Sziasztok!
Eloszor is Dorkanak szeretnek utolag Boldog szuletesnapot kivanni!
Mi jol vagyunk. Egesz jol rendezodnek a dolgok a ket lannyal.
Lili egyre jobban imadja a kistestveret, es kezd odafigyelni, hogy ez megse egy jatekbaba igy ovatosabban kell vele banni. Nagyon de nagyon szereti. Allandoan olelgeti, puszilgatja. Ha szeretne hogy olebe tegyuk, akkor szalad a textilpelenkajaert, a mellkasara teszi es mondja, hogy add ide Kittit.
Ilyenkor persze megkapja, hogy en is fogom es olelgeti, puszilgatja, ringatja es enekli neki a tente babat es sok mast. Az ebed utani alvasok is rendezodtek.
Ma is letettem Lilit mikozben Kitti aludt, igy en is aludtam egy masfel oracskat. A ket lany meg mindig alszik.
Olvastam, hogy kinek mennyire es hogy hisztis a gyermeke. meg vagyok nyugodva.
Mert Lili is hisztis neha, de annyira azert nem. Kitti viszont tovabbra is hihetetlenul jo kislany. eszik, alszik es alig sir.
Mult heten kedden voltam vedononel es 3 het alatt 1 kilot hizott.
Akkor volt 4100 gr es 3110-el hoztam haza.
Not is masfel centit.
Tejem tovabbra is rengeteg van. Reggelente fejek 150 gr-okat. Mar nem ferunk el a melyhutoben.
Andi: Nalunk szerencsere ilyen hisztis dolgai nincsenek Lilinek. Illetve, masodik szora megerti, hogy mit szabad es mit nem. Persze vannak kivetelek, de nem veszes.
Ma semmi hiszti nem volt meg.
Talan azert mert egesz nap a teraszon pancsizott a medenceben.
Orsi: Gratulalok a kislanyhoz! : Szep nevet valasztottatok neki.
A kepek nagyon jok es latszik a kert is Gergo mogott. Nagyon szep lett a fu. Jo nagy munka lenyirni nem? Meg locsolni is?
Foleg ebben a melegben.
Egcsi: nagyon jo a csokos kep.
Eszter: nagyon hasonlitanak a fiuk, azert en latok egy-ket kulonbseget. lili es Kitti kozott is ilyesmi a hasonlosag.
Nanda: Nagyon orultem, hogy irtal. Nagyon koszonjuk a tanacsodat. Lili azert meg nem olyan durva, mint amitr leirtal Maya-rol. Legalabbis egyenlore. Ha eppen szoptatok, tud hisztizni kozben, de csak all mellettem es uvolt. Nem csinal komolyabb dolgot. Az utogetes mar lecsillapodott. Neha meg odacsip a lababa, de mar azt is alig csinalja.
Nagyon sokat vagyok vele. Minden szabad percemet vele toltom. Talan ez segit sokat. Kitti szerencsere nagyon jo baba, igy le tudom tenni szoptatas utan es nem sir. Iylenkor mindig Lilivel vagyok. Amikor volt segitsegem az elmult hetekben, Lilivel sokat mentunk el kettesben. mindig mindenhova vittem magammal.
Tegnap elott tartottuk meg Lili szulinapjat. Nagyon elvezte. Sok ajandekot kapott, de legjobban a kisautojanak orult, amit a nagyszuloktol kapott.
Allandoan abban ul.
Szobatisztassag ugyeben meg haladunk. Neha belepisil es belekakil a bilibe, de sokszor elofordul, hogy a kert valamelyik reszebe.
Majd mindent a maga idejeben.
Amugy egesz nap meztelenul rohangal.
Most elkuldom, mert ki tudja mikor kelnek fel a lanyok.
Kitti mar fel-felsir almaban.
Puszi nektek Rita