Új privát üzeneted érkezett!

Ildikó!
Nem írtál vissza, remélem, jó lett a kép! Sajna nincs most sok időm, mert holnap indulunk anyósomékhoz!

Lányok!
Nem leszek egy hétig, megyünk nyaralni a Hajdúságba! Kertes ház, kutya, cseresznyefa, mama, papa, nyugi...Kell ennél több?? :D
Sok puszi! Hiányozni fogtok! Vagy ahogy a keresztlányom mondaná: Hiányozni fogok!!! :D :D

Kép

Kép
rayo

Ja! Regire szavazni így lehet:

R131*B007

Ezt a kódot kell elküldeni a 06-30-555-5595 nem emelt díjas számra. Júl.9-ig és digit.fényképezőt lehet nyerni!!!

Köszi mindenkinek!!! Az R131után csillag jel van!!!!!

Kép
rayo

Sziasztok!

Rayo: Írtam e-mailt, bocsi, hogy csak most és nagyon szépen köszönöm a képeket!!!! Jó nyaralást kívánok Nektek és nagyon várunk vissza! Te is hiányozni fogsz nekünk!!!!!!

Töltike: De jók ezek a pancsis képek, tök jó a medencétek! :)

Kelimoni: Gratulálok tanárságodhoz :) Na meg persze a sógórnődnek is :)

Elég húzós napjaink voltak... Tegnap délután Vivien elesett itthon az udvaron, de úgy, hogy hanyatt és egy kő felhasította a fejbőrét. Nagyon vérzett, nagyon megijedtünk és egy ismerős tanácsára elmentünk a sebészetre, ahol megröntgenezték (szerencsére a koponyának semmi baja nem lett), kitisztították a sebet és egy öltéssel össze is varrták. Holnap kell kötéscserére menni. Nagyon büszke vagyok a drága kislányomra, mert sírt persze szegénykém, de nem kellett lefogni, hagyta magát ellátni ügyesen :) A doktorbácsi és az asszisztensek is nagyon megdicsérték.

Ma pedig kihívtam az orvosunkat, mivel már napok óta mindhárom gyerekem nagyon csúnyán köhög, folyik az orruk rettenetesen. Ki is jött a doki, de Veronikát beutalta a kórházba, mert bizonytalan volt a hallgatózáskor és mivel féltünk, hogy nehogy valami komoly baj legyen, hát mentünk és útközben azért imádkoztunk, hogy ne tartsák bent. úgy fogadtak, hogy bent kell maradnia, de amikor kértük, hogy ha el tudnánk otthon látni, akkor ne tartsák már bent, akkor nagyon rendes volt az orvos és mondta, hogy nem súlyos, csak nátha, annyi a gond, hogy be van dugulva az orra, és saját felelőségünkre hazahozhatjuk. Hát mi egyből éltünk is a lehetőséggel, úgyhogy szerencsére mindhárman itthon szuszognak, hortyognak :) Remélem, hogy hamar meggyógyulnak és nem lesz semmi baj.

Sok puszival elbúcsúzom most, amint tudok, jövök! Jó éjt!
ildi_ko

Sziasztok!

Ma nagyon meleg volt, óránként a tusoló alatt lógtam! Nem bírom ezt a meleget, de hétvégére 25 fokot, meg esőt mondanak!

Rayo! Jó pihenést az egész családnak! :wink: Én biztos szavazok Regire, nagyon helyes csajszi!!!

Kelimoni! Én sem vagyok egy vasaló bajnok, napokig csak nézegettem, ezért egy óriási hegy várt rám a kosárban. :lol:

Gilice, Töltike és mindenki! A képeket imádom, nekem az összes baba nagyon tetszik. A következő talin ha engeditek, minden babóval játszok egy nagyot! Jó őket nézegetni és álmodozni! :D

Puszi
vivi1

Sziasztok anyukák és leendő anyukák.

Én régen írtam ide egy cikk erejéig ami a 7-ik oldalon van a legelején és múlt héten 4 napomba telt mire elolvastam az egész topicot.
Nagyon ellentmondásos lesz a hozzászólásom, de nem akarok megbántani senkit sem és itt leszögezem hogy nagyon csodállak titeket e dolog miatt.

Amikor elkezdtem olvasni akkor még nem tudtam hogy írtam ide és meglepve fedeztem fel magamat. Eggyüt vártam izgulva a babáról a hírt hogy egy itteni topicos kapja e meg, és sírtam mikor jött az öröm hír. Mikor meg jöttek egyének akik fel akartak titeket idegesíteni akkor meg én is elküldtem a bús pi...ba.
Boldogság látni ahogy nem rég olvastam hogy az ikrek megszülettek és most már meg milyen nagyok.
De azért én nagyon csodálkozom ahogy próbáljátok szoptatni a babákat bár én is használtam nsn készüléket és hallottam olyan gyógyszerről ami meg is indítja a tejtermelést, de ennek ellenére a jelen helyzetemben nem tudnám elkébzelni hogy egy idegen gyermeket szoptassak. Azért írtam a jelen helyzetet, mert ugye én nem tartozom közétek, amit egyfelől sajnálok is meg nem is.
Azért sajnálom, mert itt olyan összetartást állapítottam meg ami nagyon ritka. Másfelől meg ha nem szülhettem volna ami nekem jelenleg 4x adódott meg akkor én tuti összeroppantam volna, mert ííííííímádom a terhességet és a szülést is. Lehet hogy ezért is szerettem volna dajkaanya lenni ha engedné a törvény, mert látni másnak az örömét mikor megszülném neki a saját babáját az felemelő érzés lenne. De sajna még egyellőre ez tilos. De én csak más sejtjével csinálnám nem az enyéimmel, mert itt van az a helyzet hogy én nem tudnám eldobni magamtól a véremet. Egyfelől csodállom ezeket az életetadókat hogy megáldanak titeket egy várvavárt babával, és nem megölik őket vagy kirakják hanem ennek a nagyszerű egyesületnek a révén nektek okoznak örömöt. Ez így jó hogy nyílt mert az örökbeadó is láthatja hogy milyen nagyszerű helyre kerül a csemetélye, de másfelől meg mint olvastam zaklathatnak titeket később ők.
Amikor ahoz a részhez jutottam hogy a TEGYESZnél milyen körülményes babát kapni és itt meg tuti 2 éven belül kapnak akik jelentkeznek örülök hogy vannak még tisztességes emberek és vezetők hogy nem a pénz beszél hanem a sorszám. bár azon megdöbbentem mikor azt olvastam hogy hívták az öefogadót és nyaralás miatt nem akarta a hőn áhított babát! Na ezen kiakadtam hogy fontosabb számára a jobb élet mint a rég várt baba, vagy csak megilyedt? De ennyire?
Mikor azt is olvastam hogy elhagytak egy gyereket és csak 3 óra múlva jött csak nyugodtan az anyja érte na gondoltam én elvenném tőle a gyereket.
Elég utálatos a hivatal szekere mikor a tegyesz részéről befogadna valaki egy újszülöttet akkor a gyerek 6 hónapig egy otthonban kell tengődnie mert az anya aki nem is anya ha eldobja magától a gyerekét visszakérheti. Bár nekem avan egy jó tulajdonságom hogy bele tudom kébzelni másnak a helyzetébe magamat és mikor a nagyon nem várt baba megszületik akkor a szülés okozta trauma kihozza belőlük a rosszat, de ez nem mentség mert hála az inkubátoroknak a kórházban meg a gólyahírnek most már lehet így is szülni és nem úgy hogy megöli vagy kidobja.
Most is aki arra vetemedett hogy megölje a gyermekeit elsírtam magamat hogy mi késztette ilyen tettre őt.
De viszont itt öröm látni ahogy olvastam hogy aki kapott babát és most már milyen nagy.
Hogy milyen szeretettben nőnek fel és hogy nikozso milyen lelkesedéssel vezeti az egyesületet. Ha lenne lehetőségem én is segítkeznék ilyen egyesületnek, mert én szülésznő szerettem volna lenni vagy csecsemős nővér mert annyira imádom őket. Pl. most is a legkissebbem már elmúlt 2 éves de már hiányzik egy baba.

Kelimoni
egyszerűen elolvadok a fiadtól. Nagyon kis vagyány kölyök lehet.

rayo
mikor te vártad a babádat én is eggyüt izgultam veled és örültem mikor megjötta gólya.

gilice
én is szeretnék ikreket, mert az egy más világ. Amúgy a harmadik fiam ikerként indult, de elment az egyik. Nagyon szépek a lányok.

steiff
amit olvastam a corás esetet hát rögtön a helyszínelők jutott az eszembe ahol egy pedofil akarta elvinni a gyereket fiúruhában

Ildi_ó
Nagy nagy gratula Veronikához. Gyönyörű nevet választottatok neki. ( én is az vagyok)
együtt örültem veled is amikor megjötta jó hír.

Többieknek. Most nem tudok mindenkit név szerint felsorolni, mert már 3x szált el az írásom, de ha akarjátok jövök és mindenkinek írok egy pár sort. De addig is akiket nem soroltam fel és már babáznak gratula neki és akik még várnak türelem a gólya babát terem.

harivera
Budapest XXI. kerület

Harivera!
Gratulálok a négy gyermekedhez!
Marci NEM „idegen” gyerek! Soha nem is volt így, Ő a mi kisfiunk! Bocs, hogy csak ezt ragadtam ki, de erre mindig reagálnom kell. Gondolom, hogy nem bántásiból írtad, ez kiderül a leveledből, de ha szeretnél ide írni, tudnod kell, hogy vannak kifejezések, amire különösen érzékenyek vagyunk. Talán nem véletlenül…

Ildi!
Milyen volt az éjszaka a 3 (vagy 4 :-)) horkolóssal? Én lassan már olyan vagyok, mint egy zombi a nemalvástól. Szegény Macim elég nehezen viseli ezt a meleget és ez a megfázás most sokat rontott a helyzeten… :-(

Rayo!
Megy az sms! Jó:-) pihenést!

Tölti!
Szuperédesek a gyerekek! :-) Nekünk is jó lenne egy medence, csak még azt nem tudom, hogy csinálok neki helyet a negyediken. :-)

Süni!
Merre vagy? Tudom, hogy nagyon jó dolgod van most, de szakíthatnál ránk is egy kis időt!! :-)

Vivi!
Mi engedjük, várunk szeretettel! :-)

Marcikám most elég ramatyul van. :-( Tegnap levittem a doktornénihez, adott gyógyszereket és jótanácsokat, úgyhogy most itthon vagyunk karanténban… :-( Pénteken kell visszamenni, remélem akkor már semmi baja sem lesz!

Legyen szép napotok!! :-)

KépKép
KépKép
marci_anyu

Szép jó reggelt :lol:

Úgy döntöttem több részletben fogok írni, mert szeretnék reagálni sokmindenre, és mindenkihez szólni...
Nagyon meleg van, eddig sajna nem volt erőm sem, hogy írjak...

Első és legfontosabb amit meg kell, hogy osszak veletek:
Kisfiam vasárnap kimondta a legboldogítóbb szót, amit csak mondhat számomra:) És ez a szó az ANYA volt:)))))))))))
Én úgy sírtam, de úgy... Nme tudom az érzést elmondani nektek, mindnekiek kívánom, hogy mielőbb hallhassa!!!!!
És már járkál is Norisz, elmegy a szoba másik végébe majd visszafordul, lecsüccsen, majd a falnál felkapaszkodik és megy újra... Talán 1 hét és végleg jár:)))
Csodálatos pillanatokat élünk meg szinte percenként...!!! leírhatatlan a boldogságunk!!!

Harivera!
Megértem és elfogadom az érzéseidet, nem mindenki gondolkozhat úgy, ahogy mi... Viszont szerintme nem tudod beleélni magad teljes egészében a dajkaanyaságba... Tudod egy kisbaba nem lesz idegen attól, hogy másnak a sejtjei által fogant meg... attól még 9 hónapig te vigyáznál rá, a te hasadban élne, éjjel-nappal a tested része lenne... Nme éreznéd hidd el, hogy idegen!! Mondjuk én biztosan nem lennék képes dajkaanyaságra, de szerintem te sem... (ez csak az írásod alapján alkotott véleményem..) Túlságosan szereted a gyermekeidet, és nagyon hozzád nőne az a kisbaba...
Tudod amikor megláttam a kisfiam(aki egyből a szívünkbe lopta magát), akkor számomra is idegen volt még, nem éreztem, hogy ő az enyém lehet...:( Féltem, azt hittem, hogy más gyermekét veszem el, bűntudatom volt, és azt hittem, hogy nagy rosszat teszek... Inkább a bűntudat volt hatalmas...
Aztán ahogy találkoztunk az életetadó anyával, meggyőzödtem róla, hogy ő nekünk adja, mert nem fér bele az életé(ük)be... Mert ő így gondoskodik gyermekéről!!! és akkor ott lettem én Anya, attól a perctől az én gyermekem volt, még ha hivatalosan csak pár nap múlva is... Mikor azt mondta helyettem, hogy tudja hogy nagyon fogunk rá vigyázni és hogy mindent meg fog kapni, ami cska tőlünk telik...!!!
Hatalmas szeretettel gondolok azokra a napokra, és tudom, hogy az életetadó tudja, hogy nagyon jó helyne van a kisfiúnk!
Tudod, aki nem éli meg ezeket a dolgokat, nem megy át különböző vizsgálatokon, és nem szembesül azzal a tudattal, hogy nekem soha nem lehet gyermekem..., nos az nem tudja beleélni magát ebbe az élethelyzetbe... Kicsit igen, de az nem elég ahhoz, hogy megértse az örökbefogadást, hogy átélje ezt a fajta szülővé válást... Ahogy mondom a kicsi fiamnak is: vannak örökbefogadott és vannak anyukájuk által megszületett gyermekek. És nincs köztük különbség!!!! De mennyire nincs :lol: :lol:
Ha lehetne vér szerinti gyermekem, akkor sem lennék képes jobban szeretni őt, mint Noriszt... De ezt csak akkor tudja meg az ember, ha benne van ebben az élethelyzetben, ha megjárta már a maga kis-nagy útját, sajnos inkább nagyot...
Örülök, hogy írtál nekünk:)) És hogy védessz minket, te is nagyon nagyon gyemrekszerető lehetsz:)))) Én már kezdek aggódni, hogy ez a gyermekszeretés, és akarás és még még... Nem beteges-e.. :oops:
De szerencsére nagyon sok ismerősünk van, akik nagycsaládosok és élnek-halnak a gyerekeikért... Nagyon jó kis baráti társaság vagyunk mi velük:)))) A téma szinte mindig a gyermekek:)))) És az hogy mit játszanak/játszunk velük stb...
Sok puszi a csemetéknek:)) És kívánom, hogy legyél még áldott állapotban és viseld nagyon jól a kismamaságot!!!

Lányok!
Kutattam ey kicsikét, mert Norisznak szeretnék honlapot, vagyis olyan helyet ahová videót is feltehetek majd róla...
És így kutatva megtaláltam az shp.hu honlapkészítő lapot.
Ajánlom mindnekinek, mert kisbabáknak ingyenes az oldal...
http://norisz.shp.hu/
Ezt itt én kezdtem el, de nem fejezem be
gy néz ki, mert Párom jóvoltából lesz egy másik honlap...
Viszont ez nagyon egyszerűen és logikusan kezelhető program... Nagyon jó, ha barátaiotknak szeretnétek újabb képeket mutogatni, vagy csak úgy a gyermekek fejlődését megörökíteni egy oldalon...
Majd bemásolom az ingyenességet igazoló e-mailt, cska az a másik gépen van...

Most lelépek, d ejövök még képekkel stb... Norisz hiányol és én rohanok :lol: :lol:

Puszi mindnekinek!!!!

KépKép
napsugaracska

http://norisz.shp.hu/
bocsi, rosszul tettem be az előbb...

KépKép
napsugaracska

Napsugaracska!

Örülök, hogy jelentkeztél, és ilyen csodálatos dolgok miatt hiányozni, megbocsátható :D

Nagyon ügyes Norisz, igazán boldog és felejthetetlen napokat élhettek át :lol:

Ildikó!
A gyerekeknek mielőbbi gyógyulást kívánunk, neked pedig kitartást az ápoláshoz!

Rayo!
Nagyon jó pihenést kívánok nektek! Az sms megy :P

Lányok, én már nagyon nehezen bírom ezt a meleget, a munkahelyen a tetőtérben van az iroda, ahol dolgozom, légkondi nincs, 40°C, már levegőt alig kapni, haza akarok menni :(

Sajnos hétvégén a férjem céges csapatépítő tréningen lesz, ezért még hétvégére sincs kilátás egy kis strandolásra...

Szép napot!
rvan

Sziasztok!

Kelimoni: én ugyan nem vagyok hajléktalan :lol: , de én is pont ugyanezekkel a szavakkal szoktam illetni ezt a hőséget. Hiába a kert, a csúszda, a homokozó, a medence a teraszon, nem túlzok, IZZIK minden, 3-4 óra előtt nem is tesszük ki a lábunkat a házból (na jó, ma hajnali negyed 7-től 7-ig kinn csúszdáztunk :lol: , akkor jó idő volt). Itt benn viszont egymás agyára megyünk :) , szegénykémnek semmi nem jó, akármit akárhogy csinálok. Ilyenkor kitör a hiszti (nem én hisztizek :lol: ), amit egy kiadós közös zuhanyzással/pancsolással tudok csak gyorsan leszerelni, de az legalább tutira beválik.

Minden betegnek mihamarabbi teljes gyógyulást kívánok!!

Kata
rkata

Sziasztok.

Marci anyu.
Bocsánatot szeretnék kérni a kifejezésemért. Elhiszem hogy vannak szavak amik nem megfelelőek. Ezért még egyszer bocsi. És igen az a TI gyermekeitek. És tudom és hiszem hogy nálatok nagyon nagy szeretettben nőnek fel a csemeték. És remélem hamar meggyógyultok.

Napsugaracska
Igen jól fejezted ki magadat meg én is mondtam hogy én nem vagyok a helyzetetekben de ezt egyfelől sajnálom is az összetartás miatt. Meg hogy a vér szerintit is ugyan úgy szeretnéd mint a saját fiadat ha a sors nem lett volna kegyetlen hozzátok. De hála ennek a lehetőségnek ti is meg tudhatjátok a gólyahírnek köszönhetően hogy mi az anyaság. Mert azt tudom hogy ha nekem nem lehettett volna gyermekem fogantatás útján a vágy egy gyermek után lehet hogy engemet is ide sodort volna.
Jaj hogyan is felyezzem ki magamat hogy ne bántásnak tűnjön hanem szívbeli csodálatnak ti irántatok! Mert ti anyukák és szülők vagytok ez biztos. Ti jobban fogjátok azokat a csöpségeket szeretni mint egyes vérszerinti szülők. És én is tudom hogy nincs semmi különbség az örökbebaba és a saját szülők babája között.
Én nem ítélem el az életetadót sem, mert a helyes utat választja evvel a lehetőséggel és mint írtam nem ismerhetem a hátterét hogy mi késztette erre a választásra, de legalább nem öli meg vagy dobja ki mint más ember a gyerekét.
Még egyszer elnézést ha rossz fogalmakat írtam valamire. Figyelmeztessetek rá.
Még annyit szeretnék mondani hogy nembeteges a szereteted a fiad iránt. A szeretet határtalan tud lenni és az ember nem tud majd betelni vele.
Én arra lennék kiváncsi amit a minap látok már töbször is a metró aluljárójában.
Ül egy anyuka a csecsemő gyermekével és tartja a markát. Egész nap csak ott vannak. Kép a négy orgonasíp

harivera
Budapest XXI. kerület

Ma reggel megszületett a 250-dik "GÓLYAHÍRES" egy 3000 gr.-os kislány!!!
nikinozso

Nikinozso!
Óriási gratula a boldog családnak, akikhez végre hazatalált a kislányuk! :-)

Harivera!
Nincs harag, éreztem, hogy nem rosszindulattal írtad, csak ilyenkor mindig meg kell "szólalnom". :-)
Nagyon édesek a kisfiaid, na de nnnééééggggyyy fiúúúú?? :-) :-) :-) :-) Valld be őszintén, ugye fáradt vagy néha!? :-) Terveztek még egy kislányt? :-)

KépKép
KépKép
marci_anyu

Jaj de jó! Micsoda öröm hír!
Nagy nagy gratula a 250-edik gólya híres babának és leendő családjának!

Marci anyu
Hát igen. Főleg este mikor megbolondulnak és 2 óra alatt vagy 1 óra is valamikor kell lebonyolítanom a fürdetést és a vacsorát.
Igen nagyon szeretnék egy kislányt is.

harivera
Budapest XXI. kerület

Drága Anyucik, Kismamik, Nagymamki :P
Minden nap gondolok Rátok, nagyon hiányoznak a beszélgetések.
Olyan jó lenne minden örömöt megosztani Veletek. Amikor Miklóska ébren van minden percet Vele töltök. A házimunka is nehezen megy, mert segít a mi szívünk csücske. A minap a hajszárítót szerette volna kimosni a mosógépben :lol:
Nagyon boldogok vagyunk. Sokszor még mindig felteszem a kérdést-nem álom :P És nem, itt van Velünk a kisfiúnk,akit olyan sokáig vártunk,Aki miket oly sokáig várt.
Mindenki elcsodálkozik :? milyen kiegyensúlyozott, életvidám, nyugodt gyerkőc-na jó azért hiszti is van néha :D Kérdem én miért is kell ezen csodálkozni??? Talán hihetetlen, hogy Miklóska boldog Velünk? Mert az. :!: :!: :!: Vannak nehéz napjai, amikor sirdogál, mint minden kisgyerkőcnek, de sokszor álmában is nevet, kacagva kel reggel. És az a mosoly :P
Megvolt a 15 hónapos oltás. Észre sem vette a drága, mert olyan nagyon sírt. A doktorbácsi meghallgatta a tüdejét és az, mint mindannyian tudjuk :wink: az rettenetes dolog. Tehát a szurit nem is fogta fel. Amint az ajtótbecsuktuk széles mosoly következett :P Pedig annyira kedves a doktorbácsi.
Egyre több szót mondogat, hamarosan lukat beszéla hasunkba :lol: Nagyon tud magyarázni már most. Csak mondja és mondja.....Anya meg igyekszik megérteni.
A minden esti lábtorna meghozza lassan az eredményt. Már egyáltalán nem lábujjhegyezik.Egy kezét fogva biztosan sétál. Előfordul, hogy elengedi a szekrényt, de megriad ettől és inkább lehuppan popsira.
A kutya nagy barátja lett. Mindenét neki akarja adni :lol: Pár játék már odalett. A kutya meg mindenkitől meg akarja védeni. Ha sikít, akár örömében is a kutya rohanna hozzá, hogy megmentse.
Sajnos a melegtől csupa pötty a háta és a nyaka. :( A védőnéni megmérte múlt héten 9,2kg. Nem sokkal több mint 7,5 volt mikor hazajöttünk. Bár a centi lehet, hogy téved, de a kinőtt ruhák valszeg nem kb.3 cm-rel lett magasabb :P
Van egy kedvenc dala, nem tudom ismeritek-e. Menetelnek a katonák tá-tá-ti-ti-tá..... Sokszor kéri tátá mondja és amikor odaérkezek a szövegbe ő is próbálja velem.
Nagyon szeret pancsolni a medencében, teszek majd fel képet.
Minden érdekli, kíváncsifáncsi.
Minden nap új dolgokat tud, hihetetlen tempót diktál :P Olyan okos kis buksija van, nem vagyok elfogult, áááááá :lol: , de azt hiszem megengedett :D

Megpróbálok visszaolvasni. Elhatároztam ma addig nem fekszem le amíg nem írok a barátaimnak. :DÉs nagyon kíváncsi vagyok veletek mi történt mostanség?
renóca

Sziasztok!

Nálunk szakad az eső!!!!!!!!!! :P :D

Szuper napom volt ma is! A keresztlányomat vittem az usziba. Ő 16 hónapos vigyori, és egész nap beszél. A nevemet nem tudja kimondani, ezért órákig csak azt kiabálta, hogy MOMA... / a nevem Móni, de ez neki még túl bonyolult./ Fürdés, homokozás, hintázás, séta, jól érezte magát. Ma én is jót alszom! A baba, a víz, a nap, kiszívta az összes erőm! :D

Mindenkinek jó pihit!
vivi1

Sziasztok
Hát elmaradt az esti írás :cry:
Nálunk sajnos egy csepp sem esett :cry: de egész éjjel viharos szél volt és villámlott. Jobbnak láttam kikapcsolni a gépet.

Ildikó
Mégegyszer szeretnék gratulálni Veronika születéséhez.
Jó egészséget és sok boldogségot a nagy családnak :P
jobbulást a kicsiknek, Vivinek puszi a fájós buksira. :(

Vivi
Örülök, hogy ilyen szép napod volt :P Annyi energiájuk van a kicsiknek, néha hihetetlen. Miklós néha megáll egy percre, szusszan egyet és úgy folytatja a játékot, mintha csak akkor ébredt volna :lol:

Nikinozso
Gratulálunk a babócának, leendő családjának és az Egyesületnek, hogy ennyi embert sikerült már boldoggá tenni. Babákat, anyukákat, apukákat, nagyszülőket......nagyon sokan vannak :P

Harivera
Csodaszépek a srácok.
:P

Megyek, mert közben locsolok , de ha tudok még jövök.
Addig is egy kép a mi kis Mazsolánkról :D
Kép
renóca

Napsugaracska- ANYA :P
Miklóska az Apa-t mondja tisztán. Napközben is keresi és mondogatja Apa-Apa. Robi persze érthető mód olvadozik :P
Gratulálunk az elinduláshoz :P
Elküldenéd nekem mégegszer a fotótár elérhetőségét, vagy valaki :oops: Előre is köszönöm.

Marci-anyu
Jobbulást Marcikádnak :(

Rayo
Jó pihenést nektek :D

Kép
renóca

Olyan szépek a gyerkőcök, jó nézni a sok mosolygós arcot :P

Simineni
hogy van Pisti?

Diti
Gratula Máténak a forduláshoz :lol:

Ggabszi :P
Madri :P
Giléice :P Jó olvasni Titeket.

Amneris :D
Hogy vagytok???

Kép
renóca

Marci-anyu
de jó, hogy beindult a biliakció :lol:

Kelimoni
A szobában nincs szúnyog. Sokat voltunk a teraszon és a kertben. Engem is majd felfaltak :roll: Az offot a bőrgyógyász doktornéni 2 éves koráig nem ajánlotta :? , de be kellett fújnom, nem hagyom hogy megegyék a kisfiam :twisted:
Nagyon tetszett a csónakos kép, még, még :P
Karod hogy van?

Mindenkinek szép napot kívánok.
Akinek most nem írtam annak is nagy ölelést küldök.
Kép
renóca

Jiny :P
Gratulálok, hogy Dóri baba végre Dóri :P lett :P

Matiba
Gondolok rátok sokat, reméljük hamar kiderül mi is a baj. :(
renóca

Sziasztok Lányok!

Folyamatos olvasó üzemmódban vagyok, nem nagyon érek rá írni.

Pont valamelyik nap nézegettem a táblázatot, hogy milyen sokan vagyunk benne, akikről már rég halottunk. Hogy csak egy pár nevet említsek: Mirosz, Naninga, Petyaanya, Hildus... és mág sorolhatnám. Nyílván a nyár tehet róla, de jó lenne mindenkiről tudni, hogy mi van vele.

Harivera. Köszönöm, hogy megosztottad a gondolataidat, érzéseidet, és gratulálok a 4 fiúhoz!

Nikinozso. Nagyon sok boldogságot kívánok az új családnak.

Süni. Úgy örülök, hogy jelentkeztél. Hiányoztál. Örülök, hogy rendben mennek a dolgok nállatok.

Elnézést, hogy nem szólok egyenként mindenkihez. A nyaralóknak - jó pihenést kívánok, a dolgozóknak - húvösebb időt.

Mi pénteken utazunk Horvátországba 1 hétre a bátyámékkal. 3 gyerekük van, "babázhatok"Biztos tartalmas nyaralás lesz.

Marcianyu, Rayo, Kellimóni Steiff és a többiek - a gyerekek zabálnavalóak, tetszik mind, egytől egyig.

Puszi.
Tviky
tviky

Szia Renóca!

Reggel milyen termékeny voltál! :lol:
A ti mazsolátok helyes fiú, nagyon szép a mosolya! :D
A gyerekeknek tényleg sok az energiájuk! Nekem furcsa volt a sok rohangálás, jól kifáradtam, de majd ha nekünk is lesz babánk, majd megszokom. :wink:
vivi1

Süni, Süni, Süni :lol: :lol: :lol: Nagyon jó, hogy megkerültél!
Javaslom,hogy hetente egy nap egy kicsi időt szánj ránk, olyan jó lenne! ( Én is így próbálok jelen lenni itt... :wink: )
Miklóska nagyon helyes kisfiú, és a képeken is látszik, milyen boldog!...és tudom, tudom...sokan mondták már, de HASONLÍT RÁD, NAGYON!!

Harivera, nekem is az idegen szó ütötte meg a "fülemet", de látom, már helyre került! :lol: Tudod, én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy szültem egy kisfiút és aztán örökre a szívembe költözött egy kislány. Így elsőkézből és biztosan mondhatom neked nem érzek különbséget a két gyerekem között!
Ahogy a férjem szokta mondani, ez a dolog elsősorban "fejben dől el". Ha a kórházban véletlenül elcserélik a babánkat, hazavisszük az "idegen" gyermeket, és észre sem vesszük, nem hús a húsunkból.
A nőket a természet nagyon klassz fából faragta:háborúban, vészhelyzetben gondolkodás nélkül szoptatnánk meg, és babusgatnánk az idegen, akár az ellenség gyermekét is. A természet így talált ki minket, és ez nagggyon jó így!
Szerintem Te is ezt tennéd, hisz négy klassz fiúcska mamája vagy!
Egyébként írj máskor is , légyszí!! :lol:

Nikinozso, 250 baba, és a mögötte levő munka, szeretet és gondoskodás... hát, tiszta szívemből gratulálok!

Marcianyu, kitartás... és figyelj az autóban!!! :roll:

Ildikó, remélem jobb a helyzet! Gondolok rátok sokat, bizony nem könnyű nagycsaládosnak lenni!! :wink:

Napsugi, tudom milyen klassz időszak ez az életetekben! Én is nagyon szerettem az első szavakat és lépéseket!

Réce, Amneris, Madri, hol vagytok?! Írjatok néha, légyszí!!!!
ggabszi

A játékba is el lehet fáradni. És a lábamat is el tudom tüntetni :)
Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!

Hű de meleg van! Csak fetrengeni lehet ebben a hőségben. :oops:

Kelimoni: Jaj, dehogy gondoltam én rosszat. :wink: :P Csak nem tudtam, hogy elromlott-e megint a gép, vagy mi történt. :roll: :P De most már tudom, és gratula a sikeres felkészítéshez. :P

Nikinozso: Gratulálok a boldog párnak, akik most már igazi család lettek! :P :lol:

Renóca: Nagyon helyes kis mazsolád van! :P :lol:

Harivera: Ez igen! Milyen szép gyereksereg! :P :lol: Örülök hogy írtál nekünk, minél többen érdeklődnek, kérdeznek és talán írnak, annál többen fogják tudni mit érzünk mi, a gyerekeink, és talán más lesz a társadalom hozzáállása is az örökbefogadáshoz, talán nem egy szenzáció lesz, egy jó pletyka, hogy összesughatnak a családok mögött, hanem egy hétköznapi dolog, és családként fogadnak el minden "ilyen" családot, egész egyszerűen azért mert ez természetes. :wink:
ancsúr

Sziasztok!

Nikinozso megkért, hogy tegyem már fel ezt a képet. Az ő 4 büszkesége!!! (a többi 250 mellett :lol: :lol: :lol: )

Kép

puszi mindenkinek

kizsó

Kelimoni! A jobb lábacska teljesen eltűnt! Percekig a képet figyeltem, de nem jöttem rá hogyan lehet így kicsavarodni. :roll: Gergő nagy artista! :lol:

Nikinozso, nagyon helyesek a gyerekek! Mennyi idősek? Megkérdezhetem, ők öribabák? Olyan szépen csillog a szemük, biztos nagyon boldog család vagytok! :P :D

Puszi
vivi1

Megint én vagyok! :wink:
Olyan meleg van, nem tudok aludni! Ja, meg én butus, olyan sokat vacsoráztam, mintha a héten már nem kapnék több kaját :oops:

Ezt küldöm mindenkinek szeretettel a nagy melegben! Kép
Puszi
vivi1

Sziasztok.
Én sem tudok aludni ebben a melegben.

Nikinozso
Nagyon szép orgonasíp van nálad is.

ggabszi és a többiek
Én most 31 éves vagyok és szeretnék még1x vagy 2x szülni. Nem azért mert hogy kislány legyen, hanem mert mindig is ilyen nagy családra vágytam. És ha már jön a baba azért nem ártana ha kislány lenne, bár amikor az elsőt vártam akor még nagyon fiút akartam a lányuralom miatt. Akkor határtalanul boldogok voltunk. De amikor kiderült hogy a negyedik is fiú hát sírtam bizony bánatomban. bár most már ő a legnagyobb kópé és ímádom de azért nagyon szomorú vpltam hogy nem kislány.
Most térek rá hogy miért írtam ezt.
Mert most csak körvonalazódik bennem a gondolat, mert én még kb 38 éves koromig betervezem az 1 vagy 2 babát. De! Ha azok is fiúk lesznek (és ha nem kötöm fel magamat a miatt) akkor lehet hogy én is megpróbálkozom az örökbefogadással egy kislány erejéig. Bár mint itt olvasom elég bonyolult elkezdeni. Ez még csak kósza szoktatós gondolat.
Szerintem nekem ez beteges ahogy most már egy kislány után vágyom. Ahogy meglátok egy gyönyörű lányka babát belül sírok. De emlékszem hogy azt mondtam anno hogy ha nekem kislányom lessz bíz isten én nem fogom fidres fodrod meg rózsaszínes rucikba öltöztetni. Bezzeg most! Még a babakocsit is rózsaszínüre festeném!

Kelimóni
Jaj nagyon tudnak ám dolgokat produkálni a kis lúrkók. De nagyon ari ahogy elaludt a fiad.

Kép

harivera
Budapest XXI. kerület

Akik még nem tudják.
Ők az én unokáim, nem örökbefogadottak. A "niknevem" névadói, a legnagyobb NIki, ölében a huga NOémi, Ők a fiam lányai. A másik páros KInga, és ZSÓfi Ők a lányom lányai. Születési sorrendben NI-KI-NO-ZSO.
Most indulunk a hosszú útra a kis "jubileumi" babához. Remélem kicsit csökken a hőmérséklet.
nikinozso

Nikinozso: Jó utat a kis drágához! :lol: :P

Kizsó: Nagyon szépek a gyerekek, és mennyire egyforma csillogó a szemük! Nekem is mindig ez tűnik fel! :P :lol: :P

Harivera: Na a ti alvásotok sem semmi! :lol: :P

Ildi: Hogy áll a szortyogás? :roll:

Tényleg én megkaptam a linket ahogy bejuthatok a képtárba, de nem sikerült bejutni, majd még próbálkozok, és ha az sem sikerál kérek majd segítséget. 8)
ancsúr

Nadányi Zoltán: Anyu

Tudok egy varázsszót,
ha én azt kimondom,
egyszerre elmúlik
minden bajom, gondom.
Ha kávé keserű,
ha mártás savanyú,
csak egy szót kiáltok,
csak annyit, hogy: anyu!
Mindjárt porcukor hull
kávéba, mártásba,
csak egy szóba került,
csak egy kiáltásba.
Keserűből édes,
rosszból csuda jó lesz,
sírásból mosolygás,
olyan csuda-szó ez.
"Anyu, anyu! Anyu!"
hangzik este-reggel,
jaj de sok baj is van
ilyen kis gyerekkel.
"Anyu! Anyu! Anyu!"
most is kiabálom.
Most semmi baj nincsen,
mégis meg nem állom.
Csak látni akarlak,
anyu, fényes csillag;
látni, ahogy jössz, jössz,
mindig jössz, ha hívlak.
Látni sietséged,
angyal szelídséged,
odabújni hozzád,
megölelni téged.

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!
Aludtam egy kicsit, de most meg olyan vihar lett, arra kelltem fel. :?

Nikinozso! Jó utat! Remélem arra nincs ekkora vihar!

Harivera! Anyukámék 5-en vannak testvérek, 5 LÁNY! Amikor az ötödik született, a Papám telefonon érdeklődött, és a nővérke közölte vele, hogy FIA született. A Papám örömében végig rohant a falun, és mindenkinek elújságolta a nagy hírt. Másnap ment a kórházba, és a nővérke azzal köszöntötte:- Tóth bácsi, magának lánya született, két Tóthné fekszik az osztályon!!!!
A Papám elsírta magát :cry: :cry: :cry: ! Annyira szeretett volna legalább egy fiút! :lol: :lol: :lol: Szegénykén mindig nevetek amikor meséli ezt a történetet. De mostmár ő is nevet rajta! :lol:
vivi1

Kellimoni
Gyönyörű a vers. Pity, pity, pityergek
tviky

Sziasztok!

Nikinozso! Gratulálok a 250. babához és nagyon sok boldogságot kívánok a családnak is.

Kelimoni! Elsírtam magam a versen, ez volt gyerekkorom kedvenc verse! Anyósomat ezért sem tudom anyunak hívni, mert nála nem működik a varázsszó! :wink: :D

Sünike! Miklóska nagyon aranyos, és szerintem is nagyon hasonlít rád!

Lányok!
Tegnap nagyon rámtört a baba utáni vágy, úgy érzem sosem kerülünk sorra! Biztos ez a hülye meleg teszi, mert egyre nehezebben bírom, türelmetlen vagyok, dolgozni abszolút nem tudok a melegtől, de azt amúgy sem tudok, mert eddig is folyton a babánkról álmodoztam, és abszolút nem köt le a munkám, reggelente egyre nehezebben jövök el dolgozni. Ti is így vagytok/voltatok vele?

Tirza
tirza

Sziasztok :)

Nem vesztem el, mindennap olvaslak titeket a háttérben. Nem írtam, mert semmi újdonság nincs nálunk, várunk. Amúgy is csak ismételni tudnám amit a többiek már leírtak: gyönyörűek a gyerekek egytől-egyig!!

Süni
Látom behoztad a lemaradást írás terén :D
Miklóska igazi kis csibész! Ja, és tényleg nagyon hasonlít rád!

Nikinozsó: gratulálok a 250. babához, és nagyon sok boldogságot kívánok a szüleinek!!

Madri
Találkoztam a közös ismerősünkkel :wink:

Kelimoni
A mai küldeményeden sírva "röhögtem" (bocsi)
( baba a családban )

Naninga
Babaszoba készen van? Hol tartotok a sorban?

Szóval itt vagyok a háttérben.
Mi még nem csinálunk babaszobát, bár a helye megvan, de én nem tudnám hónapokig nézegetni az üres kiságyat. A mi babánk még nagyon messze van! Kb. 130 gyereknyire... :D

Petyaanya
petyaanya

Szia Kelimoni!
Köszönöm a segítséget! :wink:
Remélem jól csináltam és lett nekem is számlálóm!
Na lássuk az eredményt :lol:

Kép
vivi1

Sziasztok!

Végre elfogadható idő van kint :D Végre esik az eső!

Süni olyan jó volt olvasni soraidat és Miklóska nagyon szépen cseperedik!

Ildi_kó remélem meggyógyultak a betegek. Hogy halad a szoptatás? Várjuk a sikerélményű beszámolót :)

Kelimóni Gergő baba tud aludni :D Sokáig néztem a képet és le a kalappal előtte!

Nikinozsó nagyon helyesek az unokáid!

Ggabszi hogy halad a papírmunka ? :oops: Mi holnap megyünk a gyámhivatalba, nehezen tudtam meg, hogy ki helyettesíti az ügyintézőnket. A nagy melegben nem nagyon akarnak dolgozni :cry:

Tegnap voltunk kirándulni a Balatonon, meglátogattuk a keresztgyerekeket. Jó volt kicsit kimozdulni otthonról. Dávid baba nagyon jól viselkedett és tetszett neki, hogy 3 másik gyerek van mellette (17 hónapos, 3 illetve 4 évesek). Délután cseréltünk, így a két nagyobbal fürödtünk a Balatonban és a picik fennmaradtak a házban. Esti fürdésre otthon is voltunk. Ma kicsit nyűgös volt, mivel lusta kinyomni a kakit, így fáj a hasa. De Anya nem hagyta és megvolt a sikerélmény, bár Ő végigordította az egészet :oops:

Szép napot mindenkinek!
madri

Sziasztok!

Ismét csak bekukk..
A gyermekek alszanak. Hihetetlen de mindkettő :P :)

Drágaságaim jól vannak. Ádibádinak megvolt a 3 hónapos oltása. Ismét hősiesen viselekedett..:-)
Már nézegeti a kezecskéjét is.. olyan aranyos..

A héten a fogorvoshoz jártunk. :? Velem.. Begyulladt egyszerre 3 fogam.. Az egész (bocsi )de pofám fájt.. Ugyhogy hétfőn egyet, tegnap kettőt idegelt ki a fogorvosom. Jelenleg élvezem ,hogy nem fájnak a fogaim :P

Marci-anyu! Jobban van Marci?

Nikinozsó! Gratulálok az unokákhoz. Csodaszépek! Sok boldogságot kívánok a 250-ik babának és a szerető családnak ahová érkezik.

Kelimoni! Gyögyörű ez a vers.. Meghatódtam.

Harivera! Gratulálok a gyermekeidhez. Nekem volt egy olyan egyetemi tanárom akinél 6 lány született és a hetedikre sikerült a kisfiú:-)

Kép

Kép
töltike

Sziasztok!

Már egy ideje olvasgatlak Benneteket,de csak most szántam rá magamat,hogy írjak nektek,most mikor eléggé megérlelődött bennem és a férjecskémben az elhatározás,hogy nagyon szeretnénk örökbe fogadni egy picurt.
Túl vagyok már sok lombikpróbálkozáson ,egyszer terhes is voltam,de a 20.héten elvetéltem az ikreimet.Be kellett látnom,a terhességet nem nekem találták fel,de az anyaságot igen!
Nagyon jó,hogy Benneteket olvasva látom,nem lehetetlen ,hogy az álmom valóra váljon,sokszor meghatódtam mikor arról írtatok,hogy most kaptátok a telefont ,most hozhatjátok végre haza a gyermeketeket!
Egyébként szülésznő vagyok és sokszor láttam mikor vitték haza az örökbefogadó szülők a babákat,bizony néha kicsordult egy-egy könnycsepp a szemem sarkából!És sokszor beszéltem az életet adó anyákkal is,mindannyiszor megnyugtattam őket ha már így alakult,hogy sajnos semmiképp nem tudja vállalni a babát akkoris nagyon nagy tiszteletet érdemelnek,hogy ilyen ajándékot adnak egy párnak ,olyan ajándékot ami egy életre szól és ugye sokunknál szinte kizárt vér szerinti gyermek és így mégiscsak lehet saját gyermek ami persze hatalmas boldogság!!!
Én sokáig küzdöttem magammal,mert igenis meg akartam mutatni csakazért is,hogy lesz vér szerinti gyermekem,ezt minden áron erőn felül akartam!!!Aztán rájöttem,hogy ez mind csak önző dolog és értelmetlen tovább ezzel keseríteni a mindennapjaimat,hiszen az a legkevesebb,hogy a terhesség kimarad,de ami a lényeg lehet ilyen módon gyermekünk és ennek nagyon kell örülni,hogy létezik ilyen lehetőség egyáltalán,tehát átértékeltem magamban a dolgokat.Remélem nem ítéltek el,hogy ilyen dolgokat leírtam.
Szeretnélek kérdezni Benneteket arról,hogy Ti akik már keresztülmentetek az alkalmassági vizsgálódásokon,hogy mik a buktatók ,egyébként én hiszek magamban és a férjemben,mert tudom,hogy nagyon sok szeretetet kapna tőlünk a pici ,de mi volt esetleg ami nálatok problémát okozott?
Mindenkit szeretettel üdvözlök!Kívánom ,hogy akiknél már otthon van a gyermek sok örömet találjanak kölcsönösen egymásban a gyermekkel,akik még most várakoztok mielőbbi telefonhívást kívánok melyben arról értesítenek Benneteket,hogy megszületett a gyermeketek!

Aandika
aandika

Kelimoni: Én is "röhögtem" idézve mint a fakutya. :lol: :P Meg is kérdeztem apát, hogy na felkészültél? De rávágta, hogy igen! :P :lol: :P Persze nem az Ő mellbimbójáról volt szó benne. :P :lol: Komolyan ebben lehet valami, és tényleg durva, de mekkorát lehet nevetni rajta. :P :lol:

Tirza: Nem vagy egyedül, én változatlanul csak a babánkra gondolok. Meg sem állva. :P :lol: És hol jó paszban, hol rosszban, na akkor vértyogok. Mármint a magam nyelvén, minden sötét lesz, semmi nem sikerül. :roll: Egyszóval kiálhatatlan vagyok magam számára, de másokat nem bántok. :wink: Viszont tényleg néha szinte fizikai fájdalmat érzek, pedig régebben olyan nyugodt voltam, most meg már annyira hiányzik. :roll: Ahogy láttam én itt mindenkivel megesik ez, ha már bizonyos ideje várakozik, mi pont egy éve. :? Vagyis pont egy éve indultunk el az örökbefogadás útján, persze akkor még nem Gólyahíresként, de igazság szerint azóta várjuk. :roll:
ancsúr

Ja és csak súgok van psz..tesztem.
ancsúr

Sziasztok!
Milyen sok várakozó jelentkezett ma! :D Jó titeket is olvasgatni, erőt ad nekem, én is szoktam türelmetlen és lehangolt lenni. :(

Ancsúr! Lehet, hogy baba? Szorítok nagyon!!!!! :wink:

Aandika! Üdv köztünk, írj máskor is!

Petyaanya! Mi sem csináljuk még a babaszobát, én sem tudnám hónapokig üresen nézegetni. :roll:

Tirza! Ugyan úgy érzek, mint te! Minden gondolatomban szerepel a baba is! :cry:

Tviky! Jó nyaralást és jó babázást! :wink:

Töltike! Nem fáj már a fogad? Jaj, annál rosszabb nincs, főleg ha kisugárzik a füledre, az nagyon tud fájni!

Mindenkinek puszi!!!

Kép
vivi1

Sziasztok Lányok! :)

Óriási dolgot szeretnék megosztani Veletek: még egy órája sincs, hogy a postásnénink meghozta Kicsi Zitánk új anyakönyvi kivonatát!!!! :D
Alig bírtam magammal, míg felszaggattam a borítékot! És tényleg: nem vicc, nem álom, bele van írva, hogy Zitust Zitusnak hívják, hogy Papuskám az ő apukája, és ÉN VAGYOK AZ ANYUKÁJA!!! :P :P :P

Persze tudom, hogy ezzel itthon semmi sem változik, továbbra is minden gondolatunk Ő, minden pollanatunkat érte éljük - de valami mégis lezárult a lelkünkben... Ugye értitek? :roll:

Drága Kizso! Mint egy álom: mikor látogatóban lehettem Nálatok, még ábránd volt az egész, emlékszel? Köszönök Mindent! :P

És nektek is lányok!!! Vége van - már csak mi vagyunk egymásnak, egymásért!! ÓRIÁSI BOLDOGSÁG!!

A mi kicsikénket ismerve mostmár biztos vagyok benne, hogy jó okkal történt velünk minden! Ő minket keresett, éljött hozzánk - csak Ő lehetett a mi kislányunk!!!! :D

Kép kép

Kép kép

Mindenkit ölelek! - Amneris -
amneris

Sziasztok!
Megjöttünk a Balcsiról, szuper két hetünk volt, mindenki négerbarna lett:)
Visszaolvasok és jelentkezem.
Boszi
szuperboszi

Sziasztok!

Amneris Zitus csodálatos kislány, még mindig porcelánbaba! :wink: Remélem mi is hamarosan átéljük azt az érzést, amikor a kezünkben tarthatjuk Dávid anyakönyvét :) !

Töltke jobbulást kívánok, nincs annál rosszabb, amikor egy fog fáj, de három?! :cry:

Ancsúr csak nem?! :roll:

Szuperboszi hogy vagytok? Jól bírtad a meleget? Várjuk a beszámolót!

Aandika üdv köztünk! Ha van kedved írjál és kérdezzél. Szívesen válaszolunk!

Ma voltunk a gyámhivatalban és aláírtuk a nyilatkozatot, hogy "nem gondoltuk meg magunkat". Remélem hamarosan lezárul a jogi procedúra. Ma jelentkezett a tejmamánk és hozott majdnem 2 liter anyatejet! Remélem így a székletproblémánk megoldódik :D !

Szép napot mindenkinek!
madri

Szia, Aandika!

Nincsenek buktatók az alkalmasságin, ez nem vizsga - nem kell olyasmire gondolni, hogy vannak sztereotíp kérdések és válaszok, és aki ezeket nem tudja, az alkalmatlan és "megbukik". Mi sem vagyunk extrém értelmi és érzelmi IQ-jú emberkék :lol: , ugyanolyan párok vagyunk, mint a többiek, akiknek természetes úton sikerült a baba.
Az alkalmasság odaítélését nagyon szélsőséges esetben tagad(hat)ják meg (ráadásul tudtommal megfellebbezhető, tehát indokolniuk kell és jogorvoslattal lehet élni ellene), őszintén szólva én még ilyet nem is hallottam, sztem ilyen lehet a cselekvőképesség hiánya, drogfüggőség, esetleg mélyen az átlag alatti szociális körülmények, tehát olyan dolgok, amik kizárják, hogy megfelelő módon elláss, felnevelj egy gyermeket.

Nagyon örülök, hogy lelkileg támogatod az életed adó szülőket, ez nekik nagyon fontos!!! Mert tőlünk, örökbefogadóktól, vagy pl. a Gólyahír munkatársaitól ezt hallják ugyan, de egy olyan embertől hallani a megerősítést, aki közvetlenül nem érintett az örökbefogadásban, biztosan további megnyugvást jelent nekik.

Üdv, Kata
rkata

Ancsúr! Jó hogy felvilágosítottál a teszttel kapcsolatban. Én sem értettem. :) Már azt hittem hogy baba van a dologban. :lol:

Amneris nagy gratula!!!!!

Madri szorítunk hogy hétfőn rendbe menjenek a dolgok!

Mi jól vagyunk, kicsit megviseli Dorkát ez a bolond időjárás változás.

Az újaknak üdv!!! Meséljetek magatokról.

Puszi
Dóri anya

KépKép
jiny

Sziasztok!

Elkezdem másodszorra is, az előzőt ugyanis sikeresen kitöröltem! :evil:

Amneris!
Először is neked/-tek szeretnék gratulálni a papírhoz! :D Zitus nagyon szépen kigömbölyödött! Jelentkezhetnél sűrűbben is! :lol:

Ildiko!
Jó veled beszélgetni a skype-on! Nem merlek sokat zargatni, mert gondolom nem unatkozol! :D Gyerkőcök hogy vannak? Használtad végül a sterymart? Jobbulást! :D

Süni!
Úgy örülök én is, hogy végre jelentkeztél! Miklóska nagyon helyes kisfiú, majd kicsattan a boldogságtól! :D Minden fényképen mosolyog!
Vettem ám azóta olyan lekvárt, amit írtál, nagyon finom, azt eszem palacsintához, goffrihoz, stb. is! :D :D Sütit még nem sütöttem, ebben a melegben nem igazán akarózik! :oops: De majd megcsinálom, mert a férjem egyik kedvenc sütije!
Gyere te is gyakrabban! :)

Töltike!
Remélem jobban vagy! Mi is kedden a fogászaton kezdtünk, apát kellett elkisérni. Nálunk a fogászat családi program! (apa nem mer egyedül elmenni) :) Jobbulást neked is! :)

Velünk semmi különös nincs. Nagyon nehezen viseltük ezeket a meleg napokat! Zsófinak jönnek a rágófogai, ezért is nyűgösebb.
Képzeljétek, van egy új szokása Zsófinak! Ha megüti magát megfogja a kezével, és mondja, hogy "sííííííí" (=sír) És jön, hogy pusziljuk meg!

És még egy jó hír a végére, aztán eldugulok! Végre lecseréltük az autónkat! Találtunk egy autókereskedést, ahol beszámították a kocsinkat elfogadható áron, és elcseréltük egy renault lagunára. Álmaink autója! :D Egyszerűen gyönyörű! :D
Hát ennyi!
Ui.: Tvicky! A Te férjed belgyógyász? Ha igen, írnék privit!
Puszi mindenkinek!

kizsó

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?