Sziasztok!
Anna!
Üdv itt közöttünk! Gratulálok a Babához!
Nekem is nagyon tetszik a Kislányotok neve.
Este jó szurkolást!!!
Erika!
Macifülkével épp egy hete beszéltem, és akkor már egy hete benn volt a kórházban. Hogy konkrétan mikortól kapja az infúziót nem tudom, de szerintem a keményedések (akkor keményedett) miatt folyamatosan kapta. A hétvégén az sms-ben csak annyit írt, hogy minden változatlan, így gondolom, hogy az infúzió, gyogyi is megy Neki rendszeresen, hogy ne legyen baj.
Oké, akkor titokban várjuk Katát a varrással
Nekem sincs új infom Róla és én is úgy voltam, hogy ha bármi lenne, akkor valamelyikünknek úgy is üzen. Ha valamit megtudok, természetes közzéteszem.
Tényleg elszomorodtam Edit miatt, mert akármennyire nem adott tanácsokat túlzottan, azért akkor is összeszoktunk és legalább eljött személyesen is hozzánk. A Marcis védőnőm ide se dugta az orrát, miután megszületett. UGye velünk szemben van egy 4 hónapos kisfiú és oda látom, hogy rendszeresen jár az Edit, ezért örültem, hogy azért nekem is jó lesz, ha már itt lesz Beni. Akármennyire vannak is tapasztalataim, de jól jött volna. Nagyon remélem, hogy valami nagyon szupi védőnőcit kapunk. Ma egyébként személyesen is kijött az Edit és olyan jól elbeszélgettünk, még így utoljára.
Itt Érden is ki tudod váltani ezt a Várandós csomagot, talán a két vasúti átjáró között van valami bababolt, de szerintem sokkal egyszerűbb, ha vásárolgattok és megkérdezitek a nagyobb bababoltokban, hogy beváltható-e. Én pl. Marcinál a Váci úti Brendonban váltottam be, amikor arra jártunk. Kitöltöd, leadod és megkapod a csomagot, de tényleg ne számíts sok mindenre, mert Marcinál én is ledöbbentem, hogy alig volt benne valami.
Tina!
Kened a pocakodat? Nem lehet, hogy száraz a bőr? Nekem ilyen felsőrészes feszülés nem volt, csak alsó, de az a súly miatt volt/van.
Mamy!
Neked is (Krisszihez hasonlóan) minden tiszteletem a hozzáállásodhoz! De teljesen igazatok van, hisz a lényeg a Baba és nem utolsósorban a Mama egészsége!
Én is császárral születtem
És én is lusta voltam, alig volt Anyunak fájása, így nem volt mit tenni.
Gratula a hasméretedhez! Termetes pocid van!
Az enyém "csak" 107 cm.
Krisszi!
Örülök, hogy érthető voltam és hogy meggyőztelek! Ja és nem kapok százalékot!
De lehet, hogy egyeztetnem kéne a gyártóval
Párod magyarázatán jót nevettem
Krisszi, ha nem jönnék holnapig, akkor millió puszi Katának!!! Sok-sok erőt küldök Neki és nagyon sokat gondolok Rájuk!!!
Sue!
Röhej, hogy még egy képért is kérnek pénzt?!
Ez tényleg durva. A felvétel még hagyján...
Biztos okés a méret, a doki rögtön mondta volna, ha valami nem jó! Nyugi!!!
Viola!
Ezek szerint rendesen mozgott a Babóca a CTG alatt? Én annyira élveztem a CTG-ket mindig, ahogy hallottam, hogy ver Marcikám kis szíve
Jó vásárlást Osztrákiában!
Rönci!
Üdv újra itt! Gratula a Leányzó mocorgásához!
Gigi!
A lényeg, hogy jó kezekben vagytok!!! Kitartást!!! puszi!!!!
Dorka!
Macifülke kb. 2 hete erősen begörcsölt, kinyílt a méhszája és azóta kórházban tartják, szigorú fekvéssel, infúzióval. Több infom nincs Róla, de ha valami változás lesz, jelentkezik!
Ákatánál épp 1 hete a védőnőci elég magas vérnyomit mért, csütörtökön a dokijánál volt, meg laborban, ahol a vérnyomás megint magas volt és a vizeletében is találhattak némi fehérjét. Ő ugye már erősen vizesedett is, úgyhogy toxémiagyanúval van kórházban csütörtök óta.
Festés
Szegény, hogy Neked kellett befejezni
Vigyázz magadra ám! Biztos, hogy meghúztad a hasadat a nyújtózkodással. Szerintem - ha tényleg ez -, akkor el kéne múlnia egy idő után. Nekem olyan volt, hogy Marci tenyerelt a hasamba, de annak 1,5 hét is kellett, hogy elmúljon. Egyébként húzódás érzés nálam a bal lágyékomban van (a hasam alsó felében volt), de sajna nálam valami ideget nyom Beni. Neked drukk,hogy a fájdalmad minél előbb elmúljon!!!
Csengő!
Ismerős a helyzet, Marci is mintha érezné a levegőben a változás szelét! Egyre dilinyósabb (bocsi, de nincs rá jobb szó) mostanság: nem játszik el egyedül, alig eszik, egyre hisztisebb és szófogadatlanabb. Mi lesz még velünk?!
Orsi!
Cicizés
Klassz, ha Nálatok nem voltak gondok, de aki ennyire szereti a cicit, nem is lehet problémája vele
Épp Csengőnek írtam, hogy Marci egyre kezelhetetlenebb, hogy közeledik a nagy nap
Én sem szeretem azokat a rémtörténeteket, hogy majd milyen nehéz is lesz egy picivel és egy kicsivel. Anyukám is túlélte és még nagyon sokan rajtunk kívül... Én mindig ebbe kapaszkodom. Balázsod mennyire hisztis gyerkőc?
Megyek pihizni!
Élvezzétek ki ezt a viszonylag még mérsékelt meleget, mert pár nap és megint a bugyinkból csavarhatjuk a vizet.
Pusz: Melinda (33+4)