Új privát üzeneted érkezett!

Zsebi!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Roxitól hallottam a hírt!!!! szuper vagy!! Nagyon vigyázz rájuk!!
anna
madaran

Zsebi drága!
Nagyon garatulálunk!
Minden jót!
Üdv:Nviki és Wolves
wolves

Zsu!
Az ikrekkel a szülőszobán délelőtt 10-től este 11ig voltam, te tudod mi volt, sajnos.

sikerülni fog!!!!
igaz én nagyon arra mentem h. "csak" 1baba legyen.
még a kettőt sem mertem bevállani.
Vendég

Zozo!

PÜ ment, remélem megkapod!
Zsu
bzsuska

Drága Zsebi !! Itt ülök és alig bírom visszafogni a sírást. Annyira, de tényleg, úgy örülök a pocaklakó(i)dnak !! Eszméletlen ügyes csajszi vagy és újra bebizonyosodott, hogy egy kis vérzés, nátha miegymás nem árthat a bivaly erős embrikéknek :wink: :lol:
Még egyszer szívből gratulálok !!!

Egyúttal eleget teszek egy régóta esedékes elmaradásomnak.. Velem sajnos az a helyzet, hogy 16-án műszeresen befejezték a terhességemet. :cry:
15-én boldogan mentünk a 10. heti UH-ra ahol kiderült, nincs szívhangja a magzatnak. Megnéztek még 3D-s UH-val is, ahol viszont egyértelműen látszott, hogy beteg volt a baba. Valószínűleg Down kóros lett volna, de a természet szelekciója következtében nem élhetett sokáig.
Iszonyú volt szembesülni a hírrel, de ezt nem is kell mondanom...
Másnap reggel kellett befeküdnöm a kórházba, ahol altatóorvos hiányában "helyi érzéstelenítésben", tehát altatás nélkül végezték el a műtétet.
Feltettek méhszájtágítót, ami után elkezdődött a vetélés, nagyon nagy fájdalmam volt, talán szerencse, hogy még a műtét előtt elment a baba, így a dokimnak viszonylag kevés "dolga" volt és nem kellett sokáig hallgatnia az üvöltésemet. Lehet, hogy kínos ez másnak, én nem szégyenlem, de azt hittem beledöglög, fizikailag és lelkileg is.
Most már jól vagyok, mindig arra gondolunk, hogy jobb egy 3. hónapban történt veszteség, mint később...

Na, nem szaporítom a szót, ez a helyzet.
Muszáj hinni abban, hogy ez a csoda újra meg fog történni velünk, de nem újabb 4 év után.. :?

Mindenkinek sok puszi, a pocakosok vigyázzanak magukra !!!
Niki
mniki

Sziasztok Lányok!

Először is ZSEBI, nagyon gratulálok Nektek! Nagyon örülök,hogy végre sikerült!Minden jótkívánok !

Másodszor: bocsi, hogy ezer éve nem voltam, de rettentő hányos és rosszullevős vagyok.Még boltba is alig tudok elmenni.Ezért nem tudok jönni.Hogy otthon végre mikor lesz net azt nem tudom, de jó volna nagyon, mert a történésekből nagyon le vagyok maradva.

A szülés várható ideje először jan. 15. volt, de az uh szerint jan. 5. A 12 hetes uh nagyon szupi volt.Úgy izgett-mozgott, hogy csak na!Órákig el tudtam volna nézni a kis drágaságomat!

MIndenkinek iszonyúan szorítok!

Sajna nem tudom mikor jövök legközelebb, de addig is mindenki vigyázzon nagyon magára!!!!!

Edina 12+3
dedina

Drága Niki!
Szavakat nem találok a történtedre...... borzasztóan sajnálom, de valóban ahogy te írtad talán jobb ez így.....

Kívánom hogy minél előbb ismét megtörténjen a csoda és biztos vagyok benne hogy erre már nem kell négy évet várni.

Kép

Zsu!
Nem én vagyok a hihetetlen és a nagyszerű hanem Te hogy ennyi minden után ilyen erős vagy! Remélem mostvám mindig velünk leszel.

Madaran, Edina!
Köszönöm. De pont a lánnyokkal történtek miatt renttentő nagy félelem van benne, de nagyon bízom benne hogy semmi baj nem lesz és tényleg velünk maradnak.

Zsebi
Kép
zseboroszlán

sziasztok!

Zsebi, én is csatlakozom a gratulációkhoz, már tegnap is akartam, de nagyon elvoltam foglalva magammal. mindenkinek nagyon örülök, mindig ad egy kis reményt...

Angel!

ne aggódja a prolaktin miatt, nekem visszament a második vérvételnél határ értékre, de azért fél bromocriptinit kell szednem folyamatosan, azzal beálltam normál értékre. Emiatt nem csúszott semmi. Amúgy a prolaktin a stressz miatt is lehet magas, hívják úgy is stressz hormon. Úgyhogy no para!

Ági!
neked meg szorítok!
Úgy néz ki, hogy nekem sem kell kihagynom hónapot, mehet ebbe a ciklusba a következő adag fagyibaba.
Sajna az előző nem jött össze, teszteltem egy negatívat és elöntött a havilavi
hétfőn megyek uh-ra, remélem minden ok lesz

mindenkinek a legjobbakat
katyerina

Lányok!
Ma már nincs időm de holnap ígérem teszek fel új táblát, bár megint olyan dolgot kellett benne javítanom amit nagyon utálok. Remélem soha többet nem fog előfordulni ilyen.

Katyerina!
Köszönöm szépen. :)
Te inszemezel? Hányadiknál tartasz? És mi a progléma bocsi ha már leírtad de az utóbbi időben nekem összekavarodtak a dolgok sokan voltatok újak is meg bevallom nem is olvastam minden nap.

Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

zsebi!
volt egy sikertelen icsi, és egy fagyasztott beültetés, ami most nem sikerült, de mivel nem kezeltek hormonnal nem kell várnom a következővel.
katyerina

Niki! :cry:

Nagyon sok erőt kívánok Nektek! Az Adimet jó hatása biztos nem múlik el, csak most éppen nem a megelelő skacok találkoztak sajnos. Biztos nem kell sokat várnotok!

Zsu!

Neked is azt kívánom, hogy minél hamarabb jöjjön a babóca, drukkolok nagyon az idei terhességhez!

Zsebi!
Szerintem többen vagyunk, akiket nem zavar a babás téma, sőőőőőőőt... Én is át szoktam olvasni a babás topikra is néha. Bár hozzászólni még nem tudok a témákhoz tapasztalat híján, de érdekel és olyan jó nézegetni a baba fotókat.
Most hanyadik napon vagy? Kell még nyomnod az utrot vagy most már szájon át kell szedned?
Mallorcára akar(t)unk menni, a neten nézegettem szállásokat. Persze ma éppen kiderült, hogy a barátunknak csak két hét múlva dől el, hogy el tud-e jönni szabira vagy sem....így most aztán végképp nem tudunk még semmit lefoglalni. Mindegy, valahova biztos megyünk, csak nem lesz egész Európában teltház :)

Kép
bandika

Sziasztok, ma voltam Krizsa dokinál, már tuti, hogy augusztusban lombikolunk :D :D Sajna a nyaralásunk ment a levesbe :( :( De mindegy, csekély ár, még szerencse, hogy vízparton lakom :lol:
Niki!
Borzasztó lehetett a veled történt:( De a csodákban mindig hinni kell... :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Zsebike :)
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
kiscsillag

Mniki :(
Nagyon sajnálom, ami veled történt szörnyű lehet!! Biztos nem kell sokat várnotok a következő csodára, aki már egészséges lesz és Ti is boldogok lehettek végre!! Nagyon sok erőt kívánok!!
Szeretettel:

Kép
Kép
kiscsillag

Drága Niki!
:cry: :cry: :cry:
Kívánom, hogy nyár végére az "igazi" babád legyen a pocidban!
Puszillak,
Fanni
fanni73

Katyerina biztos minden rendben lesz!! :-)

ja és sziasztok!! Ma reggel ismét megkezdtem a szúrást!! :-)
Ági28

Drága Zsebi!

Elmondhatatlanul boldog vagyok, hogy sikerült Nektek!
L.

+ táblához: nálunk is kiskatonák miatt..., 3. lombik ősszel (remélem :D )
leona

Sziasztok! :)

Katyerina,
nagyon köszi! :) Ó, de jó lenne, ha emiatt nem csúszna semmi! Igen, tudom, stresszhormon, de úgy véltem nem stresszelek... ezek szerint mégis! :roll:

Drukk a fagyibabákhoz!

Niki,
szörnyű, ami történt veled, nagyon sajnálom :cry: Remélem nemsokára újra megtörténik a csoda!

Lois,
de jó, hogy augusztusban mehet a lombik! :)
angel37

Drága Niki!
Átérzem a fájdalmadat,mert 3 éve velünk is ez történt.Nagyon jó a felfogásod,ezt csak így lehet "megemészteni és túllépni rajta"!
Én még a mai napig is azzal vigasztalom magam,hogy szerencsés voltam,hogy a tragédia nem a rendes szülés után következett be,mert belehaltam volna a temetésbe!

A szülés nekem is szörnyü volt,ezt sosem fogjuk tudni elfelejteni.

Rengeteg erőt is kitartást kívánok nektek a folytatáshoz,meglátod,a következö terhességedből egészséges kisbabád fog születni!

Mindenkinek sok sikert kívánok a folytatáshoz!
Andi
aanda

Hello lányok!!!

Tud valaki arról valamit, hogy az utrogestan hüvelykúp most jelenleg hiány az országban?

Az egyik gyógyszertár szerint csak júl közepétől lesz megint!

Most lesz az első lombikom, és ezért nagyon aggódom, vagy akkor adnak mást helyette?

Még annyit, hogy egy Magyarországon kiállított receptet ki lehet váltani külföldön, mondjuk Bécsben? Vagy kell még hozzá valami?

Előre is köszike!!!!!!

Mango
mango

Szia én azt hallottam, hogy tényleg csak júliustól lesz megint!! :-(
Ági28

Mango

Igen, én is hallottam, hogy hiány az utrogestan, duphastont (lehet, hogy nem jól írtam le) írnak fel helyette.

A másik kérdésedre nem tudok sajnos válaszolni.

Zsuzsi
zsuzsi73

Mango, nekem van egy doboz Utrom amit éppen nem fogok előreláthatóan használni egy darabig. Igaz, hogy az az oral fajta, de a dokim azt mondta, hogy használható hüvelybe is. Ha érdekel, írj egy privit, szívesen átadom, nehogy ezen múljon a siker.
Amúgy a Pharmafutár nevű cég behozza neked a gyógyszert, nem tudom mennyi pluszköltség ellenében. Ők szerintem tudnak neked felvilágosítást adni, hogy amúgy hogy megy a receptkiváltás.
zsizzsik

Ági, Zsuzsi, Zsizzsik!!!!

Köszi nektek az infót!

Szerintem megpróbálom a Pharmafutárt, majd holnap felhívom őket!

Mango
mango

Bandika!
Hát elvileg pénteken leszek öt hetes kismama. Utrot nyomatnom kell de csökkentették az adagot és folyamatosna szokok át a szájon át szedhetőre mert valszeg attól véreztem. Mondjuk múlthét péntek óta nem volt semmi, gyorsan lekopogom.
Nagyon szép helyre mentek nyaralni. Érezzétek jól magatokat és talán már többen jöttök haza.

Louis!
Mi is úgy terveztük ha nem sikerül akkor megyünk vigasztalódni nyaralni hát úgy tűnik elmarad amit cseppet sem bánok.

Leona!
Aranyos vagy és írom is a táblába az adatot. :)
Orrod hogy van?

Mango!
A Pharmafutár megmondja hogy tud-e beszerezni, de oda recept kell az biztos. Nekem mást adnak az utro helyett ami úgyan olyan jó (Duphaston).

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Andi!
Akartam már kérdezni hogy mit sikrült az ikrek felöl dönteni, vagy egyáltalán merre jártátok már körül a témát ha nem bánt a kérdésem.

Kép
Kép
Kép
Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!
A régiek még talán megismernek.
UTRO ügyben ajánlom a III.ker Vörösvári úti gyógyit,
mi akármikor mentünk mindig volt nekik.De elötte nem árt tele-
fonálni.
Zsebi:
A másikon is irtamde ide is leirom:
A héten szabin vagyunk, Viki ezért nincs net közelben,ha
gondolod ird meg nekem privibe oszt' tolmácsolok ide-oda.
A szülés várható ideje január 10 körül
üdv
wolves

Zsebi!
Szívesen válaszolok!Az a helyzet,hogy fogunk kérni időpontot redukcióra,de valószínű,hogy csak ott fogunk dönteni.Addig még van 3 hetünk,bármi történhet még,lehet,hogy a természet megoldja.Az egyértelmű orvosi vélemény az,hogy a 3-as terhességnek nagyobb a kockázata,mint a redukciónak.

Jövő héten mész UH-ra?Gondolom,nagyon kíváncsi vagy,hogy hányan vannak odabent.

Andi
aanda

Zsebike!
Látom a táblába bevettél, köszi, a meddőség oka Máté utáni bajok-petevezeték-elzáródás.
Kedves Niki!
A történetedet nagyon szomoruan olvastam, tudom mit érzel... De abban kell bizni, hogy a következővel ilyesmi nem történhet, és ha már 1x sikerült, akkor fog sikerülni megint. Lásd az én példámat, de van itt más is hasonló cipőben.
Kivánom, hogy a szörnyü sokkhatást fel tudjátok dolgozni hamarosan, de ha ugy érzed, nem megy, fordulj szakorvoshoz, ne őröld Magadban. Én próbáltam egyedül tullenni rajta, és ugyan megszületett azóta a kislányom, akit imádok, de valójában azt a babát még mindig nem tudtam elengedni. Nem tudom hogy lehet ez.
Kedves Lois!
Ne sajnáld a nyaralást, mert ebben az augusztusban Neked babád lesz! Mi meg nem terveztünk idénre, aztán mégis mehetünk, pedig szivesen itthon maradtam volna.
Mango!
A duphaston ugyanolyan jó, ne aggódj az utro miatt.

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Wolves!
Annyira nem sűrgős, úgyhogy megvárom a jövő hetet aztán konzultálok vele. :) Addig is puszilom. :)

Andi!
Értem. Nagyon nehéz lehet a döntés bár valóbn végigondolva az összes helyzetet (kívülállóként nyilván százszor könnyebb) talán kevésbbé veszélyes út a redukció.
Megmondom őszintén nekem azon túl hogy hogy is ordáanám ki őket és hogy minden rendben legyen velük (persze ez nagyon fontos, de vegyük azt szépen egészségesen születének) nekem nagy dillemám lenne hogy hogy látnám el őket jó tudom lehet segítséget kapni, de mindig valakire számítani kell mert három babával nagoyn nagyon sok a feladat. Bennem még az is felmerült (remélem nem bántok meg senkit) hogy amire oly rég vágytam hogy babázzak három babával nagyon nem lenne idő arra hogy csak úgy lesegessem hogy mit csinál ahogy szundizik, mert ott aztán mindig van teendő.
Kívánoom hogy minden rendben legyen veled bárhogy is döntesz!

Melcsi!
Beírtam.

Zsebi
Kép
zseboroszlán

szia Zsebi!

Ezt is megértük :lol: , nagyon szuper!
Gratula!
Sok sikert a terhesség alatt!
byby
byby

Zsebikém : ugye visszateszel a táblicskuba ? Egyébként már 30. vagyok 8)

Wolves : látom Nektek is lehet gratulálni :lol: Éljen, éljen, Vikinek add át szíves gratulációmat !!! Duplán ügyesek voltatok :lol:

Lányok, köszönöm az együttérző szavakat..
mniki

Niki!
Ja ja ja igen úgy látszik csak ahonnan kellett kivettelek :( :( :( és a bamba fejemmel nem raktalak a másik részbe. Látod a szívem sem szeretné hogy ott legyél jó lenne ha nem így alakul, de sajnálom.

Itt is nagyon nagyon sok boldog szülinapot kívánok neked.

Kép

Byby!
Köszönöm. Ti hogy álltok mi van veled mesélj egy kicsit ha van kedved.

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi :P De drága vagy, köszönöm szépen :!: :D
mniki

Niki! :)

Kép
Kép Kép

Kép
Kép
kiscsillag

Zsebi!
Szeretném tőled megkérdezni, ahogy olvastalak hogy ennél a lombiknál kaptad a progi szurit,szeretném megkérdezni,hogy ezt most kaptad elöszőr?Vagy már esetleg az előzőekben is adták már?Mert nekem augusztusban lesz a következő lombik és már megbeszéltük a doktornővel hogy most én is fogom kapni ezt a szurit!És ebből kifolyolag tanácstalan vagyok hogy hány embrikét kérjek vissza!Tudom,hogy ezt magamnak kell eldönteni csak kicsit bizonytalan vagyok!Köszönöm a válaszod! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Anikó!

A második lombikomnál is kaptam már ezt a szurit de akkor két ampullát kaptam egyszerre most meg egyet illetve most még a transzfer napján kaptam 5000 chorgon szurit is akkor azt nem kaptam.
Meg az 2. lombiknál utro helyett duphastont kaptam most meg utrot. Nem tudom hogy ezek a dolgok mennyire befolyásolják azt hogy a siker hogy jön el én hiszek abban hogy igazából az embirókon múlik hogy szeretnének-e maradni vagy sem.

Én most is gondolkodás nélkül visszakérném a hármat bár természetesen ezt mindenkinek magának kell mérlegelni-e. Bár hármas ikreket több dolgog miatt nem szeretnék (pici vékony vagyok meg utána nem tudom hogy tudnám őket ellátni).

A Te esetedben meg ott van hogy már van egy babátok nem tudom hogy ikreknek mennyire "örülnél" mert persze örül az ember, de azért mindennek megvan mindkét oldala.

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!
Köszönöm a válaszod!Igen nekem van egy öt és fél éves kisfiam aki teljesen spontán jött!És a szüléssel minden megváltozott nálam!Azt mondják sok nőnek jo irányba fordulnak a nőgyogyászati dolgai utána nekem ellenkezőleg, minden felborult ami addig tökéletesen működött!Három és fél éve küzdünk a második babáért és tul vagyunk 9 inszemen és egy lombikon amiből még volt kétszer fagyis visszaültetés!De még pozitiv tesztem sem volt egyikből sem!De félek kicsit attol is hogy "besokalok"és megmarad mind a három babácska!Mert mint tudjuk a döntés az borzaszto nehéz!De most én is kezdek azon az állásponton maradni,hogy hármat kérjek vissza és abbol kettőt AH-el megvágnak!Nekem augusztus közepe fele lesz a második lombik és ezt az injekciot most fogom elöszőr kapni!Nagy reményeket fűzök hozzá mert ismeretlen eredetű meddőségnél álltalában a progi potlás beszokott vállni!Nekem az utro abszolut nem szivodik fel igy az nekem olyan mint ha nem is kapnám!Köszönöm szépen a válaszod! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Anikó!
Hozzátratozik az igazsághoz hogy az első lombiknál még én is totál be voltam parázva hogy mi van ha három marad így akkor csak kettőt kértünk vissza a másodiknál már tutdtam hogy nagyon kicsi az esély hogy három maradjon meg így akkor bátran vállaltuk a hármat és ez így volt a harmadiknál is. Persze a családban mindenki rögtön mi van ha mind a három megmarad? De én ettől nem féltem. Majd a negyediknél minden áron négyet szerettem volna vissza de az orvosom nem hagyta jól is tette mert így is van esélyem arra hogy három baba lapul a pocimban.

Remélem neked is szerencsét hoz a progi szuri. És azt honnan tudjátok hogy az utro nem szívódik fel?

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!
Volt egy féléves kivizsgálás sorozatom a Sotén és ott derült fény arra hogy az utro szinte alig vagyis kb olyan 10%-a szivodik csak fel!Olyan kevés volt a progi szintem hogy nyugottan nevezhetjük kritikán alulinak!Kaptam Clostilt amivel megturbozták a peteérést de ezzel is keveset javult a prigeszteronom és mivel a nyálkahártyám meg honaprol honapra vékonyabb lett igy azt a fajta gyogyszeres kezelést is abba kellett hagyni!
De most erre az injekciora nagyon kiváncsi vagyok!Nagy reményeket fűzök hozzá!Te mikor mész ultrahangra?Már nagyon kiváncsi vagyok hányan lapulnak odabennt!

KépKépKépKép
aniko24

Anikó!
12-én megyek uh-ra még messze van, de én is nagyon kíváncsi vagyok. :)

Értem. Modnjuk megmondom az őszintét én nagyon féltem most a progi szuritól met nekem a másodiknál megjött mellette és mindenki lesett a Kaáliba hogy ennyi progi mellett 3X2 duphaston + 2 ampulla progi mellett hogy jöhetett meg, de most jól alakult rettegtem is minden wc-re menésnél.

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!
De hála Istennek hogy most másképp alakult! :D
Én is okoztam sokszor fejtörést az én doktornőmnek mert kaptam az utrot hüvelybe,szájon át és mindig megjött pontosan! :( Soha nem késett még egy napot sem! :( De majd a mostanit meglátjuk! :wink:
Várom az ultrahangod,vigyázz nagyon magadra!Olvastalak a másik forumon és azt tudnám javasolni neked persze csak ha elfogadod,hogy szedjél 3x2 rootascorbint mert az érfalerősitő és ez a kis barnás akármi is elmulna tőle!Terhesség alatt lehet sőt sok kismaminak javasolják is a szedését!Egy probát megér!

Ági!
Hol tartassz a szuriban?
Most ugyan azt kaptad mint a multkor?

KépKépKépKép
aniko24

Zsebi!
Rutascorbint akartam irni! :evil:
Csak ezek szerint nem tudok helyesen irni! :evil:

KépKépKépKép
aniko24

A Rutascorbin az jó ötlet!!!!! Én is szedtem:)!

Zsu!
bzsuska

Zsebi :lol:
Nagyon-nagyon gratulálok :)

Puszi
Viki
nviki
Budapest III. kerület

Anikó, Zsu!
Recept nélkül lehet ezt kapni, vagy nektek ki ajánlotta hogy szedjétek?
Biztos az utro mart felmegint, de már csak hat napi adagom van és teljesen áttérek a duphastonra szóval akkor úgyis kiderül hogy attól van-e na meg közben jön szép lassan az uh-s időpont is. :)

Viki!
Köszönöm. :)
Szerettem volna kérdezni hogy te hol fogsz szülni? Meg ennyi volt a hCG-d a vérvételnél?

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!! Aniko úgy néz ki, hogy ha mknden jól megy pénteken jön a 4.inszem. Most menorialt kaptam az első 3 -nál meg menopúrt. Szépen haladok, a balban van egy 10-es, a jobban van egy 10-es, egy 11-es,és egy 12-es petike!! :-)
Ági28

Ági!
Ez tényldg nagyon szép eredmény nekem a lombiknál nem láttak ennyi petikét. Itt már sikerülnie kell.
Drukkolunk.
gumimaci

Köszönöm szépen. Szerencsére a petékkel és a fiúkkal sem volt gond soha, csak lehet, hogy az a baj, hogy a fiúk nem tudják a sejtfalat áttörni! :?
Ági28

Zsebi!
A rutascorbint recept nélkül lehet kapni érfal gyengeségre szokták ajánlani, orrvérzésre, ínyvérzésre. Úgy 800.- körül van és a'szem 30 darabos.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?