neked hamarabb fognak a világra jönni, de az inkubátorral majd segítenek neked.
Képtelen lennék injekcióval bármelyiknek az életét is elvenni. :cry:
Te is tudod, hogy mindennek van kockázata: lehet, hogy kettő megmarad, vagy egy, a legrosszabb esetben egyik sem. Ezt az orvosod is elmondta, és az interneten is lehet róla olvasni.
Nem vagyok tapasztalt anyuka, sajnos! :(
De annyit még én is tudok, hogy ezt neked és a párodnak kell eldönteni. Tanácsokat tudunk adni, vagy a gondolatainkat leírni. És te is tudod, hogy nem szeretnénk megbántani. De hallgassál a szívedre, majd tudni fogod, hogy mit tegyél. Kívánom neked, hogy boldog Édesanya legyél, és egészségesek legyenek a babáid.
Zsebikém, csodálatos ajándékot kaptál az élettől, biztos vagyok benne, hogy majd helyesen fogsz dönteni. :lol:
Már nem egyszer láttam hármas babákat babakocsiban tolni, olyan szépek voltak, kicsattantak az egészségtől. Látod, hogy van olyan esett is amikor semmi baj nincsen. :wink:
kagyló

Köszi Lányok!
aranyosak vagytok!
Sikerült!!!! :D :D :D :D
csak le kellett kicsinyíteni, Zsebike segített :)
utána feltölteni már pikk-pakk ment!

kár, hogy nem látni így IGAZÁBÓl milyen, mert olyan ennivaló, hogy elolvadok tőle! :P :lol:

látom, megint "helyzet van" :(
harcimokus

Zsebikém!
Örülök hogy mégis elmentél orvoshoz! Gondolom, most ezer érzés kavarog a fejedben a sokadalom hallatán. Nem tudnék tanácsot adni, bár ismerek konkrét esetet... Talán a természet megoldja... Az ilyen beszólogatásokkal ne törődj, nehogy 1 ilyen miatt elmenjen a kedved!
Nikolade!
A többiek már irogattak Neked előttem, nem akarok senkit ismételni. Örülj hogy potyognak Neked, és irogass oda, ahol a sürü és spontán gyermekáldás a téma, ha minket ilyen keményen itélgetsz. A bocsánatkérésed engem legalábbis nem lágyitott meg!
Kismókus!
Én is üdvözöllek itt, Krizsa valóban a legszuperebb doki, a többit leirták mások.
Aanda!
Akkor most megnyugodtál, és tessék a 2-re is nagyon vigyázni, pihi és szép zenék meg könyvek, no para!

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

sziasztok!

nap végére sikerült belépnem, hát nem mondom zajlik az élet....
nikolade megnyilvánulását én sem tudom szónélkül hagyni...
én azért csatlakoztam a topikhoz, mert őszintén szólva nekem ez felér egy csoportterápiával és nem kell terhelnem azokat az embereket akik nincsenek ilyen helyzetben.
szóval nikolade itt mindenkinek meg van a maga keresztje és ha nem tudsz segíteni esetleg jótanácsot adni vagy jó példával szolgálni (a kirohanásod nem volt az...) akkor ne nehezítsd a helyzetünket. azt hiszem mindenkinek egykis biztatásra van szüksége és nem energia elszívókra...
amugy a te döntésed, hogy egy embrióből nem fog sikerülni 5.-re sem, vagy 3embrioból sikerül a 2.-ra esetleg mind a 3 vagy 2 vagy 1 majd ha itt tartasz akkor vagdalkozz... és amíg csak vagdalkozol addig nincs is miről meggyőzni, mert érvelni nem tudtál...
ha tudod másképp csinálni sok sikert hozzá, de ne bántsd a lányokat!!!!

Aanda!

örülök, hogy igy sikerült és a természet levette a válladról ezt a nagy terhet. biztam bennetek. Mostmár pihenjél és remélem mindvégig felhőtlen lesz a babavárás!

Zsebi!

neked a 3 babához csak azt tudom kívánni amit aandának anno. mind1 hogy döntesz tudni fogod mi a helyes döntés, soha ne rágd magad emiatt.... nagyon drukkolok!!!!

Ági!!!

folyamatosan küldöm a plusszokat, nekem is jó hogy nem magammal foglalkozom :D

a többiektől meg bocsánat, de annyira hosszúra sikerült a mainapi forum, hogy már nem tudom ki mit kérdezett.

mindenkinek! :)
A doktornővel úgy egyeztünk meg eddig, hogy mivel fiatal szervezet vagyok kettőnél több embriót ne ültessünk be. még 6 eszkimóm van.
a multkori eszkimókból 3-at olvasztottak ki, abbol egy elhalt, egy kicsit megsérült egy tökéletes volt... nem kértem, hogy olvasszunk ki még...
most még nem tudom, hogy hogy bírják és mennyi marad életben, majd kedd reggel derül ki, de ha véletlen mind3 felolvasztott megmarad akkor 3-at kérek :oops:

a táblázatba az adataim:
orvos: kováts tímea doktornő
ok a lombikra: kiskatonák miatt (csak ICSI jöhet szóba)
eddig 1 lombik 1 fagyi és most a 2.fagyi folyamatban
kor: 27 év

asszem mára ennyi...

MINDENKINEK A LEGJOBBAKAT....!
katyerina

Jó reggelt kívánok mindenkinek!

Húúú!A tegnap esti esemény nagyon felháborított!Jó,hogy nem neteztem,mert mondtam volna olyanokat Nikoladenek,hogy csak na!!!Melcsi beszólása nagyon tettszett:Örülj,hogy potyognak neked.....!

Zsebi!Nehogy eltűnj nekem!Mindenki veled van,kívülállókkal meg ne törődj!

Köszönöm,hogy aggógtatok miattam!Most már minden rendben lesz,nem parázok,megnyugodtam és boldogan várom a babákat!

Alinkat,Crys,Cjud!Mi van veletek?Hány hetesek is vagytok most?
Érzem,hogy augusztusban és szeptemberben babaeső várható!Drukkolok mindenkinek!

Andi
aanda

Sziasztok!! Hát lehet,hogy hétfőn lesz a 4. mert nem nőnek úgy a tüszik,mint ahogy kellene. De azért pénteken reggel apával kell mennem a biztonság kedvéért.
Ági28

Nikolade, miután engem szólítottál meg legelőbb muszáj reagálnom a naaaagy magyar nagycsaládos anya kirohanásodra. Soha nem szoktam senkit leteremteni, soha nem szoktam általánosítani egyetlen esetből, de most megteszem, mert te is azt tetted. Nagyon örülj neki, hogy nem kerültél soha ilyen helyzetbe mint mi, adj hálát a sorsnak, hogy valszeg minden nehézség nélkül esel teherbe egy olyan világban, ami meddővé tesz. Mellesleg ezen vitatkoznék, hogy a mostani kor tesz-e meddővé, vagy vajon régebben volt-e ennyi lehetőség a témáról beszélni és informálódni. Szerintem mostanság sincs sokkal több meddő nő mint régen csak több lehetőség van róla beszélni és tenni ellene.
Azt mindenképpen meg kell jegyezzem, hogy a hozzád hasonlóan középkori elvek szerint gondolkozók jóvoltából védekezni sem lehetne, sőt eleve a mesterséges megtermékenyítés módszere sem jöhetett volna létre. Ugyanis képzeld el, azok a sejtek amiket megtermékenyítenek nem mind kerülnek visszaültetésre. Nem szeret senki emberéletekkel játszani, de hidd el, ahhoz igenis Isten keze kell még ebben az esetben is, hogy a megtermékenyítéshez legyen elég petesejt, aztán azok beinduljanak a megtermékenyítésre majd miután visszaültetik őket megtapadjanak és jó helyen tapadjanak meg. És innen lehet kezdeni a küzdelmet nekünk, nulláról hogy aztán végre több éves várakozás után megszülethessen az ami neked teljesen természetes.
Nem akarom magunkat sajnáltatni, de az út amin végigmegyünk szintén nem egy rózsaszín lányregény amit megveszek a boltban majd ha kiolvastam, eldobom. Ha úgy tetszik Isten akaratának vagy sorsnak vagy nevezzük bárminek lehet betudni, hogy kemény lelki munkát kell végezni a feldolgozáshoz, nem ritkán külső segítséget is kérve. Éveken keresztül szembesülni az ilyen korlátolt emberekkel, miközben éppen eléggé hibáztatjuk önmagunkat, küzdünk a családdal, nyomjuk le magunkban a folyamatos vágyakozást és néha az emberi faj szemetének érezzük magunkat mert nem tudjuk a nők legalapvetőbb szerepét teljesíteni. A redukcióról meg már mindent leírtak a többiek, elhiheted, hogy a Jóisten éppen eléggé megsebzi mindenkinek a lelkét aki egy ilyen döntésre kényszerül.
Szóval mindezzel csak azt szeretném érzékeltetni, hogy két-három leírt mondat alapján nincs jogod elítélni senkit, mert nem tudhatod, hogy mi áll a döntése hátterében. Mint ahogy nekem sincs jogom azok alapján amit írtál ellened kirohanni és letámadni, hogy nagy magyar katolikus anya vagy középkori gondolkodásmóddal. Ez a téma legalább olyan indulatokat vált ki mint az abortusz kérdése, de én sem írok be olyan topicba osztani az észt a felelősség kérdéséről ahol mondjuk éppen önhibájukon kívül teherbeesettek kérnek segítséget másoktól. Kérlek, máskor egy kicsit gondolkozz.
zsizzsik

Lányok, bocsának, egy regény lett, de muszáj volt kiírnom magamból ha már egyszer megszólítottak.
zsizzsik

Farkasok!
Természetesn örülök és boldog vagyok hogy vannak babáim a helyzet volt még tegnap előtt furcsa, de mára már azzal is kezdek barátkozni és tudok örülni. :)
Ti nem hétfőn voltatok kontrollon mit beszéltetek meg a hogyan továbbról tessék magadról is írni.

Kagyló!
Aranyos vagy meglátjuk hogy hogy alakul.
Te hol tartasz nagyon durkkolok neked.

Melcsi!
Igen kavarognak a fejemben a gondolatok de sok külső segítséggel már teljsene nyugiba vagyok és türelmesen várok aztán meglátjuk mindig csak a következő lépésre koncentrálok egyenlőre a jövő hét szerdára akkor már többet tudunk. :)

Akkor jöjjön az új tábla!

Kismamik tessék megírni a szülés várható időpontját aki már tudja!

Kép Kép
Kép Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!
Köszönöm, hogy beírtál a táblázatba!
Kicsit furcsa érzés látni a nevemet, és nagyon remélem, hogy a többeikkel együtt hamarosan átkerülünk a kék mezőből a sárgába! :)
kismokus

Zsebi Drága :)
visszakerülhetnék??? :D
2. lombik, tesó(k)ért :D várhatóan szeptember :D
(és ma megjött... ennyit a spontán babóról.... 12. ciklus a pasik óta.... no, de majd a lombik :D :D :D)

Orsi
KépKépKép
icsilya

Zsebikém : látom, engem nagyon nem szeretnél visszatenni a táblicskuba :lol:
Jövőhét szerdáig pozitív energiák +++++++++
Tudod, csak befelé koncentrálj... :wink:

Orsi : húha, épp, hogy "házügyileg" rendeződtök, ismét a lovak közé csaptok ? :wink: Tudod, én változatlanul drukkolok a kiscsajszihoz :P

Harcimókus : olyan kíváncsi vagyok, hogy Te "ki" vagy ?! :wink:
Szőke, barna, alacsony, szemüveges... :?:
mniki

Zsebi!
Köszi,hogy betettél a táblába!
Néhány adat:a győri Kaáliba jártunk,3.lombikra sikerült,kiskatonák miatt,28 éves vagyok,február 5-re vagyok kiírva.
Köszi,Andi
aanda

Orsi!
Persze hogy beteszlek a ronda kék mezőbe, csak amíg nemvolt biztos vettelek ki. :)

Niki!
Ezer meg ezer meg még ezer bocs. :( Már most teszlek befelé.

Lányok aki nem írt rég kiveszem remélem nem sértem meg de már olyan hosszú a tábla és egyre kisebbek lesznek a betűk és nem fogjuk látni bármikor jelentkezik és kéri visszateszem remélem nembántok meg senkit mindig ez a dilemmám (vagy hogy kell ezt írni.)

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Niki!
Most látom hogy ott vagy a sorban utolsó előtti a kék mezőben. Csak az M-et nem írtam a neved elé de most pótolom. :lol:

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Ha lehet, ne menjünk már át személyeskedésbe.
Amiről írsz, nem középkori gondolkodás, hanem egy vallás, ami igen, még a védekezés létjogosultságát is megkérdőjelezi. Mint látod, azért valamennyire rugalmas vagyok - próbálok a korral haladni -, és igyekszem tolerálni a másképp gondolkodást is.
Nyugodtan fikázhatod az én "középkori nagy magyar nagycsaládos anya" vagy miafene létemet, betudom annak, hogy csak irigy vagy, és elvakult.
nikolade

Zsebike :!:
Kérlek ne stresszelj, ne agyalj azon, mi lesz. Van még jópár heted, s addig minden megoldódhat.
Csak lazán, épp úgy, mint eddig!
Puszillak,
Fanni
fanni73

Utoljára offolok, elnézést.

Mivel megszólítottál, kimásoltad egy hozzászólásomat sajnos eléggé személyesnek vettem én is a véleményedet. Arról, hogy ki az elvakult lehet vitatkozni. Egyet tudok és szerintem ebben a te vallásod is hasonlóképpen vélekedik: ha valamit vétkezek csak és kizárólag a Jóistennek tartozom magyarázattal a végelszámoláskor. Egyik embertársamnak sem engedem, hogy beleszóljon az ilyen nehéz és őket nem érintő döntéseimbe addig amíg én is törvényes keretek között cselekszem. Más kérdés, hogy a véleményüket kikérem, de a döntést úgyis én fogom meghozni és annak a testi és lelki következményeivel én fogok együtt élni senki más.
Ennyi, ha még érdekel a véleményem nyugodtan keress meg privát.

ON
zsizzsik

Én nem hiszem, hogy bárki is irigységből mondana neked ilyeneket, csak elég nehéz feldolgozni, hogy nehezen jön össze nekünk, és ha esetleg összejön, akkor van akinél több baba is megfogan, és a saját és a babák érdeke miatt dönteni kell, hogy megváljon e egytől, vagy sem.
Én csak gratulálni és örűlni tudok, hogy vannak akinek sikertűl minden segíttség nélkül , hogy több babája is legyen, és azokat tisztességgel, és emberi körűlmények között fel tudja nevelni.

Én inkább azokat ítélném el, aki megcsinálja a gyereket, aztán meg kidobja egy fa tövébbe, hogy szegény védtelen emberke ott lelje halálát.
Na de ez más téma!!
Ági28

Na most olvasom vissza, hogy mit is írtam, a helyesírásért bocsi, de nagyon siettem. :?
Ági28

Jól van, hagyjuk inkább. Alapjában véve jó szándékú emberek vagytok mind, és én - már tegnap is írtam - igyekszem megérteni, miért gondolkodtok úgy, ahogy. Mert ahogy zsizzsik utalt rá, igen, én vallásos vagyok, nekem mások a valódi értékek, és határok, mint nektek, de egyáltalán nem tartom magam középkori, maradi gondolkodásúnak! Attól, hogy hiszek Istenben, és az ő tanításában, nem kell lenézni engem. Azt is vallom, és beláttam, hogy nem dolgom az ítélkezés. Bocsánatot is kértem.
Ha elvakult lennék, sokkal különb dolgokat írtam volna.... ezt valahol belül talán Ti is érzitek, tudjátok. Csak hát persze, ha az ember valamit nagyon akar, akkor a magyarázatot, okokat is megtalálja hozzá.
Megígérem, hogy többet nem szólok bele, de kérlek, hogy ezentúl Ti se provokáljatok azzal, hogy az én vallásosságomat, családomat, gyereknemző képességemet stb. becsmérlitek.
(Végül elárulom, hogy az első gyermekem ugyanúgy nehezen fogant és tapadt meg, mint nektek, küzdöttem ÉRTE, kórházban feküdtem, gyógyszereket, injekciókat kaptam, hormonokat, szóval voltam hasonló helyzetben. Sokszor a lelkieken múlik minden... De ha most, a 3 picúr mellé beesne még egy 3-as fogat, én bizony bevállalnám... ha hülyének néztek, ha nem.)
nikolade

Oké, rendben fátylat rá. Tényleg legközelebb ne írj egy olyan topicba aminek a puszta létezése is összeegyeztethetetlen a világnézeteddel. Mert akkor számíthatsz rá, hogy nem fognak tárt karokkal fogadni vagy legalábbis sok heves véleményt fogsz kapni.
Senki nem néz hülyének azért amennyi gyereket bevállaltál és be fogsz vállalni. A saját életed, a saját döntésed. Sőt azért sem néz le szerintem senki mert vallásos vagy. A magam részéről mindaddig maximálisan tiszteletben tartom a másik nézeteit amíg nem próbálja bebizonyítani, hogy csak az az egyetlen helyes és járható út.
zsizzsik

Mniki :)
rendeződtünk??? :D :D épp most indul az építkezés :D (most csak a balcsira költöztünk le, de ez még nem a végleges házunk)
még nem tudom, hogy lesz a költözés, mert ha összejön a lombik kb. addigra várható a baba :D :D
de majd csak lesz valahogy :D :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!
Nem ismerek rád mi az hogy HA összejön a lombik. Összejön és kész nincs más választás egy út van a siker! Tudod tőled tanultam!!!!!!!!

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi engem is beveszel a listába?? Mikor nem voltál Kis* beleírt, de a tiedben nem vagyok benne! :(
adatok

név Ági
Intézet: Dévai
Életkor: 29 ( már egy hete) :lol:
Miért: ismeretlen eredetű
Hányadik 4. inszem
Mikor vagy most péntek, vagy jövő hétfő!
Ági28

Nikolade, köszönjük a kitüntető figyelmedet, de ha lehet, mostantól inkább csak olvassál már minket légyszi!
Zsebikém, ha legközelebb javitasz, ird be légyszi, hogy az 5.lombik a legkisebb tesóért megy!
Icsilya!
Jön a kistesó lombik? :D Remélem olyan szerencsés leszel, hogy sikerül rögtön! És ha megint ikrek lesznek? Örülnél?
Katyuska!
Akkor Te mindjárt babát vársz! Sok +++++++++++++++ energia a kis petikéknek, meg a Nagy Találkozáshoz!
Ági!
Remélem hétfőn tényleg, de ha pénteken kell vinni Apát... Lehet hogy már akkor! Sok tüszőnövesztő ++++++++++++!

melcsi1967

Zsebikém!
Előbb a nyaralás, utána egy hónapig rohangálunk a vizsgálatokat elintézni, és végül kb nov. lombik. Azt már tudod, hogy átmentem a Dévaihoz. Nagyon szimpatikus, és 100 %-an meg bizom benne. Egyre jobban reménykedem, hogy nekem is fog sikerülni a 4. neki ugrás. Jó lenne ha ez a 4. szám nekem is szerencsét hozna mint neked . :lol:
Hogy vagy? Nyugi Zsebikém minden rendben lesz. :wink:
Orsi! :D
Olyan szó nem létezik , hogy HA....mert igen is sikerülni fog neked is!!!! Azért sűrűbben is írhatnál, már hiányollak. :lol: Előre a kislányért :!: :!: :!: :wink:
kagyló

Kagyló :) Zsebi :)
láttunk mi már karon varjút :D :D

Melcsi :)
igen, jön a lombik, mivel az eszkimókat decemberben felengedték.

ha ha ha.... nekem lenne kérdésem :D :D Harcimókushoz, ha olvassa :D (de persze bárki segíthet :D)
szóval ma jött meg a ciklusom, Kr. dokihoz aug-ra van időpontom, de nem szeretnék a harmadik napi vérvételről lecsúszni, hogy szept. mehessem a stimu...
elmehetek úgy vérvételre, hogy csak utána beszélek Kr. dokival?
(végülis legutóbb sem kértek semmi "beutalót") - szóval el, ugye?? :D :D :D - tényleg nem szeretnék emiatt egy hónapot csúszni (a ciklusom megint visszaállt 28 naposra, így tuti előtte jön meg, minthogy a konzultációra mennénk)

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok lányok!
Tegnap felháborodva olvastam ezt az irást!Litániát irtam de olyan durvára sikeredett hogy végül nem küldtem el! Kép De végül a tudatlanságának tudtam be ezt az egész kirohanást csak egyett nem értek ha valakinek három pici gyereke van akkor hogy lehetnek ilyen indulatai és hogy gurulhat igy be minden türelmét elveszitve?Mert a gyerekneveléshez türelem és kiegyensulyozottság kell nem de?Na de szerintem is dobjuk ezt a témát mert szora sem érdemes!És Melcsi ötleletét támogatnám:-ne irj ide többet!

Zsebi!
Örülök,hogy megnyugodtál!

Orsi!
Minden tiszteletem a tied,hogy belevágtok a következőbe! Kép

Harcimokus!
Örülök,hogy sikerült!

Kagylo!
A barátnőm átment a Dévaihoz (de ő a Nyirőbe járt elötte)és a negyedik lombik sikerült neki most 18 hetes és ma tudta meg hogy kislányt vár!Sok siker kivánok és ha bizol benne az már fél siker!

Ági!
Nagyon drukkolok! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Orsi!
Én ha nem tudtam máshonnan beutalót szeretzni kértem a körzetitől nekem iszonyat rendes úgyhogy nem volt gond. :)

Lányok!
ha már így nem tudjuk a tegnapi eseményeket lezárni nekem még egy kérdésem lenne ezzel kapcsolatban ha Nikoldae olvasol szívesen venném a válaszod.
Hogy ha valakinek van három gyermeke és igazából a szíve mélyén az egész lombik és inszem eljárást sem tudja elfogadni miért olvas ilyen fórumot?

Ági!
Betettelek. :)

Melcsi!
Javítottalak! :)

Kagyló!
Biztos sikerül neked is a negyedik sak hinni kell benne és nem lesz semmi baj. :)
Jól vagyok, boldog és csak a következő vizsgálatig gondolok majd minden megoldódik szép sorban. Bízom a babáimban és a sorsomban.

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!
Én is szerettem volna feliratkozni a táblába,de olvastam mennyire sokan vagytok benne!Igy várok az "üresedésig"!Ha estleg majd lesz hely akkor szeretnék én is bekerülni!

KépKépKépKép
aniko24

Anikó!
Ne hülyéskedj. Mindenki bekerül aki szeretne csak sokan vannak benne akik már rég nem írtak őket vettem most ki ha jelentkeznek visszateszemőket. De ha mindig mindenki örökre bent marad akkor egy idő után baromi hosszú lenne a tábla ami aztért mutatja hogy mennyien vagyunk ebbe a cipőbe. Na érted miről írkálok itt.
Várom az adataidat. :) Csak a kék részbe tegyelek vagy a babásba is mert ha mindkettőbe (semmi akadálya) írd a fiad adatait is. :) + egy képet amit betehetek a neved mellé. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Icsilya!
privi ment!
olvasd el légyszi!
harcimokus

Sziasztok!
Elmondom, hogy kerültem ide.
Az egyik régi osztálytársamat és barátnőmet kerestem itt, mert csak annyit tudtam róla, hogy Kaális lombikos. Egyébként az egész ügy érdekelt, mert nem tudtam, pontosan hogy is megy... (nekem anno nehezen ugyan, de természetes úton sikerült teherbe esnem, csak hormonokat kaptam, semmi egyéb). Őszintén letaglózott, amit olvastam, ezért nem bírtam ki szó nélkül. Annakidején a kórházban is lelkibeteg voltam, amikor abortuszost fektettek a mellettem lévő ágyra. Aludni se tudtam...
Egyébként az az egyik legnagyobb hibám, hogy lobbanékony vagyok és túl őszinte. Folyamatosan dolgozom ezen, de még mindig beleesek ebbe a hibámba, ahogy láthatjátok. Báár, már azért javulóban vagyok, mert legalább beismerem, ha hibázok. (A gyerekek sokmindenre megtanítják az embert.)
Aniko, arra "a 3 gyerekhez türelem-kiegyensúlyozottság kell" dologra is tudtam volna mit reagálni, de ne dobáljuk a labdát inkább, jó?
Maradjunk annyiban, hogy nektek vannak egyfajta nézeteitek, nekem meg másmilyenek. Ti páran vagytok azon az oldalon, én meg egyedül ezen. Nem akarok vitázni, mert ugyan bizonyos szempontból fölényben érzem magam, mégis a Ti beszélgetésetek ez, amibe tényleg nem volt okos dolog beleszólni, beismertem, hát inkább visszavonulok. De annyit kérnék, higgadjatok le, tényleg ne pazaroljátok rám az energiátokat, felejtsétek el, hogy itt voltam.
Mindenkinek jobb úgy. Ha valakinek még megjegyzése lenne velem, a családommal, a gyereknevelési elveimmel, hibáimmal kapcsolatban, írjon bátran priviben.
sok szerencsét nektek, és őrangyalt a babáitoknak!
nikolade

Nikolade!
Teljesen megértem a nézeteidet én nem is ítélem el sőt én is utáltam bármikor kórházban voltam (lapar műtét) az abortuszosokat sőt azzal sem értettem egyet hogy őket altatják azért hogy ne érezzék a fájdalmat.
De mégis a mi helyeztünket másnak értékelem mármint a három babából egyet esetleg redukálni. Én valószínűleg csak akkor tudnám bevállani ha az orvosok alátámasztanák hogy a babák egéssége forog kockán vagy akár az enyém. Mert akkor azért mérlegelnem kell három kicsi élet fog adott esetben elmúlni vagy csak egy. Remélem érted a dilemmámat illetve nem is dilemmázok én ezen mert csak kicsit nézek előre egyenlőre legyeek meg azok a szívhangok aztán majd meglátjuk hogy alakul az életem.
Amúgy engem konkrétan az soha nem zavart ha valaki hangot ad a véleméyének mert én is ilyen vagyok sőt hamar felkapom a vizet, de hidd el a mi oldalunk sem könnyű valóbanmost mi itt többen vagyunk, de sokan vannak a te oldaladon is csak ők nem írnak ide.

Kívánok neked és a családodnak nagyon jó egészésget és sok sok örömet az életben. :)

Remélem nem bántotalka meg a soraimmal mert egyáltalán nem állt szándékomban.

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Icsilya!
Üdv a Balcsin, csak nyárra jöttetek? Hol vertetek tábort észak v. dél?

Katyerina!
A visszakért embriók számánál miért számít az ember kora? Bocsi a tudatlanságomért........ :oops: :oops: :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Louis!
Azért van szerepe a kornak. mert minél fiatalabb vagy annál több az esély a sikeres lombikra. 35 év felett csökken az amúgy is csak 35 %-ék. Legalábbis én ezt gondolom. Nekem is az elsőnél kifejezetten kettőt engedtek vissza már csak azért is mert nem tudták hogy kvázi az a röptében a legyet típus vagyok csak a párom gondja miatt nem jött a várva várt baba vagy mi a helyzet a másodiktól viszont szó nélkül lett a három visszapakolva.

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Jaj Lányok, kár volt ezt a Nikolade-ot visszakérni ide. De remélem, többet nem jelentkezik. Engem még mindig nem győzött meg, főleg mert fölényben érzi magát, csak nem irja meg miben. Na mindegy, hátha nem találkozunk többet.
Pedig én is hivő vagyok (igaz templomba nem megyek mostanában), de sajnos nem megy a megbocsátás mindig. Ez a téma nagyon találni tud engem, én régebben, főleg mikor elment a babám, egyáltalán nem tudtam kisbabák társaságában lenni, pedig 2 unokatesómnak is gyereke született akkortájt, de nem tudtam meglátogatni őket. És amikor megjön a lombik után, az is olyan szörnyü tud lenni, mert hiába tudod az eszeddel, hogy kicsi az esély, azért mégis elhiszed, hogy babát vársz. és ha babát vársz tényleg, akkor meg ott a zabszem, hányan vannak, és mi lesz ha többen a kivánatosnál, és azzal mi legyen.
De ezt csak az érti, akinek ilyen bajai vannak.
Icsilya!
Elgondolkoztál azon, mi lett volna, ha a fagyik sikerülnek :roll: Mert azok valójában az ikreid ikrei voltak. Olyan furcsa lenne, nem? Persze, csak a peték, de akkor is!

melcsi1967

Zsebike!
Köszönöm akkor küldöm az adataim:
A kéket irom csak mert a kisfiamnál még nem volt problémám!
Név:Aniko
Intézet Kaáli,Dr.Kováts Timea
Imeretlen eredetű meddőség
32éves vagyok
2-ik lombik augusztusban
A kisfiam 2000.12.12.-én született! Kép Nem tudom ez a kép jo?Ez van az avataromba is.

KépKépKépKép
aniko24

Jajj, "ez a melcsi1967", senki nem akar itt téged meggyőzni semmiről, mikor esik már le?!
Nem tudom, tisztában vagy-e azzal, hogy elvileg ez egy nyilvános topik, ahová bárki beírhat bármit. Nos, én is akkor jövök, amikor kedvem van. Akár tetszik neked, akár nem. Nem vagy az anyám, de még a haverom se, legyél szíves egy kicsit te is ember számba venni engem, ahogy én tettem. A társaság nagy része szerintem már rég felfogta, hogy ha nem szólogat be, már itt se vagyok.
Zsebi, mint látod, igyekszem elfogadni az állláspontodat. Egyáltalán nem bántottál meg, sőt, nagyon köszönöm, hogy Te is megpróbálsz megérteni engem.
Remélem, tényleg nem lesz több megválaszolandó hozzászólás.
nikolade

Zsebi köszi, hogy betettél!!
A többieknek a drukkokat köszi. Tegnap este úgy feszült a hasam, mint egy jó sólettes vacsi után, remélem ez jót jelent, és pénteken tuti megyek szexelni a doktorbácsival! :-)
Ági28

Ági, mi is pont ezen röhögtünk a párommal amikor inszemre készültem. Mármint a saját nyomorunkon, hogy ami másnak egy romantikus éjszaka, az nekünk katéter, 5 perc plafonnézés aztán megint 20 perc elmélkedés az élet dolgain. Gondoltam is rá, hogy vigyek-e gyertyát és pezsgőt a randira??

Nico, a kirohanás engem is elkapott, holott amúgy nagyon nyugodt természetű vagyok. A felvetett téma nagyon sok kérdést von maga után amin szerintem mindenki saját maga is elgondolkodik, aztán ki-ki a saját esendő lelkülete szerint mérlegel és dönt. Nem várom, hogy válaszolj, ezek csupán költői kérdések. (no meg nem is akarom a témát túlragozni) Felmerül itt olyan kérdés is, hogy mi előbbre való? Az élet milyensége-minősége vagy egyáltalán egy élet, ami esetleg önállóan nem is képes a fennmaradásra. Vagy netán néhány élet amit rövid időre közénk hívunk, hogy aztán utána visszaköltözzenek. Mikor vagyunk felelősségteljesebbek?
A másik, hogy bele tudnál-e nyugodni, hogy nem lehet gyermeked? Amikor átélted te is az első terhességednél a problémákat, felmerült-e benned, hogy akkor maximum a hormonális pótlásig vagy hajlandó elmenni, tovább nem? Tudtál-e megállj parancsolni az anyaság utáni vágyaidnak? Vagy mi van, ha a gyermekednek nem lehet majd gyermeke? (Remélem nem kerültök majd olyan helyzetbe.)
Aztán habitustól is függ, hogy ki mit tud, mer bevállalni. Van aki azt mondja, hogy minden áron felvállalja a kockázatot, lehet az a baba sérült, koraszülött, mindegy. Van akinek nincs lehetősége ezt az utat választani és nem csak merő önzésből és kényelemből. Ezért írtam, hogy ezeknél a kérdéseknél pillanatnyilag döntünk valahogyan, de a következményeit szerencsétlen esetben örök életre viseljük és a végelszámolásnál (már ha van olyan) kell majd színt vallanunk.
A válaszaidat mind sejtem persze. Azt gondolom, hogy azokat a válaszokat amiket adsz csak és kizárólag nagyon erős hit mellett tudod a magadénak vallani.
Nem akartam észt osztani, csak felmerült bennem még egy pár dolog a téma kapcsán.
zsizzsik

zsizzsik hát igen ez érzelemmentes pát másodperc. Pont a multkor hülyültünk a párommal, hogy mi a házasság előtt csak orvoson keresztül szexelünk!! :oops: :-) ( na jó ez ugye nem igaz! )
Ági28

Zsebi : nálam PCO a gond, nem elzáródott petevezető :lol:

Orsi : arra gondoltam, hogy szeptemberben legalább már elkezdődik az építkezés, beindulnak a dolgok, utána meglesz időre minden, baba is, ház is. 8)

Tegnap voltunk a bátyáméknál, kb. 1,5 hónapja nem láttam a gyerkőcöket ( 4,5 éves fiú, 3,5 éves kislány) és ahogy megláttak, nem lehetett levakarni őket. Ők is úgy örültek nekünk, mint mi nekik. Annyira el tudok érzékenyedni, amikor jönnek, puszilgatnak, simogatnak. olyan édesek és úgy hiányzik...
mniki

Addig jó, amíg az ember röhögni tud a saját nyomorán :)
zsizzsik

Hát igen, másképp bele lehet őrűlni!! :-)
Ági28

Ági, Zsizsik!
Nem tudom láttátok-e a Sejtjeink c. filmsorozatot. Abban volt egy pár akinkek ugyan elsőre sikerült a lombik ikrek megszülettek császárral. Kérdezgetett tőlük a riporter mire a csaj mondta Hát most mit csináloj elmondhatják magukról nem tudnak gyereket csinálni, sőt nem tud gyerket szülni mégis van két csodaszép lánya. Nekem ez azóta baromira tetszik ez a mondta hát ez valahogy így van.

Niki!
Jaaaaa tényleg. :)

Na lánykáim szerintem akkor mostmár minden a helyére került a táblába kicsinyítem és teszem is fel ide, remélem tényleg nem csesztem el benne most semmit ha igen tessék jelezni!!!!!!!!! No problem javítom és kész. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kép Kép Kép Kép

Anikó!
A fiadról a képet végülis betettem a sárga részbe ha nem szeretnéd hogy ott legyetek akkor szóljál és kiveszem. Nézd meg és mond el a véleményed.

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?