Új privát üzeneted érkezett!

Kép
mot

sziasztok

ZUZMÓ
NAGYONGY ÜGYIK VAGYTOK, NAGY GRATULA. ÁRULD EL HOGY CSINÁLTÁTOK :) NAGYON ÖRÜLÖK, HOGY SIKERÜLT NEKTEK, és nagyon irigykedem is, A CSODÁKBAN EDDIG NEM HITTEM, DE EZEK SZERINT LÉTEZNEK.

NAGYON NAGYON JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK NEKTEK!!!!!
(sírok.... :) )

bocsi csajok, nektek is minden jót!

monyo
monyo

Szép napot mindenkinek!

Napokíg arról panaszkodtunk, milyen meleg van, most pedig szerintem hideg! Én legalábbis nagyon fázós vagyok.

Brigii,

mi köv. hónap közepén kezdünk, akkor már ír a dr. szurit, nem tudom, mikor kell böködnöm magam.....remélem minél előbb! :)
Pihenj sokat, és nagyon vigyázz magatokra!
Vendég

Íme egy aktuális táblaállás. Ha valakinek vmilyen adat nem jó, jelezze, és javítom:

Kép Kép
Vendég

Sziasztok Lányok
Kb. egy hete irtam, hogy missed abortion lett a terhességem vége. Szerencsésen túlestem a műtéten, és örültem, hogy szorítottatok értem. Borsó, külön köszönöm a privit, most válaszoltam is. Krisztitől és a többiektől elnézést kérek, hogy feltartottam Sz. dokit, majd plussz Ú.-t is, férjem szerint jó sokáig. (kedd délelőtt)
Sziasztok
Kalmanka
kalmanka

Sziasztok Csajok!
Megjöttünk a nyaralásból, szuper volt minden. :D
Visszaolvasgattalak titeket, háát megint történtek dolgok úgy látom.
Kalmanka:
Írtam volna neked, de épp nyaraltam. Velem ugyanez történt tavaly noverberben, nekem is missed ab. volt, mondjuk annyi, hogy én beteg voltam (tüdőgyulladás). Nálam sem volt semmi vérzés, engem is műtöttek. Sajnálom ami történt. :(
Brigii:
Örülök, hogy minden jól alakul nálad, szorítok neked!
Kriszti:
Hívtalak, de hiába :( hétfőn kocsival megyünk reggel korán, elviszünk titeket szívesen, szombaton felhívlak és megbeszéljük.

Képzeljétek, akartam kérni Útiköltséges-papírt kocsira, és közölték, hogy július 1-től megszüntették a kocsira :? na szép mondhatom! :(
esperanza

Kalmanka,

örülök neki, hogy túl vagy a nehézségeken!
És most hogyan tovább???
Vendég

Esperanza,

örülök neki, hogy jól sikerült a nyaralás....
Én sajnos csak az erkélyen napoztam. :lol:

Láttam, hogy hívtál, de utána írtál üzit, ezért nem hívtalak.
Akkor majd szombaton beszélünk.

Érdekes dolog, ez az utiköltséges papír....Kitől kértél?
Vendég

Sziasztok

Most telefonált a donorom hogy megjött neki, de mivel holnap nincs Bmc erre azt mondta a Z doki hogy menjünk be hozzá vasárnap a szülészetre privát.
Nem tudjátok véletlenül hogy mennyit kér a Z doki privát rendelésen?
Szal vasárnap kezdődik a stimu.
ÚÚÚÚgy izgulok
minyuu

Minyuu,

de jó! Örülök neki, hogy így felgyorsultak az események nálatok!
Sajnos a Dr. privát rendelésén még nem voltam, segíteni nem tudok....
Vendég

Esperanza,

most látom, hogy nemrég hívtál.... :oops:
Azt hittem, a keddről beszéltél. Olyan kis szétszórt vagyok! Pedig itt van a telefon mellettem, csak rezgőn van. Majd szombaton beszélünk akkor.
Vendég

Köszi Kriszti, aranyos vagy:)
minyuu

Szia Kriszti!
Kétszer is hívtalak, de semmi. Gondoltam valami dolgod van. Szombaton hívlak 2-kor, remélem az jó időpont lesz, ne lepődj meg, lehet hogy egy ismeretlen számról hívlak majd. :)
Szia addig is!
esperanza

Minyuu,
:)

Lányok,

mindenkinél ilyen nehezen jön be a babanet?
Vagy csak nálam ilyen kedves?

Gondolom mindenki focit néz, mert egyáltalán nincs nagy forgalom.

További szép estét mindenkinek!
Vendég

Esperanza,

rendben van, várni fogom... :)
Vendég

Szép napot mindenkinek!

Nagyon el van tűnve mindenki!
Nálunk elég szomorkás az idő, így a szobában a gép előtt tevékenykedem....

További szép napot mindenkinek!

20 perc, és kezdődik a meccs!
Vendég

Na, hali mindenkinek!!Pihizünk-pihizünk?? :lol: :lol:
Kriszti, látom te is nagy foci rajongó vagy.Nagyon jó volt a tegnapi Brazil-Francia meccs.De én az olaszoknak drukkolok igazán.
Most a TV elött ülök szinte egész nap, így van időm a meccseket nézni.
Esperanza! Merre voltatok nyaralni?Kifogtátok a jó kis kánikulát.
Remélem kipihented magad?
Üdv.Brigi :D
brigii

Szia Brigii,

én is úgy látom, hogy mindenki elment szabadságra! :)

Igazából nem vagyok focirajongó, csak szolidalitásból elkezdtem nézni a párommal, és teljesen leköt.....Lehet hogy tényleg rajongó lette??? :wink:

Egyébként tényleg jó volt a tegnapi, de láttam már jobbat is....Bár örültem a végeredménynek. A délutánit láttad??
Annak nagyon örültem, hogy Anglia kiesett, és portugália ment tovább. (Tetszett ahogy sírtak az angolok, a saqját bénaságuk miatt, mert nem erősek a portugálok, ők cseszték el.)
Ne ennyit a fociról, bár szerintem senkit nem untattunk, hisz senki nem volt ma fönt.

Pihenj sokat, és szurkolj tovább, de ne megerőltetően! :lol:
Vendég

Hahó

Na, voltunk a dokinál.
Kb 2 hét és beü....... :D

üdv
minyuu
minyuu

Jó reggelt Mindenkinek!

:)
mot

Szép napot mindenkinek! :D
Mot, mint a svájci óra, mindig pontos a bejelentkezésed! :lol:

Minyuu, gondolom nagy az izgalom most nálad, hajrá!! :D
A Zeke DR rendel a kórházban is??A Sz.Jánosban?

Kriszti, pihizek, de azért leszoktam menni sétálgatni egy kicsit a kutyusommal a ház körül.Nem viszem túlzásba, :lol:

Üdv mindenkinek.Brigi :D
brigii

Brigii :)

Nagyon szorítok Neked!!! :)
mot

Helló Fiúk, Szia Lányok!

Visszajöttem, dolgozom újra. No, nem nagyon pihentem ki magam, mert a nővérem esküvőjére készülődtünk a héten, ami szombaton volt.:)

Visszaolvasni sajna nem tudok:( , de pusszantok mindenkit.

Hali

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Minyuu,

nagyon jó! Örülök neki!Minden rendben lesz!Szorítunk érted!

NViki,

nem is történt olyan sokminden, a hétvégén mindenki elszabadságolta magát.
Hogy vagytok??
Hogy birod ezt a szélsőséges időjárást?

Chesti,

Remélem Ti is jól vagytok, és nem viselt meg ez a bolond idő....

Brigii,

mi ma voltunk BMC-be Esperanzáékkal, már itthon is vagyunk, szerencsére sikerült hamar bejutni.
Most pedig visszük az autót szerelőhöz.
Milyen kutyusod van?
Valahonnan nagyon ismerős az "eredeti"neved... Csak még rá kell jönnöm, honnan ismerlek!
Vendég

Köszi Csajok

Brigii a bmc be vitt minket, amúgy a szülészeten volt ügyeletes.
Olyan furi volt hogy üres az egész.
Ja, és 7000 ft ot kért, szerintem nem sok mert kettönket nézett meg:)
minyuu

Kriszti.gratula nektek, tényleg hamar lezavartátok. :D
Nekem egy yorkshir terrierem van, amint tudok rakok fel képet, rólam is+a kutyusom. :lol:
A város nem túl nagy, lehet a húgomat ismered, az ő korosztálya áll közelebb hozzád.Ti merre laktok?Hol dolgozol? Na ennyi kérdés elég is lesz.
Üdv.Brigi :lol:
brigii

Brigii,

én nemrég óta lakom itt, 4 éve, de mintha ismernélek....
Lehet már találkoztunk vhol, csak a neved nem tudtam.
Kulcson a klinikán dolgozom.Rómain lakunk.
Vendég

Zuzmó :lol:
Most jól olvasom, sponán babó???!!!
GRATULÁLOK :!: :!: :!:

Kriszti :lol:
Köszi, jól vagyok. :lol:
Már csak szeptemberig dolgozom :lol: , de fura....

Mot :lol:
Ti hogy vagytok?
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Kicsit bealudtam, röpke 2 órát, most ébredtem fel.

Brigii (Bea) :
Bükfürdőn voltunk 1 hetet, jól éreztük magunkat, bár pár napig rosszul voltam, hányinger, barnás-véres folyás középidőben, de semmi extra. Ma voltunk dokinál, de azt mondta nincs semmi jelentősége ennek a barnázásnak. 2 hét múlva elvileg megjön, aztán megyek Pestre, kezdjük a 4. inszemet.
Várom a fotót rólad, és a kutyusról és drukkolok neked nagyon, vigyázz magadra! Én nem vagyok focirajongó, erről nem tudok mit írni. :?
Kriszti :
Remélem kipihentétek magatokat, azért nem semmik vagyunk, már 10 órakor itthon voltunk. :D
esperanza

Jó Reggelt! :lol:

Talán így is köszönhetnék, ellentétben Esperanzával, én egész délután aludtam, most jelzett a hasam, hogy éhes, így kénytelen voltam felkelni.

Esperanza,

az, hogy ilyen gyorsan megjártuk, csak Nektek köszönhető!
De nagyon fárasztó volt ilyen korán kelni! :lol:
Nem vagyok hozzászokva, hisz 3 hete egész nap ágyban vagyok.
Majd csütörtöktől kezdődik megint a korán kelés....
Vendég

Minyuu,
írtam privit!
Vendég

Kriszti
Válaszoltam:D
minyuu

Minyuu,

úgy legyen! Ez nem lehet másképp!Neked is minden jót!
Vendég

Sziasztok Csajok és Fiúk!

Csak azért írok, hogy velünk minden rendben, a szokásosan zajlik a kis életünk, már számoljuk vissza a nyaralásig a napokat (jövő szombat) :lol: :lol:

Minnyuu,
ezek jó hírek! :) Egy kalappal!!!!

Mindenkinek mennek a babatapik, illetve a babanövesztők! :)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi!

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Jó reggelt Mindenkinek! :)

Viki:)

Köszi a kérdést ! Minden rendben ! Várjuk a pénteket (12 hét) UH-videó!!!!

Nálatok??
mot

Mot :)
Mi múlt héten szerdán voltunk UH-n, mint láttad is a fotókat, haláliak voltak a picik. :lol:
Voltam vérvételen meg pisin. Megállapította a doki, hogy magas a fehérvérsejt számom, vérszegény és vashiányos vagyok, nem lepődtem meg mert ez eddig is így volt nincs mit tenni. :) Amúgy a hányingerek majdnem teljesen elmúltak, már nem mindennaposak :lol: Én jövő héten megyek 12.heti Uh-ra tarkóredő vizsgálat miatt. Ezt ugye nektek is most csinálják meg?
Ja, és most magánrendelőbe járok a Kaszás dokihoz. Nagyon szimpatikus úgyhogy lehet, hogy nála is maradok :lol:

Hali
Viki
nviki
Budapest III. kerület

Kriszti, köszi. Meglátod neked is sikerül.

Zsókuci
Köszi szépen:) neked meg elöre is jó nyaralást:D
minyuu

Viki :)

Igen, pénteken tarkóredő vizsgálat is lesz!

Csütörtökön megy Kedvesem védőnőhöz!
mot

Sziasztok lányok!

Kriszti, tök jó, hogy mindjárt kezdtek!!! :D :D :D Remélem megbarátkoztál már a lombikkal!!??

Minyuu,, nálatok petesejt donor lesz? Most esett le, amiket írtál. Hát nagyon-nagyon szorítok!!!!

Mot, Viki baromira irigyellek ám titeket, hányingeres időszak vége, 12. hét.... Én még sajna a kellős közepében, reggeltől estig, estétől reggelig. Van hogy csak inni bírok. Meg gyümölcsöket enni. Viki, a fehérvérsejtszám terhességben teljesen normálisan emelkedik. Ikerterhességben pedig gyakoribb a vashiányos vérszegénység, ezek miatt ne aggódj. Persze kell plusz vasat szedned.

Zsókuci,, neked nagyon jó pihenést kívánok, aztán minél előbb azzal a hsg-vel!

Zuzmó, Chesti, Veletek mi újság?????????? Tessék írni!!!!

Lucia[/b]
lucia1

Lucia :)

Kedvesemnél elmaradt a hányás! A hányinger, émelygés viszont nem!

Viki:)

Mi újság pocak ügyben???
mot

SZIASZTOK!

Két érdekes cikket találtam, gondoltam felteszem, hátha érdekel titeket, nekem nagyon tetszett, hihetetlen milyen dolgok vannak.
Jó olvasást! Hááát volt amit 2-szer el kellett olvasnom, hogy megértsem. :D

NYUGDÍJAS ANYA, NAGYNÉNI ÉS NEVELŐANYA IS EGYBEN

Jeanine Solomon francia nyugdíjas tanárnő esete nagy izgalmat keltett, amikor az USA-ban tett kirándulásából egy újszülöttel tért vissza. Egy kaliforniai magánklinikán lombikban történő megtermékenyítéssel teherbe ejtették, és - előrehaladott kora ellenére - anya lett.
A gyermek valódi biológiai anyja egy amerikai nő volt, aki petesejtjeit adta a megtermékenyítéshez. Az apa, aki a megtermékenyítéshez a spermiumot szolgáltatta, Jeanine idősebb bátyja, Robert Solomon volt. A testvérek a kiterjedt családi birtok örökösének világrahozatalát határozták el, az Egyesült Államokba pedig azért utaztak, mert a francia törvények tiltják a hasonló szülői "praktikák" alkalmazását. Jeanine a gyermek anyjaként lép fel, noha biológiai értelemben csak a gyermek nevelőanyja. Tekintettel arra, hogy a gyermek apja a hölgy bátyja, az anya a gyereknek egyúttal a nagynénje is.

KÉT NŐ EGY TESTBEN

Egy család genetikai kivizsgálása során - amelynek célja az volt, hogy megtalálják a három fiúgyermek anyjának lehetséges veseadományozóját - furcsa dolgot fedeztek fel.
Noha a nő hozta világra mindhárom fiút, közülük csak egy hordozta annak örökítőinformációját. A másik két fiúnak más volt az anyja. A rejtélyt egy alaposabb kivizsgálás során fejtették meg. Mint kiderült, az anya testét genetikailag két eltérő sejtpopuláció alkotja. A nő még embrióként, nővérével együtt fejlődött anyjának méhében. A két embrió azonban összeolvadt és egy testté vált. A petefészkekben azonban az így született kislánynak két eltérő nő petesejtjei voltak. Az egyik fia ezért volt "sajátja", miközben a két másik fiú meg nem született nővérének fia volt.
esperanza

ÚÚristen mik vannak!
minyuu

Sziasztok!

Érdekes dolgok ezek, amiket írtál Esperanza!

Lucia,

igen, már megbarátkoztunk, bár vannak bizonyos kételyeim, vajon meddig kell szurizni magam, és ehhez hasonló gondolatok.....
De ha belekezdünk, onnan már telik az idő, és nem is lesz időm azon gondolkodni, vajon meddig tart, mert már vége is lesz....(legalábbis remélem)
De már nagyon várom!
Vendég

Kriszti,
Drukkolok neked a szurizáshoz, főleg, ha magad fogod szúrni, én ezt nem tudtam sosem. :)

Mot,
Igen, már alakul a pocakom, tök furi.... :wink:

Lucia,
Hányinger ellen B6 vitamin, vagy ezt tényleg próbáltam: reggel mielőtt felkelnél az ágyból szénsavas üdítő /én colát ittam/ és egy kis keksz. Így annyira nem gáz. Az esti hányással nem tudtam mit kezdeni én sem, általában tudtam vacsorázni, de a legtöbbször a WC-ben landolt a kaja. Ne félj hamar túl leszel rajta és már nem is fogsz rá emlékezni. :lol:
nviki
Budapest III. kerület

Kép Kép

Brigii,

holnap után megtudjuk az eredményt!
Szorítunk érted!

Tiboékról nincs semmi hír?Múlthét óta nem jelentkezett!
Remélem minden rendben van náluk!
Vendég

Sziasztok!Valaki írja le légyszí, hogyan kell képet felrakni??
Kicsit is, meg üzibe nagyot is.
Köszi.Brigi :lol:
brigii

Kriszti
Köszi a módosítást :D
minyuu

Brigii,

én úgy szoktam, hogy a kép méretét módosítom, vagyis 600*600 méretre lekicsinyítem, a gépen, majd mikor megírom az üzenetet, alul ki van írva, hogy melléklet feltöltése, és rákatt, majd bedob egy kis ablakot, a tallózásra rákatt, és a gépen azt a meghajtót , képet választod ki, ahol van a a feltöltendő képed, és rálépsz, majd a feltöltés gombot megnyomod, és elvileg feltölti. Aztán előlnézetben meg tudod nézni, jó tettél e fel....

Lehet nem nagyon érthető, de csinálni egyszerűbb.... :)
Vendég

Sziasztok mindenkinek!

Új ember vagyok, bár már múlt héten írtam, azóta nem volt időm, mivel ezerrel pörögtek az események. Szerdán megtörtént a petesejt leszívás amit sikerült majdnem elrontaniuk, pedig azt hittem, hogy hatalmas rutinnal rendelkeznek. Az első petesejt leszívása után a műszerrel megböktek egy hajszáleret, aminek következtében le kellett állítani a beavatkozást. Azt mondták százból egyszer-egyszer előfordul. De mért pont velünk! Hála istennek az egy pete amit sikerült leszívni megfelelő volt, így pénteken már meg is történt az embrió transzfer. Most pihenünk és július 12-ig izgulunk. Szinte semmi másra nem tudok összpontosítani, még a munkára is nehezen, pedig tanulnom is kéne. Bár nem adtam meg korábban a tartózkodási helyünket, de látom, hogy sok Dunaújvárosi sorstársunk van. Bár nem gondolunk arra, hogy mi lesz ha rossz hírt kapunk 12-én, mégis jó volna felkészülni rá, hogy mi lesz a folytatás. Mennyit kell várnunk, hogy újra neki futhassunk!? Nem szabad ijesmire gondolnom.
tibo

Minyuu, :)
a következő, szivecske lesz! :lol:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?