Új privát üzeneted érkezett!

Bubek, köszi :x én is látom a felhőket! De megjegyzem a vasalódeszka képe még nem lebeg a szemeim előtt.
Bubek, hol van ez a közösségi ház?
Vuka, szívemből szóltál,...én is csavarognék csak ez a fránya idő. Tegnap pl Árkádoztunk szuri után, mert ha már úgy is autóban vagyunk,...kellett venni pár dolgot.
Én párom nem akar vasalni. Viszont porszívózik, felmos, főz, mos, port töröl, mosogat,....és most már egyedül is elviszi Szonját -még én vacsit csinálok meg fürdök- sétálni. Szóval, megtartom :D

Miért jó az a gyereknek ha keresztbe fekszik az ágyban ha úgy nem fér el? :roll:

Apropó, szerintetek ezekből a csúnya felhőkből lesz is valami? Zuglóban is????

Coolasa, én inkább nem írom le, hogy anno mi minden volt a hűtőben. Tényleg nem javasolt kutakodni :wink:

Kép Kép
natasa1975

Kolmol, én meg azért írígy, mert rajtad sem látszik, hogy mostanában szültél! Aranyosak vagytok nagyon!
Én magánban gyurmázom Szonját,...direkt masszázson még nem voltunk. Imádja csak az arcát nem, így azt annyira nem eröltetem.

Mancs, ma ünnepeltek Pétert?
Akkor tőlünk is ezer cupppp!
És Levinek is!!!!! :oops:

N

Kép Kép
natasa1975

Sziasztok!

Pétereknek és Petikéknek boldog névnapot!!!

Kormi!Leventének is boldog névnapot!!!

Ma séta és vásárlás közben találkoztunk Gabiékkal!Elég nyomi,fülledt idő van,a lányok nyügiskedtek,mert egyik se birt elaludni.

Natasa:

Én most a fülledt időre fogom a nemvasalást :lol:

Kedves vasaló,takaritó,apukák!Az én páromnak adhatnátok leckét,mert a vásárláson kivül semmi másban nem vesz részt :wink:

Kolmol:
Nagyon helyesek vagytok a képeken!A kutyus hogy fogadta Bálint érkezését?
Igen ,Fannit megvárjuk amig hazajön,ez vasárnap hajnali 2 felé várható,úgyhogy alszik egy keveset és utazunk tovább!

Bubek:

Marci nagyon édi ahogy fürdik!!!
Nem is tudtam,hogy az aventes pohárhoz lehet venni ilyen kiegészitőt!Hol lehet kapni és mennyibe kerül?

Na megyek,mert Szilvi úgy hallom felébredt!

Kép

Kép
novum

Sziasztok!

KÖSZÖNJÜK A KÖSZÖNTÉSEKET!!! :lol:
Gyorsan kihasználom ezt a pici időt, míg Petike egymagában ronggyá veri a játszószőnyeg csörgőit, és nem hiányol... :lol:
Nem örülnék, ha esne ma az eső, ugyanis estefelé névnapozunk, (Petike, Mancsbá, Mbá apukája és Mbá bátyja) ezek mind ma vannak :lol: sütögetés lesz az udvaron, már be vannak pácolva a fini husik... nyamííí :lol: Nagyon be van borulva, de legalább már nincs 40 fok, csak 30. Azért ez is valami.
Gyerkőc ma reggel 1/2 6-ig aludt, utána meg 9-ig. Így én is kipihentebb vagyok egy picit. Rendet kéne ma raknom, hajat mosni, szőrteleníteni... Takarítást kihagyom, holnap kora délután megyünk Ózdra, ott leszünk vasárnapig, úgyhogy majd ha hazajöttünk, akkor bepótolom.

Kolmol,
én is itthon sk. szoktam maszizni Petikét. A DM-ben vettem baba masszázskrémet. Ez hasfájásra való, akkor szoktam, ha fáj neki. Ha nem, akkor meg gyógyszertári babatestápolóval. Bár ebben a melegben megkíméltem tőle szegényt. Én se bírok ilyenkor semi kencét elviselni magamon.

Natasa,
ma ünneplünk! Látom, Te is kifogtál egy házias pasit... Mázlisták vagyunk! :lol:

Bubek,
az Aventes kiegészítő engem is érdekelne, hogy mennyiért vetted. Gondolom, ugyanott meg lehet kapni, ahol a többi Aventet is. A képeken nézegettem a könyveidet is, a Tanganyika-tó akármije felkeltette az érdeklődésemet... :lol: :lol: :lol:

Reggel Petike akkorát pukizott, hogy megijedt tőle. De annyira, hogy a sírást is majdnem elkezdte. :lol:

Aszta, sztem itt mindjárt esni fog :cry:

Pááááá!

Kép
mancs

Bubek!

Most komolyan nagy lelkiismeret furdalásom lett. Írtad, hogy jó anya vagyok és szinte úgy jön le nekem, hogy példának tartasz, közben meg ma egész nap kiabáok a gyerekekkel. Ha kell, ha nem és nem tuodm magam tűrtőztetni. Igaz rájöttem, hogy mi a bajom, mert önvizsgálatott tartottam, mert amit ma műveltem az már nem normális. Szóval rájöttem, hogy megint hidegfront van. Ha csecsemő lennék, akkor ma egész nap sírnék, ha kisgyerek, akkor tarkítanám egy sor hisztivel, de mivel én felnőtt vagyok ezért nem toporzékolok, nem sírok, csak kiabálok és tök idegbeteg vagyok és kiken csattan ez, hát persze, hogy a kicsiken...

Kormol!
Az biztos, hogy a takarítás megvár, mivel drága párom inkább ül a koszban, mintsem elővegye a pórszívót... de a tegnapi konyha, fürdőszoba után ma megcsináltam a szobát is.... miután reggel a fotelban hagyott textilpeluson (tegnap este a Geri telebukta anyatejjel) több száz hangya nyüzsgött. Mondanom se kell, hogy a kukában végezte szegény pelus. De legalább ragyok a padló :roll:

nálunk is csak reggel volt egy kis napsütés, azóta fekete az ég. De most meg igen-igen fülledt idő van és hiába jöttem most a zuhany alól ugyanúgy folyik rólam a víz. Pláne, hogy én marha mostmár bekrémeztem magam. Eddig nem mertem a nagy meleg miatt mégjobban izzadok a krémtől, de most se jobb:)

na megyek szenvedni a míg alszik a Danci...

ja a pórszívóra Geri nem kel fel, a többiek alvásiejét meg más dolgokkal töltöm, de mellettük már lehet ilyeneket csinálni.

Kép
sasha

Natasa,
engem érdekel, mi volt anno a hűtőben!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
mancs

Mancs!

Tudtam, hogy lemaradtatok, így most

[/b]BODOG NÉVNAPOT A MANCSÉKNAK
Amint olvastam sokakat ünnepeltek ma, drukk, hogy ne mossa el az eső.
Megnyugodtam, hogy nem csak én nem bírom a kencéket magamon ebben a melegben.

Kép
sasha

Szóval a vastag írást a nagybetűs szövegre képzeld léci, pedig nem így csináltam...

Kép
sasha

Sziasztok!
Sajnos Eszti sem jött el, pedig már beharangoztam a dokinknak a jó hírt... remélem nem történt semmi baj! :(
Dokink amúgy nagyon aranyos volt... megköszönte az ajándék kerámiát amit még a szülés után kapott ... nagyon örülök, hogy tetszett nekik... látszott rajta, hogy a meghívásnak is nagyon örült, én meg annak, hogy eljött! :)

Áron fiam egy hős... szó nélkül kivárta amíg rákerül a sor... pedig egész nap úton voltunk vele a tűzforró autóval... a meggy amit magunkal vittünk MEGFŐTT!!!... szegény kicsi fiam...
...ráadásul ettől a lakásmizériától már teljesen kivagyok... :( megint csúsztatnunk kellett.... el sem hiszem ha nem bukunk bele ebbe az egészbe...

Egy két kép...
...a bólénak nagy sikere volt... direkt csináltam egy alkoholmenteset is kismamiknak meg sofőröknek...

Kép Kép

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Ebben a lapban pedig megjelent velem egy riport... a borítón lévő fotó azért olyan nyakatekert mert eredetileg Áron is a képen volt, csak sajnos levágták róla! :(
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mancséknak boldog össznépi névnapot! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Bár már tényleg jobb a levegő, de nem merek nekiindulni, mert annyira lóg az eső lába. :evil:

A babamasszázsról annyit, hogy azt akkor kell, ha jó a baba kedve. A hasfájás elleni masszázst lehet hisztisen is csinálni. Egyébként az egész nem tart tovább, mint negyed óra és Petra tényleg ennyit igényel, utána már kezd nyügisebb leni. Miután befejeztük a tanfolyamot, csináltuk rendszeresen minden este, mert Petra nagyon élvezte, jól esett neki. Aztán nemrég volt az a nyűglődős hete, na akkor nagyon nem akarta, most meg még rá kell venni magam újra. Minden babának megvan a maga kedvenc simogatása, ált. a lábukat jobban hagyják, nagyon élvezik, a kezük pedig zűrösebb. Én mindenkinek ajánlom.

Kolmol a babaúszásról azt hiszem Te kérdeztél. Ált. 1 órásak a foglalkozások és az bőven elég. Ebből kb. fél óra kötött, a többi pancsi és játék. Először a szárazföldön vannak bemelegítő gyakorlatok. Utána a vízben különböző képpen kell a gyerkőcöt "vontatni, úsztatni". Nálunk ezután mindenkihez egyesével odamegy a néni és külön foglalkozik velünk, Petra igényeinek megfelelően, ekkor van a merítés is. Ezután még önfeledten játszunk. Régen Petra még fázott egy kicsit a végére és bevittük a bébi szaunába, ma már jobban bírja mint én. Szóval ezt is mindenkinek ajánlom, mert nagyon nagy élmény a babának.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Mamacka,
köszi! :lol: Amint látom, a kerámiák mégsem landoltak a földön. Nagyon csini vagy ám a képeken! És nagyon tetszenek az alkotások is, mi el akarunk menni megnézni őket. Leszel ott máskor is? Van vendégkönyv? :lol: (Petike akar bele írni, most súgta a fülembe :lol: :lol: )

Sasha,
azért vagyok most kissé sápatag, mert a barnítós testápolót se kenem. Nem vagyok mazohista! :lol: Köszönjük a köszöntést!

Itt már esik. Remélem, eláll estére. :evil:

Kép
mancs

Vuka,
el ne indulj, mert megáztok! :lol:

Kép
mancs

Megyek, levakarom magamról a szőrtelenítő krémet :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
mancs

Kolmol a babaúszáshoz még annyit, hogy nem árt ha előtte a babát szoktatjátok a nagykádas fürdéshez és mindenekelőtt a hidegebb vízhez. Este a fürdésnél mindig egy fokkal hidegebbet készítetek, amíg el nem éri a 28-30 fokot.

Nálunk már csöpög az eső, még szerencse, hogy nem mentünk el sétálni.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Mancs
Aranyos vagy! :)
...csininek egy csöppet sem érzem magam... akkora vagyok már mint egy hegyomlás... :( :( :( szülés óta már híztam 5 kilót... nem is értem... :cry: :cry: :cry: :cry:
Még lehet, hogy megyünk valamikor... de a vendégkönyvet ezek után biztos el fogom olvasni! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka

A Föld

Ha a világ lakosságát egy 100 lelket számláló faluba lehetne redukálni, és minden nép aránya megmaradna, ebben a faluban lakna:

- 57 ázsiai
- 21 európai
- 14 amerikai (észak-, közép- és dél-amerikai)
- 8 afrikai

Lenne benne:

- 52 nő és 48 férfi
- 30 fehér és 70 nem fehér
- 30 keresztény és 70 nem keresztény
- 89 heteroszexuális és 11 homoszexuális
- 6 személy birtokolná az összes vagyon 59 %-át, és minden 6. az USA-ból származna.

100-ból:

- 80 élne omladozó faházban,
- 70 lenne analfabéta
- 50 szenvedne alultápláltságban
- 1 éppen meghalna
- 1 éppen megszületne
- egynek lenne számítógépe
- egynek lenne egyetemi végzettsége.

Ha a világot ilyen módon szemügyre vesszük, az elfogadás és megértés iránti igény nyilvánvalóvá válik.

A következőket sem árt végiggondolni:

- Ha ma reggel felkeltél, és akár egészséges vagy, akár beteg, jobb sors jutott neked, mint annak a félmillió embernek, akik a jövő héten már nem fognak élni.
- Ha még soha nem voltál egy háború veszélyében, a fogság magányában, a kínvallatás haláltusájában, vagy az éhezés satujában, jobb helyzetben vagy, mint 500 millió ember a Földön.
- Ha templomba járhatsz anélkül, hogy attól kellene félned, hogy megfenyegetnek, megkínoznak, vagy megölnek emiatt, szerencsésebb vagy, mint 3 milliárd ember.
- Ha van étel a hűtődben, ruha a testeden, tető a fejed felett, ahol aludni térhetsz, gazdagabb vagy, mint a Föld lakosságának 75 %-a.
- Ha van pénzed a bankban, a pénztárcádban és a malacperselyedben, a világ legkiváltságosabb 8 %-ába tartozol.
- Ha a szüleid még élnek, és még mindig házasok, akkor már tényleg egy ritkaság vagy.
-
Ha ezt az üzenetet megkaptad, kétszeres áldásban van részed: először, mert valaki gondolt rád, másodszor pedig, mert nem tartozol azon sok millió ember közé, akik nem tudnak olvasni.

Dolgozz úgy, mintha nem lenne szükséged pénzre.
Szeress úgy, mintha soha, senki nem ártott volna neked.
Táncolj kedvedre, úgy, mintha senki nem figyelne.
Énekelj a magad öröméért, úgy, mintha senki nem hallgatna.
Élj úgy, mintha a Paradicsom a Földön volna.

Küldd el ezt az üzenetet a barátaidnak.

Ha nem küldöd tovább, nem fog történni semmi.

Ha továbbküldöd, nyilván örülni fog, hogy gondoltál rá (és ez a legszebb az egészben).
:) :D :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka

...most kaptam gondoltam bebiggyesztem... :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Hali!
Mamac, ez disznóság volt, hogy levágták Áront a képről! Szépek a munkák, egyre inkább látni akarom őket élőben!
A zárójeles részt csak Mancs kívánságára,... ( a hűtőnkben anno szemek és patkányagyak voltak :D )
Sasha, szerintem nincs hibátlan ember, de az már számomra igen nyerő ha valaki belátja a gyengéit. És attól még lehetsz jó anya ha kiabálsz! A manóid sem úgy néznek ki mint akik szenvednek melletted :)

Megigértem Szonjának, hogy amint eláll az eső öltözünk és megyünk sétálni. Erre örömében elaludt!

Mancs, most hogy esett, hogy lesz a buláj? Mondjuk ez nem jelenti azt, hogy később nem lesz remek idő. Szorítok! ...és nyáladzok :P

Kép Kép
natasa1975

Jaj télleg Kolmol,
tudtam, hogy elfelejtettem valamit!
Hát welcome! Tök jó hogy visszatértél, és Bálint is, meg az egész família nagyon cuki. Tényleg jól nézel ki!!!
Kutya az schnauzer? vagy orsz fekete terrier. Nem látom mennyire nagy! De jófej.

Mamacka, tök jók a képek! Biztos jó is volt. Kár hogy tegnap ennyire meleg volt. De azért a pancsink is jó volt. Viszont lehet jövő héten elmegyünk Marcival benézünk... :D

Mancsék!
Bóóódog nevenapot az összes Péternek....Mancsbá bátyja is Péter :?: :?: :?: :?: :!: :!: :!: :!: :roll: Érdekes család... :lol: :lol: :lol: :lol:
Könyv: A Tanganyika tó sügerei. mellette pedig a Malawi és a Tanganyika tó sügerei. ui. ilyen halaink vannak az akváriumban.

Aventes csőr: A Corában asszem 1000 Ft körül van és 2 db csőr van benne szeleppel. De láttam a Brndonban is 1200-ért. Nekem a mellszívó mellé volt cumisüveg, és annak a fölső részét használom. Csak bele kell pattintani.

Timi, még neked felejtettem el: Bejött a kiságy. Már 2 éjszakát úgy aludtunk, hogy Marci nem fordult le hozzám. megszokta a matracot is. szóval egyre jobb. Nagyon jó nyaralást nektek! :D :wink:

jaj, képzeljétek ma délelőtt szopi közben megszúrt Marci foga!!! Még nem látom, de már ézzem! A bal első foga... :lol: :lol:

sajtkukacka elindul....

húúú, az meg micsoda????
Kép

vegyük le - nézzük meg....
Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Sziasztok!

Megjöttünk, sőt már Timiékkel sétáltunk is egy kicsit. :D

Mamacka,
nagyon szépek a kerámiák! Hős Áronbabához meg külön gratulálok, belevaló kissrác!

Látom, szépen fejlődnek a törpikék, fogak, vécén trónolás stb. :lol:

Sasháéknál meg megint mekkora buli volt! 8)

Mancsék,
remélem nem vagyok sok, de az sms után most itt is boldog Petinapot!

Bubek,
látod, már itten vagyok! :wink: Képzeld, amikor végigfutottam a képeket, amiket az utolsó 2-3 napban tettek fel, az egyikre azt hittem, hogy Marci, pedig Bence volt rajta. Pedig nem hasonlítanak, de azon az egy fotón olyan volt Benyóka, mint Marci.

Ilba,
voltatok végül póló meccsen? Hogy megy a kaja Benimanónak? (Nem mindent olvastam vissza, bocs, ha írtad.) Szervezhetnél megint talit! :wink:
A skype-pal kapcsolatban meg félreértettem Zolit, mert ő nem azt mondta, hogy nem teszi fel, mert hozza a bacikat a gépre, hanem még az újratelepítés meg az új vírusírtó előtt mondta, hogy leszedi. De már van fasza tűzfal, úgyhogy majd visszaüzemeljük.

Anyuéknál is nagyon jól éreztük magunkat, igaz, ott nincs kert, viszont van egy nagy terasz, ott volt Livinek a strand berendezve. Kiskád, napernyő meg ilyenek. Egyébként 3 megállóra laknak a Paszkál strandtól. :lol:
Hát, ezek a nagymamák csodákat művelnek a kölökkel! Zoli anyukája tapsolni tanította meg Livit, Anyu meg integetni. Eddig is próbálgatta már Livicsek, de már felszólításra integet, szal már ismeri a szó jelentését. Meg a szennyesből kibányászta a zokniját és felmutatta, mikor Anyu kérdezte tőle, hogy hol a zokni. Voltunk játszótéren hintázni, a többi gyerek tök jó fej volt az egyik kislány például beült mellé a szomszéd hintába és énekelt neki.

Na, végre fúj a szél itt nálunk, megmozdul egy kicsit a levegő! Nagyon szeretem a napsütést meg a meleget, de amikor nem lehet levegőt kapni... Fúúúúúúúúúúúúúúúúj!

Jaj, míg el nem felejtem, a Rossmannban vannak 599 pénzért nagyon szupi zenélő játékok! Különböző hangszer formájúak és nagyon szolídan zenélnek, nem olyanok, amitől frászt kap a gyerek.

Vuka,
láttam a férjed gyerekkori képeit, egy az egyben Petra!

És akkor pár kép:

Ez a napernyő nagyon tetszett Livinek
Kép

A nagyi takarója alatt
Kép

Lányok
Kép

Reggeli
Kép

Játszón
Kép

Pancsolás utáni szárítkozás
Kép

Beni, figyelj!
Kép

Kiflicsücsök (nem jött be...)
Kép

Ellenőrizzük csak le a víz hőfokát!
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi,
tök jó, hogy végre itt vagy, és tettél fel képeket! :lol: Nem vagy sok!

Bubek,
nem mindenki Péter a családban Te! :lol: :lol: :lol: Ma Pál nap is van :lol: Após meg a sógor Pálok. :lol: :lol: Jól összeszedték a neveket :lol: :lol: :lol: Kígyótestű kissrác aranyoska!
Nekünk nincsenek sügérek, csak igénytelen guppik, neonok, mollik, algazabálók meg mittomén mik. Ja, vagy száz csiga :lol:

Natasa,
patkányszem volt vagy emberszem? :lol:

Kép
mancs

Du. elszállt az üzim. Tudom CTRL A CTRL C, elméletben.
Megpróbálom rekonstruálni.

Nálunk olyan félelmetes vihar volt, amilyet már rég nem láttam. Szerencsére nálunk nagyobb kárt nem okozott, de a szomszéd medencéjét, kerti bútorait elfújta a szél. A másik autóját meg épphogy elkerülte egy kicsavarodott fa. Durva volt.

De legalább kellemes a levegő, Mancséknak pont ideális grillezni, mi is sétáltunk végre egy jóízűt.

Köszi mindenkinem a masszázsos választ, szerintem is az volt a baj, hogy egy óráig tart ez a foglalkozás, egy fél óra bőven elég. Bár járunk Dévény tornára is, azt bírja a gyerök egy órát.

Vuka, köszi ababaúszós választ is, a nagykádas fürdés már nagyon megy.

Mamamcka,
szépek a kövek, gratula. Ilyenkor ezek el is kelnek, vagy van olyan üzlet ahová elviszed?

Natasa,
még jó hogy a férjed nem szakács, mi lenne abból :?: :twisted:
Egyébként köszi, még így is van rajta néhány plusz kiló. :cry:
De már járok tornázni, nekem ez lételemem. De nem megutálni. :roll:

Bubek,
A kutyus, óriás schnauzer, Totónak hívják.
Sajtkukackád, nagyon pörög, asszem őt sem lehet nagyon egyedül hagyni, ha ilyen veszélyesek a mutatványai. :P
Azt hiszem Novum kérdezte, mit szól a kutyus Bálinthoz. Mivel továbbra is családtagként bánunk vele, nem féltékeny, sőt ha a teraszon van, vigyáz rá. Odafekszik mellé és ha nyüszizni kezd, jön a konyhaajtóhoz "szólni".

Kutyabarátoknak:

Kép Kép

Gabuska,
a lányod nagyon nőcis lett. A Lányok címűn nagyon bájos.
Beni felkötheti..... :oops: , meg Liviapu is. :P

KépKép
kolmol

Lefekvés előtt egy röpke bekukk.
Gabus, én kész vagok Livi popsis képétől :D :D :D :D
Mancs, patkány. A humán anyagot soha nem hordtam haza.
Kolmol, részemről akkor is szívesen vagy látva ha kiderül rólad, hogy R. Réka vagy álruhában :wink:
Bubek, gratula a fogacskához, de a szúrós szopiért nem írígykedem :shock: Látom Marci lepedőn,..nálatok is szöszgyűjtő a gyermek?

Megyek aludni. Hát, a lakásban cseppet se lett hidegebb és kiszagolva, jó fülledt a levegő :cry:

N

Kép Kép
natasa1975

Sziasztok!

Köszönöm szépen a köszöntéseket magam és sarjam nevében :lol: :lol:
szerencsére a kerti partit nem mosta el az eső, sőt, még jobb is, hogy ilyen hűvösebb (26fok) idő lett, nem szeretek 1000 fokban sütögetni:)

Petike az ünnepre való tekintettel egy közel 20 másodperces rotyogós-fingos-fosást adott elő az ölemben ülve (fekve), és roppant elégedetten nyögött hozzá, melyet én persze büszkén konstatáltam. Ha ilyen ütemben férfiasodik a VB döntőt már egy sörrel a kezében nézi mellőlem, miközben másikkal a tökét vakargatja.

na a hülyeségen kívül...tényleg fantasztikus, ahogy napról-napra egyre több mindent csinál, egyre jobban próbál kommunikálni. Annak külön örülök, hogy már az esti pancsikat is jobban élvezi mint eddig:) (kivéve, amikor már olyan fáradt, mint ma - hiába, az egész napos rotyogtatás megviseli a kis szervezetét :twisted: , mi lenne, ha hagymás babot enne :?: :roll:

Köszönöm a drukkolásoka a vizsgához, még nem tudom, hogy hatásos volt e, majd tudósítok hétfőn róla :arrow: kivéve, ha nem sikerült :oops: bár olyan nem lesz...

egyik volt osztálytársammal elég sűrűn összefutunk, mert egy privát sofőrös cégnél dolgozik, és sok fejesér jön ki a reptérre. neki tavaly 08.25-én született gyerkőce (az én szülinapomon 8) ), úgyhogy a mai napon épp azt beszéltük meg, hogy kinél milyen pelus vált be :idea: és ez mostanában így megy, a régi közös beba***ok szóba se kerülnek.... mit tesz egy pici baba :lol: :lol: :lol:
na lassan jön mancs is, csak zuhizik, úgyhogy asszem cserélünk, átadom a terepet neki.

joccakát mindenkinek és még1x köcci 8)

Kép
Kép
mancsbá

ja...

Gabuska
a mi gépünkön Norton Antivirus volt (van) realtime protection beállítva, állandóan frissítve, valamint Blackice nevű tűzfal. ezek mellett Spybottal a kémrobotokat, Easy Cleanerrel a hibá regeket írtogattam folyamatosan.
ennek ellenére a múlt héten rápakolt AVG virusírtó 11 virust talált rajta, és vannak olyanjaink is, amiket ez se bírt leírtani...

számítógép 100%-os védelme :idea: :roll: :twisted: :evil: :!: :cry: :shock:

Kép
Kép
mancsbá

Mancsbá,
ennyit káromkodni!!!!!!!!!! :twisted:

Az AVG egy kalap kaka!!! :evil: Találni talál, de leírtani már nem nagyon tanult meg a vírusírtó iskolában...

De uncsi ez a Minimax!
Kép
(Ebben a hálóingben szültem Livit :) Nem hálóing, csak ebben alszom. Egy újabb érdekes adat! :lol: )

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Na, még ezt az egyet, aztán hagylak Titeket békén. :oops:

Livi, én és a Kisdonatellácska (aki még mindig nagyobb mint Livi :lol: )
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Mindjárt megyek alukálni, csak gyorsan írok pár sort. Itt jó kis eső kerekedett, meg akkora szélvihar, hogy a dupla szélességű extra nehéz bukóablakot felcsukta a huzat. Pedig olyan nehéz felemelni, amikor becsukom, és a szélnek ripsz-ropsz sikerült :shock:
Holnap délután indulunk, nem bánom, hogy kicsit lehűlt a levegő, nem lenne jó 40 fokban 3 órát autókázni, akármennyire is van klíma. Az se normális dolog, 3 órán keresztül nyomatni a gyerekre, vagy huzatban utazni :evil:

Most, hogy így olvasgattam a babaúszásos dolgokat, aszem talán kezdek kedvet kapni hozzá. Nem tudom, meglátjuk. A kádat a jövőhéten ki fogom próbálni a gyerkőccel. Aztán a többi majd alakul. Azért az nekem még mindig nem szimpi, hogy a babák abban a vízben fürcsiznek és buknak le, amiben rajtuk kívül még jópár felnőtt ki tudja milyen csiperketenyészettel... :shock: :roll: :) Ha megyek, akkor sem a búvárreflex és egyebek miatt, hanem az örömködés :lol: és a közös progi miatt.

Jóccakát! Ha időm (és Petike) engedi, holnap még beugrok elköszönni. Pááááááá! :lol:

Kép
mancs

Hahó!

Az előbb akkora szél jött hirtelen, hogy mindent becsapott és volt, ahol tört is. Hallottuk. Félelmetes időjárás … :shock:

Péterek és Petikék! Boldog névnapot!

Kolmol,
Takarítani? Nagyon felületesen. :oops: Holnap jön a Húgom bébiszittelni és akkor most ez picit alaposabb lesz.
Nagyon jól nézel ki! :)

Mamac,
Nagyon jók a képek, sajnálom, hogy nem tudtunk menni. Gratula az egészhez! Ezt az újságot árusnál megkapom?
Mi is írunk majd a vendégkönyvbe! Tali a kiállításon? :lol:

Gabi,
Nem nem voltunk, a döntőre akartunk, nem jött össze, de még jó, mert kritikán alulian játszottak. Após tudósított így is.
Kaja: uzsira lecsusszan 60-100 mili őszi-sárgabaris tejpép. Ennyi. Gyümit (alma, nektarin, banán) nem adok, mert öklendezik minden formájától. Banánt néha elfogadja és akkor lemegy 3-4 falat. Azt hiszem holnap megpróbálok megint egy kis főzit.
Skype-ot akkor tessék feltenni! Azuram, tetszik hallani!? :lol:
Szuper képek!!!!
Nem hiszed el, de tegnap óta én is abban a hálóingben alszom, amiben szültem. Még beszéltünk is este a szülésről Andrással. Már majdnem 8 hónapja volt!!!

Vvolga,
Hol és hogy vagytok????

Tibimbo,
Neked meg most sok a munkád, hogy nem írogatsz mostanában?

Tali: most hogy sokan utazgatnak tuti nem lesz jó mindenkinek, DE: július 5. Városliget, 12:00? Ki jön???

Livike! Köszi a popós képet! Nagyon formás! Puszi: Beni

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Mamacka!
Nagyon szép dolgokat csináltál, nagyon tetszenek.Csakhát nem értem meg őket. Sajnos nem vagyok egy kreatív lélek, nem látok bele az alkotások lényegébe, lényébe. Vagy nem kell ennyire túlbonyolítani? :lol: :roll:
Az emil amit beírtál nagyon tetszett, köszi, igazán elgondolkodtató volt.

Kolmol!
Nagyon aranyos a kutyád:)))))))))

Gabus!
Hát ez a Livi! Szinte hétről-hétre változik és nagyon pozitív irányba:))) Nagyon cuki. Nekem a hintás, meg a kiflis kép tetszik nagyon. Donatellácskával szeret játszani a Livi. Vagy túl nagy neki, hogy bármit is csináljon vele? És nemsokára 1 éves, már gondolkodtatok ajándékon? Vagy nehezen hiszed, hogy már lassan 1 éve itt van? :lol:

Ilba!
Beni nagyon cuki ezen a két képen.:)))))

Beszéltek itt a szülésről, azta...:))) Most én is belegondoltam, hogy a Gabi most októberben már 4!!!! éve született. Ha nem baj én nem veszem fel azt a hálóinget, mert belesülnék:))) Hosszú ujja van, na igen őszi, téli gyerkőcök. A második szülésem is ugyan abban a hálóingben zajlott, a Gerinél meg még átöltözni se volt időm. Úgy ahogy voltam utcai ruhában szültem meg:)))

Kép
sasha

Jó reggelt!

Jó hűvös van. A gyerek úgy alszik mint a bunda. Szerintem élvezi még álmában is hogy nem izzad.

Kolmol:
tényleg nagyon csini vagy. jó neked, hogy így rá tudod venni magad a tornára. irigy vagyok kicsit. leginkább a hozzáállásodra. én is minden reggel elhatározom, hogy mennyit fogok tornázni aznap.... aztán ennyiben maradok magammal. :D :D :twisted:

Csajok, holnap elutazom egy hétre az anyámhoz, aki hazajött németből. Otthon leszünk a szülővárosomban Szentesen. A párom nélkül. Húha.... ilyen azóta, hogy együttélünk, még nem is volt, max. 2 napra. De remélem élvezni fogom, főleg, hogy engem
ugrálnak körül, meg a gyereket. Amúgy is épp kezdek nosztalgiával viseltetni a város iránt. Igazából első alkalommal, pedig 15 éve nem lakom ott. Amíg otthon voltam, egy kaka poros alföldi kisváros volt, most meg egy hangulatos, színes, és tiszta :!: :!: nyugodt hely, ideális gyereknevelésre. Na jó ne ijedjetek meg, nem költözünk el :D

Párok háziassága:
Novum, lehet hogy a párjaink megbeszélik egymás közt bokros teendőiket? Merthogy az enyém sem csinál mást a vásárláson kívül. Na jó néha főz.... de az is nekem jár jó sok munkával, mert akkor bomba robban a konyhában :P :P
Ja tényleg még szokott játszani ilyen kommandós játékkal jó sokat, swat4 vagy mi.... az ő elmondása szerint ez egy nagyon komoly meló :D :D

Ilba:
Beni már nagyon nagyfiús. Olyan cuki.

Mamac:
gratula a kiállításhoz, meddig lesz? hát én csak akkor tudom megnézni, ha valaki elvisz, mert kenguruban, már egyszerűen leszakad a hátam.

Pedig ma is kell használnom, mert be kell menni a hiteles csajhoz. :roll:

Örömködhetek egy kicsit? Tudom ez a mi magánügyünk, és senkit nem érdekel, de úgy tűnik, most van egy icipici esély rá, hogy a páromat kifizeti a volt neje. Alig hiszem el... merthogy anno ő otthagyott neki mindent, és most az a pénz nekünk nagyon jól fog jönni. Igaz dícsérjem nyugtával a napot ugye....

Gabus:
el sem hiszem, hogy az a négy hónap, ami a kölykeink között van, ennyi változást eredményez a mozgásban meg mindenben. Vagy Livi amúgy is élen jár? Nagyon ügyesnek néz ki.

Bubek:
engem már Gergő jó sokszor megharapott, ami miatt eléggé haragszom, mert egy csomószor úgy tűnt direkt csinálja, és amikor jó hangosan rászóltam, hogy ezt nem szabad, abbahagyta :evil: mintha egy zsákvarrótűvel szurkálná a didkóimat brrrrr :twisted:

Na most hirtelen már nem jut eszembe, el is dugulok, sziasztok.
Vendég

Halihó Mindenkinek!

Pocsék éjszakám volt. Nem tudom mi lehetett a baj, a foga vagy csak az időjárásváltozás. Miért tudja néhanapján végigaludni az éjszakát, utána köv. este meg vagy 10-szer felsír és foggalmam sincs miért? Annyira szeretném ezt a 7-8 órát egyhuzamban végigaludni, mert így olyan vagyok mint a felmosórongy. Régen csak a cumi kellett neki újra, de most nem elég ha visszaadom, mert kiköpi és tovább sír, nem nagyon tudja visszaaltatni magát.

Tücsökmami drukkolunk, hogy az az icipici esély bejöjjön.

Gabuska, Ilba, hát ez a két kis kölök nem semmi, annyira aranyosak és összeillenek. :lol: (kis huncutok)

Mancs a babaúszást nagyon ajánlom, mert tényleg nagyon nagy élmény a babának. Olyan jó látni Petra arcán az örömöt, annyira szeret úszkálni, rettentően élvezi a vizet, és ez nagyon nem hasonlítható össze egy kádas pancsikolással.

Na megyek, mert ma még rengeteg dolgom van, sajna visszaaludni sem tudok. :twisted:

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Tücsökmami!

Jó pihizést a szülővárosodban. Az idő sok mindent megváltoztat. Egy lázadó fiatal egy szűk kisvársoban bezárva érezheti magát, hiszen nincs akkora pezsgés, most meg... már kipezsegted magad biztos :lol:

Vuka!
Hát igen, ismerős ez a dolog. Nálunk a Dani nagyon korán átaludta az éjszakákat és csak a cumisüveget kellett odaadni neki. Aztán jöttek az éjszakai felsírások és zokogások. Mindenek előtt félkómás fejjel is tudatosítani kell, hogy nem direkt bosszantásként sírnak éjnek évadján, mikor ők is inkább aludnának, hanem mert valami fáj. Ennyit már megtanultam, hogyha nem enni-inni kérnek és tovább sírnak, akkor ott valami fáj. A fogacskák okozhatnak ilyen tüneteket, főleg, ha nem látszanak. Ha már látszanak akkor már nem fájnak, mert már ugye áttörték az ínyt, és ez a művelet fáj igazán. Mindkét kölöknél láttam vérző ínyt, ahogy azok a tűhegyes fogak előtörtek, baromira fájdalmas is lehet. Érdekes módon nem mindegyik járt ekkora fájdalommal. Gabinál a metszőfogak okoztak ilyen tüneteket. Mikor először csinált olyat, hogy éjjel nyöszörgés és minden átmenet nélkül elkezdett visitozva zokogni akkor nagyon megijedtem. Szaladgáltam a tök sötét lakásban a gyerekkel, azt se tudtam hová kapjak. Próbáltam mellre rakni, cumi, cumisüveg. Na a két utóbbi még nagyobb visitozást váltott ki és én akkor jöttem rá, hogy ha a szájába nem hagy berakni semmit akkor az a foga. Akár hiszed, akár nem 15 percig tartott ez, de szünet nélkül. Persze sétáltam vele, ringattam és puszilgattam, de már nagyon kétségbe voltam esve és akkor egyszercsak ahogy kezdte úgy hagyta abba. Egy pillanat alatt. És akkor jöttem arra is rá, hogy a gyerek közben végig aludt, vagy nem tudom, de a szeme egyszer se volt nyitva és a hirtelen ordítás végén ernyedten aludt tovább a karomban. Reggel persze a kanál még nem kocogott, de az ínye nagyon feszült és furcsa volt, olyan, mintha kis vágás lett volna rajta. Aztán másnapra nőtt annyit, hogy a kanál is kocogott:) A többi fogajövetel nem volt ennyire durva. A Daninál, meg a rágófog volt a durva. Na ott láttam a tényleges véreny ínyt. Kicsi seb, tehát nem ömlött, csak éppenhogy kicseppent és folytatás sem vot, de nem egyszerű. Meg akármi lehet. Pl a Daninál a fülfájás. Rendszeresen 1-3 között nem aludtunk amíg a gyógyik nem hatottak és elaltatni se lehetett, mert az orvosi szakirodalom szerint a fülfájás vízszintes pózban még elviselhetetlenebbé fokozódik. Na de ha az ember ezt nem tudja, mint én, akkor kezdődnek a bajok. A bosszankodás, hogy miért nem akar aludni, közben szegény meg akarna, csaknem tud.

Fogzásra nekem 1 dolog vált be és az a Panadol baby szirup. Nem kell túlzásba vinni és általában hullámszerűen jön a fog is. Nálunk mindkét eddigi fogzós gyerekemnél így volt. 3-4 napig tartott a fognövesztő hullám és azon a pár napon kapott minden este 2,5 ml t és nincs baj. a gyereknek se fáj, és mi is tudunk aludni

mennem kell

Kép
sasha

ja ezen nagyon kiakadtam nem találtam ide illő szavakat hozzá, csak nem ide illőeket :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
http://index.hu/politika/bulvar/0622kem/

Kép
sasha

Sasha köszi a vígasztalást, nagyon jól esett.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Ilba, Gabi,
ez valami furcsa telepátia-szerű lehet, mert én is a "szülős" hálóingemben alszom!!!

Sasha,
utcai ruhában? Még szerencse, hogy beértetek...

Tücsökmami,
drukkolok, hogy a nőci fizessen, mint a kisangyal! Jó lesz Szentesen, látod, ha olyan szoros kapcsolatot ápolnék az ottani rokonaimmal, lezavarhatnánk egy szentesi talit...

Vuka,
lehet, hogy már tényleg a foga jön a kisasszonynak? Hason vagy hanyatt alszik Petra? Petike hason alszik, és altatásnál nagyon bejön neki, amikor a cumit a szájában egyik kezemmel finoman "tartom" hogy ki ne köpje, a másik kezemmel pedig finoman fölfelé paskolgatom a pelusát. Így rázkódik egy picit, és ezt nagyon imádja. Petra is szereti a rázkódást nem? Szóval nálunk ez az altatási módszer, bár szerencsére csak napközben van rá szükség. Este simán leteszem és már alszik is. A reggel 5-ös kajánál meg trükkök nélkül visszaalszik, legfeljebb a cuclit teszem a szájába, de az is ritka. Tegnap nézegettem a babaúszást a neten. Ti hova jártok, melyik usziba? Nekünk a Park uszi (Ficánka klub) lenne a legközelebb, bár ennek elég hülye időpontja van: hétfő reggel. Viszont Kőbányán is van egy szimpi, ott több időpont is van, van szombati is, akkor több időpont is. No majd meglátjuk.

Coolasa eltűnt, mint Petőfi a ködben...
Jucusra is kíváncsi vagyok már, hogy hogy vannak, mekkora már, hogy érzi magát...

A nagyszobaablakban a futóakácon rigófészek van, benne kisrigóval! Olyan aranyosan csipog!

Kép
mancs

Jó reggelt!

Tücsimami,
Ha Görgő alszik, Te miért kelsz fel ilyen korán? :shock:
Nagyon jó időtöltést Szentesen, aztán tessék sokat fényképezni!
Háziasság téma ismerős. Főz: 2 napig pucolom a konyhát, vásárol: mindent hoz, csak azt nem amiért ment.
De így szeretjük őket, igaz? Én ma 12(!) éve!!!!

Vuka,
Tudom, nem vigasztal, de én gyerek majd 3 hónappal idősebb Petránál és éjjel minimum 2x, de inkább 3-4 alkalommal szopizik még. Ma 4 előtt megint csak nyűglődött, cici se kellett, szerintem a foga volt. Persze még sehol semmi, de már vettem Dentinoxot.

Petra! Boldog 5 hónapos szülinapot!

Mindjárt itt a Húgom, de valahogy nagyon nem akaródzik ma nekem takarítani ... :shock:

Kép
Kép
Kép
ilba

Jó reggelt!

Ilba,
mi megyünk a Ligetbe! 8) Hogy Beninek milyen jól áll a zöld szín! Tényleg egyedül ül már az egyik képen?

Sasha,
konkrét ajándék ötletünk még nincs, majd meglátjuk, hogy 2 hónap múlva miket szeret meg tud csinálni, aztán aszerint kap majd. Anyu engem mindig du. kettőkor hív fel a szülinapomon, mert annyi vót mikor kibújtam, de mi azért nem reggel fél hétkor fogjuk Liviét ünnepelni. :lol:
Kiszel Donatellácskával szeret játszani, mindenáron ki akarja szedni a szemeit. :twisted:

Tücsimami,
nem jár élen Livicsek, mident kábé akkor kezdett, amikor a legtöbb gyerek. Én inkább az értelmi vagy hogy is mondjam dolgain lepődök meg néha, hogy pl. mondom neki, hogy a cumiját ne hagyja az előszobában, erre visszafordul és behozza magával meg ilyesmi. Lehet, hogy az tök természetes egy tíz hónapos gyereknél, csak én vagyok lemaradva. Meg van az a Gera Zolis reklám, amiben éneklik, hogy dá dá dá. Az egy dolog, hogy ha a tévében megy majd össze csinálja magát örömében, de mikor Anyuéknál sétáltunk az utcán és a kisközért előtt meglátta a Gera Zoli plakátot, ugyan azt a műsort leadta, amit a tévéreklámnál. Na, szal nem fényezni akarom, csak én nem számítottam még ilyen dolgokra ennyi idős korában.

Mindjárt itt lesz a barátnőm, megyek gesztenyepürét gyártani!

Pussssssssz mindenkinek!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ilba köszönjük a köszöntést!!! Meg is írtam már az 5 hónapos hírlevelünket a barátaimnak, rokonaimnak, kollégáimnak stb...
Most össze is gyűjtöttem ezeket a hírleveleket, olyan jó volt visszaolvasni, hogy melyik hónapban mit csinált Petra.

Mancs hason alszik Petra éjszaka, mert akkor nekünk sincs gond a bealvással, lerakom aztán kész. Egyébként nem szeret hason lenni, de ha éjszaka felkel régen elég volt az ha megfordítottam vagy visszaadtam a cumit a szájába és aludt tovább. Mostanában éjszaka még én is ott vagyok mellette és tartom a cumit a szájába, hogy ne köpje ki, vagy ne vegye ki, közben meg majd összeesem amíg állok fölötte, mert ezektől a felkelésektől mindig úgy szédülök.

Mi ide járunk usziba:
www.babauszas.net
Azért szimpi, mert nagyon kicsik a csoportok és így tényleg mindenkivel külön tudnak foglalkozni. Ezenkívül van szombat du. is babaúszás, mi csak akkor érünk rá (hétköznapok, délelőttök kilőve).
Egyébként bővebb infót itt találhatsz:
www.bebilap.hu/babauszas

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Petrának boldog hófordulót! Anyukájának mosolyt az arcára! Kitartás, időnként nehéz ez.

Tücsimami,
Szentesen nagyon szép az arborétum, tervezem, hogy majd jövő ilyenkor, amikor Bálint már élvezi, elmegyünk oda. Pocaklakóként már volt ott. Nekem is vannak szentesi ismerősöm, pl. a főnököm, Drahota-Szabó József, vagy a kollégám Balogh Józsi, akinek a felesége Anikó és édesség-ajándék boltjuk van Szentesen. Aztán Juró Évi, igaz vele nem tartom a kapcsolatot,csak az exférjével.
Ismersz valakit.
Jó pihizést, és kenyeztetődést! Vagy nem így mondják magyarul?
Ja és drukk a Zs-hez.

Mancs, neked is jó utat! Azért a szülőknél, rendesen feltöltődik a az ember, ugye?

Tényleg Coolasa merre vagy? Ugye nincs semmi baj?

Ilba,
12 éve, akkor ez valami diákszerelem....? Ünnepeltek ma?

Gabuska,
tényleg nagyon ügyes Livi, zabálnivaló. Reflux témában szeretnék majd kérdezni tőled, ha már itt vagy, csak összeszedem a gondolataimat.

Képzeljétek, már félig kitakarítottam, nagyon-nagy hős vagyok!
Na folytatom is, hali!
Mindenkinek szép napot!

KépKép
kolmol

Ilba gratula a 12 évhez :!: :!: :!: :!: :!:
(Nekünk is annyi lesz szeptemberben)

Kolmol köszi a köszöntést!!!!!
Már van mosoly az arcomon, mert a húgom feliratozott pár képet és ezt küldte e-mail-ben:

Ne nézzé v***g
Kép

Mondtam, hogy tejben-vajban fürösszetek
Kép

3 sört kérek
Kép

Lehet, hogy egy kicsit sok volt a 3 sör?! Akkor dalolásszunk!
Kép Kép

Anya oda ne adj ennek és mond meg neki, hogy elég a fotózásból
Kép

Szóval ez most nagyon jól esett a hugicámtól. (Látszik, hogy végzett a vizsgáival és most kipiheni azokat :lol: )

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Tényleg Ilba kaptál már állatkertes meghívót?

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Petrának kívánok én is szép kilátásokat!

Mancs, Kolmol, aggodalmatok meghat, de nem tűntem el örökre....csak azon gondolkodtam, én hogyan hordhatnám a szüléses hálóingem, tekintve hogy császár volt, amikor is műtőslepedővel takarják le a tisztelt áldozatot...kisség szorongok, hogy ezt nem fogják nekem az Istvánból elpostázni. Tegnap meg itt volt nálam a barátnőm délutántól estig, előtte pedig megkíséreltem olyan húzásokra ragadtatni magam, amivel elhitethetem kívülállókkal, hogy lakásunk nem háborús övezet....de már többen kifejtettétek, milyen jótékony hatással vannak a vendégek a takarítási hajlandóságra, úgyhogy eszerint ez vissza-visszatérő költői kép.

Ilba, talán te kérdezted, hogy a Mamackásinterjús folyóirat megkaparintható-e újságárusnál, mikor írta, hogy van egy cikk róla, én is rögtön megnéztem a neten, fönn van a folyóirat, de mindig csak az archív számok, utólag teszik föl mindig az előzőket. Úgy látom havilap, tehát szerintem néhány hét múlva már olvashatjuk is.

Tücsi, vannak még rendes emberek? Mármint a volt nejjel intelligensen lehet beszéni a közteherviselésről? Nekem most ugyanis csak olyan történetek jutnak ismerősi körből eszembe, mikor a férj otthagyott mindent a (gyerekkel vagy nélküle) elhagyott feleségnek, és utána már futhat a pénze után, max időigényes bírósági eljárással orvosolható ez a hirtelen felindultságból elkövetett lépés...szóval ha ti zöldágra vergődtök enélkül, az különleges siker!

Vuka, ez így fárasztó és kiszámíthatatlan lehet nagyon, hogy Petra időnként alszik éjszaka, időnként meg folyton igénybe vesz téged. Noémi most már, lekopogva kopkop, néhány hete, talán már 1 hónapja is átalussza az éjszakákat, esetleg egy héten 1x, 2x van olyan, hogy idő előtt kelt hajnalban, pl a mostani hőségnek a kezdetén, vagy ma hajnal 5kor, gondolom ez meg a hidegfront miatt lehetett. De ha 5ig alszik, akkor tulképp már végigaludta az éjszakát, legalábbis én így veszem. Emlékszem, mikor az elején még rendszeresen kelni kellett 1x-2x reggelig, volt, hogy a sírásába visszaaludtam, és azt álmodtam, hogy már megetettem....és aludhatok.

Kolmol, aranyos a kutyu is, és tényleg bruszvilisz a férjed. Beszéld majd rá kérlek, hogy 2 forgatás közt küldjön nekem autogrammot..

Gabus, Livi egyéniesedik, szemmel láthatóan. Mond is már beazonosítható szótöredékeket?

Ilba, én szívesen mennék a szerdai találkára, de csak délelőttibb időpont volna jó, mert 2re duplaoltásra megyünk, utána meg én hollandra. Ugyanakkor azt sem szeretném, hogy ezért előrehozzátok 11re, vagy előbbre, mert a legtöbbünk töpörtyűjének alvásába ez az időpont valószínúleg pont beleesik (többek közt a miénkbe is).... Úgyhogy tisztelettel javasolnám, tervezzetek most nélkülünk.

...juteszembe töpörtyűről, a mindennapi betevő töpörtyűkrémem most is vár rám a hűtőnkben, igazán nem okozhatok neki csalódást, úgyhogy (Mancs, figyelj!) jövőőőőőőőők.

Kép Kép
coolasa

Vuka, húgod roppant kreatív...

Kép Kép
coolasa

Hú Coolasa szép hosszú levelet írtál, üdv újra a körünkben.
Miért mentek duplaoltásra (talán BCG)?
Tudod az a baj, hogy Petra olyan másfél hónapos korától 4,5 hónapos koráig szépen átaludta az éjszakát, néha felkeltett egyszer az éjszaka közepén, de az kibírható volt. Szóval szépen hozzászoktam a jóhoz és most nagyon nehéz újra visszaszokni, pedig mondták többen is, hogy a babák előszeretettel változtatnak a már kialakult programjukon. :?

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vuka, azért megyünk duplaoltásra, mert előszöris a menetrendszerű 3 hónaposat kell megkapnia (eddig csak a kórházi néhánynaposon meg a 2 hónaposon van túl, mert nem akarták, hogy a kevésgrammú növekedését esetleg még az oltás is visszavesse), plusz a mi drnőnk szokott javasolni még egy privátban beszerezhető szurit, agyhártyagyull. megelőzendő. De ha már így említed a bcg-t, azt is valószínűleg újrázni kell majd, mert nincs semmi nyoma... Szerencsére eddig egyik oltás sem viselte meg, se aluszékonyság, se láz, remélem e jó szokását meg is tartja (eddig szerencsések voltunk, mert élete majdnem 4hónapja alatt még nem volt beteg, tehát pl a kézi orrszívót is csak megvettem, de használatban szerencsére mág nem volt...)

Kép Kép
coolasa

Kolmol:
arborétum :?: :?: vagy én vagyok alultájékozott, de az nem Szarvason van :?: :D :D mindegy az is szép város :D egyébként Kecskemétet tökre csipázom, vagyis tam még Bumpy előtt :D egy csomót jártunk a GAMF-ra (akkor még így hívták, most nem tudom hogy) bulizni, pedig akkor már rég pesti vótam, csak ott olyan jó kis bulik voltak... meg jó pasik.. :D :D

Ilba:
én mindig koránkelő voltam, most micsinájjak? viszont imádok délután egy órácskát aludni.

Coolasa:
azért tudnék mit mesélni.... csak pár szóban: eddig nem volt sürgős rendezni az ügyeket, pedig a csaj azóta férjhez ment és két lakást tartanak fenn. csak most hogy Gergő megszületett, most lett sürgős, mert be van tojva, hogy ha neadjisten Petivel történik valami, akkor az én gyerekemmel osztozni kellene. először részletekben akarta volna törleszteni a gyt. terhére, de úgy ám, hogy a tulajdonjog rögtön átszálljon rá.. van ám fifika, de szerencsére Peti ebbe nem ment bele. most attól függ az egész, tud-e felvenni hitelt, a már amúgy is megterhelt lakásra. szóval tényleg ici-pici az esély.
mondjuk ezek után van némi rossz érzésem a mi lakásvásárlásunkkal kapcsolatban is, ha érted mire gondolok.... na de sebaj, van itt jogász a csapatban igaz? :D
Vendég

Petrabébi,
boldog 5 hós hófordulót kívánok!

Ilba,
boldog ennyidejekibírjátokegymásmellett évfordulót!!!!

Az oltásokról jut eszembe, a talin beszéltünk róla, hogy nekünk a gyógyszertárban kellett kiváltani. Ti meg mondtátok, hogy Nektek nem kell, hanem a dokinál van. Még a jómúltkoriban kiderült az igazság: a köt. oltás tényleg a dokinál van, amit mi kiváltottunk, az egy ajánlott szuri, ami mindenhol pízbe kerül, csak a XVIII.-ban nem, itt az önkorm. adja. Asszem ez is vami agyhártyagyuszi elleni. Szóval ezért váltottunk gyogyiban otást, és ezért kapott Petike a kettőt egyszerre. Lehetett volna 1 hét eltéréssel is, de sztem jobb egyszerre túllenni rajta.

Coolasa,
a kézi orrszívót akkor se fogod használni, ha ne adj Isten beteg lesz. Mert szar. Nem szív ki semmit.

Megyek, nemsokára indulnk, mindnekinek jó hétvégét!

Pusza

Kép
mancs

Coolasa én is megvettem a kézi orrszívót és Petra még nem volt beteg, viszont már többször is használtuk. Néha akkorát bukik, hogy az orrán is jön vissza a tejcsi és utána nagyon szörcsög, na akkor kénytelen-kelletlen szoktam használni.
Ez a plusz oltás mennyibe kerül? Csak a "sima" agyhártya gyulladás ellen jó, vagy a kullancsos ellen is? Szerinted érdemes nekem is kérni (mármint Petra részére)?

Petra durmol ezerrel már fél 1 óta, pedig 2-kor torna van és most még kedvem is lenne menni, meg az idő se olyan dögmeleg. Szóval kap még egy negyed órát, bár ugyse fogom felkelteni, esetleg egy kicsit késünk.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?