sziasztok!
nap végére sikerült belépnem, hát nem mondom zajlik az élet....
nikolade megnyilvánulását én sem tudom szónélkül hagyni...
én azért csatlakoztam a topikhoz, mert őszintén szólva nekem ez felér egy csoportterápiával és nem kell terhelnem azokat az embereket akik nincsenek ilyen helyzetben.
szóval nikolade itt mindenkinek meg van a maga keresztje és ha nem tudsz segíteni esetleg jótanácsot adni vagy jó példával szolgálni (a kirohanásod nem volt az...) akkor ne nehezítsd a helyzetünket. azt hiszem mindenkinek egykis biztatásra van szüksége és nem energia elszívókra...
amugy a te döntésed, hogy egy embrióből nem fog sikerülni 5.-re sem, vagy 3embrioból sikerül a 2.-ra esetleg mind a 3 vagy 2 vagy 1 majd ha itt tartasz akkor vagdalkozz... és amíg csak vagdalkozol addig nincs is miről meggyőzni, mert érvelni nem tudtál...
ha tudod másképp csinálni sok sikert hozzá, de ne bántsd a lányokat!!!!
Aanda!
örülök, hogy igy sikerült és a természet levette a válladról ezt a nagy terhet. biztam bennetek. Mostmár pihenjél és remélem mindvégig felhőtlen lesz a babavárás!
Zsebi!
neked a 3 babához csak azt tudom kívánni amit aandának anno. mind1 hogy döntesz tudni fogod mi a helyes döntés, soha ne rágd magad emiatt.... nagyon drukkolok!!!!
Ági!!!
folyamatosan küldöm a plusszokat, nekem is jó hogy nem magammal foglalkozom
a többiektől meg bocsánat, de annyira hosszúra sikerült a mainapi forum, hogy már nem tudom ki mit kérdezett.
mindenkinek!
A doktornővel úgy egyeztünk meg eddig, hogy mivel fiatal szervezet vagyok kettőnél több embriót ne ültessünk be. még 6 eszkimóm van.
a multkori eszkimókból 3-at olvasztottak ki, abbol egy elhalt, egy kicsit megsérült egy tökéletes volt... nem kértem, hogy olvasszunk ki még...
most még nem tudom, hogy hogy bírják és mennyi marad életben, majd kedd reggel derül ki, de ha véletlen mind3 felolvasztott megmarad akkor 3-at kérek
a táblázatba az adataim:
orvos: kováts tímea doktornő
ok a lombikra: kiskatonák miatt (csak ICSI jöhet szóba)
eddig 1 lombik 1 fagyi és most a 2.fagyi folyamatban
kor: 27 év
asszem mára ennyi...
MINDENKINEK A LEGJOBBAKAT....!