Reggelt!
Hát nem kidobott az ágy? Azt hittem már később van, de nem. Leereztettem a redőnyt, betakartam mindenkit, elmentem wc-re és nem éreztem, hogy tovább kéne aludni. Ennek este lesz ám még böjtje, de mindegy...
Sajtiné!
Gratulálok, hogy megtollasodtál
És most akkor mi is lettél, hogy nagy lettél?
Ó most látom, hogy a talira megy Gabus és Natasa is. Most azon agyalok, hogy tudnék eljutni én is oda, hogy ne kelljen potyáznotok a hordozó alkalmatosságokkal... Azt hiszem megkérdezem a páromat, hogy nem avatná-e fel az új autónkat. (tényleg még nem is dicsekedtem el vele, másfél hete (6 éves) van nálunk, és Renault Mégene kombi) Ebbe aztán belefér a tesókocsi is, ja és képzeljétek belefér mind a három gyerekülés hátra!!! Igaz, most egyelőre mindhárom ülés másmilyen, és a Danci ülése a legnagyobb, de majd kíváncsi leszek, hogy a két törpe közé befére-e majd a Gabi ülésemelője, ha már a Gerinek is a nagyobb ülés kell majd. Na szóval megpróbálom megfűzni a páromat, hogy fukarozzon el a Pecsába, ha nem akkor meg majd jól elküldöm a pecsába
Kormi!
Tényleg a második gyerkőcök, valahogy jobban tudják, már csecsemőként, hogy szépen kell viselkedniük, mert másodikok. Danci is egy tünemény volt, szinte hangja sem volt. Na de amikor már mobil lett...
Tegnap este már kínomban annyira röhögtem rajtuk. A Gabi bármit csinált, de tényleg bármit a Danci utánozta. Ha az asztalt csapkodta, hogy adjak potya vajat, vagy potya májkrémet, a Danci is csinálta és ez így volt mindennel. És azt az elégedett vigyort!
Geri is jó baba, de ő kicsit többet igényel már mint a DAnci. Na igen, ha rájönnek, hogy egykék lettek máris jobban rajtunk lógnak, de szerintem azért, mert unatkoznak. NIncs senki akit lehetne figyelni, aki után lehet mászkálni, a játék se izgalmas már, ha nem akarja senki elvenni...
Ja és ha jók az információim akkor a GAbim megy nyaralni. Még jó, hogy időben megtudtam. Komolyan néha én tudok meg dolgokat utoljára. Szóval megy Balatonra sátrozoni 2 hétre anyósomékkal. Aztán lehet, hogy akkor a Dancit is lepasszintom 1 hétre anyukámékhoz, márha elvállalják ennyi időre
De szép is lenne egy kis pihi. Hát igen, nekem már egy gyerekkel is pihi lenne
Ráadásul a Danci imád anyukáméknál lenni, a Gabi is nagyon szeretett egy ideig, de aztán rájött, hogy akkor én nem ott vagyok és úgy mostanában nem mindig akar. Merthogy már őuraságát meg kell kérdezni ilyenkor, hogy szeretne-e menni.
Anyukáméknál van nagy kert, lehet menni szemezgetni a friss zöldborsót, meg mindenféle friss dolgot, vannak kiscsirkék, vannak tyúkok, meg kakas. Ott igazi kis parasztgyerek lehet. Anyum meg olyan fajta, hogy mindent megcsinál nekik. Ha kell, ha nem főz, állandó jelleggel le lehet venni a közértben mindenféle jóra amit én pl nem vagyok hajlandó megvenni. Na meg ott a Báró a hatalmas kaukázusi kutya, aki méretét tekintve, ha két lábra áll nagyobb mint én, és a marmagassága a derekamig ér. Igazi házörző egyébként, tehát oda be senki se jöhet hívatlanul, de ha anyukámék beengednek valakit akkor bent már nem érdekes, a Danci is párszor keresztülesett már rajta, de nem bánja, a Gabi meg nagyon sokat lovacskázott rajta
Majd keresek róla fényképet. Egyébként nagyon cuki, az az óriási dög. Jön mindig hízelegni, csak a nagy igyekezetében kicsit oddéblök, meg pacsit ad folyton, még a gyereknek is, csakhát szegény kutya nemtudja, hogy miért nem lehet
Adott nekem is már úgy pacsit, hogy lecsúszott a combomról a mancsa és jól megkarmolt, amellett, hogy hatalmasat üt vele. Egyébként meg bírka türelme van. Aztán van még az Alex kutya. Ő egy 10 hónapos roti, elég szeleburdi még, de rossz szándék benne sincs. Meg ott a Pajti, ő egy szálkásszőrű tacskó. Na ő az akit alig látni, mert midig jobb dolga akad, akármilyen kerítésen átmegy, vagy alatta, vagy rajta, vagy felette... Folyton csatangol, bár mostanában leszokott erről, mert párszor már ellopták. Hiába van már kb7 éve apáméknál és mindenki tudja, hogy az övé, mégis, amikr meglátták valahol bóklászni, zsupsz be a kocsiba. Na ezért nem csatangol mostanában. Nagyon jó figyelőkutya, ő veszi észre először, ha valaki jön, vagy elmegy a kapu előtt, a Báró meg minden rezdülésére figyel, jó kis csapat. Meg nagyon jó patkányozós kutya, mert azok a dög patkányok beköltöztek a tyúkol alá, meg a garázshoz, meg a kutyakenel alá... Minden este megy a patkányozás a faterom segítségével, aki meg hozza a slagot és ereszti az üregbe a vizet, a kutyák meg a többi felfedezett kijáratnál cikáznka, ha kijönne akkor meg megfogják. Pajti nagyon sokat elkap. Mikor múlt hétvégén kint voltunk a Pajtit nem is láttuk, csak a hangját hallottuk jó mélyről. Folyton a föld alá ugat és olyan veremhangja van tőle, elég vicces, pláne, hogy nem szokványos kutyahangja van, hanem egyébként is rekedten ugat...
Kormi!
Levegő szorult be? Az idegbecsípődés tud még ennyire fájni, mint amit írtál. Piszokul tud fájni, nem próbáltad még kimozgatni valahogy, vagy kimaszíroztatni? Vagy bekenni valamivel? Van homeos készítmény is ilyenre, a Traumel. Kérdezz rá a patikában és azzal kimaszíroztatni.
Gabus!
Majd belejön a kompozásba, nem minden gyereknek való az sem, hiszen mások. Vagy olyan,hogy magától kell rájöjjön mindenre. Lehet jót tenne neki, ha látná, hogy hogyan csinálja a másik gyerek, na de honnan lősz egy kompozó gyereket?
Na megyek keresek kutyás képet, jól kiajnároztam őket mi?