Sziasztok!
Megjöttünk, sőt már Timiékkel sétáltunk is egy kicsit.
Mamacka,
nagyon szépek a kerámiák! Hős Áronbabához meg külön gratulálok, belevaló kissrác!
Látom, szépen fejlődnek a törpikék, fogak, vécén trónolás stb.
Sasháéknál meg megint mekkora buli volt!
Mancsék,
remélem nem vagyok sok, de az sms után most itt is boldog Petinapot!
Bubek,
látod, már itten vagyok!
Képzeld, amikor végigfutottam a képeket, amiket az utolsó 2-3 napban tettek fel, az egyikre azt hittem, hogy Marci, pedig Bence volt rajta. Pedig nem hasonlítanak, de azon az egy fotón olyan volt Benyóka, mint Marci.
Ilba,
voltatok végül póló meccsen? Hogy megy a kaja Benimanónak? (Nem mindent olvastam vissza, bocs, ha írtad.) Szervezhetnél megint talit!
A skype-pal kapcsolatban meg félreértettem Zolit, mert ő nem azt mondta, hogy nem teszi fel, mert hozza a bacikat a gépre, hanem még az újratelepítés meg az új vírusírtó előtt mondta, hogy leszedi. De már van fasza tűzfal, úgyhogy majd visszaüzemeljük.
Anyuéknál is nagyon jól éreztük magunkat, igaz, ott nincs kert, viszont van egy nagy terasz, ott volt Livinek a strand berendezve. Kiskád, napernyő meg ilyenek. Egyébként 3 megállóra laknak a Paszkál strandtól.
Hát, ezek a nagymamák csodákat művelnek a kölökkel! Zoli anyukája tapsolni tanította meg Livit, Anyu meg integetni. Eddig is próbálgatta már Livicsek, de már felszólításra integet, szal már ismeri a szó jelentését. Meg a szennyesből kibányászta a zokniját és felmutatta, mikor Anyu kérdezte tőle, hogy hol a zokni. Voltunk játszótéren hintázni, a többi gyerek tök jó fej volt az egyik kislány például beült mellé a szomszéd hintába és énekelt neki.
Na, végre fúj a szél itt nálunk, megmozdul egy kicsit a levegő! Nagyon szeretem a napsütést meg a meleget, de amikor nem lehet levegőt kapni... Fúúúúúúúúúúúúúúúúj!
Jaj, míg el nem felejtem, a Rossmannban vannak 599 pénzért nagyon szupi zenélő játékok! Különböző hangszer formájúak és nagyon szolídan zenélnek, nem olyanok, amitől frászt kap a gyerek.
Vuka,
láttam a férjed gyerekkori képeit, egy az egyben Petra!
És akkor pár kép:
Ez a napernyő nagyon tetszett Livinek
A nagyi takarója alatt
Lányok
Reggeli
Játszón
Pancsolás utáni szárítkozás
Beni, figyelj!
Kiflicsücsök (nem jött be...)
Ellenőrizzük csak le a víz hőfokát!