Sziasztok Lányok!
Új vagyok még itt, de elég sokat visszaolvastam a fórumotokban.
Elvastam a hozzászólásokat 2003. januártól 2005. februárig (ez kb. 3500 db volt), majd kihagytam egy időszakot, és elolvastam az utolsó 1000-et.
Először is gratulálok mindenkinek, amiknek már sikerült, illetve akinek úton van a babó, és sok-sok kitartást azoknak, akiknek a neve mellett MÉG nem láttam sem fényképet, sem zebrát!
Nagyon sok hasznos információt olvastam nálatok, és többször elbőgtem magam a meghatottságtól, hogy mennyire tudtok örülni a másik örömének, illetve, hogy mennyire tudjátok bátorítani, vigasztanli a szomorkodókat! Úgy döntöttem, EGY RÖVID IDŐRE szeretnék ehhez a csapathoz tartozni! Jöhetek???
Mi a budapesti Kaáli-ba fogunk járni. A dokim Krizsát ajánlotta, akihez sajnos csak jó sokára kaptunk időpontot, júl. 27-én megyünk az első konzultációra (mint tudjátok szabin van...).
Telefonon beszéltem vele, már a hangja is nagyon szimpatikus volt. Egy korábbi útmutatás alapján beazonosítottam a Kaáli homlapját látható fényképen is, és ott is szimpinek tűnt. Lehet, hogy júl. 27-től én is beállok a Krizsa-fun-ok táborába???
Sajnos sokat kell várnunk, de arra jó ez a hosszú várakozási időszak, begyűjtsünk minél több leletet.
Ezzel kapcsolatban kérdezném (alighogy idejöttem máris kérdezek...), hogy melyik napi hormoneredmény kell (jól tudom, hogy 3. és 5. nap közötti)?
Elég hosszúre sikeredett... bocsi!
Sziasztok:
Kismókus