Új privát üzeneted érkezett!

Nadin! Én már nem is emlékszem hogy 4.5 kilósan mekkora pelust használtunk! De szerintem akkor már a 3-as méretet! Az tuti hogy most már egy jó ideje a 3-ast használjuk és lassan a Pampersesből már az is kicsi lesz. Szinti már több mint 6 kg! Egyébként én a Liberora esküszök és az egy picurkát nagyobb is mint a Pampers!

KépKép
nicika

Eszti!Jó kirándulást kívánok nektek érezzétek jól magatokat!

Nadine!Nagyon jók hol találtad őket?Főleg az első tetszik nagyon meg Levinek is.Mi is a 3-6-os pamperst használtuk mikor ennyi kiló volt aztán kaptunk mi is 4-9-eset,de abban még elveszett a gyerek.
Vendég

Kriszti!

A Bogi készülődik haza, mikor itt volt megnézni a kicsit, akkor nem láthatta, mert a koraszülött osztályra csak a szülők mehetnek be.
Apuval ok a kapcsolat, néha jön ide, de persze nem vagyunk sülve-főve együtt, mondjuk én egyik szülőmmel sem. De nincs semmi problémám velük, csak én nem megyek a szüleimhez mindennap mondjuk, meg nem osztjuk meg annyira az életünket senkivel. Persze biztos más lenne ha valamelyikkel együtt laknénk, de asszem azt nem szeretném. Apu csinált az Ivánról videókat is, meg átvette DVD-re, meg majd képeket szeretnék csináltatni vele, ami profi kép, Aronról is csinált a géppel amivel dolgozik és tök jók lettek...
Szóval elvagyunk.

Bio zöldséget hol vettél a Mirának? A Mátyás kir. utcában? ????

Ha igen, hol van az a bolt? Nem találom sehol....
Vendég

Én 4 kilo óta 5-8 kilos kategóriájú pelust használok, és a Libero a legjobb nekünk, mert kis husi a combja és az (Libero) le van kerekítve...
Vendég

Hú képzeljétek egy csomó ált.isk. ismerősre oszt.társakra találtam ez tök jó.
Vendég

Köszi a pelusos dolgokat Mindenkinek! :)
Különben nekem azért nem jött be a Libero, mert túl vastagnak találom a betétjét, szal az egész pelenkát, na. A Pampers valahogy vékonyabb. De a tartalom egyikből sem jött ki. Ha igen, akkor is ritkán és akkor is az én hibámból, mert hülyén raktam rá...

Gabi,
a startlapról indultam, ott van olyan rovat, hogy "gyerek", ott meg aztán minden ezerrel...

nadine81

Na majd akkor körülnézek én is.
Pelus tartalom majd ha elkezd izegni -mozogni akkor jön ám csak a java!!
Tegnap pl. reggel "akkor kakil a legnagyobbat" valami iszonyú büdös kakaszagra lettem figyelmes.Hát a gyerek úszott a szarban,de szó szerint.Szaros lett a pincefeljáró a kő a szőnyeg a kockája és azt élvezte ahogy a kezével pacsmagolja.Gyorsan vittem a kádba fürdeni,de azt hittem rosszul leszek.Előző reggel detto unyan ez csak akkor a szobába kente.Szóval ilyen finomságok.Aztán lehet,hogy csak nálunk vannak ilyenek,de annyit mozog,hogy akarva akaratlan elcsúszik a pelus és akkor így járunk.
De veletek ez ne így legyen!! :D :D :D :D :D :D
Vendég

Kép Kép Kép

Pár kép erről a szarosról aki éppen a wc-papírt szabdalja! :x :x
Vendég

Jó reggelt! :)

Eszti,
milyen volt a balatoni kirándulás? :)

Gabi,
húúú, akkor szarban voltatok... :D Én ma reggel takarítottam Dorkát... Tegnap este, mintha szöges pelenkába csomagolnám, úgy ordított, így szarul is tettem rá... Na, ma reggel megköszöntem magamnak... :)
Jók a képek, látom Levi megint meztelenkedett... :) De a WC-papíros kép nemn lemaradt? Olyat nem látok...
Mi asszem ma elballagunk védőnőhöz, mert az én mérésem szerint 4 dkg-t hízott Dorka egy hét alatt, a múltkori 14-hez képest. Igaz azt az ottani mérleggel mértük... Kíváncsi vagyok, hogy van-e különbség a két mérleg között és ha van, akkor mennyi...
Mikor terhes voltam, az övé pl. valahogy mindig többet mért, mint az itthoni... :)
Lehet, hogy a csecsemőmérlegeink között is van különbség... :)

nadine81

Nadine!Biztos,hogy van különbség,mert ismerősök is monták,hogy nem annyit mértek mint ők otthon.Majd jelezd mi volt!Mi lehet,hogy ma elmegyünk az usziba egyet kiruccani!!
Vendég

Ja wc-papíros nincs csak épp akkor szabdalta mikor gépeltem.
Vendég

[quote="gabócacica"]J írta:gabócacicaa wc-papíros nincs csak épp akkor szabdalta mikor gépeltem.

Pedig azt szivesen megnéztem volna! :lol:

KépKép
nicika

Nicika!Hát annyira rávan cuppanva,hogy már egy tekercs wc-papírt leguirított.Majd megpróbálom-e tevékenysége közben lekapni.
Vendég

[quote="gabócacica"]N írta:gabócacicaicika!Hát annyira rávan cuppanva,hogy már egy tekercs wc-papírt leguirított.Majd megpróbálom-e tevékenysége közben lekapni.

Oké! Kiváncsian várom a képet! :)

KépKép
nicika

Hali!Most jöttünk meg a strandról tök szuper volt Levi vagy 25* végigjárta a strandot oda ment mindekihez még kekszet is kapott mint a kiskutyák tök cikin éreztem magam,de azért édi volt.
Képzeljétek.Vasárnap ha haza megyek találkozom az egyik ismerősömmel úgy örülök neki még tizenegynéhány éve együtt jártunk bulizni csavarogni.Hát nem szupi?
Vendég

Sziasztok!
Nagyon,nagyon jól sikerült a tegnapi kiruccanásunk és eredményes is volt mert találtunk szállást Füreden.Júli 17-21-ig megyünk oda.Már várom. :D
Badacsonyban kezdtünk.Ott ettünk és a Szonja ringlisezett egyet.Aztán séta a parton.
Kép
Ezután átmentünk Tihanyba kompozni és pancsolni.
Kép
Kép

Ezt követően Füred következett ahol sétáltunk és hattyúkat etettünk.
Kép
Végül visszafele ismét Badacsony és az alkoholmentes sör. :D
Kép
Negyed 11 körül értünk haza.
Aztán ma kezdődött a taposómalom.
Képzeljétek a főnököm megengedte,hogy kihúzzak egy bal alsó 7-es fogat.Nagy élmény volt.Remélem a betegnek is. :D :D :D

Kép

KépKép
eszti76

Tök király lehetett a Balcsi! Meleg a víz?

Levi keksze: :P :P 8)
Vendég

Sziasztok!

Eszti,milyen szállást találtatok?Mennyiért?(Ha nem titok)Nagyon jó lehetett a kirándulás,ez látszik a képeken is.

Gabó,milyen nálatok az uszoda?A soproni azért lehetne egy kicsit extrább is.

Mióta meleg van,én úgy érzem,hogy rohan az idő.Ti nem így vagytok vele?Persze biztos azért,mert többet vagyunk kinn.Meg a Bence is sokkal kevesebbet alszik napközben,gondolom ezért is.

Ja még a pelus tartalmához annyit,hogy mióta nem csak szopizik a Bence,olyan mennyiségeket bír rottyantani :lol: :lol: !Sokszor inkább egyből viszem a csap alá.

Kép

Kép
hajnus

Jó estét Csajok! :)

Na, ki nézi a meccset és ki kinek szurkol? :)

Gabi,
milyen volt az usziban? Tényleg, ahogy Hajnust is, engem is érdekelne, hogy milyen nálatok az uszi... Hány medence van? Fényképeztél a kekszes kisfiadról? :)
Az ismerősödet, akivel majd itthon találkozol, csak nem az iwiw-en találtad?? :)

Eszti,
húú, nagyon jó programot csináltatok, szuper lehetett! :) Egy ilyen kirándulás is tök nagy élmény lehet egy Szonja korabeli kislánynak, de amúgy is! :)
És milyen lesz a szállás Füreden? 17-én nekünk a házasági évfordulónk lesz... :) Tavaly pont aznap indultunk nyaralni és pont oda, ahol nászúton is voltunk... :)
És gratulálok doktornő a foghúzáshoz!! :D

Hajnus,
én egyszer kaptam egy vicces videos mailt, amiben apukák öklendeztek és fulladoztak pelenkacsere közben. Csodálkoztam is, hisz nem is annyira vészes nálunk a szag... Aztán mondta valaki, hogy várjam csak meg, amíg mást is eszik a baba, nem csak tejcit... :D :shock: :D Hát, kíváncsi vagyok... Na meg a mennyiségre is... :)

Voltunk védőnőnél és Dorka tényleg annyi, mint amennyinek én mértem itthon reggel, szal a mérlegek között nem volt különbség. A múlt hetit írta be rosszul a védőnő a kiskönyvbe... No comment...
Én akkor amikor láttam a 4460-at, rá is kérdeztem, hogy elég-e ez az előző heti 4320-hoz képest. Azt mondta, persze! Mikor hazamentem, belekukkantottam a kiskönyvbe, meg is lepődtem a 4560-on, de azt gondoltam, biztosan nem jól láttam a mérlegen. Ez ugye a 4320-hoz képest plusz 24 deka lenne. Most meg csak 4?? Aztán valszeg az volt, hogy rosszul írta be. Azt mondta ez lehetett a baj, hisz Dorka mindig hozza a 10 fölötti dekáit hetente. Ez most így reálisabb is, mert mindkét alkalommal 14 volt a plusz. Szóval megnyugodtam... :) Hízik is és a mérlegünk sem szar... :)

nadine81

Viol,ne izgulj,ugyis észre vennéd,ha éhes lenne!Azt a videót én is láttam! :lol: :lol: :lol: :lol: Kb. 1 hete néztük Istivel!A Blikk oldalán találtuk.

Kép

Kép
hajnus

Hajnus,Viol!

A szálásról van képem.Felrakom.10ezer ft lesz hármunknak egy éjszaka.Pont a központban van úgyhogy az autót csak hazafelé kell újra elővebbünk.A strand pedig kb 40 méterre van.Szóval ideális!
Kép

Jó éjt mindenkinek!
Kép

KépKép
eszti76

Hajnus,
én is azért is csodálkoztam picit, hogy csak 4 deka lenne, mert semmivel sem nyűgösebb, mint múlt héten, ugyanannyit eszik, éppolyan jókedvű, stb. Meg azért a 24 deka marha nagy különbség lenne a 4-hez képest...
A videot Gábornak is megmutattam, neki is nagyon tetszett, röhögött is. Igaz itthon még egyet sem cserélt ki... :) De nekem nem baj, megvagyok. Max majd odaállítom magam mellé, hogy szagolja ő is... :D

nadine81

Hűűű, Eszti, jól néz ki a szállás! :) És a 10 sem drága. Hármotoknak. Mi van benne? Csak szállás? Vagy esetleg reggeli? Van ott az épületben kis étterem? Ez végülis egy panzió? Vagy egy bazi nagy családi ház?
És az tök jó, hogy közel van a strand!
Mi két nyáron voltunk Örvényesen, és a ház, amiben laktunk, közvetlen az első ház volt a strand mellet.... Ami szabadstrand volt. :) Ki volt építve kultúráltan meg minden, de tök ingyen.

Jóccakát nektek is!

Én várom a párom. Elment VB-sátorba meccset nézni. :) Ahogy tegnap is... :) És ahogy elnézem ezt a meccset, ma nem lesz hosszabítás. Sajnos. Így nem annyira izgalmas... De azért Gáboromat várom ám! :D
Sajnálom, hogy nem jutottak be a portugálok a döntőbe...
Így olasz-francia döntő lesz. Az is jó. :)

nadine81

kola2

Jó reggelt!

Nadine,Hajnus!Hát a strand nálunk sem valami nagy eresztés.Kint van egy nagy medence és másik ahol van egy köralakú 10-éves korig szökőkuttal"vagy valami ilyesmi"és egy hosszú ovális alakú 6-éves korig.Nem nagy durranás,de nem is rossz nincsenek sokan,mert a Kanizsaiak v. Balcsira mennek"Fenyves"ez van a legközelebb v.Gyékényesre"bányató".A belépő felnőttnek 400ft diáknak 260ft.Ahigy hallottam otthon 700ft egy felnőtt és emlékeim szerint mindíg sokan vannak amit én nem igazán szeretek.
Fényképeket nem csináltam,mert csak két órát voltunk siettünk és nem is volt eszembe.De majd megyünk még aztán lefényképezem.

Eszti!Nagyon jók a képek szupi,hogy ilyen jól sikerült és a szállás is nagyon frankó.Szépek vagytok.
Hú ez izgi lehetett,hogy te húzhattál. :D :D :D :D :D

Nadine!Igen az iwiwen találtam rá tök szuper alig várom már,hogy találkozzunk.
De minthogyha valakivel közel ismerősünk lenne "Göndöcs Csaba/Göndi/v. lehet,hogy tévedek!! :D
Vendég

velem Gabó!!! Göndöcs CSabi az osztálytársam volt általánosban...

Viol, hogy érted azt hogy itthon még egyet sem cserélt ki?
Vendég

Jó reggelt!Eszti!Jók a képek!!A szállás nagyon jó!
Este probáltam képeket feltenni de nem sikerült :( Pedig az iwiwre sikerültek a képek!Ide mért nem?
kola2

Akkor veled Vero!

Zsani!Ma próbáltad?
Vendég

Vero,
azt, hogy itthon még egyet sem cserélt ki, azt úgy értettem, hogy nem cserélt még pelenkát sosem, sehol, senkin... :) :) csak hülyén fogalmaztam... :) :)

nadine81

[quote]s írta:osem, sehol, senkin

:lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

azt hittem, házon kívül már sikerült neki...mondjuk a kertben :)

Eszti, sirály a szállás!

Benne vagyok az újságban! Benne vagyok az újságban!
:lol: :lol:
Igaz, bunda, mert apu tett bele. :oops:
Koktél magazin, ehavi, a könyvtárban olvasunk Árcsival, Ivánka még pocakban. De nem látszik a nagy pocakom... :cry: :cry:
Vendég

Ja, remélem az olaszok nyernek nem a csigaevők! :oops: :lol:
Vendég

Hú,de tök jó Vero!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

Mi este megyünk Gyékényesre nem tudom hogyan jutott apának eszébe elmenni igaz 6-lesz mire leérünk,de legalább megyünk valahova.
Vendég

Beus!
Folyton elkerüljük egymást!!! (messengeren) :oops:
Nem direkt ám, csak nehéz ilyen pici mellett beszélgetni, többnyire számítógép bekapcs, aztán nyávogás van, mennem kell vissza hozzá.
De egyszer csak elkapjuk egymást!! :P
Tehát ha azt írja hogy be vagyok jelentkezve, soxor nem jelent semmit, mert ringatok vagyilyesmi!! :oops: :oops:
Vendég

Szóval az a lényeg hogy akarok ám beszélgetni, de nem tudok!!

Eszti!
Elküldöd a képeket, még mindig semmi!!

veronikabertha@citromail.hu
vagy
veronikabertha@hotmail.com

Köszi! Puszi!
Vendég

Amicáék mikor jönnek haza? Nem tudja valaki?
:?: :?: :?:
Vendég

Na hali4Megjöttünk Gyékényesről dobok fel pár képet! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Meg pár itthoni bírkózásos apával.

Vero!Megtudjuk nézni a képet majd valahogy,mert én nem igen járok újságoshoz és jól lenne látni!!
Vendég

Helloka! :)

Mindjárt visszaolvasoik, csak dobok fel pár képet megint Dorkáról... :) Ma estiek, fürdés után. :)

Kép
Kép
Kép
Kép

nadine81

Vero,
:lol: :lol: :lol: , udvaron... :) :) Áááá, majd talán egyszer valamikor, valahol, valakin... :) :)
Fúúú, újságban vagy?? Akkor ti sztárok vagytok!! :) Azt meg, hogy Ivánka is ott van, mi tudjuk!! :)

Gabó,
tök jó ötletei vannak párodnak! :) Jók a képek, főleg az, amelyiken csak Levi feneke van rajt, olyan kis piszkosan... :) :) :) Ja, meg az esti birkózós!! :)
Basszus te viszont honnan akarsz fogynííí??? :)

nadine81

Jó reggelt! :)

Ma este megyek a strandra grillezni!! :)

nadine81

Jó reggelt!Viol!Nagyon de nagyon édes a kis Dorka!!!!!!!!!!!!!!!!!Olyan ari ahogy mosolyog :P
Gabó!Hol van ez a Gyékényes?Jó kis helynek néz ki!Levi tök aranyos a képeken!!!!!!!!!!És Te micsoda sovány vagy :!: De jó Neked,én soha nem leszek ilyen vékony :(
kola2

Viol!Apa nálunk se cserélt eleinte pelust.Aztán volt,hogy kettesbe voltak így hát muszály volt neki.Most meg Virágom ha kakil vagy pisil a bilibe mindig Apának kell elrendezni a dolgot.Mindig kiabál neki Apa gyere Te csináld.Ő meg ugrik egyszerre :P Úgyhogy nálunk Virágom meg dolgoztatja Apát :P
Jó grillezést estére!!!!!!!!
kola2

Jó reggelt mindenkinek!

KépKép
nicika

Tudja valaki mi az a RIZSNYÁK?

KépKép
nicika

Sziasztok!

Rizsnyák
1 liter víz, 3 evõkanál rizs
A rizst a vízzel felforraljuk, kb. 20 percig (fajtánként változhat) puhára fõzzük, majd a tûzrõl levesszük. A masszát átnyomjuk egy szûrön. A nyákot kortyonként fogyasztjuk. Kevés sóval, mézzel, gyümölcs vagy zöldséglével, (élesztõkivonattal) is ízesíthetjük.

Kíváncsi voltam rá én is.

Kép

Kép
hajnus

Na Zsanett,nem tudsz felrakni ide képeket?

Hát remélem mire a Bence annyi idős lesz mint a Levi,én is lefogyok!

Viol,milyen mosolygós lányod van!Ahogy elnézem én igen csak alulöltöztetem a Bencét hozzád képest!Én fürdés után is csak egy rövid ujjú bodyt vagy pólót adok rá.

Bence ma 7 hónapos!

Kép

Kép
hajnus

Rizsnyák: hát az oriza triznyák!!!!!!!!!

Gratula Bencének!!!!!!!!!!
Vendég

Halloka! :)

Rizsnyák nemtom mi. :) De már ti megírtátok... :)

Dorkán is csak egy vékonyabb anyagú body van a képen, annyi, hogy hosszú ujjú... Mindig olyan kis hideg a keze, inkább adok rá hosszú ujjút. Meg mindig lerúgja a takarót... :D :?

Happy 7 hónapot Bencének!! :)

nadine81

Ja, a sapi is csak rövid ideig volt rajt, a pelus meg csak azért van az ölében, hogy gyűrhesse... :) Szereti... :)

nadine81

Sziasztok!

Na az, hogy naponta jelentkezzem sajnos nem jött össze!

Kepzeljetek ma vettünk egy autot! :) :)
VW Golf 1.9 TDI egy eves!
Most mar van mivel hazamenni augusztusban! :)

Eszti!

Remelem azert a grillezes összejön, mert olyan jo lenne veletek talalkozni. En senkit sem ismerek szemelyesen.

Mar nagyjabol mindent kipakoltam, na meg az irodaba eleg rossz allapotok vannak, de különben lassan alakulunk. Persze minden helyisegben hianyzik meg valami, hol egy lampa, hol valami mas a kepek meg nincsenek mindenhol felrakva szoval van mit csinalni.

Nyaralas iden Mo-on lesz, ja es 2 hetig maradunk, mert Dieternek sikerült 3 het szabit kivennie. :)

Gabo!

Ami a kepen volt valoban sargarepa, de azota mar megprobaltam krumplit is hozza tenni, de igy sem jön be neki. Ha ez igy marad lehet meg evekig szoptatnom kell. :)

Mar egeszen megszoktunk itt lakni, mindennek van vegre helye es minden nap szebb lesz. Kint a kertben is van rengeteg tennivalo, de mar holnap tudunk grillezni a garazs tetejen. Sikerült onnan is mindent elpakolni.

Vero!

Lara haja tenyleg sokkal szökebb lett születeskor szinte majdnem fekete haja volt most meg mar egesz vilagos.

Mirama!

A konyha müködik jol, csak a szagelszivot tul alacsonyra tettek es az meg nagyon zavar, de majd jön a pasi es feljebb teszi az egeszet.
A szekeim is megjöttek a Tchibotol, nagyon jol mutatnak az etkezöbe.
Mi ujsag nalatok? Kesz vagytok mar ?
Küldjel majd kepeket, vagy tedd fel ide!

Üdv MINDENKINEK!!!
reni76

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?