Új privát üzeneted érkezett!

Kolmol, a fociközömbösséget is megbocsátjuk, ma jó napunk van. Pláne, hogy a mi családunkban úgy vannak a klasszikus női-férfi szerepek, pl focinézés, hogy Noémi apukája megkérdezte a múltkoriban, hogy ha egy csapat neve mellett ott áll egy szám, akkor ők most annyi gólt rúgtak, vagy kaptak? Na, ezt próbálja bárki alulűberelni.

Kép Kép
coolasa

Coolasa!

Ja, hogy azok ott a csapatok rövidítései és a számok meg a gólt jelzik??? :shock:

Kép
sasha

Coolasa és mindenki akit érdekel:
www.internetvilag.hu No, ez az a cég aki az USA-ból hazahozza a rendelt cuccokat. Bővebb infót nem tudok, mert anno nem én adtam le a megrendelést én csak fizettem és kész.
N

Kép Kép
natasa1975

oké Sasha, meggyőztél..

Kép Kép
coolasa

Hű, Natasa, köszönöm...de már le is tettem a szolgáltatásuk igénybevételéről. Ha jól olvasom, pl egy 5kg-os valami elszállításáért kb 17000 ft-ot kérnek... te mit rendeltél, ami ezekkel a kondíciókkal is megérte?

Kép Kép
coolasa

Na vasaltam egy kicsit, megetettem Petrát, közben meg annyit írtatok, hogy nem győzöm visszaolvasni.

Mancs köszi az Ecseris tippet, tényleg ott van Kaisers. Van mozgólépcső a metroból???

Kormi akkor kénytelen leszek egyedül menni tornára. Szerencsére Petra most bealudt, remélem addig kialussza magát és el tudunk menni.

Na most megyek ebédelni, mert éhen halok.

Világbéke!!! Hajrá németek!!!!!!!!!!!!

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vuka, rossz hír: ecserin nincs mozgólépcső.
Jó hír: ugyanez, ugyanis így torna nélkül is acélosíthatod izmaidat...

Kép Kép
coolasa

Coolasa a babakocsi cipelése tényleg jó torna, csak az a baj, hogy mindig szerzek egy-két kék foltot, ahogy magamhoz szorítom a kocsit. Ebben a nagy melegben pedig szeretnék valami rövid szoknyát felvenni, anélkül hogy a férjemet meggyanusítanák családon belüli erőszakkal.
Egyébként jut eszembe, ahova tornázni járok oda is 10 lépcsőfok visz le, mert alaksorban van, de szerencsére cipekedni segít a néni, aki tartja a tornát. Az alaksor előnye ilyenkor, hogy tök jó hűvös idő van lent és öröm tornázni. :wink:

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Húúúúúúúúúha! Micsoda pörgés volt itt, amíg sétálni vóóótunk! :shock:

Még a védőnő témához: tök buli, hogy a házunkban (4 lépcsőház) van vagy 25 kisbaba, az újszülöttől a 2 évesig és mindnek ugyibár ugyanez a csaj a védőnője. Mire körbejárja az összes családot, kezdheti előlről... :lol:

Nekem még fogalmam sincs kinek szurkoljak este. :roll: De már nagyon hiányoztak a meccsek, most, hogy 3 napig nem volt.

Kolmol,
bocsánat, rosszul emlékeztem, hogy Bálintnak gyomorszájszűkítő műtétet csináltak. Egy "szerencse" van ebben az egészben, hogy picike volt és nem marad meg benne (valószínűleg). Amikor mi a reflux miatt voltunk kórházban 3 napot, Livi 3 hetes volt és eredetileg csak vizsgálatra mentünk, aztán mikor kitalálták, hogy maradjunk bent (baba-mama szobában szerencsére), haza kellett mennem cuccokért. Hát az az egy óra pokol volt, amíg otthagytuk a kórteremben. Persze semmi baja nem lett, de akkor még minden pillanatban figyeltem otthon is, még pisilni is csak akkor mentem ki, mikor a férjem hazaért, gondolhatod, milyen volt egyedül hagyni. Jó persze, nővérek ott voltak, de ők csinálták a dolgukat, nem strázsáltak az ágya mellett. Meg amikor elvitték vizsgálatra a folyosó túlsó végére és hallgattam a sírását, utána meg viszahozták a kisírt szemű, láthatóan a félelmtől remegő gyereket. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Dehát azért vagyunk szülők, hogy ilyeneken is átessünk. Sőt, biztosan lesznek még ilyenebbek is.

Sasha,
holnap reggel viheti Zoli a kengurut? Mikóóóóóóóóóóóó? Lehet, hogy kiröhögsz :oops: , de ha a csengetéssel járó gyerekfelébresztősdit el szeretnénk kerülni, simán bedobja a kerítés fölött, jól becsomagoljuk. Höööö? VAGY JÖTTÖK HOLNAP A TALIRA ÉS VIGYEM ODA?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska,
azért hitted azt mert gyomorszáj kimeneti szűkület a neve, és csak a kimeneti árulja el, hogy hol a baj.
Sajnos itt nem volt lehetőség baba.mama szobában lenni, de ezt már csak itt tudtam meg és azért választottuk ezt a kórházat, mert a Verebély prof a legnagyobb név a szakmában állítólag.
Így hajnalban jöttem este mentem, én voltam az első meg az utsó anyuka aki ott volt, de még így is rettenetes volt.
Tudom, hoyg ez a dolgunk és hogy még sok minden aggódni való történhet velünk és hogy hozzászokni nem lehet.
Nagyon is értem amit írsz, ha szükség van rá, megsokszorozódik az ember energiája, akareatereje. :P

KépKép
kolmol

Na végre már megint kezd melegebb lenni! (Natasa ez neked nem jó, tudom, de azért HURRÁ!!!)

Natasa,
hát csak úgy gondoltam ezt a biológus dolgot, hogy mit csinálsz miközben biológus vagy. Valami mikroorganizmust figyelsz mikroszkóp alatt hogy mit csinál, és aztán ezt jegyzeteled? Érdekelne a dolog, hogy mit csinál ma egy biológus anyuci... :lol: (mármint amikor nem anyuciskodik éppen, hanem munkával foglalkozik. tudom ez még odébb van, de mit fogsz majd csinálni amikor dolgozol?)

Coolasa,
a 44 db-os pelus sajna nem jó, köszi hogy kérdezted, csak az 50valahány db-os, meg a jumbo pack jó.
Világbéke! :lol:

Kolmol, kár hogy Ti Kecskeméten vagytok. Így nem tudsz talizni jönni.... :(
Néha nem jártok Pesten? Talán akkor úgy is szervezhetnénk talit, hogy ti is tudjatok jönni... :)

Engem Mancsbá sem zavar, Ádám sem zavart, nem zavar egy pasi sem, amikor talin szopizunk. Láttak ők már szopit. Cickókat is, gyereket is, a kettőt együtt is.
És GAbusnak is írom, hogy anyukája sem zavar. Minél többen vagyunk annál jobb. :D

Ja és a pasiknak mondom, ne aggódjatok mindenki tök zavarban volt, amikor először taliztunk. Aztán amikor másodszor, akkor már pikkpakk örült mindenki a másiknak, és bemutatkozni sem kellett... :lol: (ti meg előnyben vagytok, mert legalább a nejeteket ismeritek! :wink: )

Na megyek, mert megint felébredt...

Ja Marci szerkója a képeken - jókat nevettem amikor írtatok mindenféléket.... :lol: :lol: :lol: Nos, az egy oriflame-es zsiráf, ami majdan a falra teendő Marci magasságát hivatott mérni - fizikailag Apa által rátekerve és Benőkének(igazad van Gabi, rá jobban hasonlít!!!) öltöztetve.... :lol: :P :roll: :D

Kép
----------------
B&M
bubek

Na megettem a mai csokiadagomat, hogy nyugodt szívvel mehessek majd tornázni. :lol:

Már úgy várom a holnapi talit!!!!!

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Bubek,
zsiráf? Nem érteni. :oops: Marcin ruha van, nem zsiráf. :shock:

Álldogálunk
Kép

A 3 lányom :lol:
Kép

Szappanbuborékokat vadászunk
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Bubek, aranyos vagy hoyg gondolsz ránk, elképzelhetőhoyg egyszer elmegyünk.

Nekem is van Pampers-öm. Van az egyik csomagon 2 db 39-es maci, és két csomagon 2 db 32-es maci. Ezek kellenek? Szívesen elküldöm, ha megadod a címed.
kolmol@fibermail.hu

KépKép
kolmol

Igen, én is várom!!!!!!!!!!!!!!! Bár szerintem én nagyrészt a lányom után szaladok a fűben, minthogy veletek beszélgessek, de majd jól bealtatom, mint eddig, hogy tudjak társasági életet élni. (Gonosz anyuka, fújjjjjjjjjjjjjjjjjj :twisted: )

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska még úgyis lógsz egy Petra dajkálással!!! :twisted:

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Meg van a megoldás,...viszek barackot és akkor majd azt szopizza Szonja :D

Coolasa, mi anno 2 rendeltünk összesen 6000 pénz volt a vám. Én ruhákat (szetteket), melltartót meg játékot rendeltem (azóta ez utóbbi itthon is kapható). Én akkor úgy néztem, hogy megérte, de ez mind attól függ, hogy mit akarsz rendelni. Az Amazonon rajta van, hogy hány gramm a csomag,...így lehet kalkulálni.

Bubek, így már értem :oops: Nos, még kutatóként dolgoztam addig szemmel annak is az ideghártyájával foglalkoztam. Mikroszkópon nézegettem, fotóztam, különböző vegyi eljárásnak vetettemalá. Állatokat műtöttem. Aztán orvoslátogatóként dolgoztam,...na nem abba a beteg előtt bemegyünk kategóriába tartoztam. Tessék nem utálni :) Hogy mit csinálok majd később????? Hát,...ha rászánom magam a védésre és papíron is neurobiológus dr leszek akkor lehet visszamegyek a laborba, mert bizonyos értelemben hiányzikk, de akkor szívem szerint inkább külföldremennék. Ha nem, akkor nem tudom?! Néha nagyon-nagyon máshoz lenne kedvem. Majd kérdezd ezt meg tőlem pár év múlva :wink:

Pampershez nem tudok szólni, de LIBERÓ ajándékot a kivágott nyuszkókért kapott már valaki????

Kép Kép
natasa1975

...mi most valószínűleg nem tudunk menni, de várom a képeket!...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nem kell kétszer mondani! :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Mármint a dajkálást.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Mamac :o(((((

Kérem szépen magyartanárok jelentkezzenek,...helyesírás-órákat vennék :oops: :oops: :oops:

Kép Kép
natasa1975

Gabus, Szonjekot is dajkálhatnád legalább még én körbefutok a fénykéezőgéppel :wink:

Kép Kép
natasa1975

Gabus!

plíííz, kis türelmet, mert a párom elment dógozni kicsit, aztán mikor hazajön akkor mostmár megpróbálok kicsikarni belőle egy választ, hogy akkor most mehetek talira vagy nem, visz, vagy nem. Mert pár napja pedzegetem neki, de nem szabad erőszakosnak lennem, mert akkor megmakacsolja magát és végképp nemet mond... szóval számomra a türelem a megoldás, de naggyon szeretnék eljutni végre a talira. Méghogy te fogsz rohangálni??? Na majd figyelj engem, ugyanis mindhárom gyerkőc jön velem. Gondolom ízelítőt kaptok abból is mikor kieresztem a hangomat és üvöltözök egy sort, de komolyan néha muszáj, mert főleg a GAbinak ilyenkor nagyon-nagyon szelektív a hallása. ha valahol vagyunk, akkor 2 varriáció létezik számára. Megilletődik és nagyon rendes gyerek, vagy túlpörög és nagyon rossz gyerek és olyankor csak azt hallja meg, hogy fagyi, csoki, kóla :lol:

Kép
sasha

Natasa én is beküldtem a Libero nyuszikat és most várjuk az ajándékot, mint a messiást.
Na mentünk tornázni, pá!

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Natasa,
jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!

Megelőzendő a tülekedést, kéretik sorszámot tépni a tutjgatásra váró babáknak!

Mamacka,
sajnálom! De ha továbbra is ilyen sűrűn lesz tali, akkor hamarosan bepótoljuk! :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabus,
akkor már Zsófit is egy kicsit, addig én alszom :lol: :lol: :lol: :lol:

Natasa én kaptam Libero ajándékot. Aranyosak majd elhozom a talira.

Nemtudja valaki ha már beküldtem 5 meg 10 nyuszit utána is van még játék????

Kolmol,
de sajnálom a kicsi manódat, de jó, hogy már túl vagytok rajta.

Kép

Kép
sajtine

na Zsófi most hogy tisztába tettem bekakilt , úgyhogy megyek a dolgomra :lol:

Kép

Kép
sajtine

Sziasztok!

A következőt valaki beírta a babaszobás topikomba, lehet, hogy itt valakit érdekel:

Fiatal Anyukát és Babát keresünk reklámfilm szerepléshez

Keressük azt az aranyos Babát, aki most 8-1O hónapos és Anyukájával szivesen szerepelne reklámfilmben. A forgatás 2006 augusztus 3. vagy 4. hetében 2 nap. Budapesten. Fontos, hogy se a Baba se az anyukája soha nem jelenhetett meg korábban nyomtatott vagy TV reklámban.
Jelentkezni lehet: 2006 július 15-ig, hétköznapokon 9-18 óra között
Nikoletti Petra
Strawberry Films
Telefon: 200 4040 vagy 06 30 9 427 758

Kolmol,
írok majd muffinreceptet, mert ez a legkönnyebb, de elő kell kaparnom hozzá a papírt.

Ha valakit érdekelnének a kacatjaim, itt árulom:
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=125459

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Sajtine azt hiszem van még egy 10 nyuszis ajándék, de nézd meg a Libero oldalán. Egyébként mennyi idő múlva küldték ki az ajándékot a nyuszik beküldése után?

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Bubek, a 78 db-os pampers sem jó? Most olyat vettünk.. (próbálom felüllicitálni magam..)

Kép Kép
coolasa

Mamacka,
neked, mint művészettel foglalkozó embernek, mi a véleményed a tehénparádéról?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Vuka,

írtam nekik emailt, mert nem küldték asszem' már egy hónapja és másnapra érdekes módon kihozták :lol:

Kép

Kép
sajtine

Sasha,
néha én is kieresztem a hangomat, de ez a kis büdös csak mosolyog, azt hiszi, hogy játékból... Állandóan menne a macsek edényébe, meg a felmosó vödörbe stb. De neked ecseteljem? :wink:

Na, megyek szurkolok a németeknek!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!
Sajtine, Vuka, a Liberós honlapon olvastam, hogy vmi kérdőívet is ki kell tölteni, mert különben nincs ajándék :( Viszont én nem találok semmilyen kérdőívet :shock: Ti tudtok erről valamit?

Gabus, nem engem kérdeztél, de én imádom ezeket a teheneket. OK, nem feltétlenül a művészi értékük miatt. Mondjuk, itthon még nem talákoztam velük csak külföldön, de ott nem voltak ennyire szétszórva. Pont most néztem meg milyen helyszineken vannak. Kötve hiszem, hogy Szonjával mind felkeressük :?

No, léptem lesni a focit. Én a talián bikáknak szurkolok, bár Ballack miatt a németeket is szívesen elnézegetem :oops:

N

Kép Kép
natasa1975

Natasa,

nekem küldtek postán levelet és abban volt a kérdőív.

még egy 10 nyuszis ajándék lesz.

Kép

Kép
sajtine

ja és hajrá németek :lol:

Kép

Kép
sajtine

Natasa,
és ez honnan ered? Miért pont tehenek? Amiket a tévében lehetett látni, nagyon gáz szerintem. Főleg az, amelyiknek mindenféle deszkák vagy mik nőttek ki a hátából meg az oldalából. Az például mit akar kifejezni? Jó-jó tudom, menjek a francba! :twisted: :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Helló!

Nem vesztünk el, csak ma nem volt itthon áram, ezért fent voltunk Anyóséknál. Most jöttünk haza.
Rohanok is, jó nagy csúszásban vagyunk.
Holnap akkor 12:00 PECSA. Lehet, hogy András is jön. Ugye nem baj???
Még visszanézek, ha van időm.
Képek máról:
Kép Kép

Kép Kép

HAJRÁ NÉMETEK!!!!

Kép
Kép
Kép
ilba

Először is hajrá németek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Natasa én kaptam kérdőívet, vissza is küldtem a nyuszikkal, de még semmi. :?

Ilba tök jók a képek, és természetesen jöhet a kísérő.

Lassacskán hiányolok én is valakit, nincs aki elkísérjen a talira, persze ez nem akadály, hogy ott legyünk. Már nagyon várom a holnapot. Egyébként a szokásos nagy fa alatt?

Gabuska nekem nagyon tetszenek a tehenek, persze azért vannak kivételek.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sziasztok!

Coolasa
mivel ha jók az informátoraim, azon kívül, hogy ismered a Bodrogi Ferit, aki valószínűleg elég soxor csuklási rohamokban tör ki, hollandból is pörfikt vagy. Szóval lenne egy kis HF (höfö ha így jobban tetszik):

Vanaf maart tot begin juli zaaien.

Leg het Cocopress tablet in een Schaaltje en voeg 30ml lauw water (jó, ezt vágom, hogy víz, meg a ml is megy). Na ongeveer (ez szerintem kb.-t jelent) 5 minuten (...ez is megy) is de cocos verzadigd en heeft u ca.60cc potgrond gereed voor gebruik. Strooi de zaden over de aarde en druk deze lichtjes aan. Zet het terracotta potje op bijv. een vensterbank. Plaats een schoteltje onder het potje. De aarde goed vochtig houden. Als de plantjes 5-6 cm hoog zijn, kunt u ze uitplanten in een grote bloompot of balkonbak.

na ennyi, a kollegám hozott egy kis cserepet Amszterdamból (nem, nem AZ van benne, hanem kicsi napraforgó), és ez a leírás hozzá.
léccilécci igazíts el, hogy mi a teendő vele. (mert ha nem, megmondalak a B.F-nek!!!) A fele szókészlet ismerős a németből és az angolból, de azért biztosra megyek.

kössssszz..

M-bá

Kép
Kép
mancsbá

Vuka,
a kettővel ezelőtti talin a nagy fa alatt volt egy félmeztelenül napozó csaj, meg 2-3 tini gyerkőc. Mivel máshol nem volt megfelelő terep, gondoltuk, hogy odamegyünk, mert valószínűleg elmegy a kedvük az ottléttől, ha meglátják a babakocsis hadsereget. A monokinis csaj egyből elmenekült, a gyerekek kicsit később, de azért csak kiürült a tér. :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Helló!

Nem vesztünk el, csak ma nem volt itthon áram, ezért fent voltunk Anyóséknál. Most jöttünk haza.
Rohanok is, jó nagy csúszásban vagyunk.
Holnap akkor 12:00 PECSA. Lehet, hogy András is jön. Ugye nem baj???
Még visszanézek, ha van időm.
Képek máról:
Kép Kép

Kép Kép

HAJRÁ NÉMETEK!!!!

Kép
Kép
Kép
ilba

Gabus és mindenki!

Holnap én is megyek talizni, tök jó:))))))))))))
Gabus, kösz a türelmedet, így a páronak nem kell holnap potyáznia hajnalban:))))) Viszont van egy pár mobilszámom tőletek úgyhogy majd valakit zargatok, hogy hol az a nagy fa. De addig is írja mán meg valaki, hogy a pecsa melyik részéhez van közelebb, utca, meg ilyenek, köszi.

Kép
sasha

Beni nem alszik és még berakni sem tudom az ágyba, mert 2 perc alatt magára bontja az egészet. :D :twisted:

Sasha,
ha a PECSA-val szembe állsz, akkor jobb oldalon vannak padok, ott szoktunk gyülekezni délben és utána a nagy fa az a bal oldalától már látható a réten, leszünk egy páran, biztosan észreveszel minket.
Ha az 1-es villamos felől jössz, akkor kb. 3 perc, át kell jönni azon az úton, ahol a 74-es troli jár és onnan már látni a PECSA-t.

Kép
Kép
Kép
ilba

Gabi,
és a fűnyíró bácsiról se feledkezzünk meg ... :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba

Gabi,
tehenek Pozsonyban tetszettek, ma láttam a TV-ben egyet a Bazilika előtt. Ez már kevésbé. :?

Kép
Kép
Kép
ilba

Basszus így a meccset sem látom. Mert ha bekapcsolom, akkor tuti még kevésbé fog aludni. Így csak Apjuk látja a hálóban.
Most énekel nekem. :D

Kép
Kép
Kép
ilba

Sasha,
ez szuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Hű ez egy komoly papás tali lesz és mi meg lemaradunk!!!!

Gabuska
A tehenekről egy-két hónapja öcsém egyik barátnője nyilatkozott a tv-ben, akkor még azt hittem, hogy ez az ő ötlete (nagyon tehetséges nőci a Képzőn végzett) mert három korosztály művésze mutatta be a terveit... de azóta tudom, hogy ez a tehenesdi világjelenség... :) Szerintem nem kell belelátni valami fenenagy művészetet, nem egyéb mint egy vicc geg...
De ha gondolod legközelebb ha találkozom vele kifaggatom...

addig is...:
Budapesten is lehet tehénparádé
A CowParade eddig 33 várost hozott lázba. A világ számos nagyvárosa után Budapesten is lesz tehénparádé, azaz Cowparade. A pályázat nyitott, a feladat annyi, hogy műanyag teheneket kell feldíszíteni, ezeket aztán elárverezik és a befolyt bevételt jótékonysági célokra fordítják.
A világ eddig több mint 30 világvárosában valósultak meg köztéri kiállítások tehén-szobrokból. 1998-ban Zürich volt az első, később csatlakozott hozzá - többek között - Chicago, New York, Manchester, Houston, Brüsszel, Stockholm, Prága, Varsó, Moszkva, London és Dublin. Mindenütt komoly közönségsiker fogadta az ötletet. A világ nagyvárosaiban a legnevesebb médiumok kísérték figyelemmel a tehenek felállítását és sorsát.

A CowParade Budapest célja, hogy elinduljon egy kreatív, pozitív kisugárzású közösségi esemény, amelyben sokan vehetnek részt, amely mindenki számára látható és amely az alkotó energiákat végül jótékony célra fordíthatja a kiállítás végén tartandó árverés révén.
A befolyt bevétel a Mosolyország Alapítványt és a Bátor Tábor Alapítványt támogatja a tervek szerint - ez utóbbi tábor a beteg gyermekek üdülését szolgálja.
A Cowparade licensz tulajdonosa a MUÚ Art Kft, a projekt lebonyolítását a FOCUS Brand Activation nevű vállalkozás végzi. Az összköltségvetés 200 millió forint körül lesz, tudható meg a kivitelezők és a szervezők egyik vezetőjétől – amely összeg jelentős részét a szponzorok biztosítják.
Amint Csikós Gergely, a projekt főszervezője az MTI munkatársának elmondta, attól is függ, hogy végül hány tehén lesz látható Budapest terein, utcáin, hogy az alkotók hány szponzort találnak erre a célra, valamint hogy hol és hány szobor felállítását engedélyezi a Fővárosi Önkormányzat.
Egy-egy tehén ára, azaz bekerülési költsége várhatóan 1,5 millió forint lesz. A köztereken 300 kilós betontalapzatokba rögzített műalkotásokra rendszeres felügyelettel vigyáznak majd.
Nem félnek attól, hogy megrongálják a kész műveket? Az MTI kérdésére Csikós Gergely elmondta, a nemzetközi tapasztalatok szerint a teheneknek körülbelül 10 százalékát rongálják meg durván, 30–40 százalékát festik le, vagy törnek le belőlük egy-egy darabot.
A három hónapig a köztereken felállított tehenek afféle magán- és közösségi fórumokká is lehetnek, ahol mindenki megállhat és elmondhatja bármiről a véleményét.
A köztéri tárlat végén a műveket kicsit rendbehozzák, és aztán árverezik el.
Az árverésre november 2-án kerül sor, a Kieselbach Galériában. Az eddigi árverési rekordot egy monacói tehén tartja, 65 ezer euróval.
Ami a gyakorlati megvalósítást illeti, a jelszó: „Van elszállt tehened? Szárnyakat adunk neki, ha kérsz" A tervek – a szándék szerint minél eredetibbek, izgalmasak vagy szürreálisak – január 31-ig küldhetők be. A tehén lehet álló, fekvő és legelő is.
Ha a zsűri elfogadta a tervet, az immár szponzorra talált pályázat benyújtója megalkothatja a tehenet, amihez a műtermet a szervező bizottság biztosítja.
A pályázati anyag az internetről, a www.cowparade.hu honlapról tölthető le. A www.cowparade.com honlapon több ezer eddigi külföldi tehénszobor is megtekinthető.
Ugyancsak 2006-ban rendez tehénparádét többek között Lisszabon, Párizs, Boston, Denver, Mexico City és Buenos Aires is.

Forrás: az MTI nyomán

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ilba,
a fűnyírós bácsi a legelsőn talin vóóót, nem? :roll:

Livi sem alszik még, már elaludt 8-kor, de felébredt, kakált egy nagyot, azóta meg félálomban randalírozik. Elaltatni esélytelen. :evil:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?