Új privát üzeneted érkezett!

Mirama!És miért vagy zizi az idő miatt?

Egy iwiwes kérdés!Bejön egy csomó kép találtam is már ismerőst a régmultamból.De ugye rákattintok a térképre előjönnek a nevek a bal oldalon.Most én láttam ismerőst a volt szomszédunkat és őt pl.,hogy tudom előhivni?Ha rákattintok ugrik a kép és kész.Ösze vissza jönnek elő a képek és van amikor ugyanazok.Hogy van ez!!!!!!!
Vendég

Nem csak az idö miatt. Úgy minden. Nincs itthon a férjem, tök kosz, por minden, gyerekek is lestrapálnak. Remélem most alszanak egyet.
mirama

Ne legyél szomorú Kép Kép .A férjed hol dolgozik,hogy sokat vagy egyedül?Vagy rosszul olvastam valamit mit régen?

Az iwiwwn már rájöttem piciny agyacskámmal,hogy tudom megnézni akit akarok!
Vendég

Éppen ez az, eddig elkényeztetett a férjem, sokat van velünk, hétvégén mindig, csak most közbejött vmi, tegnap reggel már elment és ma este jön csak meg. Most érzem csak milyen szar annak aki egyedül neveli a gyerekét. Persze biztos meglehet szokni. De én nem szeretném. :wink:
mirama

Volt valaki most kint? Nagyon gáz az idö? Játszit igértem a Kölköknek. :?
mirama

Tényleg, nem is dicsekedtem. Senki nem vette meg a júliusi Kismama magazint? Benne van a fiacskám. :)
mirama

Mira,
húúú, gondolom, hogy nem egyszerű a gyerekekkel egyedül... Bármilyen tünemények is, ha alapban is rossz kedved van, meg még ott a lakás is, akkor minden nehezebb... Minden átalakítósdiban, felújítósdiban a takarítás és pakolás a legnehezebb és legutálatosabb... Biztosan azért, mert az a legutolsó! :) Viszont csak azzal lesz teljesen kész a mű! :) Kitartás! :)
Én nem szoktam megvenni a Kismama magazint. Miért van benne Noel? Gratula, büszke lehetsz rá! :) Biztos a huncut mosolya nyűgözte le a szerkesztőket! :)

Gabi,
Gábor nem focizik, ez csak egy kirándulás. Vége lett a bajnokságnak és most elruccantak egyet. tavaly is ugyanoda mentek, elfelé megálltak szajki tavaknál is, aztán Balcsi, visszafelé pedig Borgátán álltak meg kajálni. Aztán értementem Fertőendrédre, ment mindenki BeniBenbe- Én is! :) Idén ez kimarad. :( Lehet, hogy ő sem megy, nemtom. Majd várom a telefont, hogy kell-e mennemn érte valahova.

Nekem egy hét múlva lesz egy kis lightos kikapcsolódás, kint a strandon lesz egy kis főzöcske a kollegákkal. Tavaly is volt, akkor valami gulyás volt, most pedig szerintem valami grill készül. Iszogatni nem tudok... :( Lehet, hogy esetleg egy finom pohár bor lecsúszik, majd meglátom... Annyit lehet, nem?

Amúgy nekem az iwiw-en a térkép egyáltalán nem jön be. Többször próbáltam, de sosem jött be semmi, csak egy szürke háttér. Vártam, vártam, hátha történik valami, de már az a homokóra sem volt ott a kis nyílnál, amiből azt gondolhatnám, hogy még dolgozik a gép és valami elő fog még jönni.
Nekem a "Kit ismerhetek" szokott össze-vissza bejönni. Bejön egy lista, ráklikkelek valakire, és miután végzek és megnyomom a "Vissza" gombot, már nem oda ugrik vissza, hanem egy másik listához. Igaz ugyanúgy a "Kit ismerhetek"-ben vagyok, de már máshol. Mindegy, megy azért így is. :)

nadine81

Mirama! Nekem megvan a Kismama! Majd megnézem! :)

KépKép
nicika

Kriszti!
Mennyibe kerül a belépő az ausztriai élményfürdőbe egy napra?
Szonja is élvezné.

Viol!
Egy napra ment Gáborod?
Tökre jó,hogy kaptál etetőszéket.Rendesek a kolegáid!

Gabóca!
Mióta az iwiwen vagyok csak úgy megy az idő a szám.gép előtt.Keresem,kutatom az ismerősöket ha van egy pötty időm.

Szegény Katusék.Ismét szar idejük van. :cry: :(

KépKép
eszti76

Eszti,
igen, csak egyre ment Gábor. De annak a csapatnak egy is elég... :D Állna a bál, ha már kettőre mennének... :D
Az iwiw-en tényleg lehet kutakodni, viszont nekem sosem elég rá az időm... Úgy bele lehet kutatni a mélybe... :shock:

nadine81

No, amíg nincs senki, addig teszek fel pár friss képet - ha még nem unjátok...

"Itt jókedvem van!" :D
Kép

"Itt is!" :D
Kép

Lőállásban... :D
Kép

Itt sztem utál minket, amiért megfürdettük... :D Vagy mert fényképeztünk... :D
Kép

"Na, anyu már megint sántikál valamiben..." :D
Kép

nadine81

Viol!
Édes a kis Dorka.
Én is csináltam ma délelőtt a kertben ahol anyu építkezik pár fotót.Felrakok belőle párat.
Szonja tevékenykedik:
Kép

Iván és én:
Kép

Ezt a képet egy ismerősöm csinálta nekem.:
Kép

KépKép
eszti76

Lányok!

Nagyon jók a képek! :lol:

KépKép
nicika

Sziasztok!
Persze nem tudok visszaolvasni, de én is csináltam képeket! Elég "régiek", sokat változott már, de nincs most nálam a gép...
Nincs időm írni-olvasni, hazaugrottam kimosni a szennyest és vasalok is némi ruhát a hétre... sajnos még a kórházban leszek.
Jól vagyunk, csak mivel 36hétre jött bent tartanak.
Szopik!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jól!!!!!!!!!!!!! Vero tudna a koráról mesélni, azért csücsülök itthon, mert látogatás alatt és éjjel nem lehet szoptatni :twisted: :evil: :twisted: :evil:
Puszi! Ágnes és Andi Kép Kép Kép
amica

SZIASZTOK!!

Na vegre ujra itt! :)

Sajna mindent nem tudtam visszaolvasni, csak ugy futtaban.
Amica!
Gratula a picihez!!
Azt viszont nem olvastam, hogy kislany vagy kisfiu?

Mi jol vagyunk, kicsit alakult mar a helyzet a 2 hettel ezelöttihez, de meg mindig van mit tenni. :)

Lara tegnap ota kostolgatja a sargarepa püret, de nem nagyon jön be neki. Talan ma kettö kicsi falatka lecsuszott Neki. de nem akarom eröltetni nehogy elmenjen a kedve!
Nercsi Ti mivel is kezdtetek?

Kepzeljetek több mint 2 ev utan tudok magyar TV-et nezni. M2 es Duna TV! :)

Na mostantol mar megprobalok gyakrabban jönni, de ha holnap szep idö marad megyünk strandolni.
Mindenkinek szep napot!
Van idöpont a babanetes partira?
reni76

Amica!

Gyönyörü SZEP!!!!!!!!! :)
reni76

Amica!
Nagyon szép a kis Ágnes.
Nekem se kissebbnek se korainak nem tűnik a képeken.Szép fejlett babuci.
Mégegyszer gratula!

Reni!
Még nincsen időpont mert most meg az én főnököm sz@rakodik,hogy mikor vehetek ki szabit és mikor nem.Ez augusztus elején lesz tuti.
Be is fejeztétek a költözködést?Már "csak" a rendrakás van hátra?
Mentek nyaralni?

KépKép
eszti76

Amica!Nagyon édes a kislányod!!!!!!!!!Remélem hamar hazamehetek!
Viol!Dorka milyen kis mosolygós,nagyon ari.
kola2

Helloka,
mindjárt visszaolvasok, csak felteszem Reni képeit! :)

Íme, Lara új frizója! :)
Kép

Itt meg Apuka eteti! :)
Kép

Közben felébredt Dorka, szal mennem kell, majd valamikor jövök! De amikor idepörgettem az oldalt, láttam, hogy ott van Ágnes!!! :) nagyon szép kislány, és tényleg milyen szép sötét haja van!! :)

És Eszti, a te lánykád is csudika! :) Abban a kis piros gumicsizmában!! :) Épp nemrég beszélgettük, hogy majd nekünk is lesz, piros, vagy sárga... :)

reni,
Lara is nagyon szép kislány, nagyon sokat nőt és változott!! :) csini! :)

nadine81

Hello!

Reni!Nagyon édes Lara egyre jobban hasonlít az apukájára is,de azért még mindíg te vagy előnyben.Milyen az új helyen lakni?Gondolom biztos szuper lehet abban a környezetben.Az ott répa amit épp visszaköp?

Nadin!Dorka is egyre gyönyörűbb és csak azt tudom mondani amit Reninél Gábort már jobban látom benne mint amikor picurinka volt,de azért itt is te viszed a pálmát!
Jó is lesz az a kis kiruccanás biztos jól fogod magad érezni.
Bort nyugottan ihatsz nem lesz tőle semmi gond.CSak mértékkel!! :D :D :D :D :D :D :D :D

Amica!Gyönyörű kislány Ágnes hamar elmegy az idő és már otthon is lesztek.Sok puszi!!!! :) :) :) :) :) :)

Eszti!Tök jó a kép amit csináltak tetszik.Szonja milyen édesen szorgoskodik.Anyukád mekkora házat akar építeni?Oda is akar majd költözni vagy csak vikkendnek?Ez az iwiw tényleg minden idejét elveszi az embernek én is csak kutakodok csak kutakodok. :o

Mirama!Akkor elhiszem,hogy szar volt egyedül lenni ha ennyit veletek van.Néha nekem is elég és alig várom,hogy este a Balázs haza érjen.Kitartás,de már otthon van apa igaz?
Vendég

Sziasztok,csak ide találtam én is :D De látom nincs nagy forgalom.Mindenki az iwiw-en csak én nem? :cry:

Amica,Ágnes gyönyörű!Olyan érdekes,hogy pont ma írtál,rólad álmodtam :D Nem emlékszem pontosan,csak arra,hogy karácsony volt és költöztetek :lol:

Reni,nagyon jók a képek!Nem tőlem kérdezted ugyan,de mi is sárgarépával kezdtük.egyszerűen utálta.Próbálkoztunk egy ideig,de most már nem is kínálom vele.Inkább sütőtököt adtam,azt szereti.
Ma megevett majdnem egy egész üveg almapürét csirkével. :lol:

Viol,milyen jól hízik Dorka!Bence 2 hónap alatt kb. 700 grammot hízott.De a kisebb súlyú babák mindíg gyorsabban gyarapodnak.A meztelenkedős :lol: képen látni is milyen husika.

Zsanett,Virág?Jól van?Szed még gyógyszert?

Vero,valamelyik nap kérdeztél a hason altatásról.Bence már a kórházban is hason aludt.A csecsemős mondta,hogy nyugodtan altassam így.Most is így alszik el,aztán az oldalára vagy a hátára fordul,így alszik tovább.

Eszti,hú,de jó,amit az ismerősöd csinált!Nagyobb méretben nem tudod feltenni?

Majd még eszembe jutnak talán a dolgok,egyenlőre ennyi.Isti hétvégén a barátjánál aludt,most ment érte az apja.Nagyon izgultam,mert eddig talán 1 éjszaka aludt anyósoméknál,máskor nem volt este tőlünk távol.Pénteken meg újra jön a barátja.A múltkor írtam,hogy úgy néz ki a barátnőm kiköltözik Olaszországba.Pénteken kaptam tőle e-mailt,már ott kinn van.El se köszönt!Jó,mi?Tisztára kiakadtam!

Kép

Kép
hajnus

Hajnus!Akkor nagyon jól érezheti magát a barátjával ha ilyen szépen elvolt náluk.Akkor egész nyáron ingázni fognak a fiúk?
Hát szép kis barátnőd van!!!!!! :? Én is kilennék akadva! :x
Vendég

Hajnus!
Kérésed számomra parancs. :D :D :D :D
Kép

KépKép
eszti76

Jó reggelt!Hajni!Hát megértelek,hogy teljessen kiakadtál.Virág még szed gyógyszert de megint jobban van .Kiváncsi vagyok meddig.Július 26-án kiszedik a manduláit majd kiderül,hogy utána jól lesz-e.Isti,hogy érezte magát?
kola2

Eszti!Jók a képek!!!
kola2

Ágnes csúcsgyönyörűűűűűűűű!!! Gratulálok!!!! Kora: :evil: :evil: Utáltam, amíg ott volt a baba!!! Az egyik nő szoptatni akart látogatás-időben úgy lecseszte a főnővér (közkedvelt nevén főbanya), csak nézett!!! Nem értem, a látogató fontosabb mint egy koraszülöttt vagy beteg kisbaba? :evil: :evil: :evil:
Kitartás, nemsokára hazamentek és éjjel nappal szopizhat!! Nekem is itthon tanult meg rendesen szopizni!!!!! Olyan szinten nem volt tejem a kórházba, hogy csak tápszert kapott 1 hétig. Mivel nem vehettem ki szopni, és nem tudta rendesen beindítani. Érdekes, tápszerezni kivehették a nővérek... :evil: :evil:
Az is elég érdekes, hogy itthon meg elég a tejem, hiszen hízik mint a gép! Ki érti ezeket?????

A kis Lara is nagyon szép, hogy kiszőkült!!! (vagy a képek csalókák?)

Hajnus,
Most már a kis Iván is hason alszik éjjel!! Kivéve, ha szopi közbe bealszik akkor addig oldalt van, amíg nem kezd nyikorogni. Akkor hasra fordítom, és alszik mint a tej!!! Szegény apa leszorult a matracra, mert a kisfia elfoglalta a helyét az ágyon!!!

Már napirendünk is van:
reggel 6 és 7 között kelés
délelőtt többnyire fenn van
12-3 ig alszunk (ha tehetem én is vele)
3 után sétálunk, vagy boltba megyünk, szóval nem maradunk itthon
6 és 7 között fürdés
7 után max 8 ig elalszik
éjjel 2ig alszik akkor eszik és pelust cserélek
aztán reggelig alszik
(közben néha szopik egy kicsit, de ilyenkor nem pelenkázom, csak picit szopikál és alszik tovább reggelig

és új nap kezdődik...

Sziasztok!

Katus mikor jön haza?
Vendég

sziasztok!

hüü már nagyon rég voltam és azota mennyi minden történt!

Amica:GRATULÁLOK a gyönyörüséges babádhoz!nagyon szép!sok boldogságot kivánok nektek!

Csajok hogy nőnek a babáitok,nagyon szépek és aranyosak,!

Eszty:Tök jooo amit az ismerősöd csinált!szuper!és milyen szépek vagytok rajta!

Gabi:Tök jol nézel ki a Fertőtó-s képeken!:-)

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Helloka! :)

Eszti,
szóval Szonja nagyon király abban a gumicsizmában! :) És hogyan ténykedik! :) Segít a nagyinak épülni?? :) A kép alapján nem kicsi házikó lesz!
A fotómontázs is szuper! Ismerősötök fotós?
Iván milyen jól áll - na jó, fekszik - a kezedben... :) Ühümühüm... :) (Most köhögtem és picit oldalbaböktelek... :))

Gabó,
hát én már teljesen elvesztem abban, hogy Dorka kire hasonlít... :) Mindenki mást mond, én meg nem látom annyira... Gábor nagymamája szerint az én apukám vonásai is benne vannak. Az, hogy én benne vagyok, természetes, hisz én vagyok az anyukája! :lol: :lol: Az, hogy Gábor is benne van... Az is természetes, ő meg az apukája! :) Ha nem így lenne, még meg lehetne engem vádolni... :)

Hajnus,
Dorka valóban hízik szépen, de szerintem ez nem lesz mindig így, mert egyre többet mozog, jár keze-lába, mintha mindegyikből lenne még 2-2 db! :) Biztosaan le is fogja mozozgni azokat a dekákat.
Az a barátnő mennyire közeli barátnő, hogy így se szó, se beszéd elhúzott melegebb éghajlatra??
És Istinek nem volt furcsa, hogy máshol aludt, nem is anyóséknál?

Vero,
jó ez a napirend! Tök jó, hogy már most van valami kialakult menetrend. :) Tudsz ehhez igazítani, pihenni, mindent! Nekünk még csak az esti elalvási és reggeli ébredési dolgok vannak tutira meg, a napközbeni még formálódik. Éjjeleket meg átdurmolja... Jujj, de jó... :)

nadine81

Andi üzent! :)

Azt írta, ma egy órakor felviszik hozzá Ágnest! :) és pár nap múlva már talán haza is mehetnek! :)

nadine81

Hűűű, Gabi,
azért van ám amikor áldom a császárt... :lol: :D :lol: :D :lol:

nadine81

Sziasztok!!!

Gyönyörűek a babák!!!!!

Én most elbúcsúzom egy időre, most indulunk Győrbe. Nem tudom mikor jövök, egy vagy két hét......
Legyetek jók!!!!!

Puszi....

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sziasztok csajok!

Elég rég voltam felétek.Néha néha beleolvasgatok.Felétek is szar idő van?

Amica:Gratulálok Ágneshez!!!Nagyon szép baba!
Kép

Katus merre van?Nyaralni vannak?
Mi is mikor jó idő volt,minden nap csavarogtunk valamerre.Dávid szeme kötőhártyás is lett.Kellett egy hét mire elmúlott.De most már szerencsére rendbe van.

Dávidom már nagyon akar egyedül menni.Úgy sétálunk,hogy csak az egyik kezét kell fogni.Egyedül feláll,ha valamibe meg tud kapaszkodni.

Rakok fel róla képet:

Egyedül álltam fel:

Kép

Dávodon:

Kép

Apával a strandon:

Kép

Na sziasztok,majd egyszer csak jövök.
Ja az Iwiw-en páratokat megtaláltalak.

Kép

Anita & Dávid
szeszike

Sziasztok!

Nadine, kérdezted miért van benne a Kismama magazinba Noel. Beküldtem még tavasszal egy képet Róla és most bekerült. Miráról is küldtem annak idején.

Eszti! Elég drága az élményfürdö. Söööt, kurva drága. Mi sem megyünk állandóan, pont ezért. Ha egész napra mész, akkor a felnött 18 euro, a gyerek 2 éves alatt 3,70, 2-5 éves korig 5.70, 6 év felett 10,20 euro.
Mi nem szoktunk egész napra menni. Ha szombaton 3 után mész akkor olcsóbb, a felnött 11,60 euro.
Néha el lehet menni de azért egy 4 tagu családnak húzos. Ha mi egész napra mennénk akkor átszámolva 12000 ft a belépö.

Amúgy rájöttem honnan ismerlek Eszti! Van egy gyerekkori barátnöm, mostanában ritkán találkozunk de tegnap hívott. Azt hittem osztátytársa voltál, kérdezgettem, hogy Eszti.., szonja...azt mondta nem ismer. De aztán beugrott Neki mert mondtam a lánykori neved. Együtt jártatok majoretre. Tóth Anikó. Meg mondta, hogy az Ibolya úton laktatok. Mi meg a Cserin. :wink:

Dorka nagyon édes! Mint mindig!

Szia Amica! Gyönyörüüü a kislányod! Gratula!! Nem is látni, hogy pici.

Szia Reni! Milyen az új konyha? Mi is alakulunk! Székek megjöttek?
Én gyümölccsel kezdtem Noelnél, alma, barack majd sütötök, krumpli, répa.

Gabó! Igen, megjött Apuci. Szerencséje! :lol:

Szeszike? Mi már találkoztunk? Mennyi idös Dávid?
mirama

Kriszti,
és főzöl a Noelnek,vagy bébikaja? Én most ezen agyalok, hogy hogyan legyen majd...
Vendég

Ágnes baba tényleg szép és valóban nem tűnik korababának!

Lara baba pedig milyen nagy már!

Szinti is imádja a sütőtököt! :)

KépKép
nicika

Vero, bevallom öszintén most bébikaja. Mirával eleinte csak föztem. Söt, biorépa, biokrumpil..ilyesmi. Alig kapott üvegest.
Most, hogy nem volt konyhánk nem tudtam fözni, így üvegest adtam Noelnek. De azért most már szeretnék fözni is, de eddig csak üvegest evett. :oops:
mirama

Vero! Bogival gyakran találkozol? Látta már Ivánbabyt? Apukáddal milyen viszonyban vagy? Ö látta már az unokát?
mirama

Szép napot!

Niki,te milyen "márkájú" bébiételt adsz Szintinek?Lehet,hogy hülyeség,de úgy vettem észre a Bence sokkal szívesebben megeszi a HIPP-et,mint a kecskemétit.Ma banános almát evett teljes kiőrlésű gabonával.

Gabó,te szoptattál egy mellből?Milyen lett a szoptatás után?Én kettőből,de az egyik sokkal nagyobb,mint a másik :lol: :oops:

Vero,egyik nap Apa is kénytelen volt a kisszobában aludni,nem fért el ő sem... :lol:

Viol,hát,elvileg nagyon jó barátni,együtt jártunk középiskolába(Fertődre).Mérges vagyok rá,de tudom,hogy szinte vak a szerelemtől...Túlságosan is.Már másodszor megy ki ehhez a pasihoz,elsőre nem jött össze,haza jött.Most újra.Mindegy,az ő dolga.

Isti nagyon jól érezte magát.Este,mikor nem látták kicsit sírdogált,de azt mondja szívesen megy megint.

Kép

Kép
hajnus

Hajnus! Noel is Hipp párti! :wink:
mirama

Mondjuk én mindig megnézem az összetevöket, cukrost sosem veszek.
mirama

Mirama:Nem hiszem,hogy találkoztunk volna,mert én bajai vagyok.
Dávid pont ma 10 hónapos.

Kép

Anita & Dávid
szeszike

Na ma estig nem volt gép tegnap este megint behülyült!!

Vero!Ó,de szép napirendetek van tök jól bevan osztva minden.

Szeszike!Nagyon ügyes Dávid.10-hósan már egykéz vezetéssel megy?!Szuper!!Levi még csak úgy ha mind a két kezét fogom és már 13-hós,de ami késik nem múlik.

Hajnus!De kis édi lehetett mikor sírdogált a honvágyi szeretet dolgozott nála,de fő,hogy jól szórakozott.
Igen én szoptattam egyből.Hát,hogy milyen lett?Nagyrészt ugyan olyan mint volt egy nagyon kicsit ereszkedett meg,de ennyi hál isten.Nekem a bal alapból kicsit más formájú volt mint a jobb ez mostis így van picurkát nagyobb a bal.De nekem kicsi cickóim vannak ez így nem látványos bezzeg mikor a jobból elment és csak a balban volt az volt ám a látvány!!!

Viol!Nálunk eddig két ember monta,hogy rám hasonlít vasárnap a kutyakiállításon.És miért?A pisze orra és a haja miatt.Na,de ez van ez az én sorsom!!!!Úgy várom már az augusztust,hogy lássam Dorkát annyira kíváncsi vagyok rá!!!
Persze a többi lurkóra is!!!!!!!!!!!!Gábor jól érezte magát?

Nercsinek jó utat és pihenést!

Ja még adós vagyok egy listával amit a Katus vett fel majd holnap leírom,mert a Levi már itt bömböl a fülembe elviszem csicsizni.

Jó éjt!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Pál,Kata Péter
Én elmentem a vásárra
Fáj a kutyámnak a lába
Kutyát kérek
Cicuska-macuska
Ecc,pecc kimehetsz
Ha én cica volnék
Bújj-bújj zöld ág
Egérke,fehérke
Kisegér,kisegér
Engyem.bengyem
Ugráljunk...
Hol jártál éjjel...
Fecskét látok.
Gólya,gólya gilice
Erre kakas,erre tyúk
Ébredj már hajnaltündér
Éliás,Tóbiás
Hogy a csibe?
Falusi hangverseny
Süss fel nap
Réce,ruca vadliba
Debrecenbe kéne menni
Ho jártál báránykám
Báránykának
Mese az ujjakról
Egy kismalac
Boci-boci tarka
Kecske ment a kiskertembe
Volt nékem egy kecském
Csicseri borsó
Fut,szalad a Pejkó
Kicsi kocsi három csacsi
Esik eső,hajlik a vessző
Kipp-kopp kalapács
Paripám csodaszép Pejkó
Finálé
Vendég

Jó estét mindenkinek!

Beus!
Köszönöm a szép szavakat. :oops:
Mizujs a pocakodban?Jól vagy(tok)?

Kriszti!
Igen a kis szemüveges majorett!Kedvelem az Anikót.
Tényleg nem occsó a fürdőzés. :( Azért egyszer kimegyünk a nyár folyamán. :)

Viol!
A ház 42nm lesz.Nem nagy de az anyunak elég.
Kép
Szonja ott segít ahol tud! :D
Éreztem délelőtt,hogy valaki oldalba bökött.Akkor te voltál... :D :D
Van pár dolog ami jól áll a kezemben. :oops: :oops: :oops: :oops: :D :D :D

Szeszike!
Ez nem ér!Te is vékony vagy!
Én is vékony akarok lenííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí! :o :o :o :o :o
Kép

KépKép
eszti76

Holnap elmegyünk egyet a Balcsira csavarogni.Badacsonyba kalbászt enni(én nem mert én vékony akarok lennííííííííííííííííííííííííííííííí! :D )és ha az időjárás engedi strandolni.Aztán Füredet is megnézzük mert oda szeretnénk menni nyaralni és még szálláshelyet kell keresnünk.Van pár címünk amit megkukkenolunk.

Jó éjt mindenkinek!
Kép

KépKép
eszti76

Helloka! :)

Erika,
jó utat nektek - bár már odaértetek : - és kellemes időtöltést otthon! :)

Anita,
na, azért csak sikerült az iwiw-es dolog... :D Kicsit noszogatni kell, hogy rájöjjek... :)
Tök ügyes Dávid, hogy egyedül álldogál! :) Stramm kis pasi! :)
Gratula a 10 hóhoz, gondolom ő így akart ünnepelni... :)
Hűű, párodnak milyen tetkója van!! Nekem csak kettő pici van, de azok is fájtak... :)

Kriszti,
akkor Lutzmannsburg tényleg drága, én is azt hallottam... Tényleg jól meg kell gondolni, hogy mikor indul el az ember, meg hogy tök jó időt fogjon ki, ha már ott van...

Gabó,
köszi, Gábor jól érezte magát, viszonylag korán haza is ért, úgy 11 körül. Voltak Badacsonyban, áthajóztak Fonyódra, hazafelé kaja Borgátán. De voltak vadabbak is, akik egy szál f@szban bementek a Balcsiba tök hidegben... :D Vagy odarókakomáztak a hajóra... :D
Szal vannak sztorik, kíváncsi vagyok a képekre... :)

Eszti,
az a 42 nm pont jó, helyes kis házikó lesz! :)
Szal jól állnak a kezedben a dolgok?? :D :shock: :D Jujj, most vagy te voltál malac, vagy én értettem félre valamit... :D Bár az a sok pironkodó és nevető jel magáért beszél a mondatod után... :)
Ma szabadnapos vagy, hogy Balcsira ruccantok? Szép kirándulóidő van, talán nem lesz ma még kánikula... Mikor mentek nyaralni?

nadine81

Mindenféle tökpürét vettem de eddig a Hipp sütőtök burgonyával a favorit! :)

KépKép
nicika

Ki mekkora pelust használ(t), amikor a babó olyan 4,5 kg-s (volt)?
Mi már egy ideje a Pampers 3-6 kg-s csomagot. De néha úgy érzem, hogy oldalt lesz hamar kicsi. Nem tudom olyan jól betűrni a derekán és attól félek egyszer majd kijön a pelus tartalma.
Viszont most kaptunk kollegáimtól egy csomag Pamperst, ami 4-9 kg-s, de az meg még picit nagynak bizonyult. Egyszer próbáltam. Nem jött ki belőle semmi, csak olyan furin volt Dorkán. Totál felért neki a hátán is... Majdnem az egész gyerek csak pelenkából állt. :D

nadine81

Van valaki közületek aki Libero Gólyahír Klub tag és nincs meg a teknőshöz az öt Libero figurája? Csak mert akinek kell szivesen küldök! Nekem van pár felesleges! Csak küldjétek el a címeteket a mailomra: pickwicktea@freemail.hu

KépKép
nicika

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?