Új privát üzeneted érkezett!

[quote="gumicukor"] írta:gumicukors milyen erős volt Halacska, amikor beszéltem vele telefonon, én meg bőgtem... most még több ilyen erőt kívánok!!!

Én is ugyanezt kivánom, még több erőt!!! Nekem nem volt.............

[quote="gumicukor"] írta:gumicukorbanyóci, nagy drukk!!! :) már túllépted a terminust?

aha, már 2 napja. eléggé ki is vagyok, nehezen viselem az időjárást is, magamat is :?

Sajnálom az osztálytársadat :( , nagyon nehéz dolgok ezek :(

KépKép
KépKép
banyóci

Banyóci

Sztem ha már nehezen viseled akkor közel van a nagy találkozás!
Emlékszem, Anna szülinapján mennyire elviselhetetlen nyiff-nyaff voltam.

Sajna, egyáltalán nem vagyok túl a dolgokon. Bizom az időben és abban, hogy sikerül feldolgozni a törnénteket. Egyelőre a lelki fájdalmak mellett még fizikai fájdalmak is vannak, amik nem könnyítik meg a szitut.

b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Sziasztok!

Halacska! Annádnak nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánunk születésnapja alkalmából!
Neked sok-sok erőt kívánok, meríts abból energiát a folytatáshoz, hogy van egy csodálatos kislányod! Annyira szomorú vagyok, hogy ilyesmi megtörténhet :cry: egyszerűen felfoghatatlan :cry:

Pussz:

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Halacska
Annának nagyon boldog 4. szülinapot! :)
Talán az ő öröme feledteti egy pillanatra a történteket.

Puszi:
Karol

KépKép
KépKép
gumicukor

Bea
Nagyon-nagyon boldog szülinapot Annádnak!!!

Teljesen természetes amit irsz......, mármint a fájdalomról :( . Hidd el, a legnagyobb gyógyir a gyönyörű kislányod......., de nem akarok okoskodni, tudom milyen szemét érzés amúgy is :cry: . Úgy segitenék, ha tudnék................

KépKép
KépKép
banyóci

Halacska

PAncsinak!!!

Kép

KépKép
KépKép
nyuszika

Köszönjük a szülinapi kívánságokat!
Kép

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Sziasztok

Bea
Nagyon boldog szulinapot Pancsinak :D Latszik hogy elvarazsolta a torta,nagyon kis csini :wink:
Pihenj,csak ez segit,a fizikai fajdalom meg lassan elmulik.Fontos hogy kiadd magadbol a fajdalmat csak ugy segithet az ido is.Drukkolok nagyon!!!!!

Banyoci
Itt a front,remelem a tesoka mar kibujik is kint boldogit tovabb :D

Zsuzsa
Hat igen,en is igy gondoltam,plane az elozo lanyos UH utan... ahhoz kepest hogy fiu meg tegnap is gyotort a hanyinger,ugyhogy jo kis rafinalt lesz tesoka. :roll: Alexal mar a 12.heten teljesne jol voltam,most meg...

Alex mar egeszseges es eleven :wink: Viszont nekem tegnap ugy fajt a hasam hogy le kellett fekudnom es egesz delutan pihentem....Az irodaban tok sok dologom volt esszerintem azert...

na pusz,
Kata

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Zuhog az eső hajnal óta :evil: Pedig olyan mehetnékem van, unokatesómékkal találkoznánk Nagymaroson, de ahogy elnézem nem lesz a kirándulásból semmi. :cry:

Halacska! De édi Pancsi! Látszik, hogy teljesen elbűvölte a torta és persze a tűzijáték :D

Kataa! Vigyázz magadra, pihizzél sokat. Meddig dolgozol még?

Szerintem nincs olyan, hogy lányos-fiús anyuka. Én magamról azt hittem, hogy fiús anyuka vagyok, aztán megszületett Nóri. onnantól kezdve hangoztattam, hogy akár 3 lányt is bevállalnék, annyira jó lányos anyukának lenni. Jött Márk és most azt mondom, hogy teljesen mindegy, hogy lány, vagy fiú. :wink:

Banyóci! Drukk-drukk!

Szép hétvégét Mindenkinek:

Magdi
mléna

Magdi!

Nem a hozzáálássa fiús vagy lányos valakinek, hanem olyan... ez olyan érzés. Mikor nekem mondta egy anyuka amikor a Danit vártam, (és és nagyon lányt szerettem volna akkor is) hogy őszerinte nekem fiam lesz és szerinte a 3. is,ha lesz, merthogy én olyan fiús anyuka vagyok... Nem tudta megmagyarázni, hogy miért és eddig nem igazán értettem, és soha ilyet még nem is mondtam senkinek, mert nem éreztem úgy, hogy talán igaz lehet. Csak most Kataanál.

Halacska!
Nagyon jó lehetett a szülinapi buli, és nagyon jó nézni ahogy tetszik neki a tüzijáték:))) :D Hogy érzed magad? Mennyi idős volt a babád? Hiába kerestem, nem találtam, hogy mekkora v olt az angyalkád.

Banyóci!
Drukkolok a babádnak, hogy gyorsan jöjjön mán ki!:)

Kép
sasha

Sziasztok
A mai nap nagy jelentosseggel bir nekunk:Alex megtanult 2 kerekun biciklizni.Mindezt 4 este fel oras gyakorlassal :D Elindul,kanyarodik,fekez megall biztonsagal :!: :!: Irto buszkek vagyunk ra, olyan hihetelen hogy nemreg szuletett es mar bicajozik mint a nagyok :lol: Meg is konnyeztem,de apanal rafogtam a babara :wink:

Engem kikeszit ez a frontos ido,mint egy liba voltam egesz nap.Persze azert foztem finomakat+mostam+agyat huztam,de erom az nem sok volt...

Magdi
Hat nem egy kirandulo ido volt,mi is csak az udvarig mentunk ma.
Elvileg vallaltam szeptember vegeig a munkat,juliusban tobb napot Becsben is leszek tariningen....Augusztusban nyaralunk sokat ,az oviszunet miatt is ,ugyhogy ma eldontottem hogy szeptemberben mar itthon leszek.

Sasha
Etem en hogy mire mondod :D Egyebkent erdekes mert nem vagyok egy sportos anyuka,de Alex ota latom hogy egy fiu is lehet szofogado,igy konnyebben vagok neki a tesonak.Ciki de Alexnal amikor megszuletett es kiderult hogy fiu,5 perc csalodottsagot erztem,amit azota is banok.Aztan hogy novekedett,meg hogy mennyire kedves,segitokesz, mar vartam hogy ujra fiu legyen.
Igazabol ciki,de csak a ruhak miatt szerettem volna kislanyt,en is ruha+cipo manias vagyok, talan azert :oops: :lol: Meghat az 5 fiu unokteso csak piszkalna a kicsit,ja es nem kis ertek halmozodott fel az evek soran ,tehat penztarca kimelo is lesz :P Persze azert veszek neki ujakat is,mert nem biiirok magammal,de a baratnom es a batamek is csodaszep ruhakat tettek felre,azokat is megkapom.

Na megyek furdetni.
Pusza
kata

Kép
Kép
kataa

Gumicukor

Daninak nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánunk!!
Neked is gratulálunk a 4 éves eseményhez!

Kép

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Sziasztok
Halacska
Öszinte részvétem :cry:

Boldog szülinapot kivánok anának és daninak is :D

Pusz Csics
csics

Gumicukor

DANINAK:

Kép

KépKép
KépKép
nyuszika

Bea

Nagyon allat a kep PAncsirol...:):):)

KépKép
KépKép
nyuszika

Gumicukor
Danidnak nagyon boldog szülinapot :P !

Bea
Képek :) , nagyon tutik

KépKép
KépKép
banyóci

Sziasztok

Halacska
Őszinte részvétem !!!!
És nagyon boldog szülinapot a lánykádnak! Tüneményes csajszi!

Gumicukor
Nagyon boldog születésnapot kívánunk Daninak!

Annyira hihetetlen, hogy már 4 évesek!

Kataa
Gratula a kisfiúhoz. Csak halkan megjegyzem, hogy én Tomit lánynak vártam, de ahogy kimondta az UH-s nő, hogy fiú, olyan jó érzés volt. Anyuéknál Tomi az egyetlen fiú unoka, anyóséknál meg Szilcsi az egyetlen lány. Úgyhogy pont jó lett így.

Banyóci
Lehet hogy már babázol? Drukk hegyek mennek! Ügyesen, gyorsan!

Mi ma jöttünk haza egy rögtönzött nyaralásból. Lementünk anyuékhoz Szeged mellé (ott van tanyájuk) szerdán. Csirkék, nyulak, gyöngyösök, pici pipik, csincsilla és egyéb állatkák. HIhetetlen módon élvezték a gyerekek, teljesen nomád élet, egész nap a homokban (azért medence volt). Mama minden reggel palacsintát sütött nekik (ezért kelt hajnalban, hogy 8-ra kész legyen). EGyszóval maga volt a tökéletes nyaralás nekik. Én meg próbáltam segíteni a kert részben, apu lába nagyon fáj, úgyhogy már nem úgy megy a meló, elkel a segítség.

Tomi pedig egy hete elkezdte a pelenka nélküliséget, egyik reggel szólt, hogy kaka-kaka (eddig ez azt jelentette, hogy bekakilt) pelus le, Tomi leguggol, és jön a pisi. Úgyhogy azóta nappal nincs pelus, pisivel már 100 %-os, a kaki még necces, sajnos most hasmenése van, úgyhogy minden bugyiban van egy kicsi. De nagyon reklamál, ha pelust adok rá, nappali alvásnál is mindig száraz marad, és ahogy ébred, már rohan a bilire.

Na ennyit röviden, megyek kiáztatom a kezem, mert nagyon szörnyen néz ki a gyomlálástól.

Szilcsike
szilcsike

Hali!

Kataa!
:) Örülök, hogy érted:)

Bea!
Hát ez a csupahomok kép nagyon jó lett:)))))))))))))))

Gumicukor!
Sajnos pontosan nem tudom mikor van a Dani szülinapja, úgyhogy én sem szeretnék kimaradni
Boldog születésnapot kívánok Daninak!

Szilcsike!
Ne is mond, olyan, mintha 4 napja születtek volna :shock:
Nagyon édi a mamátok (anyukád?), hogy minden reggel csak azért kelt fel, hogy palacsintát süssön, hihetetlenek ezek a vidéki mamák. :lol:

Jajj, én már úgy várom, hogy ismét lerohadjon rólunk a ruha. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem semmi bajom nem volt a 36 fokban. A gyerekek meg egész nap tök pucéran rohangáltak, most is ezt csinálnák, és folyton pucéran találom őket, eredmény, Gabinak épphogy majdnem folyik az orra. A napokban remélem kiderül, hogy most megfázott, vagy sem. Na meg, hogy most nem lehet belemenni a medencébe folyton feketék a szutyoktól. Eddig, meg mindig patyolattiszták voltak :lol:

puszi

Kép
sasha

Sasha
vidéki mamán jót nevettem. Nekünk Ő a messzi mama, mert Szeged nincs túl közel. (bár most már autópálya visz, 1,5 óra az út)
A legdurvább az, hogy mivel nincs kint gáztűzhely, rendesen be kellett gyujtania a kályhába, azon sütötte, volt vagy 50 fok bent.
szilcsike

Szilcsike!

Azért írtam vidéki mamát, mert nekünk is van egy ilyen, aki mindent megtett értünk unokáiért. Ő Berettyóújfalu melletti kicsike faluba lakik Zsákán és imádom. Neki is az a régi parasztháza van, aminek az alja még agyagos és a tűzhelye is olyan mint a Te mamádnak :lol: Olyan nagyon régi nála minden, de ezért szeretem:))))

Kép
sasha

Sziasztok!

Gumicukor! Danidnak sok boldogságot kívánunk születésnapja alkalmából!

Zsuzsa! Hú, ez a kutyás sztori nagyon durva. Én mindig ilyen dolgoktól tartok, van 1-2 kutya az utcában, akik még kerítésen keresztül is félelmetesek. A gazdájukra nagyon haragszom, mert ez egyértelműen a kutyatartó hibája, egyszerűen nem képesek megnevelni a kutyát. Az ilyen gazdiktól én elvenném a kutyát és nem is engedném, hogy tartson.
Múltkor iszonyatosan lehordtam egy nőt. Szitu: sétálok a gyerekekkel, egy házba épp akkor ért haza a tulaj (nő). Kutya, mint az őrült ugat, Nórim teljesen ledermedve a félelemtől. A nő meg halál nyugodtan bemegy a házba. Kutya örjöng tovább a kerítésnél. Komolyan, hihetetlen volt, azt sem mondta a kutyának, hogy hallgass, vagy valami. Na, jó hangosan kifejtettem a véleményemet (nem fogja a kalapja mellé tűzni).
lényeg a lényeg, hogy én soha nem a kutyákra haragszom, hanem erre a felelőtlen, nemtőrödöm kutyatartó társadalomra (kivételektől elnézést), de sajnos az én tapasztalatom az, hogy a kutyatartók 90%-a nem foglalkozik a kutyájával, nem neveli. Grrrr regényt tudnék erről írni, annyi rossz tapasztalatom van. :cry:

Tegnap este egyébként a mi utcánkban is volt történés. Ez vicces volt, ugyanis egy malac rohangászott fel-alá az utcában, a cigányok pedig autóval hajtottak utána, próbálták elkapni. Nagyon okos volt a disznó, tök ügyin kicselezte a cigányokat. Mi meg a szomszédsággal egyetemben röhögtünk a kapuban :lol: :lol:

Nyuszika! Majd azért mesélj, hogy milyen az üzletasszonyélet. :wink: Sajnálom, hogy hétvégén ilyen rossz idő volt. De majd megyek felétek és akkor megcsodálom a kis boltodat is!! :lol:

Szilcsike! Gratula a szobatisztasághoz! De jó Neked! Én már úgy várom, hogy ne kelljen pelenkázni!

Banyóci??????

Szép napot Mindenkinek:

Magdi
mléna

Sziasztok!

Halacska
Nagyon boldog születésnapot kívánok Pancsinak! Sajnálom ami veled történt., ahogy telik az idő azért kicsit jobb lesz. Sok-sok erőt kívánok hozzá! Apa veled volt vagy Pancsira vigyázott? Nekem ez nagyon sokat segített, hogy nem voltam egyedül.

Kataa
Gratulálok a kisfiúhoz! Én is úgy gondolom, hogy teljesen mindegy. Így, hogy van tapasztalatom ugyanolyan aranyos egy kisfiú mint egy kislány.

Gumicukor
Daninak is boldog születésnapot!

Lányok tudtok nekem segíteni? A Petra biciklit kért a szülinapjára. Hétvégén elmentünk nézni de neki csak rózsaszín jó. Mondtuk, hogy üljön rá egy zöldre csak a méret miatt de nem volt hajlandó mert neki az nem tetszett. Most 12-es van neki de már az Olivér is tud bicajozni és mindennap megy a cirkusz, hogy ki üljön rá. Így az megmarad majd az Olivérnek de mégegy 12-et már nem szeretnék venni. Valakinek van már 16-os? A Petrát ráültettem és úgy van, hogy a pedálra leér a lába de a földre nem. Ez akkor jó? Szombaton éjjelig néztem a neten, hogy hol van rózsaszín és találtam is egy hausert. Decatlon, Hervis ilyen helyeken csak piros meg kék van.

Banyoci
Mi van veled? Írjál mert olyan kíváncsi vagyok.
Ma felhívtam az üzleteteket. Nem tudom, hogy kivel beszéltem de nagyon kedves volt. Két félét ajánlott (van rózsaszín is) a hausert és a caprinet. Ő a caprinet javasolta mert az alacsonyabb, mondta hogy a Gyurcinak is az van. Ő hány centi? A Petrát most mértem meg és csak 95cm. Beszéltem apával és a héten bemegyünk megnézni.

Ági
petra2

Sziasztok!

Köszi Panírka Anna dicséretét, nagyon jól érezte magát, vízben, szárazfölödn, levegőben egyaránt. :P
Jó nézegetni ezeket a képeket, látni az ő örömét.
Anyum elvitte pár napra, de már kipihentem magam, szeretném őt a közelemben tudni.

Ági
Férjem végig velem volt, segített, szinte 3 napra beköltözött a kórházba. Kata is találkozott vele amikor meglátogatott.
A sors fintora, hogy amikor megszületem a szülésznőt hajkurászta. De mostmár ezen is túl vagyok.

Az idegenekre nem készültem még fel, akik kérdezik, hogy vagyok. Jó szándékból érdeklődnek persze de én nem akarok senkinek sem válaszolni.

Magdi
Malac tényleg vicces lehetett. Neki szurkoltam volna én is.

Zsuzsa
Kutyasztori horror. Egyszer itt a lakón engem is megtámadott egy kóbor nagytestű eb. Samut (spániel) sétáltattam. Vhogy sikerült a pórázánál fogva felrántani az ölembe, ami a legrosszabb megoldás de mégis megmenekültünk. Sikoltoztam de rám se bagóztak.

Szilcsike
Köszönjük.
Pelusnélküliséghez gratula! pedig Tomijó is most született nem rég.

Banyóci
Annyit gondolok rád. Ha kibújna kisöcsi holnap a Kútvölgyiben leszek... :wink:

Nyuszika
Kerestelek msn-en a bolt miatt. Ha van időd és kedved írjál majd, hogy hogy alakulnak a dolgok. Lehet, hogy Pancsival elszaladnánk majd vmikor, amig itthon vagyok...Ja, a rucit is visszaviszem, persze csak a nőit.

Sasha
24 hetes volt a baba.

Kata
Én még tartom, hogy fiús anyuka vagy. Igen, érzés csak, semmi más. De ez semmilyen szempontból nem negativ.
Párna szuperál?

bea

A mai kép érdekessége, hogy Korfun van Európa legrövidebb leszállópályája vagy kifutója, ahogy tetszik. Pár méterre felettünk szálltak el a gépek...
Kép

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Helló!

Zsuzsa!
Kutyás sztori:(((((((
ú
Magdi!

Hát némelyik kutyás... komolyan mondom, hogy a panelban tartott kutyák sokkal normálisabbak, mert ott a gazdinak muszáj megnevelnie, és szorosan együttélnek, tehát muszáj foglalkozni is vele. Egyébként én semindig szólok rá a Kevinre (kis tacsiszerű), ha ugat valakit, mert tudom milyen komolytalan. Ha jön a postás és kinyitom a kaput, akkor egészen a kapuig ugatva szalad és amint kiért a "kintre" abbahagyja és elkezd barátkozni. Panelkutya volt ugye 5 évig, megkellett tanulnia a rendet. Persze kapunyitáskor rászólok, de ha itt a Dennis kutya akkor hatástalan,egymást akarják túlugatni. Odamennek a postáshoz,mindkettő kap simit és kész.
Disznókergetés :lol: :lol: :lol:

Halacska!
Ó istenem ilyen nagy volt már és mégis ilyen pici?! :cry:

Lakótelepen minket a Kevinnel is megtámadott egy nagy fekete kutya. Késő este volt szakadt a hó. Kevint elengedtem és szóban irányítottam, hogy nehogy nekiugorjon, de a vastag láncpórázra szükségem volt mindenképp. A fém villanyoszlopot püföltem a fémlánccal ami hatalmasakat dörrent, meg a fémkorlátot és határozott hangon, nagoyn hangosan szóltam a kutyához. A hangok, meg a fellépésem aztán elkergette. Lehet szerencsém volt, de meg kellett próbálnom, más esélyünk nem volt, lévén, hogy én már 34 hetes körül voltam a GAbival... Futni már nem tudtam volna és egy kutya simán utolér még egy nem várandóst is.

Kép
sasha

HAli

Hat bizony, megnyilt a bolt.....:):):)

Bea

LAttam hogy kerestel, csak mar nem voltal a neten. En meg mostansag nem vagyok egesz nap szamitogep kozelben. Hivjal a mobilon...:)

Kozben nagy dolgok tortentek a torpeimmel is, Emike le tudja irni a nevet es egyre ugyesebben felismeri a betuket, Danny pedig eloszor eleteben wcbe pisilt.... igaz a fele a foldre ment, mert kozben elorecsuszott az uloken, de sebaj, nem kicsit dicsertem meg, hogy milyen ugyes. Es altalaban megint szol, ha kaki van a pelusban.

Szilcsike

Tomi nagyon ugyi.:)

Zsuzsa

Horrorsztori....:(

Most megyek, mert a ferjem mmegint egesz heten kulfoldon, gyerkoket leteszem aludni, aztan meg jon anyu reggel, hogy mehessek a boltba.:) Azert baromi furcsa am, ujra dolgozni...meg a pult masik oldalan lenni....

KépKép
KépKép
nyuszika

Pancsinak és Daninak nagyon boldog szülinapot kívánok!!

Kutyás dolgok: Hát mi rendesen kergettük a saját kutyánkat, vagy húsz alkalommal mikor megszökött. Jót röhöghettek a szomszédok, nagyon jól tudott cselezni a husky. Az utolsó szökése után viszont sose jött vissza, lassan fél éve.

Egyszer az ikerszomszédunk előtt meg megdöglött egy ló, ami egy szekér után volt kötve. Hát végül egy egész karaván nemzetiségi gyűlt oda, ott siránkoztak.

Magdi, én is a malacnak szurkoltam volna:)

Nyuszi, ha lesz időd, fényképezhetnél milyen a bolt, milyenek a cipők. Gratula egyébként a bolthoz:)
Betti is leírja nagybetűkkel a nevét, bár a nagy B inkább egy 8-asra hasonlít.

Hal, jók a képek Pancsiról és a röpcsiről is, imádom őket. Giblaltáron is megállt a busz, mikor jött a repülő.

Sasha, ahogy írod, kincs a vidéki mama. Nekem még volt benne részem, de a gyerkőceimnek nem. Bár a nagylányom volt vidéken a barátnője nagyijánál nyaralni de az nem ugyanaz. Nekem az anyai nagyanyám még olyan kályhás konyhában főzött, meg volt a kukorica góré, ahol bújkáltunk, istenem, de szép nyarak voltak.

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Conti!

Tényleg a kukoricagóré! Az összes oddani rokonaimnak még mindig megvan, bár már kukorica az az egyiknél van, de régen mindenkinek tele volt, mennyit játszottunk ott mi is:)))))))))))))) Aztaaa. Nekem apai nagyanyámék és apám testvérei vidékiek:)

s

Kép
sasha

Nyuszi
Mesélj, milyen a bolt! Jönnek a vásárlók! És most anyukád van egész nap a gyerekekkel?

Halacska
Mikor a Petra és az Olivér született akkor egyedül voltam az egész szülőszobán mikor ez történt akkor persze nem egyedül. És az volt a legszarabb az egészben, hogy hallottam ahogy a másik szobába felsírt a baba. Hidd el, hogy azért az nagyon sokat számít, hogy ott van neked Pancsi így talán nem érsz rá egész nap ezen rágódni mintha teljesen egyedül lennél.
Tudom ez nagyon rossz mikor kérdezősködnek. Én egy elég nagy cégnél dolgoztam és csak azok tudták akikkel egy szobában voltam. Én fél évig betegállományba voltam mert annyira kivoltam idegileg és mikor visszamentem dolgozni akkor többen azt hitték, hogy megszültem és már vissza is jöttem. Kérdezték is, hogy ilyen hamar visszajöttél, én ilyenkor csak mondtam, hogy aha és nem volt kedvem magyarázkodni. Különben sem tartozik mindenkire.
24 hét, én sokkal többnek hittem.

Az én mamám is vidéken lakott (sajnos már nem él), egy tanyán. Rengeteg állat volt, szalmakazal... én minden nyáron ott nyaraltunk. Nagyon imádtam.

Megyek mert még főzök és apának is kell vasalni egy inget.

Ági
petra2

Hali
Köszönöm a jókívánságokat Dani nevében is. Nem volt extra nagy ünneplés, csak a szokásos, nagyiék és sógornőmék voltak nálunk, Dani előző nap anyóséknál volt, így mi készültünk kicsit, ami nálam ablakpucolásban merült ki :? , meg előkészítettem a kajákat. Volt torta, tüzijátékkal (szerintem annak van a legnagyobb sikere ilyenkor). Egy farmos playmobilt kapott közösen tőlünk. Nagyon örült neki, azóta azzal játszik. Vettünk még neki apróbb játékokat, amit majd névnapjára kap, meg amikor hazajön anyuéktól a nyaralásból. Kicsit frissítettük a játékparkot a Gulliverből. Van kártyánk, ha érdekel vkit kölcsönbe tudom adni.

Most nagyon ráállt a festésre, és kapot egy olyan kifestőt, ahol számok mutatják, melyik színnel kell festeni. Nagyon élvezi. Mindezt azért, mert a párom makettezik és festeget és folyton azt akarta ő is esteni. Így meg elvannak egymás mellett és pingálnak, ki-ki a sajátját :D

Ma jöttem először mocival, nagyon tuti volt, tényleg egészen más érzés, olyan „ííízi rájder öcsém” 8) . A párom még jött mögöttem kocsival azért első alkalommal, de haza már egyedül megyek, mert ma tovább kell bentmaradnom. A kis utcákban no forgalom, és rengeteget számít, hogy vezettem már kocsit, a figyelem miatt, bár itt sokkal jobban kell, mert nem véd a kocsi eleje, hátulja.

Halacska
Tegnap mire msn közelbe értem már offline voltál. Dobj mélt, miért kerestél.

Dani is ment már oviba, túl jó lehetett otthon apával az 1 hét, mert tegnap nagyon sírt :( , amikor bevittem, még ki is viharzott az udvarra, úgy rohantak utána. De aztán mikor mondtam neki, hogy hazafelé motorral megyünk, akkor megnyugodott.

Kutyás dolgok – hát igen, nem semmi. Én azt vettem észre, hogy azok a kutyák kiszámíthatatlanok, akiket házban tartanak, és mivel szabadon van, nem kell neki extra séta, mint a lakásban lévő kutyáknak. Így pl. anyuék kutyája, tiszta kajla, amiokr kimegyek vele pórázzal, nagyon kell vigyázni vele, el nem is engedem, mert szétszedne más kutyákat. Egyébként jámbor, de nem kockáztatunk. Bent a saját területén teljesen oké vele minden, gyerekszerető. Azok a kutyák, akik meg már hozzászoktak az utcai viselkedéshez, sokkal jobban kezelhetők, bár néha én is betojtam, amikor anyósom kutyáját vittem le, és odajött vmi nagy dög, gazda sehol.
Sasha – nem semmi lélekjelenléted volt, de tök ügyi voltál, mert az éles hangokat nem szeretik a kutyák, 16x hangosabban hallják. Van vmi kutyariasztó ultrahangos izé, az mennyire műkszik ilyenkor jól vajon?

Kataa
Gratula a bringázáshoz! :D Hihetetlen, most bújtak ki, és már kétkerekeznek! Nekem is furi volt, amikor elkezdett két keréken karikázni, olyan hihetelen, kis pici és tekeri ezerrel a bringát.

Nyuszi
És milyen volt az „első nap az új munkahelyen”? 8)

Magdi
Ez a malac sztori nagyon jóóó!!!! :D :D Tiszta vidékies hangulat fogott el!

Conti
Az én nagyim is ilyen helyen lakik, még mindig van sparhelt (az a kályhás tűzhely), sokat raktunk bele fát, meg van pajta, kukoricagóré, ot fogdostuk az egereket. :D Nagymamám folyton vagy derelyét csinált, vagy rétest nyújtott, amit én is tudok, csak még azóta nem próbáltam, pedig milyen fini réteseket tud, nyam... A másik mamáéknak meg volt tanyájuk, hátul lehetet gombát szedni, volt egy kis ér, abból szedtük a piócákat, brrr.... szalmakazal bújkálás.

Petra
Én nem is tudtam, hogy Te is átéltél egy ilyen tragédiát :(

KépKép
KépKép
gumicukor

Lányok!
Merre vagytok? Vagy mindenki nyaral?

Senkinek sincs bicikli hozzászólása?

Ma de.megírtuk a Petra szülinapjára a meghívókat és be is dobtuk annak aki itt lakik. Olyan aranyos volt mondtam neki, hogy du. átmegyünk a nővéremékhez erre ő azt mondta, hogy nem lehet mert most lesz a szülinapja. Azt hitte, hogy bedobtuk a meghívót és hazajövünk és már lesz is.

Gumicukor
Igen, sajnos. A Petra előtt volt (ikerterhesség, 2 kisfiú, 23 hét)

Te is most vettél a Daninak nemrég bicajt, nem? Az milyen?

Most alszanak a gyerekek könyvelek egy kicsit mert mindjárt Áfa van és úgy elhanyagoltam a tanulás miatt az egészet. Még 3 hét és megyünk a Balcsira.

Ági
petra2

Sziasztok,

Bea
Pancsi csuda edes talpig homokosan :lol:
Apatok tenyleg egy tunemeny :wink: En azt birom az ilyen tiőpusu pasikban hogy akarhogy is de mindig tamaszok tudnak lenni.
PErsze hogy nem negativ,ertem en.Akinek meg tobb lanya van az meg fiut szeretett volna.A sors mindig tudja mit csinal,en ugy vagyok vele es akkor az a jo.
Parna Ok lenne ha Alex nem nyulna le allandoan :wink:

Szilcsike
Erdekes mert tesokat valahogy nem erzem hogy milyen nemu,pedig Alexnal kezdetektol volt fiu erzesem. Varom hogy menjunk meg 3D-re mert valahogy vizualizalnom kell hogy tenyleg fiu,en ezen a sima UH-n nem lattam semmit :wink:
Hat anyueknal mar nem lesz lany unoka,az tuti,noverem 3 fia utan nem vallalkozik tobbre :lol: ,sogornom meg mar 1 utan sem.... szoval,igy jartak :lol: De tenyleg az egeszseg a lenyeg,anno amikor az ikrek masfel kilosan csoveken voltak,nem hittuk hogy semmi nyoma nem lesz a veszes koraszulesnek....
Aposnak meg 2 fiu es egy lany,ugyhogy Alexnak csak egyetlen 1 lany unokatesoja van a 6 fiu mellett :D :D
Tomi nagyon ugyes,gratula :!:
Szeged mellett olyan jo kis tanyak vannak tenyleg, na te is jo messze jottel onnan.
Mi Bekes megyeben nyaraltunk a dedinel ,nagyon szep hazuk es gazdasaguk volt. Legszebb nyaralasi emlekeim nekem is onnan vannak.
Szerintem Alexnak pont ilyen lesz majd anyuek+nagyszuleim,bar nem sok allat van de azt a torodest nem lehet elfelejteni.

Sasha
En azert jobban szavazok erre az idore,allandoan melegem volt mult heten...

Zsuzsa
Aha mar gombolyodok,bar tegnapa rendeloben elkepedtek hogy meg csak 53 kilo vagyok.De megnyugtattam a sok elso anyukat hogy nekem mar van edzom otthon Alex kepeben,azert nem egy ram annyi :) Egyebkent erdekes mert irto sokat eszem s jokat,es ez meg is latszik a verkepemen,mert jobb mint nem babasan :shock: Alexnal minidg a hatarertekeket suroltam,mert nem tudtam ilyen jokat enni,valahogy nem esett jol...
Kutya sztori nagyon durva...

Magdi
Malac,hat az tenyleg vicces lehetett,mar videken is alig van :lol:
Erdekes en meg varom mar hogy ujra pelenkazzak,ar mesfel eve nem teszem ugyhogy most ujra egy elmeny lesz :lol:

Agi
En nem vennek mar neki 12-est ,plane ha van mar egy otthon.Alex 103 cm,de O mar tudna menni a 16-on,bar meg nem vettunk neki. csak kiprobaltuk a Hervis-ben.Petra mar tud 2 kerekun menni?mert ha igen akkor meg plane a 16-os a jo,megha van belole Banyocieknal alacsonyabb valtozat akkor az.

Sasha
Nekem van kivetel storym is lakasos kutyarol,de ott is egyertelmuen a gazda a hibas. Kepzeljetek a kozos kertbe levitte a multkor (ahova tilos vinni ),azt hitte nem latja senki....Hogy lehet egy no ilyen sotet.Hat nem tette zsebre amit kapott a baratnomtol.

Nyuszika
Na es milyen volta forgalom az elso napon???

Gumicukor
Dani miota ketkerekuzik? Gratula hozza.

Tegnap voltam dokinal,minden OK,azert izgultam a penteki hasfajas miatt. Vernyomim vegre elerte a 100-at :lol: .
Delutan meg elmentunk Diosdra ahol megrendeltunk egy csuda szupi pelenkazos komodot,meg vettem agynemut is a kicsinek.Barack-barna szinosszeallitassal bir.A szobaja most meg halvany bararck szinu,de teljesen atfestetni nem fogjuk,hanem kap alulra tapetat meg bordurt, hogy kicsit fius legyen :wink:
Mar alig varom hogy elkezdjuk atrendezni.Szerintetek hol vannak jopofa tapetak???

Pusz
Kata

Kép
Kép
kataa

Kataa – az én egyik barátnőm apukája mondta mindig, hogy neki csak lányai lehetnek. Aztán amikor nem is terveztek már több gyereket, akkor egyszer csak terhes lett az anyuka (a legidősebb tesó és a kicsi között 18 év van) és a 4. kisfiú lett (ma már ő is 12 éves). És ő a falkavezér :D
Az a kislány nálatok a családban a projectvezető lesz meglásd! kordában tartja a sok hapsit!
Dani már talán 2 hónapja kétkerekezik, meg már tavaly nyár végén érzett rá, egyszer csak azt vettük észre, hogy nem zörög a pótkerék. De biztosra csak mostanában kezdett menni. Azt nevettük, amikor ráérzett, hogy a vállát huzogatta és közben a biciklit.
Surda leszel ilyen vérnyomással, neked tényleg nem tesz jót a forró szél, nem úgy mint Sasha-nak :D

Petra
Szegénykém. :(
Daninak már 2 éve van egy 12-es Hauser-je, amit lassan lecserélünk, mert már kezd kicsi lenni. Banyóci a 16os Caprine-t ajánlja, Gyurci is azzal nyomja. Minden délután látom, amikor megyek haza, hogy rengetegen vannak kint a boltjuk előtt, nagy a forgalom.

Pusza, még kicsit dolgozom, aztán hazarobogok

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Ági! A hideg is kirázott, amikor olvastam, hogy Veled is mi történt anno. Csoda erős csaj vagy Te is, hogy ép ésszel túlélted ezt a szörnyűséget. Miért történnek ilyen dolgok? :cry: (a kérdés költői, a válasz nem ideát van....)

Nórinak van 12-es és 16-os bicója is. Nóri 102 cm. A 16 bicót tudja tekerni, de a földre neki sem ér le a lába. Szerintem az, hogy nem ér le a lábuk a földre nem túl jó dolog, egyenletlen terepen könnyen felborulhatnak. Én idén nyárra a 12-es bringát favorizálom (ettől függetlenül gyakran használjuk a 16-t is), jövőre pedig tuti kényelmesen jó lesz neki a 16-os is.

Gumicukor! Ez a motorozás nagyo vagesz :lol: Én most a biciglizésre szoktam rá újra, Nórival a hátam mögött hatalmas túrákat csinálunk.

Fiúk-lányok: Anyukám fiút akart, lett 2 lánya, tesója lányt akart lett 2 fia. Az unokák közül egyébként csak mi vagyunk lányok a tesómmal, az összes uncsitesóm fiú :lol:

Csajócák! Mi meg újra költözésben leszünk, sajnos talit ide már nem tudok szervezni, hihtetelen gyorsan pörögnek az események, 3 nap alatt eladtuk a házat. És még nem tudjuk, hogy hova költözünk. :roll: Na, nem untatok senkit a részletekkel, a lényeg, hogy ha eltűnök egy kis időre (valamikor), akkor az nem végleges. :wink:

Szép napot Mindenkinek:

Magdi
mléna

Nyuszika! Azért a lóvéval nem tűnök el, mindenképpen foglak hívni! :wink:
Ha van egy kis időd elküldöd nekem a fotókat?

Pussz:

Magdi
mléna

Sziasztok
Szobatisztaság
már imike is simán ráül a bilire söt szol is hogy pisilni kell de még egyetlen egyszer sem pisilt a bilibe :( pedig januárba oviba kell menie .

Sasha
nagyon nagy meleget én se bánom de csak ha már vizpart közelébe vagyok hogy bármikor belemehesek a hüs vizbe :lol: multhéten engem nem zavart a nagy meleg de csak azért mert nem pesten hanem balcsinál voltam .ott megsem éreztem a 35 fokot :D itt pesten viszont nem biztos hogy dijaztam volna a beton rengetegbe :( .

Magdi
malacos sztori tetszik :lol:

Pusz Csics
csics

Halacska!

Sajnálom, ami veletek történt :( , épülj fel mihamarabb fizikailag, lelkileg.

Petra!

Mi vettünk Nátánnak bicit Banyóciéknál, nagyon sokat segített a párja. :D
Szerintem mindenképpen érdemes ráültetni vétel előtt, és szerintem le kéne érnie a lábának. (Saját emlékeim miatt is, én most azért szeretem a bicimet (eddig fiatalabb koromban bicinél ez soha nem így volt), mert végre biztonságosan meg tudok állni, mert jó méretű (és női) biciklim van.)
Gyurci egyébként magasabb Petránál, Petrának még az alacsonyabb 16-os bringa is nagy lehet. Nátánnak mi 12-est vettünk, ő akkor 98 cm volt (ha jól emlékszem).
De nézzétek meg, próbáljátok ki.

KépKép
KépKépKép
beszti

Ja és ami mégnagyon fontos! :D

Panda!

Ennyivel később is Boldog Szülinapot Ádámnak!

Gumicukor!

Boldog Szülinapot Daninak!

Halacska!

Boldog Szülinapot Annának!

Ui.: nincs valami ajándékötletetek Nátánnak? Nálunk már annyi mindent kaptak korábban, hogy fiúajándékkal tiszta bajban vagyok... :(

Beszti
beszti

Lányok
Végre megrendeltük a Petrának a bicajt. Hauser és rózsaszín. Mindjárt megpróbálok keresni róla egy képet. Ráült mind a két fajtára de neki a Hauser tetszett jobban (az kicsit csicsásabb) Kicsit nagy de lehet az ülését vízszintesen és függölegesen is állítani és a kormányt is lehet dönteni. Szerdára már meg is lesz mert az üzletbe csak piros volt és a nagykerből kell hozni. A Petra azóta folymatosan lázba van és kérdezi, hogy a bácsi mikor hozza el a nagy boltból a kisboltba és mikor hívja fel apát. Nem baj azért eldugjuk a padlásra és még várnia kell másfél hetet, nem kapja meg előbb. Tényleg hihetetlen forgalom van ott. Sorba kellett állni a lépcsőházba.

Kataa
Nem akarok vészmadár lenni de nem korai még a vásárlás. Mi az utolsó héten vettünk meg mindent. A Petra a 35 héten született és mintha megéreztem volna. A Balatonon voltunk és péntek volt elvileg csak vasárnap akartunk hazajönni de én mondtam apának, hogy most jöjjünk azonnal mert még nincs ágy meg csomó dolog. Este hazajöttünk, szombaton megvettük a maradék cuccot. Vasárnap-hétfőn kimostam, kivasaltam, szépen megágyaztam neki és kedden meg is született.

Gumicukor
Nagyon ügyes Dani. A két bicaj között csak pár centi volt és úgy gondolom, hogy az nem sokat számít. Ennek a kormánya jobb volt mert a másiknál kicsit jobban előre kellett dölni. Igen mondták is, hogy a Gyurcinak is caprine van.
Nem aggódik a párod, hogy robogózol? Apa már annyiszor akart venni de eddig még sikerült lebeszélni róla. Nem tudom, hogy meddig mert a szomszédunk most vett és állandóan áradozik róla.

Csics
Január még nagyon messze van addig még simán szobatiszta lehet. A Petra is egy hét alatt lett, úgy hogy éjszakára sem kapott pelust.

Mléna
Sajnos ilyen a sors. Már én is feltettem magamnak ezt a kérdést ezerszer. Dehogy voltam erős most könnyen adok tanácsokat de nagyon nehez volt feldolgozni, igazából ezt soha sem lehet. Ami segített az az, hogy van két csodálatos gyerekem.

És a Nóri fél a nagy bicajon? Én nem akarok évente újat venni mert azért nem olcsó. MOst van neki egy 12-es de azt kapja meg az Olivér. Két kicsire meg semmi szükség. Én úgy gondolom, hogy akkor fontos, hogy leérjen a lába ha már nincs rajta a pótkerék.

Nem is írtad, hogy elakartok költözni. MIért adtátok el a házat? Mikor kell kiköltöznötök? Hova akartok most menni? Csak nehogy úgy járjál mint a szekrénysorral.

Beszti
Köszi a bicikli infókat. Fiú ajándékba nincs ötletem mert az OLivér kisebb. Ő mindenféle járművet imád. Legyen az traktor, villamos, busz vagy markoló.

Nyuszi
Ennyire leterhel az üzlet? Írjál már, olyan kíváncsi vagyok hogy milyen.

Ági
petra2

Kép

Ilyen csak rózsaszín

Ági
petra2

Sziasztok
Csak befutok, mert nemrég jöttünk haza, fürdetés, altatás, kidőltek. Baráti párnál vendégség, este fél 8-tól. Csajszi 38 hetes terhes. Pont azt mondtam neki, mikor marasztaltak 10-kor minket, hogy na Ti sem fogtok többet este fél 8-ra vendégeket hívni. :oops:

Azért a félreértések elkerülése végett (mert ahogy olvasom van), szóval én szegedi vagyok, ott születtem, ott éltem 24 éves koromig, akkor jöttem Pestre. Anyuék 16 éve vettek egy tanyát Szeged mellett, ami hétvégi tanyaként, és családellátó üzemként műkszik. Ott voltunk.

Ági
csodaszép ez a bicikli. Mennnyiért vettétek? Szilcsi is kinőtte az övét.

Szobatisztaság
Tomi 19,5 hónapos, és ma vendégségben már azért sírt, mert ráadtam a pelust. Nem tudom hová siet ennyire.

Babavárás-vásárlás: én a 12 héttől szépen apránként vásároltam, mindenki persze szidott érte. Aztán nemrég a férjem annyit mondott egy párnak, ahol 32 hetes a lány, és még nem vettek semmit, hogy "nem tudom mije lett volna a gyereknek, ha Szilcsi nem vásárol be előre". Én nem tudtam volna az utolsó hetekben vásárolni, férjemre meg nem lehet bízni. Két hete kértem, hogy vegyen pákis (tápos) üveget Tominak. Még nem sikerült neki.

Na megyek, ma sokat melóztam, ágyat húztam, mostam 4 adagot, felét ki is vasaltam, kiszedtem a gazt a fűből (3 óra) főztem, sütöttem, no meg a két gyerek.
szilcsike

Kataa!

Mi gyakorlatilag készen várjuk a babát :) , pedig még sok hátra van. Az utóbbi heteink pakolással, festéssel, tapétázással, parketázással teltek (csak esténként és hétvégén). Vettünk babaágyat (mi nem hiperszupert, mert azért reményeink szerint valamikor költözünk és oda lesz másik), és egy komódot a babaruháknak. Meg lámpát, függönyanyagot.
És ezzel gyakorlatilag kész vagyunk, minden más már örökölt dolog lesz ((pl. kád, kocsi, babaruhák (bár tuti fogok még venni)) persze korábban gondosan elraktuk, ezért minden nagyon jó állapotban megvan).
Nekem ez megnyugtató, mert később nem tudom, hogy csinálnánk meg, főleg nagypocival ill. majd ha kezdődik az ovi, suli (az egész nagyon nagy felfordulást igényelt, és pl. Beni tanulóasztala is bekerült a babaszobába).

Ági!

Mivel náluk még van földút, ezért fontos, hogy leérjen a lába pótkerék mellett is, mert van, hogy valamiért megakad (kő, gödör) és el is eshetne (dőlne).

Szobatisztaság: Hanna még nem az, de képzeljétek el ágytiszta :lol: . Maga sem tud róla, nekem is csak az tűnt fel, hogy rendszeresen száraz reggel a pelusa. És nem véletlenszerűen, hanem már 8-10 napja minden nap. Nappal még túlságosan nem izgatja, csak ha nagyon pisis, vagy időnként kaki után szól: "emment kaki" (elment a kaki), azaz a pelusban landolt :lol: .

Beszti
beszti

Hali
Magdi
A bringa is megy nálunk is hármasban, Danit apa viszi én meg külön. Ez a moci tulképpen a második autónk, fenntartása sokkal olcsóbb (nincs kötelező, csak Casco, ami nevetséges összeg), meg nem is fogyaszt annyit. annyira röhögtem, mert a melósok tátott szájjal bámultak, amikor kilőttem a garázsfeljáróból... :lol:

Csics
Hol van még az a január! Danival 2 évesen kezdtük el a szobatisztaságot, nyáron , meztelenül kisbugyiban, nulla eredménnyel, mert ő bizony a pisis naciban is simán elvolt, igaz be nem kakilt. Aztán a legnagyobb zimában tavaly februárban 2,5 évesen egyik napról a másikra levetette a pelust és bilibe termelt. Sok idő van még, és annyit változik még imike is! Pláne látja Petikét is, úgy még könnyebb lesz neki is.

Bringa
Szerintem is fontos, hogy leérjen a lába megálláskor és ne csak lábujjhegyen. Mi is még jól elvagyunk a 12essel, igaz néha túltekeri a bringát, amiből látjuk, hogy jobb lenne nagyobb is már, de inkább most fő a biztonság. Nekem férfi bringám van, én a nőit valahogy sosem szerettem, de úgy van beállítva, hogy leér a lábam, kb. talpközépig, nem teljesen. Én azt szeretem, ha tekerek, akkor amikor teljesen lent van a pedál, nyújtva legyen a lábam.

Beszti
Nem semmik a Lilypie csíkjaid :D
Ajándék – pl. a fajáték bolt: fa négyzet 4 sarkában 4 kis rúd, amire kötélkarikákat lehet dobálni. Ilyet szeretnék pl. én is Daninak, mert folyton hajigál a lakásban, így legalább célirányos lenne. Vagy Decathlonban lehet kapni mini kosárpalánkot, akár szobába is fel lehet szerelni. Persze csak ha nem félted a falat :) vagy tépőzáras pókdobáló, minidarts. Jó ötleteim vannak, mi?

Ági
Nem aggódik, mert tudja, hogy figyelek. Meg felváltva megyünk vele, akinek bent kell maradnia tovább az robizik, másikunk meg megy kocsival az oviba. A belvárosba én sem mennék be semmi pénzért, ahol jövünk elég gyér a forgalom, kikertek alatt, kisutcákban. Egyedül a Róna-Egressy-út-Hungária kereszteződésnél (Hungárián nem is kell menni, csak keresztezni, ott meg lámpa van) kell jobban figyelni, de onnan márbent is vagyok a melóban. Fúúú, de hihetetlen jó érzés. Ami poén, hogy a mocisok biccentenek a fejükkel, ha egy másik mocis jön szembe, tök furi, a nagy mocisok meg elengednek, meg ilyenek :lol: mondjuk olyan robit vettünk, aminek nagy a kereke és jó vastag, meg azért van benne anyag, nem egy praktiker által hirdetett noname mocit. Ezt tulképpen egy sportmotor alapján tervezték és lett belőle sportrobogó. Jó magas, a kocsikon át lehet látni, kesztyű, bukó nélkül nem is ülünk fel rá. Még egy dzsekit akarunk majd venni, már ki is néztek, aminek a hátán, vállán, könyökrésznél vannak merevítők, esetleges borulás tompítása végett. Anno apu is motorozott, csak ő Győrből jött Jászberénybe udvarolni 8) :D

Szilcsike
De csinálnám már én is ezeket, amit itt most leírtál.

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok, eltűntem, de először Solymi volt nyavalyás, aztán most én nyaltam be megint Csongival a hányós-fosós-lázas témát... Ráadásul valami nőgógyászati fertőtésem is lehet, ma megyek dokihoz. Kezd elegem lenni. Immunrendszerem a -2-n.

Bea, pihenj sokat, és szeretgesd Zolit meg Pancsit...

Boldog szülinapot Pancsinak, Ádámnak, Daninak!

Jön valaki vasárnap az állatkerti Libero-izére?

Zit
parazita

Banyoci tegnap ejjeli sms-e:

Július 04-én 22 órakor megszülettem ,3450 gramm,55centivel.Poth Gergo Adam.

Nagyon sok szeretettel gratulalok nekik itt is es minden szepet kivanunk nekik :!: :lol: :lol:

Kata

Kép
Kép
kataa

Jaj, de jó hírek!!!! Gratula Banyóciéknak!!! Minden rendben volt? rendes baba, a focimeccs végére ki is bújt :) Puszi nekik!

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Banyóci! :lol: Gratulálok Nektek! Kis családodnak kívánok sok-sok boldogságot és jó egészséget!!

Ági! Elméletileg van hová költöznünk, de most megy a tanácskozás, hogy mi legyen, mert az a ház is csak ideiglenes, a helyére szintén építkezni akarunk. Felmerült az albérlet is, mint átmeneti megoldás. Szóval egy kissé bizonytalaok vagyunk, osztunk-szórzunk, én az albi mellett vagyok, mert akkor az 2 költözés lenne, másik esetben meg 3.
A házunkat már áruljuk egy ideje, úgyhogy nem voltunk meglepve, hogy megvették. :wink: Inkább a gyorsaságon van a hangsúly, a Vevők 1 hónapon belüli költözést akartak. (jön a baba ott is :lol: )

Nagyon szép biciklit vettetek, meg sem merem mutatni Nórinak a képet, tuti, hogy ő is elkezdene nyafizni egy ilyen kislányos bicajért :lol: Ha nem titok, akkor megírod, hogy mennyiért vettétek? magdolnamate@freemail.hu

Szép napot Mindenkinek:

Magdi
mléna

sziasztok :)

kinyaraltuk magunkat, szupi volt a 2 hét Balcsi 8) 8) sokat pancsoltunk, vizibicajoztunk, meg kirándultunk, Veszprémbe, voltunk Zalakaroson és Kehidán is az élményfürdőkben.
aztért már jó volt hazajönni is, csak most próbálom utolérni magam :wink:

látom történt itt szomorúság
Halacska
nagyon sajnálom és sok-sok erőt kívánok Nektek :cry:

Banyóci
nagy gartula és sok boldogságot kívánunk :) :)

Zita
Jobbulást 8)

Nyuszika
sok sikert a bolthoz :)

Boldog szülinapot Annának és Daninak :)

Gumicukor
mocizás jó lehet :) mi most állandóan rollererzünk, a görkori túl meleg :lol:

Kataa
gartula, szerintem is van ilyen, hogy fiús anyuka :lol: pl én :lol: :lol: bár most Legnagyobbgé kitalálta, hogy azonnal legyen hármaska :roll: :roll: de assezm még hanyagoljuk a témát. szóval azért egy kislánynak is örülnék eccer 8)

Ági
bicikli csini 8)

Magdi
akkor megy a drukk a költözésekhez :)

majd még próbálok jönni
pusz

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Banyóci
Nagyon nagy gratula Nektek! :lol:
szilcsike

Banyóci,
Óriási gratula!!!!

Magdi,
Hát, van min töprengenetek ezzel a költözéssel, de majd kialakul...

Gumicuki,
Tök jó lehet a robogózás :)

Zit
parazita

Sziasztok!

Ma elment apa a bicajért, olyan szép. Már úgy odaadnám a Petrának de van még másfél hét.

Mléna, Szilcsike
Nem titok, 20eFt volt.

Szilcsike
Nagyon ügyes Tomi. Az Olivér is már csak alvásnál kap pelust.

Gumicukor
Ez így más. De apa Veresről jár be a Bosnyák térre és azért ez forgalmasabb. Meg itt nálunk a Fóti úton elég nagy a forgalom, folyamatosan kanyarog az út és rengeteg teherautó van és előzgetnek, szóval azért elég veszélyes. Én örülök, hogy kocsival jár azért az véd valamennyire.

Mléna
Hát nem irigyellek. Amióta mi együtt vagyunk csak egyszer költöztünk de az pont elég volt. Mi baja volt a házatoknak (régi, kicsi)?

ParaZita
Jobbulást!

Banyóci
Gratulálok a kisfiadhoz! Egészséget és sok tejecskét kívánok!
Ma hozta el apa a biciklit és kaptunk kedvezményt. Mégegyszer nagyon szépen köszönjük!

Nyuszi
Mi van veled?

Ági
petra2

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?