Hali
Köszönöm a jókívánságokat Dani nevében is. Nem volt extra nagy ünneplés, csak a szokásos, nagyiék és sógornőmék voltak nálunk, Dani előző nap anyóséknál volt, így mi készültünk kicsit, ami nálam ablakpucolásban merült ki
, meg előkészítettem a kajákat. Volt torta, tüzijátékkal (szerintem annak van a legnagyobb sikere ilyenkor). Egy farmos playmobilt kapott közösen tőlünk. Nagyon örült neki, azóta azzal játszik. Vettünk még neki apróbb játékokat, amit majd névnapjára kap, meg amikor hazajön anyuéktól a nyaralásból. Kicsit frissítettük a játékparkot a Gulliverből. Van kártyánk, ha érdekel vkit kölcsönbe tudom adni.
Most nagyon ráállt a festésre, és kapot egy olyan kifestőt, ahol számok mutatják, melyik színnel kell festeni. Nagyon élvezi. Mindezt azért, mert a párom makettezik és festeget és folyton azt akarta ő is esteni. Így meg elvannak egymás mellett és pingálnak, ki-ki a sajátját
Ma jöttem először mocival, nagyon tuti volt, tényleg egészen más érzés, olyan „ííízi rájder öcsém”
. A párom még jött mögöttem kocsival azért első alkalommal, de haza már egyedül megyek, mert ma tovább kell bentmaradnom. A kis utcákban no forgalom, és rengeteget számít, hogy vezettem már kocsit, a figyelem miatt, bár itt sokkal jobban kell, mert nem véd a kocsi eleje, hátulja.
Halacska
Tegnap mire msn közelbe értem már offline voltál. Dobj mélt, miért kerestél.
Dani is ment már oviba, túl jó lehetett otthon apával az 1 hét, mert tegnap nagyon sírt
, amikor bevittem, még ki is viharzott az udvarra, úgy rohantak utána. De aztán mikor mondtam neki, hogy hazafelé motorral megyünk, akkor megnyugodott.
Kutyás dolgok – hát igen, nem semmi. Én azt vettem észre, hogy azok a kutyák kiszámíthatatlanok, akiket házban tartanak, és mivel szabadon van, nem kell neki extra séta, mint a lakásban lévő kutyáknak. Így pl. anyuék kutyája, tiszta kajla, amiokr kimegyek vele pórázzal, nagyon kell vigyázni vele, el nem is engedem, mert szétszedne más kutyákat. Egyébként jámbor, de nem kockáztatunk. Bent a saját területén teljesen oké vele minden, gyerekszerető. Azok a kutyák, akik meg már hozzászoktak az utcai viselkedéshez, sokkal jobban kezelhetők, bár néha én is betojtam, amikor anyósom kutyáját vittem le, és odajött vmi nagy dög, gazda sehol.
Sasha – nem semmi lélekjelenléted volt, de tök ügyi voltál, mert az éles hangokat nem szeretik a kutyák, 16x hangosabban hallják. Van vmi kutyariasztó ultrahangos izé, az mennyire műkszik ilyenkor jól vajon?
Kataa
Gratula a bringázáshoz!
Hihetetlen, most bújtak ki, és már kétkerekeznek! Nekem is furi volt, amikor elkezdett két keréken karikázni, olyan hihetelen, kis pici és tekeri ezerrel a bringát.
Nyuszi
És milyen volt az „első nap az új munkahelyen”?
Magdi
Ez a malac sztori nagyon jóóó!!!!
Tiszta vidékies hangulat fogott el!
Conti
Az én nagyim is ilyen helyen lakik, még mindig van sparhelt (az a kályhás tűzhely), sokat raktunk bele fát, meg van pajta, kukoricagóré, ot fogdostuk az egereket.
Nagymamám folyton vagy derelyét csinált, vagy rétest nyújtott, amit én is tudok, csak még azóta nem próbáltam, pedig milyen fini réteseket tud, nyam... A másik mamáéknak meg volt tanyájuk, hátul lehetet gombát szedni, volt egy kis ér, abból szedtük a piócákat, brrr.... szalmakazal bújkálás.
Petra
Én nem is tudtam, hogy Te is átéltél egy ilyen tragédiát