Na hellló!
Most már megmaradok, végre wc-re mentem, ettem, most a Milka is mindjárt elfogy.
Beni is evett egy kicsit és 1 órája alszik már az erkélyen, remélem még jó sokáig, hisz a Ligetben 40 percet aludt csak.
Bár most valaki szőnyeget porol ...
Nagyon jó volt a tali, ilyenkor mindig elhatározom, hogy sűrűbben kéne tartani.
A következő az Orczy kertben lesz, ok? Csak hogy mindenkinek igazságos legyen.
Ja, látjátok, igaz a mondás, hogy a Ligetben mindig történik valami. Most épp ingyen koncertet kaptunk.
A koncerthallgatás győztesei: Zsófi, Marci és Peti. Ők így is édesdeden csicsiztek.
András is teljesen kidőlt, most alszik.
Jól érezte magát, azt mondta máskor is jön! Ez nagy szó ám!
Amit még akartam:
Bubek,
figyi, nem azért mondtam, hogy elpostázom, szóval nyugodtan eljöhettek, én csak örülök neki, csak extra ezért ne gyertek. Érted ugye???
Aventes szelepet köszi, hogy megmutattad, majd megfabrikáljuk a miénket is. Hátha ...
Sasha,
nem is voltak rosszak a gyerekek! Jó, nem azok a lerakomottmarad típusok, de inkább ne is legyenek ilyen tejbetökök. Elevenek.
És mondtam a lányoknak, hogy mennyire más Gabi és Dani, de arcra nagyon hasonlítanak.
Jó volt élőben is talizni Veled, bár mi sajnos nem sokat dumcsiztunk, majd legközelebb.
Mancsok,
Veletek is jó volt így személyesen, tökre ilyennek képzeltelek Benneteket.
Petike is cuki kis kakamanó.
Beninek is tetszett, mire hazaértünk, őt is átöltöztethettem.
És Orsi, nagyon bejöttél neki.
Kormi,
süti nagyon fini volt, köszi!
Levente nagyon aranyos, és szép nagy baba, tényleg, mint Beni.
És tetszett a babakocsitok, azért kérdeztem ezeket.
A többi baba és mama természetesen továbbra is szép és okos és aranyos, ezt már mondani sem kell.
Na, megyek, rendbe teszem picit a lakást.