Jó estét Csajok!
Na, ki nézi a meccset és ki kinek szurkol?
Gabi,
milyen volt az usziban? Tényleg, ahogy Hajnust is, engem is érdekelne, hogy milyen nálatok az uszi... Hány medence van? Fényképeztél a kekszes kisfiadról?
Az ismerősödet, akivel majd itthon találkozol, csak nem az iwiw-en találtad??
Eszti,
húú, nagyon jó programot csináltatok, szuper lehetett!
Egy ilyen kirándulás is tök nagy élmény lehet egy Szonja korabeli kislánynak, de amúgy is!
És milyen lesz a szállás Füreden? 17-én nekünk a házasági évfordulónk lesz...
Tavaly pont aznap indultunk nyaralni és pont oda, ahol nászúton is voltunk...
És gratulálok doktornő a foghúzáshoz!!
Hajnus,
én egyszer kaptam egy vicces videos mailt, amiben apukák öklendeztek és fulladoztak pelenkacsere közben. Csodálkoztam is, hisz nem is annyira vészes nálunk a szag... Aztán mondta valaki, hogy várjam csak meg, amíg mást is eszik a baba, nem csak tejcit...
Hát, kíváncsi vagyok... Na meg a mennyiségre is...
Voltunk védőnőnél és Dorka tényleg annyi, mint amennyinek én mértem itthon reggel, szal a mérlegek között nem volt különbség. A múlt hetit írta be rosszul a védőnő a kiskönyvbe... No comment...
Én akkor amikor láttam a 4460-at, rá is kérdeztem, hogy elég-e ez az előző heti 4320-hoz képest. Azt mondta, persze! Mikor hazamentem, belekukkantottam a kiskönyvbe, meg is lepődtem a 4560-on, de azt gondoltam, biztosan nem jól láttam a mérlegen. Ez ugye a 4320-hoz képest plusz 24 deka lenne. Most meg csak 4?? Aztán valszeg az volt, hogy rosszul írta be. Azt mondta ez lehetett a baj, hisz Dorka mindig hozza a 10 fölötti dekáit hetente. Ez most így reálisabb is, mert mindkét alkalommal 14 volt a plusz. Szóval megnyugodtam...
Hízik is és a mérlegünk sem szar...