Új privát üzeneted érkezett!

Kép Kép

Kép Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Na hellló!

Most már megmaradok, végre wc-re mentem, ettem, most a Milka is mindjárt elfogy. :D

Beni is evett egy kicsit és 1 órája alszik már az erkélyen, remélem még jó sokáig, hisz a Ligetben 40 percet aludt csak.
Bár most valaki szőnyeget porol ... :x

Nagyon jó volt a tali, ilyenkor mindig elhatározom, hogy sűrűbben kéne tartani.
A következő az Orczy kertben lesz, ok? Csak hogy mindenkinek igazságos legyen. :D

Ja, látjátok, igaz a mondás, hogy a Ligetben mindig történik valami. Most épp ingyen koncertet kaptunk. :D A koncerthallgatás győztesei: Zsófi, Marci és Peti. Ők így is édesdeden csicsiztek. :D

András is teljesen kidőlt, most alszik. :lol:
Jól érezte magát, azt mondta máskor is jön! Ez nagy szó ám! :lol:

Amit még akartam:

Bubek,
figyi, nem azért mondtam, hogy elpostázom, szóval nyugodtan eljöhettek, én csak örülök neki, csak extra ezért ne gyertek. Érted ugye???
Aventes szelepet köszi, hogy megmutattad, majd megfabrikáljuk a miénket is. Hátha ...

Sasha,
nem is voltak rosszak a gyerekek! Jó, nem azok a lerakomottmarad típusok, de inkább ne is legyenek ilyen tejbetökök. Elevenek. :lol:
És mondtam a lányoknak, hogy mennyire más Gabi és Dani, de arcra nagyon hasonlítanak. :)
Jó volt élőben is talizni Veled, bár mi sajnos nem sokat dumcsiztunk, majd legközelebb.

Mancsok,
Veletek is jó volt így személyesen, tökre ilyennek képzeltelek Benneteket. :D Petike is cuki kis kakamanó. :lol: Beninek is tetszett, mire hazaértünk, őt is átöltöztethettem. :D
És Orsi, nagyon bejöttél neki. :lol:

Kormi,
süti nagyon fini volt, köszi!
Levente nagyon aranyos, és szép nagy baba, tényleg, mint Beni.
És tetszett a babakocsitok, azért kérdeztem ezeket. :)

A többi baba és mama természetesen továbbra is szép és okos és aranyos, ezt már mondani sem kell. :D

Na, megyek, rendbe teszem picit a lakást.

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Az összes képet, amit csináltam, felraktam a http://kep.tar.hu/bbabak/ címre a tali 2006.07.05. galériába. Kicsit összekeveredtek felrakás közben.
Ha Levente bealszik, jövök még, meg talán kicsinyítgetek is pár képet ide is.

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

helloka,

nagyon szupik a képek :lol:

én is aludtam egy picit, nagyon ki vagyok már :roll:

én nem sokat fényképeztem, de majd este rakok fel képeket.

Most megyünk esküvő meghívó átvételére :lol:
Tudjátok hova kívánom ( a hátam közepébe) :evil:

Kép

Kép
sajtine

Gabi,
8 e-mail ment. Szólj, ha nem megy át mind!

Kép
Kép
Kép
ilba

Sasha,
3 e-mail ment.

Kép
Kép
Kép
ilba

Vuka,
4 e-mail ment.

Kép
Kép
Kép
ilba

Hali!

Nagyon élveztük a talit, majd később jövök bővebben is, egyelőre kidőltem mint a tök. Hazajöttünk és a Danit egy órán át próbáltam altatni, hogy tudjak aludni én is :lol: Most 7-kor keltünk fel, a Gabi addig meg nem tudom mit csinált, de olyan jó kisfiú már, nem keltett fel minket, nézte a mesét, meg játszott csendben.

Persze, hogy csak elevenek voltak, nem a megszokott környezetben nem a megszokott dolgokat csinálják, de tényleg nagyon elevenek a drágák-..

mennem kell

Kép
sasha

Sasha,
monggggyá nekem egy utca/házszámot (ha gondolod priviben), holnap elsétálunk Livivel a kenguruval. Még ecccer bocsi, ég a pofám.... :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ilba csak egy e-mail jött, igaz a tárgyban egy 4-es szerepel. Több e-mailről még csak hibaüzenet se jött.

Én annyira hulla vagyok, utána még bementünk apa munkahelyére, aztán az OTP-be, bő fél órát ügyintéztünk, majd hazasétáltunk, mert apa reggel nem rakta be a kocsiba az ülést, persze ő kocsival jött haza. Aztán itt volt a húgom a barátjával, most kísértem őket ki. Most azt hiszem beülünk mindketten a kádba, mert csupa koszosak vagyunk.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Ja a többiektől is kérek képeket, főleg Petrásakat!

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Na megvolt a nagy közös pancsi.
Ilba köszi a képeket :!:

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Gabuska!

NE viccelj, neked ég a pofid? Az enyimről már le is sült! Mit szólnál, ha holnap valahol félúton találkoznánk. Te fent laksz a volt Hunyadi mozi közelében ha jól sejtem, én meg a tűzoltóságnál, úgyhogy neked se kell lejárni a lábad, meg én se vagyok kiszolgálva...

Bocsi lányok, hogy csak ilyen kicsit maradtunk, igaz az a kicsi 2 óra is megvolt, de a páromnak már mikor oda se értünk jött a telefon, hogy az egyik cégnél bedöglött a gép és sűrgősen meg kell csinálni. Mindkettő bedöglött. Áramingadozás, hirtelen túlfeszültség és ellőtte mindkét gépet, ez van, ilyen egy rendszergazda élete, sosincs sok dolga, csak a legrosszabb időben történik az is:)

A hordozókendőt nagyon szépen köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Keresek egy hordozókendő leírást, hogy hogy kell megkötni, mert elfelejtettem, erre mindenhol pénzt kérnek érte, meg tanfolyamok vannak, hát ezek már mindenből pénzt csinálnak???

Kép
sasha

Na megoldottam a problémát, fgtam magam és visszaemlékeztem. Már mindkét nagyobb fiú kipróbálta, tök jól érezték magukat benne:))) Már csak az nem próbálta akinek kéne.:)))))))))))))

Mégeccer köszi a kendőt, eddig nagyon tetszik... ja és a színe is... tök jól áll:)))) :twisted:

Kép
sasha

Szia drágaságom, de rég láttalak
Kép

tudod, Ő a barátnőm Livi
Kép

látod milyen szép szandija van
Kép

Livi! a Zsófi csak haver
Kép

Pakolok, mert mindjárt megyünk haza
Kép

Szia Ilba néni, én vagyok a Marci baba
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
sajtine

Sasha,
nem gond a séta, neked sokkal körülményesebb, mint nekem. Szal hova menjek? Nem zavarunk ám, csak odaadom és jövünk.

Éééééééééééééééééédesek ezek a kölkök, mind egy szálig!

Ja, és nézzétek mit kapott Livi Ilbáéktól
Kép Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

majd küldöm mailen is, de nem ma...nekünk is tök jó volt!!!
Gabi köszi a polót mégegyszer!!! :D
most nem tudok, mert még nem láttam semmit a meccsből, és a franciák vezetnek... :( :cry:

Jó éjt!

Kép
----------------
B&M
bubek

Bubek,
szívesen!

Hajrá Portugália!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Úgy látszik akinek drukkolok az veszít. :(
Végre lementettem az összes eddigi tali képeit és szépen rendszereztem. Most mint aki jól végezte dolgát megyek aludni, pedig a csapban hever egy kakis textilpellus, de nincs hozzá energiám.
Jó éjt!

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sziasztok!

Nagyon jók a képek sajnálom, hogy mi nem voltunk!
Nekem így papásan még jobban is tetszik a dolog!! :) :D :lol: :lol: :lol: :lol:
...és én még nem is küldtem el a múltkori képeket... csak egy kicsit zűrösek vagyunk mostanság, no meg nem is sokat tartózkodunk otthon...

Natasa
Két hónapot akartam írni, csak egy kicsit gyorsabb volt a kezem mint az agyam... :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ilba!

De jó, hogy a párod is élvezte a talit!
Enyim azt modnta, hogy mégegyszer ilyen hülyeségre nem veszem rá :evil: Egyébként nem sikerült megértenem az okát, de tök ideg volt már mire hazaértünk. Lehet a melója miatt, bár nemtudom. Hazértünk és kapkodott, meg készülődött, és ment is dolgozni. Pedig olyan jó volt, mégha nem is dumáltam senkivel.

ja tegnap éjjel azért kiderült, hogy miért hagyott aludni az én okos kisnagy fiam. Mert időközben hazaért az apja és elvitte vásárolni:))

Gabus!
Úgy túnik nem engeded, hogy segítsek abban, hogy ne kelljen legyalogolni a lábadat térdközépig :twisted: Javasoltam volna valamelyik délután egy Kossuth teret mint találka hely, mert legalább rávettem volna magam, hogy mozduljak már meg és ne csak tespedjek itthon és véger másfél hét után ismét eljutottunk volna a játszótérre, úgyhogy ne vedd el a reményt! :wink: Mi olyan 4-5 körül énrénk oda akármelyik nap (kivéve hétvége), mit szólsz hozzá (na ezt a szólsz szót kétféle módon írtam le és jól kiröhögtem magam :lol: az első a szülsz volt, a második meg a szósz :lol:) Szóval mit szülsz hozzá?

Kép
sasha

Örülök, hogy mindenki kíválóan érezte magát, és teljes számban vissza is tért közénk! Forza Babanet!

Kép Kép
coolasa

Én nem értem az embereket, miért kell egy kismamához reggel fél 10-kor telefonálni? Gondolhatják, hogy alszom még! :lol:
Megpróbáltam visszaaludni, mert ma is fáj a fejem, sikerült is a dolog, erre nem felébresztenek. Szerencsére ma már csak éppenhogy fáj a fejem, ezt kibírom gyógyszer nélkül is, iszok mindjárt egy erős fekete teát, ez a meleg, a fáradtság és a nem alvás betett nekem, pedig tegnap annyit ittam, hogy az csak na és este még 2 tányér levest is megettem, mondván az is folyadék.
Na megyek a zuhany alá, hogy magamhoz térjek.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sziasztok!

Elkezdem felpagolgatni a képeket, lesz vagy 40, úgyhogy sztem részletekben érkeznek majd (néha dolgozni is kell:)
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
mancsbá

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
mancsbá

Mancsbá,
máááá ne is haragugggggggy, de az utánzás nem szép dolog! Én is 40 képet raktam fel... :evil: :twisted:

Sasha,
rendicsek, akkor ma? Kőőőőőőő a mobilszámom?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!
Látöm özönlenek a képek. Ez nagyon jó! Így már be merem ismerni, hogy én tegnap azért nem fotóztam mert, az üres tatyót vittem el gép nélkül :oops:
Sasha, örülök, hogy bejött a kendő. Remélem Gerinél is sikere lesz! A www.hordozokendo.lap.hu oldalon lehet találni megkötési módokat melyek, Gerinek is jók!
Gabus, továbbra is nagyon tetszik a kis ingecske. Ma megpróbálom rávenni a lányom, hogy próbálja fel a rucikat. Sajnos mióta meleg van már a sima ujjatlan body látványától is frászt kap :( Köfike!
Vuka, Petra elrontotta a lányom! Ma még nem aludt hanem nyögéshangok helyett "dumál" és be nem áll a szája. Ráadásul elég hangosan csinálja. Lehet én meg ettől megyek át fejfájósba?! Mondjuk, roppant cukipofa, de félek a nemalvástól később majd jó nyügi lesz.

Kép Kép
natasa1975

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
mancsbá

Gabuska
nekem 42 lesz a vége, bebebebeeeeee :twisted:

Kép
Kép
mancsbá

Mancsbá, olvastad a fordításom? Nehogy ez akadályozzon meg abban, hogy te legyél a legfélelmetesebb középkeleteurópai drogbáró! Arról nem is beszélve, hogy esetleg BF is megorrolhatna rám.

Kép Kép
coolasa

Na jóóóóó, ha harc, legyen harc! Felteszem mind a 71-et! :twisted: :twisted: :twisted:

Natasa,
szivike!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
mancsbá

Én meg nem győzöm letölteni a képeket, persze mazsolázgatok, de már így is van 63. Be-be-beeeeeeeeeee (pedig nem is vittem fényképezőt)

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vuka, téged hirdetlek ki győztesnek. Meg Natasát, aki merő nayglelkűségből inkább nem vitt fotóáppárátot, csak hogy biztos ne alázza meg felülmúlhatatlan fotósorozatával eme 2 remek udvari fényképészt..

Kép Kép
coolasa

Bocsi Natasa, hogy Petra ilyen hatással volt Szonjára! Petra nagyon élvezte a tegnapi napot, a sok nyüzsit, aranyos babákat. Képzeljétek este olyanokat és annyit kurjongatott, hogy az csak na. És most először egy csomót kacarászott hangosan úgy, hogy nem kellett hozzár csikizni, csak ránk nézett és már nevetett is. Nagyon aranyos volt, azt hittem majd meg eszem.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vuka, azt hiszem Petra tegnap Levit is jobban élvezte mint Szonja. Azt hiszem közbe kell avatkoznom, mert az apja már most belénevelte, hogy tartsa magát távol a pasiktól :?
Coolasa, jól látod :)
Ilba, ott valahol az első képek között ahol 3 gyermekkel vagytok ti,...szóval, érdemes lenne komolyan fontolóra venni a kistesó-tesókat. Jól áll nektek a nagy család :wink:

Szonja elaludt :lol:
Megjegyzem, be kellene mennem a céghez kb most :roll:

Kép Kép
natasa1975

Az biztos, hogy Levente tegnap mindkét leányzó kezét igencsak szorongatta, de csak Petrától kapott érte simogatást a buksijára :lol:

Kormi

kormi

Szia Coolasa

olvastam, köszi szépen, a többit majd az újságokból megtudod! (pl. blikk főcim: Jogász is benne volt az évszázad fűbotrányában!)

egyébként lefényképeztem a kokótablettát, ami olyan, mint a kókuszmatrac, csak tömörítve, tehát valószínűleg az felszívja a vizet, és táptalajt képez a NAPRAFORGÓ magocskáknak!!! :twisted:

Kép
Kép
mancsbá

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
mancsbá

Na mostam, vasaltam (légkondi nélkül!), mosogattam, porszívóztam, felmostam, WC-fürdőszoba tiszta - szóval most rettentően elfáradtam, alig állok a lábamon. Délután jöhet az újabb vendégsereg. Ha minden igaz eljön hozzám a barátnőm a két gyerkőcével (2 és 4 évesek), Petra biztos élvezni fogja, most alszik, Ő így készül a délutáni rohamra. Már nagyon várom őket, ugyanis ők az én próbagyerekeim. Amíg nekem még nem volt, addig őket dajkálgattam, tök furi néha, hogy Petra most az Ő cuccaikat hordja (babakocsi is az ővék) és mennyire másképp áll neki. Annyira mások a babák.
Apának is mondtam, hogy takarítok ezerrel, Ő erre közölte, hogy tök felesleges, csak rosszabb lesz mint volt és holnap újra csinálhatom. :?
Na megyek pihenek, befekszem a TV elé egy tál cseresznyével, aztán mindjár magam mellé veszem Petrát is, mert hiányzik a mosolya.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Ma mindenki babanet mentes délutánt tart? :(

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabus, úgy, mint pl te?

Kép Kép
coolasa

Hali!

Gabus, bocsi, de nem tudtam a géphez jönni csak reggel. Tegnap a párom ahová ment dolgozni el is hozott egy gépet és azt bütykölte fél nap, aztán meg én főztem, meg sütöttem palacsintát, kicsit takarítottam és mire a géphez kerültem volna beállítottak anyósék, most mentek el...

Kép
sasha

Én itt voltam egész du., de rajtam kívül senki más, gondoltam magammal inkább nem levelezek, inkább megbeszélem magamban a dolgokat. :D

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sziasztok!

Én is be- benéztem délután, csak a 0 forgalom miatt nem írtam...

Ilba, Sasha,
ugye megérkeztek a belépők? Kiakadnék, ha elkeverednének a postán, mikor személyesen is találkoztunk....

Levente ma igyekezett tökélyre fejleszteni a hogyan pisiljük képen magunkat mutatványt. Még egy kis gyakorlás, és a falat is eltalálja a feje felett.

Kormi

Kormi

kormi

Coolasa,
kikérem magamnak, én negyed óránként felnéztem!

Sasha,
akkkkó holnap?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Itt vagyok ám én is, az egész napos távolmaradásom igazolt: kint voltunk az udvaron. Petike jókat játszott és szunyált, énmeg olvasgattam és próbáltam némi színt ölteni :D

Ilba,
köszi a képeket, megkaptam mind2 levelet :D És a helyet is köszi!

Coolasa,
boldog hófordulót kívánok Noéminek! Képzeld szegény takaródat nem vittem sétálni :oops: Elfelejtettem, úgyhogy már megint pléd és takaró nélkül voltunk. Legközelebb szólj légyszi, hogy el ne felejtsem! És ezt mindenkitől kérem!!!! Szóljatok rám, hogy plédet vigyek a talira!!!!

Kormi,
nagyon fini volt a muffin! (ezt most azért is írom, hogy izgassan Coolasa gyomornedveit :twisted: ) legközelebb is jössz, ugye? :lol: :lol: :lol:

Végre megszületett Palik Vilike :lol: Már tele volt a zsákom az állandó főcímekkel: Mikor jössz Vilike? Mára várjuk Vilikét! Anikó terhesen megy síelni! stb. Csóringer csajszi meg még az utolsó pillanatban is hagyta magát fotózni, pedig úgy fel volt már püffedve az arca, olyan vizes volt hogy még, ennek ellenére mégis :shock: Ahhoz képest, hogy annak idején azt nyilatkozták, hogy az ő gyerekükből nem lesz címlapbaba... Úgy látszik, van az a pénz... :twisted:

Kép
mancs

Kukuccccccccccccccs! :roll:

Van itt valaki? Ha nincs, megyek szunyálni.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Hát, akkor jó éjt mindenkinek! :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X