Sziasztok
megpróbálok visszamenni az időben és válaszolni mindenre.
Először a nyaralásról:
Szóval Dobogómajorban voltunk, ez Hévíz és Keszthely között van. Olyan, mint egy kis falu, és ez egy emberé...
Szóval igazi "paradicsom", volt benti és kinti medence, masszázs, pezsgőfürdő, szauna, teniszpálya, tekepálya, ping-pong asztal...lovacskák, kecskék, madarak szóval minden féle állatka.
Íme néhány kép:
nem engedi feltölterni, majd később megpróbálom.
ezt láttuk az ablakból
]
ebben laktunk
medence
ilyen szép volt minden
Szóval Artúr baba is nagyon jól viselkedett, kicsit tartottam tőle, hogy majd sokat sír és mégis egy szálloda...hát nem az ő hangjától zengett. Sok baba volt úgyhogy tényleg nagyon jó volt.
Ildikó!
Örülök, hogy ilyen jól viseled a meleget, én már nagyon örülök, hogy egy kicsit "hüvösebb van", mert én már nagyon nehezen bírtam. Artúr babát már napközben is fürdettem, nagyon élvezte a pancsikolást, utána meg jókat aludt.
Hozzátápiból egyenlőre nincs semmi. Még tejcsizik, csak én voltam betojva, hogy kevés a tejem, de eddig úgy néz ki, hogy még elég neki. Bár most is csak 400 grammot hízott 1 hónap alatt, de a dokinő is azt mondta, hogy nincs semmi gond.
Mondjuk már egy kis gyümilevet adtam neki ebben a nagy melegben, mert vizet és teát sem hajlandó inni.
jövő héten már 5 hónapos lesz...
hogy megy az idő, de neked nem is kell mondanom, aki már AFP-n is volt...remélem minden rendben lesz és feltétlenül tájékoztatni, ha kiderül, hogy kiscsajszi vagy kispasi a pocakbaba!
Dávid igazi vagány nagyfiú a balatoni képeken! (megkuksiztam a vecsési oldalon is a képeket
)
A játszószőnyegről is csináltam képet, hogy milyen volt,
eredeti játszószőnyeg
Úgy látom Kicsilány is feltunningolta Pogiét.
Kicsilány!
Pogi tényleg igazi csajszi. Nagyon aranyos. Egyébként attól függetlenül, hogy ő lány, Artúr baba meg fiú, a képeken egy csomó hasonlóság van, mármint abban, hogy pl. az ő szájából is így lóg a cumi, ha elaludt, ő is ki szokott nyúlni (elaludni) a játszószőnyegen...stb. Szerintem tök jó látni ezeket más gyerkőcökben is.
Tök jó, hogy a saját ágyában alszik, nagyon ügyes. És hogy még forgolódik is…hát igen, mi kicsit le vagyunk maradva, fejemelgetést is később kezdtük, de 2-szer már ő is átfordult a pocakjáról a hátára, persze mire hoztam a kamerát, hogy apának felvegyük akkor nem csinálta…azóta se. (ez tegnap előtt volt) Tökre meglepődtem először nem is akartam hinni a szememnek. Na mindegy, lassan de biztosan haladunk mi is előre.
Ja és napközben már 2-szer alszik egy nagyobbat ami 2-3 óra időtartam. Csak kiszámíthatatlan időpontban, általában délelőtt és délután, gondolom majd ez is be fog állni neki rendszeresebbé.
Mondjuk mostanában 5-kor kel reggel, aminek annyira nem örülök…eddig 7-ig aludt, de azért ez is nagyon jó. Így volt, hogy már 6-1/27 körül sétálni voltunk,mert akkor még elviselhető volt a levegő.
Ja, és az a kép, ahol a pocakján alszik és a hasa alatt van a keze, tiszta Artúr…ő is így aludt egy csomó ideig a pocakján.
Szeee,
hogy megy az idő…elmúlt 6 hetes…nem semmi, igazi nagylány már Melinda is és ahogy látom ő is egy hős.
Egyébként Mincsike is adott fura hangot a torkán úgy 3-4 hónapos koráig, mi is elvittük dokihoz, hogy mi ez, mert tökre idegesített, olyan volt, mintha a torka és az orra között lenne valami, és nem tudtuk neki az orrszívóval se kiszívni. Így mi is megtapasztaltuk az endoszkópos vizsgálatot…tényleg elég rémisztő és állítólag fáj is nekik, nekem azt mondta a nővérke, ugyanis ő kipróbálta…
Nekünk is azt mondták, hogy majd elmúlik és tényleg el is múlt, idővel.
Azt hiszem már egyszer írtam, hogy tényleg minden idő kérdése..hasfájás…fogfájás…fejemelgetés…fordulgatás..stb.
Fülkilövés…hát én a kórházban kaptam majdnem szívbajt mikor jöttünk haza. Majdnem kilőtték Artúr baba fülét, mert összetévesztették egy lánnyal…huh, épp jókor érkeztem.
elég vicces lett volna egy 5 napos fiú gyerek fülbevalóval…
Szabus,
nálatok mi a helyzet? Zalán baba? Remélem, veletek is minden rendben.
Lányok, egyszer Kicsilány felvetette, hogy jó lenne találkozni személyesen is.
Mi a vélemény?
persze csak akkor ha már mindenki ki tud mozdulni.
Puszika,
„Ala” Gombócka
Ja, tegnap megint oltást kaptunk, hát valamit nagyon elszúrt a dokinő, mert Mincsi úgy ordított mint még soha. Alig bírtam megvigasztalni. Még itthon a cici se vigasztalta meg, csak nézett rám és panaszkodva sírdogált. Végül be kellett kapcsolnom a porszívót (imádja a hangját…) és elkezdett vigyorogni. Na akkor szopizott és azt hiszem megbocsátott. Bár azóta nem tudom levakarni magamról, délelőtt is nyügi volt. Csak most megint nem tudom, hogy az idő miatt vagy a szuri miatt…
Írjatok, jó hétvégét mindenkinek.
Gondolom Ildikóék megint utaznak valamerre…(most irigykedem)