Sziasztok!
Túl vagyok a fogászaton ...
Még kell mennem
Szóval Én kiszámoltam,hogy mennyibe "fájt"az orvos.
8-szor voltam magánba (6000.-) és 3 -szor a kórházban .Ott nem kellett fizetni.50.-e adtam az orvosnak és 15.-e a szülésznőnék.
115.-e Ft.
Meli magánba az a 8000.- elég húzós...
Amiko mentem a 6 hetes kontrollra egy pillanatra sem éreztem,hogy az orvos keveselte volna a pénzt.Sőt.
Ő azon kevesek közé tartozik aki nem felejti el,hogy mennyit talicskáztam neki a magánrendelésre.
Szorítok neked nagyon!!!!
Vérvételek ée egyéb finomságok
3 vérvételem volt a 9 hónap alatt.
A terheléses cukorra nem kellett vinnem semmit,magamon kívűl.Ott helyben csinálták meg a koktélt.
Az első cukros vizsgálat előtt ennem kellett egy zsemlét és inni 2 dl tejet.
Bea
A kismama könyvekben rengeteg vizsgálat van felsorolva,de abból nektek nem csinálnak meg mindent!!!
Csak felsorolják,hogy milyen vizsgálatokat végeznek egy terhes nőn.
Miért kell korán kellned?Ja egyébként Fóttól kb 10.percre lakunk....És itthon voltunk
Hoppá
azért gondoltam rád...
elhiszed?!
Nektarin
Kis_plutó
Apa,boldog?
A gyerekeknek mikor fogjátok megmondani?Adri tudja,hogy tervben volt még egy tesó?
Én Máténak mondtam,hogy lesz majd kistesó és ,hpgy itt fog lakni anya hasában.Nem semmi esze van a kisgazembernek...Apa hazajött,rámutatott a hasamra és közölte,hogy baba ott...
Apa megcsak nézett,hogy nem is mondtam...Persze,hogy nem hisz nincs...még
Takido
Én ezért dolgoztam a 8.hónapig.
Persze neked más mert az ovi bezár.
Lehet,hogy augusztustól "visszamegyek" dolgozni.Itthonról szeretnékvalamilyen távmunkát a céghez.Majd meglátjuk.A főnöknőm nem zárkózott el előle
Megyek vacsiztatni.
Pusszancs!