Új privát üzeneted érkezett!

Meli, itt van, használd sikerrel :D
(kicsit homályos, mert a telefonommal csináltam, de remélem ez a hatékonyságát nem befolyásolja :D )

Kép

Musz

KépKép
muszkuru

Dóri, nekem is van egy ilyen fám, azon kék kövek vannak, de nem tudom, mik.

Karácsonyra kaptam apától, még szerelmünk hajnalán, az eladó horoszkóp alapján mondta, hogy nekem ez való (oroszlán)

Vicces volt, mert szokásomhoz híven iszonyú kíváncsi voltam, hogy mit fogok kapni, és megpróbáltam kibarkóbázni.
És megtudtam, hogy egy kőből és fémből álló valamit fogok kapni, ami igazából fa :shock: :?
Hát teljes volt a káosz a fejemben, azt hittem direkt félre akar vezetni... :evil:
és amikor kinyitottam a dobozt, minden világos lett :D

Musz

KépKép
muszkuru

Meli, sajnálom
De mikor csináltad a tesztet? Reggel?
És vártál eleget? hátha később felbukkan a második csíkocska is...

Musz

KépKép
muszkuru

Meli!
Én is ezért kérdeztem,mert nekem is később jelent meg a 2.csík a legelső tesztemnél.
De ne aggódj,semmi sincs veszve,szerintem szerda-csütörtök környéke megér egy újabb próbálkozást :D

Muszkuru!
Ez jó lehetett.Nem csodálom,hogy nem találtad ki,hogy mit is kapsz :D

KépKép
takido

Reggel csináltam,vártam eleget...de Bea szerint túl korán....ha nem jön meg addig,akkor csinálok egy újat pénteken....köszi a képet,kívántam a kövedtől...remélem nem csak egy embernek kedvez :lol: kár,hogy nincs még csillaghullás...azta milyen gyerekhozam lenne :lol: puszi

Kép Kép
meli1118

Megjöttünk!!Hulla vagyok!!Olyan sz@r,hogy holnap olyan korán kell kelnem!! :(

Kép
bea27

Dóri!!Neked,hogy telnek a napjaid most,hogy otthon vagy?? :shock:

Kép
bea27

Már megint nincs itt senki??Muszkuru????
Málna??
Meli??
Dóri??
Candi!!ÚÚÚÚÚgy hiányzol!!
Többiek??

Kép
bea27

Itt vagyok, de csak a búcsú idejére...
Lejárt a munkaidőm, amúgy sem sok hasznomat vették ma bent - csokievéssel voltam elfoglalva - bevertem egy táblával.
Ráadásul ez a 200 grammos verzió
Most rosszul vagyok - édességmérgezésem van, a hátsómon lévő narancsbőr pedig ismét klassz táptalajhoz jutott...
El is bújdosok... 8)
Pusz mindenkinek

Musz

KépKép
muszkuru

Szia!!Holnap gyere!!Puszi!! :lol:

Kép
bea27

Szia Bea!

Én itt vagyok :D

KépKép
takido

Mikorra kell menned,hogy korán kell kelned?
Olyan furi,mert vártam,hogy itthon legyek,mostmeg,hogy itthon vagyok nem iagzán találom a helyem.

KépKép
takido

Nekem is az volt eleinte,de mostmeg már alig akarok kimozdulni itthonról!Hamar elfáradok,és ezt érzi a pocim is!! :(
Fél nyolc,és nyolc között kéne odaérnem!!

Kép
bea27

Ami azt jelenti,hogy hét körül indulni kéne,és max.fél hétig fel kéne kelnem!! :( Én meg általában 23:00kor szoktam elaludni!!
Ti mentek valahova nyaralni??
Sportolsz még valamit?

Kép
bea27

A várandós mamák könyvében levan részletesen irva a 9 hónap alatti összes vizsgálat!Megtaláltam!Majd holnap leirom a Melinek!
Neked vannak terhes könyveid?Hogy álltok a babaruhákkal?
Vettetek már valamit?Mármint Tünci-Bogárnak!! :lol:

Kép
bea27

Sziasztok!

Kis_plutó NAGYON NAGYON NAGYON GRATULÁLOK! Annyira át tudtam élni a helyzeted amikor megláttad a két csíkot! Éppen ettem miközben olvastam, egyből letettem a kajámat és vagy még kétszer visszaolvastam. Tényleg szívből gratula.

Mindenkinek megy még a drukkom. Meli, nekem is sokára mutatta ki a teszt, szurkálást nem érzel a pocidban? Nekem még az is volt amit gyanúsnak éreztem.

Málna, légyszi javítsd a 7hetem, már a 12. hetemet kezdtem el. Köszi. Láttam a kis lurkód strandos képeit, nagyon édes.

Nektarin sok boldog szülinapot kívánok én is.

Takido, azt hiszem te kérdezted a kismama boltot Fehérváron, van a Távírda utcában is, meg a Várkörúton, a plázát nem tudom, de elképzelhető, hogy van. Azt sajna nem tudom, hogy milyen árak vannak náluk, mert még nem mentem be.

Arabella én is üdvözöllek, várjuk a bemutatkozásod. :roll: Kép
vikike_

Szia Vikike!Rég hallottunk Felőled!Jól vagy??Minden rendben???Már te is ennyi idős vagy?????Te Jó Isten!!!!!!Lassan már Te is ott fogsz tartani,hogy lassacskán megmozdul!!!Aztán meg a neme!!Mit szeretnél???? :lol:

Kép
bea27

Szia Vikike!
Köszönöm,igen én kérdeztem.A farmerjaimba ugyanis nem túl kényelmes már.Elszorítják a hasam.
Könnyen megtalálhatóak ezek a boltok?
Mikor mész 12hetes UH-ra?Számolj ám be róla,meg képet is kérünk :D
Bea!
Akkor tényleg korán kell kelned. :cry:
Biztos majd én is megszokom az itthonlétet,csak fura,hogy eddig fél napokat végig kellett beszélnem az oviba,most meg nincs kihez szólnom.Az uram ugyanis korlátléceket fest.
tervezzük a nyaralást.Méghozzá júl.15 és 29.között kéne mennünk.
Korongodat megtaláltad?
Van egy két könyvem+jó,hogy sokmindennek utána lehet nézni a neten.Ruhánk az nincs még egysem.nem akarom elsietni.A C&A-ba is láttam aranyos rugikat,de mind rövidújjú,azzal meg télen nem sokra megyek.
Ti terveztek nyaralást az idén? Ha jól emlékszem nektek vannak már babaruháitok,igaz?

KépKép
takido

Hello, ismét vagyok.

Vikike! A Távirda utcai bababolt (is) állítólag drága. Ez olyan, mint a esküvő. Azzal is lehúznak, ahol tudnak.... Ha jól tudom (pár kolléganőm most vár babát) egy kismama naci 6.000 Ft környékén van. A tesóméknak van egy internetes oldaluk, ahol foglalkoznak kismama- és babaruhákkal, játékokkal, stb. Elég jó áraik vannak. A címük:

www.gportal.hu/eladnam

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Szia Hoppá!
Köszönöm,mindjárt megnézem :D
Mostmár számolj be légyszives,hogy hol is tartasz most,mikor izgulhatunk érted.Hátha ez a szülőkkel együtt lakás vezetett eredményre :D

KépKép
takido

Köszi a kérdést, Dóri. Megmondom őszintén, most nem számolgatok... Csak a természetre bízzuk. Szeretjük egymást, kötelesség nélkül. De egyébként júni 14-én volt Pirike utljára a vendégem. Tehát kb 10-12 napom van még a nem várt randiig.

Kép

Kép

hoppá

Értem :D
Megnéztem ezt az oldalt,van 1-2 ruha ami tetszik,csak a méretben nem vagyok biztos,hogy jó.34/36-os a méretem,és mait kinéztem az 38-as.Nem tudom,hogy terhesség alatt hogy van,ált.marad u.a a méret?

KépKép
takido

Sziasztok!

Túl vagyok a fogászaton ... :)
Még kell mennem :(

Szóval Én kiszámoltam,hogy mennyibe "fájt"az orvos.
8-szor voltam magánba (6000.-) és 3 -szor a kórházban .Ott nem kellett fizetni.50.-e adtam az orvosnak és 15.-e a szülésznőnék. :arrow: 115.-e Ft.

Meli magánba az a 8000.- elég húzós... :shock:
Amiko mentem a 6 hetes kontrollra egy pillanatra sem éreztem,hogy az orvos keveselte volna a pénzt.Sőt.
Ő azon kevesek közé tartozik aki nem felejti el,hogy mennyit talicskáztam neki a magánrendelésre. :wink:
Szorítok neked nagyon!!!!

Vérvételek ée egyéb finomságok

3 vérvételem volt a 9 hónap alatt.
A terheléses cukorra nem kellett vinnem semmit,magamon kívűl.Ott helyben csinálták meg a koktélt.
Az első cukros vizsgálat előtt ennem kellett egy zsemlét és inni 2 dl tejet.

Bea

A kismama könyvekben rengeteg vizsgálat van felsorolva,de abból nektek nem csinálnak meg mindent!!!
Csak felsorolják,hogy milyen vizsgálatokat végeznek egy terhes nőn.
Miért kell korán kellned?Ja egyébként Fóttól kb 10.percre lakunk....És itthon voltunk :wink:

Hoppá

azért gondoltam rád... :oops: elhiszed?!

Nektarin

Kép

Kis_plutó

Apa,boldog?
A gyerekeknek mikor fogjátok megmondani?Adri tudja,hogy tervben volt még egy tesó?
Én Máténak mondtam,hogy lesz majd kistesó és ,hpgy itt fog lakni anya hasában.Nem semmi esze van a kisgazembernek...Apa hazajött,rámutatott a hasamra és közölte,hogy baba ott... :shock:
Apa megcsak nézett,hogy nem is mondtam...Persze,hogy nem hisz nincs...még

Takido

Én ezért dolgoztam a 8.hónapig.
Persze neked más mert az ovi bezár.

Lehet,hogy augusztustól "visszamegyek" dolgozni.Itthonról szeretnékvalamilyen távmunkát a céghez.Majd meglátjuk.A főnöknőm nem zárkózott el előle :wink:

Megyek vacsiztatni.
Pusszancs!

málna2162

Bocsi...113.-e :oops:

málna2162

Bea, hát igen nagyon szalad az idő, szerencsére jól viselem eddig a babavárást, de most már úgy tudom, hogy nem lesz se hányinger se émelygés. Majd a 9.hónap lesz még kemény, legalábbis nekem mindenki ezt mondta aki eddig szült. Derékfájás stb....Na de mindegy én mindent elviselek csak makk egézséges legyen.

Takido, most csütörtökön megyek a dokimhoz gondolom akkor megcsinálja az ultrahangot. Már alig várom, hogy lássam megint. Kíváncsi vagyok mennyit fejlődött a kis töki. Azért becézem így, mert a férjem szerint fiú, a lényeg hogy nekem is az a megérzésem, de lehet, hogy csak mindenki belém beszélte már. Ja apát behívtam a legelső ultrahangon(kíváncsi volt), elég sokat kellett várni a dokira kicsit csúszott a rendelés, a lényeg, hogy megbeszéltük párommal, hogy majd legközelebb akkor jön velem megint ha már jól lehet mindent látni, de a kicsi szívem már most nem bírja ki, jön velem csütörtökön, mert azt mondta kíváncsi, hogy mennyit nőtt. Hát ezek az apukák :D .

Kép
vikike_

Vikike!
Teljesen érthető,hogy férjed el akar kisérni.Az enyém is elkísért eddig minden vizsgálatra.És a 11hetes UH volt nekünk eddig a legnagyobb élmény :D Ugyhogy kísérjen csak el.Most még egyben látható,utána már nem fér rá egy képre,és hihetetlen,hogy mennyit mocorog.

KépKép
takido

Már nagyon várom, meg amikor hallom majd a kis szívét dobogni. Látni már láttam ahogy dobog, annyira fantasztikus volt azt sem tudtam hova nézzek, a páromra vagy a monitorra :D . Na meg ott van az az érzés is amikor megmozdul. Szóval még nagyon sok élmény vár ránk.

Meli már nagyon kíváncsi vagyok rád is, mikor is tesztelsz megint?

Kép
vikike_

Vikike!
Akkor csütörtökön együtt izgulunk,én is akkor megyek dokihoz :D

KépKép
takido

Én mára elköszönök.Megyek nézni a meccset :D

Kis_Plutó!
Reggel várjuk a beszámolót,hogy mit szólt Apa a hírhez :D

KépKép
takido

Jó éjszakát mindenkinek, mi is meccset nézünk!

Kép
vikike_

Jó reggelt!!!!
Ma vagyok a 34.napon,hő 37fok fáj a derekam,de mensi sehol....viszont észrevettem valami furát....amikor este zuhanyoztam és mosakodtam...ott....szóval a hüvelyembe benyúlva egészen közel éreztem a méhszájamat és nagyon kemény volt!!!!Ez jelent valamit???Megnéztem volna kistükörrel is,de annyira szűk vagyok most,hogy semmi értelme nem volt :oops: azt hiszem ez most már,mint eddig....elég jól ismerem a testem,de ilyen még nem volt....szóval pénteken akartam tesztelni,de ha marad a hő fenn holnap megcsinálok mégegyet....ne kövezzetek meg,nem bírom ki!!!!!!!!!Jön apa,át kell adnom kicsit a gépet neki,hogy megcsinálja az összesítőit,majd még jövök!!!!puszi

Kép Kép
meli1118

Jó reggelt!
Lányok a tegnapi nap úgy alakult, hogy sokat ketteben apával nem is voltam. :(
Amúgy örül, az kicsit kiütötte, hogy milyen szép libasorba lesz a szülinapjuk :lol:
Egyenlőre nem akarom senkinek mondani. A szülőknek is csak ha voltam orvosnál.
Tesómat majd ma felhívom, mert ő tudta végig, hogy babát szeretnénk :wink: , szóval ő a kivétetl.
Gyerekeknek nem tudom még. Adri épp hogy elmúlt 4 éves amikor Krisztikével terhes lettem, ugye tesóm előtte szült, és nagyon hamar kiszúrta a pocimat, és megkérdezte, hogy anya Te terhes vagy?
Ő nagyon mondogatja a kistesót, persze kislányt.
Tegnap apával megnéztük az nlc-n a kalkulátort. Mind a 3 gyereknem stimmel aszerint, és akkor ahogy néztük ez fiú, na apa itt egy kicsit letört. :( De, hátha most mégsem lesz igaz a kalkulátor.
Viszont Krisztián egész nap rajtam csüngött, Tibi szerint érez biztos valamit.
Esténként vagyok elég pocsékul, a nap az úgy eltelik, egy két kóbor rosszullét rámjön, de nem vészes.
Bocsánat, hogy külön-külön most nem írtam, de megyek megmosom a hajam míg a törpe alszik.

Szép napot: Gabi és Bütyike 5+2

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Szia Gabi és Bütyike!!!!Apa letört,hogy nem kislány???Ez fura,nálunk mindenki fiút akar....igaz,nekünk nincs még egy-egy"féle" :lol: én először fiút,aztán két kislányt....apa csak két gyereket akar :cry: de lesz időm bőven rábeszélni :lol: Gabi,ti már igaziból nagycsaládosok vagytok!!!!Most kicsit irigy vagyok :lol: Mi van tesóddal,miért nem jön???Még mindig nincs net náluk???Vagy nyaralnak esetleg??Be kell fejeznek,megyek nyitni az üzletet....ha lesz időm,ott leírom milyen kemény délutánom-estém volt....addig is puszi mindenkinek!!!

Kép Kép
meli1118

Jó reggelt!

Meli

Kemény,zárt méhszáj :arrow: terhesség... :shock:
Szurkolok neked!!!

Kis_plutó

Adri már nagylány,ha kiszúrja szerintem meglehet beszélni vele,hogy ez legyen a kettőtök titka.Ebben a korban úgyis szeretik a kis titkokat :wink:
Vagy Te nem így látod?!
Tényleg Mókuska hova tünt?
(Jut eszembe,van egy mókuskás dal,Máté olyan aranyosan énekli :lol:)

Jaj és úgy irigyellek... :wink:

málna2162

Málna
legutóbb amikor tesómmal beszéltem még nem volt nekik net. Majd ma hívom, és akkor mondom, hogy mi a gond.
Irigy :?: :?: , de csak ugye jó értelemben? Neked is kb. két hét és ott fog díszelegni a neved mellett a zebrácska :wink: :wink:
Pocim egyenlőre olyan mint volt, estére kicsit nagyobb.Viszont elég keveset eszek, mert nem esik annyira jól :wink: Keveset többször, ez jön mostantól :wink:

Meli
hát kislány pártiak vagyunk :( Viszont én megmontam neki már akkor amikor Krisztike kicsi volt és szóba került még egy kislány, mondtam én, hogy nekem több kislányom nem lesz, mert még egy ugyanolyan mind Adrika ugysem lenne :wink: Ő egyedi, és utánozhatatlan. :wink: Kis talpraesett, kis cserfes, kis ügyes :wink: Amúgy meg teljesen mindegy, lényeg, hogy Bütyike ne toljon ki velem mint azt a bátyus tette :wink:

Kismamik, Ti ugye kenitek valamivel a hasatokat? Érdemes rögtön elkezdeni, hogy ne legyen zebracsíkos :roll:

Gabi és Bütyike

Ja, a Bütyike név is Adrika után jött. Őt évekig Bütyinek hívtam. Amikor Krisztián nagyobbacska lett, akkor kezdtem Adrikát a nevén szólítani.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok, ma reggel milyen aktív a kis csapat.

Meli, nagyon drukkolok neked!!!!! Kívánom, hogy holnap két csíkos legyél! (megnyugtatlak, én sem bírnám ki :lol: ) Sőt, ha tapasztalt anyukák szerint ez terheség.... akkor mi más lehetne???

Plutó, a rosszulléteket is szívesen kibírnánk egy páran, ugye csajok? Kíváncsi vagyok, tényleg fiú lesz-e? Én pl Beánál egyértelműen fiúra, Dórinál pedig lányzóra gondolok. De majd meglátjuk...

Málna, gyúrtok a babára? (milyen szép szóval írtam.)

Kép

Kép

hoppá

Szia Kata!!!Holnap mindemképp tesztelek,mert nem bírom ki!!!!!!!!!
Málna,köszi!!!Egyre jobban és jobban szeretlek benneteket,nem is tudom mi lenne velem,ha ezt a sok mindent magamban kellene tartanom....én olyan érzelmes lettem,könnyen elérzékenyülök,pedig én mindig kőkemény voltam!!!!Ez is annak a jele?????

Nekem a kínai naptár kislányt jelez....igaz,mi fiút szeretnénk...de kit érdekel?????

Ja és még soha ennyire nem vártam,hogy hányjak valamitől....alig várom a rosszulléteket!!!!Most hülye vagyok :?: :roll: :roll:
Na megyek vissza dolgozni,még jövök!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép Kép
meli1118

Meli, nem is lenne baj, ha reggel lennék rosszul, de nem én mindíg fordítva működtem. Este, és éjszaka, amikor pihenni kéne. Végre apával kettesben lehettünk volna, erre a gyomrom .....
Nem baj, ez nálam nem szokott sokáig tartani :wink: remélem most sem fog.

Hétvégén, ill. már péntek délután megyünk haza anyuékhoz málnát és pirosribizlit szedni. Adrika lennt is marad. Utána péntek de. visz minket megint Tibi, és lennt leszünk elvileg egy hétvége, de attól függ haladnak e majd a betonozással. :wink:
Utána anyuéknál lesz betonozás, de a mi segítségünk majd a festésnél kell, ill. Tibié.
Úgy gondolom jövö hétvégén megmondjuk, hogy baba lesz.

De jó lesz egy kicsit kikapcsolódni :roll: :wink:
Úgy szeretek ott lenni. Megcsinálom én ott is amit kell, nem vendégeskedni megyek, de az a környezet, na meg a hétvégi nyugalom az felbecsülhetetlen ami ott van.

nálunk minden hétvégén bolondok-háza, és cirkuszok tömkelege van :( Sógornőmék minden hétvégén jönnek, és van egy elkényeztetett, neveletlen fiúk. :cry: :cry: egyszerűen ilyen gyereket még nem láttam.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Szia Gabi!!Hol élnek a szüleid?Ti is vidéken éltek,azért gondolom ott is nyugalom van....kivéve,ha felfordulást csinálnak a rokonok :shock: Meg hát gondolom azért a Te szüleidnél mégiscsak más.....
Sajnálom,ha éjszaka nem tudsz aludni....gondolom az a pár hét elteleik,aztán már minden ok!!!!
Puszi!!!

Többiek!!!Gyertek!!

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!

Meli!
Nekem a párom volt, így hogy miért nem hányok meg miért nem vagyok rosszul egy kicsit, ekkor még nem voltam orvosnál s csak a tesztben bízhattunk, ami már akkor kimutatta még azt is megismételtem mert olyan mensis tüneteim voltak.
Egyszer sikerülte elérnie, hogy hányingerrel megyek dolgozni s sikerütl megtalálnom a rókát. Örült neki eszméletlen. Utána nem volt csak émelygés.

Itt a cégnél csak a közvetelen fönököm tudja, s megkért, hogy nem mondjam el addig amíg a nagyfönökkel nem beszélt. Erre elment szabira. Hétfőn lesz csak :( Nehéz magamban tartani.
Ráadásul anyámék mivel már publikus elmondták a tesóiknak s tegnap egyfolytában jöttek a gratulációk persze a cégnél a mobilomra.

Lányok jó nektek, hogy a párotok elkísér.
Nálunk a 18. heti UH-ra fog eljönni. A 12.hetes UH-n hétfőn voltam kaptam róla képet, de csak pénteken tudom beszkennelni azért leírom a paramétereket is. A CRL 56mm; BPD 19mm; NT1,7mm. Utána persze mikor látta a képet bánta, hogy nem jött, de én se akartam amíg hüvelyen keresztül történik.

Mi nekünk is mindegy egészséges legyen., bár most a doki azt mondta, hogy fiúnak tűnik. A jónás szerint is fiú lenne, a kínai naptár is fiút jelez.

Bea, Takido!
Jó nektek otthon sokszor én is otthon lennék, főleg úgyhogy most 2-en szabin vannak s egy kezdő kolléganővel vagyok. :(

A pocim egy ici picit nő egyik nap így látom a másik semmi. Ma megyek tornára megmérem magam.

Málna!
Köszi a kazi ajánlatot.( Rubint Réka. Megrendeltem s kipróbáltam nagyon jó 2 naponta végzem. Valamikor egybe az első két időszakot.

Hoppá!
Csak lazán.

Vikike!
Olyan jó lesz az UH. Én legszívesbben mindennap megnézném.
Nekem annyit mozgott, hogy alig lehetett lefényképzeni. A képen nem is látszik olyan jól. Volt egy helyzet mikor még a köldökét is lehetett látni háton volt.

Kis_plutó!
Én is a doki után mondtam el a szüleimnek. Publikus pedig csak 12.hét után. Ti lesztek a kis halcsalád :))
Puszi Mindenkinek.!

Kép
nika04

Na!!Itt vagyok!!Most értünk csak haza!!Sajna hiába van ebben a kórházban az,hogy a kismamák soron kivül mehetnek a laborba,én nemtudtam,hogy még vizeletet is kell vinni!!Nekem ezt senki sem mondta!!És ott kellett egy csomót ténferegni a rendelőbe! :( Mert a pisi aztán nem jött!! :( Viszont átmentünk a Kórház részbe babanézőbe,és láttunk egy babát!Sajna csak eggyet!Egyre jobban kezdem magam beleélni a szülésbe!!Főleg,hogy ilyen szép a szülőszoba részleg! :lol:

Kép
bea27

Jó reggelt!

Meli, csak bámultam az önvizsgálatodon. Én nem tudok ennyit a testemről. De azt hiszem, ezek után itt az ideje megismerkednünk legbelül is... :oops: :D
Nagyon-nagyon drukkolok!

Nekem és apának is teljesen mindegy, csak gyerek legyen. Néha úgy érzem, lányt szeretnék - amikor aranyos kislányokkal futok össze, néha meg úgy, hogy fiút, amikor Gabi Krisztijét, vagy Málna és Sziszi manócskáit látom. Szóval mint az időjárás :roll:

Dóri, én apán veszem észre, ha nem dolgozik, és egész nap nem tudott kihez szólni, este be nem áll a szája. Mint akit felhúztak és nem áll le :D
Én meg csak hallgatok, mert esélyem sincs közbeszólni :D

Vikike, nagyon tetszett ahogy írtad, hogy még nagyon sok élmény vár rátok :D

Málna, ugyan már, az a 2,000 Ft ide vagy oda igazán nem számít :twisted:

Kata, lehet hogy neked van igazad, és rá kellene bíznunk magunkat a természetre, de én már annyira belejöttem a számolgatásba, meg hőmérőzésbe, hogy nem bírok leállni. Sőt már apa is számonkér - néha megkérdezi: mértél reggel hőt :?: :roll:

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok,

biztos meglepő leszek, de mi lányt szeretnénk :wink:
Mostanában ez az egyetlen dolog, amiben egyetértünk.

Szombat óta ketten vagyunk, de állandóan zsörtölődés van...
Bármit mondok a férjem nem ért egyet, mint egy örök ellenzék. Ha éppen nem morog, akkor hozzám sem szól. :cry: Tegnap épp a hasa fájt a zabálás miatt. Más ilyenkor odabújik a párjához, ő meg olyan bunkón viselkedett velem !!!!!!!!!!

Meli,
ez az önvizsgálat elég alapos volt :oops: Én ennyire nem szoktam körülnézni... De ezek a jelek tényleg bíztatóak.

Gabi
Szerintem akkor mondjátok el a gyerekeknek, mielőtt kezd látszani, hogy ne mástól tudják meg!!!!!!!!! Legalábbis én biztos erre figyelnék nagyon, az rossz lenne nekik.
Vendég

Megvan a korong!!Meli!Privi ment!!

Kép
bea27

Szia Nika,te is már a 12.héten vagy!!!!Ez olyan jó!!!!Alig várom,hogy mi is itt tartsunk(igaz egyenlőre nekem még kétséges)
Azért a tornával vigyázz!!Vagy ez már terhestorna???

Ági!Én mindig is figyeltem magam belülről....nem árt az,ha az ember tudja,hogy hányadán áll a testével....

Bea,szóval jó a kórház szülészete???Tiszta és rendezett???Nekem ez a fontos....Annyira izgatott vagyok....mindjárt megőrülök!!!!!

Puszi

Kép Kép
meli1118

Meli! :wink: Képzeld,megvan a korong!!Nézd meg a MÁV kórházat a honlapjukon!!www.mavszuleszet.hu
Nekem nagyon tetszett!!A dokimmal is megvagyok tökéletesen elégedve!Minden szuper!!Csak ne lennék ilyen fáradt!!Most legközelebb azthiszem 25.én kell mennem a Doki privátjába,csinál egy UH-át,aztán meg mennem kell rá pár napra egy Újabb UH-ra,ahol egy másik FŐDOKI is megvizsgál (genetika!)Ilyet..................!

Kép
bea27

Meli! :wink: Képzeld,megvan a korong!!Nézd meg a MÁV kórházat a honlapjukon!!www.mavszuleszet.hu
Nekem nagyon tetszett!!A dokimmal is megvagyok tökéletesen elégedve!Minden szuper!!Csak ne lennék ilyen fáradt!!Most legközelebb azthiszem 25.én kell mennem a Doki privátjába,csinál egy UH-át,aztán meg mennem kell rá pár napra egy Újabb UH-ra,ahol egy másik FŐDOKI is megvizsgál (genetika!)Ilyet..................!

Kép
bea27

Szia Bea,köszi!!!És minden mást is köszi!!!!Meg fogom nézni,csak most mennem kell dolgozni,van egy két csokrom...majd még jövök!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Bocs,hogy dupla volta,de begajdult a babanet!!Megyek kajálni!!

Kép
bea27

Sziasztok!

Kis_Plutó!
Azért csak lesz időtök kettesben örülni az új jövevénynek :D
Pihenj sokat a hétvégén.És neki ne állj festeni :!: Remélhetőleg nem fog feltünni senkinek :D

Anyusziszi!
Remélem,ma már jobb napotok lesz,és a párod kedvesebb lesz hozzád.

Meli!
Ez tényleg több mint bíztató.Várjuk a holnapi tesztet.Én se bírnék várni a helyedben :D

Málna!
A mókuska,mókuska felmászott a fára...kezdetű? Nagyon édi lehet,ahogy énekli.

Bea!
Arról nem is írtál,hogy milyen volt a vérvétel :cry:
Nika!
Én sajna még nem tudok mit kezdeni a sok szabadidőmmel.De idővel majd biztos kialakul.
Más értéked nincs véletlenül a 12 hetes UH papíron? pl.THQ,FL,HL,
szülés várható időpontja..Várjuk ám a képet :D

Muszkuru!
Apa,mint akit felhúztak :D :D :D

KépKép
takido

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?