Új privát üzeneted érkezett!

Bocsi, de még mindig nem dugulok el, még felteszek egy pár képet, aztán utána már tényleg! :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

kizsó

Kizsó, nagyon jók a képek, a fürdőkádas kép egyszerűen... szóval, nagyon jól sikerült elkapni!! Gyönyörűek! :)
rkata

Tündériek a gyerekek!!! Nem is tudok mindenkit felsorolni. :) Teszek fel én is egyet. Most ez a családi kedvenc. :) Kép

KépKép
jiny

Sziasztok!

Még mielőtt, vagyis miután, pszicho tesztről beszéltem. :lol: :roll: Nem akartam senkit félrevezetni, csak tudom, hogy sokan köztük én is féltem tőle, még mielőtt ki nem töltöttük és gondoltam ha kell valakinek, aki még most kezdi, el tudom küldeni. Véletlen akadtam rá. :roll: :wink:

Szóval lesz baba, a Gólyahír jóvoltából, végül is ez már majdnem egy pozitív teszt. :lol: :P :lol:

Jiny: Szupi a kép! :lol: :P

Kiszó: Én még mindig csak a gyönyörű kék szemeken ámulok. :lol:
ancsúr

Aandika és minden új várakozó figyelmébe!

Azért oda kell figyelni a pszichológiai vizsgálatra. Kész röhej volt, de képzeljétek mi majdnem nem kaptuk meg a harmadik (!!!) alkalmasságinkat , a pszichológus hölgy jóvoltából!!!
Két öf után már rutinszerűen mentünk a pszicho vizsgálatra, aztán ott jött a pofon: minek akarunk mi még egy gyereket, miért pont lányt , ugye nem akarok még egyszer szülni, mert az idézem "vérfürdőt" okozna a családban ( azóta sem értem, miért) stb.. Aztán jött a kegyelemdöfés: rajzoljunk!! Szokásos: fa, ház, család. Na és akkor jött az ítélet, ő nem érti minek nekünk 4. baba, mert NEM JÓL RAJZOLTAM!!! Mert magamat a szélére rajzoltam, a gyerekeket meg máshova és apához voltak inkább közel, ami azt jelenti, hogy én kívül vagyok a családból, apa meg megszakad a gyereknevelésben (ha-ha). Pedig én csak oda rajzoltam, ahol hely volt (kicsit nagyra sikerült a fa, meg a ház).Kész csőd, már majdnem bőgtem, a férjem meg nagyon durva tud lenni, ha engem bántanak, és láttam, hogy kezd ő is bepöccenni. Kétségbeesetten bizonygattam, hogy mi tényleg nagyon szeretnénk a babát , higgye már el. Majdnem fél óráig tartott ez a rémálom, aztán addig beszéltünk, hogy egyszercsak már nem tudom mitől közölte, hogy : Ja, most már értem miért akarnak maguk még egy babát. Így már rendben, nagyon jó ötlet, támogatom!
Mondanom sem kell, hogy egész testemben remegtem, mire kijöttünk a tegyeszből. Máig sem értem, hogy mi volt a baj, meg azt sem, hogy mi volt az, ami miatt engedett, de az biztos, hogy nem fogom elfelejteni egyhamar. Végülis elég izgi lett volna, ha két öf után találták volna ki, hogy nem vagyunk alkalmasak öf-ó szülőnek.
Így hát mindenkinek, aki még nem volt pszichológiai vizsgálaton üzenem, hogy szép házat, fát rajzolni, és ami a legfontosabb a családot egy kupacban lehetőleg egymás kezét fogva rajzoljátok!!!!

Képzeljétek szétszereltük a babának összerakott rácsos ágyat! :cry: Így Rolinak nagyobb helye van a játékra, én meg bár pár hónapja még úgy örültem, hogy meg van a helye, csak a kis lakóját várja, mostanra már ránéznem is rossz volt, úgy éreztem csak a helyet foglalja, így kihasználatlanul. A férjem tiltakozott, nem akarta, mondván rossz omen, ha szétszedjük, de meggyőztem, hogy nekem olyan rossz érzés nap mint nap látni, hogy üres. Meséltem neki, hogy Kelimoniék is mindent elajándékoztak, majd pár nap múlva megérkezett Gergő. Ennyit a rossz omenről.

De ennyit a negatív hangulatról, képzeljétek Roli már teljesen egyedül eszik és iszik is! Idáig a pohár egyáltalán nem hatotta meg, most meg egyik napról a másikra megszerette. Rakok fel pár képet egy makarónis vacsiról. A képek érdekessége, hogy bár volt rajta póló, úgy képzeljétek el, hogy a ruha alatt is olyan kajás lett, hogy be kellett raknom a kádba egy fürdés erejéig, mert máshogy nem tudtam letakarítani.
Kép
Kép
És mostanában segít mosás után teregetni:
Kép
Kép
Még egy gyöngyszem a trióról:
Kép
steiff

Steif: Tegnap írtam egy olyan hosszú hsz-t és elszállt az éterbe! :oops: :cry: Gyönyörűek a gyerekek! :P
ancsúr

Steiff: ezen a rajzolós sztorin rendesen ledöbbentem, nálunk pl. rajzolni sem kellett, csak teszt + 10 perc társalgás volt (Pest megyei TEGYESZ), a második elbeszélgetésnél (az öf. után, a határozatunk meghosszabbításánál) meg 5 percig áradoztunk Csengéről és már az ajtón kívül találtuk magunkat (pedig még folytattuk volna szívesen :lol: :lol: ).
Gondolom, azért Ti sem hagytátok volna annyiban, ha elutasítanak, pláne 2 gyerek után... agyrém. Na, ez nekem tipikusan hatalomfitogtató hozzáállás volt.

Látom, finom volt a vacsi! :lol:
rkata

Sziasztok!

Még nem sikerült teljes egészében visszaolvasnom, igy ezért nem irok mindenkinek név szerint, majd egy kicsit később.

Sokat gondoltam, gondolok rátok, a gyerekek pedig egytől egyig nagyon tüneményesek! :D

Bocsánat, hogy most pár sort magunkról irok, (nem önzőségből) de ismerlek már benneteket annyira, hogy tudom, tényleg érdekel benneteket mi van Matival.
Tegnap volt egy hosszú allergológia vizsgálat, ismét vettek tőle vért (nagyon sirt addig, amig beszúrták a tűt, utána már nem) az eredményekre 3 hetet várni kell. Most is taknyos nagyon, de kiderült, hogy hatalmasak a garatmandulái (orrmandula már nincs), igy hétfőn újabb kör a gégésznél.
Dancsi szerencsére jól van. Délután megyünk anyuékhoz, aztán újra jelentkezem majd.

Mindenkinek szép hétvégét!
Vendég

Sziasztok lányok!
Visszaolvastam:)
A képek igen jók, minden kis huncutka nagyon aranyos.

Kelimoni! Mi is szoktuk rágcsálni a miénkke formás kis fenekét, de a fülét is:)

Ildikó! Megkaptam Veronika képeit is, nagyon helyes kislányka!
Szoptatásos tanácsot nem tudok adni, nálunk nem indult meg a tej a 10. napig , tápszert kaptak azonnal (nagy súly, cukor miatt), mire lett volna tej nem voltak hajlandók szopni, Dominik egyszer se húzott rá, Ancsa egyetlen szívás erejéig (bimbókiemelővel). És a mellbimbóm sem "bababarát". Nagyfiammal 3 hónapig minden etetés előtt próbáltuk 15-20 percig a szopit semmi eredménnyel, csak jól felhúzta magát, Ancsánál ez idő alatt fejtem és pihentem:)
Bobi nem volt kérdés majd 6 hósan, a picikénél sem lesz másként, gondolom. (Csak a védőnőnk szerint lesz minden másképp, szerinte tejcsárda leszek az első naptól... Hehehehehe...)
Szóval kitartást, hátha a védőnő tud segíteni:)
Gondolom ez így azért elég fárasztó.
És milyen érzés 3 gyerekes anyának lenni?

Amint lesz férjem (aki éppen csapatot épít...), teszek fel én is Balcsis képeket.

A Balcsi igen jó volt, tavaly ilyenkor fűteni kellett, most meg napi 3-4-5- sőt 6 fürdés is belefért. A végén Bobinak már a 1,5 órás vizi lubickolás se kottyant meg. Mi is nagyon élveztük, babát is jól megúsztattam, ha nem lenne elég a pocakban úszkálás.
És persze a népségemnek nagyon tetszett a 10 méterre lévő fagyizó (az a jófajta, ahol Veneziána meg egyéb finomság van, tudjátok olyan, aminek guszta gyümölcsös a teteje, sőt még diabetikus is volt, így én is élvezhettem). Egyedül vagy a nagymamával ment át a 3 gyerek, mire feleszméltem, kiderült, Bobinak se tölcsért vesznek, neki is "jár" az 1 gombóc. Hazafelé a kikötőnek jöttek, így elfogyott minden, mire visszaértek.
Jól kinagymamázták magukat, és persze kiunokatesózták, öcsém kisebbik lányának Bobi szabályosan udvarolt, egész nap sóhajtozta: Gigi-Gigi (azért ebbe belefért a hajtépés is, sőt a végén féltékenységből már pofozta is...). A kiscsaj 1 évvel idősebb, amolyan visszaütök fajta, de valahogy nem ütött vissza. Utána meg ment a simogatás, ami nem akadályozta őket abban, hogy anyukám kezében a vízben próbálják a másikat kiütni a nyeregből:)
Szóval jól érezték magukat, és este annyira retkesek voltak, hogy a lábukról a koszt csak hipóval lehetett volna eltávolítani:)
Kultúrális program is volt:) Afrika múzeum (ahol minden állat vau-vau volt, és még őzikét is lehetett simogatni, na meg találtak egy élő vakondot, amit vizes földbe kellett vinni).
A nagyok pedig egy buszos túrával bejutottak a Kisbalaton területére, teljes vezetéssel, a végén bivalynézéssel. Ezt mi Bobival kihagytuk a 35 fokban, helyette nagyot aludtunk...
Most mindenki fekete nálunk, és azon verseng, kinek barnább a bőre:) Bobi vezet, de Antónia nagyon megközelíti, és Dominik se sokkal marad le:)
Bobi sok új szót tanult, pl. szúnyog, úszik, Hagyjál már! Hagyjál békén! És még sok hasonló. SZóval a fontos szókincs...
És sajna, sajna igen gyorsan eltelt a 2 hét, bírnám ezt egész nyáron:)

Pocakbaba is jól van, Bobi eddig is simózta néha a hasamat, de ma mondta először, hogy Zorka áj-áj, és simogatta a pocimat:) De azt hiszem, még nem érti, mi is folyik itt:):):) Na majd meglátjuk, mit szól a kis jövevényhez...

Matiba! Most nézem a könyvjelződet...
Nagyon nagyon boldog szülinapot a nagyfiadnak:):):):):)
Gyorsan megy az idő, nem? Olyan picike volt az első talin, most meg már 4 éves nagyfiú.

Steiff! Nem csodálkozom a pszihó néniteken. Tegyesz. Ennyi és nem kell több magyarázat. És különben is mit képzeltek? Csak úgy halmozzátok a gyerekeket? (Mintha ezt halottam volna már valahol...)
Jó kis balhé lett volna, ha nem feleltek meg...

Na befejezem, ez elég hosszú lett, mindenkinek puszi:)

Újaknak üdv!

Boszi
szuperboszi

Kedves Matiba fiacskája, Dancsi!

Beleléptél egy komoly korba, ezért fogadd őszinte gratulációnkat, és nagyon sok boldog szülinapot még!
Kép

Kedves Idusa!
Remélem azért olvasgatsz Te is minket néha, mert most Téged is szeretnélek köszönteni a szülinapodon, igaz, kicsit megkésve! Bocsi! Hozzon még nagyon sok örömet életetekbe Lilike!
Kép

kizsó

Matiba, remélem minden rendben lesz, és nem lesz semmi komolyabb baja Matinak. Jobbulást neki.
Dancsinak, nagyon boldog szülinapot.
Kép

Idusa, neked is nagyon boldog szülinapot kívánok.
Kép

Ezt a nagy hőséget én is nehezen viseltem, szeretem a meleget, na de ennyi már sok. :lol:

Ildi, remélem már jobban vagytok, gondolom nagyon elfoglalt vagy, hát igen boldog nagycsaládos anyuka lettél. :lol:

Én is minden nap szorgalmasan olvasgatok, de munka után esténként elég lusta vagyok írni. Jól vagyunk, nem történt semmi különös. Petivel most tanuljuk, hogy nem szabad csúnyán beszélni, mert elég sok olyan kifejezést használ amit nem kellene. :?
Nagyon ravasz, mert kitalálta, hogy: Anya XY azt mondata, hogy ....
Próbálja úgy feltüntetni, hogy ő nem beszél csúnyán csak a többiek. :D
Ja, és még valami. Egyik este fürdés után amikor törölköztünk, elkezdett hízelegni ezekkel a szavakkal: anyucikám, édesanyucikám. Gondolhatjátok, majd meg zabáltam, és persze elérzékenyültem. :lol:

Lányok a gyerkőcök egytől egyik gyönyörűek és sugárzik róluk a boldogság. Én is nagyon imádom a képeket, sokat gyönyörködöm bennük.

Üdvözlet az újaknak. Írjatok sokat. :lol:

Kép
Kép
atan

Dancsinak és Idusának én is boldog szülinapot kívánok! Kép

Kép
vivi1

Sziasztok!

Matiba Boldog Szülinapot Dancsinak! Matinak jobbulást.

Idusa Boldog Szülinapot!

Kizsó köszönjük a képeket és kérünk még! Tündériek a gyerekeid!

Jiny tényleg favorit a kép kettőtökről!

Boszi köszönjük a beszámolót és várjuk a képeket!

Előfordult nálatok az, hogyaz infacol-tól jobban fájt a gyerek hasa, mint előtte? Dávidnak javasolták és mióta használjuk felsír büfi és a puki előtt. A kaki pedig rémálom. Végig ordít a gyerek. Mióta kapja szörnyűek a nappalok és az étkezések utáni időszakok. Szerencsére éjjel azért alszik, de néha felsír.

Kellemes hétvégét mindenkinek!
madri

Sziasztok

Csak egy gyors bejelentkezés.
Meg vagyok jól vagyok , most jöttünk haza a falusi turizmusból :):) :D :D
Pihenem a nyaralást a melóhelyen :(:(
Szóval élünk virulunk a szoba alakulóban ( igaz most kicsit hanyagolva volt ) , viszont egy hétig izelítőt kaptunk egy 2,5 éves hisztéjéből. Jelentem túléltük :):) (azért kemény dió lesz azt látom :( :) )
Szóval alakulunk olyan Patópál úr módra de ugyi a Karácsony még messzi van : :wink: bár a juliusban csak "maradra " megyünk igy ráérünk csinositani a bébilakot :):)

Naninga
naninga

Sziasztok Lányok!

Nagyon szépen köszönöm a köszöntéseket! :) Annyira tündériek vagytok! :)

Jövök irni még, meg beszámolózni, csak folytatom a főzést.

Mindenkinek szép napot!
Vendég

Sziasztok!

Úgy látom, ma mindenki pihenőre fogta! :lol: :lol:
Helyes, nem kell mindig hajtani! :D
De azért holnap remélem jöttök beszélgetni!!! :!: :roll:
Jó pihit még estére!

kizsó

Sziasztok!

Már megint nem tudok aludni, ezért elkezdtem olvasni a fórumot az első oldaltól kezdve. Érdekes, akkor még Amneris, Rayo, Renóca, Napsugár írt a várakozásról, hogy milyen lassan megy, hogy mindenkinek gyereke lesz körülöttük, stb...
Jó visszaolvasni, mennyi minden történt egy év alatt.
Na jó! Olvasok tovább, csak gyorsan bejelentkeztem!

Álmodjatok szépeket!
Puszi

Kép
vivi1

Megint én, még mindig olvasok!
Renóca, milyen szép verset írtál az öribabára várva címmel!
Ki is írtam magamnak, mert én nem vagyok ilyen jó költő, de szeretném majd bemásolni a mi öribabánk kiskönyvébe, akit mi is nagyon várunk már! :cry: Ügye nem baj, hogy elcsentem a versed?
Olyan szép, a könnyem is kicsordult! :cry:

Kép
vivi1

Jó reggelt lányok!
Megjöttünk a nyaralásból.Mindenki a barna, a piros és a hámlás szineiben játszik. Nagyon jól éreztük magunkat csak ez az egy hét rövíd volt.
A héten én is nagycsaládos leszek, mert tegnaptól az unokahugom két gyereke is nálunk nyaral.Egy nemüek és egy korúak az én gyerekeimmel úgyhogy remélem jól ellesznek.

Amneris, Süni, de jó, hogy itt vagytok ti is. Tündériek a gyerekek!

Rayo!
Regi olyan gyönyörű, hogy én is szavazok rá.

Kizsó!
Szandrára nagyon mély benyomást tett a lányod, mert még mindíg Zsófit emlegeti.

Boszi!!
Örülök, hogy tii s kinyaraltátok magatokat. Majd tegyél fel képeket.

Steiff!
Azért látom ti is strandoltok otthon. a túzhelyvédő, hogy fog hozzád kerülni?

Marcianyu!
Marci még mindíg gyönyörű és imádom. Most döbbentem ré, hogy már nemsokára augusztus lesz, megy a drukk nagyon!

Ggabszi!
Puszilom a két édes kis csimotádat! Balázs várja már a sulit?

Madri!
Gratula az átforduláshoz, az akarata meg van a forgáshoz a nagyságos úrnak. Majd beszélünk.

Matiba!
Ugye már jól vagytok!
Így utólag is boldog szülinapot!

Vivi!
Ne félj te is sorra fogsz kerülni, de ha sűrűn idelátogatsz, pillanatoknak fog tünni!

Napsugi!
Mi van Norisszal?
Ritkán jössz!

Ildikó!
Remélem a gyerkőcök már jól vannak és te is megnyugodhatsz egy kicsit. Köszönöm a képeket. Nagyon édesek a gyerekek. Vivien most a nagy és okos nővérke.
simineni

megpróbálok betenni néhány képet Kép Kép Kép Kép Kép
simineni

Kép

Ez most a kedvencem. :)
A tesóm ( nagyobbik) és a fiam. :)

Simineni: De jóó, hogy újra itt vagy. :)
Boszi: Úgy örültem, hogy ismét írtál. :)
Hiányoztatok. :)

Kizsó: Annyira édesek a gyerekeid és annak is örültem, hogy Kizsó aput is láthattam. :)

Steiff: Anyukám teljesen elájult a gyermekeidtől. :)

Ja! Itt volt anyukám 3 napig :) , tegnap ment haza. :(

KépKép
KépKép
kelimoni

Jiny: olyan édes a kép, amit feltettél. :) Tényleg igaz, hogy a babák nekünk születnek, hisz Dóri is annyira hasonlít rátok. :)

Steiff: nálunk a pszichológiaia viszgálat egy kedélyes beszélgetés volt. :) A vége az lett, ha tudnéka pszichológusnak vmi mellékállást, szóljak már.

Matiba: Jobbulást! Remélem, nem lesz nagyobb probléma!

Szülinaposok: Kicsit megkésve, de annál nagyobb szeretettel: Boldog szülinapot!

KépKépKép

Vivi: Írj csak, örülünk neki. :)

KépKép
KépKép
kelimoni

Köszi Kelimoni:)

Jó, ha az embernek eljön az anyukája, nem?
Mindjárt minden gyorsabban megy, legalábbis nálunk:) Még a fél lakás "kiganézására (sulicuccok) is jutott időm, mikor itt volt pár napig:) Közben a gyerekeim teljes ajnározásban részesültek, és engem is elküldött "végre" valaki pihenni:)
szuperboszi

Sziasztok!
Reggel 6-ig olvastam, de még mindig nagyon az elején járok. :roll:
Olyan izgalmas, ha baba van a láthatáron, azoknál a részeknél felgyosítom az olvasást. Rayo történetén vagyok túl, ennek a csodaszép kislánynak én sem mondtam volna nemet.
Napsugi tetszett, ahogy kivolt akadva a várakozás miatt. Hát én is úgy vagyok ahogy te anno! :cry:

Siminéni, köszönöm a soraid! Hűűűű, milyen szép helyen voltatok!
És milyen helyesek, nagyok már a gyerekek!

Matiba! Jó hosszúra nyúlik ez a főzés! :lol:

Jiny! Annyira szép ez a kép, mindig megkukkantom! :roll:

Steiff! Nekünk sem volt rajzolás. 4 órát voltunk az agydokinál, 2 fajta teszt volt, meg az egész életünket elkellett mesélni.
A két teszt neve, Szondi és Lüscher.
Az egyiknél színekből kellett választani, a másiknál fekete-fehér emberi arcokból, hogy ki a szimpi. Ebböl a két tesztből állítólag kiderül ha pedofil anyagyilkosok vagyunk. Kedves volt a pszichológus, a véleményében annyi szépet írt rólunk, hogy zavarba jöttem. :oops: Nem vagyunk csodabogarak, csak túl vidámak és melegszívüek. Úgy mint itt mindenki a fórumon!!! :D

Lányok az összes kép szupi!
Mindenkinek puszi, majd írom a visszaolvasos élményeket!

Kép
vivi1

Sziasztok!

Elnézést, de sajnos nem tudtam mindent visszaolvasni idő hiányában.

Kizsó! Gyönyörűek a gyerekek, nekem a rajzolós a kedvencem! :D

Jiny! Nagyon édes ez a kép! :D

Steiff! Nálunk 3x kellett menni pszicho tesztre, gonosz volt a pszicho nyanya, nekünk csupa rossz emlékeink maradtak róla. :cry: Szerencsére rajzolni nem kellett.

Minden szülinapost Isten éltessen sokáig! :D

Annyi a szépséges kép, hogy csak kapkodom a fejem! :P

Elnézést kérek mindannyiótoktól, hogy ilyen sokáig nem jelentkeztem, de iszonyúan el voltam havazva a férjem új munkahelye miatt. Egyedül maradtam a "lányokkal" egy hétre, és azt se tudtam hova kapjak, annyi teendőm lett. Minden éjjel fáradtan zuhantam az ágyba, még jó hogy pénteken éjjel hazajött az ember, igaz ma megy is vissza Prágába. Megint kemény hetünk lesz. Pénteken voltam egyedül a Gyámhivatalban, de így nem sokra jutottam, nagy szerencsémre a férjemnek csak ma kell vissza utaznia, így ma 1/2 4-re megyünk ismét, és az üi. hölgy megígérte hogy legkésőbb a jövő hétre megkapjuk a határoztatot! Juppié!

Sajnos mennem kell, mert a vasalatlan hegyekben áll, és muszáj nekiesnem, ha nem akarom gyűrötten elengedni a páromat!

puszi

alexa
alexa78

Megígértem apának, hogy kicsit dicsekszem a hétvégi zsákmányával. :)
Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Boszika: Igen, nagyon jó, hogy itt volt az anyukám. :) Sajnálom is, hogy csak 3 napra jött. :(

Tudtam pihenni, a vasalnivaló eltűnt, fincsi ebédek voltak, Gergő pedig egész nap mamázott. :)
Arról nem is beszélve, hogy rengeteget pletyizünk ilyenkor. :D

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!

Minden születésnaposnak utólag is sok szeretettel gratulálok!!! :lol:

Marcianyu köszi, hogy megírtad a kirándulásotokat a Macifarmra szerintem mi is elmegyünk valamikor. Csudaédes a képeken Marci. :D

Simineni merre voltatok nyaralni??? :P

Kizsó nekem a fürdőkádas kép a kedvencem. Nagy az összhang a lányok között.

A képeket mindenkinek nagyon köszi, nem tudok betelni a sok édes gyerkőc fényképével. Mindegyik napról-napra növekszik és ezt olyan jó végigkísérni. :D

Egyetértek Kelimonival a babák nekünk születnek, csak lehet valamiért nem egyenesen a saját pocakba érkeznek. :)

Jiny Dórika egyre jobban hasonlít rád!!! :D

Sünike olyan jó, hogy írtál végre!!! Micsoda boldogság lehet Miklóska!!!

Steiff nagyon finom lehetett a makaróni vacsi!!! :P
Lesz valamikor mackókiállítás???

Boszi mikor érkezik a legkisebb??? :D

Naninga akkor lassan érted szorítunk, ugye??? Mi hiányzik a babaszobából??? :D

Kelimoni gratulálunk Apának, csodaszép halakat fogott. :P

A kis betegeknek jobbulást kívánok!!!

Sok puszi mindenkinek!!!

Vicki
vicki

Vicky

Főként a baba :D :D :D :D
Igazából még sok minden kisány van, abba kell matrac , de semmi olyan amit 2 nap alatt ne lehetne megvenni :):)
Szóval valamelyik nap nyakunkba vesszük Pestet és nagy részét meg is vesszük.
Bár a nővérem elárulta magát a mutkor, ugyanis bőszen vásárolgat :):), ruhára nem lesz gondom azt már előre látom :)

Mondjuk ha addig nem kapok agyvérzést :(:(:(:(
Épp befejeztük a felújítást erre az alattunk lakó feljött hogy ázik a budiból, nálunk semmi nem látszik igy teljesen szét kell veretnünk honnan megy a víz :(:( Követ feltörni csempe egy jó részét leveretni , a sírás kerülget :(:(:(
Szóval semmi sem kerek nálunk egyenlőre :(:(:(:(:

Na jó eldugulok mert a sirámaimra nem hiszem hogy bárki is kiváncsi

Naninga
naninga

Narniga!
Mielőtt szétveretnéd a Wc-t menj fel egy két emelettel feljebb és kérdezd meg, hogy nem hallanak-e vízcsobogást. Ugyanis amikor panelban a hetediken laktunk, az alattunk levő szintén szólt, hogy ázik, de mivel nálunk kivehető gipszkarton fal volt megmutattam neki, hogy nálunk minden száraz. Kiderült, hogy a kilencediken tört el egy cső és onnan áznak.
Vicki!
Horvátországban a Rab szigeten voltunk.
Kelimóni!
Olyan jó, hogy itt volt az anyukád, ilyenkor egy kicsit kiengedhetsz.
Gergő meg egyre nagyobb, mit csinálsz vele pumpálod?
Jiny!
Dóri baba is olyan szépen kerekedik, lassan behozza a vele egykorúakat is. Tényleg határozottan hasonlít rád.
Szép estét mindenkinek!
simineni

Siminéni

Örülnék ha ez lenne de sajnos lehetetlen :(:(
Max a galambokat kérdezhetném ki a tetőn melyik pislantott bele a lefolyóba :):)
De köszi hogy segíteni akartál . Pont az eddigi ázásaink miatt költöztünk a tetőre , de ez sem jött be :(:(:(

Naninga
naninga

Sziasztok!

Siminéni irigykedem ám, nagyon szép helyen jártatok és a képek jól sikerültek!

Naninga ez egyébként kellemetlen, de még egy lehetőség van, a ház tetején a szigetelés jó? Mert nálunk annó a negyediken nagy esők után jelentkeztek beázások a harmadikon! :cry:

A pszicho vizsgálatról annyit, hogy Tatabányán rendes doki volt. Inteligencia teszthez hasonlót csináltatott és utána beszélgetett velünk. Nem volt semmi extra. Kedves bácsika volt és kellemes hatása volt az egésznek. Egyébként Kom-Eszt. megyében nagyon segítőkész volt mindenki a Tegyesznél.

Kellemes estét mindenkinek!
madri

Kelimóni ezek a szép halak! Apa büszke lehet a hétvégi termésre! :lol:

Nem értem, az előbb is hozzáírtam és csak a fele jelent meg, képet is próbáltam feltenni és az sem jött össze :oops: Később még próbálkozom!
madri

Pár Balcsis kép a huncutkáról. Sajna vizes nincs, abban inkább lubickoltunk, és nem volt, aki a gépre figyelt volna:)
Boszi
Kép
Kép
szuperboszi

A többi képet nem engedi feltenni, de majd még próbálkozom:)
szuperboszi

Vicki!

Maci kiállítás nincs tervben, nem igazán van kedvem, meg időm szervezgetni mostanában. Biztos össze lehetne hozni valamit, ha nagyon akarnánk. Az jutott eszembe, hogy bár kis országunkban nem lennénk már elsők, de jó lenne csinálni egy macimúzeumot. Oda szívesen felajánlanám a gyűjteményemet. Most azon gondolkodom, hol kezdjem el. Tudjátok nálunk van egy babamúzeum Moskovszky Éva néni gyűjteményének felhasználásával. Tudom ajánlani, ha esetleg erre jártok, páratlan élmény.

A macifarmon mi is jártunk már , és nekünk is nagyon tetszett. Bia legnagyobb élménye az volt, hogy megetehette őket. Lehet venni nagy-nagy fakanalat ,amit be lehet nyújtani a mackóknak a rácson persze mézbe mártogatva. Ez persze a mackiknak és a gyerekeknek is nagyon tetszett.

A szülinaposoknak utólag is gratula!

Siminéni!
Örülök, hogy jól sikerült a nyaralásotok! Tavaly mi is ott őszültünk. Nyertünk egy kései nyaralást Rab szigettel szemben egy nagyon klassz üdülőtelepen. Csak az volt a baj, hogy az egy hét alatt többször esett az eső mint nem, meg fürödni sem lehetett és igazából akkor lett jó idő , mikor elindultunk haza. De a táj nagyon tetszett, ja és unalmamban megtanultam palacsintát sütni ( a csipet csapat legnagyobb örömére).
steiff

Sziasztok!
Sajna a nyaralás nem volt tökéletes,mert Regina belázasodott, de nem is akárhogy! 39,2fokos volt, és nem vitte le semmi! Rohantunk haza, vittük az ügyeletre, kapott szurit, de az is csak 2óra múlva hatott. Másnap kontrollra mentünk és antibiotikumot is írtak fel, mert tüszösödött a mandulája. A láz 38,5-nél nem ment lejjebb, pedig 2óránként adtam rá valamit. Ha valakinek lesz ilyen, ezt ajánlom: Germicid C, 2óra múlva Panadol szirup+vizes borogatás, hűtőfürdő, 2óra múlva Nurofen szirup. Nálunk ez volt a leghatásosabb.
Voltunk tüdőröntgenen is, hogy nincs-e gyulladás, de szerencsére nem volt. Viszont erősebb antibiotikumot kapott tegnaptól és (kopp-kopp-kopp) már jobb a helyzet.
De elég volt ez a pár nap! Alig aludtam valamit, mert éjszakára mindig felmegy a láz és persze nyűgösebb, csak a kezembe aludt el és sűrűn felébredt, alig evett, inkább ivott!

Annyi jó volt ebben, hogy kibújt közben 2foga és az egyik rágófog!
Szóval, ez a nagy helyzet!

Kép
rayo

Rayo! Reginek jobbulást, lassan majd segít az antibiotikum is. Akkor most a fog rendesen rátett az alapbajra egy lapáttal.

Kelimoni, küldhetnél halászlét:):):)

Vicki, szeptember vége a célidő, de közepétől kórház és valószínű indítás, úgyhogy már csak 11 hét:)

Psziho teszt nálunk fejenként nem volt több 1 óránál, nénit csak az érdekelte, nem vagyunk-e potenciális alkoholistajelöltek (mert ilyen örökbefogadó volt a praxisában és rosszul sült el). Így a Rorschach tesztet (ez az a tintapacás) kellett megcsinálnunk, amikor a pacákba képeket kell beleképzelni. Mivel az ilyet utálom, nem remekeltem, de mindegyikhez x variációt dokumentált, így szépen kitalálgattam mindenféle gyerekkel kapcsolatos szépségeket.
Férjem persze elkápráztatta, ő kimondottan élvezi az ilyeneket.
Azonnal gratulált, hogy szerinte minden rendben és ajánlotta, gyúrjunk csecsemőre, mert vannak ám picik a Tegyesznél is.
A véleményezésben meg semmi nem volt, 6 sor lényegi rész, szabályosan semmi.

Tegnap tudtam meg, hogy az egész örökbefogadási procedúrában egyetlen igazi emberként viselkedő, nyugdíj felé közelítő gyámügyes hölgyünknek megszüntették a főtanácsosi állását, most ha szerencséje van, a költségvetési részlegen helyettesíthet nyugdíjazásáig, vagy előtte kipaterolják. Pont őt, aki jól, promt, kedvesen, emberként végezte dolgát.... Szomorú vagyok. Helyette vmi huszas évei elején járó gyerektelen picsképződmény van. Gondolom jóval kevesebb fizetésért, a többi meg nem számít, ugyebár.

Na, robogok tovább, van mit tennem:)
szuperboszi

Sziasztok!

Sajnos otthonról nem tudok jelentkezni, mert elromlott a gépünk, a csütörtöki vihar nem tett jót neki. :(
A gyerekek még mindig nagyon édesek!
Reginek jobbulást!

Nekünk is kellett fát rajzolni, meg házat és családot, mivel mi is ott vagyunk ahol Steiff-ék. Előtte már hallottam, hogy a fa rajzolásából sok minden kiderül és az a jó, ha minél részletesebben rajzolod le a fát, így amikor erre került sor, olyan szép fát rajzoltam, még madárfészket is tettem rá. :lol: A családot már nem emlékszem, hogy rajzoltam, mert nekünk utána nem mondott semmit a nő, csak annyit, hogy rendben van, csak annyira emlékszem, hogy a kutyámat is odarajzoltam középre :D A férjem rajza sokkal szebb lett mint az enyém, építészként olyan szép házat rajzolt, hogy csak na! :D
Sajnos a pszihovéleményünkre rá lett írva, hogy az érkező baba beilleszkedése konfliktust okozhat, az anyósék miatt. Jó, mi?

Tirza
tirza

Sziasztok!

Nekem nagyon kellemes tapasztalataim vannak a pszihológusi vizsgálatról. Első alkalommal csak a teszt volt és pár rutin kérdés. Második alkalommal Nikike is ott volt és inkább róla beszélgettünk továbbá szintén pár rutin kérdés..

Rayo! Sajnálom ,hogy Regi nem érzi jól magát. Gyógyulást-jobbulást!

A szülinaposoknak utólag is boldog születésnapot kívánok!

Tegnap felhúztam magam kissé. Nem igazán értem a hivatali bürökráciát. Még mindig nem érkezett meg az anyakönyvi kivonatunk. Hívtam a hivatalt először. Ott közölték legyek nyugodt 30 napjuk van rá és munkaerő hiánnyal küzdenek. Jó.. vártunk..

Lassan letelik a 30 nap ismét kezembe a telefon és érdeklődöm a hívatalban mikorra várható . Ott egy kedves hölgy közölte, hogy ilyen nevű gyermekről nem tudnak és biztos vagyok-e benne,hogy ott és akkor született. Hírtelen olyan ideg kapott el,hogy azt hittem kettéharapom a telefonkagylót.

A hölgy végülis kedves volt és kérte legyek türtelemmel megnézi és visszahív. Hívott is 10 perc mulva elnézést kérve,hogy a kolléganő több hét szabadságra ment és a Gyámhívataltól átérkezett anyag még a kolléganő postájában van!! Szóval fel sem bontották!!
A hölgyet sajnáltam mert neki kellett magyarázkodnia ,ő nem ezzel foglalkozik. Ugyhogy csak jövőhéten lesz meg a kivonat mert akkor jönnek vissza szabiról.
Még nem telt le a 30 nap. Várunk és remélem jövőhéten tényleg megérkezik postán..

Csak furcsának találom,hogy nálunk az irodában nem engedtek el szabira ha nem volt helyettes. Nem az zavar,hogy várni kell a kivonatra hanem az, hogy csípőből közölte ilyen nevű gyermekről nem tudnak.

Kép

Kép
töltike

Sziasztok lányok!

Nagyon eltűntem,de olvaslak ám benneteket,sőt elejétől is olvastam a topicot, olyan jó érzés volt végigélni Rayoval,Kelimonival, Mosolygóssal, Gilicével (kb. addig jutottam) a babák érkezésének pillanatait.
Nálunk még mindig lakásfelújítás van, ha minden igaz, ma kész lesz és ha megszáradt a parketta, akkor már otthon alhatunk.
Úgy várom,hogy rendezgethessem már a babaszobát!
Néha nem jó várakozni, de nem akarok nyafogni.
Olyan szépek a gyerekek,hogy nem győzöm nézni őket, és hihetetlen,hogy mennyire hasonlítanak apára,anyára. :D
Mindenkinek szép napot kívánok! :wink:
csöpke

Sziasztok!

Töltike milyen ismerős a helyzeted! :x Nálunk ugyanez a helyzet, megspékelve egy szűklátókörű Oepes ügyintézővel! Az Oepes nő úgy értelmezi a törvényt, hogy 30 napra szól a gyámság és várja az öf határozatot az új anyakönyvvel, addig nem folyósítják a tgyást. Megállapítottam, hogy senki nem akar dolgozni senki helyett, mindenki nyaral, aki a mi ügyünkkel foglalkozik és csak az sos ügyeket helyetesítik. Ez egy szimpla öf, tehát nem sürgös.

Boszi szép barnák lettek a gyerekek! Látszik, hogy sok időt töltöttek a balcsiban!

Rayo Regikének jobbulást kívánok! Meglátod az antibiotikum segíteni fog és megszűnteti a magas lázat!

Ggabszi, Gilice, Petyaanya, Marci_anyu mi van veletek?

Kellemes estét mindenkinek!
madri

Sziasztok!

Ma meglátogattak Jinyék és kicsit elmentünk shoppingolni. :)
Na, mit is vettem? háááááááát....:D
Két sapkát. :wink: Meg még más egyebet. :)

Bemutatóóóóóóóóóóóóóóó :)

Kép
Kép

Közös képeket Jinytől. :)

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!

Folyamatosan visszaolvasom a fórumot,nagyon meghatóak a történetek!A gyerekek szebbnél szebbek!!!
Én is annyira várom a napot mikor mindezt átélhetem,pedig még nagyon messze a nap,hogy a karjaimban tarthassam a babámat!
A múltkor írtátok,hogy kérdezzek csak nyugodtan,az lenne a kérdésem hozzátok,hogyha mi a szüleimmel egy házban lakunk,de nagyon szépen kialakítottunk egy külön szintet magunknak,a ház édesanyáméké,már a kezdetektől így volt megbeszélve,hogy mi itt maradunk(hugomék építkeztek)és ennek megfelelően szépítgettük a lakrészünket.Lehetséges az,hogy ez akadálya lehet az örökbefogadásnak szerintetek,a szüleim áldásukat adták a döntésünkre,de hát mégsem ők az örökbefogadók.
Vagy ez miatt vennünk kéne egy lakást?
Nagyon megköszönném,ha tudnátok erről véleményt írni,mert ez miatt nem merem elindítani a folyamatot!
MIndenkit üdvözlök!

Aandika
aandika

Kedves Kelimoni!

Nagyon aranyos a kisfiad és milyen csinos!
Látszik,hogy nagyon jó kedvü,biztosan sok szeretetet kap tőletek!

Aandika
aandika

Dóri baba kibérelte Gergő ágyikóját :)
Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!
Most csak egy gyors bekukk. :) A Kelimoni által már beharangozott közös képek. :)

Kép

Kép

Kép

Ez az egyik kedvencem Gergőről. :)

Holnap jövök bővebben.

Puszi mindenkinek!

KépKép
jiny

Kedves Jiny!Ebből még akár szerelem is lehet a két csöppség között,úgy 20 év múlva...

Aandika
aandika

Sziasztok Lányok!

Én is képekkel jöttem! :)

Az elsőn a legújabb mutatványunkat láthatjátok: Zituska már ilyen ügyesen tartja magát (ilyenkor úgy koncentrál, hogy az csuda :lol: )

Kép

A második egy nagyon édes kis csapat: a férjem, karján a lánya, mellette a fia, akinek karján a saját lánya :P (vagyis a nagyobb gyermekecske a kisebbik nénikéje :D )!

Kép

Szép estét! Pusza! - Amneris -
amneris

Aandika, ez nem akadálya az örökbefogadásnak. Nyugodtan indíthatjátok, csak akkor lenne gond, ha albérletben laknátok. Nekünk sincs lakás a nevünkön az anyósoméban lakunk. ( nem velük, de az ő nevén van a lakás)

Siminéni, nagyon szupi lehetet a nyaralás a képek alapján. Szép helyen jártatok. Gondolom a gyerkőcök élvezték a tengert. :D

Kelimoni, gratula Apának a fantasztikus zsákmányhoz.
Úgy látom sapkában mindig sikerül olyat választani ami szuperül áll Gergőnek. (ami igaz az igaz, nem csak sapkában, mert mindig nagyon csini)
A közös képek is nagyon szuperek, látom Gergőt már érdeklik a lányok. :lol:

Szuperboszi, még mindig nagyon tetszik az új frizurája huncutkának, és már olyan nagyfiú. :D

Rayo, úgy sajnálom, hogy így sikerült a nyaralásotok. Remélem már jobban van Regi. Gyógyuljatok meg minél hamarabb. :)
Én nagyon be tudok pánikolni, ha Peti belázasodik, mert olyan kis elesett, és dühít, hogy azon kívül, hogy kap lázcsillapítót nem tudok mást tenni, csak várom, hogy lemenjen.

Jiny, nagyon édes Dóribaba, és sokat nőtt a kiscsajszi. :D

Kép
Kép
atan

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?