Na végre már megint kezd melegebb lenni! (Natasa ez neked nem jó, tudom, de azért HURRÁ!!!)
Natasa,
hát csak úgy gondoltam ezt a biológus dolgot, hogy mit csinálsz miközben biológus vagy. Valami mikroorganizmust figyelsz mikroszkóp alatt hogy mit csinál, és aztán ezt jegyzeteled? Érdekelne a dolog, hogy mit csinál ma egy biológus anyuci...
(mármint amikor nem anyuciskodik éppen, hanem munkával foglalkozik. tudom ez még odébb van, de mit fogsz majd csinálni amikor dolgozol?)
Coolasa,
a 44 db-os pelus sajna nem jó, köszi hogy kérdezted, csak az 50valahány db-os, meg a jumbo pack jó.
Világbéke!
Kolmol, kár hogy Ti Kecskeméten vagytok. Így nem tudsz talizni jönni....
Néha nem jártok Pesten? Talán akkor úgy is szervezhetnénk talit, hogy ti is tudjatok jönni...
Engem Mancsbá sem zavar, Ádám sem zavart, nem zavar egy pasi sem, amikor talin szopizunk. Láttak ők már szopit. Cickókat is, gyereket is, a kettőt együtt is.
És GAbusnak is írom, hogy anyukája sem zavar. Minél többen vagyunk annál jobb.
Ja és a pasiknak mondom, ne aggódjatok mindenki tök zavarban volt, amikor először taliztunk. Aztán amikor másodszor, akkor már pikkpakk örült mindenki a másiknak, és bemutatkozni sem kellett...
(ti meg előnyben vagytok, mert legalább a nejeteket ismeritek!
)
Na megyek, mert megint felébredt...
Ja Marci szerkója a képeken - jókat nevettem amikor írtatok mindenféléket....
Nos, az egy oriflame-es zsiráf, ami majdan a falra teendő Marci magasságát hivatott mérni - fizikailag Apa által rátekerve és Benőkének(igazad van Gabi, rá jobban hasonlít!!!) öltöztetve....