Sziasztok!
Nem volt ma túl sok szerencsém a Babanethez. Mire időm engedte volna, hogy mellé üljek, nekem egyszerűen nem jött be, úgyhogy most próbálom magamat egy kicsit utólérni olvasás terén!
Krisszi!
Gratula az alkotmányjog ötöshöz! Ügyes vagy!
7 kiló hízás nagyon klassz! Ügyes vagy emiatt is!
Játszószőnyeg nagyon tündéri és az ára is nagyon jó!
Fészekrakási ösztön nálam egy jó ideje elől van. Hirtelen gondolok egyet és takarítok, pakolok, rámolok és annyira, de annyira élvezem!!!
Ma este az egész felső szintet felporszívóztam, rendberaktam, mindkét fürdőt kitakarítottam és most annyira jól érzem magam. Holnap portörlés lesz az egész kecóban, főzőcske, kórházi cumó pakolászás. Már várom nagyon
Bali!
A Tena-nak van nagyon jó eldobható bugyija, ami nagyon jól tartja a betétet és nem kell azonnal kidobni. Én simán kimostam és egy-két óra alatt megszáradt. 2 db-os kiszerelésben árulják.
Rolex!
Örülök, hogy tetszett a kórház!
Szülésznő volt, aki körbevezetett vagy nővér?
Sue!
A Pároddal próbáld higgadtan megbeszélni ezeket a problémákat, nézeteltéréseket és esetleg kompromisszumot kötni: valamiben az Ő, valamiben a Te véleményed érvényesüljön, de az aranyközép utat sem rossz néha kiválasztani.
Leírom, hogy mi hogy csináljuk/csináltuk. A fürdetés nálunk napi program volt, akármennyire van abban valami, hogy az újszülöttek mindennapi fürdetése esetlegesen felesleges. Nekem ill. nekünk a Párommal a mindennapi fürdetés volt az ideális. Emellett Sz_Katának is igaza van, hogy a baba napirendjébe szépen bele tud simulni, megnyugtatja és tudja, hogy utána alukálni kell. Persze Marci nagyobb korában előfordult, hogy kimaradt, mert elcsúszott a napunk stb. A fürdetés nálunk az elején (féléves koráig) a szobában történt. Meg kell jegyeznem, hogy nekünk kétszintes a házunk, Marci szobája a felső szinten van és csak a lenti fürdőszobában tudtuk volna fürdetni, így az egész lakásban cipelhettük volna az apróságot. Féléves korában kezdtük el a mi nagykádunkban fürdetni.
A pelusozás nálunk Marci szobájában történt eleinte, aztán mióta várom Benit és nagy a hasam, a lenti szinten pelusozom néha a földön, néha a kanapén.
Az a ragacsos valami, ami a cicidből folyik az előtej és az tényleg nagyon kevés most is, sőt a Baba megszületése után is.
Biztos a front miatt érezted a pocakodat, de jól tetted, hogy pihentél.
Erika!
Köszönjük a folyamatos híreket Katáról! Ezúton is üzenem Neki, hogy kitartást, vigyáznak Rájuk a kórházban, így nem lehet baj!
Tegnap mennyire sikerült megvarrni a játszószőnyeget? Csak azt akarsz csinálni? Ha kész, rakhatnál fel képet, hogy megcsodáljuk
Babóka!
Milyen az új doki? Remélem bejött Neked!
Mamy!
Harántfekvés
Ilyet is ritkán hallottam eddig, maxi medencevégűt, amikor szintén a programozott császár jön elő. Próbáld magad tényleg a csaszihoz szoktatni. Nekem a mai napig ez a problémám, hogy nehéz megbarátkoznom a császározás gondolatával.
Igen, csuklik a Babód
Marcit most 1,5 évesen sem zavarja, pedig nagyon sokáig szokott csuklani. Ja és a pocaklakók ilyenkor a magzatvizet nyelik félre és amiatt csuklanak, ami a tüdejüknek is jót tesz! Én legalábbis így hallottam.
Bettus!
Küldöm a kelengyelistát!!!
Használd egészséggel! Bocsi, most látom, hogy Sue már felrakta...
Mi is nagyon sokat nézelődtünk, árakat jegyzeteltünk és amikor összevetettük az eredményeket, pár nap alatt megvettünk szinte mindent. Megéri megfontoltan körbenézegetni!
Én is épp most állapítottam meg, hogy kicsit idegesít Beni csuklása
Nem hangzik szépen, de olyan feszültség van most bennem a hasam rázkódása miatt. Egyre többet csuklik egyébként
Én már a kórházba vittem a kézi AVENT-es mellszívómat. Nagyon jó ez a fajta, igaz nem olcsó (13-15 ezer forint körül mozgott 2 éve), de hatékony.
Orrszívóból én a porszívós típusút ajánlom, mert az a leghatékonyabb. Nekünk Csöpi nevezetű van, kb. 1500 Ft-ba kerül mostanság. Múlt héten a Párom beállított egy elektromossal, ami kb 7000 Ft körül mozgott és sokkal kevésbé jó, mint a porszívós. Vissza is vitettem vele!
Jadey!
Ha gondolod, lődd át nekem a képeket, én pedig felrakom. Már nagyon kíváncsi vagyok rájuk!!! emilcím: gyetvaipontmelindakukact-onlineponthu
Babaruha kórházban: Nekünk anno a Péterfy-ben adtak a babának kisruhát, de vihettünk be sajátot és azt is minden további nélkül ráadták a babára.
Vásárlás: mi a babadolgokon kívül is mindig együtt megyünk vásárolni és bármilyen furcsa, de a Páromnak sokkal több energiája, türelme van az egészhez. Én már húznék haza, amikor Ő még nézelődne
A lényeg, hogy nagy viták nincsenek köztünk a vásárlást miatt!
Azt hiszem, jó hosszú lettem
Bocsi!
Mindenkinek sok-sok puszi: Melinda (33+0)