Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

GYors bekukk!Meg volt az utolsó két vizsgám is !!Jöhet egy kis pihi.

Nanda

Nekem nem volt sok.Sőt!!Nagyon jó hogy ezeket leírtad.Néha teljesn csődőt mond az agyam, a fantáziám és úgy egyébként minden.De amiket írtál ki fogom próbálni!!!

málna2162

Sziasztok,

Egcsi,
Döbbentem olvastam a soraidat. őszinte részvétem. Ők voltak azok, akik segítettek nektek kimenni?

Nanda,
Én nagy örömmel olvasom a tapasztalataidat, úgyhogy írj csak többször

Manóci,
Mintha az én lányomról írtad volna :D Ő is tiszta dinka két napja. Kezdve reggel amikor 6-kor odaáll az ágyam mellé és elkezd hisztizni hogy anya felkel mert ő éhes, szomjas és pisilni kell. Némi szelíd rábeszélésre odahozza a bilit, pisil majd hoz magának bugyit amit én félig vakon ráadok. Majd még kikönyörgök egy kis időt, azalatt ő nagyon jól elvan, elkezd rámolni. Ma reggel kis híján a guta ütött meg amikor észrevettem hogy eltörte a szemüvegemet ami kell a vezetéshez. Nem hiszem hogy a rendőr nagyon megértő lenne ha elmagyaráznám hogy azért nincs rajtam szemü mert a kedves lányom hajnali 6-kor eltörte amikor az anyja képtelen volt kinyitni a szemét és felkelni h lefoglalja a kis ördögfiókát. Tudom h nem rossz csak nagyon-nagyon eleven. Utána amikor morcosan és fáradtan felkelek, hallgatom a hisztit mert nem engedtem h a, beleegyen az én reggelimbe, b, kiöntse a tejet a poharából c, stb
Utána megy a hiszti h nem akar felöltözni, anya ne menjen fürödni, ne csukjam magamra a wc ajtót mert ő be akar jönni és még sorolhatnám. Néha már alig várom h délben lefeküdjön aludni és legyen egy kis nyugtom. Aztán du kezdődik megint elölről valami mással. Ma pl eldurrant az agyam amikor ki tudja hányadszor szóltam rá h ne szedje szét a kivasalt, már összehajtogatott ruhákat és amikor sokadszor is már csak azért is akkor már nem tudtam magamon uralkodni és rácsaptam a fenekére. Akkor aztán volt nagy sírás, jött oda hüppögve h anyuci. Én meg nagy lelkifurdalással megvigasztaltam, mondtam neki h bocsánat h megütöttem de már nagyon ideges voltam. Aztán két perc múlva ahogy elfordultam megint lerángatta :( Szobatisztaság nálunk is ott tart ahol Nandáék, napközben bugyiban van (vagy anélkül mert sokszor lerángatja magáról) néha szól néha én kérdezem, elmenetel vagy lefekvés előtt mindig ráültetem de néha vannak balesetek. Már csak estére adok rá pelenkát. Nálunk a leszoktatósat szintén leszedte magáról. Kakilni is a bilibe kakil és közli nagy büszkén h bűzbombát pisiltem :D

Málna,
Gratula neked is a vizsgákhoz.

Lehet h holnap még benézek mert csak du megyünk.

Üdv
Andi
kostyika

Orsi,
Gratulálok a kislányhoz :D Mi is vegyespárost szeretnénk majd de persze ha kislány lenne az is jó, abban legalább már van némi gyakorlatom.

A.
kostyika

Sziasztok :D

Egcsi
Nagyon sajnálom a barátaidat! :cry: Szörnyű az ilyet feldolgozni, nálunk is volt egy baráti családdal, mikor én 18 voltam, ott mind meghaltak (talán jobb is volt szegényeknek) és én teljesen kiborultam, nagyon nehéz volt földolgozni! :cry: A tesómnak ráadásul osztálytársa volt az egyik kislány, na Ő rendesen belezakkant, sokáig heverte csak ki. :cry:

Nanda
Dehogy vagy sok!!!!! :D
Tényleg nagyon köszi, hogy leírod a tapasztalataidat!
Arra gondoltam, hogy most majd a Balcsin úgyis egész nap pucáron lesz, talán akkor elkezdjük. Szerinted vigyem el a bilit a strandra? Vagy mindenki rajtam fog röhögni? :lol: (Ti is?) :lol: :wink:

Manó
Gergő is tud ám nyávogni! :( És sajnos sokszor én is nehezen viselem, mondjuk amikor éppen nagyon menni kell valahova, vagy épp vagyunk valahol (posta, hasonlók), rólam szakad a víz, mert persze mindenütt hőgutát lehet kapni és akkor Gergő Mókus vagy nyávog valamiért, vagy energiabombát játszik és alig lehet megfogni. :( Ma pl. a postáról simán kiment, mert persze simán kinyit minden ajtót és persze pont akkor, mikor én fizettem. És mit tudok csinálni? Otthogyok mindent és amennyire ekkora pocakkal tudok, sprintelek utánna. Mert hihetetlen gyors! :roll:

Úgyhogy kedves anyuka társak, amikor küzdötök a gyerekkel, hisztizik, vagy éppen "rosszaságot" csinál, mert ugye 2 éves, neki az a dolga :wink: , akkor jussak eszetekbe, hogy én ezt bálnában adom elő, jókora pocakkal és akkor rögtön jobban fogjátok magatokat érezni! :lol: 8) Mert legalább nektek az utóbbi nehezítő tényező nincs. :wink: :lol:

Ja, Manó
A képek nagyon édesek! Én olyan jókat derülök, mikor Gergő csupa kulimász! :D És persze a végén a fejére teszi az "üres" tányért! :D Na meg a padlóról ne is beszéljek az etetőszék körül! :wink:

Andi
Nagyon ügyik vagytok a bilivel!
Kiborulás: ne aggódj, szerintem tízből 8 ugyanígy van. Én csapkodni szoktam, de volt már toporzékolás is, ha valaki ilyenkor látna... :cry:

Mindenkinek köszönöm a gratulációkat kicsi virágszálammal kapcsolatban! :D
Az utóbbi napokban egyre többet mocorog, érzem hogy már nincs annyi helye odabent. A múltkor odaraktam Gergő kezét és Flóra pont bele a közepébe rúgott egy jókorát! Olyan édes volt! :)

Na, már olyan régen akarok, most kicsinyítek pár képet és felteszem őket.

Puszi mindenkinek :D

Orsi

avocado

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Bocsi, ha sok volt, nem tudtam választani, még annyi jó lenne! :D

Puszi :D

Orsi

avocado

Orsi,
csak gyorsan...
nem viszek sehová bilit,ahogy esik-csorog-úgy puffan.ha elmész vele egy fához,akkor senki nem fog megbotránkozni.Más törölközőjére azért ne engedd :lol:
Én a Mayát sem viszem wc-re nyilvános helyen pisilni,mert a magyar viszonyokat ismerve,igencsak hagy némi kivetnivalót a tisztaságuk! :(
Kint a bokorban,a fa mellett,a füvön...még senki sem szólt egy kis "rózsavíz" miatt :lol:

Egcsi,
Borzasztó lehet most neked,ilyenkor folyton azon jár az ember agya,hogy MIÉRT?
Sok erőt kívánok,ilyenkor nagyon sokat segítenek ám a gyerekek!

szilvi
nanda

Egcsi

Sajnálom...
Fogadd őszinte részvétem.

málna2162

Sziasztok!

Egcsi!

Döbbentem olvastam soraidat :cry: Részvétem :(
Kislány felfogta h. most mi történt?MI lesz vele? Kész vagyok :(

Manóci!

Hiszti ismerrős.Nálunk olyankor kezdődik mikor elkezdi mondani oá baba:)Mindent 20ezerszer mondok el szarik rám ha elszakad a cérna ráütök a kezére akkor puszit ad rá és folytatja tovább :( Ha rákiabálok akkor esetleg abbahagyja :(
Gyógyszereket meg próbáld fecskendővel beadni.Vegyél 2 egyiket add neki oda és akkor egyszerűbb lesz talán.Én a cebioncseppeket úgy "szerettetem" mg vele h. mondtam Adrián(kisszerelme)is szedi :)Azóta lelkesedik.
De NAndának is igaza lehet mert ezta meleget mi felnőttek is alig bírjuk,ők meg még annyira kifejezni sem tudják magukat,h. mi lenne a legjobb nekik.Meg beteg is :( Ha meggyógyul akkor tuti jobb lesz egy fokkal.

Orsi!
GRatula Flórababához :)Bejött a megérzésed :)
Boldog szülinapot holnapra:)
Fürdőrucidat hordod?
Ti mikor mentek nyaralni?
Anikóval ha beszélsz pusszantom őket.

Nanda!

Tök jó ötleteket adtál :)GYere kicsit sűrűbben és bombázz ötletekkel,tapasztalatokkal minket:)
Cd-d kész van,felveszlek majd msnre és megdumáljuk hogy juttasam le neked.

Bilizés:nálunk csak néha ül rá igaz tegnap sikerült belepisilnie :)
Általában bugyi nélkül szandiban rohangál és mindenhova állva pisil:) Olyan minta kutyák ,megjelöl mindent :)De azt nagyon nem bírja ha a szandija is pisis lesz.Majd megérik rá,nem erőltetem a dolgot túlságosan de jó lenne ha nyár végére nem kellene bubi :)
De már belekakilt a frissen feltöltött medencéjébe és rémülten kiabált,nem tudta mi úszkál :)Után ameg nézegette mikor elmagyaráztam és kiszedtem :)
Töltöttem újra a medencét és szerencsére nem kakilt beele többször :)

MA voltunk a bölcsibe mert nyílt nap volt :)Az én kicsi lányom nagyon kreatív volt:) Egyik játék vízhordás volt és mivel nem volt hajlandó a sorát kivárni szerzett egy lapátot és azzal vitte vödörből lavórba a vizet:)KApott ajándékot mert feltalálta magát :)
Szerencsére annyira kifáradt h. már alszik is:)
Remélem este könnyen elalszik mert ma lesz hugi lánybúcsúja :)

PUsz mindenkinek

Vera
viranka

Annának és KAtának is boldog szülinapot kívánunk :)

vera
viranka

Lányok!

Köszönöm a vigasztaló sorokat. Nem ők segítettek nekünk kijönni, de rengeteget segítettek mióta kint vagyunk. A férjem a sráccal járt pecázni, a felesége sokat vigyázott Bercire...
A kislányuk megúszta maradandó fizikai károsodás nélkül. Egyenlőre nem mondták meg neki, hogy a szülei nincsenek többé...Nem tudom hogy lehet az ilyet feldolgozni... A nagyszülei fogják nevelni ezután, a srác szülei.

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Jó Reggelt Mindenkinek!

Ma mondtam délben a fiamnak, hogy legyenszíves ne 1 órát aludjon. Szót fogadott. 5O perc után kipihenten ébredt. :roll:
Egy kép: Szerintetek ez már az első szerelem? :D
Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi!

Ez a kislány ugyanaz mint akivel múltkor rajtakaptad az ágyban :lol: ?

vera
viranka

Vera :)

Igen. :lol: Legalább hűséges tipus. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Igyekszem rövidre fogni, mert már az ágyban lenne a helyem!

Egcsi!
:(
A kislány kint marad?
A fiad nagy csábász! :)
Fura lehet, hogy alapvetően olyan sokat ott vannak a "nevelt" lányaid. Angolul beszéltek velük?

Orsi!
Gratulálok Flórához!
Bizony én nem irigyellek! De hidd el, ha már kinn lesz a kisasszony, akkor sem lesz mókásabb a posta, sőt. Csak győzd eldönteni, hova fuss! :shock:
Na azért nem olyan vészes, és különben is! :D

Vera!
Lebegő szörny! : :lol:

Nanda!
Nem lehetett könnyű eset a lányod! Maxi simulékonyabb természet?
Nagyon jók az ötletek! Csórikálok is egy-kettőt azt hiszem! :)

Olivér gatyiban vagy alanatur rohangál. A nappaliban felszedtem a szőnyeget, így a malőr nem olyan nagy macera. Épp ma sikerült az első kaka a bilibe. Szerencsére nem okozott lelki traumát, mert olvastam én is arról amit Nanda is leírt. Azt nem tudom hozzájárult-e, de egy ideje mindig megmutattam neki a kakis pelust is, ne érje váratlanul ha meglátja a matériát. Három napja még a lépxcsőre sikerült a teraszon és apa csak azt vette észre, hogy a gyerek valamit bögdös a játékpecával.:)
Én a szoktatóspelusról nem is hallottam! Jobb is mert biztosan bedőltem volna, mint a csecsemőknek gyártott csúszásgátlós zokninak! :evil: :shock:
Új műsor van. Olivér nem a tévét nézi, hanem a nagy zuhit és a csigát, akit feltapasztott a falra. Elslattyog a kis műanyagszékéért, beletelepszik és nézi a "műsort". Még plakátpályázatot is lehetne belőle csinálni az ARCra egy jó szöveggel! :)
Marci ügyesen emelgeti a fejét hason, és három napja igazi napsütés mosolyt kapok reggelire a pisis pelus mellé. Hogy nekem szól-e, vagy a szabaduló pimpinek, még nem tudom. :lol:
Mostanság a kislegény este nyolctól 3-4, de van, hogy 1/2 5-ig alszik. Olyankor már én ébredek előbb, mert úszom a tejben.
Szerencsére úgy tűnik, ő is nagyon jó szundimanó! Csak maradjon is így!

El is telkerek, mert ha számítok rá, biztosan előbb kel! :D

Sziasztok!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Kép Kép
azért hasonlítanak nem?

:D

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Eszter :)
Hasonlítanak. :D
A nevelt lányaim tökéletesen értenek mindent magyarul, ugyanis nem beszélek velük angolul. Legalábbis nem sokat. Mondtam az apjának, ha valami olyat mondanak amit nem ért, hívjon fel, fordítok. :D
A kislányt hordani kell még egy évig fizikoterápiára, de teljesen rendbejön. Ezeket a nagyszüleit ismeri, az anyai oldalon a rokonság Romániában van, 2 évesen látta őket utoljára. Igaz, már hallottam, hogy el akarják vinni innen, de nincs semmi esélyük.
Még az hiányzik, hogy ilyen borzalom után a kislány feje fölött vitatkozzanak arról, hogy hol legyen. :(

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok :D

Már fent vagyunk, de Gergő Mókus jó kisfiú és még alszik, így azért könnyebb a pakolás! :D
Jöttem még egy kukkra, mert most tuti nem lesze kegy hétig. 8)

Vera
Köszi :D Érdekes, hogy Gergőt is így megéreztem és most Flórát is! És a Hugimék kisfiát is. De hát mi boszik vagyunk a családban, már többször kiderült! Eszembe jut valami, hogy de jó lenne enni, erre Anyukám másnap felveti, hogy mi lenne, ha azt főzne? 8) És ez a Hugival is jó párszor előfordult, oda-vissza, szóval vigyázni kell velünk! :wink:
Fürdőrucim cuki, nagyon szeretem és amióta bejött a jóidő, szinte minden nap rajtam van. Jó lenne mégegy, de olyan piszok drága, hogy 1 nyárért nem költök rá. :(

Nanda
Már 2 napja -hogy egy kicsit többet voltunk itthon- egy szál kukiban szalagált kint. Persze az első kaki kicsusszant és Mókuskám baromira meglepődött, hogy mi csúszik a lábán, mert ugye eddig csak el kellett engedni :lol: , de ezek után megértette a bilit és hajlandó is volt ráülni. :D Persze még semmit nem produkált bele, de az is majd idővel. Épp ezért elviszem a bilit, ne azt szokja meg, hogy akárhol eleresztheti!
Mégegyszer köszi a jó tanácsokat! :D

Egcsi
KÉp :lol: 8)

Eszter
Köszi :D
Egyetértek az utolsó 2 szóval! :D
Képek édesek! :D

Na, most ennyire futotta, mert el szeretnénk időben indulni és rám vár még vasalás, hajmosás és ki kéne használni, míg Gergő alszik. :D

Puszi mindenkinek, jövő hétfőn jelentkezem. Addig is gondolok majd sokat rátok és ne haljon ki a topik, gyertek rendesen! :wink:

Pusziiiii 8)

Orsi
26+6

avocado

Orsi :)

Érezzétek jól magatokat! :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok

Én is csak gyorsan,mert mi is indulunk,bár holnap hajnal 5-kor indul a gép,de még le kell vágnom a füvet a kertben ami nem kis munka.
:roll:

Orsi,
jó utat nektek!Hová mentek?Én valahogy lemaradtam róla.
De jó idő lesz az biztos!

Egcsi,
A kislány tudja már hogy mi történt?Ők voltak a hibásak?
nagyon édesek a gyerekek :lol:
Ti mentek nyaralni?

Eszter,
nagyon hasonlítanak a manókák,nagyon aranyosak...
Nincs meleg a lakásban?Hogy bírják a gyerekek?
Mayával mi olyanok vagyunk mint 2 dudás 1 csárádban :roll: Nehezen értjük meg egymást,és az ő állandó tökölése,és szötymörgése miatt hamar elveszítem a türelmemet.Amikor már 20-szor szólok,hogy a cipőjét tegye a helyére,vagy a szétdobált ruháit legalább szedje össze,és még 1 óra múlva is ott ül fölötte,na akkor elszakad a cérna...
Maxi sokkal könnyebb,neki ha elmondom,hogy mit szeretnék,vagy elmagyarázom,hogy ezt miért nem szabad,akkor megérti és nem csinálja.Viszont ha a Mayával játszanak,akkor sokszor a kismajom megy a nagy után,és akkor csinálnak érdekes dolgokat...vannak napok,amikor úgy kikészítenek,hogy azt sem tudom fiú vagyok-e vagy lány.Nálunk pl. állandó veszekedés-visítás- forrás a kismotor.Egyforma van nekik,mégis folyton azon marakodnak,hogy melyik kié.
Mindig mindenből egyforma kell.A múltkor a fagyi színén vesztek össze,mert a Maya citromot kért,ami ugye fehér,a Maxi epret kért,és a Maya kiverte a balhét,hogy ő is rózsaszínű fagyit kér,nem fehéret!Na ilyen kis édességek vannak nálunk nap mint nap sokszor,nagyon sokszor.............

Vera,
ez a "viziszörny" dolog velünk is megtörtént,csak nem az itthoni medencében,és nem a Maya volt a tettes :( Le voltam döbbenve!

Puszi,Szilva
nanda

sziasztok,

Dorka nevében köszönöm a jókívánságokat, én pedig

LILINEK KÍVÁNOK NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!

üdv mindenkinek

Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Eloszor is Dorkanak szeretnek utolag Boldog szuletesnapot kivanni! :)

Mi jol vagyunk. Egesz jol rendezodnek a dolgok a ket lannyal. :) Lili egyre jobban imadja a kistestveret, es kezd odafigyelni, hogy ez megse egy jatekbaba igy ovatosabban kell vele banni. Nagyon de nagyon szereti. Allandoan olelgeti, puszilgatja. Ha szeretne hogy olebe tegyuk, akkor szalad a textilpelenkajaert, a mellkasara teszi es mondja, hogy add ide Kittit. :) Ilyenkor persze megkapja, hogy en is fogom es olelgeti, puszilgatja, ringatja es enekli neki a tente babat es sok mast. Az ebed utani alvasok is rendezodtek. :) Ma is letettem Lilit mikozben Kitti aludt, igy en is aludtam egy masfel oracskat. A ket lany meg mindig alszik.
Olvastam, hogy kinek mennyire es hogy hisztis a gyermeke. meg vagyok nyugodva. :) Mert Lili is hisztis neha, de annyira azert nem. Kitti viszont tovabbra is hihetetlenul jo kislany. eszik, alszik es alig sir. :) Mult heten kedden voltam vedononel es 3 het alatt 1 kilot hizott. :) Akkor volt 4100 gr es 3110-el hoztam haza. :) Not is masfel centit. :) Tejem tovabbra is rengeteg van. Reggelente fejek 150 gr-okat. Mar nem ferunk el a melyhutoben. :)

Andi: Nalunk szerencsere ilyen hisztis dolgai nincsenek Lilinek. Illetve, masodik szora megerti, hogy mit szabad es mit nem. Persze vannak kivetelek, de nem veszes. :lol: Ma semmi hiszti nem volt meg. :) Talan azert mert egesz nap a teraszon pancsizott a medenceben. :)

Orsi: Gratulalok a kislanyhoz! : Szep nevet valasztottatok neki. :)
A kepek nagyon jok es latszik a kert is Gergo mogott. Nagyon szep lett a fu. Jo nagy munka lenyirni nem? Meg locsolni is? :? Foleg ebben a melegben. :)

Egcsi: nagyon jo a csokos kep. :)

Eszter: nagyon hasonlitanak a fiuk, azert en latok egy-ket kulonbseget. lili es Kitti kozott is ilyesmi a hasonlosag. :)

Nanda: Nagyon orultem, hogy irtal. Nagyon koszonjuk a tanacsodat. Lili azert meg nem olyan durva, mint amitr leirtal Maya-rol. Legalabbis egyenlore. Ha eppen szoptatok, tud hisztizni kozben, de csak all mellettem es uvolt. Nem csinal komolyabb dolgot. Az utogetes mar lecsillapodott. Neha meg odacsip a lababa, de mar azt is alig csinalja. :) Nagyon sokat vagyok vele. Minden szabad percemet vele toltom. Talan ez segit sokat. Kitti szerencsere nagyon jo baba, igy le tudom tenni szoptatas utan es nem sir. Iylenkor mindig Lilivel vagyok. Amikor volt segitsegem az elmult hetekben, Lilivel sokat mentunk el kettesben. mindig mindenhova vittem magammal. :)

Tegnap elott tartottuk meg Lili szulinapjat. Nagyon elvezte. Sok ajandekot kapott, de legjobban a kisautojanak orult, amit a nagyszuloktol kapott. :) Allandoan abban ul. :)
Szobatisztassag ugyeben meg haladunk. Neha belepisil es belekakil a bilibe, de sokszor elofordul, hogy a kert valamelyik reszebe. :) Majd mindent a maga idejeben. :) Amugy egesz nap meztelenul rohangal. :)

Most elkuldom, mert ki tudja mikor kelnek fel a lanyok. :) Kitti mar fel-felsir almaban. :)

Puszi nektek Rita
trita

Par kep szulinaprol:
En es Kitti:
Kép
A torta:
Kép
Veranak. :)
Kép
Lili a furdetheto babajaval:
Kép
Lili az autojaval:
Kép
Kitti:
Kép
Lili az autoval:
Kép
Kép

Sziasztok Rita
trita

Sziasztok!

Anita,
kár hogy csak ennyire jöttél :cry:

Rita,
sziaaaa
Isten éltesse Lilikét a szülinapján!
Hihetetlen mennyire hasonlítanak egymásra a lányok.Mi voltunk ilyenek a tesómmal,mindig ikreknek néztek minket :lol:
hát igen gyerek és gyerek között is hatalmas különbségek vannak,nálunk a lábába csípkedés még most is előfordul,már a Maya részéről.Azt hiszi,h nem veszem észre,de látom,hogy ott a nyoma a Maxi lábán,és szegény meg sír,és mondja,hogy Maya-maya.
Szeretném megkérdezni,hogy hol vették a nagyszülők a kiskocsit,mert mi is ilyet szeretnénk a Maxinak.Pont most a hétvégén az egyik unokatesónak a szülinapi partiján volt ilyen ,és ki sem szállt belőle!

Ja!Fagyis tipp!
IKEÁban vettem olyan nyalókás fagyi készítőt,és eperrel,vagy sdinnyével összeturmixolt gyümilevet öntöttem a formákba,és azt lefagyasztottam!Lehet csak sima gyümölcslevet is,és a bartátnőm is mondott egy receptet:bébi gyümipapit hígítja gyümölcslével,és azt fagyasztja le.Náluk imádják a gyerekek!

Tuti siker!
puszi,Szilv
nanda

Sziasztok,

Mekkora élet volt itt, mindenki a gép előtt ült, csak mi strandoltunk?? :lol: :lol: :lol: Alíg győztem visszaolvasni.

Jobban van már Eszti, már csak egyféle gyógyszert kell szedni, és holnap megyünk is vissza a dokinénihez!
A hiszti is talán apadt.

Szilvi,
Dehogy voltál sok, jókat írtál nagyon.De mivel minden gyerek valóban más, ezért sok jó tanácsod nálunk pl. elvből nem válik be!Kezdeném azzal, hogy a cseresznyén kívül semmilyen gyümölcsöt ill. zöldséget nem eszik meg :cry:az én nagy bánatomra, pedig mi szeretünk szinte mindent!
Inni szerencse sokat iszik, azzal semmi gond.Mi is pucéran vagyunk itthon, néha bugyika :)de tök jó, mert így a pelusból sem kell már olyan sűrűn venni :lol:
Enni meg szerintem a betegség + a meleg együttese miatt nem evett, mert már azért kezd visszatérni az étvágya :)
Dokinéninél megmérték,11 kg. a drága szívem :) kis cérnalédi :)
A szendvicses formák naon jó 5let, kipróbáljuk majd.

Orsi,
én is elvesztettem a fonalat a nyaralással kapcsolatban,de jó nyaralást nektek :)
Posta :cry: az gáz lehetett, elhiszem neked azért nehezebb.De én megmondom őszíntén még mindíg kiviszem a babakocsit, ha megyünk ügyet intézni, vagy vásárolni ide a környékre, mert ezeket a dolgokat elkerülendő!Aztán persze, ha játszótér, és hazafele séta már gyalog van, meg ő imádja tolni a kocsit :)
Meg még hiányozna is neki, sztm. mert soxor mondja, hogy anya elfáradt eszti, beülsz kocsiba:D

Rita,
Lilinek BOLDOG SZÜLINAPOT!Nagyon édes a kocsiba, és a tortája is ari volt :)

Egcsi,
Szörnyű amit írtál, én is kívánok részvétet :cry:Olyan értelmetlen halál ez, hogy szavakat nem találok!
A kép viszont tündéri :) :)

Eszter,
Viccelsz???Naggyon hasonlítanak :lol: :lol: mint 2 tojás :lol:

Na mennem kell, meret apával hagytam őket pancsizni kint, és már hallom kellek :? :lol:
Még este lehet benézek,pussz
manóci

Sziasztok!

Lilinek boldog szülinapot kívánunk

Rita!

Jó a cumis kép :)Ismerős valahonnan :)
De a többi kép is nagyon jó :)

Eszter!

Hasonlítanak egymásra a fiúk :)
Az alsó képen Olivér van?

Egcsi!
A kislány magyar jány?Mert akkor talán importálnod sem kell :)

Orsi!

Jó pihenést nektek és érezzétek nagyon jól magatokat :)

Nanda!
Jó az ötlet :)Küldöm az öccsöt Ikeába:)

Tegnap este hazért a tesóm :)Úgy volt h. ma kora délután jönnek és tegnap este megleptek minket:)
Tök jó volt:) Míra annyira örült neki egész este sikongatott és főzött Balának :)

A lánybúcsú jól sikerült,de kedves lányom hajnal 1/2 7-kor ébresztett :(Csupán 32 órát sikerült aludnom.Bírtam egy órát aztán felkeltettük apát és én visszaaludtam kicsit még :)

Ma Míra csak a bilibe pisilt :lol: Pisilt kiönti a bokorra és elmossa a kerticsapnál a bilit :) Haladunk :)

Pusz Vera

[/b]
viranka

Vera,
Ez igen :D
Asszem te írtad nekem a fecsis gyógyszerbeadás 5letet?!Talán.Mindegy, köszi de azt használjuk már rég óta. Én a Nurofenes fecsivel adok be szinte mindent amit lehet, csak most valószínű azért sokallt be a leány mert "csak"6 félét kellett adnom neki.Persze nem lehetett egyszerre, így olyan volt, mintha szinte egész álló nap csak gyógyszerezném :? :cry:
De már lényegesen jobb a helyzet!

Mirának biliért külön puszi :wink:
Eszti szerintem elintézte valahol a kertben, mert én nem láttam pisilni :D
manóci

Minden Szülinaposnak Boldog Szülinapot! :P

Nanda :)
Teljesen vétlenek voltak a balesetben, egy 18 éves lány okozta a balesetet. :(
A kislány még nem tudja mi történt a szüleivel, de hamarosan el kell neki mondani. :cry:

Rita :)
Édesek a lányaid. :) A torta nagyon tetszik! :P

Mónika :)

Köszönöm a részvétnyílvánítást. :( Szomorú dolog ez és még mindig nem fogtam fel teljesen. :(

A kiscsaj teljesen amerikai. Ráadásul apuka sem adná áldását a frigyre, mondta Bercinek, hogy ne csóloégassa, majd ő szerez neki egy jobb csajt. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

csóloégassa=csókolgassa

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok
én búcsúzom,hajnalban indulunk 5-kor indul a repcsink :roll:

Egcsi,
felfoghatatlan,milyen kegyetlen a sors

:(

Móni,
miért kellett ennyi gyógyszert szedni Esztinek?
Én nagyon nem szeretek gyógyszerezni,csak akkor adok,ha már semmi boszorkányság nem segít!Kivétel persze a"súlyosabb" esetek!

Hogy kell felrakni a lilipie-s képet?Sehogy sem sikerül

:cry:

puszi,szilva
nanda

Sziasztok!

Lanyok alszanak. :)
Mar mi is egyedul itthon segitseg nelkul. De egesz jol mukodik. Amiota nincs itt segitseg sokkal nyugodtabb Lili, es konnyen elalszik ebed utan. Nagyon jol elvagyunk itthon. Lili egesz nap kint furdik a medenceben, Kittivel meg hol kint, hol bent vagyunk, de o sokat alszik. Ejszaka is jol aludtunk. Ma elvittem a gyerekeket a dokihoz plusz vedonohoz. Lili megkapta a kullancs elleni ismetlo oltast. Nagyon jol viselte, meg se mukkant. Kittit megmertek es 4540 gr es 54 cm 4 hetesen. Nem hittem el, hiszen 1 het alatt 400 gr-ot es 2 cm-t nott. Szerintem valamelyiket elmertek. Vagy megse? :? Nem tudom. A lenyeg, hogy minden rendben a gyerekekkel. Kitti behozta a lemaradasat, ami a kisebb sullyal valo szuleteset illeti, mert most egy honaposan annyi, mint Lili volt egy honaposan es Lili nagyobb sullyal szuletett. :)
Lilike meg 2 evesen 12 kilo es 90 cm. Jo magas kislany. :) En meg buszke mama vagyok. :) Mindenki megcsodalta Kittit es Lilit a vedononel. :)

Nanda: tenyleg nmagyon hasonlitanak a lanyok. Sokan ugy latjak mintha ok is ikrek lennenek 2 ev korkulonbseggel. :) Az autot az interneten vadaszta le edesanyam es onnan vette meg. Ime:
http://www.step2.hu/products/auto/756100.html
De ahogy latom mar nem is biztos olvasod, mert elutaztatok.
Lanyok hova utazott Nanda?

Vera: 32 orat aludtal?? :?: Orulok, hogy Mira ilyen jo szobatisztassag teren. Barcsak lilivel is itt tartanank mar. :)

Koszonom mindenkinek Lili neveben a koszontest. :)

Puszi nektek Rita
trita

Sziasztok,

Szilvinanda :)
Én sem tudom hova is utaztok?lemaradtam :oops:
Azért kellett ennyi gyógyszert szednie mert tüszős mandulagyulladása volt!Kapott a köhögésre szirupot, orrcseppet, szemcseppet,/mert az is csúnyán váladékozott/,Nurofent a lázcsillapításra, Zefzil AB-ot, mert nagyon beteg volt,/bár az AB-nak én sem vok annyira híve, de azért, ha nagyon muszáj akkor igen/és a 6.-ik Fenistil cseppek, mert valami kiütés is lett rajta.Ez vagy a melegtől, vagy valamelyik gyógyszer hatása, nemtom, de csórinak elég csúnya kis piroskás pöttyök, és vakarta,gondolom viszketett neki nagyon!
De ma megyünk vissza, minnyá ahogy nézem az időt, és remélem már nem lesz semmi.Bár a nagyja már lejárt a gyógyszereknek, már csak az AB van,meg a Fenistil cseppek :cry:
Azért is fura ez nekem, mert Eszti még csak másodjára ilyen beteg , szerencsére nem beteges egyáltalán, de ezt most rendesen összeszedtük ebbe a melegbe :cry:
Na, megyek is mert készülődünk dokinénihez,pussz
manóci

Sziasztok!

Hétfőn hazaértünk szerencsésen,de azóta ki sem látszom a melóból. :?
Mindjárt aznap a mosással eláztattuk az alattunk lakót,meg a mi parkettánkat is,ami elkezdett púposodni.Amíg nyaraltunk,beszart a fagyasztónk,úgyhogy mindent ki kellett dobni (kb. 270 literes tele volt) :cry: ,és venni kellett egy újat,ami ugye nem kevés pénz.Jól indult az itthoni élet. :cry:
Viszont a nyaralás még soha nem sikerült ilyen jól!!!Végig gyönyörű időnk volt,úgyhogy nem is nagyon mentünk el,mert volt házi medence,jókat pancsiztunk. :D Bence egy hete már nem szopizik,igaz itthon kicsit hisztizik érte,de már nem akarom újra kezdeni.Azóta szépen átalussza az éjszakákat. :)
Visszaolvasni még nem volt időm,és nem tudom,hogy mikor lesz,de puszi mindenkinek,és igyekszem jönni majd.

Anikó
vakili

Sziasztok!

Alig győzöm az olvasást, annyira le vagyok maradva-
Vizsgaidőszak vége, kész vagyok (teljesen), pocak nagy, pihenni nem tudok, Levivel könnyebb volt, bár akkor már itthon feküdtem :-)
most meg rohangászom, mint pók a falon..
Jövő héten kezdik a csempézést, burkolást, már izgulok nagyon..

Pocakkal egyre nehezebb, ez a hőség kikészít, alig bírom, hőhulllámaim vannak.. ennyit a panaszkodásról.

Rita, boldog szülinapot Lilinek, hiszel benne, hogy ha 2 évesen leméred, akkor pont kétszer akkora lesz felnőttnek? (ezzel nyaggat engem anyós, hogy majd le kell mérni)

minden babának előre, meg utólag is boldog szülinapot, most jön sorra mindenki, hisz nyári babás a topic :-)

leesik a fejem, elfáradtam ma a sok rohangálásba, tusolok, és tente, azt mondják csak péntekre jön a lehűlés, és én várom mint a messiást!

pusza
Mese

Orsi, hogy bírod? van légkonditok ha jól rémlik..
meske

Sziasztok!

Rita, Lilinek utólag is boldog szülinapot! A lányok nagyon helyesek és hasonlítanak egymásra. Klassz Lili járgánya, Dávid biztos imádná, ő nagy autóőrült.
Én ma viszem Dávidot a kullancs második oltásra, nagyon nehezen kaptam oltóanyagot, állítólag hiánytermék.

Anikó, tényleg jól kifogtátok a jó időt! Jó hogy Bence hagy aludni és persze hogy ő is alszik éjszaka.
Bizonyítványokhoz gratulálok, nagyon ügyesek a gyerekeid! Na, Marcié nem lett kitűnő csak jó, alapjában véve minden tantárgyból jókat írtak róla, csak persze ott van az is hogy "Ha picit szorgalmasabb lenne képességei szerint kiemelkedő teljesítményre is képes lenne."
Ráadásul klasszikus kiskamasz tüneteket produkál, nehezen boldogulok vele. Tanító néni szerint ha most ilyen, a nagykamasz kort megússzuk. Majd meglátjuk.
Autó azóta rendben van?

Mese, Orsi, sokat gondolok rátok ebben a melegben. Én így simán is nehezen viselem. Remélem holnap tényleg jön egy kis lehűlés.

Orsi, jó nyaralást!

Mese, azért vigyázz magadra nagyon!

Egcsi, részvétem a barátaid miatt.
Berci nagyon helyes a kislánnyal, tényleg korán kezdik. Miért csak magyarul beszélsz a lányokkal?

Eszter, fiúk hasonlítanak egymásra. Szerencséd van a jó alvó legényekkel, nekem még mindig kelnek, most már Balázs is. A férjem Svédországban van pár napig (új munkája lesz, ezentúl sokkal többet fog utazni), így Balázs is velem alszik. Ma megjelent éjjel háromkor hogy rémálom van a szobájában.

Vera, de jó hogy így haladtok a bilizéssel. Dávid csak a kertben van kisnadrágban, oda pisil ahol éri, majd ráül a bilire.

Málna, gratulálok a vizsgáidhoz! A tortát a Vanilin Cukrászdában rendeltük - www.vanilin.hu - nálunk ő a favorit.

Andi, Neked is gratulálok a vizsgádhoz!

Mi 3 napot voltunk Bükkfürdőn a Radisson SAS-ban (férjem kapta ajándékba az egyik beszállítójától), nem volt egy gyerekbarát hely.
Mindegy, jókat fürödtünk, az idő jó volt, még Fertődre is elmentünk kirándulni, amiért Marci igen mérges volt (Anya, nem gondolod hogy 26 szobát megnézek??). Legjobban Dávid viselte az egészet, annyira édes vagy mosolyogva nézelődik, vagy beszélget vagy énekelget.

Fertőd: Kép

Elvittem a három fiút az Állatkertbe, persze nem ezen a héten, kivételesen nagyon rendesen viselkedtek:
Kép

Sziasztok
Andrea
Vendég

Andrea :)
Azért beszélek magyarul a lányokkal, mert lusta vagyok. Persze néha angolul is szólok hozzájuk, de nekem így kényelmesebb. Az sem hátrány, ha megtanulnak még egy nyelvet. Még ha a magyar hivatalosan nem is világnyelv, a világ bármely részébe mész találsz magyart...
Marci beszólása nagyon tetszik a 26 szobáról, hát tényleg hogy is képzelted.... :D
Köszönöm a részvétnyílvánítást. Próbálom tartani magam, de nagyon, nagyon nehéz.... :cry:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok,

Anikó,
Itthon :cry:ez nagyon gáz, szegények!
A nyaralás viszont örörm, hogy jól sikerült.

Mese,
Ez a lemérés való igaz.Én is várom már, hogy menjünk Esztivel mert kiváncsi leszek, hogy bejön-e!De több embertől hallottam már.Mindegy, kipróbáljuk, és majd 18 éves korukban egyeztetünk :D :D Mi jövő héten magyünk védőnénihez.

Andrea,
3 fiúúúú :?+apa!Na, ez a nem semmi! :D :D :D De kényeztetve vagy legalább??Ennyi pasi közt az dukálna :D

Megyek mert, készülünk apa névnapjára, finomsággal, holnap meg a várva várt nagy nap lesz :)
Ugyhogy most ünneplésből ünneplésbe esünk.Szombaton meg mondanom se kell a család jő :? :lol:

Lehülés már megjött,itt legalább is :)
puszi
manóci

Jó reggelt! :D

Ide is megjött az enyhülés. :)

SWEN:ISTEN ÉLTESSE SOKÁIG BOTONDOT! KÉRÜNK BESZÁMOLÓT,LÉGYSZÍÍÍÍÍÍÍ!!!!

MANÓ:NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK ESZTINEK!
Apának meg boldog névnapot! :)
Fagyasztó feltöltése 20.000 volt,még szerencse,hogy nem ebben voltak a húsok. :?

MESE:BOLDOG NÉVNAPOT LEVINEK!

Andrea:hívlak majd valamelyik nap,dumálunk egy kicsit.Jövő héten összefuthatnánk?
Én nem merek elindulni a 3 gyerkőccel egyedül,Bence nem nagyon fogad szót.
Kocsi azóta kopp-kopp.....Olyan jó volt ezzel utazni,imádom. :D
Ismét megállapítottam,hogy nagyon hasonló gondjaink vannak.Mintha Gergő stílusát hallanám Marci szájából. :cry: Mondjuk Őt érdekelné a 26 szoba. :D
Párod munkája. :( Hát nem irigyellek.

Egcsi:nagyon sajnálom,most olvastam mi történt.Felfoghatatlan. :(

Sajnos tovább nem jutottam az olvasásban,de a lurkók képei nagyon szépek. :D

Nyaralóknak jó pihenést,kismamáknak jó pihegést!

Anikó
vakili

Sziasztok!

Sven Botondjának és manó Esztijének boldog szülinapot :)

megyek is folytatni az sküvői előkészületeket :)Drukkoljatok hogy holnap ne essen .

vera
viranka

Sziasztok!

Vera!Úgy megörültem,hogy végre írt valaki. :) Jó mulatást,és szép időt mára!

Képzeljétek,úgy néz ki,hogy Bence bárányhimlős. :( Szegény nem érti,hogy miért nem mehetünk le,és miért nem ülhet be a kádba.Remélem nem lesz sok pöttye.

Jó hétvégét!

Anikó
vakili

Sziasztok!

Manóci, Eszternek boldog szülinapot! Kényeztetés???? De jó is lenne!

Vera, persze hogy jó idő lesz ma! :D Jó mulatást!

Anikó, biztos hogy bárányhimlő? Ha igen, mielőbbi jobbulást! Többiek átestek már rajta?

Örülnék ha valamikor átjönnétek! Kedd és csütörtök kora du. viszem a nagyokat úszni, bármikor máskor jó.

Jó hétvégét mindenkinek!

Sziasztok
Andrea
Vendég

Andrea!

Nagyon úgy néz ki,bár a gyerekorvos nem jött ki,azt mondta,hogy úgysem tud vele mit csinálni. :( Nyaralás alatt odahozta az üdülő gondnoka a friss bárányhimlős unokáját,mondván,hogy ha már kijött a pötty,akkor nem fertőz.Szerintem azért egy nappal utána még elég rendesen.Csak ha már szárad,akkor nem.Jól tudom? Most már mindegy.Úgyhogy a tali eltolva.Pedig már Gerinek is mondtam,úgy örült neki.Mentek nyaralni valamikor?
Ja,a nagyok már átestek rajta.

Puszi:Anikó
vakili

Anikó!

Mielőbbi gyógyulást Bencének és persze enyhe lefolyású bárányhimlőt. Nem tudok sokat erről a betegségről, mind a három fiú be van oltva ellene.
Nyaralni 14-től megyünk Balatonfüredre, ha jó az idő. Mostanában nyílik az Aquapark ott, fiúk már nagyon várják.

Voltunk délelőtt a Gyerekszigeten, az idő pont ideális volt hozzá.

Andrea
Vendég

Sziasztok!

Kép
Minden szülinaposnak sok boldogságot!!!!! és fncsi tortát! :))

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Vakili!

Bárányhimlő! Jó kis betegség. :( Én a hugomtól kaptam el 16 évesen. Neki volt 3 azaz három darab pöttye, nekem meg még a fejbőrőm és talpam is tele volt :twisted:
Olivért beoltattam, mert nem akartam, hogy Marcinak haza hozza, hiszen elvileg (nálunk családilag bizonyítottan) családon belül a másod-harmad fertőzött durvábbat kap, mint aki behozza.

Tandrea!
Milyen volt a szállás Bükkfürdőn?
Jók a képek.
Embered sok utazása! :(
Egyenlőre tényleg nagyon jó alvók, a meleget is klasszul viselték, velem ellentétben.
Amikor egyik reggel vittem Olivért bölcsibe azt hittem belepusztulok. Olivér kocsiban, Marci kenguruban, akár egy kis kazán,.... így szégyen-nem szégyen autóval mentem délre, akármennyire is 12 perc gyalog. Másrészt mivel szinte nem tudok izzadni, olyan lesz a fejem, mint a paprika és folyton azt hiszik gutaütést akarok kapni. Pedig csak léghűtéses vagyok.

Manóci!
remélem jól telik az ünneplés! :)

Meske!
Látom nálatok is más a második pocak. Már közelsem olyan nyugis és parás. nincs rá idő. Már csak akkor marad nyugton az ember lánya, ha bunkóval ütik le! :)
Azért csak mértékkel! :)

Orsi!
Jók a képek!
Jó nyaralást!

Nanda!
Fagyi színe! :shock:
Ilyen látod eszembe se jutna! Mi vár még rám!!!!
Nem tudom nálunk mi lesz a helyzet a két gyerek virtusával. O)livér még mindig az agyonszrtleknél tart, Marci meg még nem mutatta a foga fehérjét úgy igazán.
Annyiból nehezebb, hogy sokkal többet sír, ha épp, hiszen nem biztos, hogy rögtön tudok vele foglalkozni, másrészt mivel nem cumizik, így többet cicizne, de egyszerűen leázik a bibém. Már hanyatfekve is tudok szoptatni!
Másrészt azért én nem vagyok olyan vicces látvány cuminak, mint amit Veráék és Timiék fotóztak! :D

Marcit csütörtökön oltották szerencsére utóhatás nem volt semmi. 5360gr és 62cm. Pont mint Olivér jó három hónaposan.
Olivér szorgalmasan bilizk, de a wc-t is szívesen használja. Ha így haladunk egy hét múlva szobatiszta nappal! :)
Hogy rohan az idő! :shock: Tegnap megvettem Olivér élete első igazi kis alsógatyijait! :) OLyan muris látvány!
Bölcsibő alig tudtam már másodjára hazahozni. Sajnos júli végétől szünet egy hónapig, azután meg nem mehet, mert a felügyeleteseket letiltották okt. 21-ig a beszoktatás miatt. Nagyon sokan lesznek, így még várólistára sem tudtam felvetetni gyerekem. Márpedig télen nem tudok neki tásaságot produkálni máshol, mert a játszótéren se lesz senki!
Valahogy kihúzzuk októberig. Aztán hátha be tudom dolgozni magunkat! :)

Megyek, mert Apa feladatot adott. :D

Sziasztok!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Eszter!

Kazán :D Nem lehet semmi ilyenkor a kenguru! Olivér bölcsije. :(
Én nem is gondolkodtam a védőoltáson,a mi dokink nem ajánlja,csak a beteg gyerekeknek.
Én most már úgy gondolom,hogy jó,hogy nem sikerült cumira,cumisüvegre szoktatni Bencét,pedig nagyon próbáltam,amikor már nem bírtam az éjszakai szoptatást.De most,hogy leszokott a ciciről,átalussza az éjszakát,mert tudja,hogy nem érdemes felkelnie.A cumisüveggel nem biztos,hogy így lenne.De ez csak az én véleményem.
Szobatisztaság:nagyon kis ügyi Olivér! :)
Bárányhimlő:egyelőre kb.10-12 pötty van rajta,de a keszthelyi kislányon is 3 nap múlva lett nagyon durva.Azért én reménykedem...

vakili

Szia Anikó!

Cumisüvegre nem is akarom rászoktatni, a cumira is csak kicsit. Olivér nagyon erős szopizó volt, bármire rákapott ami a közelében volt. ha épp az állam akkor azt kezdte bőszen szívogatni.
Marci egészen más. Nehezebben is kezdte, két napig csak néztük egymást és nem igen érdekelte a cici. Ha volt épp a tetején egy csepp, akkor azt megkóstolta, de hogy ő dolgozzon is érte, még mit nem! Most kezd tetszeni neki a szipókálás, a kezét már felfedezte, és azt nem szeretnám, ha az ujja lenne a következő. :?
Nálunk a bölcsi miatt merült fel a védőoltás. Ha Marci nem kaphatná el, akkor lehet, hogy hagytam volna, hogy megkapja, mert valahogy abban jobban hiszek, de ez lehet maradiság. Remélem nem hiába szurattam meg a kölköt, mert oltári botrány volt. Szegény a fülészet óta igen bizalmatlan, még a mérlegre sem volt hajlandó felfeküdni, ott is bírkózni kellett vele, pedig előtte sosem volt ilyesmivel gondunk.
Azt hiszem a fülészet neki is maradandó élmény! Csak vissza ne kelljen menni!

Most is a frászt hozta rám. Egy fél óra alatt 39 fokra belázasodott! Felpuffadt, pedig szinte semmit, nemhogy olyat evett volna ma. Itt hívogattam az ügyeletet, hogy mi legyen. Azt mondták megint van valami szmötyi, sok a hasonló panasz.
Most már jobb, már csak 38,1. Egy kúp, hűtőfürdő és egy kis meccs apával. :)

Na, megyek, lejárt a mosógép...

Helló!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Eszter!
Hogy van Olivér???
Félre ne érts,nem vagyok cumiellenes egyáltalán.Gergő és Kata nagyon cumis volt,és tényleg jobb,mint az ujjszopás.
Oltás is jogos,egyébként meg lehet,hogy én is maradi vagyok? :D
Fülészet nálunk is mély nyomokat hagyott Bencében,hosszú hónapok kellettek,mire nem félt minden orvostól.Remélem soha többet nem kell. :?

Vera:milyen volt az esküvő? :D

Orsi:hazaértetek már?

Többiek merre vannak?

vakili

Sziasztok :)

Hazaértünk, nagyon jól éreztük magunkat, de hulla fáradt vagyok, biztos ez az idétlen idő is, így most nem nagyon írok, remélem nem haragszotok rám!

Holnap jelentkezem és mindenképpen írok részletesen!

Ja!

A kis születésnaposoknak utólag is:

NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

Puszi mindenkinek :D

Orsi

avocado

Sziasztok,

Gyorsan bekukkantok, mi is hazajöttünk a nyaralásból, csütörtökig nagyon jó időnk volt, le is barnultunk aztán pénteken már csak kirándulásra való idő volt, esténként meg nagy vihar. Érdekes módon manó félt a víztől, a gyerekmedencébe sem nagyon akart bemenni. Viszont a homokozóban órákig elvolt. A szállodának volt saját parkja, ott volt a játszótér meg a strand rész. Amikor kint voltunk ott nagyon jól elvolt, de bennt úgy viselkedett mint egy kisördög. Nagyon nehezen aludt el bár szerencsére éjjel nem kelt fel még akkor sem amikor villámlott. Holnaptól visszalépek a dolgozó anyukák táborába, szerencsére még csak részmunkaidőben. Heti két napot visszamegyek dolgozni, addig egyik héten anyukám jön fel csőszködni, másik héten anyósom. Kíváncsi leszek h Verocska (ahogy mostanában hívja magát) hogy fogja viselni. Szerencsére mindkét mamit imádja és elvan velük. Meg hát gyakorolhatunk szeptemberre a bölcsihöz.

Eszter,
Olivérnek jobbulást kívánunk :)

Rita,
Lilinek utólag is boldog szülinapot kívánunk, nagyon jó volt a tortája.

Bocs most többet nem írok mert megyek aludni. Holnap majd gondoljatok rám, kicsit izgulok hiszen már két és fél éve nem dolgoztam :D

Puszi
Andi
kostyika

Sziasztok,

Mindenkinek köszönjük a köszöntéseket :)
Én is pótolnám, és akinek most volt,szintén ISTEN ÉLTESSE NAGYON SOKÁÁÁÁ!!!! :) :)

Anikó,jobbulást kívánunk Bencének :cry:

Nálunk egész jól sikerültek a bulik,mivel kettő is volt!Pénteken az eredeti szülinap, "csak"hármasban apával, szombaton pedig a nagy családi sokan :D
Örült nagyon a tortájának, azért sokkal jobban mint tavaj, ezt igazán tudta értékelni.Kapott most rá tüzijátékot is, attól kész volt úgy tetszett neki :)
Idén nem rendeltünk én csináltam neki, banános csokis, nagyon fincsi lett!
Ha valaki ismeri az Oetker-es vakondtúrástortát csináltam meg, csak szórtam a tetejére színes dekor cukorkát még, hogy ünnepélyesebb legyen.
Ezt mi naon szeretjük.
Szombaton feldíszítettük szépen a kertet volt itt lufi + minden :D
Aztán sütögettük a husit, Esztinek sikerült megkajálni, pont vittem be aludni amikor elkezdett esni az eső.De végülis a köszöntés + evés megvolt már a kertben, így becuccoltunk a garázsba, hogy ott folytassuk./ugyanis a hangzavar miatt, meg a cigisek miatt lett garázs buli, itt bent a lakásban én nem engedem a bagót senkinek/
Nagyon sok szép ajit kapott, ruhákat, babát, dömpert, mikrofonos kareoki magnót, építőkockát,mondókás könyvet, kis vasalót meg még nem is tudom mi mindent.
És a lényeg amiért hónapok óta könyörög még hátra van.......a bicikli :) :) meg van érte bolondulva, de azt majd holnap kapja anyóstól, mert ő bevállalta, hogy megveszi neki!Csak nyaralásba volt, ezért nem volt itt a partin :D
Rakok egy-két képet is!
puszi mindenkinek

Kép

Kép

Kép

Kép
manóci

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?