Szép jó reggelt
Úgy döntöttem több részletben fogok írni, mert szeretnék reagálni sokmindenre, és mindenkihez szólni...
Nagyon meleg van, eddig sajna nem volt erőm sem, hogy írjak...
Első és legfontosabb amit meg kell, hogy osszak veletek:
Kisfiam vasárnap kimondta a legboldogítóbb szót, amit csak mondhat számomra:) És ez a szó az ANYA volt:)))))))))))
Én úgy sírtam, de úgy... Nme tudom az érzést elmondani nektek, mindnekiek kívánom, hogy mielőbb hallhassa!!!!!
És már járkál is Norisz, elmegy a szoba másik végébe majd visszafordul, lecsüccsen, majd a falnál felkapaszkodik és megy újra... Talán 1 hét és végleg jár:)))
Csodálatos pillanatokat élünk meg szinte percenként...!!! leírhatatlan a boldogságunk!!!
Harivera!
Megértem és elfogadom az érzéseidet, nem mindenki gondolkozhat úgy, ahogy mi... Viszont szerintme nem tudod beleélni magad teljes egészében a dajkaanyaságba... Tudod egy kisbaba nem lesz idegen attól, hogy másnak a sejtjei által fogant meg... attól még 9 hónapig te vigyáznál rá, a te hasadban élne, éjjel-nappal a tested része lenne... Nme éreznéd hidd el, hogy idegen!! Mondjuk én biztosan nem lennék képes dajkaanyaságra, de szerintem te sem... (ez csak az írásod alapján alkotott véleményem..) Túlságosan szereted a gyermekeidet, és nagyon hozzád nőne az a kisbaba...
Tudod amikor megláttam a kisfiam(aki egyből a szívünkbe lopta magát), akkor számomra is idegen volt még, nem éreztem, hogy ő az enyém lehet...
Féltem, azt hittem, hogy más gyermekét veszem el, bűntudatom volt, és azt hittem, hogy nagy rosszat teszek... Inkább a bűntudat volt hatalmas...
Aztán ahogy találkoztunk az életetadó anyával, meggyőzödtem róla, hogy ő nekünk adja, mert nem fér bele az életé(ük)be... Mert ő így gondoskodik gyermekéről!!! és akkor ott lettem én
Anya, attól a perctől az én gyermekem volt, még ha hivatalosan csak pár nap múlva is... Mikor azt mondta helyettem, hogy tudja hogy nagyon fogunk rá vigyázni és hogy mindent meg fog kapni, ami cska tőlünk telik...!!!
Hatalmas szeretettel gondolok azokra a napokra, és tudom, hogy az életetadó tudja, hogy nagyon jó helyne van a kisfiúnk!
Tudod, aki nem éli meg ezeket a dolgokat, nem megy át különböző vizsgálatokon, és nem szembesül azzal a tudattal, hogy nekem soha nem lehet gyermekem..., nos az nem tudja beleélni magát ebbe az élethelyzetbe... Kicsit igen, de az nem elég ahhoz, hogy megértse az örökbefogadást, hogy átélje ezt a fajta szülővé válást... Ahogy mondom a kicsi fiamnak is: vannak örökbefogadott és vannak anyukájuk által megszületett gyermekek. És nincs köztük különbség!!!! De mennyire nincs
Ha lehetne vér szerinti gyermekem, akkor sem lennék képes jobban szeretni őt, mint Noriszt... De ezt csak akkor tudja meg az ember, ha benne van ebben az élethelyzetben, ha megjárta már a maga kis-nagy útját, sajnos inkább nagyot...
Örülök, hogy írtál nekünk:)) És hogy védessz minket, te is nagyon nagyon gyemrekszerető lehetsz:)))) Én már kezdek aggódni, hogy ez a gyermekszeretés, és akarás és még még... Nem beteges-e..
De szerencsére nagyon sok ismerősünk van, akik nagycsaládosok és élnek-halnak a gyerekeikért... Nagyon jó kis baráti társaság vagyunk mi velük:)))) A téma szinte mindig a gyermekek:)))) És az hogy mit játszanak/játszunk velük stb...
Sok puszi a csemetéknek:)) És kívánom, hogy legyél még áldott állapotban és viseld nagyon jól a kismamaságot!!!
Lányok!
Kutattam ey kicsikét, mert Norisznak szeretnék honlapot, vagyis olyan helyet ahová videót is feltehetek majd róla...
És így kutatva megtaláltam az shp.hu honlapkészítő lapot.
Ajánlom mindnekinek, mert kisbabáknak ingyenes az oldal...
http://norisz.shp.hu/
Ezt itt én kezdtem el, de nem fejezem be
gy néz ki, mert Párom jóvoltából lesz egy másik honlap...
Viszont ez nagyon egyszerűen és logikusan kezelhető program... Nagyon jó, ha barátaiotknak szeretnétek újabb képeket mutogatni, vagy csak úgy a gyermekek fejlődését megörökíteni egy oldalon...
Majd bemásolom az ingyenességet igazoló e-mailt, cska az a másik gépen van...
Most lelépek, d ejövök még képekkel stb... Norisz hiányol és én rohanok
Puszi mindnekinek!!!!