Mira,
húúú, gondolom, hogy nem egyszerű a gyerekekkel egyedül... Bármilyen tünemények is, ha alapban is rossz kedved van, meg még ott a lakás is, akkor minden nehezebb... Minden átalakítósdiban, felújítósdiban a takarítás és pakolás a legnehezebb és legutálatosabb... Biztosan azért, mert az a legutolsó!
Viszont csak azzal lesz teljesen kész a mű!
Kitartás!
Én nem szoktam megvenni a Kismama magazint. Miért van benne Noel? Gratula, büszke lehetsz rá!
Biztos a huncut mosolya nyűgözte le a szerkesztőket!
Gabi,
Gábor nem focizik, ez csak egy kirándulás. Vége lett a bajnokságnak és most elruccantak egyet. tavaly is ugyanoda mentek, elfelé megálltak szajki tavaknál is, aztán Balcsi, visszafelé pedig Borgátán álltak meg kajálni. Aztán értementem Fertőendrédre, ment mindenki BeniBenbe- Én is!
Idén ez kimarad.
Lehet, hogy ő sem megy, nemtom. Majd várom a telefont, hogy kell-e mennemn érte valahova.
Nekem egy hét múlva lesz egy kis lightos kikapcsolódás, kint a strandon lesz egy kis főzöcske a kollegákkal. Tavaly is volt, akkor valami gulyás volt, most pedig szerintem valami grill készül. Iszogatni nem tudok...
Lehet, hogy esetleg egy finom pohár bor lecsúszik, majd meglátom... Annyit lehet, nem?
Amúgy nekem az iwiw-en a térkép egyáltalán nem jön be. Többször próbáltam, de sosem jött be semmi, csak egy szürke háttér. Vártam, vártam, hátha történik valami, de már az a homokóra sem volt ott a kis nyílnál, amiből azt gondolhatnám, hogy még dolgozik a gép és valami elő fog még jönni.
Nekem a "Kit ismerhetek" szokott össze-vissza bejönni. Bejön egy lista, ráklikkelek valakire, és miután végzek és megnyomom a "Vissza" gombot, már nem oda ugrik vissza, hanem egy másik listához. Igaz ugyanúgy a "Kit ismerhetek"-ben vagyok, de már máshol. Mindegy, megy azért így is.