Sziasztok!
Nem tudom mi volt tegnap, de két furcsaság is volt. Az egyik azaz, hogy este megnéztem az olasz-ukrán meccset. Most közlöm, hogy ez az első meccs, amit megnéztem a vb-ből, tehát ez nagy szó. Igaz, hogy az eslő félidő elejét láttam, meg a végéből 20 percet, de a szándék a lényeg.
) A másik furcsaság, a Dani volt. Nem tudom mi volt a Danci pocijában de mind kiadta... alul. 4x résen voltam, de az 5. meg a 6. már sebesre marta a fenekét. Nem ment a hasa, csak sokat termelt. Biztos az a fél kondérnyi gyümileves tette vele. Végre ugyanis csináltam gyümilevest és a hatalmas fazéknyi amit megcsináltam 1 nap alatt elfogyott gyermetegek és jómagam által. A Danci csak 4 hatalmas (felnőtt méretű) mélytányérnyit evett meg, de nem abból a mélytányérból amibe éppenhogy belefér 1 merőkanálnyi, hanem ebbe majdnem 3 merőkanálnyi is belefér... De tényleg fincsi lett, vaníliás pudingporral és tejjel habartam be, meg volt benne alma, meggy, őszibarack, eper és ésés ja ennyi, mert körtebefőttet nem találtam. Persze mind befőtt volt, úgyhogy hamar kész lett, csak egyett rottyant és már habartam, aztán alig bírtam kivárni, hogy hűljön, tányéronként raktam a hűtőbe, de hányszor!
A múltkor jól kiajnároztatok már a jóanya-rosszanya műsorom miatt, de tényleg nem azért írtam, és most sem emiatt fogom, de nincs kinek másnak elmondani, leírni és sajnos ki kell adjam magamból mert belülről meg rág a gondolat és ez nem esik jól, tehát önző módon leírom, hogy most meg a Geri miatt vagyok odáig. Illetve ismét lelkifurim van, de most miatta, mert kezdene kommunikálni, csak az annyja sose ér rá vele foglalkozni a szű megetetés és büfiztetés erejéig csak. Pedig hányszor látom rajta, hogy most jó kedve van és már csak hozzáérek már mosolyognak a szemei, jó kedve lesz és kedve lenne nevetni, szeretné, hadumálnék neki, meg simizném, de persze közbe jön a Dani aki épp bekakál, vagy inni kér, vagy egymás után mindkettő és jön a GAbi akinek éppen kakálnia kell, vagy valami más van és így a Geri bekerül az ágyába. Látnotok kéne azt a csalódást annak a kis 2 hónaposnak az arcán.
Így biggyeszteni és szipogni, hogy már megint letettek. Nem üvölt, nem zokog, csak láthatóan szomorú. Na persze, azért igyekszem ebben a dologban is, de sajnos nem megy mindig.
Na köszönöm, hogy leírhattam, nem titeket akarlak vígasztalásra serkenteni vele, csak ha leírom a dolgokat így át is tudom gondolni szépen lassan, általában ezért írok olyan sokat, mert olyankor belső vizsgálást is tartok, tudom nehezen érthető ez, de tényleg így van. Szóval most az írás segített átgondolni, hogy hányszor tudok vele foglalkozni, hányszor igényli és mennyiszer teljesítem és azt hiszem nem sokkal maradtam le, úgyhogy már kicsit jobb. De miért is kell nekem hajnalban ilyeneken agyalnom
Kicsit beletokosodtam már a gyereknevelésbe
Ja és még egy "jó" hír. A hangyák visszatértek, hogy dögölne meg mindegyik. Újra ellepték a házat, de varászütés módjáára, egyszerre jönnek mindenhonnan. A falból, a padlóból, mindenhonnan. Még tavasszal, amikor a Geri a pocakban volt befújtam az egész lakást Raid-ed, de mindenhol, elhasználtam 1 egész flakonnyit. Azt írta, hogy 2, v3 már nem emlékszem pontosan, szóval 2-3 hónapi védelmet nyújt és úgy látszik lejárt a védelem... Tényleg hatásos ez a Raid, megjön a pénzem, veszek rögtön 2 flakonnal... most sajna kifogyott és nagyon hó vége van és hétvége...
pusz